11 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-4 (γκολ και φάσεις)

Δείτε το:

Γελάει ο κόσμος με τις ανοησίες Καμμένου

Για άλλη μια φορά στη Βουλή ο Π. Καμμένος αράδιασε ένα κάρο ανοησίες με αποτέλεσμα:

Αθανασίου να δούμε ποια τα όρια της ψήφου κατά συνείδηση ενάντια σε αποφάσεις κομμάτων

Μεγάλη ένταση προκάλεσε στη Βουλή η αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικων Χαράλαμπου Αθανασίου ο οποίος αναρωτήθηκε αν υπάρχει όριο στο απεριόριστο δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης του βουλευτή έτσι όπως καθορίζεται στο άρθρο 60 του Συντάγματος.

Μέχρι και η Αλέκα το βλέπει: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει το λόμπι της δραχμής

Την καταγγελία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει στην Ελλάδα ένα τμήμα επιχειρηματιών, το λεγόμενο «λόμπι της δραχμής», έκανε από το βήμα της Βουλής η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Ολοκληρώθηκε και σήμερα η επανάσταση... αύριο πάλι-Άνοιχτό το κέντρο

Αποχώρησαν λίγη ώρα μετά τις 8 το βράδυ από τη διαδήλωση κατά του Προϋπολογισμού του 2013 στο Σύνταγμα τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ νωρίτερα είχαν αποχωρήσει και οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Τηλεφώνημα Σαμαρά στη Μέρκελ

Νέο κύκλο διαβουλεύσεων με Ευρωπαίους ηγέτες έχει ξεκινήσει ο πρωθυπουργός για την εκταμίευση της επόμενης δόσης την ώρα που στη Βουλή κορυφώνεται η μάχη για τον προϋπολογισμό.

J-31 το μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς που «έκλεψαν» οι Κινέζοι

To νέο καμάρι της Πολεμικής Αεροπορίας της Κίνας έκανε την παρθενική του πτήση την περασμένη εβδομάδα. Ίσως να είναι προϊόν "διαδικτυακής υποκλοπής" της τεχνολογίας του αμερικανικού F-35.

Ο Λιάρος διάδοχος του (παραιτηθέντος) Δατσέρη στο ΠΑΣΟΚ

Ένας δημοσιογράφος και εσχάτως πολιτικός, ο Αντώνης Λιάρος, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο διάδοχος του Δημήτρη Δατσέρη στη θέση του Γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, μετά τη σημερινή παραίτησή του τελευταίου από το αξίωμά του.

Βίντεο: ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 2-0 (γκόλ και φάσεις)

Δείτε το:

Πώς γελοιοποιείται ο Γ.Παπανδρέου απαντώντας στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Κατηγορεί ως συκοφάντες τους ανθρώπους του Πρώτου Θέματος ο Γ.Παπανδρέου. Ναι, αλλά όταν συκοφαντούσαν τον προκάτοχό σου κι έφερναν εσένα στην εξουσία το απολάμβανες! Και τώρα...ανακάλυψες ότι "αυτή είναι η δημοσιογραφία που υπηρετούν" και μιλάς για εργολαβία λάσπης.

Δύο χρόνια Πρωθυπουργός ήσουνα ρε γκαρντάσι, γιατί δεν τελείωσες την υπόθεση Θέμου με τα 5,5 εκατομμύρια; Τώρα που δεν σε έχουν ανάγκη σε σκίζουν.

Ακριβώς το ίδιο θα κάνουν με τον Σαμαρά....

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Υπονοούμενα Γιακουμάτου ότι ο Παναγούλης ήταν μεθυσμένος!

Άστραψε και βρόντηξε πριν από λίγο ο Γεράσιμος Γιακουμάτος από το βήμα της Βουλής κατά του Στάθη Παναγούλη αφήνοντας να εννοηθεί ότι όταν χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε όσα είπε ήταν μεθυσμένος!

