04 Δεκεμβρίου 2012

Τη γυναικοπαγίδα σκέφτηκε ο Μπένυ σαν ύστατο όπλο να κρατήσει τους ΠΑΣΟΚους (φώτο)

Είναι 26 και σκέφτονται να την αξιοποιήσουν... αφού πρώτα τη "δοκιμάσουν"

Την λένε Αγνή Σμπόνια, κατάγεται από την Πρέβεζα και στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφια βουλευτής στο νομό. Η νεαρή έχει όλα τα προσόντα , καθώς είναι δασκάλα [δηλ. πόσο "δασκάλα" πρέπει να είσαι...

Αφού είναι γαϊδούρι και δεν παραιτείται μήπως πρέπει να απαντήσει κάτι για να μην ξεφτιλίζει τον Σαμαρά;

...και να μην αναγκάζεται να αυτογελοιοποιείται ο Χατζηδάκης που τον υπερασπιζόταν χθες με μεγαλύτερη θέρμη απ' ότι υπερασπιζόταν τον Μητσοτάκη;

Ρόλο συνηγόρου του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Σταύρου Παπασταύρου, ανέλαβε τα «παίξει» κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκπομπής, «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, ο υπουργός Απασχόλησης Κωστής Χατζηδάκης. Αφορμή;

Πρωτοβουλία Σαμαρά για το φορολογικό

Ο Αντώνης Σαμαράς αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη της επιτήρησης της σύνταξης του φορολογικού νομοσχεδίου, έπειτα από τις σοβαρές ενστάσεις που έχουν προβάλει οι δυο κυβερνητικοί εταίροι αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Οικογενειοκοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ!

Μετά τη Ζωή έχουμε και τον μπαμπά Παππά

Ο Νίκος Παππάς διευθυντής και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα εκλέχτηκε στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ .

Τι απαντάει το παχύδερμο-Τσιμουδιά για τη σακούλα με τα 5 μύρια

«Αν ήταν όλοι οι φοροφυγάδες σαν εμένα η Ελλάδα δεν θα είχε πρόβλημα» μπερδεύτηκε και είπε το παχύδερμο, αντί να πει: «Όλοι ήταν φοροφυγάδες σαν και μένα και γι αυτό η Ελλάδα έχει πρόβλημα»

Με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο εκδότης  της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Θέμος  Αναστασιάδης έκανε την εξής δήλωση:

«Αντί δικαιολογιών και ισχυρών νομικών επιχειρημάτων που έχω και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα λάβει υπόψη της η Δικαιοσύνη θα πω μόνο τα εξής ολίγα που είμαι σίγουρος ότι μπορούν να κατανοήσουν οι πάντες.

Τρέχουν για σύνταξη τα λαμόγια της Βουλής για να προλάβουν το άνω των 200.000 ευρώ εφάπαξ

Με ταχύτατους ρυθμούς πολλαπλασιάζονται οι «πρώην» προνομιούχοι υπάλληλοι που αποφασίζουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους για σύνταξη προκειμένου να προλάβουν το νέο έτος και να μη χάσουν το εξαιρετικά υψηλό εφάπαξ.

Κι άλλος του έφυγε του Αντρέα-Η απάντηση του ΡΙΚΣΣΥ στο ΠΑΣΟΚ για τον Π. Αγγελόπουλο

Άμεση ήταν η απάντηση της πρωτοβουλίας ΡΙΚΣΣΥ στο ΠΑΣΟΚ για τον Πέτρο Αγγελόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε να υποστηρίζει την κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου και μία ημέρα μετά απέσυρε την στήριξή του, μέσω δελτίου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,3 δισ. το δεκάμηνο

Πλεόνασμα της τάξεως των 2,3 δισ. ευρώ εμφανίζουν στο δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2012 τα ταμειακά στοιχεία για το πρωτογενές ισοζύγιο της Γενικής Κυβέρνησης σε μη ενοποιημένη βάση.

Μέρκελ όπως λέμε Στάλιν...

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επανεξελέγη σήμερα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος στο Ανόβερο, στην ηγεσία της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) με το κομμουνιστικό ποσοστό 97,94%, το υψηλότερο που έχει λάβει μέχρι στιγμής σε εσωκομματικές εκλογές.

