07 Νοεμβρίου 2012

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Εδώ και τέσσερις μήνες, από την ώρα που ανέλαβε η τρι-κομματική κυβέρνησή μας, αλλάζουμε τα πάντα: τρέχουμε να υλοποιήσουμε δεσμεύσεις, να σπάσουμε την απομόνωση στο εξωτερικό, να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση στο εσωτερικό, να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της χώρας μας, να διαπραγματευθούμε μια διέξοδο με Ανάκαμψη. Να βρούμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις. Να σωθούν θέσεις εργασίας…

Είναι πλέον σίγουρο ότι τον Καμμένο τον ψεκάζουν!!!

Δεν ήθελα μέχρι σήμερα να το πιστέψω αλλά με αυτά που λέει ο άνθρωπος δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! Δείτε τι είπε ο αθεόφοβος:

Πιπιλή σε Καμμένο: Είσαι ανεπάγγελτος πολιτικός και συνταξιούχος βουλευτής από τα 25 σου

Εντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στην αίθουσα της Ολομέλειας ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Στο νοσοκομείο η Μέρκελ

Η γερμανίδα καγκελάριος παρακολουθούσε με αγωνία τη συζήτηση στην ελληνική βουλή προκειμένου να δει αν θα περάσουν τα μέτρα μιας και έχει σταμπάρει το οροφοδιαμέρισμα του Καμμένου στη Βουλιαγμένη, το οποίο ετοιμάζεται να του κατασχέσει αύριο αν τελικά περάσουν τα μέτρα. Όταν όμως ανέβηκε στο βήμα ο Τσίπρας...

"Πεσμένη τη βλέπω τη Χρυσή Αυγή"

Έβγαλε και γλώσσα ο Μπένυ... τυχερός είναι που είναι αναγκαία η ψήφος του αλλιώς δεν θα τον έστελνε μόνο η ΧΑ στο ειδικό δικαστήριο. Δείτε τι είπε στην ομιλία του:

Οι Γάλλοι ξαναστέλνουν τη λίστα Λαγκάρντ

Την περίφημη λίστα "Λαγκάρντ" πρόκειται να αποστείλουν για δεύτερη φορά στην Αθήνα οι αρχές της Γαλλίας , ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης.

«Από τη στιγμή που ο κατάλογος περιλαμβάνει πληροφορίες για τους φορολογουμένους που είναι κάτοικοι άλλων κρατών-μελών με τα οποία η Γαλλία έχει υπογράψει δημοσιονομική σύμβαση, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τις πληροφορίες αυτές, δεν έχουμε άλλη επιλογή εφόσον το επιτάσσει η σύμβαση», εξήγησε σήμερα η πηγή του Μπερσί.

Βίντεο: Ρόμπα έκανε τον Αλέξη ο Σαμαράς

Μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο Τσίπρας, ο Σαμαράς βγήκε από την αίθουσα και ο Αλέξης άρχισε τις παπαριές "φεύγετε, δεν αντέχετε την αλήθεια" και κάτι τέτοια. Σε λίγο επέστρεψε στην αίθουσα ο Σαμαράς και δείτε τι του απάντησε:

Σαμαράς: Για να σωθεί ένας λαός πρέπει να το θέλει και ο ίδιος...

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής λίγο πριν από τη ψήφιση του Μνημονίου 3 σε μια από τις πιο επεισοδιακές συνεδριάσεις της Μεταπολίτευσης που λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα από την απειλή των υπαλλήλων της να απεργήσουν, ο κ. Σαμαράς έθεσε τα διλήμματα της αποψινής ψηφοφορίας.

Για να καταλάβω: Ο Χαϊκάλης ή ο Καμμένος ας πούμε διάβασαν το νομοσχέδιο που καταψηφίζουν;

Το απόγευμα μίλησε το νούμερο ο Χαϊκάλης στη Βουλή και είπε ότι λένε όλοι οι στόκοι που κοροϊδεύουν το λαό: "Υποκλίνομαι στην ικανότητα γνώσης των βουλευτών της πλειοψηφίας, που έχουν διαβάσει ολόκληρο το νομοσχέδιο", ενώ το ίδιο είχε πει η ΑΕροψεκασμένη Γιαταγάνα το μεσημέρι...

Είναι μια ατάκα που τη χρησιμοποιούν όλοι οι ηλίθιοι τελευταία... εννοώντας ότι όσοι ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο των 500 σελίδων δεν το έχουν διαβάσει...

