08 Νοεμβρίου 2012

Συντονισμός στο υπουργείο Εργασίας για τη μείωση των συντάξεων

Σύσκεψη για την υλοποίηση των δημοσιονομικών δεσμεύσεων που έχει αναλάβει το υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή το πρωί με θέμα τις μειώσεις των συντάξιμων αποδοχών, αλλά και τον ηλεκτρονικό έλεγχο των συνταξιούχων.

Έγραψε ο οπαδός του λεβεντομαλά@@! Άξιος!

Φυσικά ένας λεβεντομαλάκ@@ δεν πάει ποτέ μόνος του... έχει από πίσω του στρατό από λεβεντομαλάκ@@ που τον ακολουθούν και του έχονται λεβεντομαλακί@@. Δείτε:

Η φώτο της ημέρας... με τον σύγχρονο Λεωνίδα

Δείτε τη:

Επαφές Σαμαρά για να πειστεί ο Σόιμπλε

Επαφές σε ανώτατο επίπεδο κάνει ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να ξεπεραστούν οι ενστάσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ο Πρωθυπουργός δείχνει να παίρνει την υπόθεση πάνω του και επιμένει ότι όχι μόνο θα εξασφαλίσει τα 31,2 δισ ευρώ έως το τέλος του μήνα, αλλά και τα 7 δισ ευρώ της δόσης που εκκρεμεί από το Σεπτέμβριο, ίσως και κάποια ακόμα παραπάνω χρήματα.

Ο Παπαντωνίου για την εμπλοκή της συζύγου του στην "λίστα Λαγκάρντ"

Πλήρη άγνοια δηλώνει ο Γιάννος Παπαντωνίου για την εμπλοκή του ονόματος της συζύγου του στην "λίστα Λαγκάρντ", με ανακοίνωση που εξέδωσε... βέβαια πριν λίγες μέρες μας έλεγε με σιγουριά ότι δεν πρόκειται για τη σύζυγό του...

Μαζικές επενδύσεις για να σωθεί η Ελλάδα ζήτησε ο Μάρτιν Σούλτς

Μιλώντας στο ιταλικό ραδιόφωνο ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου υπογράμμισε την ανάγκη να στηριχθεί η ελληνική οικονομία με εισροή κεφαλαίων και επενδύσεις.

Ο Μάρτιν Σούλτς σημείωσε, παράλληλα, ότι η κατάσταση για την Ελλάδα παραμένει ιδιαίτερα δύκολη.

Τόσα θα παίρνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Μεγάλο ψαλίδι μπαίνει στους μισθούς των Ενόπλων δυνάμεων, σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό σημείωμα που απεστάλη αναφορικά με το πως διαμορφώνονται οι νέοι μισθοί. Έτσι ο μισθός του αρχηγού ΓΕΕΘΑ μειώνεται έως και 16,63%, ενός ταξίαρχου έως και 13,38%, ενός λοχαγού έως και 10,60% και ενός λοχία έως και 4,95%. Δείτε τι θα παίρνουν μικτά και καθαρά οι στρατιωτικοί:

Πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου αγκυροβόλησε στην Κρήτη

Μία πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου είχε αγκυροβολήσει ανοιχτά της Χώρας Σφακίων για λίγες ώρες την Πέμπτη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που τράβηκε η κάτοικος της περιοχής Μπετίνα Κουρή, η πλατφόρμα είναι τοποθετημένη πάνω σε πλοίο, το οποίο το τραβάει ρυμουλκό και κατευθύνεται ανατολικά.

Ο Ιβάν έφερε στον ΠΑΟΚ τον πρώην γενικό διευθυντή της Ανζί

[Φέρε όμως και κανα παιχτάκι ρε μεγάλε... όχι μόνο υπαλλήλους και χαρτογιακάδες]

Ένα νέο υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος καλωσόρισε στην οικογένεια της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση για τον Ζερμάν Σιστιακόφ, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη ποδοσφαιρικού συμβούλου.

Κασιδιάρης: Το μόνο προνόμιο είναι το όπλο αλλιώς κρατάω κάτω από 2.000 ευρώ! (VIDEO)


[Γιατί είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ότι "είμαστε μάκγες και τους έχουμε γραμμένους"; Γιατί προφανώς οι μάγκες είναι αυτοί που έχουν όπλο, έτσι Ηλία;]

Παρέμβαση στην εκπομπή του Προκόπη Παυλόπουλου έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, αμέσως μετά το σάλο που προκλήθηκε με την βουλευτική αποζημίωση.