Κατάληψη στο Λύκειο Μονάχου... αλλά για δίκαιο και σοβαρό λόγο και όχι για τις παπαριές που κάνουν κατάληψη οι εδώ αλήτες

[Βέβαια η ελληνική μιζέρια θα κάνει καλό σε αυτά τα παιδιά που θα αναγκαστούν να πάνε σε γερμανικά σχολεία και να πάρουν μόρφωση που η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν θέλει να δώσει (το "δεν θέλει" αφορά την ποιότητα των εκπαιδευτικών σαν αυτόν που προπηλάκισε το γερμανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη)... Τα παιδιά τώρα είναι μικρά για να καταλάβουν πόσο καλό τους κάνει το ότι θα ξεφύγουν από την ελληνική κακομοιριά και οι γονείς τους αντιδρούν επειδή έχουν στο μυαλό τους την εικόνα της ιδανικής Ελλάδας και όχι το μπουρδέλ@ στο οποίο ζούμε σήμερα... θα έρθει όμως η ώρα που δυστυχώς θα ευγνωμονούν την κρίση που τους ανάγκασε να πάνε σε ξένα σχολεία...]

Κατάληψη στο Ελληνόφωνο Λύκειο στο Μόναχο πραγματοποιούν οι μαθητές καθώς από την αρχή της σχολικής χρονιάς δεν υπάρχουν καθηγητές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύουν εκατοντάδες μαθητές της τρίτης Λυκείου να χάσουν τη χρονιά. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων συμπαραστέκεται στους καταληψίες και καταγγέλλει ότι το Υπουργείο Παιδείας αδιαφορεί και μεθοδεύει την απαξίωση των σχολείων. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Η.Βιολίδης ο παράγοντας του ΠΑΟΚ που συνελήφθη! Δείτε πόσα χρήματα οφείλει




Επιβεβαιώνεται τελικά η πληροφορία του seleo.gr ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη για μη απόδοση ΦΠΑ. Όπως μαθαίνουμε πρόκειται για χρέη από δύο καταστήματά του συνολικού ύψους περίπου...

Πάντως πρέπει να του το αναγνωρίσουμε: Ο Ηλίας προσπαθεί...

Προσπαθεί να ελέγξει τα νεύρα του... είναι ακόμα στην αρχή αλλά με επιμονή και υπομονή θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα... αρκεί να μην τον προκαλούν και οι άλλοι και τον αναγκάζουν να τους αρχίζει στις γρήγορες

Μπορεί να μην ταιριάζει με το χαρακτήρα και το προφίλ του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά συμβαίνει… Αντί για καφέ, ο Ηλίας προτιμάει να πίνει πρωί-πρωί το χυμό του για να … συνέλθει.

Οι Τσάμηδες επιτίθενται στην «ΟΜΟΝΟΙΑ»: Η Πρέβεζα και όλη η Τσαμουριά ήταν, είναι και θα είναι γη αλβανική

Ο σύλλογος «Τσαμουριά» αντέδρασε σήμερα για τις «προκλητικές» δηλώσεις της οργάνωσης των Βορειοηπειρωτών «ΟΜΟΝΟΙΑ» η οποία σύμφωνα με τους τσάμηδες έχει χάσει τον νόημα της αποστολής της και εξυπηρετεί την «Χρυσή Αυγή». Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου «Τσαμουριά»:

Ότι λένε οι ΑΕροψεκασμένοι ισχύει... για πάντα

Ρόμπα έκανε ο Καμμένος τον Μαρκόπουλο ο οποίος είχε πιστέψει τις φανφάρες Καμμένου... Έτσι όταν ο Μαρκόπουλος, πιστεύοντας τον αρχηγό του, έλεγε αυτό:

Τη μισή Αθήνα την πήδηξε ο λεβεντομαλάκ@@... την άλλη μισή όμως;

Αφού ξέρουμε ότι ο Τατσόπουλος πήδηξε τη μισή Αθήνα ας δούμε και ποιοι πήδηξαν την άλλη μισή... κατά δήλωσή τους πάντα:

ΝΔ για Τσίπρα: Είναι προφήτης της χρεοκοπίας, με κόμμα διχασμένο χωρίς πρόγραμμα

Σκληρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή όσα είπε στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, κατηγορώντας τον ότι εύχεται την χρεοκοπία και έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ενώ ο ίδιος είναι επικεφαλής ενός διχασμένου κόμματος, χωρίς πρόγραμμα.

