13 Νοεμβρίου 2012

Χαμός με το μυθιστόρημα της Ελληνίδας πορνοστάρ-Γίνεται ταινία στο Χόλιγουντ [εικόνες]

Ένα χρόνο μετά την συνταξιοδότησή της από την πορνοβιομηχανία, η ελληνικής καταγωγής Σάσα Γκρέι (ή Μαρίνα-Άννα Χαντζή αν προτιμάτε) επιστρέφει στην επικαιρότητα με ένα ερωτικό μυθιστόρημα ονόματι The Juliette Society, τα κινηματογραφικά δικαιώματα για το οποίο έχουν ήδη πουληθεί.

Ο Τσίπρας παραδέχεται ότι δεν πλήρωσε το τέλος ακινήτων και ΘΑ δώσει τα χρήματα στο ΚΕΘΕΑ... αφού ένα χρόνο τώρα δεν τα έχει δώσει

Μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη για το αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει πληρώσει το τέλος ακινήτων. «Το τέλος ακινήτων για ακίνητο του κ. Τσίπρα στους Αμπελόκηπους, όντως δεν έχει πληρωθεί».

Μάλιστα από την Κουμουνδούρου...

Επιδρομή ναζιστικών ταγμάτων ΣΔΟΕ εναντίον φοροφυγάδων με λογαριασμούς στην Ελβετία... στη Γερμανία εννοείται όχι εδώ που δεν έχουμε "ναζί"

Πάνω από 50 συνεργεία του γερμανικού ΣΔΟΕ έκαναν χθες, μετά από εντολή του εισαγγελέα του Μπόχουμ, ξαφνικούς ελέγχους, σε όλη τη Γερμανία, σε σπίτια και γραφεία ατόμων με λογαριασμούς στην ελβετική τράπεζα UBS, προκειμένου να βρούν στοιχεία που θα τεκμηριώνουν φοροδιαφυγή.

Βίντεο-Άδωνις: Η Κύπρος με 1 τρις υδρογονάνθρακες δεν μπορεί να δανειστεί 5 δις! Τι δεν καταλαβαίνεις κ. Χαϊκάλη;

Πάλι ρόμπα τον έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τον Παύλο Χαϊκάλη, στο οποίον πρέπει να δώσουμε το ελαφρυντικό της πολιτικής ανεπάρκειας (φαίνεται ότι δεν κατέχει τι γίνεται...). Δείτε την ερώτηση στην οποία δεν μπορούσε να απαντήσει και έσπευσε ο εν δυνάμει κυβερνητικός του εταίρος, ο Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ, να τον προστατεύσει:

Βίντεο: Τα ΄λεγε αυτός αλλά ποιος τον άκουγε...

Δείτε ποιον εννοούμε:

Σαμαράς: Θα πάρουμε τη δόση των 31,5 δισ. - Παλεύω για το παραπάνω

Στα θετικά αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup της Δευτέρας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη δήλωση που έκανε μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων που είχε την Τρίτη στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή Νταβλούρου της ΝΔ αποφάσισε η Βουλή

[Ο εν λόγω κύριος ήταν Αστυνομικός Διευθυντής Αχαίας που έριξε τρελά λεφτά, αγνώστου προελεύσεως, προκειμένου να βγει πρώτος βουλευτής Αχαίας...]

Με απόφασή της η επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της Βουλής προτείνει την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Αθανάσιου Νταβλούρου.

Ελληνέζοι δήμαρχοι και δημΑΡΧΙΔΙΑ στην ουρά, για να τιμήσουν τον κεμαλικό φασισμό!