ΓΑΠ σε Σκανδαλίδη: Κώστα, έκλεισες τα φώτα;

[Είπαμε ο Σκανδαλίδης γλιστράει σαν χέλι και επιβιώνει σαν κατσαρίδα... Άρχισε να δίνει τους υπόλοιπους για να επιβιώσει]

Ποτέ δεν είχε τηλεφωνήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στον Κώστα Σκανδαλίδη όσο ήταν Πρωθυπουργός. Μια μόνο φορά του τηλεφώνησε και του είπε:

100 χρονών ο Παττακός!! Ω τον μπαγάσα! Αθάνατος είναι ;)


Ο Στυλιανός Παττακός γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1912 στην Κρήτη . Μετά την επταετία καταδικάστηκε σε θάνατο αλλά η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια. Αποφυλακίστηκε πριν από 22 χρόνια λόγω «ανήκεστου βλάβης της υγείας» του και για πολύ καιρό μετά έκανε δημόσιες εμφανίσεις και έδινε συνεντεύξεις υπερασπιζόμενος την Εθνοσωτήριο Επανάσταση της 21ης Απριλίου

Νέα ευρώ με... ελληνική μυθολογία (βίντεο)

Μια νέα σειρά χαρτονομισμάτων ευρώ θα αρχίσει να εκδίδει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εντός του 2013, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Μάριο Ντράγκι.

Το πρώτο νέο χαρτονόμισμα θα μπει στην αγορά τον Μάιο του επόμενου έτους και θα είναι αυτό των 5 ευρώ, ενώ σταδιακά θα αρχίσουν να εκδίδονται νέες σειρές και των υπόλοιπων χαρτονομισμάτων.

Ο Σημίτης, η φανέλα του Ολυμπιακού κι ο Γ. Αλαφούζος με τα πράσινα!

Γιάννης "δυσφημεί" τον Ολυμπιακό, Γιάννης ....σκούζει για τον Παναθηναϊκό!
Πιο μεγάλη προσβολή και δυσφήμιση δεν έχω ξαναδεί -ως φίλαθλος- για ποδοσφαιρική ομάδα, όπως αυτή στην φωτογραφία της Καθημερινής (δείτε τη στο τέλος του άρθρου), που αποτελεί "ύβρη αποτυπωμένη" για την ομάδα, τον πρόεδρο της και τους φιλάθλους.

O Βενιζέλος «καρφώνει» Καπελέρη-Διώτη ότι έδωσαν τη λίστα Λαγκάρντ στον Βαξεβάνη... Δε μας λέει όμως γιατί ενώ την είχε έκανε την πάπια για 1 βδομάδα

Μια αποκάλυψη που πέρασε απαρατήρητη στον ορυμαγδό της χθεσινοβραδινής ψηφοφορίας έκανε στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα του ζήτησε αντί να καλύπτει τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη που αποκάλυψε τη λίστα Λαγκάρντ να ψάξει ποιός την διέρρευσε και «φωτογράφισε» τον Γιάννη Καπελέρη.

Το μαλάκ@ από τη Σαλαμίνα θα τον ξεσκίσει καμία υπηρεσία του κράτους γιατί απασχολούσε λαθρομετανάστη;

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το απόγευμα ο 59χρονος ιδιοκτήτης του αρτοποιείου στη Σαλαμίνα, ο οποίος κατηγορείτο για την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος Αιγύπτιου λαθρομετανάστη τον οποίο έχουν μπουζουριάσει προς απέλαση μιας και βρισκόταν λαθραία στη χώρα μας.

Προκαταρκτική εξέταση για τη δημοσιοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφιών αστυνομικών στο Internet

Προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί αν προκύπτει η διάπραξη του αδικήματος της παραβίασης προσωπικών δεδομένων από τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών αστυνομικών με πολιτικά στην ιστοσελίδα left.gr, μετά από χαφιεδίστικους ελέγχους που έκανε ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλή τον λεβεντομαλά@@ Τατσόπουλο, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου.

