29 Νοεμβρίου 2012

Ξεβράκωσε την κόρη του μπας και πουλήσει το Datsun!! (φώτο)

Ζητώντας από τη κόρη του να πάρει ορισμένες σέξι πόζες δίπλα στο αυτοκίνητο την φωτογράφισε και ανέβασε καμιά δωδεκαριά φωτογραφίες στην διάσημη ιστοσελίδα δημοπρασιών.

ΔΗΜΑΡ κρυμένη πίσω απ' την κρίση: «Ο ελληνικός λαός απέχει από διοργανώσεις επιδεικτικής χλιδής»... Ε, τότε να μην πάμε και στους Ολυμπιακούς...

[Βέβαια η ΔΗΜΑΡ τα έχει μπερδέψει λίγο και λέει "να δείξουμε ότι ο ελληνικός λαός απέχει από διοργανώσεις επιδεικτικής χλιδής"... Ο ελληνικός λαός όμως, όπως και όλοι οι λαοί θέλουν να συμμετέχουν σε κάθε είδους επιδείξεις και διαγωνισμούς, απλά τώρα που είμαστε οικονομικά στα τάρταρα δεν είναι λογικό να δίνουμε λεφτά για τέτοια θεάματα και αν δεν υπάρχουν λεφτά δεν πρέπει να πάμε. Η ΔΗΜΑΡ προσπαθεί όμως κρυπτόμενη πίσω από την κρίση...

Καζούρα Άδωνι στους ΑΕροψεκασμένους: "Έίναι πολλοί, είναι ανεξάρτητοι, είναι Κύπριοι"

Την ένταξη της Κύπρου στο μνημόνιο σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, πετώντας την μπηχτή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες:

Κλήθηκε στέλεχος εταιρείας του Π. Γερμανού στην έρευνα για τον Ακη

Του Παναγιώτη Στάθη

Για μαρτυρική κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας για τη ροή του μαύρου πολιτικού χρήματος στην υπόθεση των υποβρυχίων, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο κλήθηκε στέλεχος του ομίλου επιχειρήσεων του γνωστού επιχειρηματία Πάνου Γερμανού.

Σε λίγο... αποκαλύψεις ΣΟΚ για τον χουντικό Απόστολο Κακλαμάνη (βίντεο)

Ο Ψυχάρης προαναγγέλλει έγγραφα και φωτογραφίες από τη δράση του Κακλαμάνη στη Χούντα τις επόμενες μέρες... ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ

Αποκαλύψεις -βόμβα μεγατόνων προαναγγέλλει ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης κατά του τέως προέδρου της Βουλής και αρχαιότερου πολιτικού σε δράση -εκλέγεται από το 1974- Αποστολου Κακλαμάνη.

Θεολόγος έφερε Ρωσίδες στην Ελλάδα με τη σφραγίδα σχολείου... και οι "αλήτες" αντί για ευχαριστώ θα τον περάσουν από ΕΔΕ

Μια περίεργη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν θεολόγο από το Ρέθυμνο κατήγγειλαν στο Υπουργείο Παιδείας δυο Ρωσίδες οι οποίες μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι ο εκπαιδευτικός καταχράστηκε την εκπαιδευτική του ιδιότητα για να τις φέρει στην Ελλάδα.

Αφαιρέθηκε από 10χρονη "έμβρυο" που δεν είχε αναπτυχθεί

Ένα "έμβρυο" το οποίο δεν είχε σχηματιστεί, αφαιρέθηκε από την ωοθήκη μιας 10χρονης από την περιοχή της Καρδίτσας η οποία διακομίστηκε πριν οκτώ ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με ισχυρούς πόνους στην κοιλιά.

Τι εφημερίδα διαβάζει ο Μπαρμπαρούσης (φώτο)

Την ώρα που στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, η συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο είχε πάρει φωτιά και οι βουλευτές του κόμματος εναλλάσσονταν στο βήμα δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και ο Ηλίας Παναγιώταρος το είχαν ρίξει στην... ανάγνωση.