Δήμαρχοι και δημαρχίδια, περιφερειάρχες, πολιτευτές, δημοσιογραφίσκοι και λοιποί κωμικοτραγικοί ελληνέζοι ιθαγενείς εόρτασαν μαζί τον Τούρκο πρόξενο και τις εν Θράκη πρακτοράντζες του την 89η επέτειο από την ίδρυση της (αυτοφερόμενης ως) “Τουρκικής Δημοκρατίας”!     Με μεγάλη συμμετοχή Τούρκων, τουρκοφρόνων, αλλά και…ελληνέζων ιθαγενών εορτάστηκε προ ολίγων ημερών στην Κομοτηνή η 89η επέτειος από την ίδρυση της (λέμε τώρα) Τουρκικής Δημοκρατίας, έργου βεβαίως του διαβόητου αρχιφασίστα σφάχτη των λαών Μουσταφά Κεμάλ και την παρέα του. 

Απάντηση τραγέλαφος από Κεδίκογλου για το άχρηστο ταξιδάκι με κάμερα στο Μιλάνο!

«Δεν είμαι αλλαζών, ούτε έπαρση έχω» (μη γελάτε ρε! έτσι είπε το παιδί) απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στα σημερινά δημοσιεύματα που τον χαρακτήρισαν «μεγαλομανή» επειδή πήγε ως το Μιλάνο να μεταφέρει μήνυμα του Πρωθυπουργού το οποίο τελικά δεν εκφώνησε.

Αντισυνταγματικές οι διατάξεις Ραγκούση για την υπηκοότητα

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν από την Ολομέλεια του ΣτΕ διατάξεις του νόμου Ραγκούση που αφορούν στην απόδοση "ιθαγένειας" (το σωστό βέβαια είναι υπηκοότητα αλλά στην Ελλάδα όπου η αριστερά κάνει ότι γουστάρει επέβαλλε και αυτό) σε αλλοδαπούς πολίτες.

Σίγουρη νίκη όταν έχεις απέναντι ΝΔίτες... δηλ. μαλάκ@@: Επιστρέφουν στη ΝΕΤ Αρβανίτης-Κατσίμη

[Αφού οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ τους κατηγόρησαν για αυταρχισμό και έλλειμμα δημοκρατίας... οι κότες οι ΝΔίτες έκαναν την κολοτούμπα και τους πήραν πίσω τους ... ζητώντας τους και συγγνώμη και υποσχόμενοι ότι θα μπορούν να λασπολογούν όποιον θέλουν φαντάζομαι... μιλάμε για διαχρονικά άχρηστους επικοινωνιακά]

 Επιστρέφουν στην παρουσίαση της «Πρωινής Ενημέρωσης» οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη, μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν -όπως αναφέρει η ΠΟΕΣΥ- με τον διευθυντή ειδήσεων, Αιμίλιο Λιάτσο. Ανεστάλη η απεργία των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών έχει ως εξής:

Η ξεφτίλα του κράτους: Ο Μανιτάκης παρακαλάει τους ΔΥ να μην τα κάνουν πουτ@ν@

Την κατανόηση των δημοσίων υπαλλήλων ζητά, με δήλωσή του, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, προκειμένου να προωθηθούν τα μέτρα για τον εξορθολογισμό της δημόσιας διοίκησης, όπως ορίζει η σημερινή εγκύκλιος για την κινητικότητα στο δημόσιο, τη διαθεσιμότητα και την εφαρμογή της αυτοδίκαιης αργίας.

Μετά από 2 μέρες... εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη του σέρβερ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσαν δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε περιστατικά παρεμπόδισης της διαδικασίας ανάδειξης νέων διοικήσεων στα πανεπιστημιακά ιδρύματα από οργανωμένες ομάδες.

Βίντεο-Ν. Μιχαλολιάκος: «Ένα μεγάλο μέρος των Αλβανών είναι Έλληνες!» Τι δεν καταλαβαίνεις;

