03 Δεκεμβρίου 2012

Απατημένος σύζυγος έκανε μπαούλο στο ξύλο τον Στρος Καν της Ρόδου

Θέμα της ημέρας αποτελεί για τη Ρόδο η... δυναμική παρέμβαση απατημένου συζύγου ο οποίος ξυλοκόπησε αντιδήμαρχο όταν τον συνέλαβε σε ερωτικές περιπτύξεις με τη σύζυγο του σε αυτοκίνητο.

Προσπαθεί κι ο Αντώναρος να κάνει τον αντάρτη... και τα καταφέρνει: Να γελάει ο κόσμος μαζί του

Η αντιπολίτευση του Αντώναρου

Κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ασκεί ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά "ξύλο που θέλουν κάποιοι...".

Τα νεύρα των μουσουλμάνων: Τζαμί για … Γκέι

Το πρώτο τζαμί φιλικό προς γκέι και λεσβίες της Ευρώπης είναι γεγονός. Άνοιξε την Παρασκευή σε ένα προάστιο του Παρισιού και αποτελεί αναμφισβήτητα μια πρόκληση για τους μουσουλμάνους που παραδοσιακά καταδικάζουν τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

«Oι καλόγεροι στο Άγιον Όρος συντηρούν τον gay sex τουρισμό στα μοναστήρια»

Ο Βαλλιανάτος κάνει αυτό που ξέρει καλά.... να προκαλεί και να διαφημίζεται

«Η υποκρισία της οργανωμένης θρησκείας, στηρίζει το φόβο και την πείνα. Ο Χριστόδουλος, ένας παράλογα δημοφιλής αρχιεπίσκοπος, στήριξε την άνοδο του ακροδεξιού ΛΑΟΣ και υποστήριξε ότι τα προφυλακτικά δεν προστατεύουν τα παιδιά από τον HIV.

Άλλη μια επικοινωνιακή ήττα της Κυβέρνησης: Υπαναχωρεί το ΥΠΟΙΚ από την κλίμακα του 45%

[Βγαίνουν και πετάνε μια μαλακ@@ που ξέρουν ότι δεν μπορεί να περάσει και μετά τρέχουν να τη μαζέψουν μιλάμε για καφενείο... ]

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το MEGA, μετά από αντιδράσεις βουλευτών και των 3 κομμάτων της κυβέρνησης και το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε, το ΥΠΟΙΚ εγκαταλείπει το σχέδιο που προέβλεπε το εισόδημα πάνα από τις 26.000 ευρώ να φορολογείται με 45%. Έτσι προς το παρόν επιστρέφουν...

Νομοσχέδιο για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη ανέργων ετοιμάζει ο Βρούτσης

Νομοσχέδιο για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανέργων ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας και σύμφωνα με τον αρμόδιο υφυπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο θα κατατεθεί στην Βουλή εντός του Δεκεμβρίου.

Φιλόδοξη εντολή Μιχαλολιάκου: "Στόχος μας το... 0% για το ΠΑΣΟΚ"

[Το ΠΑΣΟΚ είναι αθάνατο... εδώ είμαστε και θα δείτε...]

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα ΠΑΣΟΚ-Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου έχει δώσει εντολή πως από δω και στο εξής ένας από τους στόχους του κόμματος του είναι να εκμηδενίσει το ΠΑΣΟΚ, μέχρι να το φτάσει στην διάλυση του!

14 χρόνια κάθειρξη στον πρώην Πρύτανη του Παντείου

Το Πενταμελές Εφετείο απέρριψε την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που υπέβαλε ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Παπαθανασόπουλος, καταδικασμένος σε ποινή κάθειρξης 14 ετών για την υπόθεση των οικονομικών ατασθαλιών στο Ίδρυμα την περίοδο 1992-98.

«Έκλεισε» ο φάκελος για την ύποπτη αποφυλάκιση... Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας... εννοείται ότι δεν φταίει κανείς!!!

Ο φάκελος της αναζήτησης ευθυνών για την αποφυλάκιση ενός εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων για τη συμμέτοχη του στη διπλή δολοφονία των αστυνομικών στου Ρέντη έχει «κλείσει» για την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Μοσκοβισί:Οι φίλοι μας οι Έλληνες

Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξουν δυσκολίες στην υλοποίηση του προγράμματος επαναγοράς χρέους της Ελλάδας, εξέφρασε από τις Βρυξέλλες, ο Πιέρ Μοσκοβισί, εισερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.

