05 Δεκεμβρίου 2012

Μπράβο σαϊνια του Μαξίμου!! Παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ το ΑΠΕ με τον κομμουνιστή Πρόεδρο

Αυτοί οι κύριοι στο Μ Μαξίμου που έβαλαν τον κομμουνιστή Σκυλάκκο, εξάδελφο του Χ Παπουτσή, στην θέση του Προέδρου του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου, είναι ευχαριστημένοι που εδώ και ένα μήνα , από τότε δηλαδή που ανέλαβε, δεν γίνεται τίποτε.

Που χάνονται το ένα θέμα μετά το άλλο; Που όπως μαθαίνουμε, όποιος θέλει δουλεύει και όποιος δεν θέλει λουφάρει σε αυτό το πολύπαθο ΑΠΕ;

ΠΑΣΟΚ/Βενιζέλος - Χρυσή Αυγή: 0-2... Διπλάσια views το βίντεο της ΧΑ

Το τραγελαφικό βίντεο του ΠΑΣΟΚ που το προώθησαν όλα τα ΜΜΕ εδώ και τρεις μέρες έχει πιάσει 30.000 προβολές... Έχει δε πολύ περισσότερες αρνητικές ψήφους απ'ότι θετικές! Όμως το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι ότι το κανάλι του ΠΑΣΟΚ "δημοκρατικότατα" αποφάσισε να απαγορεύσει τα σχόλια!

Τούρκος, «γκρίζος λύκος» έγινε κρυπτοχριστιανός: Κάνει το σταυρό του με τη γλώσσα, μέσα στο στόμα!

Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία με ένα Τούρκο, στέλεχος των γκρίζων λύκων, που έγινε χριστιανός ορθόδοξος και ζει πλέον στην πατρίδα του ως κρυτποχριαστιανός έρχεται στο φως της δημοσιότητας, από εξομολόγηση του ίδιου σε μοναστήρι στα Χανιά της Κρήτης.

Στο Δημόκριτο τμήμα του σκελετού του Φιλίππου Β

Στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και στο εργαστήριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης θα μεταφερθεί μικρό τμήμα του σκελετικού υλικού του Φιλίππου Β΄, που βρέθηκε μέσα στη χρυσή Λάρνακα, ένα από τα πολυτιμότερα αντικείμενα του αρχαίου κόσμου.

ΝΔ: Οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να ξανακάψουν αύριο την Αθήνα

Με μία δριμύτατη ανακοίνωση ιδιαίτερης έντασης η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωσή του για συμμετοχή στα αυριανά συλλαλητήρια για την 4η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το Δεκέμβριο του 2008.

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε στον εμφύλιο -ΝΔ: Είστε συνοδοιπόροι με τη Χρυσή Αυγή

Πανικός επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μιας κοινοβουλευτικής επιτροπής μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την ανακοίνωση που κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ετοιμάζεται να κάψει την Αθήνα αύριο, στις πορείες για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Λογικό! Αναρχικός και ο ληστής της Αρχαίας Ολυμπίας


Μετά τον αναρχικό οπαδό του Σύριζα και δολοφόνο της Πάρου, άλλος ένας αναρχικός εγκληματίας συνελήφθη για την πολύκροτη υπόθεση της ληστείας στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο και είχε μεγάλο αντίκτυπο και στο εξωτερικό.

Τόσες μαλακί@@ μαζεμένες σπάνια θα ξαναβρείτε...

Μιλάμε για την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για την "εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008". Παπαριές του στύλ "δικαίωμα στη ζωή" λες και έχουμε κομμουνισμό όπου εξαφανίζονταν στα καλά καθούμενα άνθρωποι... Διαβάστε τη κι αν εκτός του ότι θα προσπθήσουν να ξανακάψουν την Αθήνα, καταλάβετε τι άλλο εννοούν... είστε κομμουνιστές:

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται αύριο, από τη μέρα που ο δεκαπεντάχρονος μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΗ: Πληρωμή λογαριασμών χωρίς το τέλος ακινήτων

Η διοίκηση της ΔΕΗ ενημέρωσε σήμερα τα κατά τόπους υποκαταστήματα της επιχείρησης ότι μπορούν να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών χωρίς την επιβάρυνση από το τέλος ακινήτων, για όσους καταναλωτές το επιθυμούν, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Έρευνα για τα μυστικά κονδύλια στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Άμυνας

Στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Άμυνας προκειμένου να ερευνηθεί ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν μυστικά κονδύλια από το 2006 και μετά... επεκτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την έρευνα του ο οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης.