Η Πιπιλή απάντησε στον Κουράκο με τον χουντικό Τέρενς Κουίκ της ΥΕΝΕΔ

[Γιατί για όσους δεν το ξέρουν, ο Τέρενς Κουίκ εκτός από αργόμισθος της ΝΔ και κρατικοδίαιτος του ΠΑΣΟΚ σε όλη την οκταετία του Αντρέα, ήταν και ο αγαπημένος εκφωνητής της χούντας που διάβαζε ότι του έγραφαν οι συνταγματάρχες ενώ είχε πάρει στην πλάτη του όλη την ΥΕΝΕΔ... έτσι πρόχειρα αναφέρουμε το "Αθλητικό απόγευμα" κάθε Σάββατο απόγευμα ή το παιχνίδι γνώσεων "Ο καλύτερος θα νικήσει"-Στη φώτο τον βλέπετε να χειροκροτάει μοντέλα σε επίδειξη εσωρούχων το 1965]

Ο μαραθωνοδρόμος Ηλίας Κασιδιάρης (ΦΩΤΟ)

Ντυμένος στα... μαύρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έτρεξε στον Μαραθώνιο. Έγραψε στο twitter : "¨φέτος τρέχουμε σε άλλο πεδίο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών (42, επέτειος 2.500 ετών από τη μάχη του Μαραθώνα". Δείτε τη φώτο που έβαλε άλλον να του τραβήξει προκειμένου να την ανεβάσει στο twitter:

Ξεφτιλίζουν το θεσμό της Εκκλησίας: Ιερέας με καταθέσεις 3 εκατομμυρίων ευρώ

Εντυπωσιασμένοι οι ερευνητές του ΣΔΟΕ ανακάλυψαν προ μερικών εβδομάδων σε τραπεζικό λογαριασμό ενός ιερέα που λειτουργεί σε εκκλησία της Αθήνας τρία εκατομμύρια ευρώ, που φέρονται να σχετίζονται με ''μίζες'' για ανέγερση γηροκομείου σε περιοχή των Αθήνας και άλλες... αγαθοεργίες.

Διεθνώς ρεζίλι! Οι μαραθωνοδρόμοι αποκλείστηκαν στο κέντρο

Όταν τελείωσε ο Μαραθώνιος μάταια έψαχναν οι ξένοι δρομείς πως να φύγουν από το κέντρο! Οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Πανεπιστήμιο έχουν κλείσει από τις 14:00. Πήγαιναν από τον ένα σταθμό στον άλλο για να συνειδητοποιήσουν πως είναι εγκλωβισμένοι στο κέντρο! 

7 κόμματα έχει αλλάξει ο γραφικός Παναγούλης!! Μέχρι και ΠΟΛΑΝίτης ήταν!

Από 7 διαφορετικά κόμματα έχει περάσει ο Στάθης Παναγούλης που έβαλε ''φωτιά'' στη Βουλή με τις απειλές για θάνατο και ειδικό δικαστήριο όσων ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο. Ο Σ.Παναγούλης είναι σήμερα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας με ευκολία περάσει από ούτε ένα ούτε δύο αλλά από 7 διαφορετικά κόμματα, ενώ πολλές ήταν και οι φορές που απέτυχε να εκλεγεί.

Στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης με φασιστικά υπονοούμενα εναντίον των ομοφυλοφίλων!! (βίντεο)

[Πάλι σε λάθος κόμμα πήγε ο Μιχελογιαννάκης αν κρίνουμε από την ανησυχία του ότι θα αυξηθούν τα ποσοστά των ομοφυλοφίλων! Δε νομίζουμε ότι οι νέοι του σύντροφοι έχουν πρόβλημα με την αύξηση αφού ούτως ή άλλως είναι αυξημένα στο νέο του κόμμα... άρα ποιο το πρόβλημά του;]

Μόνο τα "τυπικά" φαίνεται πως απομένουν για την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Γιάννη Μιχελογιαννάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την ανεξαρτητοποίησή του από την ΔΗΜ.ΑΡ μία από τις απορίες πολλών στη Βουλή ήταν το που θα κάθεται πλέον ο Κρητικός βουλευτής.

PAOK – Platanias Live Stream (ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 17:15)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω links:

“Μπουτάρης-γκέιτ” στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης

Σε προσωπικό «RYANAIR gate» του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, εξελίσσεται η συνεργασία της πόλης και του νομού, με την εν λόγω αεροπορική εταιρεία. Αιτία, η εμμονή του δημάρχου να «δέσει» ολόκληρο το νομό στο «άρμα» της πολυσυζητημένης φθηνής αεροπορικής εταιρείας RYANAIR, με πολλά αρνητικά αποτελέσματα, οικονομικά και μη, σύμφωνα με τους επικριτές του.

Αρβανιτόπουλος για το συνωστισμό της Ρεπούση

Για τον «συνωστισμό» της κυρίας Ρεπούση μίλησε ο κ. Αρβανιτόπουλος στη Βουλή: 

«Όμως, είπε και κάτι άλλο η κυρία Ρεπούση όσον αφορά το περίφημο και επίμαχο ζήτημα των συνωστισμών στη Σμύρνη. Κοιτάξτε, το θέμα δεν είναι αν έχει κανείς μια προοδευτική ή μια συντηρητική αντίληψη για τα ιστορικά γεγονότα.