Η απορία είναι απλή:

Φωνάζει ο Καμμένος για να μην κόψουν 4 μισθούς από τον ξάδερφό του

Και μούγγα τα γίδια που τον στηρίζουν... Έτσι για να θυμόμαστε και να ξέρουμε ποιοι βλέπουν και ποιοι είναι τυφλοί:

Επεισόδια και μολότοφ στην πλατεία Συντάγματος

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από τη Βουλή λίγο πριν τις 7:30. Διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης, δακρυγόνα και -για πρώτη φορά- την αντλία νερού.

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΕ και ΧΑ μαζί με όλα τα γίδια υπέρ των 16 μισθών των υπαλλήλων της Βουλής!

Πριν από λίγο ο Στουρνάρας κατέθεσε τροπολογία με την οποία καταργείται η αυτοτέλεια της Βουλής, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι καταργείται το ειδικό μισθολόγιο των υπαλλήλων της Βουλής,  κάτι για το οποίο φώναζαν τα προηγούμενα χρόνια όλα τα γίδια του ίντερνετ και οι πατριώτες του κώλο@.

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του βιβλίου του Φραγκούλη Φράγκου στην Αλεξανδρούπολη

Με τη μαζική συμμετοχή πολιτών της Αλεξανδρούπολης αλλά και ολόκληρης της Θράκης, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Φραγκούλη Φράγκου «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;», η οποία διοργανώθηκε από τηνΚίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης.

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.com

Ο Καιάδας της Χρυσής Αυγής: "Κύριε Αδωνι το ρολογάκι που φοράτε είναι Rolex και κάνει 7.000 ευρώ"... αλήθεια ρε Αδωνι;

Με... επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε η ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, αφού με το που ανέβηκε στο βήμα απευθυνόμενος στους συναδέλφους του που βρίσκονταν στα έδρανα είπε: «Καθήστε κάτω τώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους».

Γελάει κόσμος με τα καραγκιοζλίκια του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε τι έγραψε  Θ. Πλεύρης στο twitter:

Η κυβέρνηση κέρδισε την πρώτη μάχη

Τον πολιτικό της ρυθμό απέκτησε η κρίσιμη συνεδρίαση του πολυνομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής έπειτα από 3 ώρες συζήτησης επί διαδικαστικών θεμάτων και μιας πρώτης ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε η αντιπολίτευση για την συνταγματικότητα των διατάξεων. Τη συγκεκριμένη μάχη την κέρδισαν οι βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση και σύμφωνα με εκτιμήσεις έμπειρων κοινοβουλευτικών παραγόντων το γεγονός αυτό θα λειτουργήσει συσπειρωτικά κατά τη διεξαγωγή της <<μητέρας των μαχών>> που αναμένεται να γίνει κοντά στα μεσάνυχτα.

Μήνυμα στην ιστοσελίδα του Ά. Γεωργιάδη: Κάντε το σταυρό σας...

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης να προτρέψει τους συναδέλφους του πολιτικούς να υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο - φωτιά το βράδυ της Τετάρτης στην Βουλή, καθώς - σύμφωνα με τον ίδιο - αν συμβεί το ίδιο, οι επιπτώσεις στην κοινωνία, θα είναι απολύτως καταστροφικές.

Πρώτα τους έβρισε μετά είπε ότι θα ψηφίσει η Τζάκρη [βίντεο]

«Ήξεις αφίξεις» από την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ η οποία αφού καταφέρθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει τα μέτρα «με το πιστόλι στον κρόταφο».

Προανάκριση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που το έπαιζαν ασφαλίτες και χαφιέδες

[Όχι μόνο προανάκριση!! Να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να γίνει άρση της ασυλίας τους για να δικαστούν σαν απλοί πολίτες! Να γίνει ότι και για τους χρυσαυγίτες βουλευτές γιατί ο νόμος πρέπει να είναι ίσος προς όλους]

Προανάκριση διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, για τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν χθες από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής με πολιτικά και της δημοσιοποίησης φωτογραφιών τους, μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα left.