Ποιοι βουλευτές απουσίαζαν-Τι ψήφισαν οι ανεξάρτητοι

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο. Η πρόταση απορρίφθηκε, ενώ από την ψηφοφορία απουσίαζαν 14 βουλευτές.

Η Κωνσταντοπούλου είναι ο Κουτσόγιωργας του ΣΥΡΙΖΑ... μένει να βρούμε τη Μελίνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος, συμπεραίνει ο Χρήστος Χωμενίδης στην προσωπική του σελίδα στο facebook, με αφορμή τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Μπα; Εξοργίστηκε η Παπαρήγα... από την πραγματικότητα ότι ψήφισε μαζί με τη Χρυσή Αυγή (βίντεο)

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή, λίγο πριν από την ψηφοφορία, όταν πήρε το λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για "σύμπλευση" της Αριστεράς με τα άκρα. Άμεση ήταν η αντίδραση της Αλέκας Παπαρήγα, η οποία έκανε λόγο για "εκβιασμό", τονίζοντας ότι "εσείς θρέφετε αυτή τη Χρυσή Αυγή".

Η Μέρκελ τσούζει την Alpha: Πρωτοφανείς οι αρμοδιότητες που δόθηκαν στους επιτρόπους

ALPHA μπορεί να είναι σίγουρη ότι έχει τη στήριξη των πατριωτών του κώλου... Τα παπαγαλάκια που μέχρι πρόσφατα το έπαιζαν εναντίον των τοκογλύφων τραπεζιτών που ρουφάνε το αίμα του λαού, επαναστάτησαν μαζί με τον Ψυχάρη όταν έμαθαν ότι θα μπει Ευρωπαίος επίτροπος με αρμοδιότητες... Τελικά με ποιους είναι; Με τους τραπεζίτες ή με αυτούς που θέλουν να τους βάλουν χέρι και να εισπράξουν τα θαλασσοδάνεια στον Ψυχάρη;]

Πρωτοφανείς για ευρωπαϊκή χώρα-μέλος είναι οι αρμοδιότητες που δόθηκαν στους επιτρόπους των ελληνικών τραπεζών, όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις ισπανικών τραπεζών με τεράστια θέματα εταιρικής διακυβέρνησης στο ενεργητικό τους, το μόνο που απαιτείται είναι ο επίτροπος να έχει πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία και τα διευθυντικά στελέχη των τραπεζών.

Αναλυτικά ανά Δημόσιο φορέα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ιδιώτες


Πρωταθλητές στις ληξιπρόθεσμες οφειλές από το σύνολο των φορέων του Δημοσίου, αναδεικνύονται τα νοσοκομεία και τα ασφαλιστικά ταμεία, βάσει των στοιχείων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Ο Αλέξης λόγω κεκτημένης ταχύτητας από το ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ... ψήφισε όχι και στη σύσταση εξεταστικής! (βίντεο)

Άφθονο γέλιο προκλήθηκε πριν από λίγο στη βουλή κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας, για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στο μνημόνιο. Όταν ήρθε η σειρά του Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε δεν ψήφισε αρχικά "ναι"!

Πρόεδρος Αλβανίας: «Δεν υπάρχουν εδαφικές αξιώσεις»

«Δεν υπάρχουν εδαφικές αξιώσεις από την Αλβανία και τους Αλβανούς απέναντι στις γειτονικές χώρες», δήλωσε ο Αλβανός πρόεδρος Μπουγιάρ Νισάνι, με αφορμή ερώτηση για τη ματαίωση της επίσκεψης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου στα Τίρανα εξαιτίας των δηλώσεων του Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.

«Όχι» της Βουλής σε Εξεταστική για το μνημόνιο

Απορρίφθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την είσοδο της χώρας στο πρώτο μνημόνιο. Από τους 286 βουλευτές που ψήφισαν 167 είπαν όχι και 119 ναι. Η συζήτηση επί της πρότασης έγινε σε υψηλούς τόνους στην Ολομέλεια της Βουλής.

Βίντεο: ALERT Πατριώτες του κώλο@!!! Ο νεοταξίτης Αχμεντινετζάντ υπερ της ηλεκτρονικής ταυτότητας!

