15 Νοεμβρίου 2012

Άλλος ένας πιτσιρικάς έμεινε με το πουλί στο χέρι… ο απατημένος σύζυγος έπιασε με GPS τη δασκάλα πριν του μάθε πέντε πράματα

Που να φανταστεί ότι θα την πρόδιδε η… τεχνολογία, καθώς ο σύζυγος της την «τσάκωσε» μέσω GPS να κάνει σεξ σε παρκινγκ με 16χρόνο αλλοδαπό μαθητή της!

Ο λόγος για την 38χρόνη Έιμι Νίλι, καθηγήτρια σε Χριστιανική Ακαδημία της Φλόριντα και έναν μαθητή ο οποίος βρισκόταν στην Αμερική στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής μαθητών.

Δήλωση ΣΟΚ του Γερμανού Πρέσβη: Τη μπάλα που παίζει ο Οζίλ την παίζουν μαζί 3 Καραγκούνηδες

Ο Γερμανός έχει... χιούμορ

Με χιούμορ αντιμετώπισαν απόψε ο πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα, Wolfgang Dold, και ο πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, Wolfgang Hoelscher-Obermaier, τα γεγονότα που συνέβησαν το πρωί στη Θεσσαλονίκη με τις διαμαρτυρίες συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ και εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, στη διάρκεια της πρώτης μέρας της Γ' Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στη ΔΕΘ.

Σε διαθεσιμότητα 100 εργαζόμενοι στο Δήμο Αθηναίων-Ο Γ. Καμίνης δείχνει προς τα δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους

Αναξιοκρατική και άδικη πρακτική μείωσης του προσωπικού χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης το μέτρο της διαθεσιμότητας που, μετά την ψήφιση του νόμου για τα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής, οδηγεί, αρχικά, στην έξοδο περίπου 100 υπαλλήλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου στο Δήμο.

«Δεν ισχύουν όσα λέει ο Νταβούτογλου για τη μουσουλναική μειονότητα»

Ως «ρητορικές εντυπωσιασμού χωρίς ουσία» που πάντως «δεν συμβάλλουν στη διαμόρφωση καλού κλίματος και στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης» χαρακτηρίζει το υπουργείο Εξωτερικών τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου από τον Οργανισμό της Ισλαμικής Διάσκεψης πως η Ελλάδα δεν σέβεται τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στη Θράκη, τη Ρόδο και την Κω.

Το πουλάκι τσίου από τη Λίζα: Ελπίδα μας ο Ρουπακιώτης

Εναν αναπάντεχο σύμμαχο βρήκε ο υπουργός Δικαιοσύνης στο πρόσωπο του πρώην στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης που άναψαν φωτιές στην κυβέρνηση , αλλά και τη ΔΗΜΑΡ.

«Σοβαρές» ειδήσεις για ΣΥΡΙΖΑίους μεταδίδει το ΑΠΕ του Σκυλλάκου: Οι «κάτι λιγότεροι από 100 άτομα»... ήταν τελικά 10...


Όπως γράψαμε από το πρωί «οι σοβαροί άνθρωποι γελάνε με τους 10 γραφικούς του ΣΥΡΙΖΑ που διαδήλωσαν στη Νέα Υόρκη ενάντια στα μέτρα στην Ελλάδα»... αντίθετα το νέο ΑΠΕ του κομμουνιστή Σκυλλάκου που κάποιοι στο Μαξίμου του ξεχρέωσαν τα γραμμάτια παρουσίασε την είδηση στα σοβαρά γράφοντας για "λιγότερα από 100 άτομα"...

Σαφώς και μπορεί κάποιος αντί να πει συγκεντρώθηκαν 10 μαλάκ@@, να πει συγκεντρώθηκαν λιγότερα από 100 άτομα...

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δήλωση Φούχτερ: Έκανα λάθος συσχετισμούς Ελλήνων και Γερμανών!!! (βίντεο)

Πριν από λίγο ο Φούχτελ ΦούχτεΡ σύμφωνα με τον γάτο τον Πανάρα) επικοινώνησε μαζί μας και μας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα διαψεύσθηκα πλήρως όσον αφορά τους συσχετισμούς Ελλήνων και Γερμανών. Χτες είχα πει ότι για να κάνουν τη δουλειά που κάνει ένας Γερμανός χρειάζονται 3 Έλληνες. Σήμερα όμως, είδα ότι...

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Του ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Δημοσιογράφου –Συγγραφέα-Τουρκολόγου

Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με έκσταση τον Παντοκράτορα στον τρούλο ενώ η εντυπωσιακή αυτή σκηνή έχει αποθανατιστεί και σε μια τουρκική ιστορική κινηματογραφική ταινία), ο μεγάλος αυτός ναός της Ορθοδοξίας έγινε το επίκεντρο διαφόρων μύθων και θρύλων που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους κατακτητές προκαλώντας ένα έντονο δέος για το μεγαλούργημα αυτό της Ορθοδοξίας που τώρα το είχαν περικυκλώσει οι τέσσερις οθωμανικοί μιναρέδες….

Να τελειώνει το παραμύθι με τις αυτοκτονίες... "Αυτοκτόνησε νοσοκόμα, δυστυχώς όχι δημοσιογράφος"

Η λύσσα για "κλικς" έχει μετατρέψει το ιντερνετ σε χαβούζα. Ένα σωρό ξεφτιλισμένοι δημοσιογράφοι που είτε απολύθηκαν (αλλά δεν αυτοκτόνησαν!), είτε πληρώνονται με 200 ευρώ το μήνα (αλλά δεν αυτοκτονούν), έχουν μετατρέψει την ειδησιογραφία σε μια κόλαση εντυπωσιασμού.

Ο Αλέξης θα αρχίσει απ' τα εύκολα: Θα επαναφέρει μισθούς και συντάξεις με ένα άρθρο νόμου

[Το δύσκολο θα είναι να πάρει πίσω τον εθνικό πλούτο που οι τωρινοί χαρίζουν στους τοκογλύφους και τους ναζί... αυτό μπορεί να χρειαστεί νόμο με 2 άρθρα... Αλλά για τα δύσκολα υπάρχει και Στρατούλης, οπότε δεν ανησυχούμε...]

Πρωτοφανή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο ομιλίας του προς τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ.

Κράτησε την αναπνοή του για 22 ολόκληρα λεπτά! (βίντεο)

Την επόμενη φορά που θα δείτε και πάλι σε επανάληψη ένα τυπικό επεισόδια από "Τα Φιλαράκια", σκεφτείτε πως ένα άνθρωπος πάνω στη γη κατάφερε να κρατήσει την αναπνοή του σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του.

H φωτογραφία της χρονιάς (θα παίξει πάααααρα πολύ!)

Θα σοκάρει πολλούς λένε τα παιδιά απ' το taxalia με μια δόση υπερβολής... καθώς στην Ελλάδα δεν πρέπει να μας σοκάρει τίποτα... όχι ότι είχαν καμιά σχέση οι δυό τους αλλά λέμε τώρα.... Δείτε τη φώτο:

Αυτή είναι η Θεσσαλονικιά βολεϊμπολίστρια που στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2012 [εικόνες]

Σταρ Ελλάς 2012 στέφθηκε χθες το βράδυ η 174 εκατοστών Βασιλική Τσιρογιάννη, στον διαγωνισμό που έλαβε χώρα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Dream City.

Για αυτά τα “τάγματα εφόδου” θα κάνετε επιτέλους κάτι κ. Δένδια;

Πολύ μελάνι έχει χυθεί και πολλές γλώσσες έχουν... μαλλιάσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα λεγόμενα "τάγματα εφόδου" της Χρυσής Αυγής, τα οποία σύμφωνα με τους πληρωμένους δημοσιογράφους προβαίνουν σε επιθέσεις κατά μεταναστών, δικαίων κι αδίκων. Αυτό το παραμύθι αναμασούν συνέχεια τα αργυρώνητα ΜΜΕ χωρίς ποτέ βέβαια να παρουσιάζουν στοιχεία κι αποδείξεις, απλά ανώνυμες και στοχευμένες καταγγελίες.

Σήμερα για πολλοστή φορά -μια συνήθεια που έχει γίνει πια παράδοση- έδρασαν στο χώρο του Πολυτεχνείου τα "τάγματα εφόδου" των αναρχικών κι αντιεξουσιαστών που επιτέθηκαν με γκλοπ...

«Άναψαν» τα τηλέφωνα μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου μετά τους προπηλακισμούς Γερμανών αξιωματούχων στη Θεσσαλονίκη

[Βαδίζουμε ολοταχώς στον όλεθρο όπως θα διαβάσετε παρακάτω! Αυτό είναι το συμπέρασμα όταν η ελληνική κυβέρνηση παρακαλάει τους Γερμανούς να ρίξουν τους τόνους και βάζει τον Στυλιανίδη να υποσχεθεί ότι όχι μόνο δεν θα φύγει κανένας αλλά θα διοριστούν κι άλλοι!!!!! Μετά έχει άδικο ο Σόιμπλε που δεν δίνει ούτε ευρώ αν δεν δει λίστα με ονόματα απολυμένων... και επειδή φυσικά απολύσεις δεν θα υπάρξουν κινδυνεύουμε σοβαρά με ολική καταστροφή...]

Η αναφορά του υφυπουργού Εργασίας της Γερμανίας Γιοακίμ Φούχτελ ότι η δουλειά που κάνουν 3.000 Έλληνες υπάλληλοι σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, στη χώρα του γίνεται από 1.000 Γερμανούς ήταν η θρυαλλίδα που οδήγησε εργαζόμενους και συνδικαλιστές στους δήμους σε βιαιοπραγίες εναντίον Γερμανών αξιωματούχων στη Θεσσαλονίκη.

Δικαστική έρευνα για τον ΣΥΡΙΖΑίο Μυλόπουλο: Ήθελε να πληρώσει για να γίνει κατάληψη

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μαδεμλής, με βάση τις καταγγελίες που διατύπωσε χθες σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, για υποκινούμενες καταλήψεις των εργολαβικών υπαλλήλων του Αριστοτελείου πανεπιστημίου από τον πρύτανη του ιδρύματος, Γιάννη Μυλόπουλο.

Άμα δεν υπάρχει κράτος οι Χρυσαυγίτες κάνουν και τους συνοριοφύλακες!

Μέλη της τοπικής οργάνωσης Σερρών της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο λιμανάκι της Κερκίνης, όπου ανέλαβαν να γεμίσουν το κενό της παρουσίας των Αρχών ελέγχοντας του παράνομους Βούλγαρους και Σκοπιανούς ψαράδες στον υγροβιότοπο. Ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική οργάνωση της Χ.Α, Σερρών αναφέρει τα εξής:

Γελοιοποιούνται οι ΣΥΡΙΖΑίοι "γονείς": Μιλάνε για «στημένη» φωτογραφία όταν η ίδια η νηπιαγωγός έχει παραδεχθεί ότι υπήρχε και αλβανική σημαία

[Πήρε μπροστά ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο "Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων" όπου οι μισοί είναι Αλβανοί (όπως λέει η ίδια η νηπιαγωγός) αμφισβητεί ότι υπήρχε αλβανική σημαία μέσα στην Τάξη τη στιγμή που το έχει παραδεχθεί σε επιστολή της η ίδια η νηπιαγωγός!! Παιδιά ψυχραιμία γιατί ξεφτιλίζεστε... Όσο για τη φώτο που έδωσαν στη δημοσιότητα: Τράτζικ! Βάζουν τα παιδιά να γιορτάσουν την στρατιωτική απελευθέρωση της Β. Ηπείρου ανάμεσα σε αστεία σύμβολα ειρήνης... λες και η θέση υπέρ της ειρήνης δεν είναι αυτονόητη ή όσοι ζούσαν το 1940 δεν ήταν υπερ της ειρήνης]

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου σε νηπιαγωγείο της Λευκάδας, που είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση δύο εκπαιδευτικών από τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού.

Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε!! Δείτε ποιοι ψήφισαν τον νέο επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού στη Βουλή

Ποιος είναι και ποιοι ψήφισαν υπέρ του και κατά του...

Ο Παναγιώτης Λιαργκόβας τοποθετήθηκε στην θέση του επικεφαλής του Γραφείου Προυπολογισμού μετά από απόφαση του Ευ. Βενιζέλου να ξανασυστήσει το γραφείο, το οποίο ουσιαστικά είχε διαλυθεί από την "βίαια" αποπομπή της κυρίας Στέλλας Μπαλφούσιας, από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς είχε γράψει σε έκθεση της πως το χρέος βγαίνει εκτός ελέγχου.

Μεταρρύθμιση σταθμός από Ρουπακιώτη!!! Οι κρατούμενοι θα μπορούνε να πηδάνε

[Για άλλη μια φορά καταφέρθηκε εναντίον όλων όσων ψήφισε πριν μερικές μέρες επιβεβαιώνοντας το ρόλο του σαλτιμπάκου: Διαφωνεί αλλά δεν παραιτείται από υπουργός! Νομίζει ότι κοροϊδεύει κανέναν με τα καραγκιοζιλίκια του όταν λέει ότι θέλει παράσταση δικηγόρων σε αγοραπωλησίες ενώ ψήφισε ΟΧΙ ή ότι ενδιαφέρεται για τους δικηγόρους "δούλους" που απασχολούν οι μεγαλοδικηγόροι (και ο ίδιος στο γραφείο του);]

Σε πλήρη διάσταση με το περιεχόμενο του νέου μνημονίου που αφορά τους δικηγόρους εμφανίστηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ενώ μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους Ευρωπαίους δανειστές μας, κάνοντας λόγο για επιβολή ιδιαίτερα σκληρών όρων.

Τους γονατίσαμε και σήμερα τους ναζί: Σάλος στη Γερμανία, μιλάνε για επίθεση εξαγριωμένων Ελλήνων στον Γερμανό πρόξενο

Εκτενή αναφορά με χαρακτηρισμούς και άκρως παραστατικές εκφράσεις κάνουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης στην επίθεση που δέχθηκε σήμερα ο Γερμανός πρόξενος κατά την προσέλευσή του στη ΔΕΘ.

ΗΡ, λιμάνι, τραίνα, Κινέζοι

Toυ Φώτη Σαραντόπουλου

Διάβαζα σήμερα το πρωί για την συμφωνία με την ΗΡ, για χρήση του Πειραιά σαν κυρίου λιμένα εισαγωγής των προϊόντων της από την Κίνα στην Ευρώπη.

Τα εύσημα ανήκουν φυσικά στην Cosco, που εδώ και ένα χρόνο έδειξε σε τι ύπνο βαθύ είχαμε πέσει προς χάριν των ακριβοπληρωμένων λιμενεργατών που το είχαν κάνει φέουδο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Όλα για «το πουλάκι τσίου»... που φυσικά δεν είναι ελληνικό όπως ανακάλυψαν οι ελληναράδες (βίντεο)

Τις τελευταίες ημέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει «φωτιά» με τους χρήστες τον έναν μετά τον άλλο να κολλούν τον «ιό τσίου», ποστάροντας με γεωμετρική πρόοδο το παιδικό τραγούδι που έχει ξετρελάνει και τους Έλληνες. Πώς, όμως, «το πουλάκι τσίου» έγινε ένα από τα hit τραγούδια των ημερών και μόδα στη χώρα μας;

Θέμης Μπαλασόπουλος: Ο πράσινος άρχοντας των σκουπιδιών... που δεν έχει πιάσει ποτέ σκουπίδια

Πρόσωπο των ημερών αναμφιβόλως ο πρασινοφρουρός συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, είναι ο άνθρωπος που έως σήμερα κέρδιζε πάντοτε στο τέλος των συγκρούσεων του με τους εκάστοτε υπουργούς Εσωτερικών.

Ο κ. Μπαλασόπουλος, όπως και οι προκάτοχοί του άλλωστε, χρησιμοποιώντας τα σκουπίδια ως... απ ασφαλισμένη χειροβομβίδα ηγείται ενός κλάδου που αριθμεί περί τα 25.000 άτομα. Ανθρωποι που κάνουν πράγματι μια δύσκολη δουλειά, αλλά έχουν εξαιρετικά προνόμια και πάντως έχουν κάθε συμφέρον να επιθυμούν να μην αλλάξει τίποτε, αν δεν τους βολεύει.

Τα «αγγλικά» του Αλέξη

Το να έχει κανείς άποψη για τα πράγματα είναι πλεονέκτημα στη ζωή. Αρκεί η άποψη που έχει να είναι αυθεντική και να μην επιχειρεί να «κουκουλώσει» κάποιο μειονέκτημα ή ελάττωμα. Διότι εκεί τα πράγματα γίνονται πραγματικά κωμικοτραγικά.

Πάγκαλος πλακώνεται στο twitter με κάποιον που του είπε ότι άρχισε να παίρνει τη βουλευτική του σύνταξη... μέσα σε 4 μήνες

Ενα τουίτερ με αιχμές για τη βουλευτική του σύνταξη έλαβε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και το δημοσίευσε, δίνοντας τη δική του απάντηση.

Το αιχμηρό τουίτερ έφτασε στον κ. Πάγκαλο και υποδεικνύει ότι προέρχεται από άτομο εντός της Βουλής που γνωρίζει πότε άρχισε να εκταμιεύεται η βουλευτική σύνταξη του. Αφήνει μάλιστα να εννοηθεί ότι ο ίδιος πήρε σχεδόν αυτόματα τη σύνταξή του ενώ άλλοι Ελληνες δεινοπαθούν επί μήνες:

Ο Στυλιανίδης δεν πρέπει να έχει διαβάσει τι ψήφισε την περασμένη βδομάδα... αλλιώς δεν θα υποσχόταν να μην απολύσει κανέναν

Στυλιανίδη, αγωνιζόμαστε για να δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας όπως λες αλλά όχι στο δημόσιο... υπάρχουν και 1,5 εκ άνεργοι και αυτοί πρέπει να βρούνε δουλειές στον ιδιωτικό τομέα... αν καταλαβαίνεις τι θα πει αυτό το "ιδιωτικός τομέας"...

Τη μάχη που δίνει το υπουργείο Εσωτερικών ώστε να μη χαθεί καμία θέση εργασίας τόνισε ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης κατά την ομιλία του στην 3η Ελληνογερμανική συνέλευση του ελληνογερμανικού δικτύου περιφερειών δήμων και κοινοτήτων.

Βρούτσης: Εκτιμήσεις για πλεόνασμα 2 δισ. το 2013

Την εκτίμηση ότι το 2013 ο κοινωνικός προϋπολογισμός (κρατικές δαπάνες για συντάξεις- επιδόματα, κλπ) θα εμφανίσει για πρώτη φορά πλεόνασμα, της τάξης των 2 δισ. ευρώ, έκανε ο υπουργός Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Ο Αλαφούζος ξέγραψε το ΠΡωτάθλημα!! ΜΑ γιατί; Μόνο 20 πόντους είναι πίσω...

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Αλαφούζου για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό:
 
Ποιοι είναι οι ρεαλιστικοί στόχοι της ομάδας;

Η Χριστοφιλοπούλου απειλεί με μηνύσεις μετά τα λεγόμενα για το ΙΕΚ της κόρης της

Για «άθλια και δόλια προσπάθεια κατασυκοφάντισής» της, χτυπώντας την κόρη της Ελιάνα, συνιδιοκτήτη ΙΕΚ, κάνει λόγο η Εύη Χριστοφιλοπούλου μετά τις σχετικές καταγγελίες από τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Παναγιώτη Κουρουτό.

Και οι Σκοπιανοί μας βάζουν γυαλιά-«500 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς είναι αρκετά»!

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το ότι ενώ ακόμα και ορκισμένοι… φίλοι των Τούρκων όπως οι Σκοπιανοί ανησυχούν, εδώ δεν δείχνει να ιδρώνει το αυτάκι κανενός, είτε καναλάρχη είτε της πνευματικής ηγεσίας (λέμε τώρα…) του τόπου.

Δεν απωλύει κανέναν ο Μιχαλολιάκος... καλά κάνει! Από την τσέπη του τους πληρώνει για να τους απολύσει;

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος συναντήθηκε σήμερα, 15-11-12, με τα Προεδρεία των Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά, με θέμα την απόφαση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για να τεθούν σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι ΙΔΑΧ.

Για πολλά γέλια οι αντιδράσεις εστιατόρων για τη ρύθμιση «δεν πληρώνω, χωρίς απόδειξη»


«Κύμα» αντιδράσεων στον χώρο της εστίασης έχει προκαλέσει η ρύθμιση «δεν πληρώνω, χωρίς απόδειξη», που προβλέπει ότι οι καταναλωτές που δεν θα λαμβάνουν την απόδειξη λιανικής, θα μπορούν να αποχωρούν από το κατάστημα, χωρίς να πληρώνουν τον λογαριασμό.

Εισέβαλαν στο γραφείο του Μπουτάρη (βίντεο)

Συμβολική κατάληψη στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, έκαναν το μεσημέρι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που προβλέπει το μεσοπρόθεσμο και αφορούν τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων.

Ντόρα: «Αμφιβάλλω αν ο κ. Μπαλασόπουλος έχει σηκώσει ποτέ του κάδο»

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:«Εγώ αμφιβάλλω ότι ο κύριος Μπαλασόπουλος έχει κάτσει ποτέ σε απορριματοφόρο, αμφιβάλλω αν έχει σηκώσει ποτέ κάδο.»

Βίντεο: Το πουλάκι τσίου η Αυγερινοπούλου

Κι άλλο βίντεο ρεντίκολο για τη βουλευτίνα της ΝΔ... Δείτε το :

Απίστευτο: Το κράτος δίνει 1 εκατ. ευρώ το χρόνο για κινητά υπουργών και συνεργατών

Απίστευτη ετήσια υπουργική δαπάνη ύψους 1 εκατ. ευρώ, μόνο για κινητά τηλέφωνα, προκύπτει από τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως, έπειτα από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος ζήτησε στοιχεία από κάθε Υπουργείο ξεχωριστά.

Γελάει ο κόσμος με το βίντεο της ψωνάρας της Αυγερινοπούλου-Δείτε το, επειδή το δικό της το κατέβασε

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα προεκλογικά βίντεο που ετοιμάζουν οι πολιτικοί δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένα. Κάποια προκαλούν γέλια, κάποια οργή και κάποια άλλα γέλια και κλάματα ταυτόχρονα. Η βουλευτής της ΝΔ Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας αποφάσισε να κάνει τηλεοπτικά γυρίσματα μέσα στο Κοινοβούλιο προκειμένου να πείσει τους ψηφοφόρους για τις προθέσεις της να βοηθήσει να βγει η χώρα την κρίση.

Τρομοκρατική οργάνωση «βιάζει» γυναίκες υπουργών [εικόνες+βίντεο]

Έντονες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει το «Η επανάσταση του λαού πάνω στην γυναίκα του Υπουργού», η νέα παραγωγή της Sirina σχετικά με πως παίρνει «εκδίκηση» ο λαός από τους διεφθαρμένους πολιτικούς.

Το πουλάκι τσίου από τον Νειμάρ (βίντεο)

Η Βραζιλία αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 σε φιλική αναμέτρηση με την Κολομβία, παιχνίδι που θα μείνει στη μνήμη του Νεϊμάρ για το χαμένο του πέναλτι στα περιστέρια... Δείτε την τραγική εκτέλεση:

Κατάληψη στο Δήμο Αθηναίων (βίντεο)

Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου του δήμου Αθηναίων, στην οδό Λιοσίων, προχώρησαν μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Δείτε το βίντεο:

Παναγούλης: "Και η Βούλτεψη μιλάει για... κρέμασμα στο Σύνταγμα"... και ποιος σου είπε ότι είναι καλύτερη


[Αυτά παθαίνεις Σοφιά μου άμα μιλάς πολύ... για να γεμίσεις το χρόνο θα μπουρδολογήσεις]

Βίντεο από ομιλία της Σοφίας Βούλτεψη, στο οποίο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται σε... κρέμασμα των πολιτικών στο Σύνταγμα, "ανέβασε" στο προφίλ του στο facebook ο Στάθης Παναγούλης. Η κυρία Βούλτεψη λέει ότι συντελέστηκε "εθνική προδοσία" και στη συνέχεια... περνάει στην αγχόνη.
Δείτε το βίντεο:

Θρήνος για το λουκέτο στον παράνομο τουρκοσύλλογο!

Η ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε το ΔΣ της λεγόμενης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής», ένα κείμενο γεμάτο παράπονα, αλλά και…αποκαλύψεις για τη σημασία του παράνομου σωματείου ως φορέα διάδοσης του τουρκισμού και συσπείρωσης των τουρκοφρόνων της Θράκης…

«Ξεκλειδώνει» από σήμερα το επίδομα θέρμανσης για 4.000.000 νοικοκυριά

Υπεγράφη τελικά χθες μετά από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις η υπουργική απόφαση που καθορίζει τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για την ένταξη των δικαιούχων στο πρόγραμμα επιστροφής φόρου για το πετρέλαιο θέρμανσης που αγοράστηκε από τον Οκτώβριο.

Καραγιοζιλίκια από μια χούφτα ομογενείς

Γελάνε οι σοβαροί δημοσιογράφοι με τις αστειότητες μερικών ομογενών που διοργάνωσαν την πιο ογκώδη διαδήλωση που γνώρισε η Νέα Υόρκη μετά την υποδοχή του Στρατηγού Πάττον από το 2ο ΠΠ:

Πολύ δύσκολα ρωτάει ο Άδωνις πρωνιάτικα

Δείτε την απορία του που την κάναμε γκάλοπ για να δούμε τι λέτε και εσείς:

ΧΑ: "Να καταργηθεί τώρα ο Νόμος Ραγκούση"!!! Helloooo Αρχηγέ! Καταργήθηκε από χθες

Την άμεση κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια ζητά η Χρυσή Αυγή, καλώντας τους «Πασοκοσυριζαίους» “να πάρουν όσους λαθρομετανάστες επιθυμούν σπίτια τους”.

Τί είπαν για το χρέος Α. Σαμαράς και Ch. Dallara

Του Γιάννη Αγγέλη

Κατά τις 6 και μισή χθες το απόγευμα το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινείται ο κ. Dallara, ο επικεφαλής του IIF - γνωστός πια στους έλληνες για τον ρόλο που έπαιξε στο “κούρεμα” των ελληνικών ομολόγων - πέρασε την σιδερένια πόρτα που περιορίζει τον περίβολο του Μεγάρου Μαξίμου.

Νέα βίντεο από τα επεισόδια των ρέμπελων στη Θεσσαλονίκη

Εν τω μεταξύ η προπαγάνδα ότι θα απολυθούν χιλιάδες ρέμπελοι τους συνεχίζεται αμείωτη. Στα ψιλά περνάει η δήλωση Καμίνη ότι στο Δήμο Αθηναίων θα απολυθούν 50-100 άτομα ή ότι στο Δήμο Τρικάλων θα απολυθούν 5 και όχι 200 από τους 238 υπαλλήλους που έχει ο Δήμος, όπως έλεγε ο χθεσινός μαλάκ@@ που έβριζε τι γυναίκες και όλη η Ελλάδα τον κοιτάει αντί να τον ξεσκίσει ο εισαγγελέας και οι σύζυγοι των γυναικών...

Δείτε τα βίντεο από τη ΔΕΘ:

Προπηλακίστηκαν κάτι γερμανοί από τους γνωστούς ρέμπελους (βίντεο από τα επεισόδια)

[Αυτή είναι η Ελλάδα που οραματίζονται τα ρεμάλια: "θα μας πληρώνετε ρε καριόλια έλληνες μπορείτε δεν μπορείτε"]

Η δήλωση του εντεταλμένου της Γερμανίδας καγκελαρίου, κ. Φούχτελ, ο οποίος τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ των απολύσεων (όπως τάσσονται και η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων που βλέπει 2 στους δημοσίους υπαλλήλους να ξύνονται και τη δουλειά να την κάνει ο μαλάκ@@ της παρέας) είχε ως αποτέλεσμα να γίνει στόχος των εξοργισμένων υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη και σήμερα να βρεθεί περικυκλωμένος στο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ, όπου βρίσκεται για να μιλήσει στο ελληνογερμανικό συνέδριο. Ωστόσο από την οργή του πλήθους δεν γλίτωσαν μέλη γερμανικής αντιπροσωπείας, τα οποία γρονθοκοπήθηκαν, ενώ και ο Γερμανός πρόξενος προπηλακίστηκε.

Δεύτερη γλώσσα τα ελληνικά στα αυστραλιανά σχολεία

Ως δεύτερη γλώσσα και όχι ως διδασκόμενη μόνο σε μαθητές και μαθήτριες ελληνικής καταγωγής, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, αναπτύσσονται τα ελληνικά στα αυστραλιανά σχολεία. Με την απόφαση αυτή, η ομογενής Ομοσπονδιακή βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, Μαρία Βαμβακινού επισημαίνει ότι με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα η ελληνική γλώσσα να διδάσκεται σε όλους τους μαθητές των αυστραλιανών σχολείων και όχι μόνο σε αυτούς που είναι ελληνικής καταγωγής.

Δωρεά πολλών δισ. ευρώ στην Ελλάδα αντί για δάνειο!

Ό,τι δοκιμάσθηκε ως τώρα απέτυχε και οι χώρες της ευρωζώνης ετοιμάζονται να καταφύγουν σε νέα μέσα:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung, για πρώτη φορά συζητείται στις Βρυξέλλες, ενόψει και της δραματικής κατάστασης στην Ελλάδα, αντί να δανειστούν χρήματα στην χώρα, να της χαρισθούν!

Πώς θα φορολογείται το εισόδημα από την Πρωτοχρονιά

Του Σπύρου Δημητρέλη

Τα πάνω κάτω στη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων φέρνει το υπό κατάθεση στη βουλή νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Το Capital.gr παρουσιάζει το «χάρτη» των αλλαγών στη φορολογία εισοδήματος που πρόκειται να τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2013.

Όσοι ξύνονται περιμένουν τον Φούχτελ να τον αποδοκιμάσουν [βίντεο]

Πλήθος διαδηλωτών βρίσκεται έξω από τη ΔΕΘ περιμένοντας να αποδοκιμάσει τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χανς Φούχτελ μετά από τις δηλώσεις του τελευταίου πως στην Ελλάδα 3.000 δημοτικοί υπάλληλοι κάνουν τη δουλεία που θα μπορούσαν 1.000.

Ξεφτίλα: Η Χριστοφιλιπούλου κάλυπτε συνέταιρο της κόρης της σε ΙΕΚ και υποκλοπέα θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Η ΟΙΕΛΕ καταγγέλλει την πρώην υφυπουργό Παιδείας κα Εύη Χριστοφιλοπούλου ότι εμπλέκεται σε σκάνδαλο μεγατόνων. Την κατηγορεί ότι συνεργάστηκε μέσω της κόρης της με τον σχολάρχη Φώτη Μπουγά ο οποίος έχει καταδικαστεί για πρωτοφανή νόθευση των πανελλαδικών εξετάσεων ενώ εκκρεμοδικεί στο ΚΥΣΔΕ εδώ και 2,5 χρόνια από τότε δηλαδή που ήταν υφ. Παιδείας η κα Ε. Χριστοφιλοπούλου.

Βίντεο: Κωνσταντίνος Καραμανλής για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος

Για να γνωρίζεις το μέλλον της χώρας πρέπει να γνωρίζεις τον πλούτο της, είπε ο Κ. Καραμανλής σε ομιλία του το 1976 στην Καβάλα στο ξεκίνημα της άντλησης πετρελαίου από τον Πρίνο της Θάσου. Δείτε το βίντεο όπου αναλύει τι ορυκτός πλούτος είχε βρεθεί τότε στην Ελλάδα:

Ανέκαμψε η Ιρλανδία... άρα δεν φταίει ούτε το φάρμακο ούτε η δόση... μάλλον οέλληνας ασθενής είναι σκάρτος

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings αναθεώρησε προς τα πάνω, σε «σταθερή», την προοπτική του κρατικού χρέους της Ιρλανδίας, το οποίο αξιολογεί σε BBB+, κάτι που σημαίνει ότι δεν προβλέπει να το υποβαθμίσει περαιτέρω άμεσα, επικαλούμενος την συνέχιση της προσπάθειας δημοσιονομικής εξυγίανσης και την σταδιακή ενίσχυση της οικονομίας της.

Το απίστευτο θράσος του Κώστα Σημίτη

Ναπολέων Λιναρδάτος

Θα είναι δύσκολο να βρεθεί άτομο όπως ο Κώστας Σημίτης όπου η εικόνα που έχει για τον εαυτό του διαφέρει τόσο πολύ από την πραγματική. Τελευταίο σύμπτωμα αυτής της κατάστασης είναι η βίβλος έπαρσης, αλαζονείας και αυταπάτης, το 600 σελίδων βιβλίο «Εκτροχιασμός».

Με τα… ρετιρέ της ΕΠΟ θα ασχοληθεί κάποιος;

Για τους υπαλλήλους της Βουλής και τα προκλητικά προνόμια που απολαμβάνουν έγινε η σχετική φασαρία. Για τους υπαλλήλους της ΕΠΟ θα ασχοληθεί κάποιος; Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι αμείβονται με μισθούς της τάξης των 8-9 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως και μάλιστα χωρίς να έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να… υποστηρίξουν αυτές τις αποδοχές.

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Γκαστρωνόμος

Δείτε το:

Πομάκοι, Μπεχτασήδες και οι αβέλτεροι Έλληνες


του Πασχάλη Χριστοδούλου

Όταν το Νοέμβριο του 2009 με δημόσια παρέμβασή μου αναφέρθηκα στην γιορτή του Κασήμ, την Πέμπτη κατά σειρά γιορτή του μπεχτασικού εορτολογίου, γνώριζα ότι είναι μια αυταπάτη η προσδοκία για επίσημη αντίδραση εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας και του πολιτικού προσωπικού της Θράκης. Αυτό, εξοφλώντας γραμμάτια, παρευρίσκεται μόνο σε τουρκικές συνάξεις ή τουρκοποιημένες εκδηλώσεις. Η πομάκικη γιορτή στο Χίλγια που εδώ και χρόνια έχει τουρκοποιηθεί απόλυτα, αποτελεί χώρο όπου διαγκωνίζονται όλοι οι...«επίσημοι», νομιμοποιώντας με την παρουσία τους αυτή την εξέλιξη.