Βίντεο: Πανικός πριν λίγο στη Βουλή μεταξύ Κασιδιάρη και ΄Άδωνι

Ο Κασιδιάρης είπε ότι πηρε το πρώτο του εκκαθαριστικό και ο μισθός του ήταν 8.000 (πολλά για έναν "ταγματάρχη του ελληνικού στρατού" όπως είχε πει ο Μιχαλολιάκος ότι θα αμείβονται οι βουλευτές του) ενώ ο Γεωργιάδης φώναζε από κάτω ότι είναι ψεύτης και παίρνει 5.000 ευρώ... και το εσύ είσαι ψεύτης, όχι εσύ είσαι συνεχίστηκε. Δείτε τον καυγά:

Γελάει ο κόσμος με τις "καταγγελίες" Αδαμόπουλου και των παπαγάλων του για τον Βρούτση...

Καλά για τον Αδαμόπουλο, τον Πρόεδρο του ΔΣΑ, δεν έχουμε να σχολιάσουμε και πολλά καθώς ο άνθρωπος αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι άσχετος. Το σύνορο της γραφικότητας το πέρασε όταν μας είπε πως κάτι ορφανά δικηγόρων δεν ειχαν ΑΦΜ όταν ο Βρούτσης έβγαλε στη φόρα τα αίσχη του Ταμείου του με συνταξιούχους δικηγόρους χωρίς ΑΦΜ. Άρα δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι μπέρδεψε το ΕΤΑΑ με την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. ή τη βούρτσα με την πούτ@@ όπως λέει ο λαός, τον οποίο δήθεν υπερασπίζονται.

Τι "καταγγέλει" λοιπόν ο άσχετος κ. Αδαμόπουλος, και μέσω αυτού τα παπαγαλάκια του, όπως ο Κουρτάκης στο moneypro.gr ή ο κουρδιστός οπαδός των πολεμιστών του φωτός, ΓΑΠ και Ραγκούση-Νταλάρα και άλλοι συνομοσιολόγοι του διαδικτύου:
Ο κ. Αδαμόπουλος εγκαλεί τον υπουργό Εργασίας για την περίεργη, όπως κύκλοι του ΔΣΑ χαρακτηρίζουν, τοποθέτηση της συζύγου του κ. Θεοδώρας Βαγενά ως νομικής συμβούλου στο ΕΤΑΑ (Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων) στο οποίο μάλιστα ο κ. Βρούτσης είχε διατελέσει πρόεδρος...
Μάλιστα το οξύμωρο είναι πως η κα. Βαγενά δεν είχε πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές επί δύο χρόνια παρά το γεγονός πως ο σύζυγος της ήταν ο επιβλέπων την ασφάλιση υπουργός (άρα όφειλε να είναι νομοταγής) αλλά και παρά τις δύο συνεχόμενες οχλήσεις της Διεύθυνσηςη Ασφάλισης Νομικών – ΤΕΑΔ.
 Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να αναρωτηθεί κάποιος πως μπορεί ο εδώ και χρόνια βουλευτής Βρούτσης που ήταν εφοριακός να γίνει Πρόεδρος του Ταμείου των γιατρών, των δικηγόρων και των μηχανικών το οποίο ιδρύθηκε πριν 2-3 χρόνια με τη συνένωση των ταμείων των ελ επαγγελματιών...

Το μόνο που είναι αληθινό στις φαιδρότητες Αδαμόπουλου που ξεφτιλίζει τους δικηγόρους, είναι το όνομα της συζύγου του Βρούτση:

Φυσικά η σύζυγος του Γ. Βρούτση δεν είναι νομική σύμβουλος στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) αλλά...

Δένδιας: "Οι πρακτικές βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιες με της Χρυσής Αυγής και αποτελούν αντιποίηση αρχής και θα φροντίσουμε να μην επαναληφθεί"

Ένταση επικράτησε στη Βουλή, όταν κατά τη διάρκεια συζήτησης του πολυνομοσχεδίου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, πήρε τον λόγο για να επαναλάβει τις καταγγελίες εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, για αντιποίηση αρχής.

Αυτά είναι τα μέτωπα που πρέπει να κλείσει ο Ομπάμα. Αμφίβολο αν θα τα καταφέρει!

Οι προβολείς σιγά-σιγά σβήνουν και οι ζητωκραυγές κοπάζουν. Οι Αμερικανοί επανεξέλεξαν στον προεδρικό θώκο τον Μπαράκ Ομπάμα και το ερώτημα που αρχίζει να πλανάται στον αέρα είναι το εξής: Έμαθε κάτι από τα σφάλματα της πρώτης του θητείας; Υπάρχουν σοβαροί λόγοι που υποδεικνύουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, υποστηρίζει δημοσίευμα ανταποκριτή της Deutsche Velle στην Ουάσινγκτον.