Πάλι θα προστατέψει τον αριστερό συρφετό ο Τζαβάρας; Οικονομικός εισαγγελέας στα οικονομικά του Φεστιβάλ Αθηνών του Λούκου

[Εκτός του ότι ξεφτιλίζουν ότι ελληνικό και βιάζουν την ελληνική ιστορία, με τις γελοιότητες που ανεβάζουν, όπως της ανώμαλης Κιτσοπούλου για τον Α. Διάκο, μασάνε και λεφτά που έχουν αφαιρεθεί από όλους εμάς χωρίς να μας δίνουν αναφορά... Είναι όμως σίγουρο ότι ο Τζαβάρας πάλι θα καλύψει τον αριστερό Λούκο και δεν θα τον πιέσει να παραιτηθεί... ναι ναι ξέρουμε κ. Τζαβάρα... έχει το τεκμήριο της αθωώτητας ο φίλος σας... το τεκμήριο της ελληνικότητας που απαιτεί η θέση δεν έχει....]

Στο μικροσκόπιο του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, τίθενται καταγγελίες για αδιαφανείς διαδικασίες στη διαχείριση των οικονομικών του Φεστιβάλ Αθηνών.

Αυτή είναι η Ελλάδα: "Ανταρσία" του ΙΚΑ - Δεν εφαρμόζει δικαστική απόφαση για απόλυση 445 ΠΑΣΟΚικών λαμογίων

Την αναστολή της ισχύς της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου περί ακύρωσης προσλήψεων 445 υπαλλήλων στο ΙΚΑ, απεφάνθη η Διοίκηση του Οργανισμού, ασκώντας παράλληλα έφεση στην εν λόγω δικαστική απόφαση.

Άρειος Πάγος: Οριστικοποίησε την καταδικαστική ποινή του Π. Ψωμιάδη - Φυλάκιση 12 μηνών με 3ετή αναστολή

Οριστικοποίησε ο Άρειος Πάγος σήμερα την ποινή της φυλάκισης των 12 μηνών, με τριετή αναστολή, του τέως περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη για το γνωστό πρόστιμο που μείωσε σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.

Oι πιο υπερτιμημένοι ηθοποιοί

Χόλυγουντ σε κρίση. Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε λίστα με τους δέκα πιο υπερτιμημένους ηθοποιούς για το 2012.

Πρώτος φιγουράρει ο...

Έχει λαλήσει ο Λαφαζάνης: Ενέπλεξε τη CIA σε συζήτηση για την καταπολέμηση της διαφθοράς...

Τα είδε όλα ο Λιακόπουλος, που ο Λαφαζάνης τον ξεπέρασε σε παπαρολογία...

Πριν από λίγο κατά την κύρωση μιας τυπικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και Εσθονίας για συνεργασία σε θέματα καταπολέμησης διαφθοράς στην ολομέλεια της Βουλής προκλήθηκε ένα απίστευτο μπάχαλο, όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, ενέπλεξε τη CIA και θεωρίες συνωμοσίας «Γιατί κύριοι συνεργάζεστε με την Εσθονία;

Ας βοηθήσουμε λίγο τον συμπατριώτη που προσπαθεί στο εξωτερικό...

Ονομάζομαι Νίκος Τ. και πραγματοποιώ την πρακτική μου άσκηση στο Aarhus University στην Δανία. Ανέλαβα μία έρευνα με ερωτηματολόγιο το οποίο συμπληρώνεται διαδικτυακά πατώντας ένα link και αφιερώνοντας μόνο 1 λεπτό. Η έρευνα έχει ως θέμα το κατά πόσο οι Έλληνες...

