27 Νοεμβρίου 2012

Σε πάρτι οργίων έχει μετατραπεί το Big Brother Φινλανδίας! (ΦΩΤΟ)

Το Big Brother 8 προβάλλεται αυτές τις ημέρες στη Φινλανδία και σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης! Στο αποτέλεσμα αυτό, βοηθάνε πολύ οι συμμετέχουσες που τα δείχνουν και τα κάνουν –κυριολεκτικά- όλα: κυκλοφορούν γυμνές, κάνουν μαζί με τις φίλες τους ντους (όταν δεν κάνουν μαζί με τους συμπαίκτες τους), κάνουν ακόμα και σεξ μεταξύ τους, χωρίς να ενδιαφέρονται για την παρουσία κάμερας!

Συνελήφθη ο Μπάμπης Βωβός

Συνελήφθη στα γραφεία του στο Μαρούσι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ψυχικού ο γνωστός επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός. Σε βάρος του κ. Βωβού εκκρεμούσαν τρεις παραγγελίες του οικονομικού εισαγγελέα, καθώς κατηγορείται για χρέη ύψους...

Για να μη μας λένε ότι τους «κλέβουμε»... ας αλλάζουν και καμιά τελεία...

Έτσι για την ιστορία για να μη μας λένε ότι τους "κλέβουμε" τις ειδήσεις:

Έγραψα στις 10 Νοεμβρίου πρώτα απ' όλους και χωρίς φανφάρες "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ" ή "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" και λοιπά αστεία που μου φέρνουν αναγούλα όταν τα γράφουν ψώνια που θέλουν να θρέψουν τη ματαιοδοξία τους (το λέω γιατί δεν υπάρχει αποκλειστικότητα σε δημόσιο έγγραφο, όπως Μνημόνιο, ανκοίνωση ΕΕ ή ΦΕΚ, που μπορεί να το βρούνε όλοι), σε ανάρτηση με τίτλο "Ραχήλ Μακρή: Η βολεμένη επαναστάτρια του Καμμένου που τσίριζε ΟΧΙ έχει γυρίσει όλο το δημόσιο":

Μέρκελ προς βουλευτές της: "Είναι προσωπική πολιτική επιλογή μου, αλλά και εθνικό συμφέρον για τη Γερμανία, να στηριχθεί η Ελλάδα"

Το… μαντρί έχει τη “χοντρή” του, και στη δεδομένη χρονική συγκυρία η Άνγκελα Μέρκελ δείχνει να έχει ταχθεί χωρίς δεύτερες σκέψεις στο πλευρό της Ελλάδας, στη μάχη που δίνει η χώρα μας για να ξεπεράσει την κρίση και να καταφέρει να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Τώρα που πήραμε τη δόση και ο ΣΥΡΙΖΑ ανακουφίστηκε... ας θυμηθούμε τον νομπελίστα οικονομολόγο

Ανακουφίστηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι δεν θα χρειαστεί να εφαρμόσουν τις παπαριές του Λαφαζάνη... όχι ότι θα τις εφάρμοζαν αν γίνονταν ποτέ κυβέρνηση. Δείτε το βίντεο και θαυμάστε οικονομική ανάλυση... πρέπει να να μην πάρεις τη δόση για να κηρύξεις στάση πληρωμών λέει ο φωστήρας...

Κανείς δε φταίει για τη γκάφα στις φυλακές Κορυδαλλού! (βίντεο)

Το πόρισμα του εισαγγελέα που παραδόθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης απαλλάσσει αυτούς που βρέθηκαν στο «μάτι του κυκλώνα» για την… περίεργη αποφυλάκιση του 20χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία των δύο ειδικών φρουρών, αλλά δεν αναφέρει ποιος φταίει, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Μαυραγάνης: «Τα λεφτά που χρωστάει η Hochtief θα εισπραχθούν»

«Τα λεφτά θα εισπραχθούν» διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης στην Βουλή αναφορικά με οφειλή ύψους 150.000.000 ευρώ της γερμανικής εταιρίας Hochtief που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προς το δημόσιο.

Αντ.Σαμαράς: Η στρατηγική μας δικαιώθηκε (βίντεο)

Με τη χθεσινή συμφωνία επιβραβεύονται οι θυσίες του ελληνικού λαού και ανοίγει ο δρόμος για την ανάπτυξη, είπε ο πρωθυπουργός για τις αποφάσεις του Eurogroup και πρόσθεσε ότι η στρατηγική της κυβέρνησης δικαιώθηκε «όπως λίγοι το περίμεναν».

Σόιμπλε: «Mission Impossible» αν η Ελλάδα δεν εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις

Τον τίτλο της γνωστής κινηματογραφικής επιτυχίας, «Mission Impossible», «δανείστηκε» ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκειμένου να περιγράψει τις πιθανότητες επιτυχίας του προγράμματος επαναγοράς χρέους, εάν η Ελλάδα δεν εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις.

Νοσοκόμα και γιατρός αλληλομηνύθηκαν για υπόθεση... σεξουαλική

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο νοσοκομείο του Πύργου από την περίεργη αυτή ιστορία, η οποία αναμένεται να ξεκαθαριστεί σε δικαστική αίθουσα...

Όπως διαβάζουμε στο PatrisNews, όλα ξεκίνησαν όταν η νοσοκόμα κατηγόρησε παρουσία τρίτων, έναν γιατρό του νοσοκομείου για σεξουαλική παρενόχληση. Ο γιατρός λοιπόν, κατέθεσε μήνυση στη νοσοκόμα για συκοφαντική δυσφήμηση.

Εμφανίστηκε η νόθα κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του εφοπλιστή Αδαμόπουλου

Δεκαοχτώ χρόνια πέρασαν από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Ελληνα εφοπλιστή Γιώργου Αδαμόπουλου και ενώ κανείς δεν είχε αποδεχθεί την αμύθητη κληρονομιά του, έρχεται μια 53χρονη από την Κύπρο, η οποία υποστηρίζει πως είναι κόρη του και ζητά το μερίδιο της.
Ωστόσο η υπόθεση είναι πολύ μπερδεμένη, αφού εμπλέκονται πολλά πρόσωπα. Ένα κύκλωμα που εμφάνιζε τον εφοπλιστή ζωντανό για εννέα χρόνια, αλλά και μία ανιψιά που κρύβεται στα Σκόπια και δεν κάνει αποδοχή της κληρονομιάς

O ...φιλέλληνας κύριος Γιούνκερ

Ο καταλυτικός ρόλος του πρόεδρου του eurogroup

Καταλυτικός ήταν ο ρόλος του προέδρου του eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην χτεσινή συνεδρίαση. Ο Γιούνκερ σε κάποια στιγμή πήρε τον λόγο και είπε με εμφανώς επιθετική διάθεση πως δεν θα φύγει κανείς από την συνεδρίαση αν δεν παρθεί απόφαση καθώς οι ..."φίλοι" της Ελλάδας έκαναν λόγο για απόφαση την άλλη εβδομάδα.

Οι πιο ακριβοπληρωμένες αθλήτριες

Κερδίζουν ποσά που δεν φαντάζεσαι ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Ας αρχίσει λοιπόν,  η αντίστροφη μέτρηση...

Εντολή εισβολής της ΕΛΑΣ στο ΑΠΘ

Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη στο κτήριο διοίκησης του ΑΠΘ και τις διαστάσεις που λαμβάνει το θέμα με τη συσσώρευση απορριμμάτων στους χώρους του Ιδρύματος
Με παραγγελία που έδωσε στην Αστυνομία, o προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μαδεμλής, ζητεί, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, να επέμβει στο Πανεπιστήμιο και να συλλάβει με την αυτόφωρη διαδικασία τούς καταληψίες, προκειμένου να τους αποδοθούν οι προβλεπόμενες ποινικές ευθύνες.

Παναποκλειστικο: 36% η διαφορά ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ! Για πρώτη φορά κόμμα εμφανίζεται με αρνητικό ποσοστό!!!

Τον ΣΥΡΙΖΑ στο 23% και τη ΝΔ στο - (μείον) 13% θα εμφανίζει το γκάλοπ της Μακρή απόψε στον ΑΛΦΑ

 Πολλές εκπλήξεις, κυρίως για τα ποσοστά των κομμάτων, επιφυλάσσει η δημοσκόπηση που θα δει το φως της δημοσιότητας απόψε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Alpha.

Βίντεο Ράδιο Αρβύλα: Ο χάρτης του Τατσόπουλου

Από τις ελάχιστες φορές που τα κομμούνια κάνουν κριτική σε κάποιον αριστερό... οπότε ας τους τιμήσουμε:

Video σοκ με την καταστροφή γηπέδου από ανεμοστρόβιλο!

Ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε την περιοχή Σίλβες στο Αλγκάρβε άφησε τα σημάδια του και στο "Εστάντιο Δρ. Φρανσίσκο Βιέϊρα".

Το χωρητικότητας 3.000 θέσεων γήπεδο, το οποίο κατασκευάστηκε το 1969 ισοπεδώθηκε από την μανία της φύσης!

Κατέβηκε παράσταση από το Χυτήριο κατηγορώντας το καφενείο της λαθρολάγνας Βάσιας Παναγοπούλου

Πριν κοπάσει ακόμα ο θόρυβος από τα όσα διαδραματίστηκαν εντός και εκτός από το Χυτήριο με αφορμή το Corpus Christi, μια ακόμη παράσταση κατεβάζει βιαστικά αυλαία στο ίδιο θέατρο.

Πρόκειται για την παράσταση «Φτωχούλα του Θεού» της Ελένης Γκασούκα. Οι συντελεστές της παράστασης ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από το Χυτήριο, κατηγορώντας...

Σαν σήμερα ο Θόδωρος Πάγκαλος διοργάνωνε δημόσιο απαγχονισμό!

Στις 27 Νοεμβρίου του 1925 ο δικτάτορας Θεόδωρος Πάγκαλος εκτελεί με απαγχονισμό στο Γουδή παρουσία πλήθους θεατών, μετά από δίκη σκοπιμότητας, τους καταχραστές του Δημοσίου αντισυνταγματάρχες Δρακάτο και Ζαφειρόπουλο.

Η πόρτα είναι ανοιχτή για όποιον δε μπορεί...

Οι σκέψεις μου για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι πολλές και δεν ξέρω πως να τις βάλω σε σωστή σειρά... Να βρίσω, να γελάσω, να φωνάξω; Μάλλον θα τους κράξω...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Νότης Μαριάς: Η απόφαση σημαίνει ότι η ΝΔ θα κυβερνά μέχρι το 2040!!

«Η χθεσινή απόφαση του Eurogroup σημαίνει μνημόνιο μέχρι το 2040» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς. Ουσιαστικά δηλ. παραδέχεται ότι η ΝΔ θα κυβερνά μέχρι το 2040 και ποτέ δεν θα κυβερνήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ... γιατί αν πίστευε ότι θα κυβερνήσουν, θα έλεγε:

Πού θα πάνε τα πρώτα λεφτά

Το πρόβλημα είναι ότι από τα 10 δις, ευρώ που χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες θα πληρώσει μόνο τα 3,5 δις. ( δηλαδή το 1/3). Ποιος θα πρωτοπάρει λοιπόν, πόσα και με ποια κριτήρια;

Ήδη από το πρωί άρχισαν οι συσκέψεις στο υπουργείο Οικονομικών για τον καταρτισμό μίας λίστας που θα περιλαμβάνει:

Τραυματισμοί και ξύλο σε σχολείο του Ηρακλείου για τη Χρυσή Αυγή

Ενδοσχολική "σύρραξη" ξέσπασε τη Δευτέρα, στον απόηχο της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς μαθητές από το Γυμνάσιο και το Λύκειο Χερσονήσου.

Aργοπεθαίνει η μεσαία τάξη για να συντηρεί χιλιάδες αργόμισθους

Toυ Άγη Βερούτη

Η ουσία παραμένει ότι ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει από χρήματα που δανείζεται και του λείπουν, υπαλλήλους του δημοσίου που δεν χρειάζονται και περισσεύουν.

Αν αυτοί είναι 300.000 περισσότεροι από όσοι χρειάζονται, ή 400.000 περισσότεροι από όσοι χρειάζονται μπορεί να το δείξει μια εμπεριστατωμένη ανάλυση.
διαβάστε τη συνέχεια στο www.logia-starata.blogspot.gr

Δένδιας: 340 οι αστυνομικοί που έχουν αποδεσμευτεί από προστασία στόχων

Στους 340 ανέρχονται οι αστυνομικοί που αποδεσμεύτηκαν από τη φύλαξη προσώπων και κτιρίων που λογίζονταν ως πιθανοί στόχοι από τον Αύγουστο έως τις 3 Νοεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος που είχε υποβάλει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Allianz: «Η Ελλάδα στην κορυφή»

H Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή των μεταρρυθμίσεων στην ευρωζώνη, εκτιμά η Allianz

Ιδιαίτερα εγκωμιαστικό το δημοσίευμα της Tagesspiegel του Βερολίνου με στοιχεία από το Euromonitor 2012, την ετήσια καταγραφή της ασφαλιστικής εταιρίας Allianz για την πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Ευρώπη:

Πύργος: Γιατρός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση νοσοκόμας

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα γιατρός Νοσηλευτικού Ιδρύματος του νομού, ο οποίος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μία νοσοκόμα.

Σόιμπλε: Τώρα που είναι να ψηφίσουν οι δικοί του για τη δόση, λέει ότ έχουμε κάνει εντυπωσιακή προσπάθεια

Σε νέες του δηλώσεις σήμερα το μεσημέρι, ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schäuble, επαίνεσε την Ελλάδα για την εντυπωσιακή, όπως την χαρακτήρισε, πρόοδο που έχει σημειώσει στην αντιμετώπιση του χρέους της, τόνισε ότι η χώρα μας εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει, ενώ κάλεσε παράλληλα τα μέλη του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της χώρας του να εγκρίνουν την συμφωνία.

Κουράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει τα μεταλλεία χρυσού, στα παπάρια μας οι άνεργοι... ας γίνουν μελισσοκόμοι

Αυτή την πρόταση μετέφερε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης στους εργαζόμενους στα Μεταλλεία Χαλκιδικής τους οποίους προειδοποίησε ότι το κόμμα του όταν έρθει στην κυβέρνηση θα τα κλείσει γιατί επιβαρύνουν περιβαλλοντικά την περιοχή.

Μόνο με ανάπτυξη 4% επί επτά χρόνια πιάνουμε το στόχο για χρέος 124% το 2020 [γραφήματα]

Για να επιτευχθεί ο στόχος που τέθηκε από το Eurogroup για χρέος ίσο με το 124% του ΑΕΠ μέχρι το 2020, η ελληνική οικονομία πρέπει να γίνει... τούρμπο. Να αναπτύσσεται με 4% και παραπάνω κάθε χρόνο από το 2014 και μετά. Αυτό επισημαίνουν οικονομικοί αναλυτές.

Τα ΜΑΤ έκοψαν με τροχό την πόρτα για να "σπάσουν" την κατάληψη στο Ηράκλειο


Ένταση επικράτησε στο Ηράκλειο με ισχυρή αστυνομική δύναμη να είχε σπεύσει στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου πραγματοποιείται κατάληψη διαρκείας.

Οι εργαζόμενοι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση μαζί με το Εργατικό Κέντρο, βρίσκονταν εκεί για να προχωρήσουν σε κατάληψη του κτιρίου, η οποία είναι σε εξέλιξη εδώ και 9 μέρες, όμως βρήκαν μπροστά τους ισχυρή αστυνομική δύναμη, που βρισκόταν από νωρίς, επί της οδού Κορωναίου (μπροστά από το Επιμελητήριο και έξω από τα γραφεία όπου στεγαζόταν η ΔΕΥΑΗ).

Ο Πάγκαλος χαζεύει Όλγα Φαρμάκη (βίντεο)

Τα νέα από το Eurogroup φαίνεται πως ενθουσίασαν τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος φανερά ικανοποιημένος ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter το βίντεοκλιπ του τραγουδιού Mamacita Buena, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ολγα Φαρμάκη φορώντας ένα καυτό μπικίνι.

Ψάχνουν … διαμέρισμα να νοικιάσουν οι Βουλευτές με ... 1000 ευρώ το μήνα (;)

Αναζητούν να νοικιάσουν σπίτι μέχρι 1.000 ευρώ, γιατί τους έκοψαν τα 2.500 έξοδα για τα ξενοδοχεία τους

Με τις εφημερίδες μικρών αγγελιών στο χέρι είναι περίπου 200 βουλευτές, οι οποίοι αναζητούν να νοικιάσουν σπίτι μέχρι 1.000 ευρώ, αφού μετά τις περικοπές που αποφάσισε η Βουλή, δεν θα δικαιούνται 2.500 ευρώ για να κλείνουν ξενοδοχείο κάθε φορά που έρχονται από την περιφέρεια τους για να λάβουν μέρος σε συνεδριάσεις και επιτροπές.

Reuters: Στο 35% η επαναγορά των ομολόγων

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης συμφώνησαν να γίνει εθελοντική επαναγορά των ελληνικών ομολόγων των ιδιωτών επενδυτών, σε τιμή που αντιστοιχεί στο 35% της ονομαστικής τιμής των τίτλων, αναφέρει δημοσίευμα του Reuters, το οποίο επικαλείται πηγή με γνώση των συζητήσεων που έγιναν.

Υπάρχει κράτος να του κάνει το βίο αβίωτο; "Ερχεται" ο Σόρος για να βοηθήσει στη μόνιμη εγκατάσταση των λαθραίων...


Ελληνικό παράρτημα του κοινωφελούς ιδρύματός του θα ιδρύσει σύντομα ο Τζορτζ Σόρος. Ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής θα ρίξει το βάρος σε ευπαθείς ομάδες και κυρίως σε μετανάστες και αστέγους.

Σκότωσαν την ηρωίδα Δήμαρχο (φώτο)

Τα λόγια της σπαρακτικά, η γενναιότητά της κάτι παραπάνω από αυτήν της μητέρας που δίνει τη ζωή της για το παιδί της.

Η ιστορία της 36χρονης Maria Santos Gorrostieta, δημάρχου της πόλης Tiquicheo του δυτικού Μεξικού συνταράσσει ακόμα και τον πιο ανθεκτικό –συναισθηματικά- άνθρωπο.

Η περίεργη «συνάντηση» του Κυριάκου Μητσοτάκη με Άδωνι, Βορίδη και… Πλεύρη

Μια περίεργη συνάντηση είχε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όταν πήγε χθες το μεσημέρι στο Χίλτον για να συναντήσει έναν καθηγητή από το Πανεπιστήμιο του Καναδά…

Εκεί, δεν περίμενε ότι θα τον υποδεχόταν στο εστιατόριο ένας από τους μετρ:

Αλήτη Σαμαρά, γύρνα τη δόση πίσω

Μόνο αυτό μπορώ να πώ ο ταπεινός αρθρογράφος, διαβάζοντας δεκάδες άρθρα από το πρωί. Ομοβροντία αρνητισμού από όλους, με κορώνες όπως (αντιγράφω από άρθρα):

Εξαφανιζόμαστε και οι μαλάκ@@ αυξάνουν τη φορολογία σε όσους έχουν 2 παιδιά: Κατά 2,7% μειώθηκαν οι γεννήσεις το 2010

Μείωση των γεννήσεων κατά 2,7%, το 2010, δείχνουν στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) που διαβιβάστηκαν στη Βουλή, ενώ όπως αναφέρεται σε έγγραφο της Αρχής, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα επίσημα στατιστικά στοιχεία γεννήσεων για το έτος 2011 καθώς η επεξεργασία των στοιχείων της έρευνας Φυσικής Κίνησης Πληθυσμού 2011 βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ο ΥΠΕΞ του Τσίπρα είναι ένας ΠΑΣΟΚος καριέρας

Είναι η σκιά του Αλέξη Τσίπρα στα διπλωματικά θέματα. Πρόκειται για τον αφανή ενορχηστρωτή όλων των τελευταίων διεθνών επαφών του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον υπεύθυνο για την προετοιμασία βασικών ταξιδιών του ηγέτη της αριστεράς σε ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία. Όσοι τον γνωρίζουν θεωρούν πως σίγουρα θα είναι ο αυριανός υπουργός Εξωτερικών σε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τον Γιώργο Αϋφαντή. Τον πρώην στενό σύμβουλο του Γιώργου Παπανδρέου που ξεκίνησε την πορεία του ως αγαπημένο παιδί του Ανδρέα και που διακρίνεται στη φωτό δεξιά με τα γυαλιά. 

Κάτω από 1% μειώνεται τελικά το κόστος δανεισμού για την Ελλάδα

[Κάποτε τα παπαγαλάκια των ΑΕροψεκασμένων μας είχαν γκαστρώσει με τα τοκογλυφικά επιτόκια και ότι η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία δανειζόντουσαν πιο φτηνά ή πιο ευνοϊκά... τώρα μούγγα για το επιτόκιο...]

Του Κωνσταντίνου Μαριόλη

Σημαντική μείωση στο κόστος δανεισμού για την Ελλάδα φέρνει η νέα συμφωνία των Ευρωπαίων ηγετών, σε επίπεδα μάλιστα που αν συγκριθούν με τα επιτόκια που πληρώνουν αρκετές χώρες της Ευρωζώνης, γίνεται αντιληπτό ότι δανείζονται ακριβά... για να μας δανείσουν φθηνά.

Άδωνις vs Μαριάς (βίντεο)

«Είσαι φασίστας από τα νιάτα σου», είπε απευθυνόμενος προς τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Νότης Μαριάς, αφού προηγουμένως ο Άδωις του είχε πει ότι...

Έφεση της Αργεντινής κατά της απόφασης δικαστηρίου των ΗΠΑ για τα χρέη της

Αφού η μαγκιώρα Πρόεδρος και πρότυπο των ελλήνων ΑΕροψεκασμένων είπε ότι δεν πληρώνει... τώρα γιατί καταθέτει έφεση;


Η Αργεντινή ανακοίνωσε χθες ότι κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών που την υποχρεώνει να καταβάλει 1,3 δισεκατομμύριο δολάρια σε κατόχους κρατικών ομολόγων που αρνήθηκαν να δεχθούν τις δύο αναδιαρθρώσεις χρέους της χώρας που ακολούθησαν την χρεοκοπία της το 2002.

Υπό έξωση το ΠΑΣΟΚ

Χωρίς στέγη κινδυνεύει να μείνει το ΠΑΣΟΚ λόγω οικονομικής δυσπραγίας.

Δικαστικός επιμελητής επέδωσε στη γραμματεία των κεντρικών γραφείων του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, απόφαση βάσει της οποίας το κόμμα είναι υποχρεωμένο να καταβάλει εντός 20 ημερών τα απλήρωτα ενοίκια 42 μηνών.

Θέμα χρόνου η νομική λύση για τα διαπλεκόμενα αντεθνικά blogs ...

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τα διαπλεκόμενα δημοσιογραφικά ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ blogs ...

Η χθεσινή λύση στο Eurogroup σήμανε την απεμπλοκή της κυβέρνησης από το καυτό θέμα της διαχείρισης της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη και την διασπορά της προσοχή της και σε μικρότερα θέματα...

Η συνέχεια στο  antilogos-gr.blogspot.com

Πρώτη η Ελλάδα στη δημοσιονομική προσαρμογή και την προώθηση μεταρρυθμίσεων

Πρώτη αναδείχτηκε η Ελλάδα μεταξύ 20 χωρών της Ευρώπης σε ότι αφορά τη συμμόρφωση για την επίτευξη δημοσιονομικής προσαρμογής και τη προώθηση μεταρρυθμίσεων.

Βράζει όλη η Ελλάδα με τους "καραβανάδες"!!! Απαρηγόρητη η Ελένη: Διαβάστε τι αφαίρεσαν από τον Ματέο...

Τι και αν παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης με τέσσερις ημέρες καθυστέρηση, αναγκάζοντας τους παπαράτσι να διανυκτερεύουν έξω από αυτό προσπαθώντας να τον τραβήξουν φωτογραφίες, τι κι αν προκλήθηκε θόρυβος όταν οι υπόλοιποι στρατιώτες διαπίστωσαν πως δεν βρίσκεται στη Μοίρα του αλλά στη ζεστασιά του αναρρωτηρίου, ο κ. Ματέο Παντζόπουλος κρίθηκε τελικά μάχιμος και τώρα ακολουθεί μαζί με τους υπόλοιπους σμηνίτες το βασικό στάδιο της εκπαίδευσης. Αν δεν έλειπε και ένα επεισόδιο που προκλήθηκε με αφορμή...

Νέο ελαφρύτερο φορο-ποινολόγιο και συγχωροχάρτι στους αμελείς

Του Σπύρου Δημητρέλη

Συγχωροχάρτι στους φορολογούμενους που αμέλησαν να υποβάλουν κάθε είδους φορολογική δήλωση ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών με σαφείς εισπρακτικούς στόχους. Την ίδια ώρα ετοιμάζει και ένα ολοκαίνουριο ποινολόγιο για όσους παραβιάζουν τη φορολογική νομοθεσία. Το οποίο ποινολόγιο θα είναι ηπιότερο για όσους βάζουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν πρόστιμα όταν συλληφθούν να έχουν υποπέσει σε φορολογικές παραβάσεις.

Αντιδράσεις με την κατάργηση του αφορολογήτου-Αναμένεται παρέμβαση του Μαξίμου

Με τη παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου θα λυθεί- εάν λυθεί- ο Γόρδιος Δεσμός της νέας φορολογικής κλίμακας, καθώς μετά από τη διαρροή του τελικού σχεδίου για το νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, διαπιστώθηκε ότι η φοβερή και τρομερή ιδέα της κατάργησης του αφορολογήτου και η αντικατάσταση της από μια έκπτωση φόρου, δεν προκάλεσε τα. κύματα ευφορίας που κάποιοι πίστευαν ότι θα ξεσηκώσει, πόσο μάλλον όταν οι μεγάλοι χαμένοι είναι όσοι έχουν παιδιά!

Ο ανασχηματισμός … θα περιμένει

Είναι γεγονός ότι τα σχέδια ανασχηματισμού «πάγωσαν» όπως όλα σχεδόν μέχρι και την εκταμίευση της δόσης. Τώρα που ο Σαμαράς θα στρέψει το βλέμμα και το ενδιαφέρον στα εσωτερικά της χώρας και στα θέματα διακυβέρνησης, θα έχει την ευκαιρία της επαναξιολόγησης και της εφεδρείας στην οποία θα θέσει κάποια μέλη της κυβέρνησης.

Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2013: Ο ΥΠΟΙΚ Π. Λαφαζάνης παρουσίασε τα νέα χαρτονομίσματα των 50 δις δραχμών

Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Με ιδιαίτερη περηφάνια ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Παναγιώτης Λαφαζάνης παρουσίασε τα νέα χαρτονομίσματα των 10 και 50 δισεκατομμυρίων δραχμών. Στην μια όψη του χαρτονομίσματος των 10 δις απεικονίζεται ο Μανώλης Γλέζος να κατεβάζει την σημαία από την Ακρόπολη το 1941.

Στην άλλη όψη απεικονίζεται ο Μανώλης Γλέζος μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα να κατεβάζουν την σημαία από την...

Τι ποσοστά λαμβάνουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή σε κάθε ηλικιακή ομάδα

"Τροφή" για σκέψη είναι το αποτέλεσμα της πρόθεσης ψήφου ανά ηλικιακή ομάδα, που παρουσιάζει η δημοσκόπηση της "Pulse".

Σύμφωνα με αυτήν, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται...

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - ΓιούραGroup

Δείτε το:

Περαστικά στα παπαγαλάκια του Τσίπρα: Συμφωνία μείωσης του χρέους στο 110% το 2022-34,4 δις (από τα 44) αρχές Δεκεμβρίου-Σαμαράς: Όλα πήγαν καλά-Όλη η απόφαση του Eurogroup

- Πανικόβλητα τα παπαγαλάκια που μέχρι τώρα έλεγαν ότι δεν θα έρθει η δόση. Προσπαθούν να γελοιοποιήσουν την κατάσταση με ειρωνείες... περαστικά τους

- Δήλωση Σαμαρά: "Ολα πήγαν καλά. Το παλέψαμε οι Έλληνες όλοι μαζί και αύριο ξεκινά μια καινούρια μέρα για όλους τους Έλληνες"

- Στα 44 δις η δόση που εγκρίθηκε. Μέχρι 13 Δεκεμβρίου παίρνουμε τα 34,4 δις...