02 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ "κράζουν" το γιό του Δώνη; Δείτε τι του γράφουν στο twitter!

Ποιο like στο facebook έκανε πυρ και μανία οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι έγιναν... έξαλλοι με το γιο του προπονητή του Δικεφάλου;

Ο Τάσος Δώνης, παίκτης της Γιουβέντους και γιος του Γιώργου Δώνη που κάθεται για την ώρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έκανε like σε...

Πάγκαλος: Δεν μπορώ να πληρώσω τους φόρους μου

Αδυναμία να καταβάλει τους φόρους που οφείλει δηλώνει ο Θόδωρος Πάγκαλος σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος της Κυριακής".

Ο Ανδρέας, η Αλεξία και η ζεϊμπεκιά της Άννας Διαμαντοπούλου!

Πάρτι έδωσε το Σάββατο το βράδυ με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος, στην Ελληνοαμερικάνικη Ενωση, επί της οδού Μασσαλίας. Μάλιστα υπήρχε και ζωντανή ρεμπέτικη μουσική από δύο νεαρούς μέλη της ΔΗΜΑΡ. Ο ένας έπαιζε μπουζούκι και ο άλλος ακορντεόν.

Βίντεο: Γκολ και φάσεις από τους σημερινούς αγώνες

Βέροια - ΠΑΟΚ 0-0

Ακόμα να πάρει τον πούλο ρε; Στενός συνεργάτης του Σαμαρά στην λίστα με τα λεφτά της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Αληθεύει ότι αντί να τον σουτάρουν, προσπάθησαν να αποτρέψουν την αναγραφή του ονόματός του;;;; Τέτοια ξεφτίλα;;; Πάλι η λογική "μη μιλάς και αύριο οι ηλίθιοι οι πολίτες θα το έχουν ξαχάσει"... Τόσο ξεφτιλισμένος που ούτε μια ανακοίνωση δεν έβγαλε ο τύπος!!

Πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, προκαλεί η αποκάλυψη που θέλει τον στενό συνεργάτη του, Σταύρο Παπαστραύρου, ως διαχειριστή κεφαλαίων του επιχειρηματία Σάμπι Μιονί, Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα», ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά είναι εγκατεστημένος από το 2006 στο Τελ Αβίβ και εμφανίζεται ως διαχειριστής τεράστιων κεφαλαίων.

Κεδίκογλου: Δεν αληθεύουν τα περί αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ύστερα από επαφές που είχε με τον υφυπουργό Ενέργειας, Ασημάκη Παπαγεωργίου, διέψευσε τις δημοσιογραφικές πληροφορίες περί αυξήσεων των τιμολογίων της ΔΕΗ.

Κενά στην απόφαση του Eurogroup

του Μιχάλη Ιγνατίου

Η τελική και η αξιόπιστη λύση που αναζητούσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ από τους ομολόγους της στο Eurogroup δεν επιτεύχθηκε και είμαι βέβαιος πως δεν τρέφει αυταπάτες ούτε ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι συνέβη στη συνεδρίαση της Τρίτης. Οπως πάντα, οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας δεν υλοποίησαν τις υποσχέσεις τους και άφησαν ανοικτά τα βασικά θέματα, παρά τις θριαμβολογίες του κ. Γιούνκερ και του Ολι Ρεν.

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ και αποδοκιμασίες εναντίον Λαφαζάνη λόγω αντάρτικου!

Αλλιώς τα περίμενε ο Τσίπρας, αλλιώς εξελίσσεται η... ενοποίηση του κόμματός του

Αλλιώς τα έχει οργανώσει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλιώς του βγήκαν οι εξελίξεις... Ο λόγος για την Πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείται σήμερα στο ΣΕΦ. Ενώ, ο Αλέξης είχε αποφασίσει και δρομολογήσει όλες οι τάσεις του Συνασπισμού, αλλά και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσουν τους υποψηφίους τους σε ενιαία λίστα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ακολούθησε άλλο δρόμο...

Παναγιώταρος για Βενιζέλο: Ας κάνει ουρά το κόμμα του για τον Κορυδαλλό (VIDEO)

Σκληρή σύγκρουση μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε σήμερα, ύστερα από την προαναγγελία του Βενιζέλου ότι θα ηγηθεί πρωτοβουλίας για τη συσπείρωση των κομμάτων κατά της ρατσιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής. Μετά τη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ακολούθησε οι βουλευτής του Νίκου Μιχαλολιάκου Μιχάλης Αρβανίτης και Ηλίας Παναγιώταρος, οι οποίοι...

Τι απαντούν Πρώτο Θέμα και Βήμα για τις οργισμένες αντιδράσεις Μαργαρίτας και ΓΑΠ

“Σε λάθος αποδέκτες απευθύνετε τις διαμαρτυρίες σας για τις αποκαλύψεις που έγιναν σήμερα”, απαντούν το ΒΗΜΑ της Κυριακής και το Πρώτο Θέμα στον πρώην πρωθυπουργό και στην μητέρα του, της οποίας το όνομα φέρεται να είναι στην λίστα Λαγκάρντ.

Η απάντηση του «Βήματος της Κυριακής»

Κεφαλογιάννης σε Τσίπρα: "Σε πήρανε χαμπάρι"

O Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, σχετικά με τη σημερινή ομιλία του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: Αλλαγές από αύριο στη δωρεάν χορήγηση ψωμιού

Σύντροφοι προσοχή!!! Ο Υπουργός Επισιτισμού Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε την αντικάσταση του κυκλικού συστήματος αγοράς τροφίμων με βάση τον λήγοντα του ΑΜΚΑ, με ένα νέο πιο αντικειμενικό, βασισμένο...

Ηρακλής Τσίπρας: «Μετανιώνω και λέω ότι η χούντα ήταν αναγκαία»!!! (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΔΗΛΩΣΙΑ»)

Πριν από λίγες ημέρες είχα κάνει μία ανάρτηση για τον θείο του Αλέξη Τσίπρα, τον Ηρακλή Τσίπρα... (ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ... Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;...) με θέμα την "δράση" του κατά την εποχή της χούντας.

Επειδή όλα αυτά που είχα δημοσιεύσει μου είχαν φανεί περίεργα γιατί ήξερα ότι κάποιος ο οποίος έχει καταδικαστεί από την χούντα δεν ήταν δυνατόν την ίδια περίοδο να λαμβάνει δημόσια αξιώματα ή να αναλαμβάνει εργολαβικά έργα, αποφάσισα να το ψάξω λίγο περισσότερο.

Άλλωστε η μαρτυρία της προηγούμενης δημοσίευσής μου μου είχε φανεί λίγο "έωλη" χωρίς συγκεκριμένα απτά στοιχεία.

Και τα βρήκα!

Ποια ονόματα ακούγονται για υπουργοί στον ανασχηματισμό

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων τοποθετείται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης αφού για την εκταμίευση της δόσης απαιτούνται δράσεις και Μνημόνια με κάθε υπουργείο. Τα ονόματα όμως έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι.

Πάνο, δεν το λέω εγώ... ο φίλος σου ο Τράγκας το λέει

Και δεν λέει "έχασε"... λέει "9,5 δις έπαιξε"... Θυμήσου το:

Το σχέδιο Σαμαρά για τις εκλογές του… 2016

Η συνέντευξη την οποία παραχωρεί σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς στο “Πρώτο Θέμα” είναι γεμάτη ειδήσεις. Για το πως βλέπει ο Πρωθυπουργός τις εξελίξεις στη χώρα, μετά τη θετική για την Ελλάδα απόφαση του Eurogroup, και τη διασφάλιση της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Για τις άμεσες κινήσεις τις οποίες προγραμματίζει η κυβέρνησή του, τόσο σε επίπεδο πολιτικής στρατηγικής, όσο και σε επίπεδο ανακούφισης των κοινωνικών στρωμάτων που θίγονται.

"Νικητής" ο Γκαλέτι μετά τη μεταμόσχευση νεφρού, άρχισε προπονήσεις στην Εστουντιάντες

Την πρώτη του προπόνηση μετά τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε τον Οκτώβριο έκανε χθες ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος ετοιμάζεται να ξαναπαίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Περίπου δύο χρόνια μετά την υποχρεωτική του αποχώρηση από τον Ολυμπιακό και τα γήπεδα, ο Αργεντινός προπονήθηκε...

Μέρκελ:Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι αποφασισμένη

Την αποφασιστικότητα να αλλάξει τη χώρα και να δημιουργήσει νέες δομές, διαπιστώνει στην ελληνική κυβέρνηση η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξη, που παραχωρεί στην Bild am Sonntag. Η κ. Μέρκελ τονίζει ότι «υπό τη νέα κυβέρνηση Σαμαρά πράγματι πολλά πράγματα μπαίνουν μπροστά» και εξηγεί ότι ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, παρά τη θέλησή της, θα κόστιζε πολύ περισσότερα χρήματα. Αναφέρει, δε, ότι η συζήτηση για το ελληνικό χρέος θα πρέπει να γίνει μετά το 2014-15.

Έβαλαν γενικός διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων άτομο που η οικογένειά του έχει λογιστικό γραφείο!!

Πολιτικό και ηθικό θέμα ανακύπτει με τον γενικό διευθυντή Φορολογικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών αφού η οικογένειά του διαθέτει εταιρεία με λογιστικές υπηρεσίες, όπως αποκαλύπτεται σε κυριακάτικο δημοσίευμα.

Μηνύσεις Παπανδρέου για τα δημοσιεύματα

Την οργισμένη αντίδραση τόσο της Μαργαρίτας Παπανδρέου, όσο και του γιου της και πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου, προκάλεσαν τα δημοσιεύματα των εφημερίδων «Βήμα» και «Πρώτο Θέμα» που την εμπλέκουν στη λίστα Λαγκάρντ. Τα δημοσιεύματα βασίζονται σε καταθέσεις στελεχών του ΣΔΟΕ.

Το σύμπαν συνωμοτεί μπας και σωθούμε, αλλά δεν μασάμε

Oχι ότι όλα ξαφνικά έγιναν ρόδινα, ούτε ότι θα αρχίσει να βρέχει και λεφτά, αλλά κάπου αναρωτιέσαι: όταν αξιωματική αντιπολίτευση και κυβέρνηση στη Γερμανία συμφωνούν και υπερψηφίζουν τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, πόσο κακόπιστος και… κακορίζικος μπορείς να είσαι για να μην παραδέχεσαι ότι έγινε ένα κάποιο θετικό βηματάκι; Οταν οι ίδιοι ακριβώς Ολλανδοί και Αυστριακοί, που πριν από τέσσερις μήνες μάς ήθελαν εκτός ευρώ, τώρα πρωτοστατούν για να πάρουμε κι άλλα στη συνέχεια -ναι, ναι, πάντα υπό προϋποθέσεις-, πώς μπορεί στην Ελλάδα κάποιοι να υποστηρίζουν ότι… χάσαμε;

Ο «Ξένιος Ζευς» καλά κρατεί - Νέες προσαγωγές και συλλήψεις

Στην προσαγωγή 322 αλλοδαπών προχώρησε, χθες, Σάββατο, η αστυνομία στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» στην Αθήνα. Από αυτούς συνελήφθησαν τέσσερις, καθώς δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα.

Σαμαράς: Δεν θα γίνουν άλλες περικοπές εάν εφαρμόσουμε όσα υπογράψαμε


«Η συμφωνία είναι βιώσιμη», διαβεβαιώνει με κατηγορηματικό τρόπο ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς λίγες ημέρες μετά το Eu­rogroup στη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να απαντήσει σε όλες τις επικρίσεις που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα και στις αιτιάσεις ότι δεν δίνεται λύση στο ελληνικό πρόβλημα.

Απίστευτο βίντεο:Αλβανοί ποδοπατούνται για ένα κομμάτι τούρτα... επειδή κάποιοι λένε ότι στην Ελλάδα έχουμε φτώχεια

Χιλιάδες Αλβανοί ποδοπατήθηκαν σήμερα στα Τίρανα για να προλάβουν να φάνε ένα κομμάτι από την 500 τετραγωνικών μέτρων τούρτα που έφτιαξε ο δήμος των Τιράνων για να γιορτάσουν την 100η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας.

(Μόνο) ο Λαφαζάνης κάνει αντιπολίτευση στον Τσίπρα

stelexi-SYRIZA
Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε τον Αλέξη Τσίπρα σε απόλυτο κυρίαρχο και πολιτικό θριαμβευτή. Έδειξε ωστόσο και κάτι ακόμη: Ότι από τις πληθυντικές συνιστώσες που μέχρι πρότινος… ταλαιπωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ, και δεν επέτρεπαν να καθαρογραφεί μια ενιαία πολιτική γραμμή, απέμεινε μονάχα μια ως αντίπαλο δέος στην σημερινή ηγεσία του κόμματος:

Με εξαφάνιση απειλεί το ΠΑΣΟΚ ο Μιχαλολιάκος... και έτσι όπως είναι το πτώμα του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πολύ δύσκολο

Σκληρή κόντρα και ανταλλαγή καυτών ανακοινώσεων μεταξύ Βενιζέλου – Μιχαλολιάκου μετά την πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να τεθεί εκτός κόμματος η Χρυσή Αυγή

Καυστικότατη ήταν η απάντηση της Χρυσής Αυγής στις δηλώσεις Βενιζέλου ότι θα ζητήσει να τεθεί «εκτός νόμου» η Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντάς την αντισυνταγματικό και ναζιστικό κόμμα. Στις δηλώσεις αυτές το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου απάντησε με μία αιχμηρή ανακοίνωση Τύπου κάνοντας μάλιστα ειρωνικούς υπαινιγμούς και για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

GAP: Χυδαία επιχείρηση. Δεν θα με λυγίσουν

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:

"Τα δημοσιεύματα στα οποία παραπέμπουν πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στα φύλλα της 2ας Δεκεμβρίου 2012, είναι προφανές ότι στοχεύουν εμένα και την πολιτική που άσκησα απέναντι σε πάσης φύσεως πολιτικές και ιδιοτελείς σκοπιμότητες.