01 Δεκεμβρίου 2012

S@xdoll λεβεντομαλάκ@@... για να μην μείνει παραπονεμένη η άλλη μισή Αθήνα (φώτο)

Κακά τα ψέματα, ο απόλυτος πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος με την δήλωση του “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και με λένε αδερφή…”

Να ναι καλά ο άνθρωπος, γελάσαμε, εμπνευστήκαμε και σπάσαμε πολύ πλάκα...

ΕΛΛΗΝΕΣ στρατιώτες είπαν «ΟΧΙ» σε παρέλαση για την 100η επέτειο ανεξαρτησίας της Αλβανίας (βίντεο)


"Τούρκοι" έγιναν οι αλβανοί από την άρνηση των ελλήνων στρατιωτών να παρελάσουν στους εορτασμούς για την 100η επέτειο ανεξαρτησίας της Αλβανίας!

Βαρύ φαίνεται πως έκατσε το «ΟΧΙ» των Ελλήνων στρατιωτών στο αίτημα της Αλβανίας να συμμετάσχουν σε παρέλαση για την 100η επέτειο ανεξαρτησίας της χώρας με τα ΜΜΕ των Τιράνων εμφανώς εκνευρισμένα από το «ξεμπρόστιασμα» που δέχτηκαν να το παρουσιάζουν ως σκάνδαλο.

Εμπλέκουν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ!

margarita
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι εφημερίδες «Πρώτο Θέμα» , αλλά και το «Βήμα της Κυριακής» το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου εμπλέκει στη λίστα Λαγκάρντ ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος.

Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη

Ελεύθερη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Βίκυ Σταμάτη. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες...

«Ο Ηρακλής Τσίπρας ήταν συνειδητός πράκτορας της χούντας»!!

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την ιστορία της οικογένειας Τσίπρα. Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας μας προέκυψε ως “εκλεκτός του Αλαβάνου” και κανένας δεν ασχολήθηκε περαιτέρω. Τώρα όμως που είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι απορίας άξιο πως καταφέρνει να κρατάει την οικογένειά του, την καταγωγή του και τις ρίζες του τόσο μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι βέβαια, κανένας δεν μπορεί να ξέρει εάν όσα λέγονται και ακούγονται έχουν κάποια βάση.

Σήμερα λοιπόν θα βάλω κι εγώ το “λιθαράκι” μου στον “μύθο” της οικογένειας Τσίπρα...

Είναι γνωστό ότι ο Παύλος Τσίπρας (πατέρας του Αλέξη) ήταν εργολάβος/μηχανικός όπως και ο αδελφός του Παύλου, Ηρακλής.

Αμετανόητος ο Μπερίσα: Τα εθνικά εδάφη της Αλβανίας στα Βαλκάνια είναι 67 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα

Τι κι αν αντέδρασε η Ελληνική Πολιτεία (λέμε τώρα... αν μπορεί να θεωρηθεί αντίδραση η φιλοσοφία του κ. Τίποτα....), τι κι αν αντέδρασαν όλες οι γειτονικές χώρες της Βαλκανικής που απείλησε ανοιχτά μέσω των δηλώσεων του για εδαφικές διεκδικήσεις, ο Μπερίσα συνεχίζει ακάθεκτος τις δηλώσεις του περί "Μεγάλης Αλβανίας". Μάλιστα δεν ίδρωσε το αυτάκι του ούτε από τις προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά ακόμα και της Ρωσίας. Συνεχίζει αμετανόητος χρησιμοποιώντας την γκαιμπελίστικη τακτική του "πες-πες, όλο και κάτι θα μείνει ως αληθοφανές".

ΟΜΟΝΟΙΑ: Εκεί που μας χρωστούσαν, οι Αλβανοί μας πήραν και το βόδι

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ “ΟΜΟΝΟΙΑ”
BASHKIMI DEMOKRATIK I MINORITETIT ETNIK GREK “OMONIA’’
DEMOKRATIC UNION OF GREEK MINORITY IN ALBANIA “OMONIA”

Θέμα: Η έγερση εδαφικών διεκδικήσεων δυναμιτίζει τις διμερείς σχέσεις και προσβάλλει την ειρήνη σε μια ευαίσθητη περιοχή και περίοδο.

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»,- μας διδάσκει ο σοφός λαός για τα όσα ειπώθηκαν από επίσημα πλέον χείλη και αφορούσαν την ευθεία έγερση εδαφικών διεκδικήσεων από πλευράς της Αλβανίας εις βάρος της Ελλάδας.

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Κλαίω για Γιουροβίζιον..

Δείτε το:

Ναι ρε Άδωνι!! Πες επιτέλους κάτι για τους δοσίλογους!

Όλο για τους ΑΕροψεκασμένους και τους ΣΥΡΙΖΑίους λες!! Πες και κάτι για τους δοσίλογους...

Πόσο θα ζήσουμε με βάση το που μένουμε [πίνακας-χάρτης]

Ενας χάρτη-σοκ που αποκαλύπτει τις δραματικές διαφορές στο προσδόκιμο ζωής σε όλο τον κόσμο βρίσκεται αναρτημένος στο δικτυακό τόπο CIA World Factbook.

Βάσει αυτού η χώρα με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής είναι το...

Τρόμαξαν οι Αλβανοί μετά τη δήλωση Αβραμόπουλου...

Σύμφωνα με πληροφορίες πανικό προκάλεσε στην Αλβανία η απάντηση Αβραμόπουλου στα περί Πρέβεζας του Μπερίσα. Τέτοια ήταν η τρομάρα που πήραν που έφτασαν σε σημείο να σκέφτονται μέχρι και να μας παραχωρήσουν τη Βόρειο Ήπειρο!!

Πιο συγκεκριμένα, η δήλωση του Δ. Αβραμόπουλου είναι η εξής:

Bελόπουλος: Έρχεται λίστα με πολιτικούς με ναρκωτικά και ομοφυλοφιλικές σχέσεις-Ποιος την ετοιμάζει;

Τις επόμενες εβδομάδες θα σκάσει σαν βόμβα. Αυτό είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και εξήγησε το γιατί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου και πρωην βουλευτή τη λίστα την ετοιμάζουν οι...

Ομιλία Ν. Αναστασιάδη στη Θεσσαλονίκη


"Αντιδρά" ανεπίσημα το ΠΑΣΟΚ στο ΣΤΟΠ στη χορήγηση υπηκοότητας... θα τους περάσει

Νέους τριγμούς (λένε οι δημοσιογράφοι...) στην κυβερνητική συνοχή προκαλεί εκ νέου το θέμα της ιθαγένειας. Η κίνηση του Χ. Αθανασίου να «παγώσει» τον νόμο Ραγκούση μέχρι να υπογραφεί η απόφαση του ΣτΕ πυροδότησε έντονες αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ. «Η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών για την ιθαγένεια είναι παράνομη και υπονομεύει τη λειτουργία της κυβερνητικής συνεργασίας» τόνιζαν πηγές της Ιπποκράτους, χωρίς όμως να τολμήσουν...

Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων 2 Δεκεμβριου 2013-ΥΠΟΙΚ Στρατούλης: Οι Έλληνες παγώνουν αλλά έχουν την αξιοπρέπειά τους

2 Δεκεμβρίου 2013
Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στον πληθυσμό, αφού εκτός από την 6μηνη έλλειψη πετρελαίου, οι συνεχείς διακοπές στο δίκτυο της ΔΕΗ δεν αφήνουν περιθώρια για εναλλακτικές πηγές θέρμανσης.

Σύσκεψη για τα εφάπαξ

Την υλοποίηση της απόφασης της κυβέρνησης για τη σταδιακή εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου μετά την εκταμίευση της δόσης δρομολογεί ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης με την έναρξη της διαδικασίας για τη χορήγηση του εφάπαξ στους συνταξιούχους του Δημοσίου.