"... Κατά συνέπεια οι ολυμπιονίκες είναι Έλληνες ακόμα και αν κάποια στιγμή είχαν αλβανική εθνική συνείδηση" συνέχισε ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής σε αντίθεση με τις πριν λίγες μέρες δηλώσεις Παναγιώταρου και Λαγού ότι οι ολυμπιονίκες της άρσης βαρών ήταν στην πλειοψηφία τους αλβανοί. Το ότι είναι Έλληνες το δικαιολόγησε με τη στενή σχέση (ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είπε κατάγονται από το ίδιο έθνος και πχ. εξισλαμίστηκαν) των δύο εθνών επί 1000 χρόνια! Κάτι ανάλογο λέει και η Δραγώνα από αριστερά: Έλληνες και Τούρκοι επιμήχθηκαν λόγω της στενής σχέσης επί 400 χρόνια... είναι η λεγόμενη επιμειξία στο χρόνο που πρεσβεύει η γνωστή ανθελληνίδα και την οποία προφανώς ασπάζεται ο Μιχαλολιάκος από την ανάποδη όμως

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Μιχαλολιάκου σε εποχές που δεν ήταν της μόδας το κόμμα του...

"Κόλαση" για το οικόπεδο 9 της Κύπρου! Εταιρείες κολοσσοί συγκρούονται

Τουλάχιστον τρεις εταιρείες-«κολοσσοί» οι οποίες υπέβαλαν προτάσεις για έρευνα κοιτασμάτων φυσικού αερίου στο σημαντικό οικόπεδο 9 της κυπριακής ΑΟΖ και δεν επελέγησαν έχουν αναθέσει --σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος-- σε νομικούς να αναζητήσουν στοιχεία και να τους συμβουλεύσουν αν έχουν νομικούς τρόπους αντίδρασης στην απόφαση της Κυπριακής κυβέρνησης να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για παραχώρηση δικαιωμάτων έρευνας, εξόρυξης και εκμετάλλευσης στη γαλλορωσική κοινοπραξία «Total-Novatec-GPB».

Στα 9 εκ η ζημιά στο ΙΚΑ από τις συντάξεις θανόντων

Τεράστια είναι η ζημιά που έχει υποστεί το ΙΚΑ από τις συντάξεις που λάμβαναν κυρίως συγγενικά πρόσωπα, ατόμων που είχαν πεθάνει και δεν το είχαν δηλώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ιδρύματος, η καταγεγραμμένη ζημιά του ΙΚΑ από την καταβολή συντάξεων σε θανόντες, ανήλθε στα 9.075.929 ευρώ.

Εισαγγελέας για τα Apache του Γ. Παπαντωνίου

Του Παναγιώτη Στάθη

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης μπαίνει η σύμβαση για την αγορά από το ελληνικό δημόσιο 12 πολεμικών ελικοπτέρων Apache για την οποία καταβλήθηκε σύμφωνα με καταγγελίες υπέρογκο τίμημα επί υπουργίας του Γιάννου Παπαντωνίου.

Προδιαγράφεται μεγάλη νίκη Σαμαρά: Ο "κουτσός" επιβεβαίωσε την εφάπαξ δόση των 44 δισ. ευρώ!

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο “Reuters”, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ή "κουτσός" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις και ζυμώσεις για να δοθεί στην Ελλάδα εφάπαξ η δόση-μαμούθ των 44 δισεκατομμυρίων ευρώ, που θα αποτελέσει μια μεγάλη πολιτική νίκη για την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Λαϊκισμός Μιχαλολιάκου: Δεν πωλείται το λιμάνι (επειδή είναι άλλων)... αλλά πωλούνται 5 ακίνητα-φιλέτα του Δήμου

Άδεια είναι τα ταμεία του Δήμου Πειραιά και παρά τις μεγαλοστομίες για συμμάζεμα, τα χρέη συνεχίζουν να μεγαλώνουν. Έτσι στην αναζήτηση επειγόντως χρημάτων, ο Δήμαρχος Ν. Μιχαλολιάκος, αντί να πετάξει με τις κλωτσιές τους ρέμπελους που κληρονόμησε, προσφεύγει στην εύκολη λύση "αξιοποίησης" (όταν το κάνουν οι άλλοι το λέμε "ξεπούλημα της περιουσίας του λαού") πέντε ακινήτων – φιλέτων... και έχει ο θεός για τον επόμενο που δεν θα βρει ούτε κολυμπηθρόξυλο να "αξιοποιήσει"... Παράλληλα τραβάμε και μια επανάσταση για να κρύψουμε τα δικά μας κακάκια και μαζί με το ΠΑΜΕ φωνάζουμε "δεν πωλείται το λιμάνι"... και εννοούμε "δεν πωλείται γιατί τα έσοδα θα τα πάρει το κράτος, ενώ αν τα παίρναμε εμείς θα το "αξιοποιούσαμε" κι αυτό"

Τα κτήρια που βγαίνουν στο σφυρί είναι...