Νέο πλανήτη, ικανό να φιλοξενήσει ζωή ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Ένα νέο πλανήτη ανακάλυψε ομάδα Άγγλων και Γερμανών αστρονόμων, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον δικό του αντίστοιχο «ήλιο» και στην κατάλληλη απόσταση ώστε το κλίμα που δημιουργείται να επιτρέπει τη διατήρηση ζωής.

Ο Τέρενς της αργομισθίας: Εκτός από του γύρω του γελούσε και ο ίδιος με τα καραγκιοζιλίκια του (φώτο)

Ακόμα και ο ίδιος ο Τέρενς Κουίκ χαμογελάει με τα καραγκιοζιλίκια που έκανε μέσα στη Βουλή... για τους γύρω του, τον Καμμένο ή την Ελληνίδα, δεν το συζητάμε: Δείτε τις φώτο:

Ε.Ε: Καταδίκη της Ελλάδας για τις παπαριές περί των στρατηγικών εταιρειών (φώτο)

Η Ελλάδα παραβίασε τις υποχρεώσεις της όσον αφορά την ελευθερία εγκαταστάσεως, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, μέσω του νόμου Αλογοσκούφη. Ειδικότερα, η απόφαση καταδικάζει την Ελλάδα σχετικά με το σύστημα που...

Ο Καμμένος βρίζει τους τραπεζίτες αλλά οι ΑΕροψεκασμένοι πήραν δάνειο από την Τράπεζα Αττικής!!

[Έτσι εξηγείται το γέλιο του Πάνου στη χθεσινή συνεδρίαση που "οδηγεί στην εξαθλίωση του λαού"... ότι θα πάρουμε τη δόση για τους τραπεζίτες και θα πάρουν και οι ΑΕροψεκασμένοι το κάτι τις τους...]

Του Κωνσταντίνου Μαριόλη

Δάνειο ύψους 800 χιλ. ευρώ, προς το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενέκρινε, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Τράπεζα Αττικής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη εκταμιευθεί ένα μέρος της πίστωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πηγές αυτές κάνουν λόγο για την αρχική αίτηση του κόμματος της αντιπολίτευσης τοποθετώντας το ποσό αυτής στα 1,5 εκατ. ευρώ.

Αντώνη! Οι βολεμένοι συνεχίζουν να προκαλούν

Στα... κάγκελα παραμένουν οι υπάλληλοι της Βουλής μετά τη χθεσινή διάταξη του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, που τους έφερνε στα "ίσια" μισθολογικά με τους δημόσιους υπαλλήλους.

Σωστός ο Σόιμπλε: Ούτε την άλλη εβδομάδα απόφαση για την Ελλάδα

["Να δούμε και τίποτα απ' όσα ψηφίστηκαν χθες να εφαρμόζετε... έστω να απολυθούν οι 319 αμετάκλητα καταδικασθέντες δημόσιοι υπάλληλοι" ήθελε να πει με άλλα λόγια και δεν έχει άδικο γιατί νόμοι και μεταρρυθμίσεις ψηφίστηκαν κι άλλες φορές... χωρίς να εφαρμοστούν]

Πολύ νωρίς να ληφθεί απόφαση για την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, εκτίμησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δημιουργώντας φόβους για περαιτέρω καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης.

Την επανέκδοση της «Ελευθεροτυπίας» ανακοίνωσε ηΜάνια... Ευτυχώς! Μας είχε λείψει το μπουρδέ@@

Την άμεση επανέκδοση του καθημερινού και Σαββατιάτικου φύλλου της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» και του περιοδικού «Ε» καθώς και...

Πάρτε γίδια: 3.000 ευρώ μισθός, 250.000 εφάπαξ, συνολική μισθοδοσία 106 εκ ευρώ το χρόνο... σκάστε και πληρώστε!

Η Μέρκελ τους κρατάει!! Ζώα με περικεφαλαία...


Το iefimerida.gr αποκαλύπτει σήμερα όλα τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής. Αποκαλύπτει επίσης ότι το μίνι «πραξικόπημα» που έκαναν χθες το βράδυ όταν ανακοινώθηκε από τον Γιάννη Στουρνάρα ότι θα ενσωματωθούν στο ενιαίο μισθολόγιο εξόργισε τον πρωθυπουργό σε τέτοιο σημείο που αποφάσισε προς στιγμήν να δώσει εντολή για πολιτική επιστράτευση των υπαλλήλων.