Στο 6% η ύφεση στην Ελλάδα το 2012 και στο 4,2% το 2013

Η ύφεση στην Ελλάδα το 2012 αναμένεται να ανέβει στο 6% για να μειωθεί στο 4,2%, το 2013, ενώ η ανάκαμψη μετατίθεται, από το 2013, στο 2014 (+0,6%), σύμφωνα με τις οικονομικές προβλέψεις που έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.
Συγκεκριμένα, στις εαρινές προβλέψεις του Μαΐου, η Επιτροπή προέβλεπε ύφεση 4,7%, το 2012 και μηδενική ανάπτυξη το 2013.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Άρειος Πάγος: Αντισυνταγματικές οι περικοπές μισθών στους δικαστές... αλλά μόνο σε αυτούς, έτσι;

Αντισυνταγματικές έκρινε ομόφωνα η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου τις νέες περικοπές των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών (από 19 έως 24%) που προβλέπει το νέο Μνημόνιο.

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την εισήγηση του αρεοπαγίτη Βασίλη Λυκούδη.

Απορριφθηκε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ

Απορρίφθηκε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ονομαστική ψηφοφορία. Υπερ της πρότασης ψήφισαν 47 βουλευτές ενώ εναντίον 170. Μετά τα τερτίπια ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν οι αγορεύσεις με πρώτο τον Άδωνι... να αφιερώνει στους ΑΕροψεκασμένου;

Γελοιοποιούν τη Βουλή: Ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία και μόλις είδαν τον πούλο... και αποχώρησαν

Ο ΣΥΡΙΖΑ που πριν λίγο μέσω της βουλευτού του Κωνσταντοπούλου, ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για τη συνταγματικότητα του πολυνομοσχεδίου, μόλις είδε ότι θα πάρει τον πούλο...

Οικολογικό δονητή χρησιμοποιεί σταρ του Χόλιγουντ-«Ένα λουλούδι για το 'λουλούδι' σας»

Η Αλίσια Σίλβερστοουν, γνωστή στο ευρύ κοινό από το Clueless και από τις πλέον φανατικές επώνυμες χορτοφάγους, προσέχει πάρα πολύ οτιδήποτε μπαίνει στο σώμα της. Για αυτό και, όπως δηλώνει, προτιμάει τους δονητές Leaf Vibrator της Swan.

Financial Times: Ετσι θα επιβραβεύσουν οι Ευρωπαίοι την Ελλάδα αν ψηφίσει μέτρα και προϋπολογισμό

Αναλυτικό δημοσίευμα των Financial Times καταγράφει και αναλύει τι ακριβώς θα πράξουν οι ηγέτες της Ευρωζώνης ως προς την ανασυγκρότηση του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων από την ψήφιση των μέτρων και του προϋπολογισμού από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Χριστιανόπουλος: Κάποτε γνώρισα αυτόν τον Σαμαρά


"Αυτός ο Σαμαράς ήρθε κάποτε να με γνωρίσει σε ένα βιβλιοπάζαρο στην Θεσσαλονίκη. Με ρωτάει 'Τι έχετε να πείτε για μένα;". Και του είπα: "Ένα πράγμα με συγκινεί πάρα πολύ σ΄ εσάς. Το ότι είστε δισεγγονός της Πηνελόπης Δέλτα. Εκτός αυτού δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα για σας"".
Ο ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος ήταν απολαυστικός, αν μη τι άλλο, νωρίτερα στο πρωινό του Antenna:

Βίντεο από το μπάχαλο στη Βουλή και το μπούμεραγκ που έφαγαν οι "έξυπνοι"

Την πάτησαν άσχημα οι "έξυπνοι" της Βουλής. Αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα της απλής ψηφοφορίας (που γίνεται με απλό "εγέρθητι") με αποτέλεσμα ο Μεϊμαράκης να αποφασίσει ονομαστική ψηφοφορία όπως έχει το δικαίωμα... Πριν όμως από την ονομαστική ψηφοφορία έχει το δικαίωμα να διακόψει τη συνεδρίαση για 30 λεπτά ώστε να μαζευτούν οι βουλευτές, πράγμα που έκανε. Έχουν περάσει 45 λεπτά και ακόμα να ξεκινήσει η συνεδρίαση... κάτι που σημαίνει ότι οι "έξυπνοι" χάνουν χρόνο στον οποίο θα μιλούσαν και θα "κατακεραύνωναν" τη κυβέρνηση με τις λύσεις, του στύλ "πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω", που θα πρότειναν ... τι κρίμα θα είναι να μην προλάβει να μιλήσει η ανέραστη η Κωνσταντοπούλου... Δείτε τα βίντεο από το μπάχαλο:

