25 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο: ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (γκολ και φάσεις)

Δείτε τα γκολ:

Καθηγήτρια επιβράβευε τους μαθητές της με... σεξουαλικές περιπτύξεις!

Μια καθηγήτρια βιολογίας στο λύκειο του Γουάλτον της Νέας Υόρκης, στη διάρκεια των διαλειμμάτων, αλλά όχι μόνο, επιδιδόταν σε μαθήματα... σεξουαλικής αγωγής με δυο μαθητές της!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε τσακωτή τη φίλη του με παίκτη του ΠΑΟΚ!


Είναι ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Με την κοπέλα-σύντροφό του είναι αρκετό καιρό ζευγάρι. Αυτός δε γουστάρει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας. Αντίθετα με την ξανθιά συμβία του που κάνει ότι μπορεί για να ξεχωρίσει. Πριν λίγο καιρό το ζευγάρι ήταν στα κάγκελα. Και ο λόγος;

Ο Κλάους κράτησε το αήττητο-Πριμ από τον Σαββίδη

[Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, επισκέφτηκε τα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς και ανακοίνωσε πριμ για την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα τους τόνισε χαρακτηριστικά, ότι σε περίπτωση που έπαιρναν τη νίκη, το ποσό θα ήταν αρκετά μεγαλύτερο.]

Ο ΠΑΟΚ χάρη στον πρώτο σκόρερ του, Στέφανο Αθανασιάδη, κατάφερε να πετύχει γκολ στο 89' και να έρθει ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό. Πολύ μέτρια εμφάνιση του "Δικεφάλου" που βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Τζιμπούρ.

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φέτελ που ξεκίνησε από την τελευταία θέση!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναδείχθηκε πριν από λίγο παγκόσμιος πρωταθλητής στην Φόρμουλα Ένα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Ο Γερμανός οδηγός της Red Bull κατέλαβε την έκτη θέση στο συγκλονιστικό γκραν πρι της Βραζιλίας και κατέκτησε τον τίτλο...

Κασιδιάρης: «Αφήστε με να περάσω να τους γαμήσ@ όλους»

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης απειλεί «Θεούς και Δαίμονες» και υπόσχεται «νεκρούς» ζητώντας από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στη Χερσόνησο της Κρήτης να απωθήσει τους διαδηλωτές ενάντια στη Χρυσή Αυγή.

Εβδομήντα χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας στον Γοργοπόταμο από τον ΕΔΕΣ

Τα 70 χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας του Γορτοπόταμου από τον ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα (ως γνωστόν ο ΕΛΑΣ διαφωνούσε με την επιχείρηση και δεν συμμετείχε άσχετα αν αργότερα καπηλεύθηκε την ηρωικότερη στιγμή εθνικής αντίστασης) γιόρτασαν σήμερα οι αγωνιστές της εθνικής αντίστασης κατά τη διάρκεια του επίσημου εορτασμού στο Γοργοπόταμο.

Πλατανιάς - ΠΑΟ 2-1 με πέτσινο πέναλτι και ποιος τον ακούει τον Αλαφούζο

Πυρ και μανία ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού με την διαιτησία στο παιχνίδι των “πρασίνων” με τον Πλατανιά. Την ενόχληση του την εξέφρασε μέσω twitter.

Οι συνθέσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Σύνθεση ΠΑΟΚ:

Επεισόδια κάφρων στην Τούμπα (βίντεο)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για άλλη μια φορά η περιοχή έξω από το γήπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά» όταν οπαδοί της ομάδας που πραγματοποιούσαν πορεία για τους αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες οπαδούς άρχισαν να συγκρούονται με τις δυνάμεις των ΜΑΤ

PAOK – Olympiakos Live Stream (ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Πού έγκειται η αλήθεια με τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα και που η προπαγάνδα

[Ξαναλέμε: κάθε απώλεια ζωή είναι τραγική... αλλά κάποιοι επενδύουν στην αδυναμία κάποιων και μιλάνε για 2.000 και 3.000 αυτοκτονίες το χρόνο...]
...
Σε ποιο βαθμό έχει συμβάλλει η οικονομική κρίση στην αύξηση των ποσοστών των αυτοκτονιών στη χώρα μας; Οι αναφορές των ΜΜΕ αντικατοπτρίζουν όντως τις πραγματικές διαστάσεις του ζητήματος ή «προσθέτουν» δραματικότητα στον ούτως ή άλλως τραγικό χαρακτήρα του;

AMBER ALERT!!! Αγνοείται ο Πανάρας μετά την απάντηση Άδωνι

Σχόλιο στην κριτική του Πάνου Καμμένου στον Αντώνη Σαμαρά έκανε πριν από λίγο ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και η απάντηση του Πάνου Καμμένου ακόμα εκκρεμεί...

Ο προεδρεύων (με κείνο το συνέδριο που λέγαμε τι θα γίνει;) των ΑΕροψεκασμένων σχολιάζει ένα post με τίτλο "Ο Πάγκαλος εγκωμιάζει Σαμαρά" με την φράση «Μαζί τα φάγανε», για να του απαντήσει ο Άδωνις:

Οι μητροπολίτες που ερευνά το ΣΔΟΕ


Στα ίχνη πακτωλού «μαύρου» και «ιερού» χρήματος βρίσκεται το ΣΔΟΕ, που μέχρι στιγμής έχει εντοπίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς δύο μητροπολιτών, οι οποίοι καλούνται τώρα να δώσουν εξηγήσεις για την προέλευση των χρημάτων που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Πάει κι ο Ψωμιάδης την πήδησε τη μάντρα: Φτιάχνει κόμμα...

«Φτάνει η ώρα που θα πρωτοστατήσω σε ένα πανεθνικό σάλπισμα, στο στήσιμο ενός νέου φορέα πολιτικής που θα κοιτάξει μόνο τα συμφέροντα της πατρίδας, της ορθοδοξίας, του λαού και της νεολαίας», αναφέρει σε συνέντευξή του Παναγιώτης Ψωμιάδης στον Αγγελιοφόρο.

ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί αποδοκίμασαν τον βουλευτή της ΝΔ Νταβλούρο

Λεκτική επίθεση, συνοδεία αναφορών πως είναι ανεπιθύμητος, δέχθηκε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών Θανάσης Νταβλούρος στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στον Ιερό ναό του Αγίου Αρτεμίου και η οποία αφορούσε στα αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων αστυνομικών που ανήγειρε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας, η Ένωση Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στο νομό και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

BBC: Η Ελλάδα «ξέπλυνε» τη ντροπή της Αρχαίας Ολυμπίας

Την εξιχνίαση της κλοπής στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, γενέτειρας των Ολυμπιακών Αγώνων, τον περασμένο Φεβρουάριο σχολίασε σήμερα το βρετανικό δίκτυο BBC.

Ο λεβεντομαλάκ@@ απάντησε στις "αδερφές" του ΣΥΡΙΖΑ

Μέσω του Facebook απάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην ανακοίνωση της lgbt ομάδας του Κόκκινου (συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ)...

Η τραγωδία της «σαλονάτης» αριστεράς!

«Καλησπέρα σας. Είμαι δεξιός. Πιστεύω δηλαδή πως αξίζει κανείς να υπερασπίζεται την πατρίδα του, να αγωνίζεται για την οικογένειά του, να έχει ένα κώδικα ηθικής και τιμής που να βασίζεται στην ευθύτητα και την αλήθεια. Πιστεύω επίσης πως κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα να δείξει τις ικανότητές του, να προσπαθήσει σκληρά και να πετύχει.».

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Μισές δουλειές

Δείτε το:

Ποιος μπασκετμπολίστας έφαγε τη γκόμενα απ' τον Κανάκη; (φώτο)

Κι όμως δεν είναι ''ράδιο αρβύλα''

Ο λόγος για την Χριστίνα Μουστάκα, το σέξι κορίτσι των ‘’Ράδιο Αρβύλα’’ που άφηνε άφωνο το ανδρικό κοινό με τα ... ‘’προσόντα’’ της στις ολιγόλεπτες εμφανίσεις της, κατά την διάρκεια των εκπομπών .

Περαστικά στον Σάββα Θεοδωρίδη-Κ.Παπαδόπουλος: Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και γνωστός ΠΑΟΚτσής, Κυριάκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να νικήσει τους ερυθρόλευκους και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο διεθνής αμυντικός της Σάλκε μίλησε στην εφημερίδα Μακεδονία για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας... και την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ

- Πώς περιμένεις το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός;

Πάγκαλος: "Έπρεπε να διώξουν τον ρατσιστή, σεξιστή Τατσόπουλο με τις κλωτσιές" (βίντεο)

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του MEGA.

Αφορμή αποτέλεσε η περίφημη πια φράση του Π. Τατσόπουλου για τη Χρυσή Αυγή και τις σεξουαλικές του επιδόσεις.

Spiegel: 50% «κούρεμα» του ελληνικού χρέους απαιτούν ΕΚΤ και ΔΝΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα του περιοδικού Spiegel, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απαιτούν την υιοθέτηση ιδιαίτερα τολμηρής και αντιδημοφιλούς στο Βερολίνο κίνησης, σύμφωνα με την οποία το ελληνικό χρέος θα πρέπει να «κουρευτεί» εκ νέου και οι πιστώτριες χώρες να αποποιηθούν το μισό των απαιτήσεών τους!

Όλο και περισσότερα αυτά που ενώνουν Τσίπρα και Ιερώνυμο

Το ότι οι σχέσεις μεταξύ του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου είναι καλές, δεν είναι κάτι αυτονόητο. Και αυτό γιατί οι θεσμοί που εκπροσωπούν, έχουν μεταξύ τους περισσότερες διαφορές, από ότι κοινά. Ωστόσο, η μεταξύ τους «χημεία» φαίνεται πως γεφυρώνει το χάσμα που παραδοσιακά χαρακτήριζε τις σχέσεις Εκκλησίας και Αριστεράς.

Βίντεο από τα αυγά εναντίον του Γκρουέφσκι

Δείτε το:

Σοκ: Πασίγνωστη παρουσιάστρια στα δικαστήρια , κατηγορείται ο άντρας της για διακίνηση ναρκωτικών

Η είδηση έπεσε σαν "κεραυνός" στους δημοσιογραφικούς κύκλους.

Σύζυγος γνωστής παρουσιάστριας ειδήσεων, φαρμακοποιός στο επάγγελμα καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 10 χρόνια φυλάκισης με την κατηγορία πως από κοινού με συνάδελφο του, ανιψιά ανώτατου δικαστικού, προμήθευσαν τον κατηγορούμενο Ι.Γ. ναρκωτικές ουσίες σε μορφή χαπιών και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, μέσω διαδικτύου.

Ορατή από το διάστημα επιγραφή μήκους μισού χιλιομέτρου προς τιμήν του Κιμ Γιονγκ Ουν!

Μια επιγραφή με ένα σύνθημα, που δοξάζει το νέο ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε σε έναν από τους λόφους της Βόρειας Κορέας, και είναι ορατή από το διάστημα προφανώς για να τη...

Το video με τις περισσότερες επισκέψεις (στον κόσμο) στο YouTube (video)

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, που μέχρι σήμερα κυριαρχούσε στο YouTube, καθώς τα τραγούδια συγκέντρωναν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από κάθε άλλο video, φαίνεται ότι… βρήκε τον μάστορά του....