«Ρε, μπας και νομίζουμε ότι δεν είμαστε ριζοσπαστικοί;»

- «Ρε, μπας και νομίζουμε ότι δεν είμαστε ριζοσπαστικοί;».

– «Χριστέ και απόστολοι, να μας τύχει τέτοιο κακό. Μπροστά θα το βάλουμε το Ριζοσπαστική».

Αποφασίστε!! Θέλετε ή δεν θέλετε; Κασιδιάρης: Είμαστε στόχος τρομοκρατών και ο Σαμαράς μας αφαιρεί τη φρουρά

Πριν καναδίμηνο  δεν τη θέλανε και καμαρώνανε, τώρα κλαίγονται!! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού για την βομβιστική επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Βίντεο:Δείτε την απόδραση του Μόρσι από το προεδρικό παλάτι στο Κάιρο

Χολυγουντιανή κατασκοπευτική ταινία θυμίζει η χθεσινή απόδραση του Αιγύπτιου προέδρου, Μοχάμεντ Μόρσι από το προεδρικό παλάτι στο Κάιρο, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο You Tube.

Στουρνάρας: "Φυλάκιση χωρίς αναστολή για τους φοροφυγάδες εξετάζει το ΥΠΟΙΚ"... αλλά χαλαρά, δεν βιαζόμαστε

"Εξετάζουμε, σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης, το ενδεχόμενο να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα και να οδηγούνται στη φυλακή -όπως συμβαίνει στην Αμερική- όσοι θα καταδικάζονται για φοροδιαφυγή", ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, όταν ο Κάρολος Παπούλιας του επεσήμανε ότι ο ίδιος είχε δηλώσει να κηρυχθεί η φοροδιαφυγή, ως ιδιώνυμο αδίκημα.

Αυτοκτόνησε η γυναίκα που είχε 50 οργασμούς την ημέρα

Νεκρή βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο διαμέρισμά της στο Σπρινγκ Χιλ της Φλόριντα η 39χρονη Γκρέτσεν Μολάνεν που είχε γίνει γνωστή για την ασθένειά της η οποία της προκαλούσε 50 οργασμούς την ημέρα. Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Τώρα-Εξέγερση λαθρομεταναστών

Σε εξέλιξη βρίσκεται εξέγερση στο κέντρο λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Έβρου. Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά η οποία κατασβέστηκε από αστυνομικούς.

Οι επαγγελματίες θα πληρώσουν τα επιδόματα των τριτέκνων!

Από την αύξηση του τέλους επιτηδεύματος που επιβάλλεται στους ελεύθερους επαγγελματίες σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών να βρει τα κονδύλια για να δώσει μεγαλύτερα επιδόματα στους τρίτεκνους και πολύτεκνους, σαν αντιστάθμισμα  για τις φορολογικές επιβαρύνσεις που φέρνει η νέα φορολογική κλίμακα από 1-1-2013.

Τσίπρας: Κάθε βδομάδα κι άλλη θέση!!! Αυτή τη βδομάδα είναι υπέρ των ξένων επενδύσεων!!

Μετά την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, που υποσχέθηκε στους ξένους πρέσβεις πριν μια βδομάδα, απαλείφοντας τον όρο "κατάργηση του μνημονίου" από το λεξιλόγιό του, ήρθε η εβδομάδα όπου ο Τσίπρας είναι και υπερ των ξένων επενδύσεων... 

Η Χρυσή Αυγή φτιάχνει τους «Γιατρούς με Σύνορα»

Μετά τις διανομές τροφίμων, την Τράπεζα Αίματος και την Εργασία για Έλληνες, ακόμη μία έμπνευση για το χώρο της υγείας έχει το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υγείας, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες και θα λέγεται «Γιατροί με σύνορα».

Ο Καλημέρης δεν «εγκαταλείπει» την Εurovision – συζητά με χορηγό

Μια ύστατη ευκαιρία στην ελληνική συμμετοχή στη Eurovision προσπαθεί να δώσει ο Τζώνυ Καλημέρης, που γνωρίζει καλά το παιχνίδι της τηλεθέασης και των διαφημιστικών εσόδων.