Ο λεβεντομαλάκ@@ και οι σύντροφοι ελέγχουν και αστυνομικούς και βγάζουν τις φώτο τους στο διαδίκτυο!! (βίντεο)


Bουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σταμάτησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας και αφού προέβησαν σε έλεγχο των στοιχείων τους, ανήρτησαν φωτογραφίες τους σε βίντεο που ανέβηκε στην ελεγχόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ ιστοσελίδα. Έδειξαν έτσι το πραγματικό τους πρόσωπο, του χαφιέ που απειλεί ανθρώπους επειδή δεν τους κάνουν τα χατίρια...

ΣΥΡΙΖΑ: "Τεχνοφασισμός οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στα ΑΕΙ γιατί τα email δεν μπορούμε να τα δείρουμε, να τα σκίσουμε ή να τα απειλήσουμε"


"H μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης εναντίον της Ανώτατης Παιδείας και Έρευνας συνεχίζεται αμείωτη" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του με την οποία τοποθετείται στο ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που επιλέχθηκε για την εκλογή των συμβουλίων Διοίκησης των ΑΕΙ προκειμένου οι καθοδηγούμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ κουκουλοφόροι να μην μπορούν να διακόπτουν εκλογικές διαδικασίες.

ΤΩΡΑ! Μπάχαλο στη Βουλή! Διεκόπη η συνεδρίαση!

Μπάχαλο έγινε η Βουλή που διέκοψε τη συνεδρίαση για μισή ώρα. Οι παριστάμενοι βουλευτές της αντιπολίτευσης αμφισβήτησαν την απόρριψη από το σώμα της ένστασης αντισυνταγματικότητας και ο Μεϊμαράκης που τα πήρε στην κράνα με τις τσιρίδες της Κωνσταντοπούλου και λέγοντας "δεν εκβιάζομαι", ανακοίνωσε ότι διακόπτει για μισή ώρα προκειμένου να γίνει...

Σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι έχει ο Ρουπακιώτης!! Δείτε πως υπέγραψε το πολυνομοσχέδιο!

Η υπογραφή που έβαλε κάθε άλλο παρά θυμίζει υπογραφή υπουργού σε ένα τόσο σοβαρό κείμενο. Είναι ουσιαστικά και κατσαρή γραμμή που θα μπορούσε να ανήκει σε έναν αναλφάβητο πολίτη που υπογράφει έτσι αντί να βάλει έναν σταυρό.

Θλιβεροί ήρωες του Κολωνακίου


Θα ήταν χρήσιμο ένα εγκεφαλογράφημα, σε αυτούς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που στήριξαν το διάγγελμα από το Καστελόριζο.. που μάλιστα διετέλεσαν και υπουργοί ..κάποιοι από αυτούς αδιάβαστοι.. και που σήμερα κόπτονται για τα κοινωνικά δίκαια…. όχι φυσικά των ανέργων αλλά των διορισμένων από αυτούς.

Φασισμός από Στρατούλη ποιυ διέκοπτε συνεχώς τον Κακλαμάνη που έφυγε τελικά απ' το στούντιο [βίντεο]

Νωρίς νωρίς ξεκίνησαν οι πολιτικές κόντρες σήμερα με τους βουλευτές της ΝΔ, Νικητα Κακλαμάνη και του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε τηλεοπτικό στούντιο και τον πρώτο να σηκώνεται να φεύγει φανερά εκνευρισμένος.

Η πιο μεγάλη ώρα του Σαμαρά

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Με μικρές απώλειες από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ αναμένουν στην κυβέρνηση να περάσουν σήμερα τα μέτρα από τη Βουλή και στέκονται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός παρά το “παρόν” της ΔΗΜΑΡ παραμένει ισχυρός.

Να χαίρονται τον πρόεδρό τους οι δημοσιοκάφροι: "Μέσα στα οι αριστεροφασίστες έχουν εμπιστοσύνη δεν θα απεργούν"... Τι δεν καταλάβατε;

Μιλάνε στο όνομα της δημοκρατίας, αλλά κρύβουν μέσα τους τον Στάλιν. Ετοιμάζουν ένα πογκρόμ ανελευθερίας, αν και εφόσον έρθουν στην εξουσία. Δείγματα γραφής μας δίνουν τα στελέχη τους καθημερινά.