Κapa Research: Τι πιστεύουν οι «φασίστες» οι Έλληνες για τους μετανάστες και την υπηκοότητα

Σφαλιάρα στα μούτρα των θολοκουλτουρίαρηδων της αριστεράς και των υπερασπιστών των λαθρομεταναστών είναι η δημοσκόπηση της Kapa Research για το ΒΗΜΑ. Στο ερώτημα αν οι ματανάστες αυξάνουν την εγκληματικότητα...

Αποκάλυψη Καμμένου: Ο Σαμαράς ήταν στη Β' Πανελλαδική και βουλευτής της ΝΔ ταυτόχρονα!!


Στην προσπάθεια του να εντυπωσιάσει (και πάλι) κατά τη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος δεν αρκέστηκε στην τετριμμένη διασκεδαστική κασέτα (Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Ροκφέλερ, αεροψεκασμοί, Σόρος, Ράιχενμπαχ κ.ο.κ.), αλλά αποφάσισε να αναφερθεί σε άλλα, πιο ενδιαφέροντα ζητήματα, πετώντας -δυστυχώς γι' αυτόν- το άκυρο της δεκαετίας: Ο πρωθυπουργός, λέει, ήταν μέλος της Β' Πανελλαδικής!!! Το να προσπαθεί κανείς να αποδείξει....

Επιμένει στον «συνωστισμό» στη Σμύρνη η ΡεπούσΤη και μιλά για πατριδοκάπηλους

Το βιβλίο ιστορίας της 6ης Δημοτικού της Μαρίας Ρεπουση και η αναφορά της περί συνωστισμού στην παραλία της Σμύρνης για να περιγράψει τις σφαγές των Τούρκων άναψε για ακόμα μια φορά φωτιές στη πολιτική αντιπαράθεση.

Βουλευτής ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε υπεύθυνοι εάν πάθει κάτι η οικογένειά μου

Ξέσπασε από το βήμα της Βουλής ο Ανδρέας Κουτσούμπας, Βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη ο οποίος απευθυνόμενος προς τους Βουλευτές δήλωσε...

Κατέληξε ο 60χρονος μαραθωνοδρόμος

Τον πρόδωσε η καρδιά του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του enikos.gr. Από ανακοπή ξεψύχησε ο 60χρονος μαραθωνοδρόμος.

Δεν κρύβονται πλέον-Χαϊκάλης σε ρόλο λαγού: Πιθανή η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του REAL FM αναφέρθηκε στο περιβόητο… κασετοφωνάκι, που άνοιξε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε ότι δεν έκανε θέατρο και απλώς ήθελε να αποδείξει τι είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο:

Η δήλωση του Ε. Στυλιανίδη στην Independent για τον φόβο της αυτοδιάλυσης της Ευρωπαικής Ένωσης

Δήλωση με πολλαπλούς αποδέκτες και συμβολικό αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο έκανε την Τετάρτη, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Independent.
 ‘Μέχρι χθες έδινε εξετάσεις υπομονής ο ελληνικός λαός και τις πέρασε. Σήμερα και στον προϋπολογισμό δίνει εξετάσεις υπευθυνότητας η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα και θα

Εδώ και 40 χρόνια τα ίδια και τα ίδια

Και ακόμα να ενοποιηθούν τα Ταμεία... Πρωτοσέλιδο της 9.11.1969:

Γραφική απάντηση Παναγούλη: Επειδή έφαγα 5 φάπες έχω δικαίωμα να σας λιντσάρω


Αστεία είναι η απάντηση του Σ. Παναγούλη, που δεν παίρνει πίσω τις γελοιότητες περί λιντσαρίσματος όσων ψήφισαν το μνημόνιο, αλλά παραθέτει τα παράσημά του επί χούντας και αναμασάει τις γνωστές μαλακ@@ς περί 3.000 αυτοκτονιών, όταν μέρα παρά μέρα γράφεται ότι αυτοκτόνησε ένας... αλλά ξέχασα... καθημερινά γίνονται άλλες 10 αυτοκτονίες που η Μέρκελ τις κρύβει.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

Η Μυρτώ δίνει μάχη

Τέσσερις μήνες μετά τη μοιραία μέρα της βίαιης κακοποίησής της, από το λαθροζώο στην Πάρο, η 15χρονη συνεχίζει τον αγώνα της. Εδώ και καιρό, σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, αναπνέει μόνη της, ενώ αυτή την περίοδο υποβάλλεται σε μια σειρά "ειδικών τεστ αντίδρασης", με την ελπίδα ότι σύντομα θα επανέλθει.