Η Βορειοηπειρώτισσα Κλεονίκη Δεληγιώργη ανακηρύχθηκε "Μις Υφήλιος 2012"

Η Κλεονίκη Δεληγιώργη ανακηρύχθηκε νικήτρια του "Miss Globe 2012".

Η πανέμορφη δεκαεξάχρονη Κλεονίκη τον Ιούνιο είχε στεφθεί "Μις Αλβανία" για το έτος 2012. Η βορειοηπειρωτική ομορφιά της όμως έσπασε τα σύνορα, κέρδισε το διεθνές βραβείο και κατέκτησε όλο τον κόσμο.

Τον Αμυρά γιατί τον κρύβετε; Αφού μπροστά στον Παναγούλη είναι "ρεφορμιστής"

Υπάρχει μια απορία: εκείνο τον (έρμο, πλέον) κ. Ιφικράτη Αμυρά γιατί τον απέσυραν την τελευταία στιγμή από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ; Το ρωτάμε γατί οι φιλοδοξίες του διοπτροφόρου νεαρού ήταν σε σχέση με τις προφητείες του κ. Στάθη Παναγούλη ρεφορμιστικές. Στο προεκλογικό του υλικό ο πρώτος προέβλεπε και «επαναστατικές διαδικασίες» πριν το λιντσάρισμα των πολιτικών.

Καλά ρε Χρηστάκη, τον Καραμανλή τον ρώτησες;

Ακολουθούν δημοσιογραφικοί πόθοι διανθισμένοι με τα όνειρα κάποιων που θέλουν να ξαναζήσουν τη μοναξιά... και εκθέτουν τον Σαμαρά:

Φουντώνουν τα σενάρια, τουλάχιστον στα δημοσιογραφικά γραφεία, για τον «ευρωπαϊκό Συναγερμό» που θέλει...

H απάντηση της νηπιαγωγού που "κατηγορείται" από τη ΧΑ

Σας παραθέτουμε την επιστολή της νηπιαγωγού προς την ΔΟΕ και τον Σύλλογο Δασκάλων Νηπιαγωγών Λευκάδας σχετικά με την ΕΔΕ που έχει διαταχθεί εναντίον της για «αντεθνική συμπεριφορά».

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΔΕΗ: Ολα νόμιμα για τη οικία Αγγελοπούλου – Υπολογίζεται κανονικά το ειδικό τέλος ακινήτων

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός απάντησε με έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή σε ερώτηση που είχε κατατεθεί από τον βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με το πως υπολογίζεται το ειδικό τέλος ακινήτων της οικίας Αγγελοπούλου.

Κράτος μπάχαλο-ΥΠΟΙΚ: Δεν ξέρουμε αν έχει πληρώσει ο κ. Τσίπρας το χαράτσι


Ο Αλέξης δεν θα κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει;

«Η υπηρεσία μας δεν είναι δυνατό να γνωρίζει το ποσό που αναλογεί στο ειδικό τέλος ακινήτων του κ. Τσίπρα, ούτε εάν το ανάλογο ποσό δεν πληρώθηκε» αναφέρεται σε έγγραφο-απάντηση του υπουργείου Οικονομικών, έπειτα από ερώτηση του Αδωνι Γεωργιάδη με θέμα «Μη καταβολή του ειδικού τέλους ακινήτων, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Τσίπρα».