Δασκάλα έπεσε και σκοτώθηκε ενώ στόλιζε την τάξη

Τραγικό θάνατο βρήκε, σήμερα το πρωί, 40χρονη δασκάλα στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Τούμπας.

Σερβία: Αυτοκτόνησε ο πρέσβης της χώρας στο ΝΑΤΟ μπροστά στα μάτια του υφυπουργού Εξωτερικών

Όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ ο Πρέσβης Μιλίνκοβιτς έθεσε τέρμα στη ζωή του πηδώντας από το πάρκινγκ του αεροδρομίου των Βρυξελλών μπροστά στα μάτια του υφυπουργού Εξωτερικών Ζόραν Βούγιτς, τον οποίο συνόδευε.

Βουλευτές με όπλα «συνέλαβε» το μηχάνημα της Βουλής

Σκηνές από την άγρια Δύση θυμίζει η ελληνική Βουλή, με βουλευτές να οπλοφορούν και μάλιστα εντός της αίθουσας του Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ανιχνεύσεως μετάλλων που εγκαταστάθηκαν στη Βουλή «συνέλαβαν» τα πρώτα «σιδερικά»...

Λεβεντομαλάκ@@ σε Χίο: Στέφανε κατέρρευσα

Απάντηση έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, αυτοαποκαλούμενος και Ψωλή του Βουκεφάλα,στα όσα δήλωσε ο Σ. Χίος στην εφημερίδα Espresso. Όλως περιέργως η απάντησή του δεν περιέχει κανένα από τα απολαυστικά μπινελίκια όπψς πχ. σκατοσακούλα, που χρησιμοποιεί κατά καιρούς για να μας φτιάχνει το κέφι...

Διαβάστε τι έγραψε ο "βουλευτής" του ΣΥΡΙΖΑ:

Βίντεο: "Φιλοκτήτης 2/12"- Βολές AIM-9L από F-16 Block 52+ Adv

Την Τρίτη, 27 και την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, η άσκηση βολών Αέρος-Αέρος με πραγματικά πυρομαχικά, "Φιλοκτήτης 2/12" της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ). Η άσκηση, έλαβε χώρα στο πεδίο βολής Ζακύνθου και συμμετείχαν αεροσκάφη F-16 Block 50, F-16 Block 52+, F-16 Block 52+ Advance, Mirage 2000, Mirage 2000-5, F-4 PI-2000 και Α-7E και εξαπολύθηκαν βλήματα AIM-9, Magic II καθώς και φωτιστικές βόμβες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η είδηση αφορά μόνο ΔΥ και όχι μαλάκ@@: Τι ποσά θα πάρουν 70.000 δικαιούχοι [αναλυτικοί πίνακες]

Με την εκταμίευση της δόσης του Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει και η καταβολή του εφάπαξ για 70.000 δικαιούχους από το Δημόσιο, τη ΔΕΗ και το ΙΚΑ, με το συνολικό κονδύλι να φτάνει τα 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μοιράζουν υπουργεία στον ΣΥΡΙΖΑ

«Το κόμμα είναι πλέον ενωμένο και έτοιμο να κυβερνήσει», έλεγε χθες στο καφενείο της Βουλής στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη». Και για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, είπε μάλιστα ότι «όταν γίνουμε κυβέρνηση, που δεν θα αργήσει αυτό να γίνει, ο Λαφαζάνης προορίζεται για ένα ισχυρό υπουργείο».

Καυγάς Χίου - Λεβεντομαλάκ@: "Θα σε κάνω μαύρο, όπου σε πετύχω"

Μετά τις δηλώσεις του ότι έχει πηδήξει την μισή Αθήνα, ο Πέτρος Τατσόπουλος ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook προσβλητικά σχόλια για τον Στέφανο Χίο.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Πάλι μας συκοφαντούν οι ναζί: "Πρώτη" στη διαφθορά η Ελλάδα μεταξύ των χωρών της ΕΕ

Το μεγαλύτερο ποσοστό διαφθοράς από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχει η Ελλάδα, σύμφωνα με έναν παγκόσμιο δείκτη της οργάνωσης Διεθνούς Διαφάνειας, ευρισκόμενη μάλιστα χαμηλότερα από την πρώην κομμουνιστική Βουλγαρία, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το πρακτορείο Reuters.