Αφού μας τον φόρτωσαν... τον βρίζουν: Πόλεμος Γιωργάκη – Παχύδερμου Αναστασιάδη

Σκληρή απάντηση επεφύλαξε ο Γιώργος Παπανδρέου σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, αναφορικά με τις ομιλίες τις οποίες δίνει στο εξωτερικό για την κρίση, τα χρήματα που εισπράττει, και τα ταξίδια που πραγματοποιεί.

Υπάλληλοι Βουλής: Δύο μισθοί αφορολόγητοι, διπλό εφάπαξ και αμέτρητα επιδόματα

«Ακριβό, χαμένο μου προνόμιο…» σιγομουρμουρίζουν πλέον οι μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής, μια ιδιαίτερα ευνοημένη άλλοτε τάξη εργαζομένων του Δημοσίου που εδώ όμως και δύο χρόνια έχoυν «προσγειωθεί» ανώμαλα στην πραγματικότητα των αποδοχών του στενού δημόσιου τομέα, ενώ πλέον απειλούνται να χάσουν και τα ελάχιστα «κεκτημένα» που απλόχερα τους είχαν δοθεί…

Ξεκινούν οι έρευνες για τα κοιτάσματα πετρελαίου σε Ιόνιο και Κρήτη

Σε ελληνικά νερά βρίσκεται το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος «Nordic Explorer» για να ξεκινήσει τις σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.

Υπέρ του ανασχηματισμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Δεν ακολουθούν όλοι οι υπουργοί τον βηματισμό του πρωθυπουργού» ανέφερε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Υπέρ του ανασχηματισμού τάσσεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος υπογράμμισε πως μετά τα μέτρα...

Oι κρατικές μπίζνες της οικογένειας Μηλιώνη

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο έδινε το υπουργείο Εξωτερικών στις εταιρείες της μητέρας του Β. Μηλιώνη, η οποία είχε αναλάβει μονοπωλιακό ρόλο στις μετακινήσεις και στη μεταφορά οικοσκευής χιλιάδων υπαλλήλων.

Η Μέρκελ και οι ναζί φταίνε: Καθηγητές Λυκείων διδάσκουν μόλις δύο ώρες την εβδομάδα!

Κόλαφος για ορισμένα σχολεία της Αττικής είναι το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης καθώς εντοπίζει καθηγητές που διδάσκουν δύο, μία ή και καμία ώρα την εβδομάδα!

Βίντεο: Δούρου καρφωμένη πάνω στο Μεϊμαράκη

Και αφού σε αποσυντονίζει ρε κορίτσι μου τι καρφώνεσαι και εσύ πάνω του; Δείτε το βίντεο:

Θυροκόλλησαν τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ στην μουσουλμανική νεολαία, γιατί δεν παραλάμβαναν το έγγραφο!

Σήριαλ τείνει να γίνει ο έλεγχος του κυλικείου του καταργημένου από τον Άρειο Πάγο άλλοτε συλλόγου «τουρκικής νεολαίας» που υφίσταται ατύπως και με την ανοχή του ελληνικού κράτος ως σύλλογος που χρησιμοποιεί αυτό τον τίτλο διοργανώνει εκδηλώσεις, κάνει φιλοξενίες υψηλόβαθμων προσώπων από την γειτονική χώρα ανενόχλητα χωρίς...

Πώς ο Παπανδρέου κερδίζει 1 εκατ. δολάρια σε βάρος της Ελλάδας

Αν και έχει αποτραβηχτεί από τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα, ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει διεθνή καριέρα ως ''ειδικός'' επί των οικονομικών καταστροφών σε χώρες με προβλήματα χρέους, λαμβάνοντας βέβαια τεράστια αμοιβή.

Ο Χρυσοχοΐδης πλακώνεται με τον Τσίπρα και τη Κωνσταντοπούλου

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει ακούσει πάρα πολλά για την δήλωσή του «ότι δεν διάβασα το μνημόνιο» και κατά την ομιλία του στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό επιχείρησε να πάρει την…εκδίκησή του κάνοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Θέατρο έκανε τη Βουλή ο Χαϊκάλης με το κασετοφωνάκι (βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλους στη Βουλή. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης όταν ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του για τον προϋπολογισμό έβγαλε ένα κασετοφωνάκι με τις...