26 Νοεμβρίου 2012

Αναφορά- αίνιγμα του εκπροσώπου του Πούτιν στον Καραμανλή!

Τι είπε για την συνεργασία Ελλάδας -Ρωσίας


Αναφορά στην Ελλάδα, την συνεργασία της με την Ρωσία και τον Κώστα Καραμανλή έκανε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν.Ο Μιχαήλ Σβιντκόϊ στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα ζήτησε να αναβληθεί...

Πληροφορίες γερμανών από το Eurogroup: «Κούρεμα» χρέους 20% τώρα και δέσμευση για νέα αναδιάρθρωση στη συνέχεια

"Αργή αλλά σταθερή" πρόοδος στο Eurogroup μεταδίδουν οι Γερμανοί

Μετά από σχεδόν επτά ώρες συνομιλιών οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης προσπαθούν ακόμη στις Βρυξέλλες να καταλήξουν σε συμφωνία για την Ελλάδα, όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο.

Ε, όλο οι Αστυνομικοί θα ψεκάζουν; Ας τους ψεκάσουν και μια φορά οι διαδηλωτές... Φώτο μνημείο!

Δείτε τι έκαναν οι βέλγοι αγρότες στη διαμαρτυρία τους σήμερα στις Βρυξέλλες:

Τι χρωστάνε ακριβώς οι νταβατζήδες των ΜΜΕ

Στη δυσκολότερη θέση από την ίδρυσή τους βρίσκονται τα μεγάλα συγκροτήματα ΜΜΕ. Τα ελλείμματα πολλαπλασιάζονται, οι τζίροι συρρικνώνονται και τα χρέη τους είναι πλέον μη εξυπηρετήσιμα.

Βίντεο Φρίκη! Δείτε τι έκαναν σήμερα Μουσουλμάνοι στον Πειραιά

Απίστευτες εικόνες ωμής βαρβαρότητας και πρωτοφανούς φρικαλεότητας κατέγραψε η κάμερα του Euronews σε συνοικία του Πειραιά, όπου Σιϊτες Μουσουλμάνοι εορτάζουν (!!!) την Ασούρα:

Οι κυράτσες τι έχουν να πούν: Ούτε καν ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν εγκρίνει τα τουρκικά σήριαλ!

Λάβρος εναντίον της τηλεοπτικής σειράς για τον Σουλεϊμάν τον Mεγαλοπρεπή, εμφανίζεται ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε ομιλία του στα εγκαίνια περιφερειακού αεροδρομίου στην Κιουτάχεια, ο κ. Ερντογάν άσκησε σκληρή κριτική στο σήριαλ...

Υπάλληλος της Βουλής, καθηγήτρια αγγλικών, συνεργάτιδα Παπουτσή, με μισθό πάνω από 10.000!!

[Έχει λέει τα "τυπικά προσόντα"!! Ποια είναι τα "τυπικά προσόντα" εκτός του ότι είναι ΠΑΣΟΚα ρε μπαγλαμά και που ξέρεις αν υπάρχει άλλος άνεργος με "τυπικότερα"; Και αφού έχει τα "προσόντα" γιατί δεν προκηρύξατε τη θέση να βλέπαμε αν θα την έπερνε; Αι στα διάολα μαλάκ@@ όλοι... ]




Αλληλομαχαιρώματα ανάμεσα στους υπαλλήλους της Βουλής προκαλούν οι μεγάλες μειώσεις που έχουν υποστεί το τελευταίο διάστημα οι αποδοχές τους.

Κασιδιάρης: 30 αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τις αντισυγκεντρώσεις (VIDEO)

Επίθεση στα ΜΜΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μέσω της κρατικής τηλεόρασης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής για τα γεγονότα στην Κρήτη. Μάλιστα ο ίδιος κοινοπιώντας το συγκεκριμένο βίντεο , έγραψε πως "μετά από 20 ώρες ύβρεων , μου έδωσαν 10 δευτερόλεπτα" ενώ στις δηλώσεις του έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είπε ότι αυτός υποκινεί τους "30 αλήτες" όπως τους χαρακτήρισε που κάνουν αντισυγκεντρώσεις.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ

Εφτασαν Μπάρλοου-Λέβινγκστον (βίντεο)


Στη Θεσσαλονίκη είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας οι Κένεθ Μπάρλοου και Κλιφ Λέβινγκστον, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε αγώνα βετεράνων την Τετάρτη που θα γίνει στο Παλέ. Οι δύο παίκτες μάλιστα είπαν ελληνικές λέξεις, με τον Μπάρλοου να λέει...