Εδώ και ένα μήνα απολύονται τα 500 ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ... Γιατί υποψιάζομαι πως δεν θα απολυθούν τελικά;

Ενα βήμα πριν από την απόλυση βρίσκονται 500 εργαζόμενοι που "δουλεύουν" σήμερα στο ΙΚΑ και οι οποίοι είχαν μεταφερθεί στον οργανισμό από την Aγροτική Τράπεζα όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες αποκρατικοποίησής της. [Να θυμίσουμε ότι τα 500 λαμόγια προσλήφθηκαν εκτός ΑΣΕΠ στη Αγροτική επί ΠΑΣΟΚ το 2011 και επειδή δεν χώραγαν στην ΑΤΕ τους έβαλαν στο ΙΚΑ. Σήμερα τα ζώα της ΝΔ σκέφτονται...

Πρώτος ο Τσίπρας αλλά μετά το χάος: 30% ο Λαφαζάνης-Αποδοκιμάστηκε ο "δοτός" ΠΑΣΟΚος Ραυτόπουλος

[Πρώτος ο Τσίπρας με 2.096 ψήφους. Το "Αριστερό Ρεύμα" με 695 ψήφους και 25,71% εκλέγει 58 μέλη στη νέα ΚΠΕ, όπου το "Ενιαίο ψηφοδέλτιο" εκλέγει 168 μέλη και υπάρχουν και 75 αριστίνδην μέλη κάποια απ' τα οποία σίγουρα θα είναι και του Λαφαζάνη.]

Με μεγάλη διαφορά αναδεικνύεται πρώτος στην ψηφοφορία για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr οι προεδρικοί συγκεντρώνουν ποσοστό που ξεπερνά το 75% και κερδίζουν πάνω από 200 έδρες στη σύνθεση της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Η Βίκυ Λέανδρος και γερμανοί έχουν συγκεντρώσει πάνω από 500.000 ευρώ για άπορα παιδιά της Ελλάδας

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Αρωγή στα παιδιά της Ελλάδος» που είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι με πρωτοβουλία του μητροπολίτη Γερμανίας, κ. Αυγουστίνου και η Βαυαρή υπουργός Εργασίας.

Βερολίνο: Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις Μέρκελ

Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου για το ελληνικό χρέος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ, ο οποίος τόνισε ότι η Άνγκελα Μέρκελ δεν είχε σκοπό να δώσει την εντύπωση ότι εξετάζει το ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους μετά το 2014-15.

Παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά για την 8χρονη που πάσχει από σύνδρομο Okamoto

Τέλος στην κραυγή αγωνίας ενός 8χρονου κοριτσιού, που πάσχει από σπάνιο νόσημα και η γραφειοκρατία τού στερεί τη θεραπεία, έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η ιστορία της 8χρονης Μαρίας-Ελένης Γερογιάννη, η οποία γεννήθηκε με το σπανιότατο σύνδρομο Okamoto, και οι αγωνιώδεις εκκλήσεις της μητέρας της...

Είδηση από το μέλλον που ονειρεύεται ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο οι Βρυξέλλες λόγω Μουσουλμάνων

Ο δήμος των Βρυξελλών αποφάσισε να μην στολίσει φέτος με χριστουγεννιάτικο δέντρο την κεντρική πλατεία (Grand Place), αλλά αντ’ αυτού να τοποθετήσει μία ηλεκτρονική εγκατάσταση, προκειμένου να μην προσβληθεί ο τοπικός μουσουλμανικός πληθυσμός!

Φταίνε όλοι εκτός από τον Κατίδη;

Ο Κατίδης ήταν το πιο έτοιμο στέλεχος της Εθνικής Νέων που μάγεψε φέτος και η μετακίνηση του στην ΑΕΚ θεωρήθηκε λαχείο... Έλα όμως που τα πράγματα δεν είναι και τόσο αγνά και υπέροχα όσο φαίνονταν...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Για γέλια η απάντηση Στασινόπουλου για τη λίστα Λαγκάρντ

[Κάποιος του είπε ότι η Μαργαρίτα είναι πίσω από το λογαριασμό των 500.εκ και αυτός το κατέθεσε στον εισαγγελέα... καλά έκανε, το ερώτημα όμως είναι: τι έκανε ο ίδιος και τι εντολές έδωσε στην υπηρεσία; Επειδή το κατέθεσε στην εισαγγελία δεν έπρεπε να ψάξει αν αυτό που είπε ο Γενικός Διευθυντής του ισχύει; Δηλ. Αυτός κάνει μόνο το βαποράκι μεταξύ ΣΔΟΕ και εισαγγελέα;

Ξανά στο «σκαμνί» οι εργαζόμενοι που επιτέθηκαν στο Γερμανό Πρόξενο

Νομικά εσφαλμένη θεωρεί την αθώωση των κατηγορουμένων η εισαγγελέας, Ιωάννα Κατσή, η οποία άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έκρινε ότι δεν εκτιμήθηκαν σωστά τα πραγματικά παραστατικά με αποτέλεσμα...