Σε περίπτωση πολιτικής επιστράτευσης όποιος υπάλληλος δεν δεχθεί να εργαστεί απολύεται αυτόματα.


Κυριάκος: Χρειάζονται νέα πρόσωπα και νέο...σχήμα!

«Νέο σχήμα συνεργασίας μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, αλλά και νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στην κυβέρνηση, θα χρειαστεί το αμέσως προσεχές διάστημα», θεωρεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης , που μίλησε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm.

Φωτιά στα κρατητήρια στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ

[Χμμμ... έμαθα και τον όροφο να ξέρω να πάω μόνος μου εκεί όπου θα με βασανίσουν οι πατριώτες του κώλου όταν πάρουν την εξουσία... εκτός αν προλάβω και μπω στο ελικόπτερο :)))]

Σκηνές πανικού στον 7ο όροφο του κτηρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και συγκεκριμένα στα κρατητήρια, από φωτιά που εκδηλώθηκε στο χώρο του επισκεπτηρίου.

Δείτε πόσο μαλάκ@@ θεωρούν τα γίδια: Ξαφνικά σήμερα το πρωί όλοι είναι πάλι εναντίον των υπαλλήλων της Βουλής (βίντεο)

Ο πρασινοφρουρός Τσούκαλης (ο γνωστός συνδικαλιστής με τα Lacoste, προσέξτε στο βίντεο ότι φοράει πάλι Lacoste!), που τώρα είναι ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται με σαρδόνιο χαμόγελο "και γιατί την απέσυρε την τροπολογία η κυβέρνηση;" (!!) λες και εχθές δεν ανέβηκε στα κάγκελα με το κόμμα του... ο δε Ζώης μας λέει ότι...

Πιπιλή δίνει δίκιο στον Κασιδιάρη

[Βέβαια εγώ έχω ξαναπεί την άποψή μου: Ότι οι βουλευτές πρέπει να παίρνουν μισθό ανειδίκευτου εργάτη προκειμένου να ικανοποιηθούν κάποιοι, είναι μέγας λαϊκισμός...]

Αθελά της ή όχι η Φωτεινή Πιπιλή, βουλευτής της ΝΔ και φανατική εχθρός κάθε συντεχνίας, όπως διακηρύσσει, δικαιώνει τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, που δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι οι βουλευτές έχουν μισθό πάνω από 8000 ευρώ και, πάντως, σε κάθε περίπτωση, μία υψηλή αμοιβή παρά τις συνεχείς περικοπές, που έχουν υποστεί.

Επιτέλους να γελάσουμε και λίγο-Εφημερίδα Σκοπίων: «Οι Έλληνες διαμαρτύρονται γιατί μας φοβούνται»

Η εφημερίδα των Σκοπίων «Ούτρινσκι» αναφέρεται στα αιτήματα των κρατών που απευθύνονται στα Σκόπια και προκλητικά τονίζει πως η Ελλάδα και η Βουλγαρία «φοβούνται» πως θα χάσουν εδάφη τους.

Πίκρα: «Ο Ολυμπιακός μου κάνει πρόταση κάθε έξι μήνες»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποκάλυψε σε συνομιλία που είχε με ομογενείς οπαδούς του ΠΑΟΚ, που τον επισκέφτηκαν στην προπόνηση της Βόλφσμπουργκ, πως δε θέλει να πάει στον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Υπάλληλοι ΔΕΚΟ: Αφού φάγανε τα προηγούμενα χρόνια, ήρθε η ώρα να πληρώσουν

Μια από τις εκατοντάδες παραγράφους που ψήφισαν χθες στη Βουλή οι «153» προβλέπει ότι όλοι οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ θα πληρώνονται από την 1/1/2013 με βάση το ενιαίο μισθολόγιο που ισχύει για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Τι σημαίνει όμως αυτό στην πράξη; Ξεκινάμε από τα 780 ευρώ μεικτά. Και που φτάνουμε; Δείτε τι προβλέπεται.

Συγκέντρωση στην Ακρόπολη των κομμουνιστών υπαλλήλων του υπ. Πολιτισμού... για να καταργηθεί το μνημόνιο και να μην πουληθεί η Ακρόπολη

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού -που αυτή την ώρα πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Ακρόπολη. Όποιες περαιτέρω δράσεις θα αποφασιστούν αύριο στη νέα έκτακτη γενική συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων του ΥΠΠΟ.