Γιατί έδιωξαν τον Σταύρο Λυγερό από την “Καθημερινή”;

Εκτός Ομίλου “Καθημερινής” βρέθηκε μετά από πολλά χρόνια ο Σταύρος Λυγερός. Ο έμπειρος δημοσιογράφος που πρωτοστάτησε στην "εξέγερση" του Πολυτεχνείου ανέφερε μεταξύ άλλων για την απόλυσή του:

Φήμες περί δήθεν μηνύματος Σαμαρά στο Eurogroup, διαψεύδει η κυβέρνηση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε κατηγορηματικά «φήμες» περί δήθεν μηνύματος του πρωθυπουργού στο Eurogroup, οι οποίες ξεκίνησαν από τον βρετανικό Guardian και έκαναν γρήγορα το γύρο του Διαδικτύου.

Σε διαθεσιμότητα η διευθύντρια του Κορυδαλλού για την γκάφα με την αποφυλάκιση

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρία Στέφη, αλλά και δυο σωφρονιστικοί υπάλληλοι για την αποφυλάκιση κατηγορημένου που εμπλέκεται στην δολοφονία δυο αστυνομικών στου Ρέντη.

Σε τροχιά επιτυχίας η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία έχει μπει σε τροχιά για να επιτύχει τον στόχο της μείωσης του δημοσιονομικού της ελλείμματος στο 5% του ΑΕΠ, όπως υποστήριξε ο υφυπουργός Λουίζ Μοράες Σαρμέντου, μία μέρα πριν από την έναρξη της συζήτησης στο Κοινοβούλιο του σχεδίου για τον προϋπολογισμό του 2013.

Δράμα με 14 νεκρούς στη Γερμανία

Δεκατέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε χώρο εργασίας ατόμων με ειδικές ανάγκες, στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Ποιος αποφυλάκισε τον δολοφόνο των αστυνομικών της ΔΙΑΣ ;

Εκνευρισμός επικρατεί στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με τους χειρισμούς του υπουργείου Δικαιοσύνης στο θέμα της αποφυλάκισης ενός εκ των κατηγορουμένων για την δολοφονία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον Μάρτιο του 2011 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις 200.000 παράνομες συνταγές του ΕΟΠΥΥ

Η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου διέταξε προκαταρκτική εξέταση αναφορικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπήρξαν χιλιάδες συνταγές που εκτελέστηκαν τον Αύγουστο, αλλά γράφτηκαν το Σεπτέμβριο.

Ο Λαφαζανης ζητα εδω και τωρα επιστροφη Αλαβανου... Απλη επιθυμια ή κινηση τακτικης;

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την έντονη φημολογία για επικείμενη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ σε φιλοευρωπαϊστές/σοσιαλιστές και "Αριστερό Ρεύμα" της δραχμής, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (κορυφαίο στέλεχος του δεύτερου γκρουπ), έρχεται να θέσει θέμα επιστροφής του Αλαβάνου στο κόμμα. Ως γνωστόν, ο Αλέκος ουδέποτε έκρυψε ότι είναι υπέρ της εξόδου από την ευρωζώνη και της επιστροφής στη δραχμή. Με δεδομένο Τσίπρας έχει επιλέξει...

Ανέκδοτο: Όταν πέφτει ένα έντομο στον καφέ!

Οταν πέφτει τυχαία ένα έντομο στον καφέ:

* Αμερικανός : Βγάζει το έντομο και συνεχίζει να πίνει τον καφέ του ατάραχος!

* Εγγλέζος : Πετάει τη κούπα με τον καφέ και φεύγει από την καφετέρια!

Η απόλυτη ήττα του χλεχλέ: Πού είναι η Ρεβέκα κ. Χατζηνικολάου μας;;;


Όσο και αν σας φανεί "Απίστευτο" , το "ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ" που "απεκάλυψε" η RN πριν μερικές Κυριακές ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ από την πρώτη σελίδα...

Αυτή την Κυριακή δεν βρήκε θέση ούτε...

Για να μην ξεχνιόμαστε: Τι έδινε η PULSE πριν τις εκολές του Ιουνίου;

Σήμερα η δημοασκόπηση της PULSE, που παρήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη φυλλάδα "6 Μέρες" δίνει 23,5% στον ΣΥΡΙΖΑ και 19 στη ΝΔ... Για να ξέρουμε για τι μιλάμε δείτε και τι έδινε η συγκεκριμένη εταιρία σε δημοσκόπηση για τον Δελατόλα πριν τις εκλογές του Ιουνίου:

Ο ψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου θα χτιστεί μέσα σε 90 μέρες! [βίντεο]

Κινεζική κατασκευαστική εταιρεία διατείνεται ότι έχει απλοποιήσει σε τέτοιο βαθμό τη διαδικασία οικοδόμησης που πιστεύει ότι μπορεί να κατασκευάσει τον ψηλότερο ουρανοξύστη στον κόσμο μέσα σε μόλις 90 ημέρες.