Τα άκουσε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Στυλιανίδης – Έστειλε όμως τελεσίγραφο για τη διαθεσιμότητα

Ο υπουργός Εσωτερικών πήγε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και όπως θα περίμενε κάνεις, δε γλίτωσε την «θερμή» υποδοχή! Αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να στείλει κι ένα... τελεσίγραφο!

Ο κ. Στυλιανίδης αποδοκιμάστηκε έντονα από τους εκατοντάδες συμμετέχοντες στο συνέδριο. Αλλά παρόλα αυτά, ανέβηκε στο βήμα για να εκφωνήσει κανονικά την ομιλία του.

Έτσι θα χορηγείται το ενιαίο επίδομα τέκνων - Θα δίνεται από τον ΟΓΑ

Τον τρόπο καταβολής του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων από τον ΟΓΑ και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, καθορίζονται με κοινή εγκύκλιο των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας που εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα.

Ρόμπα ο Λοβέρδος με το καλημέρα: "Ιδρυτικό μέλος" της ΡΙΚΣΣΥ έβγαλε ανακοίνωση ότι είναι ΝΔ!!!

Το όνομα του Φώτη Κολεβέντη, προέδρου του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας περιλαμβάνεται στα ιδρυτικά μέλη της νέας πολιτικής κίνησης του Ανδρέα Λοβέρδου ΡΙΚΣΣΥ αλλά ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση ότι ανήκει στη ΝΔ.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του Έλληνα Τομ Χανκς

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Έλληνα μετανάστη στη Γερμανία, ο οποίος τους τελευταίους έξι μήνες αναγκαζόταν να ζει στο αεροδρόμιο του Μονάχου μαζί με την σύντροφό του και το 15χρονο παιδί του.

Οι οπαδοί της Μαρσέι σχηματίζουν την ελληνική σημαία... για να τιμήσουν την καταγωγή της πόλης!!

Με χιλιάδες γαλανόλευκα πλακάτ, οι φίλοι της Μαρσέιγ γέμισαν μια ολόκληρη εξέδρα του Βελοντρόμ με ...Ελλάδα. Σχημάτισαν μια γιγαντιαία ελληνική σημαία, κάτω από την οποία έγραφε: «Δεν αρνούμαστε την καταγωγή της πόλης μας»!

Αυτά είναι τα στελέχη της πολιτικής κίνησης του Ανδρέα Λοβέρδου

Δείτε ποιοι απαρτίζουν την διοικούσα επιτροπή της νέας πολιτικής κίνησης ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ

Τα ονόματα των στελεχών που απαρτίζουν την διοικούσα επιτροπή της νέας πολιτικής κίνησης ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. αλλά και τα ιδρυτικά μέλη της έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Διοικούσα Επιτροπή

Οι Σκοπιανοί προκαλούν (βίντεο)

Νέα πρόκληση από Σκοπιανούς οπαδούς στη διάρκεια διεθνούς αγώνα χάντμπολ μεταξύ της HC Vardar PRO Σκοπίων και της γερμανικής SC Magdeburg για το EHF European Cup.

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε πίσω (λέμε τώρα...) τα λεφτά που πληρώσατε από την τσέπη σας για φάρμακα

Διευκρινίσεις για το πώς μπορούν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, να εισπράξουν τα χρήματα που πλήρωσαν από την τσέπη τους το προηγούμενο διάστημα για τα φάρμακά τους εξέδωσε ο πρόεδρος του ιδρύματος.

Πρωτοβουλία Βενιζέλου να κηρυχθεί αντισυνταγματική η ΡΙΚΣΣΥ... διέγραψε τον Λοβέρδο

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Tην επομένη της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ και της επίσημης έναρξης των εργασιών που οδηγούν στο Συντακτικό Συνέδριο της Παράταξης, το Φεβρουάριο και την ημέρα που το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία κατά της ρατσιστικής και ξενοφοβικής βίας και της Χρυσής Αυγής, ο κ. Λοβέρδος έκανε την επιλογή να ιδρύσει την κίνησή του. Όχι ως ρεύμα ή τάση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά ως αφετηρία συγκρότησης άλλου κόμματος.

Πρωτοβουλία Χρυσής Αυγής ενάντια στους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ

Παράσταση αποπροσανατολισμού από Βενιζέλο

Η παράσταση Βενιζέλου είχε μοναδικό σκοπό να καλύψει τη βρωμιά, τη δυσωδία και τις κλεψιές του ΠΑΣΟΚ, λίγες μόλις ώρες μετά το ξέσπασμα νέων σκανδάλων με εμπλοκή των οικογενειών Παπανδρέου και Παπαντωνίου. Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει...

Η Μέρκελ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο διαγραφής του ελληνικού χρέους

Ανοικτό άφησε η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ το ενδεχόμενο να αποδεχτεί τελικά η Γερμανία νέο «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους, λίγες ώρες πριν τη δημοσιοποίηση από την Ελλάδα των όρων επαναγοράς του.

Mητσοτάκης για Τσίπρα: Aυτό το σύνθημα δεν είναι του ΠΑΣΟΚ;

Οι συνειρμοί του βουλευτή της ΝΔ

Με...απορίες ξεκίνησε την εβδσομάδα ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης,. Ο Αλέξης Τσίπρας στο συνέδριο του κόμματος του το Σαββατοκύριακο χρησιμοποίησε την εξής φράση: "Θέλουμε την εξουσία στο λαό".

Βενιζέλος/ΠΑΣΟΚ - Χρυσή Αυγή : 0-1 με γκολ από τα αποδυτήρια

Γκάφα ολκής από τον Μπένυ που τώρα λέει ότι δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Μιχαλολιάκου

«Δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, πρέπει να αντιμετωπισθεί ποινικά» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνέντευξη Τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, ενώ ταυτόχρονα απάντησε οργισμένος στον Ανδρέα Λοβέρδου για τη σύσταση πολιτικής κίνησης.

Βρέθηκε η κλεμμένη προτομή του Κώστα Ηλιάκη, που απέσπασαν οι κάφροι

Στα χέρια των Αρχών επέστρεψε η προτομή του Ελληνα πιλότου που χάθηκε με το μαχητικό του σε αερομαχία με τουρκικά αεροσκάφη πάνω από την Κάρπαθο.

Κάνει και χιούμορ ο Παπαδημούλης με τη ΡΙΚΣΣΥ του Λοβέρδου με το ΠΑΣΟΚ

Δείτε τι έγραψε στο twitter πριν από λίγο ο Παπαδημούλης, θέλοντας να σχολιάσει τη νέα κίνηση Λοβέρδου ΡΙΚΣΣΥ που παραπέμπει στο ομόηχο "ρήξη" αλλά και να ειρωνευτεί το Λοβέρδο μιας και στο loverdos.gr η λέξη "διακήρυξη" γράφτηκε λάθος ("διακΥρΗξη"):

Πετάει στην οικονομική ο Καραμανλής

Ενδιαφέρουσα ήταν η πολιτική σύνθεση σε χθεσινή απογευματινή πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.

Ο Κώστας Καραμανλής, που επέστρεφε στην Αθήνα...

Νέο μοντέλο γεωργικής ανάπτυξης πρότεινε ο Παπαμιμίκος

Παρουσίασε 14 προτάσεις για τη γεωργία από την Κοζάνη

Σε ένα κατάμεστο χώρο στην Κοζάνη, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παρουσίασε 14 προτάσεις για τη γεωργική ανάπτυξη, παρουσία φορέων και επαγγελματικών του χώρου. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, συνεχίζοντας τον ιδιαίτερα επιτυχημένο θεματικό κύκλο της πρωτοβουλίας «επιχειρώ αλλιώς», βρέθηκε στην πόλη της Μακεδονίας δίνοντας το στίγμα των προτάσεων της γαλάζιας οργάνωσης για την επιστροφή των νέων στον πρωτογενή τομέα.

Και η ΡΑΕ διαψεύδει τις αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος

Σε διάψευση των πληροφοριών περί αυξήσεων 37% στα τιμολόγια της ΔΕΗ, προχώρησε σήμερα η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

«Η «είδηση» αυτή, επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, είναι απολύτως ανακριβής και παραπλανητική, για τον απλούστατο λόγο ότι...

Ανταρσία για το πέος: Δείτε τι ξέχασε να πει ο Λαφαζάνης

Ο κακός χαμός έγινε με το ...αντάρτικο του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής σήκωσε ...κόκκινη παντιέρα, προκαλώντας τις αποδοκιμασίες του ...ενιαίων ΣΥΡΖΑίων. Ο Λαφαζάνης όμως κάτι ξέχασε να πει! Τι ήταν αυτό;


Ο Έλληνας Τομ Χανκς στο Μόναχο

Χωρίς δουλειά και χρήματα ο Θανάσης μαζί με την σύντροφο του Αλμπένα, τους τελευταίους έξι μήνες ζουν στο αεροδρόμιο, με τη βοήθεια και την ανοχή αρχών και εργαζομένων.

Ο Λέκκας διαψεύδει ότι αναφέρθηκε στη Μαργαρίτα

Ο διευθυντής σχεδιασμού και ελέγχων του ΣΔΟΕ, Νίκος Λέκκας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα του Τύπου ότι έχει εμπλέξει την Μαργαρίτα Παπανδρέου ή οποιουδήποτε άλλον στη λίστα Λαγκάρντ. Αναλυτικά η δήλωσή του:

Βίντεο: Κατεδαφίζουν το σπίτι στη μέση αυτοκινητόδρομου

Τελικά, οι κινεζικές αρχές έπεισαν τον ιδιοκτήτη και απαλλοτρίωσαν την κατοικία που έστεκε στη μέση νέου αυτοκινητόδρομου. Η εικόνα του σπιτιού που εμφανιζόταν ξαφνικά στη μέση -πρόσφατα κατασκευασμένου- αυτοκινητόδρομου είχε κάνει το γύρο του κόσμου.

Αριστερό Ρεύμα, όπως λέμε… πρόγευμα

Ο κ. Λαφαζάνης (ο κύριος που επιμένει πως ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ είναι έτοιμος να κυβερνήσει), φημολογείται πως προκάλεσε αναστάτωση στον κ. Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης συνένωσης των «ότι να ‘ναι» συνιστωσών.

Ντινόπουλος: Οι μανδαρίνοι του υπουργείου Οικονομικών ας ρωτούν και τους βουλευτές (βίντεο)

Ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος έστρεψε τα βέλη του κατά των στελεχών του υπουργείου Οικονομικών, κάνοντας λόγο για μανδαρίνους, οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τα ισοδύναμα μέτρα, αλλά και να ρωτήσουν τους βουλευτές, οι οποίοι κάτι θα έχουν να πουν.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Ντινόπουλός είπε πως τα φορολογικά μέτρα όπως η κατάργηση του αφορολογήτου στους τρίτεκνους δεν πρόκειται να υλοποιηθούν.

Επιλεκτικός Ηρώδης;

[Αφορά, τι άλλο; Την αυτοκτονική ανικανότητα της κυβέρνησης να επικοινωνήσει τις προσπάθειες που κάνει να μην επιβαρύνει τα χαμηλά εισοδήματα... ]

του Αρίστου Δοξιάδη

Τι έχετε καταλάβει εσείς για τις αλλαγές στη φορολογία των οικογενειών με παιδιά; Εγώ, λίγα πράγματα.

Πρώτη φορά το πήρα είδηση όταν, σε ένα τηλεοπτικό πάνελ, ο αριστερός συνομιλητής μου είπε ότι έχουν κάνει τα παιδιά τεκμήριο. Μετά είδα ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας (δεν θυμάμαι ποιάς) που χαρακτηρίζει τον Γιάννη Στουρνάρα Ηρώδη.

Ακόμα δεν ξέρει ο Νικήτας γιατί τον ψάχνει το ΣΔΟΕ; Η Γραμματέας του αγόρασε αντί 900.000 ευρώ το μισό κάμπινγκ στην Ελαφόνησο... εκτός απ' το σπίτι στο Κολονάκι

[Και φυσικά ο Κακλαμάνης επιμένει να καλύπτει τα λαμόγια που έχει δίπλα του... αυτό θα είναι και η κατστροφή του και όχι φυσικά το ότι έκλεψε ο ίδιος γιατί τέτοιο πράγμα δεν προκύπτει από πουθενά...]

 Φύλλο και φτερό κάνει το ΣΔΟΕ τους τραπεζικούς λογαριασμούς των στενότερων συνεργατών του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη και δύο επιχειρηματιών, με τους οποίους (όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, τον Ιανουάριο του 2011), ασκούν κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα, στην Ελαφόνησο και έχουν ευνοηθεί από τον υπουργό ή δήμαρχο Κακλαμάνη.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελαφόνησο αποτέλεσε και την απαρχή των ελέγχων του ΣΔΟΕ, γύρω από τα περιουσιακά στοιχεία των:

Συλλογή αποδείξεων: Τι θα ισχύει από το νέο έτος

Κίνητρα για τους φορολογουμένους ώστε να απαιτούν την έκδοση αποδείξεων, αναζητά το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», οι διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες οι φορολογούμενοι πρέπει να συλλέγουν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του εισοδήματός τους, προκειμένου να αποφύγουν ποινή φόρου 10%, δεν έχουν περιληφθεί στο υπό κατάθεση φορολογικό νομοσχέδιο και, όπως τονίζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, «ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα».

Θα τα γαμήσ@@ν όλα με το φορολογικό-Από τις 26.000 ευρώ ο συντελεστής 45% [πίνακες]

[Ότι καλό έκαναν με τη δόση θα το γαμήσ@@ν με το νέο φορολογικό... και μπορεί να μην προκύπτει μεγάλη επιβάρυνση αλλά επικοινωνιακά θα πάρουν άλλη μια φορά τον πούλο καθώς το "45% φορολογικός συντελεστής στα 26.000 ευρώ" θα προκαλέσει ταραχή... Αυτά παθαίνεις όταν δεν φροντίζεις να επικοινωνήσεις μόνος σου τις αποφάσεις και περιμένεις να κάνει πινακάκια με παραδείγματα ο κάθε δημοσιογράφος που στόχο έχει να προκαλέσει τρόμο... ]

Σε ακόμα μια αλλαγή στη νέα φορολογική κλίμακα, πριν αυτή φτάσει στη Βουλή, προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, καθώς όπως διαπιστώθηκε, υπήρχαν σοβαρές στρεβλώσεις στη κατανομή των φορολογικών βαρών. Αυτό που «χτυπάει», όμως, είναι η εφαρμογή του ανώτατου συντελεστή από τα επίπεδα των μόλις 26.000 ευρώ, ενώ σε κάθε περίπτωση η νέα εκδοχή της κλίμακας δεν σχετίζεται με τις προσδοκώμενες αλλαγές στη φορολογική μεταχείριση των παιδιών.

Αυτό είναι το αντιρατσιστικό βίντεο του ΠΑΣΟΚ κατά της Χρυσής Αυγής

Ο Παναγιώταρος πρώτη μούρη με τα μπινελίκια :)... βέβαια οι ΠΑΣΟΚοι ξέχασαν να μας δείξουν και εικόνες της "κοινωνικής βίας" που ασκεί η αριστερά στην Ελλάδα, δηλ. εικόνες καταλήψεων, διαδηλώσεων, απεργιών για ψίλου πήδημα, κλείσιμο δρόμων και κουκουλοφόρων

Μετά από τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου πως η Χρυσή Αυγή είναι εκτός του συνταγματικού φάσματος της χώρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραχωρήσει σήμερα στις 12:30 συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιάσει τις προτάσεις του «κατά της ρατσιστικής, κοινωνικής, ξενοφοβικής βίας και του νεοναζισμού».

Επιφυλακτικός ο Σαμαράς με τις κινήσεις Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής

Ο πρωθυπουργός δεν σχολιάζει τις πρωτοβουλίες του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ για τη Χρυσή Αυγή


Αυστηρή ουδετερότητα κρατούν οι επιτελείς του μεγάρου Μαξίμου σχετικά με τις πρωτοβουλίες Βενιζέλου για την Χρυσή Αυγή.

Νέα Λίστα: Τα 1.747 «βαριά» ονόματα που ελέγχονται για ξαφνικό πλουτισμό [όλα τα ονόματα]

Βουλευτές νυν και ένας πρώην αρχηγός κόμματος, μεγαλοκατασκευαστές, δημοσιογράφοι και μιντιάρχες, εφοπλιστές, ξενοδόχοι, μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι, ποδοσφαιρικοί παράγοντες. Αυτοί και ακόμα περισσότεροι περιέχονται στη νέα λίστα των 1.747 φορολογούμενων που ελέγχει για «αιφνίδιο πλουτισμό» το ΣΔΟΕ.