Ο Πεπόνης ζητάει να ελεγχθεί ο Παπαντωνίου επειδή η σύζυγός του είναι στη λίστα Λαγκάρντ

Τον πρώην υπουργό Οικονομικών και Άμυνας των κυβερνήσεων Σημίτη Γιάννο Παπαντωνίου θα ελέγξει η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής, όπως αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή μετά από επιστολή του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη και την αποκάλυψη ότι η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου είναι στη λίστα Λαγκάρντ με τους καταθέτες σε τράπεζες της Ελβετίας. Ο κ. Πεπόνης επισυνάπτει μάλιστα και στοιχεία λογαριασμού. Η ανακοίνωση της επιτροπής της Βουλής έχει ως εξής:

Πάγκαλος: Συγχαρητήρια Κώστα μου, πάντα γλίστραγες με ευκολία...

Λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του Κώστα Σκανδαλίδη από το ΠΑΣΟΚ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε, μέσω Twitter, επίθεση στον πρώην υπουργό.

«Συγχαρητήρια Κώστα μου. Πάντα ήσουν μ’ αυτούς που έπρεπε, γλίστραγες με ευκολία. Καλές ψηφοθηρίες, όπου κ αν βρεθείς» έγραψε ο κ. Πάγκαλος.
 
Όμως, από τα «πυρά» του δεν ξέφυγαν και όσοι είπαν «όχι» στα μέτρα.

ΠΑΣΟΚ: Ανεξαρτητοποιείται ο Ανδρουλάκης, σύγκληση της ΚΟ ζητά ο Λοβέρδος

Την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί, ανακοίνωσε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης, την επομένη της θετικής ψήφου που έδωσε στο «πακέτο» των νέων μέτρων. Τη δήλωση έκανε ο κ. Ανδρουλάκης σε ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία μετέχει μια φορά την εβδομάδα.

Οι τελευταίοι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής διοργανώνουν συγκέντρωση-πορεία αύριο Παρασκευή

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ  ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΧ.ΒΟΔΑ.

Ένα χρόνο μετά την ανατριχιαστική δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από 2 αφγανους και έναν πακιστανό, δύο μήνες από τον δολοφονικό βιασμό της Μυρτώς στην Πάρο από τον «ανήλικο» , κατά τον ΣΎΡΙΖΑ πακιστανό, εξι μήνες μετά την δολοφονία του παλληκαριού στην Πάτρα από αφγανούς και τέσσερις μήνες από το μαχαίρωμα ενός ψιλικατζή στη γειτονιά μας από αφγανούς και με τον ΝΕΚΡΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ να μετρά 40 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ από την αρχή του χρόνου, φτάσαμε...

Ο άντρας της Κούρκουλα και άλλοτε συνεργάτης του Βενιζέλου αγόρασε το Sport TV!

Σας λέει τίποτα το όνομα Διονύσης Παναγιωτάκης; Είναι ο νέος καναλάρχης. Είναι ο σκηνοθέτης, που αγοράσε από τον όμιλο Κυριακίδη (που μετά την Espresso ξεφορτώνεται τα πάντα) το πρώην magic tv του Ολυμπιακού και νυν Sport tv.

Γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία

Στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων ζωής της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποιούνται σήμερα εκδηλώσεις από τη 116 Πτέρυγα Μάχης του Αράξου και 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας.

Φώτο: Μεγάλη πίκρα για τα χθεσινά μέτρα από Πάνο και Νότη

Ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου και του Νότη Μαριά ήταν η πίκρα για τα χθεσινά μέτρα που "σκοτώνουν το λαό"... είναι και οι αυτοκτονίες που προβληματίζουν τον Πρόεδρο των ΑΕροψεκασμένων:

Οι επόμενες κινήσεις του Σαμαρά

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Ικανοποιημένο εμφανίζεται το Μέγαρο Μαξιμου από την υπερψήφιση των μέτρων και από το γεγονός ότι τελικά ο κυβερνητικός σχηματισμός, παρά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και το “παρών ” της ΔΗΜΑΡ, παρέμεινε ενωμένος και ισχυρός.

Ξεφτιλίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον θηλυκό Γιαννόπουλο

Αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πυρ και μανία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και μάλιστα έλεγαν διάφορα "κοσμητικά" στους διαδρόμους της Βουλής, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό.

Δυσαρέσκεια προκάλεσε σε πολλούς το γεγονός ότι η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε...

Πρωινή κόντρα Άδωνι-Μανώλη

Το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ ήταν αρκετό για να ανάψει φωτιές: «Καλημέρα. Γενναίοι ήμασταν οι του ναι. Για να λάβεις την δύσκολη απόφαση χρειάζεται γενναιότητα και η δύσκολη ήταν Ναι», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης για να λάβει την οργισμένη απάντηση του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

To παρασκήνιο με την τροπολογία

[Στη φώτο ρεμάλια, σε διάδρομο της Βουλής]

«Οποιος έχει μάτια βλέπει». Ηταν η χθεσινή έκρηξη του Γιάννη Στουρνάρα όταν, ύστερα από ένα επεισοδιακό δίωρο στη διάρκεια του οποίου υπάλληλοι της Βουλής απειλούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους στους διαδρόμους του κτιρίου, πήρε πίσω μια επίμαχη διάταξη.

Τι έχουν να πούνε τα παπαγαλάκια; Αθώος ο Ισ.Κούβελος για το «πόθεν έσχες»

[Τόσο καιρό μας ζάλιζαν με το ότι "ο Κούβελος τα έβγαλε έξω, ο Κούβελος τα έκρυψε, ο Κούβελος τα έκλεψε, η Ντόρα τα έκανε, η Ντόρα τα έδειξε"... τώρα τι έχουν να πούνε που οι εφέτες είδαν τις αποδείξεις και δέχθηκαν ότι το ποσό προέρχεται από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και ακολούθως εμβάστηκε σε λογαριασμό του επιχειρηματία στο Λονδίνο για ναυπήγηση πλοίου; Και να φανταστείτε ότι το ποσό δεν ήρθε καν στην Ελλάδα... πόσο μάλλον δεν βγήκε από την Ελλάδα όπως έλεγαν τόσο καιρό τα παπαγαλάκια...]

Απαλλακτικό για τον επιχειρηματία Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι το βούλευμα το Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες» που είχε υποβάλει το ζευγάρι.

Στη φυλακή η Φανή Χαλκιά

Τη δική τους γυμνάστρια και μάλιστα Ολυμπιονίκη, θα έχουν οι κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με την Espresso, η γνωστή πρωταθλήτρια του στίβου θα αναλαμβάνει κάθε εβδομάδα να γυμνάζει τις κρατούμενες, μέσω ενός προγράμματος άθλησης και απασχόλησης που απευθύνεται σε οροθετικές γυναίκες.

Άμα σας λέω ότι είναι κολλητές με λέτε προβοκάτορα...

Άλλη μια απόδειξη της φιλίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και της βουλευτού και συζύγου του...

Αντώνη χάσαμε από 1500 βολεμένους... Αν δεν τους απολύσεις τι θα πεις στο 1,5 εκ των ανέργων;

Χθες γίναμε μάρτυρες της δράσης της πιο σκληρής συντεχνίας που υπάρχει στη χώρα και που μέχρι τώρα αγνοούσαμε μέχρι που μπορεί να φτάσει. Τώρα ξέρουμε... μπορεί να φτάσει έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του κοινοβουλίου και αν χρειαστεί να μπει μέσα και να σβήσει τα φώτα. Το κλίμα τρομοκρατίας, όχι μόνο εναντίον των βουλευτών της κυβέρνησης αλλά και οι επιθέσεις που δέχθηκαν οι δημοσιογράφοι από τους εν λόγω νταβατζήδες της Βουλής δεν μπορεί να περιγραφτεί!