Δείτε το έγγραφο της απάντησης:

Προσπαθεί να τα μαζέψει ο Παναγούλης: «Δε ζήτησα τη θανατική ποινή κανενός»

«Εγώ δεν είπα να εκτελεστεί κανείς. Είμαι εναντίον της θανατικής ποινής. Του αίματος και του εμφυλίου πολέμου. Αμέσως, έπεσαν όλοι να μου επιτεθούν», δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Εύβοια:Έκαναν μαύρο στο ξύλο τον Αλβανό ληστή και τον παρέδωσαν στην αστυνομία!

Την ίδια τύχη είχαν και οι 3 συνεργοί του, που αρχικά είχαν καταφέρει να αρπάξουν 2.600€...

Όχι ένας αλλά τέσσερις ληστές έβαλαν στο μάτι μία επιχείρηση έξω από την Χαλκίδα. Οι δύο από τους 4 Αλβανούς δράστες μπήκαν στο κτίριο χθες το πρωί (12-11-2012) με σκοπό να ληστέψουν. Κατάφεραν να αποσπάσουν 2.600 ευρώ.

Κλάσεις ανώτερη η γκόμενα του Ρώσου ΥΠΕΘΑ από του Πετρέους...

Η γυναίκα στα δεξιά της φωτογραφίας, ονόματι Γεβγένιγια Βασίλιεβα, ευθύνεται για το ολοένα διογκούμενο σκάνδαλο στη Ρωσία που κόστισε τη θέση του Υπουργού Άμυνας, προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Τρομοκρατημένος ο Μέσι από τα μέτρα προστασίας στη Σαουδική Αραβία: "Πάρ'το αυτό από πάνω μου"!

Δρακόντεια μέτρα πήραν οι αστυνομικές και οι στρατιωτικές δυνάμεις στη Σαουδική Αραβία κατά τη άφιξη της εθνικής Αργεντινής ενόψει του αυριανής φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων. Ο λόγος ασφαλώς, ήταν μόνο ένας:

Αυτές είναι οι τελικές ρυθμίσεις για την διαθεσιμότητα στο Δημόσιο - Αναρτήθηκε στην Διαύγεια!

Στάλθηκε στους δημοσίους υπαλλήλους το νέο θεσμικό πλαίσιο κινητικότητας των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα, που αφορά σε θέματα διαθεσιμότητας, αργίας και κατάργησης θέσεων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Φούντωσαν οι φήμες ότι η Ελλάδα θα πάρει μαζεμένες 3 δόσεις, σύνολο 44 δις

Εδώ και λίγη ώρα έχουν φουντώσει οι φήμες στο ιντερνετ ότι η Ελλάδα πρόκειται να πάρει μαζεμένες 3 δόσεις για τα τελευταία τρίμηνα του έτους (31,5 + 5 + 8 δις). Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται ακόμα από κανένα ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο και φυσικά δεν αναγράφεται στη γερμανική Bild (τουλάχιστον στην ηλεκτρονική έκδοση).

Φυσικά η είδηση αναπαράχθηκε από όλους, σοβαρούς και ασόβαρους, και αναμένουμε αν θα επιβεβαιωθεί:

«Υπερβολικά φιλόδοξος» ο στόχος για βιώσιμο χρέος το 2020, λέει ο "κουτσός" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ

Στο 2022 τοποθετεί ο Β.Σόιμπλε, ή "κουτσός" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ορίζοντα για βιώσιμο ελληνικό χρέος -επιβεβαιώνοντας δηλαδή τη διάσταση Ευρωζώνης και ΔΝΤ που είχε διαφανεί το προηγούμενο βράδυ- χαρακτηρίζοντας «υπερβολικά φιλόδοξο» το στόχο για το 2022. Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Π.Μοσκοβισί ανέφερε ότι στόχος είναι να έχει επιτευχθεί συμφωνία ώστε η εκταμίευση να γίνει μέχρι το τέλος του μήνα.

«Να χρησιμοποιήσει η KfW τα 500 εκ που έβγαλε από ελληνικά δάνεια για να βοηθήσει την Ελλάδα»

Ο υπεύθυνος των Γερμανών Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) για τον προϋπολογισμό Γιούργκεν Κόπελιν δεν απέκλεισε την προοπτική νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Ωστόσο, εξέφρασε τις αμφιβολίες του σχετικά με την επιμήκυνση.

Η τσαλακωμένη τουρκική σημαία και ο έλεγχος των τουρκικών αρχών σε Καστελοριζιό

[Ξυπνήστεεε ζώα της Αθήνας!!!]

Οι σχέσεις ανάμεσα σε Καστελοριζιούς και κατοίκους του Κας μπορεί να κινούνται σε φιλικό επίπεδο, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο ρόδινα.

Μαρτυρία κατοίκου του νησιού για περιστατικό που διαδραματίστηκε με φόντο την τουρκική σημαία φανερώνει τις δύσκολες πτυχές στις σχέσεις των δύο χωρών.

Κλαίει όλη η Ελλάδα!! Ο Ματέο της Ελένης πάει φαντάρος... για κανά μήνα εννοείται (βίντεο)



[Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι! Καμιά 10 χρόνια λιποτάκτης ήταν το παιδί και οι μαλάκ@@ του Στρατού δεν ήξεραν που να τον βρούνε, άσε που έπρεπε να τρέχουν και για την τσέπη τους... που να τρέχουν και σε Άνδρο ή Μύκονο, που γύρναγε με την Ελένη, να τον ψάχνουν... Τώρα αποφάσισε από μόνος του να χαλαρώσει μερικές μέρες στο Στρατό γιατί παρακουράστηκε στις καλοκαιρινές διακοπές...]

Την πύλη του κέντρου νεοσυλλέκτων της Πολεμικής Αεροπορίας στη Τρίπολη πέρασε σήμερα το πρωί ο Ματέο Παντζόπουλος!

Ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη θα ντυθεί τελικά στο χακί και θα εκτίσει στα...

Ο Τσίπρας πάει Αργεντινή;

Στην Αργεντινή ενδέχεται να βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρόσκληση να επισκεφθεί το Μπουένος Άϊρες δέχτηκε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη εβδομάδα...

Γελάει ο κόσμος με τον Σίμο: Πήγε με κουστωδία και κάμερα στο Μιλάνο για να μιλήσει αλλά κατάφερε μόνο να ψωνίσει...

Έχει καπαρώσει από τώρα θέση για το σπίτι του, στον επόμενο ανασχηματισμό γιατί αποδείχθηκε ανεπαρκέστατος

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ήταν επιφορτισμένος να μεταφέρει χθες στο Μιλάνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στο Οικονομικό Ευρωμεσογειακό Φόρουμ, πήγε ως εκεί, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ανελέητο κυνήγι των οφειλετών από τις εισπρακτικές εταιρείες-Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οφειλέτες

Με την ψυχική υγεία χιλιάδων «χρεωμένων» πολιτών παίζουν καθημερινά πολλές εισπρακτικές εταιρείες, που παρά τους περιορισμούς του νόμου αγνοούν συστηματικά τους κανόνες παραβιάζοντας την προστασία της ιδιωτικής σφαίρας και της προσωπικότητας των πολιτών καταφεύγοντας σε αθέμιτες εισπρακτικές μεθοδεύσεις.

«Στα μαχαίρια» Λαγκάρντ και Γιουνκέρ για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας

Αναβλήθηκε χθες το βράδυ η συμφωνία μεταξύ των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης για την καθυστερημένη δόση των 31.3 δισ. για μία ακόμη εβδομάδα, καθώς υπήρξε διχασμός μεταξύ του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων πιστωτών.

Ποιος έτρεξε πρώτος για χαιρετούρα στον Σαμαρά, τώρα που βρέχει υπουργεία

Μόλις τελείωσε η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό, το βράδυ της Κυριακής, ένας ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που έτρεξε να προλάβει να χαιρετήσει πρώτος τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μήπως και τον ξεχάσει στον ανασχηματισμό...