Επανεκλογή Ελληνοαμερικανών στη Βουλή

Οι Ελληνοαμερικανοί Τζον Σαρμπάνης (Δημοκρατικός από το Μέριλαντ) και Γκας Μπιλιράκης (Ρεπουμπλικανός από την Φλόριντα και συμπρόεδρος του "Ελληνικού Συνδέσμου") επανεκλέγονται στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

"Τα καλύτερα έρχονται για τις ΗΠΑ" είπε ο "φασίστας" Ομπάμα που ανέφερε 140 φορές τη λέξη ΕΘΝΟΣ

Την πεποίθησή του για μια νέα τετραετία καλύτερη της προηγούμενης εξέφρασε ο Μπαράκ Ομπάμα στον επινίκιο λόγο του ενώπιον των οπαδών του και προφανώς εννοεί την επίθεση που σχεδιάζεται εναντίον του Ιράν με το ΟΚ του αντιπάλου του Ρόμνεϊ...

ΟΚαμμένος και ο Σόρος πανηγυρίζουν για την επανεκλογή Ομπάμα!


Πρωι πρωί έκαναν δηλώσεις χαράς για την επανεκλογή Ομπάμα ο Τ. Σόρος και ο Πάνος Καμμένος, ο ποίος αναμένεται να στείλει και συγχαρητήριο tweet, στα ελληνικά εννοείται, στον φίλο του Μ. Ομπάμα!. Ο Πάνος Καμμένος ταίζοντας το πρωινό κουτόχορτο στους ΑΕροψεκασμένους τους είπε...

Τι δωρεές έκαναν οι Deutsche Bank, Siemens και Allianz σε Ομπάμα και Ρόμνεϊ

Δείτε τι συνεισέφεραν οι μάνατζερ (επιχειρήσεις απαγορεύεται να χρηματοδοτούν τους υποψηφίους, γι αυτό τις δωρεές τις κάνουν οι Πρόεδροι ή οι μάνατζερ των επιχειρήσεων σαν φυσικά πρόσωπα) των μεγαλύτερων γερμανικών επιχειρήσεων στον προεκλογικό αγώνα των Ομπάμα και Ρόμνεϊ:

Υπολογίζουν ψήους

Στη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία προσβλέπει η κυβέρνηση τόσο για την ψηφοφορία της Τετάρτης για το πολυνομοσχέδιο των μέτρων αλλά και σε εκείνη της Κυριακής για τον προϋπολογισμό, ενώ αμέσως μετά τις ψηφοφορίες κι αν όλα έχουν πάει καλά η κυβέρνηση θα αναμένει τις εξελίξεις από το εξωτερικό που θα σημάνουν την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.

Κοντά στα 400 εκ ευρώ τα ετήσια κέρδη του κράτους από τον ΟΠΑΠ τα επόμενα χρόνια

[Αυτά για να μη μας τα πρήζουν οι πατριώτες του κώλου που μιλάνε για ξεπούλημα μη λαμβάνοντας υπόψη ότι σε λίγο ο ΟΠΑΠ δεν θα είναι πια μονοπώλιο και θα δει τους τζίρους και τα κέρδη του να πέφτουν κατακόρυφα...]

Το σύνολο των κερδών των παικτών από τα τυχερά παίγνια που εκμεταλλεύεται η ΟΠΑΠ ΑΕ θα φορολογείται με ενιαίο συντελεστή 10% από 1.1.2013, βάσει τροπολογίας που κατέθεσε ο Γ.Στουρνάρας την Τρίτη το βράδυ στο νομοσχέδιο με τα επείγοντα δημοσιονομικά μέτρα.

Mπαράκ λεφτά--υπάρχουν Ομπάμα

Ναπολέων Λιναρδάτος

O Μπαράκ Ομπάμα θεωρείται το οριακό φαβορί των σημερινών εκλογών. Στο δρόμο προς τις εκλογές έχει χρησιμοποιήσει αυτό που στην Ελλάδα είναι γνωστό ως «λεφτά υπάρχουν.»

Για πολλούς Έλληνες οι ΗΠΑ είναι η γη του αχαλίνωτου καπιταλισμού. Τίποτα δεν θα μπορούσε πιο μακριά από την πραγματικότητα. Οι ΗΠΑ βασικά είναι μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα όσον αφορά τις κρατικές δαπάνες και παρεμβατικότητα.

Βίντεο: Ολυμπιακός - Μονπελιέ 3-1

Δείτε το: