18 Νοεμβρίου 2012

Περήφανος ο πατέρας του Μπουμπλή


Το δικαιούται ο Αιγαλεώτης Γεώργιος Μπουμπλής, πατέρας του προπονητή του Παναθηναϊκού, να είναι περήφανος για το γιό του. Με το καλημέρα στον πάγκο, ο δαιμόνιος Έλληνας τεχνικός, κατατρόπωσε τον 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, παίζοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δικαιολογημένα και στη γειτονιά του στο..

Ολοκαίνουριος Χιδίρογλου!

Το νέο βιβλίο του Νίκου Χιδίρογλου:


Κασιδιάρης: «Πολλοί γνωρίζουν για το παραμύθι του Πολυτεχνείου…» (βίντεο)

«Πολλοί γνωρίζουν για το παραμύθι του Πολυτεχνείου…» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατά τα εγκαίνια του γραφείου του κόμματος στο Αγρίνιο. Έκανε λόγο για "ανύπαρκτους νεκρούς" του Πολυτεχνείου και...

Βίντεο: Παναθηναΐκός - ΠΑΟΚ 2-0 (γκολ και φάσεις)

Δείτε το βίντεο:

Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο Eurobasket

Ρωσία, Ιταλία, Φινλανδία, Τουρκία και Σουηδία θα βρεθούν στον δρόμο της Εθνικής Ελλάδος στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ του 2013 που θα γίνει στη Σλοβενία.

Θετικά μηνύματα φτάνουν στο Μαξίμου


Αισιοδοξία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου σε ότι αφορά το θέμα της διευθέτησης του χρέους.

Υπάρχει η αίσθηση ότι η έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους θα ολοκληρωθεί έως το πρωί της Τρίτης οπότε και συνεδριάζει και το Euro Working Group .

Και ξαφνικά έγινε Μπαρτσελόνα ο ΠΑΟ...

Βρε πως αλλάζουν αυτές οι απόψεις... Το έκτρωμα του Φερέιρα έγινε Μπαρτσελόνα του Ρότσα και αν συνεχίσουν έτσι, τότε τρέμε Ολυμπιακέ! ΥΓ: Είναι κοινό μυστικό πως οι στοιχηματικές εταιρίες μπλοκάρουν τις κόκκινες στα ματς του ΠΑΟΚ...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Μοσκοβισί: Υπάρχουν και μερικοί... παλαβοί στο Eurogroup

Υπήρχαν "μερικοί παλαβοί" μεταξύ των Ευρωπαίων συναδέλφων του, εμπιστεύτηκε σε ομάδα τηλεοπτικού δικτύου ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί, αναφερόμενος σε σύνοδο του Eurogroup για την Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε την Κυριακή στην εκπομπή "Dimanche +".

Αυτά προβλέπει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για αυτόματες περικοπές σε περίπτωση υπερβάσεων (βίντεο)

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αυτόματα μειώνει τον προϋπολογισμό σε περίπτωση υπέρβασης των δαπανών στο τρίμηνο κατά 10%, έχει υπογραφεί από όλους τους υπουργούς και σύμφωνα με το MEGA, προβλέπει τα εξής:

FAZ: Από το ΚΚΕ στο Μαξίμου ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά ο Χρύσανθος τον έκανε σε μερικές δεκαετίες

“Όποιος θέλει τον Έλληνα πρωθυπουργό, πρέπει να περάσει από τον Χρύσανθο”. Αυτός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, με υπογραφή του Michael Martens για τον κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη, βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

«Σεβασμό στην Ελλάδα και τον λαό της»

«Βασική αρχή για τους Χριστιανοκοινωνιστές είναι ότι η βοήθεια μπορεί να δοθεί μόνο υπό όρους. Και οι όροι είναι η εξοικονόμηση και οι μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα έχει σημειώσει πρόοδο και πρέπει να δείξουμε σεβασμό στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και του λαού», τονίζει ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας και πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ σε συνέντευξή του στην «Bild am Sonntag». Αφήνει δε ανοιχτό το ενδεχόμενο το κόμμα του να συναινέσει να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα.

Καθάρισαν το λιμάνι απ' τους λαθραίους στην Αστ. Διεύθυνση Αχαϊας και είπαν να ασχοληθούν με κάτι πιο "σοβαρό"

Μια καταγγελία "σε δουλειά να βρισκόμαστε" φέρεται να ερευνά η Αστυνομική διεύθυνση Αχαϊας. Συγκεκριμένα πληροφορίες, που διαρρέουν από την τοπική ΕΛ.ΑΣ., αναζητείται ένας άνδρας των ΜΑΤ, ο οποίος όπως "καταγγέλθηκε" έδειξε τα γεννητικά του όργανα την ώρα των διαδηλώσεων.

Επεισόδια αναρχοκομμουνιστών στο Αγρίνιο-Σπεύδουν ενισχύσεις της ΕΛΑΣ από την Αθήνα!

Επεισόδια εξελίσσονται αυτήn την ώρα στο Αγρίνιο, κοντά στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου, σημείο στο οποίο κατέληγε η αντιφασιστική πορεία των αντιεξουσιαστών κόντρα στην τελετή εγκαινίων γραφείων της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιούνταν την ίδια ώρα.

"Ο Κεμάλ ήταν Αρμένιος"! ... λέει ο τούρκος δικηγόρος, που ζήτησε να μας αποζημιώσει η Τουρκία για τις φωτιές που έβαζαν πράκτορές της

Σε άρθρο γνώμης στην Today’s Zaman με τίτλο “Istanbul and Constantinople”, ο Orhan Kemal Cengiz υποστηρίζει ότι τα πράγματα στην Τουρκία θα ήταν σίγουρα πολύ διαφορετικά αν ζούσαν ακόμα στη χώρα 18 εκατομμύρια μη μουσουλμανικοί πληθυσμοί, αποτελούμενοι από Έλληνες, Αρμένιους και Εβραίους. Αντιθέτως, σήμερα η τουρκική κοινωνία είναι μια κοινωνία χωρίς μνήμη η οποία υποφέρει από διάφορα συμπλέγματα.

Video: Ξύλο στην Βουλή!

Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα! Θα θυμάστε σίγουρο το σκηνικό όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, είχε χτυπήσει σε τηλεοπτική εκπομπή την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλη.

Ήλθε η ώρα της δράσης στη Θράκη: Στη φυλακή οι παρακρατικοί, οι παραστρατιωτικοί και ο πρόξενος

Βαρύτατες ευθύνες στη Θράκη

Του Σάββα Καλεντερίδη

Ίσως η μακροβιότερη θεατρική παράσταση στον κόσμο, μετά το «Φάντασμα της Όπερας, να είναι αυτή που παίζεται στη Θράκη, με μόνιμο πρωταγωνιστή τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, σε δεύτερο ρόλο τους εγκάθετους του προξενείου και σε ρόλο κομπάρσου, τους ιθύνοντες του Ελληνικού κράτους, που -στη συντριπτική τους πλειοψηφία- κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, τη στιγμή που η Τουρκία προωθεί τα αποτρόπαια σχέδιά της στην περιοχή.

Panathinaikos – PAOK Live Stream (Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Κατεδαφίζουν τον Αγ. Νικόλαο στην Αλικαρνασσό κι ο Τζαβάρας "πέρα βρέχει" τους αναστηλώνει το τζαμί στη Ρόδο

Σε λίγο θα μας πούνε να τους δώσουμε και τις γυναίκες μας... στο όνομα της "πολιτιστικής κληρονομιάς" του κώλου, που πρεσβεύουν

Αν και αναμενόταν να βγει απόφαση για επισκευή ή μετατροπή σε μουσείο της ορθόδοξης εκκλησίας 232 ετών στο Μποντρούμ (Αλικαρνασσό) του νομού Μούγλων, που τα τελευταία 40 χρόνια χρησιμοποιείται ως Κέντρο Λαϊκής Επιμόρφωσης, βγήκε τελικά απόφαση κατεδάφισης.

Το σχεδόν δίκιο του κ. Φούχτελ

Ολοι αυτοί που οργίζονται με τη δήλωση του Γερμανού υφυπουργού έχουν επισκεφθεί ποτέ ελληνικό δημαρχείο; Ή απλώς η «ιερή αγανάκτηση» των τραμπούκων της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει νεκρώσει τα εγκεφαλικά κύτταρα της χώρας; Δεν έχουμε εξοργιστεί όλοι μας από τις υπηρεσίες που δεν προσφέρουν οι δήμοι; Οχι τώρα, που είμαστε σε κρίση, αλλά πριν από το 2009.

Χωρίς Wind και Vodafone ξανά το Καστελόριζο

Εκ νέου χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι στο Καστελόριζο, καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα στις κεραίες των Wind και Vodafone.

Άρθρο Μπένυ για τους ομολογιούχους και εναντίον του Πρετεντέρη

Στο στήλη του στο «Βήμα της Κυριακής»(18.11.12) ο κ. Γιάννης Πρετεντέρης δικαιολογεί απολύτως τον τρόπο με τον οποίο μικρή ομάδα προσώπων που κατείχαν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου παρεμπόδισαν, με την άσκηση βίας, την είσοδο αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της ΤτΕ το απόγευμα της Τετάρτης 14.11.

Αυτό πάντως σηκώνει ένα χέρι ξύλο: Επίδομα... καφέδων σε στελέχη της ΕΡΤ!

Επίδομα καφέδων φέρεται να δόθηκε σε ορισμένα διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παρόν, το εν λόγω επίδομα, ύψους...

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Την άδικη σύλληψη φοιτητών καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑίος του ΑΠΘ που έχει στην πλάτη του 7 εισαγγελικές έρευνες!!

Αν μας έλεγε και πόσοι απ' τους συλληφθέντες είναι φοιτητές ή αν είναι πόσα μαθήματα χρωστάνε...θα του ήμασταν υπόχρεοι, γιατί όπως λέει οι ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ένας πχ. ήταν 30 χρονών και 2 ήταν ανήλικοι... αυτοί έχουν σχέση με φοιτητές όση ο Μυλόπουλος με καθηγητής...

Για σύλληψη φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που δεν είχαν καμία σχέση με τα επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, κάνει λόγο η Πρυτανεία του ΑΠΘ σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα.

«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»: Μαζικές αιτήσεις για επιδότηση έως 70%

Πάνω από 2.000 αιτήσεις την εβδομάδα υποβάλλουν οι πολίτες για «πράσινα» δάνεια του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον», προκειμένου να «συμμαζέψουν» το σπίτι τους, αφού η επιδότηση φτάνει και το 70%.

Άδωνις vs. Ραγκούσης για την αντισυνταγματικότητα του νόμου περί υπηκοότητας

Με αφορμή το νομοσχέδιο Ραγκούση, διατάξεις του οποίου οδεύουν προς αναθεώρηση, ο Άδωνι Γεωργιάδης έπιασε κουβέντα με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ στο Twitter. Ο Γιάννης Ραγκούσης μάλιστα μπέρδεψε τον Άδωνι αφού ο τελευταίος όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο ήταν ακόμα στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη το οποίο είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Μπράβο στον Παπαδημούλη: Ο Τσίπρας λέει παπαριές... ότι με ένα άρθρο θα επαναφέρουμε τους μισθούς στο 2009

Άγρια κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παπαδημούλη να πριονίζει την καρέκλα του Τσίπρα

Τι δήλωσε σε αποκλειστική του συνέντευξη σε κυριακάτικο φύλλο ο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. "Ποτέ δεν είπαμε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και θα επιστρέψουμε στο 2009"... Μπράβο στον Παπαδημούλη που ξεβρακώνει τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μόλις πριν λίγες μέρες μιλώντας στη ΛΑΡΚΟ είπε ότι...

Επειγόντως στο… Μόναχο ο Σαμαράς

Όταν μιλάει ο υπουργός των οικονομικών της Βαυαρίας, Söder, σιγοντάρει συνήθως και ο Πρωθυπουργός του κρατιδίου και Πρόεδρος του CSU, Seehofer. Έτσι συνέβη και αυτή την φορά. Μετά τις δηλώσεις του Söder που φιλοξένησε το περιοδικό Focus και ήδη σας μεταφέραμε, «χτύπησε» και το έτερον ήμισυ κατά της Ελλάδας, που εξέφρασε την άποψή του για το πρόβλημα χρέους στην «Bild am Sonntag».

O κ. Τσίπρας ανακάλυψε το «ευρώδεντρο» που βγάζει λεφτά

Σε μια ακόμη μεγαλειώδη κυβίστηση, προέβη ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είτε δεν μπορεί να ισορροπήσει μεταξύ των συνιστωσών του, είτε έχει κρυφή ατζέντα για να ανελιχθεί στην εξουσία. Ό,τι κοροϊδεύει περισσότερο δηλαδή.

Δάσκαλος ο ένας συλληφθείς για επίθεση στον Γερμανό Πρόξενο!!! Διαβάστε σε τι αλήτες εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας...

[Δάσκαλος που συμμετείχε σε κινητοποίηση των υπαλλήλων του Δήμου!!! Για να καταλάβουμε ποιοι είναι οι 1000 που τρομοκρατούν και κρατάνε όμηρο την ελληνική κοινωνία... Είναι οι ίδιοι που τρέχουν από τις αποδοκιμασίες εναντίον πολιτικών της 28ης Οκτωβρίου, όπου το εν λόγω νούμερο είχε ξανασυλληφθεί (!!), στις επιθέσεις εναντίον του γερμανού πρόξενου και στα πανηγύρια της 17 Νοέμβρη... Τέτοιοι αλήτες καλούνται να διδάξουν μικρά παιδιά... μετά αναρωτιόμαστε γιατί η νεολαία είναι αμόρφωτη και πάει κατά διαόλου...]

Ο δάσκαλος που συνελήφθη κατηγορούμενος για την επίθεση στο Γερμανό πρόξενο απαντά με επιστολή του η οποία απευθύνεται «στους μαθητές μου, τους γονείς τους και τους συναδέλφους μου, τους συντρόφους μου στη δουλειά και τον αγώνα» όπως αναφέρει.

Την προτομή του Ζέρβα την έσπασαν... την ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝΈσπασαν την

Ντροπή και αίσχος από τον βανδαλισμού της προτομής του αρχηγού των ΕΟΕΑ -ΕΔΕΣ και της Εθνικής Αντίστασης στην Λ. Αλεξάνδρας και Βασιλίσσης Σοφίας Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα. Εχθές το βράδυ με το πέρασμα της πορείας της 17/11/12 προς την Ισραιλινή πρεσβεία μάλλον...

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ, ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΝΑΡΙΟ

Οι μάσκες πέφτουν και φαίνεται και στους πιο ανυποψίαστους, που το πάει ο Π. Καμμένος.

Στη συζήτηση στον προϋπολογισμό μίλησε ανοιχτά για δολλάριο, αφήνοντας πίσω το ευρώ για το οποίο έχει πληρώσει και ματώσει ο ελληνικός λαός, κι ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στη δραχμή ή σε κάτι άλλο ακόμα χειρότερο, μέσω του δολλαρίου.

ΙΜΒΡΟΣ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΧΑΣΕ... (βίντεο)

Οκτώ μήνες μετά την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάνης, η Ελληνική Κυβέρνηση έστειλε ένα τηλεγράφημα στην τοπική κυβέρνηση:
"...Η Κυβέρνησις είναι αποφασισμένη να προστατεύση δια παντός μέσου τους κατοίκους εν περιπτώσει καταπιέσεων ή διωγμών από των Τούρκων. Κατόπιν της υπό των Τούρκων εφαρμογής των διατάξεων του 14ου άρθρου δυνατόν η Κυβέρνησις να εφεσιβάλη αυτό ενώπιον της Κοινωνίας των Εθνών....''

Ένα λαθάκι έκανε κι η Ελένη στο twitter και πέσανε να τη φάνε

Ένα νέο λάθος έκανε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της πληκτρολόγησης ενός μηνύματος στο twitter - για ακόμα μια φορά με αστείο αποτέλεσμα.

Στο αρχικό tweet της, η 43χρονη παρουσιάστρια αντί να γράψει...

Μισθούς των 9.500 ευρώ σε στελέχη της "χαρίζει" η Ολυμπιακή

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, υπάρχουν ξεχασμένα στελέχη πάλαι ποτέ κρατικών εταιριών, που αμείβονται με ποσά μεγαλύτερα ακόμη και από αυτό που παίρνει ο πρωθυπουργός.

Την ώρα που οι μισθοί ισοπεδώνονται και τα επιδόματα εξαφανίζονται το ένα μετά το άλλο, και καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας, υπάρχουν ακόμη δημόσιοι υπάλληλοι που παίρνουν μισθούς πολλών χιλιάδων ευρώ, στοιχειώνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ψάχνονται στην Λιβύη, για τα δώρα που έδωσε ο ΓΑΠ στον Καντάφι

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Εμίρης του Κατάρ Αλ Θάνι ήταν Kατάσκοπος των Ισραηλινών!

Πλάκα κάνουμε φυσικά

Ο ΓΑΠ ακόμη και σήμερα δεν έχει ανάγκη από τα χρήματα και την υποστήριξη των Εβραίων.

Παραμένουν οι… αποστάσεις Θωμόπουλου-Στάη

Κάθε άλλο παρά φαίνεται να έχει κλείσει το μέτωπο ανάμεσα στην Έλλη Στάη και τον Βασίλη Θωμόπουλο στην ΕΡΤ, καθώς καθώς ακόμη και μετά την επιστροφή της έμπειρης άνκοργουμαν στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, συνεχίζουν να παρατηρούνται… αρρυθμίες.

Μεγάλο «πάρτι» στις προμήθειες με απευθείας αναθέσεις Παρακάμπτουν τους διαγωνισμούς επικαλούμενοι επείγουσες ανάγκες

Της Δήμητρας Μανιφαβα

To πάρτι στο χώρο της υγείας δεν έχει ακόμα τελειώσει

Το τέχνασμα της «κατεπείγουσας ανάγκης» χρησιμοποιούν φορείς του Δημοσίου προκειμένου να μην προβαίνουν σε διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια υλικών και υπηρεσιών, αλλά να καλύπτουν τελικά τις ανάγκες τους μέσω της απευθείας ανάθεσης, χωρίς καν δημοσίευση των προκηρύξεων.

Λουκέτο στο βιβλιοπωλείο έβαλε ο Άδωνις

Τι νομίζετε; Ότι μόνο οι απλοί πολίτες βιώνουν στο πετσί τους την κρίση και αναγκάζονται να βάλουν λουκέτο στην επιχείρησή τους ή να χάσουν τη δουλειά τους! Και ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε λουκέτο στο περίφημο βιβλιοπωλείο του το οποίο είχε δει να καίγεται πολλές φορές στο παρελθόν.

Το «τρικ» Μιχαλολιάκου για να «ξεγελά» την εφορία και να πληρώνει λιγότερους φόρους

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μπορεί να καταγγέλλει το «βρώμικο» πολιτικό σύστημα και να μιλάει για «καθαρά χέρια» αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν πολλές γκρίζες ζώνες στις συναλλαγές του ίδιου, της συζύγου του και των συγγενικών προσώπων με την Εφορία από εμπορικές δραστηριότητες.

Τα ισόβια «χρυσά» προνόμια των πρώην προέδρων της Βουλής

Γενναιόδωρες είναι οι παροχές που προσφέρει το Ελληνικό κράτος σε όλους τους πολιτικούς που έχουν διατελέσει πρόεδροι της Βουλής.

Βάσει εθιμικού δικαίου, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, όταν αποχωρούν από την προεδρία παίρνουν ως δώρο...

Σφοδρή επίθεση Κυριάκου κατά ΣΥΡΙΖΑ

Ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνέντευξη που παραχώρησε στον “Τύπο της Κυριακής”. Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας το όνομά του οποίου ακούγεται έντονα μεταξύ εκείνων που πιθανολογείται ότι θα υπουργοποιηθούν στον επικείμενο ανασχηματισμό, ζήτησε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στην υλοποίηση των μέτρων που ψήφισε πρόσφατα η Βουλή, και προσδιόρισε ως εξαιρετικά αρνητικό τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τεστ DNA προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια

Μέχρι και σε εξέταση DNA θα υποβάλλονται, σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι Έλληνες επιθυμούν να αναγνωρίσουν ως εξώγαμο τέκνο κάποιον ανήλικα αλλοδαπό, προκειμένου να μπει… τέλος στη φάμπρικα των παράνομων ελληνοποιήσεων. Παράλληλα, στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια θα υπάρχουν σαρωτικές αλλαγές, με στόχο να κινείται στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα και τη νέα εικόνα του μεταναστευτικού τοπίου.

«Τρελάθηκε» ο Παπαδόπουλος! (vid)

Η αυστηρή αποβολή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο ματς της Σάλκε με την Μπάγερ Λεβερκούζεν προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του νεαρού αμυντικού, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη.

Μεγάλες ανατροπές φέρνει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο [πίνακες]

Η αύξηση στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης αναμένεται να επιφέρει δραματικές αλλαγές για εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους σε ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, τράπεζες και δημόσιο.

Για ποιον αφήνει το ΑΜΕΣΟ σεξουαλικό υπονοούμενο ο Χάρρυ Κλυνν;

Δείτε το video...

Θέμα χρόνου η σύλληψη του Γιάννου και της συζύγου του

4 εισαγγελείς ασχολούνται με την έρευνα των λογαριασμών του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Ρούλας Κουράκου, ενώ παράλληλα ελέγχεται και ο κουμπάρος του Γιώργος Κανδαλέπας ο οποίος ήταν και σύμβουλός του σε διάφορα υπουργεία.
Και μπορεί ο λογαριασμός της συζύγου του να είχε μόνο 1,5 εκ δολάρια όταν εκλάπη από τον Φαλτσιάνι, η λίστα της HSBC, αλλά από το λογαριασμό είχαν περάσει τα προηγούμενα χρόνια, 40 εκ δολάρια που στη συνέχεια κατευθύνονταν σε άλλους λογαριασμούς.


Τέσσερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Χίλτον

Καθόλου αδιάφορης από πολιτικής απόψεως δεν ήταν η συνάντηση τεσσάρων στελεχών του ΠΑΣΟΚ το πρωί της Παρασκευής στο Χίλτον. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ως τώρα γνωρίζαμε ότι οι Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Φλωρίδης συνέπλεαν σε πολλά ζητήματα, και κυρίως στο θέμα της συνεργασίας για την Κεντροαριστερά.

Σοκ! Kατάσκοπος των Ισραηλινών ο Εμίρης του Κατάρ Αλ Θάνι !

Έκανε δώρο στους ηγέτες της Χαμάς ρολόγια με πομπούς που...έστελναν σήματα στους Ισραηλινούς δορυφόρους κι έτσι τους εντόπισαν και τους ...σκότωσαν ! Ιστορία βγαλμένη από ταινίες του James Bond, αν ισχύουν όσα λένε οι Ιρανοί

Είναι ο γνωστός στην Ελλάδα Εμίρης Αλ Θάνι, αυτός που ήρθε για διακοπές με το κότερό του και καταβρόχθιζε από γύρους μέχρι αστακούς στην Κεφαλονιά κι αλλού και θα αγόραζε το Ελληνικό.Σύμφωνα με ανταπόκριση του πρακτορείου ιρανικού Fars...