Απόλυτη ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφιη των μέτρων (βίντεο)

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χθεσινή ψηφιση των μέτρων. Τις προηγούμενες μέρες το άγχος, μήπως και γίνει καμιά στραβή και πάμε σε εκλογές και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε χτυπήσει κόκκινο γιατί τότε θα έπρεπε να μας δείξουν τα λεφτά που υπάρχουν. Δείτε το βίντεο της ανακούφισης:

Όλα τα χθεσινά γκολ του CL


Μπάγερν - Λιλ 6-1

Αφιερωμένο στα γίδια του Καμμένου και του Μιχαλολιάκου: Οι υπάλληλοι της Βουλής με τους 16 μισθούς συνεχίζουν την απεργία και τις προκλήσεις

Με μία ανακοίνωσή τους που αναφέρει μέρος μόνον της αλήθειας οι υπάλληλοι της Βουλής συνεχίζουν την προκλητική τους συμπεριφορά, δηλώνουν ότι συνεχίζουν την απεργιακή της τους κινητοποίηση και προτάσσουν την ανεξαρτησία του Κοινοβουλίου προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμιά τους και κυρίως το αμετάθετο.

15μελές: Η συμμαθήτριά μας δεν αποβλήθηκε για την υψωμένη γροθιά όπως ψευδώς λέει αλλά για άλλο λόγο

Σε νέα βάση φαίνεται ότι μπαίνει η υπόθεση της 17χρονης μαθήτριας λυκείου του Πύργου, η οποία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είχε υψώσει τη γροθιά της. Η κίνηση αυτή αλλά και η μονοήμερη αποβολή που της επιβλήθηκε, είχε προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν.

Βίντεο: Δήλωση Σαμαρά μετά την ψήφιση των μέτρων

"Η Ελλάδα έκανε ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα προς την ανάκαμψη. Ήταν προϋπόθεση αυτή η ψηφοφορία για να ξαναβρούμε δουλειά για τα παιδιά μας. Το επόμενο βήμα είναι ο προϋπολογισμός. Από τη Δευτέρα είναι τα σημαντικά. Προσωπικός μου στόχος είναι...

Ποιοι διεγράφησαν (βίντεο)

Με 153 ναι πέρασε το νέο πακέτο των μέτρων. 128 ήταν όχι, 18 δήλωσαν παρών και υπήρχε 1 απουσία.

Με επιστολή του στον πρόεδρο της βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Σύμφωνα με τελευταία ιατρική ανακάλυψη ,που έγινε από το ιατρικό συνέδριο της νήσου ΚΩ,εκτός από τις κατσαρίδες που θα επιζήσουν σε περίπτωση πυρηνικού ολοκαυτώματος ,θα επιζήσει και ο

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο με 153 ΝΑΙ, 128 ΟΧΙ και 18 ΠΑΡΩΝ

Με 153 ψήφους υπερ ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... άντε να εφαρμόσεις ότι λέει, με βάση αυτά που είδαμε απόψε από τους υπαλλήλους της Βουλής που απειλούσαν να μπούνε στην αίθουσα και να σβήσουν τα φώτα του κοινοβουλίου αν δεν αποσυρθεί η τροπολογία που τους έκοβε τους 4 παραπάνω μισθούς που παίρνουν σε σχεση με τα γίδια που ψηφίζουν τα κόμματα που τους στήριξαν απόψε στη Βουλή... και το κρίμα δεν είναι για τους κομμουνιστές αλλά για όσους ψήφισαν ΑΕ και ΧΑ και δεν καταλαβαίνουν τι υποστηρίζουν αφού έχουν χάσει πλέον τον προσανατολισμό τους

Αυτό που μένει είναι αυτό που είπε ο Σαμαράς:

Για να σωθεί ένας λαός πρέπει και να το θέλει...

και ο ελληνικός φαίνεται να μην το θέλει

Κασσαπίδης: ΠΑΡΩΝ... επειδή δεν έγινα υπουργός...

Κατανοητή η πίκρα του Κασσαπίδη που ήταν τομεάρχης αγροτικού της ΝΔ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, και διέδιδε ότι θα αναλάβει του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης... αλλά τι να κάνουμε; Δεν μπορούνε όλοι να γίνουν υπουργοί Γιωργάκη... άντε τώρα στο σπιτάκι σου να το ξανασκεφτείς...

Αφίσα της ΟΝΝΕΔ αφιερωμένη σε ΑΕροψεκασμένους και Χρυσαυγίτες που στηρίζουν τους 16 μισθούς στη Βουλή

Για τους υπόλοιπους το ξεραμε ότι στηρίζουν ότι σάπιο, τώρα είναι επιβεβαιωμένο και για τους ΑΕ και τη ΧΑ: