14 Νοεμβρίου 2012

Το τσουτσέκι του ΓΑΠ που εισπράττει 25.000 το μήνα ανησυχεί μήπως οι έρευνες για πετρέλαιο επηρεάσουν τις φάλαινες στο Ιόνιο!

Καλά κάνει! Τι τον νοιάζει αν οι ιθαγενείς συνομήλικοί του δεν έχουν στον ήλιο μοίρα τη στιγμή που αυτός θα εισπράξει ένα εκατομμυριάκι μέσα σε 5 χρόνια από την Ευρωβουλή... Τόσο μαλάκ@@ που τον κράζουν και οι δικοί του... αν και αν κρίνω από την απλησιά πρέπει να την έχει κάνει κι αυτός για ΣΥΡΙΖΑ...

 ”Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Κρίτων Αρσένης να είναι σίγουρος ότι τα θαλάσσια κήτη του Ιονίου κινδυνεύουν λιγότερο από τις σεισμικές έρευνες, απ´ ό,τι κινδυνεύουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας από ορισμένες πρωτοβουλίες Ελλήνων ευρωβουλευτών”...

Αφιερωμένο στους πατριώτες του κώλ@@: Αντιμέτωπη -ξανά- με τη χρεοκοπία η Αργεντινή

Η προοπτική να βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη η Αργεντινή με το ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας γίνεται πλέον ορατή, μετά και την απόρριψη της έφεσής της κατά της απόφασης δικαστηρίου της Νέας Υόρκης με την οποία είχε κριθεί παράνομη η απόφαση της Αργεντινής να δώσει προτεραιότητα στις αποπληρωμές των ομολόγων όσων κατόχων είχαν συμφωνήσει στην εθελοντική ανταλλαγή χρέους (στο κούρεμα δηλαδή των ομολόγων τους) το 2005 και το 2010.

Βρούτσης :Το νέο εργασιακό θα ωφελήσει επιχειρήσεις και εργαζομένους

Η ελληνική πλευρά έκανε σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα και κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το ευρωπαϊκό κεκτημένο για τη χώρα, τόνισε ο υπουργός Εργασίας. Το νέο εργασιακό δίκαιο θα συνεισφέρει θετικά αποτελέσματα σε επιχειρήσεις και εργαζομένους, υποστήριξε ο Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας χθες στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Φούχτελ: "Δουλειά 3.000 ελλήνων την κάνουν 1.000 Γερμανοί"... κι εδώ 1.000 την κάνουν, απλά έχουμε άλλες 2.000 που τα ξύνουν

Τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα κάνουν τη δουλειά που στη Γερμανία την κάνουν μόνο 1000 άτομα, επισήμανε ο εντεταλμένος της γερμανίδας Καγκελαρίου, Αγκελας Μέρκελ, για την ελληνογερμανική αυτοδιοικητική συνεργασία και υφυπουργός Εργασίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, ο οποίος επικαλέστηκε τα συμπεράσματα σχετικών ερευνών.

Αντιδρούν οι υπόλοιποι στην κατάργηση του νόμου Ραγκούση... θα τους περάσει

Την αντίδραση τόσο των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση όσο και του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ενέργεια του πρωθυπουργού να ζητήσει την άμεση αλλαγή του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια.

Σε ρόλο ψυχοθεραπευτή ο Αθανασίου: Του κλάφτηκε ο Κουβέλης για την κατάργηση του λαθρονόμου Ραγκούση

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης είχε επικοινωνία με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Χαράλαμπο Αθανασίου, στον οποίο εξέθεσε την έντονη δυσφορία της ΔΗΜΑΡ για...

Μπράβο ρε κομμουνιστή κι ας μην το πάρουμε: Πρόταση για παραχώρηση 1 οικοπέδου της Κυπριακής ΑΟΖ στην Ελλάδα!

Πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι Κύπριοι αριστεροί είναι πολύ περισσότερο πατριώτες από τα δικά μας τα σούργελα 

Ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές τού Φεβρουαρίου, Γιώργος Λιλλήκας, ενημέρωσε τον Έλληνα πρέσβη, Βασίλη Παπαϊωάννου, για την πρότασή του να παραχωρήσει η Κύπρος στην Ελλάδα ένα από τα οικόπεδα στην κυπριακή ΑΟΖ, "με τους ίδιους όρους που παραχωρούνται αυτά τα οικόπεδα σε άλλες διεθνείς εταιρείες".

Ο Γιωργάκης μέχρι και το 2010 έκανε προσλήψεις!! Μετά φταίει η Μέρκελ για την απόλυση των «500 της ΑΤΕ» από το ΙΚΑ που ζητά το Διοικητικό Εφετείο

Την απόλυση των 500 ΠΑΣΟΚικών λαμογίων που είχαν προσληφθεί με τη διάταξη του Ν. 3899/2010 στο ΙΚΑ αντί της Αγροτικής Τράπεζας αποφάσισε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Σαμαράς: Ψήφος εμπιστοσύνης από Cosco – ΗΡ

Μια εξαιρετική συμφωνία που μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για αναπτυξιακές κινήσεις στην Ελλάδα, αποτελεί η απόφαση του αμερικανικού κολοσσού Hewlett Packard να χρησιμοποιεί το στόλο της Cosco για να διοχετεύει τα προϊόντα της στην Ευρώπη. Όλη αυτή η δουλειά θα γίνεται μέσω του λιμανιού του Πειραιά και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο Τούρκος "χάθηκε" πάνω από τη Λέσβο

Τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Τ-38 το οποίο εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 09:52 το πρωί της Πέμπτης, πραγματοποίησε υπέρπτηση στο νοτιοανατολικό άκρο της Λέσβου
η οποία διήρκεσε μόλις δύο λεπτά, από τις 09:54 μέχρι τις 09:56.

Δεν το πιστεύω ΡεπούσΤη μου!! Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ανυπομονεί να αναγνωρίσουμε «τουρκικές ενώσεις» στη Θράκη...

Όπως φαίνεται η Ρεπούση δεν είναι μόνο μία, αλλά ...κλωνοποιείται! Ο λόγος για την βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαρία Γιαννακάκη, η οποία κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη, να πάρει θέση σχετικά με το ζήτημα των... τουρκικών ενώσεων της Θράκης!

Συγκεκριμένα, κατέθεσε ερώτηση σχετικά με το θέμα λέγοντας :

Βίντεο του Ισραηλινού Στρατού με τη δολοφονία του Τζαμπάρι της Χαμάς

Το Ισραήλ σκότωσε τον υπάρχηγό του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς, τον Παλαιστίνιο Τζαμπάρι. Στην επίθεση που κινηματογράφησαν από αεροπλάνο σκοτώθηκε και ο γιός του Τζαμπάρι καθώς και άλλος ένας υψηλόβαθμος στρατιωτικός της Χαμάς. Δείτε το βίντεο:

Έρχεται πίκρα για κάποιους: Τη λίστα των 97 Ελλήνων με «offshore» λογαριασμούς ζητούν οι οικονομικοί εισαγγελείς

Τη λίστα των Ελλήνων καταθετών που φαίνεται να απολάμβαναν το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς του νησιού Τζέρσεϊ, ζητούν οι οικονομικοί εισαγγελείς, μέσω του υπουργείου Οικονομικών, από τις βρετανικές Αρχές.

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοί απέκλεισαν τον Βενιζέλο-Αύριο μπορεί να τον επισκεφθούν στην Ιπποκράτους

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος όταν κάτοχοι κουρεμένων ομολόγων επιχείρησαν να λιντσάρουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Oι διαδηλωτές έστειλαν μήνυμα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι θα τον ακολουθούν από εδώ και πέρα και θα γίνουν "η φωνή της συνείδησής του". Προανήγγειλαν ότι ενδέχεται να βρεθούν αύριο...

Μετά τη φασαρία του Άδωνι ο Πελεγρίνης τελείωσε την κατάληψη!!!

Σφοδρή επίθεση στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών εξαπέλυσε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για την κατάληψη στους κεντρικούς servers του Πανεπιστημίου, γεγονός που δεν επέτρεπε τη διενέργεια εκλογών, με τον κ. Γεωργιάδη να ζητά τη δίωξη του.

Ποινική δίωξη στον Μπαρμπαρούση για τις "επιθέσεις" σε λαϊκές αγορές

Βαρύτατο είναι το κατηγορητήριο του εισαγγελέα κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ.Μπαρμπαρούση για τις "επισκέψεις" στη λαϊκή αγορά Μεσολογγίου και τις επιθέσεις κατά πάγκων μικροπωλητών.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: "Ο Μυλόπουλος μας προέτρεπε σε κατάληψη-Θα μας πλήρωνε τα έξοδα να κατέβουμε Αθήνα"

Τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Γιάννη Μυλόπουλο, καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης. Μιλώντας στο enikos.gr αποκαλύπτει ότι παρότρυνε τις καταλήψεις των εργαζομένων στο πανεπιστήμιο και ότι θα κάλυπτε τα έξοδα προκειμένου να κατέβουν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν μπροστά στο υπουργείο Παιδείας.

Φυγαδεύτηκε γα να γλιτώσει το λιντσάρισμα ο Βενιζέλος έξω από την ΤτΕ - Εγκλωβισμένος ο Σαχινίδης

Δείτε βίντεο από αυτούς που τον προπηλάκισαν εδώ

Δεκάδες ιδιώτες μικροομολογιούχοι εξαπέλυσαν φραστική επίθεση και περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εμποδίζοντάς τον να βγει από το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να αναβληθεί το προγραμματισμένο για τις έξι ραντεβού του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο.

Οι μικροομολογιούχοι, διαμαρτύρονταν για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα» των ομολόγων τους.

Πρώτος δέχθηκε τους προπηλακισμούς των μικροομολογιούχων...

Τελικά οι ΣΥΡΙΖαίοι της ΝΕΤ δεν θεωρούν τον Σίμο και τον Λιάτσο κότες... του θεωρούν πάπιες (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα οι Αρβανίτης και Κατσίμη του ΣΥΡΙΖΑ, τους αφιέρωσαν στην πρωινή εκπομπή! Δείτε τη φώτο:

Η δράση του Δημήτριου Ψαρρού πριν την ίδρυση του συντάγματος 5/42 - μέρος α'

Ο συνταγματάρχης Ψαρρός ήταν απ΄τους πλέον δραστήριους πατριώτες από την αρχή ακόμα της κατοχικής περιόδου.
 
Η απόταξή του απ΄το στράτευμα λόγω της συμμετοχής του στο κίνημα του 1935, είχε σαν αποτέλεσμα να μην συμμετέχει στον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Μετά την απόταξή του ασχολήθηκε με ιδιωτικές επιχειρήσεις στην βόρεια Ελλάδα. 

Συμμαχία Κάμερον-Καμμένου ενάντια στους ΑΕροψεκασμούς και υπέρ της «former Ottoman possession of Greece»

Στην ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών κάνουν προσπάθειες να ενταχθούν οι Καμμένοι αφού το αμερικάνικο κόμμα που θα αποτελούσε τον ιδανικό εταίρο δεν εκπροσωπείται στην Ευρώπη. Η ομάδα των Ευρωσυντηρητικών κυριαρχείται από τους Τόρις, δηλ. το βρετανικό συντηρητικό κόμμα. Οι Τόρις όπως ξέρουν και τα μικρά παιδιά είναι οι κατ' εξοχήν πολέμιοι των τραπεζιτών και του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου που εδρεύει στο City, ενώ ψάχνουν τρόπους να τους διώξουν από το Λονδίνο. Ο δε Κάμερον είναι το αντίπαλο δέος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της Νέας Τάξης πραγμάτων. Εκεί όμως που οι απόψεις των ΑΕρψεκασμένων του Πάνου Καμμένου ταιρίαζουν απόλυτα...

Πίκρα ο Αλέξης...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι δεν θα πάρουμε την επιμήκυνση. Όπως όλοι είδαν, μας δόθηκε.

Μόλις τους πίεσαν εξαφανίστηκαν: Έλαβε τέλος η κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έληξε πριν λίγο η κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου από την Δευτέρα, οι φοιτητές είχαν αποκλείσει το κτίριο που στεγάζει το κεντρικό σύστημα του δικτύου υπολογιστών, προκειμένου να εμποδίσουν την ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Συμβουλίου Διοίκησης του Ιδρύματος.

Spiegel: 17,5 δις θα κοστίσει στη Γερμανία ένα νέο «κούρεμα»... Αφού βγάλανε 1 τρις" απαντάει ο πίθηκος

Αν τελικά η μείωση του χρέους έρθει από ένα νέο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, τότε θα κοστίσει στη Γερμανία 17,5 δις ευρώ σύμφωνα με το Spiegel, που αναλογεί στο 50% των 35,2 δισ. που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Γερμανία προς την Ελλάδα, είτε ως δάνεια είτε ως εγγυήσεις:

Άλλη μια επιτυχία Σαμαρά-Στουρνάρα: Συμφωνία για άμεση εκταμίευση 700 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπενδύσεων

Εξαφανισμένοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι ΑΕροψεκασμένοι από χθες... μόνο ο Στρατούλης βγήκε για να γελάσουμε

Τουλάχιστον 700 εκατομμύρια ευρώ δεσμεύτηκε ότι θα εκταμιεύσει στη χώρα μας μέχρι τέλος Δεκεμβρίου η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ΕΤΕπ , προκειμένου να διοχετευθούν σε διάφορους τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπως ενέργεια, μεταφορές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Είναι πλέον επίσημο! Ο Τσίπρας δεν κατέθεσε τα χρήματα στο ΚΕΘΕΑ οπως είχε υποσχεθεί!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο κ.Νίκος Παππάς, διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα απάντησε με ένα όχι όταν ρωτήθηκε αν ο αρχηγός του πλήρωσε το χαράτσι.

Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν κατέθεσε όπως είχε δεσμευθεί ο κ. Τσίπρας τα χρήματα στο ΚΕΘΕΑ, απάντησε:

Ουσιαστική αύξηση του αφορολογήτου στις 9.000 ευρώ για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους

Μετά την ουσιαστική κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την υπηκοότητα, ο Σαμαράς υλοποιεί, στο ελάχιστο που αντέχει το κράτος, άλλη μια προεκλογική εξαγγελία για ελάφρυνση των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων: Ουσιαστικά το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα προβλέπει αύξηση του αφορολογήτου από τις 5.000 στις 9.000 ευρώ για όλους έχουν εισόδημα μέχρι 18.000 ευρώ ετησίως και όχι μόνο για όσους είχαν εισόδημα 9.000 όπως ίσχυε πέρσι.

Ξανάβαλε τη μάσκα του υποκριτή ο φασίστας του ΣΥΡΙΖΑ: Συγνώμη που είπα τον Σόιμπλε κουτσό... εμείς στην επαρχία το θεωρούμε προτέρημα αυτό

Προς στιγμή του έπεσε η μάσκα του υποκριτή όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, αλλά την ξαναβρήκε για να κρύψει τον φασισμό και τον ρατσισμό που κρύβει μέσα του...

Συγνώμη ζήτησε τελικά ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σταθάς για τη δήλωση που έκανε και αποκάλεσε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κουτσό. Προφανώς στο ΣΥΡΙΖΑ τράβηξαν το αυτί του βουλευτή και ο ίδιος υποστήριξε σήμερα πως έκανε ένα λογοπαίγνιο.

Απίστευτο! Αυτός είναι βουλευτής: «Δεν με άφησε ο πνευματικός μου να ψηφίσω τα μέτρα»!

Ήθελε και υπουργείο τρομάρα του!!

Ρώτησαν τον ανεξάρτητο, πλέον, βουλευτή Κοζάνης Γιώργο Κασαπίδη που διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία όταν καταψήφισε πριν λίγες ημέρες το μεσοπρόθεσμο που επέβαλλε μέτρα 19,5 δισ. την επόμενη τετραετία, γιατί δεν ψήφισε.

Ύφεση 7,2% το τρίτο τρίμηνο

Μείωση 7,2% παρουσίασε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε σταθερές τιμές 2005, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2012, σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο του 2011, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Πρύτανης – εξαφανιζόλ βλάπτει σοβαρά Πανεπιστήμιο και νοσοκομεία

Αυτό που συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι απίστευτο. Μία ολιγάριθμη ομάδα φοιτητών και διοικητικών υπαλλήλων συνεχίζει για τρίτη μέρα ανενόχλητη την κατάληψη του χώρου όπου διατηρείται ο σέρβερ του Πανεπιστημίου, κρατώντας σε ομηρία τόσο το ίδιο το ίδρυμα όσο και τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία που εξυπηρετούνται από αυτόν.


Ο Δατσέρης επιμένει και μετά την παραίτηση: Κι όμως, το ΠΑΣΟΚ ήταν φούσκα

Κάθε άλλο παρά απολογητικός είναι ο παραιτηθείς γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δατσέρης ο οποίος επανέρχεται σήμερα επί των δηλώσεών του για τη «φούσκα του ΠΑΣΟΚ» που τάραξε τα νερά στην Ιπποκράτους, αποδοκιμάστηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και προκάλεσε την παραίτησή του.

Η απόλυτη ξεφτίλα-Ρόγκ: Αφού δώσαμε λεφτά στο Αφγανιστάν, θα δώσουμε και στην Ελλάδα!!

H κραυγή αγωνίας από τα μέλη της ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν την περασμένη Πέμπτη, φαίνεται να ευαισθητοποίησε περισσότερο ανθρώπους εκτός συνόρων.

Πάτρα: Έφτασε στο λιμάνι το δεύτερο σκάφος των σεισμικών ερευνών - Δείτε φωτό!

Το σκάφος της εταιρίας PGS αναμένετα ξεκινήσει γεωφυσικές έρευνες στις ελληνικές θάλασσες και συγκεκριμένα στον Πατραϊκό και το Ιόνιο.

Tο δεύτερο σκάφος της νορβηγικής εταιρείας που έχει αναλάβει τις γεωφυσικές έρευνες σε Πατραϊκό και Ιόνιο, έφτασε στο παλιό λιμάνι λίγο μετά τις 08.00.

Μετάθεση νηπιαγωγού μετά από παρέμβαση της Χρυσής Αυγής

Μετάθεση σε άλλο σχολείο πήρε μία νηπιαγωγός στη Λευκάδα, ύστερα από παρέμβαση της Χρυσής Αυγής, επειδή τις παραμονές της 28ης Οκτωβρίου κρέμασε μέσα στην αίθουσα ζωγραφιές των μαθητών με ελληνικές, αλλά και αλβανικές σημαίες, καθώς 8 από τα 20 νήπια ήταν αλβανικής καταγωγής.

Εντολή Σαμαρά για τελείωμα του νόμου Ραγκούση για την υπηκοότητα

Με εντολή του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά καλούνται ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Χαράλαμπος Αθανασίου να δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες για την άμεση εφαρμογή της χθεσινής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας ως προς...

Φέκτερ: "Έχω δύσκολο κοινοβούλιο" Στουρνάρας (σκεπτόμενος τον Καμμένο): "Εγώ να δεις τι έχω..."

Το θέμα του ειδικού λογαριασμού υπό ξένο έλεγχο άναψε φωτιές στο προχθεσινό Eurogroup. Η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ, επιτέθηκε στον Γιάννη Στουρνάρα λέγοντάς του ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να λέει όχι.

Βίντεο ο μαλάκ@@ της χρονιάς!!! Αυτόν ποιος πιστεύετε ότι μπορεί να του κόψει τον κώλο; Η Μέρκελ ή ο Καμμένος με τον Τσίπρα;

Εκτός αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει λόγος και μπορεί να αποκαλεί τις υπαλλήλους "γαιδούρες, ξεφτιλισμένες και γελοίες". Δείτε τον τραμπούκο συνδικαλιστή του Δημαρχείου των Τρικάλων, ονομάζεται Λάκης Μπαλαμώτης και είναι Πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο, που στα 60 του έμαθε ότι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψει και τρομοκρατεί τις υπαλλήλους έτοιμος να τα κάνει όλα λίμπα για να συνεχίσουμε να τον πληρώνουμε:

Δεν παραιτούνται οι βολεμένοι Σίμος-Λιάτσος αφού επέστρεψαν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ... (βίντεο)

Τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ ξεφτίλισαν άλλη μια φορά το επικοινωνιακό σύστημα της ΝΔ και επέστρεψαν καβάλα στο άλογο και με υφάκι, όπως είχαμε προβλέψει πριν 10 μέρες... καλά κάνουν γιατί αυτή είναι οι δουλειά τους: Να λασπολογούν, να παραπληροφορούν, να βαράνε σα χταπόδι όποιο ΝΔίτη βουλευτή καλούν και να χαϊδεύουν τα αυτιά του ΣΥΡΙΖΑ. Οι άλλοι όμως, ο Νίκος Σίμος και Α. Λιάτσος...

Και τώρα… ανασχηματισμός

Λένε πως το… βιολογικό ρολόι μιας κυβέρνησης αρχίζει να χτυπά επίμονα και σε πολύ πιο έντονους ρυθμούς, κάθε φορά που ο επικεφαλής της αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα για να προχωρήσει σε ένα αναγκαίο, πολιτικά και στρατηγικά λίφτινγκ. Δηλαδή, όταν σκέφτεται να κάνει ανασχηματισμό.

Έπιασαν τον αδελφό του Κοεμτζή με χασίς και απειλούσε να φωνάξει τους δημοσιογράφους!!

Ο αδελφός του Νίκου Κοεμτζή συνελήφθη για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ινδικής κάνναβης. Ο λόγος για τον 66χρονο Δημοσθένη Κοεμτζή, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 1973, ενώ χόρευε "παραγγελιά" το τραγούδι "Βεργούλες", σηκώθηκαν στην πίστα τρεις αστυνομικοί να χορέψουν. Η συνέχεια είναι γνωστή...

Η αφίσα πένθους της Χρυσής Αυγής για τους «νεκρούς» του Πολυτεχνείου-Δείτε τη

Με μία πολύ επιθετική αφίσα η Χρυσή Αυγή "εγκαινιάζει" τις επετειακές διαδικασίες!

Τα φυλλάδια και οι αφίσες μοιράστηκαν στην Καλαμάτα, τα οποία περιγράφουν τον αγώνα του λαού κατά της χούντας και την "αυθόρμητη εξέγερση" του Πολυτεχνείου για "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία", ως παραμύθι!

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ο Σηφουνάκης «έκαψε» (τυχαίο;) τον έλεγχο Ολυμπιακης και AEGEAN

Αιχμές κατά του υφυπουργού της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκου Σηφουνάκη, άφησε στη Βουλή ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης ο οποίος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης προσπάθειας συγχώνευσης της Ολυμπιακής με την Aegean και όταν είχε απορριφθεί η πρώτη αίτηση, η Επιτροπή έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος στα στοιχεία των εταιρειών για την κατανομή των δρομολογίων.

«Δημοκράτες» a la carte στα πρόθυρα της εξουσίας


Όσα εκστόμισε, από άμβωνος, ο «στόμας» αυτού του πολιτικού γυρολόγου που φέρει το όνομα Στάθης Παναγούλης «δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ», τάχα μου.

Όσα κατά καιρούς ξεφουρνίζει, περιφερόμενος από ..

Τελείωσε ο φράχτης, αλλά τέλειωσαν και οι λαθρομετανάστες

Μια ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρείας του φράχτη στον Έβρο μας έκανε μεγάλη εντύπωση. Σύμφωνα με αυτήν στα τέλη Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το έργο το οποίος κόστισε 3,2 εκατ. ευρώ. Διαθέτει δυο σειρές συρματοπλέγματα, εξωτερικό ύψους 2,5 μέτρων και εσωτερικό ύψους 3 μέτρων.

Βίντεο: Δώσε στον Έλληνα τζάμπα και πάρτου την ψυχή

Κοσμοπλημμύρα στην πλατεία Αττικής για μια τσάντα πατάτες και καρότα που μοίραζε η Χρυσή Αυγή:

Εισαγγελική έρευνα για τις χορηγίες του ΥΠΕΞ στην οικογένεια Μηλιώνη της Hellaw Power

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κυρίας Παναγιώτας Φάκου, προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», σύμφωνα με το οποίο, το υπουργείο Εξωτερικών έδινε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο στις εταιρείες της μητέρας του πρώην προέδρου της «Hellas Power», Βασίλη Μηλιώνη, η οποία είχε αναλάβει μονοπωλιακό ρόλο στις μετακινήσεις και στη μεταφορά οικοσκευής χιλιάδων υπαλλήλων.