Στη Βουλή ο φάκελος της λίστας Λαγκάρντ για ευθύνες Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου

Στη Βουλή διαβίβασε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδιος για οικονομικά εγκλήματα Νίκος Παντελής την δικογραφία για την υπόθεση της περιβόητης λίστας Λαγκαρντ. Μαζί με τη δικογραφία διαβιβάστηκε και το ηλεκτρονικό αρχείο (usb) με τα ονόματα των περίπου 2000 Ελλήνων με καταθέσεις στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία.

Ο Γερμανός πρόξενος καλεί για... καφέ στη Γερμανία τους εργαζόμενους του Δήμου

Δεν κρατάει κακία για τους προπηλακισμούς και για τον καφέ που του πέταξαν διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη ο Γερμανός πρόξενος και σε συνάντηση που είχε με τον αντιδήμαρχο Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, Ανδρέα Κουράκη απηύθυνε πρόσκληση σε εργαζόμενους από τον Δήμο Θεσσαλονίκης να μεταβούν στην Γερμανία για να δουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν εκεί οι αντίστοιχες υπηρεσίες.

Στουρνάρας: Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει επωφελής συμφωνία

"Η Ελλάδα εκπλήρωσε το δικό της μέρος της συμφωνίας και με το παραπάνω. Περιμένουμε από τους εταίρους μας ότι θα κάνουν το ίδιο", δήλωσε προσερχόμενος στο Eurogroup ο υπουργός οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Δεν σηκώνει... τσαμπουκάδες ο Ιμπραΐμοβιτς! (video)

Και ποιος είναι ο τέταρτος διαιτητής που θα πει στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τι θα κάνει; Ο Σουηδός φορ της Παρί Σεν Ζερμέν τα... πήρε, όταν ο τέταρτος του έκανε μία υπόδειξη!

Χρυσή Αυγή: Να πάψουν οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις που υποκινεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Στον ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή τις αντισυγκεντρώσεις που οργανώνονται εναντίον του κόμματος.

"Να πάψουν επιτέλους τα μέσα ενημέρωσης να παραποιούν τα λεγόμενά μας.

Ρε τους καρμίρηδες τους γερμανούς! Δείτε πόσα δίνουν στους υπαλλήλους της βουλής!

Ωρομίσθιο πείνας παίρνουν οι υπάλληλοι της Βουλής στη Γερμανία, την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αρνούνται να κάνουν υποχωρήσεις από τα προνόμιά τους εν μέσω της κρίσης...

Οι Τούρκοι δίνουν 5 εκατ. ευρώ για να αλλάξουν...την Αγία Σοφία

Oı τούρκοι ξεκινούν την ανακαίνιση της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, όπως είπε ο αναπληρωτής διευθυντής του «Μουσείου της Αγίας Σοφίας» Χαγριουλάχ Τζενγκίζ στο πρακτορείο Ανατολή.

Φαίη Σκορδά: Δεν επέτρεψε να παίξουν βίντεο με τον Τατσόπουλο

Τη συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλου στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου και τα λεγόμενα του σχετικά με την Χρυσή Αυγή, τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και αν ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, θέλησε να παρουσιάσει η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό mou. Το εν λόγω θέμα δεν άρεσε στην Φαίη Σκορδά.

Ο Έντι Ράμα διαψεύδει την πληροφορία για αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα (βίντεο)

Στο γήπεδο Σπόρτινγκ μπροστά σε 4.000 αλβανούς μετανάστες, σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Αλβανίας, μίλησε ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της χώρας Εντι Ράμα, διαψεύδοντας τη φήμη ότι ομοεθνείς του ετοιμάζουν κόμμα στην Ελλάδα με επικεφαλής τον Οδυσσέα Τσενάι.

Νέο … θρίλερ με τη λίστα Λαγκάρντ που σκάλωσε στον Άρειο Πάγο γιατί κάποιος πολιτικός έχει εγκατασταθεί στο εξωτερικό!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα εκ των εμπλεκόμενων πολιτικών προσώπων έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο εξωτερικό και δεν προτίθεται να επιστρέψει (πιθανώς μιλάνε για τον...

Ψυχάρης αφηνιασμένος ενόψει γερμανικού ελέγχου στα θαλασσοδάνεια: «Οταν γαυγίζουν τα κομματόσκυλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ»

Για «κομματόσκυλα», «πολιτικούς μεταπράτες», «περιτρίμματα της πολιτικής διαδικασίας» «λαθρεπιβάτες της δημόσιας ζωής», για «σκυλιά που γαυγίζουν» έκανε λόγο στο κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής ο Σταύρος Ψυχάρης, απαντώντας έτσι σε όσους τον κατηγόρησαν ότι η εφημερίδα έκανε πολιτική στροφή.

Νταλάρας λέει και καμιά μαλακ@@ να γελάμε: "Δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ... παρότι είχε σημαντικούς ανθρώπους σαν τον Λαλιώτη"...

Δεν ψήφισε ποτέ στη ζωή του ΠΑΣΟΚ και δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για κανέναν πολιτικό, δηλ. ούτε για τη γυναίκα του είπε ο Γιώργος Νταλάρας, μιλώντας στην εφημερίδα «6 μέρες».

«Εάν θέλετε να πέσει η κυβέρνηση, πείτε το»

«Εάν θέλετε να πέσει η κυβέρνηση, πείτε το». Με αυτή τη δραματική φράση μεταφέρθηκε το μήνυμα του Αντ. Σαμαρά προς τους εταίρους δια στόματος Γ. Στουρνάρα ενόψει Eurogroup.

Αγριο ξύλο στο Πύργο ανάμεσα σε ομάδες τσιγγάνων και αστυνομίας [βίντεο]

Ξύλο χωρίς έλεος στον Πύργο έξω από το κτίριο της Πυροσβεστικής περιοχής. Όλα ξεκίνησαν μετά τον εμπρησμό ενός αυτοκινήτου σε γειτονία των Ρομά στην περιοχή Τραγανό τα ξημερώματα.

Δημοσκόπηση PULSE για τον ΣΥΡΙΖΑ: Πτώση ΝΔ 1%, άνοδος ΣΥΡΙΖΑ 0,5%... μια χαρά

Μια χαρά είναι η δημοσκόπηση εταιρείας Pulse RC που δημοσιεύει σήμερα στη νέα φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ «6 μέρες» με τη ΝΔ να κρατάει τα ποσοστά που της αναγνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και να χάνει μόνο μια μονάδα παρά το ότι "πίνει το αίμα του λαού" και τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μπορεί να κερδίσει τη φθορά της κυβέρνησης παρά το ότι "θα αυξήσει τους μισθούς και θα μοιράζει δραχμές όταν έρθει στην εξουσία"

Άγριο αιματοκύλισμα στο σπήλαιο Περάματος στα Γιάννενα

Oπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα, αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής άνδρας εισέβαλε το πρωί στο σπήλαιο Περάματος στα Γιάννενα και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον 35χρονο υπάλληλο του σπηλαίου, σκοτώνοντάς τον, για να...

Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2013. Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2013
Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Με σημερινή κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Λαού Γιώργου Πάντζα, Οικολογίας, Περιβάλλοντος και Παγκόσμιας Υπερθέρμανσης Ηρώς Διώτη και Εθνικής Οικονομίας Παναγιώτη Λαφαζάνη αποφασίστηκε η απαγόρευση της κατοχής...

Βίντεο: Η πρώτη προσγείωση αεροπλάνου σε κινέζικο αεροπλανοφόρο

Ένα J-15 έγινε το πρώτο κινέζικο αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο πρώτο κινέζικο αεροπλανοφόρο. Το αεροπλανοφόρο το αγόρασαν οι κινέζοι, ημιτελές από την Ουκρανία και υπολογίζεται ότι θα είναι μάχιμο σε 3 χρόνια. Δείτε το βίντεο:

Υπάλληλοι έκλεψαν 704.000 ευρώ από το Δημόσιο – Τα έπαιξαν και στο στοίχημα!

Θράσος χωρίς όρια είχαν οι νομαρχιακοί υπάλληλοι στην Κεφαλλονιά οι οποίοι όχι μόνο έβαλαν στο χέρι δημόσιο χρήμα ύψους 704.000 ευρώ αλλά έφτασαν να τα παίξουν στο στοίχημα.

Πράσινο φως για την δόση - Ημίμετρα το σχέδιο βιωσιμότητας για την Ελλάδα και αργότερα με haircut 50% το χρέος/ΑΕΠ κάτω από 100%

Με 10 δισ η επαναγορά χρέους, επιτόκια 0,50-0,70% στα δάνεια και 10 δισ επιστροφή κερδών από ΕΚΤ….

Το πράσινο φως αναμένεται να δοθεί σήμερα για την δόση των 31,5 δις ευρώ καθώς και των επιπλέον 2 δόσεων δηλαδή σωρευτικά 44 δις ευρώ προς την Ελλάδα από το Eurogroup.