Δείτε το διαφημιστικό βίντεο του κρατικού ιρανικού καναλιού, press tv, για την προβολή της ηλεκτρονικής ταυτότητας και των πλεονεκτημάτων της:

3 χρόνια μετά... Η μνήμη χλιμιντρίζει, όμως η λάμψη ξεθωριάζει...

Πριν από τρία χρόνια, στις 29 Νοεμβρίου του 2009, ο Αντώνης Σαμαράς “επέστρεφε σπίτι του”. Και γινόταν ο διάδοχος του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Η μνήμη χλιμιντρίζει… όμως η λάμψη ξεθωριάζει...

Λογικό...

Μερικοί αντιμνημονιακοί μύθοι ακόμα (καταρρέουν)

Το «επονείδιστο» χρέος. Πριν λίγες μέρες, οι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων που είδαν τον Φεβρουάριο με το PSI τις οικονομίες τους να εκμηδενίζονται, μπήκαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και τα έκαναν λαμπόγυαλο. Δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, πανεπιστήμια και ασφαλιστικά ταμεία δηλώνουν ότι τα αποθεματικά τους μειώθηκαν δραματικά γιατί είχαν επενδύσει σε ομόλογα ελληνικού δημοσίου. Αυτοί διαπίστωσαν με τον πιο οδυνηρό τρόπο τι σημαίνουν οι μαγκιές καφενείου για διαγραφή του χρέους, μονομερείς καταγγελίες και «δεν πληρώνω-δεν πληρώνω».

Μη μας το κάνεις αυτό!! "H Eλλάδα δεν πρέπει να πάει στη Eurovision φέτος"!!

Κανένας δεν πέφτει από τα σύννεφα: μέσα στη δυσμενή οικονομική συγκυρία η Ελλάδα απ' ότι φαίνεται δεν θα πάει στη Eurovision, ακολουθώντας το παράδειγμα της Πολωνίας, της Πορτογαλίας, αλλά και της Κύπρου.

ΝΔ: Δική της πρόταση για Εξεταστική για το Μνημόνιο

Ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσει δική της πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, προκειμένου «να χυθεί άπλετο φως, χωρίς εμπάθεια και εκδικητικότητα», ανακοίνωσε ο βουλευτής του κόμματος Ιορδάνης Τζαμτζής κατά τη συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ.

Λογικό... στην Ελλάδα συνελήφθη, δεν συνελήφθη στη Γερμανία ή στις ΗΠΑ

Αφέθηκε ελεύθερος ο Μ. Βωβός... αφού βρήκε λεφτά να πληρώσει την εγγύηση, ενώ δεν βρίσκει για να πληρώσει το κράτος...

Σταθερά πρώτο το ΠΑΣΟΚ σε όλες τις δημοσκοπήσεις

Σύμφωνα με όλες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα, το ΠΑΣΟΚ διατηρεί σταθερά την πρώτη θέση. Όπως θα σας εξηγούσε και ο Ηλίας Νικολακόπουλος τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν οτι πλέον το ΠΑΣΟΚ έχει αναπτύξει μια δυναμική εξουσίας.
Μην μπερδεύεστε με τα ονόματα....

Βίντεο: Αυτό είναι το όραμα της αριστεράς των καταλήψεων: Αφόδευσαν πάνω στα έδρανα!!

Δείτε το βίντεο:

Κ@λοχανείο η Ελλάς: Ο ένας παράνομος καταγγέλει τους άλλους παράνομους...

[Η πλάκα είναι ότι ο Ρακιντζής που ορθώς καταγγέλει τα πειθαρχικά συμβούλια που αθωώνουν συνεχώς λαμόγια δημοσίους υπαλλήλους, είναι και ο ίδιος παράνομος καθώς η θητεία του είχε λήξει κανά δυο χρόνια το 2011 και δεν ξέρω αν σήμερα έχει ανανεωθεί!! Όσο για τα πειθαρχικά συμβούλια που λειτουργούν ακόμα με τηνπαλιά σύνθεση που συμμετέχουν και συνδικαλιστές και τους διευθυντές που αρνούνται να γνωστοποιήσουν νέα πειθαρχικά με βάση το νέο νόμο (στα οποία δεν θα συμμετέχουν συνδικαλιστές αλλά δικαστές), τι να πούμε... ]

Την ώρα που το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναζητά επίορκους για να τους θέσει εκτός δημοσίου, ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, καταγγέλλει ότι τα πειθαρχικά συμβούλια, τα οποία λειτουργούν ακόμα με την παλαιά τους μορφή, μοιράζουν αφειδώς αθωωτικές αποφάσεις.

"Βαρέλι δίχως πάτο η κατάσταση στην Ελλάδα-Κουρέψτε το χρέος και μη δουλεύετε τον κόσμο"

«Βαρέλι δίχως πάτο» χαρακτήρισε την κατάσταση σχετικά με την Ελλάδα ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών του Μονάχου (Ifo) Χανς Βέρνερ Ζιν και υποστήριξε ότι «έχει πολύ μικρή διαφορά το να μιλάει κανείς για δάνεια ή για δώρα».Τάχθηκε υπέρ ενός «πραγματικού κουρέματος» και κατηγόρησε τους Γερμανούς πολιτικούς ότι καθησυχάζουν τους πολίτες προκειμένου να συνεχίσουν να πληρώνουν.

Ούτε ο Δραγασάκης δεν μπορεί να την κάνει καλά...

Και με τον Γιάννη Δραγασάκη τα έβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής, για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο.
 
Αν και είχε ξεπεράσει τα πέντε λεπτά που είχε στη διάθεση της για την ομιλία της, η Κωνσταντοπούλου ζήτησε την ανοχή του προεδρείου, γιατί είχε να πει...

Θύμωσε με τον... κάφρο Παοκτζή ο Άδωνις (ΦΩΤΟ)

Τι φωτογραφία ανέβασε στο twitter

Ενοχλήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης με μαθητή που βρέθηκε στην Βουλή για επίσκεψη και...

ΒΙΝΤΕΟ-Κωνσταντοπούλου κατά Μεϊμαράκη

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρθηκε κατά του Ευάγγελου Μειμαράκη, επειδή δεν της χορηγήθηκαν έγγραφα της δικογραφίας με τις καταγγελίες του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι εξαρχής ήταν γνωστό πως το πρόγραμμα του ΔΝΤ δεν οδηγούσε πουθενά. Βέβαια ξέρει ότι δεν φταίει ο Μεϊμαράκης γι αυτό καθώς η επιστημονική επιτροπή της Βουλής αποφάσισε ότι δεν μπορούν να χορηγηθούν τα έγγραφα της δικογραφίας...

Προσωρινή δικαίωση της Αργεντινής που έχει τη στήριξη του Ομπάμα και της FED

Προσωρινή νίκη πέτυχε η Αργεντινή, καθώς το εφετείο των ΗΠΑ αποφάσισε να «πάγωσε» την απόφαση του δικαστή Γκριέζα, ο οποίος ζητούσε την άμεση εξόφληση των κερδοσκοπικών hedge funds που δεν αποδέχθηκαν το «κούρεμα» του αργεντινού χρέους.

Έρευνα για δωροδοκίες κρατικών αξιωματούχων από αμερικάνικες εταιρίες

Στα χέρια Πεπόνη και Μουζακίτη ο καυτός φάκελος του Γιώργου Σούρλα

Τους κρατικούς αξιωματούχους που φέρεται να είχαν δωροδοκηθεί από αμερικάνικες πολυεθνικές εταιρείες, για να προωθούν τα προϊόντα τους στην ελληνική αγορά και οι οποίες γι' αυτό το λόγο εισέπραξαν γερά πρόστιμα στις ΗΠΑ, ερευνά η δικαιοσύνη.

Τζαβάρας: «Να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη του πολίτη»... Άσε ρε μεγάλε που θα μας δουλέψεις κιόλας! Διώξε πρώτα τους υβριστές του Α. Διάκου και το συζητάμε...

[Πως να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη του πολίτη ρε Τζαβάρα όταν σε δύο υποθέσεις φέρθηκες "πέρα βρέχει"... Ακόμα έχεις καλλιτεχνικό διευθυντή στο Φεστιβάλ Αθηνών τον Λούκο που ανέβασε την παράσταση της ανώμαλης που θέλει να τη γαμήσ@@ αράπης, ενώ στη Ρόδο...

Αύξηση στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού το 10μηνο 2012


Τα έσοδα στον κρατικό προϋπολογισμό από τον φόρο εισοδήματος το δεκάμηνο του 2012 ανήλθαν στα 10,9 δις. Ευρω , με τα έσοδα από τη φορολογία εισοδήματος των φυσικών προσώπων να αυξάνεται κατά 23,4%, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη.

Λεβεντομαλάκ@@: Είναι too much ακόμα και για μένα να πηδήξω τη μισή Αθήνα... μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα πήδηξα την άλλη μισή

Να διευκρινίσει τι εννοούσε όταν δήλωσε «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα», προσπάθησε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1.

«Το πολιτικό μου γραφείο δεν έβγαλε δελτίο τύπου να λέει:

Βίντεο: Είδες Αντώνη πως μπορεί να σε εκθέσουν οι άνθρωποι; Γι' αυτό προσοχή...

Ήταν το 2010 όταν ο Αντώνης Σαμαράς μιλούσε δημόσια για τον βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ,

Τον άνθρωπο που δεν δίστασε να δηλώσει στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής ότι «δεν μπορούμε να ερχόμαστε κάθε εβδομάδα στην Επιτροπή και να πληρωνόμαστε μία φορά τον μήνα».

Ο Ρουπακιώτης μένει στην κυβέρνηση


Ως ένδειξη παραμονής του Αντώνη Ρουπακιώτη στην κυβέρνηση ερμηνεύτηκε η αναφορά του πρωθυπουργού στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του υπουργού δικαιοσύνης, στο υπουργικό συμβούλιο.

Λοβέρδος: «Έπαιζα μπουζούκι στο Σαρλερουά για να βγάλω μεροκάματο»... κρίμα που σταμάτησες

Μια διαφορετική πλευρά του έδειξε χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος στα πλαίσια της εμφάνισής του στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Εκεί που πέρα από την αγάπη του για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, μίλησε για το πως αντιδρά όταν τον αποκαλούν δοσίλογο στο δρόμο και τις μέρες που έβγαζε το μεροκάματό του ως μπουζουκτσής.

Στρατούλης: «Μα γιατί με ρωτάτε που θα βρούμε τα λεφτά και δεν ρωτάτε τη ΔΗΜΑΡ;» (βίντεο)

Φυσικά ο Στρατούλης για άλλη μια φορά όταν ήρθε η κουβέντα στην ταμπακιέρα "που θα βρείτε τα λεφτά να αυξήσει μισθούς και συντάξεις", έκανε την πάπια με απαντήσεις του στυλ "έχουμε ανακοινώσει ακριβώς στο πρόγραμμά μας"... η αποθέωση βέβαια ήταν όταν είπε:

ALERT Πατριώτες του κώλου: Θα σας φορτώσουν και γερμανικό σύστημα παιδείας... μπας και ξεστραβωθείτε...

Το σύστημα της «διττής εκπαίδευσης» (dual system), σύμφωνα με το οποίο το μεγαλύτερο κομμάτι της επαγγελματικές εκπαίδευσης θα έχει τη μορφή εργασιακής εμπειρίας και θα διεξάγεται υπό τη μορφή εργασίας όχι στα σχολεία αλλά στις επιχειρήσεις επιχειρούν να εισάγουν οι Γερμανοί από το 2014.

Ο Φλωρίδης πρότεινε την ίδρυση νέου κόμματος... κεντροαριστερού και όχι κεντροδεξιού όπως νομίζουν κάποιοι

Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα στον χώρο της Κεντροαριστεράς, που θα προκύψει από την ενσωμάτωση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, χωρίς τα… συμπτώματα του παρελθόντος και τις παθογένειές τους, πρότεινε ο Γιώργος Φλωρίδης, με την ομιλία του σε χθεσινή εκδήλωση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς.

Βίντεο: Τι απαντά ο λεβεντομαλάκ@@ στον Πάγκαλο

Για τα περί διαγραφής του, που είπε πρόσφατα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, απάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας νωρίτερα στον Antenna.

Ποιου βουλευτή της ΝΔ ζητάει το ΣΔΟΕ να ανοίξουν οι λογαριασμοί του για το κάμπινγκ της Ελαφονήσου

Ο εν λόγω βουλευτής έκανε μέχρι πρότινος τον ανίδεο για το λόγο που τον ελέγχει το ΣΔΟΕ... τώρα ξέρουμε και απομένει να δούμε αν είναι καθαρός...

Με έγγραφο της η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης του κάμπινγκ στην παραλία του Σίμου στην Ελαφόννησο. Το ΣΔΟΕ ζήτησε από τις τράπεζες στις 30 Οκτωβρίου 2012 το άνοιγμα των λογαριασμών επιχειρηματιών που σχετίζονται με την υπόθεση, καθώς και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας...

Βίντεο: Που να 'ξερε ο Αλέκος ότι τελικά θα του τη "φοράσει" ο Αλέξης

Δείτε στο βίντεο τον Αλέκο Αλαβάνο να εκθειάζει τον Αλέξη Τσίπρα το 2006:

Ένα εκατομύριο ευρώ πουλάει το πατρικό της Ελληνίδα παρουσιάστρια

Πωλητήριο στο σπίτι που μεγάλωσε η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε η οικογένειά της. Αν και ο λόγος είναι ακριβώς το αντίθετο από ότι θα περίμενε κανείς αυτή την εποχή.

Ήττα Βενιζέλου από τη Χρυσή Αυγή

Πίσω φέρεται να κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όσον αφορά στην πρωτοβουλία να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Υποχωρεί ο Βενιζέλος στο θέμα της Χρυσής Αυγής σχετικά με την πρότασή του να τεθεί εκτός νόμου.

"Σκέφτονται βελτιώσεις στο οικογενειακό επίδομα"... μη βιαστούν όμως εεεεχουμε χρόνο μέχρι να πεθάνουμε

Μπορεί ο Γιάννης Στουρνάρας και ο εμπνευστής της κατάργησης του αφορολογήτου των παιδιών, Πάνος Τσακλόγλου (επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων), να μην άφησαν περιθώριο αισιοδοξίας ότι μπορεί τελικά να μην χαθεί η σχετική φοροαπαλλαγή, ωστόσο δεν λείπει ο προβληματισμός για τις πολύ μεγάλες επιβαρύνσεις που θα υποστούν οικογένειες με δύο, τρία ή και περισσότερα παιδιά, ειδικά στις εισοδηματικές ζώνες άνω των 18.000 ευρώ.

Τα σχόλια περιττεύουν: Μάρτυρας υπεράσπισης του στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ.

Δείτε ποια υπόθεση αφορά και ποια ΑΕροψεκασμένη βουλευτής υπερασπίστηκε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο

taxalia.blogspot.com


Ανταγωνισμός ΣΥΡΙΖοσύνης ...


Μεταξύ της κλασικά ΣΥΡΙΖΑίας Αυγούλας και των νεοφερμένων στο χώρο , της 6μέρες (η αλλιώς μαϊμού Liberation) και της Εφημερίδα των (ΣΥΡΙΖΑιων) Συντακτών (η αλλιώς μαϊμού Ελευθεροτυπίας)... νικητής στο σημερινό διαγωνισμό ΣΥΡΙΖΟσύνης είναι η Ε.τ.Σ.

Δείτε γιατί στο antilogos-gr.blogspot.com

Αποκεφάλισε την 15χρονη ξαδέλφη του επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί... να έρθει στην Ελλάδα να του δώσει άσυλο ο ΣΥΡΙΖΑ

Το ανήλικο κορίτσι, η Γκίζα, αποκεφαλίστηκε από τον ξάδελφό της, τον Σαντίκ, στην περιοχή Χαναμπάντ της επαρχίας Κουντούζ όταν η ίδια και η οικογένειά της απέρριψαν την πρόταση γάμου που της έκανε.

Στις καλένδες η Επιτροπή που ήθελαν Μπένυ-Κουβέλης-Ταραχή στο υπολλείμματα ΠΑΣΟΚ από το σποτάκι

Στις ελληνικές καλένδες παραπέμπεται η Επιτροπή για τον συντονισμό της κυβέρνησης, όπως προκύπτει από τη χθεσινή σύσκεψη των αρχηγών, ενώ οι όποιες διορθωτικές αλλαγές στην κυβέρνηση θα πραγματοποιηθούν με την εκταμίευση της δόσης.

Ποιοί θα κρίνουν την πορεία της επαναγοράς ομολόγων

ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΤΣΑ

Στη συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών και των hedge funds εναπόκειται η επιτυχία του προγράμματος επαναγοράς ομολόγων, με το οποίο η κυβέρνηση εκτιμά ότι θα μειώσει το χρέος κατά 20 δισ. ευρώ.

Βρούτσης: Επανέρχονται το Δεκέμβριο οι κοινωνικές παροχές του ΟΕΚ


Ο σχεδιασμός λειτουργικών προγραμμάτων που θα αναχαιτίσουν την ανεργία τέθηκε χθες στο επίκεντρο του κοινωνικού διαλόγου μεταξύ του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννη Βρούτση με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ.


Πόλεμος Σταύρου Ψυχάρη - Απόστολου Κακλαμάνη: Να μη μιλήσω...

Εκατέρωθεν υπονοούμενα και απειλές αντάλλαξαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης και ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης.

Ο πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης πιστός στη γραμμή που έχει διαμορφώσει εδώ και χρόνια είπε μεταξύ άλλων χθες στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ:

Το είδε στον... ύπνο του ο Πατούλης

Τι διαδίδει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου... που μέχρι προχθές έκανε χαρούλες με τον Βωβό για να μη χαλάσει την παράδοση Τζανίκου που λέει ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι παραμάγαζο του Βωβού;

Πολλά όνειρα φαίνεται ότι βλέπει τελευταία ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Ο φίλτατος κάθεται δεξιά και αριστερά και διαδίδει ότι...

Κράτος για το πέ@ς: Στα 14 δισ. ευρώ το ετήσιο κόστος της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας

[Αυτά τα λεφτά τα πληρώνουμε εμείς παροτι ή ίσως επειδή τα τελευταία 30 χρόνια ψηφίζεται κάθε 3η μέρα ένας νόμος ενώ κάθε μέρα υπογράφονται 2 Προεδρικά Διατάγματα και 11 υπουργικές αποφάσεις για να δικαιολογηθεί η ύπαρξη στρατού 1.200 συμβούλων!!!]

Στο ιλιγγιώδες μέγεθος των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ φθάνει το οικονομικό βάρος που επωμίζονται οι πολίτες, λόγω της διαφθοράς, της κακοδιοίκησης και της γραφειοκρατίας, όπως τονίστηκε σε συνέδριο της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάς, με τίτλο «Κράτος και Διαφθορά-Θεσμοί: Από την πτώση στην ανόρθωση».

Φλώρος του ΥΠΕΞ: «Η Αλβανία πήρε το μήνυμα»

Ερωτηθείς για τους λόγους που προέβη ο Σαλί Μπερίσα στην δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση του Υπουργού Εξωτερικών, ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου, Γρηγόρης Δελαβέκουρας (ο ΠΑΣΟΚος βουτυρομπεμπές με το σιδερωμένο μαλλί τον οποίο κράτησε ο Αβραμόπουλος, σαν εκπρόσωπο) ανέφερε μεταξύ άλλων:

Αθωώνει τον Παπαγεωργόπουλο ο νυν αντιδήμαρχος

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η δίκη για το οικονομικό σκάνδαλο στο δήμο Θεσσαλονίκης, μετά τη σημερινή κατάθεση του νυν αντιδημάρχου Οικονομικών, Χασδάι Καπόν, ο οποίος δήλωσε στο δικαστήριο ότι το ποσό της υπεξαίρεσης αποκλείεται να ξεπερνάει τα 21 εκατ. ευρώ.