Η ΕΕ προειδοποιεί τον Ερντογάν

Σαφές μήνυμα έστειλαν οι Βρυξέλλες στην Αγκυρα μια μέρα μετά τη δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι το θέμα της θανατικής ποινής μπορεί να επανέλθει στο τραπέζι των συζητήσεων, αν κριθεί απαραίτητο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήταν Χρυσαυγίτες!

Σήμερα Δευτέρα 12.11.2012 ήταν προγραμματισμένες να γίνουν από τις 9 το πρωί με ηλεκτρονική ψηφοφορία οι εκλογές για την εκλογή των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Ιδρύματος στο ΕΚΠΑ. Στις 9:45πμ  μία θλιβερή μειοψηφία τραμπούκων έσπασαν την πόρτα του κέντρου διαχείρισης των υπολογιστικών συστημάτων προξενώντας εκτεταμένες ζημιές και εμποδίζοντας την πρόσβαση στο δίκτυο σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας με προφανή στόχο να εμποδίσουν τη διεξαγωγή των εκλογών.

Συνεχίζεται η "κατρακύλα" στις αφίξεις τουριστών. Γιατί δεν απευθύνεται ο Καμμένος στην Πρεσβεία να αναπληρώσει τους Γερμανούς που έδιωξε;

[Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ελληνικής καφρίλας να παρουσιάζει τη Μέρκελ με ναζιστικά σύμβολα... Ας αναπληρώσουν οι Ρώσοι, οι Άγγλοι και οι φίλοι του Καμμένου οι αμερικάνοι τις απώλειες. Αλλά το σχέδιο είναι γνωστό: Θέλουν να διαλύσουν τα πάντα μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ για να έρθουν σαν σωτήρες...]

Με πτώση στις διεθνείς τουριστικές αφίξεις έκλεισε ένας ακόμη μήνας, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται τα αρνητικά ρεκόρ, τόσο για το «Ελ. Βενιζέλος», όσο και για τα αεροδρόμια της χώρας στο σύνολό τους.

Δείτε άγρια επίθεση σε δημοσιογράφο της Αργεντινής

Άγρια επίθεση δέχθηκε ένας δημοσιογράφος από την Αργεντινή, την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση και μετέδιδε για το κανάλι C5N στο Μπουένος Άιρες.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Plaza de Mayo, όταν ο δημοσιογράφος Néstor Dib μετέδιδε ζωντανά διαδήλωση, κατά την οποία χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της κυβέρνησης.

Η ΛΑΡΚΟ… στα χνάρια Μυτιληναίου!


Την ώρα που η ΔΕΗ ζητάει πλήρη απελευθέρωση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος και η κυβέρνηση υπόσχεται να προχωρήσει σε τμηματικές αυξήσεις των λογαριασμών μέσα στο 2013, ώστε το σοκ στους καταναλωτές να διαχυθεί σε…δόσεις, αποκαλύπτεται ότι μεγάλες βιομηχανίες του ιδιωτικού, αλλά και του δημόσιου τομέα φεσώνουν συστηματικά την επιχείρηση ηλεκτρισμού, χωρίς να υφίστανται καμία συνέπεια!


Όλο το χρονοδιάγραμμα για την... χριστουγεννιάτικη δόση των 32 δισ. ευρώ

Αντέχει η Αθήνα να γίνει η εκταμίευση της δόσης των 32 δισ. ευρώ στις αρχές Δεκεμβρίου ή το αργότερο στις 20 του ίδιου μήνα;

Η απάντηση είναι δύσκολο να δοθεί καθώς τα ταμεία είναι σχεδόν άδεια, ενώ το οικονομικό επιτελείο ποντάρει πολλά στην έκδοση εντόκων γραμματίων του Δημοσίου τα οποία βέβαια θα αγοράσουν οι ελληνικές τράπεζες.

Γκαρσία: "Στηρίξτε ΠΑΟΚ, ξεχάστε Κοντρέρας"

Ο Πάμπλο Γκαρσία στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω του Sport24.gr για τις αντιδράσεις που έχουν ήδη αρχίσει για την επιστροφή του Κοντρέρας στην Τούμπα. Τι λέει για τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι του ΠΑΟΚ, τον... πρώτο που πάντα κερδίζει με βοήθεια και το... μαχαίρι που νιώθει καρφωμένο πάνω του.

Θα γίνουν «Τσίπρες» ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;

Πολλοί θεωρούσαμε ότι αν ο Τσίπρας γινόταν πρωθυπουργός, θα έκανε κωλοτούμπα, θα ξέχναγε τα περί μονομερούς διαγραφής του χρέους και τα περί σκισίματος του Μνημονίου και θα μετατρεπόταν σταδιακά σε Βενιζέλο και Σαμαρά. Δεν αποκλείεται να δούμε το αντίθετο: ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος να κάνουν την κωλοτούμπα και να μετατραπούν σε «Τσίπρες» αν δεν χορηγηθεί η δόση από το αυριανό Eurogroup. Γιατί;

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα: Και δεύτερος στρατηγός γκομένιζε με τη δεύτερη "φίλη" του Πετρέους

Οι σχέσεις ενός ακόμα Αμερικανού στρατηγού με τη δεύτερη γυναίκα του σκανδάλου στην υπόθεση Πετρέους έχουν μπει στο μικροσκόπιο του FBI.

Ο ανώτατος Αμερικανός στρατιωτικός που ερευνάται είναι ο στρατηγός Τζον Άλεν, διοικητής των Νατοϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν (Isaf). Ο Άλεν κατηγορείται για...

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Στο ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχελογιαννάκης

Συνεργαζόμενος με την Κ.Ο. του Αλέξη ο ανεξάρτητος βουλευτής που διαγράφηκε από τη ΔΗΜΑΡ

Να συμμετάσχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενος, συμφώνησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, που διαγράφηκε από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά ο ...'άρχοντας';

Αυτά που ζούμε στη πολιτική ζωή της χώρας μας τους τελευταίους μήνες, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Ποιος είναι ο πολιτικός που συνελήφθη πολλές φορές σε μπαρμπουτιέρες να κουνάει τα ζάρια και

ΕΛ.ΑΣ.:Μαλακί@@ της φυλλάδας Δελατόλα-ΣΥΡΙΖΑ τα περί χρησιμοποίησης δόκιμων αστυνομικών για τη λειτουργία των υδροβόλων

Την επικινδυνότητα της χρήσης των θωρακισμένων υδροβόλων οχημάτων κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων διαψεύδει η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της.

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζει πως τέτοιου είδους οχήματα χρησιμοποιούνται από τις περισσότερες Αστυνομίες του εξωτερικού και ιδίως των ευρωπαϊκών χωρών, εδώ και πολλά χρόνια και πως επιχειρησιακά η χρήση τους ενδείκνυται...

Κούγιας: Υπάρχει χούντα Μαρινάκη

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια «υπάρχει χούντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τότε που αγόρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις μετοχές του Κόκκαλη». Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή ήταν προσκεκλημένος της εκπομπής "Δίκη" στον ΣΚΑΪ. Oι απόψεις των φιλοξενουμένων, που θα διαβάστε στη συνέχεια, δεν υιοθετούνται απο τη εκπομπή και απο το www.skai.gr και εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις των φιλοξενουμένων (καλύπτει και το κώλο του ο ΣΚΑΪ μη φάει και καμιά αγωγή από τον Μαρινάκη και τρέχει ο Αλαφούζος).

Το πράσινο φως για την επιμήκυνση έδωσε το Eurogroup. Νέα συνεδρίαση στις 20 Νοεμβρίου (βίντεο)

Η επιμήκυνση θα απαιτήσει επιπλέον κεφάλαια 15 δισ. το 2014 και 17,6 τα επόμενα δύο χρόνια. Σύνολο δηλαδή 32,6 δισ.


Τη διετή παράταση του προγράμματος προσαρμογής για την Ελλάδα ενέκριναν στις Βρυξελλες οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης. Παράλληλα, αποφασίστηκε νέα συνεδίαση του Eurogroup στις 20 Νοεμβρίου.