Ο Δένδιας λυπήθηκε τον Αιγύπτιο που βασάνισε ο ΠΑΣΟΚος... αλλά δεν τον παίρνει και σπίτι του...

Για ανθρωπιστικούς λόγους και μετά από πρόταση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδια δεν θα απελαθεί τελικά ο 29χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος τον περασμένο μήνα έπεσε θύμα κακοποίησης και βασανισμού στην Σαλαμίνα από τον έλληνα εργοδότη του.

Στη Βουλή το θέμα των ερευνών για την επίθεση στη Marfin

Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες και τι στοιχεία υπάρχουν ζητεί να μάθει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Ερώτηση για τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης με τον εμπρησμό της Marfin bank κατέθεσε πριν από λίγο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ερωτώντας τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αστυνομική και δικαστική έρευνα.

Αλβανός ΥΠΕΞ προς Αβραμόπουλο: Σιγά θα σκίσετε κανα καλσόν

Αναμενόμενο φίλε Αβραμόπουλε (btw τι έγινε; ο φίλος σου ο Παυλίδης θα βάλει καμιά είδηση στο statesman.gr που τα παίρνει από το ΤΤ ή δεν προλαβαίνει από τη μάσα;) να είσαι ανυπόληπτος και να σου κάνουν πλάκα, όταν αντί να του τα πεις στα ίσια για το ποιος έχει μειονότητα στα εδάφη του άλλου, του λες σαν τον Δανιήλ "εμείς κοιτάμε 100 χρόνια μπροστά"...

«Παράλογες» και «αφελείς» χαρακτήρισε τις αντιδράσεις του Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο Αλβανός ομόλογός του Έντμον Παναρίτι, με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα περί εθνικής ανεξαρτησίας «όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα».

Απόπειρα διάρρηξης σε γραφείο της Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Επιβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ότι έγινε απόπειρα διάρρηξης σε γραφείο στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στο οποίο φυλασσόταν ο φάκελος Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για υπόθεση κλοπής μηχανογραφικής μονάδας, η οποία περιείχε στοιχεία σχετικά με τις άδειες των εργαζομένων.

«Τα φάγαμε όλοι μαζί Νο2»... οι του ιδιωτικού τομέα πάντως, έβλεπαν το τραπέζι μονίμως άδειο...

Το δεύτερο βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου με τίτλο «Τα φάγαμε όλοι μαζί» κυκλοφόρησε και μέσα σε 216 σελίδες θίγονται δέκα «κεφάλαια», όπως: «Το πολιτικό ζήτημα. Τι χρώμα έχει το χρέος; Είναι μπλε; Πράσινο; Κόκκινο;»,

Καταποντίστηκε η Ζωίτσα σε σχέση με την προβολή πού έχει-Ποιοι εκλέγονται

[Δε νομίζω να είναι επιτυχία για την ανέραστη Κωνσταντοπούλου η 5η θέση με το 22% των ψήφων, πίσω από 2 στελέχη που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους... καλά για κάτι άλλους προβεβλημένους σωτήρες όπως Σταθάκης, Παππάς ή Κουράκης δεν το συζητάω ότι καταποντίστηκαν]

Την απόλυτη κυριαρχία του Αλέξη Τσίπρα επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη νέα Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή, που εξέλεξε η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Είχαν στήσει «επιχείρηση» στο μεταφραστικό του υπουργείου Εξωτερικών

Οι άνδρες τις Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνέλαβαν μία 45χρονη υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών και μία 42χρονη διορισμένη μεταφράστρια του ίδιου Υπουργείου. Οι δυο τους συνεργάζονται με μεταφραστές, ώστε να παρακάμπτεται η νόμιμη διαδικασία μετάφρασης εγγράφων και να αποκομίζουν παράνομα χρηματικό όφελος.

Ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα κατά του παχύδερμου Αναστασιάδη-Επιτέλους ας αποδείξει η δικαιοσύνη ότι δεν είναι για το πέ@ς

Παρατηρώ μια δυστοκία των μεγαλοδημοσιογράφων όπως Ζούγκλας, Χατζηνικολάου κ.λπ να γράψουν την είδηση... γιατί άραγε; Φοβούνται κάτι ή καλύπτουν κάτι;

Ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ασκήθηκε από την εισαγγελία της Αθήνας σε βάρος του δημοσιογράφου και συνεκδότη της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", Θέμου Ανασταστιάδη.

Παλαιάς κοπής πρακτικές έφεραν την ΝΕΑ ΗΤΤΑ του Α. Σαμμαρά...

Τα κολπάκια με τις διαρροές ΦΡΙΚΤΩΝ μέτρων στα ΜΜΕ και η μετέπειτα ΑΠΟΣΥΡΣΗ τους από τον Πρωθυπουργό , είναι και παλιά και περισσότερο εμφανής από ότι νομίζουν οι "ξύπνοι" που συνεχίζουν να την εφαρμόζουν...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Ιστορικό χρέος της Γερμανίας να βοηθήσει την Ελλάδα

[Σωστότατα όσα γράφει ο ελληνοαμερικάνος, αλλά πέρα από τη μείωση του χρέους, η όποια βοήθεια θα εξαυλωθεί στην Ελλάδα της ρεμούλας του ρουσφετιού, των παρτάκηδων και της μίζας... άρα πάνω απ' όλα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και να συνυπολογιστεί ότι στη Γερμανία του 50 στην οποία χαρίστηκαν τα χρέη, δεν υπήρχε ούτε ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΜΕ ούτε το 30% πίστευαν ότι οι αμερικάνοι ήθελαν να τους πάρουν τα σπίτια και γι' αυτό τους έστελναν χρήμα με το σχέδιο Μάρσαλ... άντί να τα ζητάνε όλα από το κράτος, έστρωσαν τους κώλους τους και δούλεψαν για το κράτος... μικρες λεπτομέρειες που όμως ακυρώνουν όλα τα υπόλοιπα]

Στην ιστορία θα πρέπει να αναζητήσει κανείς τους λόγους για τους οποίους η Γερμανία θα πρέπει σήμερα να βοηθήσει την Ελλάδα, προτείνει σε άρθρο που δημοσιεύεται στο Bloomberg ο John Sfakianakis.

Η Deutsche Bank για τους υδρογονάνθρακες

Με την επιφύλαξη ότι οι διαθέσιμες γεωλογικές μελέτες θα αποδειχθούν αληθινές, η Deutsche Bank με επίσημη έκθεσή της, αποτιμά τα υποθαλάσσια κοιτάσματα φυσικού αέριου νοτίως της Κρήτης στα 427 δισ. ευρώ και μιλά για καθαρό όφελος για το δημόσιο της τάξης των 214 δισ. ευρώ -ή 107% του σημερινού Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος.

Παπανδρέου: "Στο διαβατήριό μου μετράει το Χάρβαρντ, όχι το Ελληνας Πρωθυπουργός"... Λογικό, έτσι που μας κατάντησες

Eπιμένοντας στην ορθότητα της πολιτικής που ακολούθησε, στην ανάδειξη του ελληνικού προβλήματος ως προβλήματος της Ευρώπης, αλλά και στην ιδιαίτερη σχέση της Ελλάδας με τον Αραβικό κόσμο εμφανίστηκε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου στο JFKJr Forum, όπου συζήτησε με τον Mike Doukakis.

Τους έχουν ξεφτιλίσει οι "ξεβράκωτοι" του ΡΚΚ και θέλουν να φτιάξουν και τεχνητά νησιά στο Αιγαίο

Εμπνευσμένα από την ημισέληνο και το άστρο της τουρκικής σημαίας είναι τα τεχνητά νησιά που θέλει να κατασκευάσει στην Τουρκία ένας από τους διασημότερους σε διεθνές επίπεδο αρχιτέκτονες-μηχανικούς της χώρας, ο καθηγητής Μετίν Χεπγκιουλέρ.

Ποιος ο λόγος που δεν φτάνει στην Ελλάδα η λίστα Λαγκάρντ

Στις αρχές Νοεμβρίου ο Γιάννης Στουρνάρας ζήτησε επίσημα από την Γαλλία την περιβόητη "λίστα Λαγκάρντ" που είχαν χάσει διαδοχικά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Κατά ένα περίεργο τρόπο, η λίστα δεν έχει ακόμα φτάσει στην Ελλάδα και οι οικονομικοί εισαγγελείς ψάχνουν το θέμα, εκκινώντας από το γεγονός ότι εμφανίστηκε στον Τύπο ως "λίστα Λαγκάρντ".

Βίντεο απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο ΠΑΣΟΚ

Δείτε το βίντεο που έβγαλε η ΧΑ για να απαντήσει στο χθεσινό βίντεο του ΠΑΣΟΚ:

Οι Κασσάνδρες βιάστηκαν για ακόμη μία φορά να παίξουν το παιχνίδι των αμερικάνων

Εύλογα ερωτήματα προκαλούν οι σχεδόν καθημερινές αναφορές Ευρωπαίων παραγόντων, οι οποίοι σπεύδουν να προεξοφλήσουν την αποτυχία της συμφωνίας της 26ης Νοεμβρίου για την Ελλάδα.

Α. Γερογιάννη: Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό

«Ήθελα να ευχαριστήσω -όσο και αν θεωρούν όλοι και πιστεύουν ότι ήταν υποχρέωση της πολιτείας- τον πρωθυπουργό για την παρέμβαση του και τον κ. Λυκουρέντζο», σημείωσε σήμερα, μιλώντας στη ΝΕΤ, η Άννα Κύρωση-Γερογιάννη μητέρα της 8χρονης Μαρίας, η οποία γεννήθηκε με το σπανιότατο σύνδρομο Okamoto.

Εκνευρισμένος ο Σαμαράς με τις διαρροές Στουρνάρα

Η εντολή του Πρωθυπουργού για ολικό restart στο φορολογικό ερμηνεύτηκε από κάποιους ως δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Στουρνάρα

Φανερά εκνευρισμένος από τα όσα γράφονται αλλά και από τα όσα μεταδόθηκαν στα δελτία των οχτώ ήταν ο πρωθυπουργός σχετικά με...

Στους New York Times η κ. Σούλα (βίντεο)

Ρεπορτάζ στους New York Times έγινε η χορηγία του οίκου της κυρίας Σούλας ("Madam Soula") στην ερασιτεχνική ομάδα "Βουκεφάλας" της Λάρισας.

Τον Τσίπρα junior θήλασε η Περιστέρα στο Μέγαρο Μουσικής... και οι σεξιστές καρφώθηκαν να δούνε αν έχει πεσμένο στήθος

Live θηλασμό από την σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα είχαν την «ευκαιρία» να παρακολουθήσουν όσοι θεατές βρέθηκαν μαζί της στην παιδική παράσταση Λιλιπούπολη στο Μέγαρο Μουσικής και έγινε το έλα να δεις... μέχρι και φωτογραφίες τραβούσαν...

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕ «ΛΑΦΥΡΟ» ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ζωή Κωνσταντοπούλου αποτελεί μία δυνάμει εκρηκτική προσωπικότητα, η οποία συνδυάζει πολλές και ετερόκλητες πλευρές: Είναι άπειρη εις την πολιτική, ως νεοεισελθούσα εις τον πολιτικό στίβο μόλις τον περασμένο Ιούνιο, συνεχίζει μία παράδοση εις την πολιτική ως προερχόμενη από «τζάκι», διακατέχεται από μία αχαλίνωτη επιθυμία προς προβολή και βούληση προς την πλέον ηχηρή δημοσιότητα. Θέλει να «παίζει» το όνομά της και πάσχει όταν τούτο δεν συμβαίνει.

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Η χαραμοφάισα Τσόκλη και η ΕΡΤ νομιμοποιούν τον ψευδομουφτή! Ερώτηση Τέρενς Κουίκ

[Εδώ δεν είμαστε κομπλεξικοί σαν τους υπαλλήλους των ΑΕροψεκασμένων... όταν κάνει κάτι σωστό ο Τέρενς θα το βάζουμε]

«Η συνέντευξη του ψευτομουφτή Κομοτηνής αφορά εκπομπή της ΕΡΤ; Και αν ναι θα επιτραπεί η ολική ή μερική απόδοσή της που θα σημαίνει νομιμοποίησή του ψευτομουφτή μέσω της δημόσιας τηλεόρασης;»

"Αγκάθι" για την κυβέρνηση το φορολογικό. Νέα σύσκεψη στο Μαξίμου

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου θα κλειδώσει, όπως όλα δείχνουν, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο μετά τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν από τους εκπροσώπους των κομμάτων, αναφορικά με τον ανώτατο φορολογικό συντελεστή και το πρόσθετο αφορολόγητο για τα παιδιά.

Μητσοτάκης: Μερεμέτια στο φορολογικό

Για «μερεμέτια» στο φορολογικό νομοσχέδιο έκανε λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής στο φορολογικό είναι μερεμέτια και παρεμβάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας δε ότι «φορολογική πολιτική με διαρροές δεν υφίσταται.»

Έκρηξη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο

[Για αυτά τα φαινόμενα ο Δένδιας δεν θα κάνει "ομάδα αντιμετώπισης αριστερής βίας";]

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.

Με παρέμβαση Σαμαρά αποσύρεται ο φόρος 45% στα μεσαία εισοδήματα

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το οικονομικό επιτελείο επανέρχεται στο αρχικό σχέδιο.

Αποσύρεται, όπως όλα δείχνουν, η πρόταση για φόρο 45% για κάθε ευρώ πάνω από 26.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα, μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Ψυχάρης: Ο Κακλαμάνης έχει μένος εναντίον των εκδοτών του Mega επειδή απέλυσε στενή συγγενή του

Νέα επίθεση στον Απόστολο Κακλαμάνη εξαπολύει σήμερα ο Σταύρος Ψυχάρης μέσω της εφημερίδας Τα Νέα και αναφέρεται στη Χούντα, στην υπόθεση Κοσκωτά και στο Mega.

Στο σημερινό του σημείωμα ο Σταύρος Ψυχάρης με τίτλο «Γιατί ο Απ. Κακλαμάνης επιτίθεται στους εκδότες» -το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι θα είναι και το τελευταίο αφού καταλήγει λέγοντας «Αυτά, και ελπίζω να μας αφήσει ήσυχους ο έφεδρος της δημόσιας ζωής»- και υπότιτλο «Τo Mega και η πολύ στενή συγγενής» o εκδότης αποδίδει το μένος του παλαίμαχου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο γεγονός ότι...

Κτηνίατροι για τα κρούσματα λύσσας στη Δυτική Μακεδονία

Μετά τα δύο κρούσματα λύσσας που παρουσιάστηκαν σε ζώα εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφέρειάς μας, θεωρείται γεγονός η επιστροφή της νόσου και επισήμως πια στη χώρα μας. Η λύσσα είναι επικίνδυνη ζωοανθρωπονόσος που απαιτεί επαγρύπνηση και υπευθυνότητα.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

του Ανδρέα Μητσόπουλου

Aρνητικές εντυπώσεις έχει προκαλέσει η εντολή της Τρόικα, να ανασταλεί για δύο ολόκληρα έτη (2013-2014) η εισαγωγή μαθητών στις Αστυνομικές Σχολές της χώρας, ούτως ώστε να εξοικονομηθούν έσοδα που θα προκύψουν τόσο από την εξάλειψη των λειτουργικών αναγκών των Ακαδημιών αυτών, όσο και μεσοπρόθεσμα, από τη μείωση του αστυνομικού δυναμικού.

Νέος Χριστοφοράκος: Στις ΗΠΑ έχει διαφύγει ο επι 8ετίας Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ-Ποιος συγγενής πρώην υπουργού της ΝΔ συμμετείχε στο φαγοπότι;

Όπως γράφει το "Κεφάλαιο" ο διορισθείς το 2004 διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΒ, ο οποίος παραιτήθηκε μόλις πριν 3 μήνες είχε στήσει μεγάλο φαγοπότι στη ΔΕΚΟ... μέχρι και δάνεια έδινε σε δικούς του ανθρώπους. Από κοντά και ο συγγενής του πρώην υφυπουργού της ΝΔ...

40 χρόνια χωρίς ελληνική δεξιά

Ναπολέων Λιναρδάτος

Το 40 χρόνια είναι απλά ένα ενδεικτικό νούμερο, γιατί όχι μόνο κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης, αλλά και μεταπολεμικά δεν υπάρχει στην Ελλάδα ένα γνήσιο δεξιό συντηρητικό κόμμα. Αυτή η απουσία είναι η αιτία της υπάρχουσας κρίσης.

Μετά από εντολή Βρούτση ανεστάλη η καταβολή 1600 συντάξεων ΟΑΕΕ

Την προσωρινή αναστολή 1.600 συντάξεων στον ΟΑΕΕ ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης. Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός δήλωσε ότι:

Εθελοντική Αιμοδοσία από την ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο μιας σειράς κοινωνικών δράσεων, η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στο Λευκό Πύργο, τις ώρες 9:00 – 14:00. Σκοπός μας η διατήρηση και ενίσχυση της τράπεζας αίματος για ΟΛΟΥΣ τους νέους ηλικίας έως 32 ετών.

ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!

Η ΑΦΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΥΜΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!