Σοκ-Το πρωτοσέλιδο που δείχνει 58χρονο πατέρα πριν τον πατήσει το τρένο

Δημόσια κατακραυγή έχει προκαλέσει η απόφαση της New York Post να δημοσιεύσει ένα πρωτοσέλιδο που δείχνει τον 58χρονο Χαν από το Queens στιγμές πριν τον πατήσει η αμαξοστοιχία στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Στουρνάρας: Κάποιο κόμμα μου πρότεινε να βάλω φόρο 2.000 σε κάθε επαγγελματία [βίντεο]

Το υπουργείο Οικονομικών έκανε μια πρόταση για να απλοποιηθεί το φορολογικό σύστημα και δεν υπήρχε ποτέ συντελεστής 45%, δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας που επιτέθηκε στους επικριτές του κατηγορώντας τους για υποκρισία, ενώ οι ίδιοι κάνουν ανεδαφικές προτάσεις όπως φόρος 2.000 σε κάθε επαγγελματία.

Οι πολιτικοί γυρολόγοι της αριστεράς: Μποτιλιαρισμένος ο δρόμος από ΠΑΣΟΚ προς ΣΥΡΙΖΑ


Πριν από πολλά χρόνια, η μεταπήδηση από το ένα κόμμα στο άλλο εθεωρείτο πράξη ατιμωτική. Η δίκη γινόταν με συνοπτικές διαδικασίες και η ετυμηγορία των ενόρκων βαριά και ασήκωτη: άρνηση και απεμπόληση των αρχών και των ιδεών. Ο κατηγορούμενος αποκηρυσσόταν και ριχνόταν στην πυρά με το ανάθεμα του αφορισμού, της αποκήρυξης. Ηταν το μίασμα της πολιτικής ζωής, κουβαλώντας τη ρετσινιά του αποστάτη για μια ζωή.

Το καταδικασμένο λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ, έκοψε την ομιλία Σαμαρά

Να τους χαίρεται ο Κεδίκογλου και όσοι διόρισε στην ΕΡΤ. Μόλις 5 λεπτά πριν ξεκινήσει η χθεσινή ομιλία Σαμαρά στο ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο, η ΠΑΣΟΚική, και νυν ΣΥΡΙΖΑίϊκη (υποθέτω) ΠΟΣΠΕΡΤ, αποφάσισε να μην μεταδώσει εικόνα στα υπόλοιπα κανάλια, κάνοντας στάση εργασίας! Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ είναι το λαμόγιο Παναγιώτης Καλφαγιάννης που έχει καταδικαστεί...

Άγνωστος πέταξε μεταλλικό σκαμπό σε ΙΧ του ΣΥΡΙΖΑ

Άγνωστος πέταξε στις 7 το απόγευμα μεταλλικό σκαμπό εναντίον ΙΧ αυτοκινήτου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς περνούσε από την οδό Βεϊκου στο Κουκάκι και με μεγάφωνα μέλη του κόμματος καλούσαν τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αντιφασιστική εκδήλωση στην περιοχή.

Λαϊκό Πρακτορείο-5 Δεκεμβρίου 2013: Ξεκινούν οι εκδηλώσεις μνήμης για τα Δεκεμβριανά του 2008

Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2013
Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Με την δέουσα λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις εορτασμού για τα 69 χρόνια από τα Δεκεμβριανά του 1944. Ακολουθούν από σήμερα οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης για τα Δεκεμβριανά του 2008. Στο πανηγυρικό του μήνυμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε:

Oι Dolce & Gabbana κατηγορούνται για φοροδιαφυγή!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι πασίγνωστο δίδυμο σχεδιαστών είναι έτοιμο να πάει φυλακή για φοροδιαφυγή. Ποιοι οι διάσημοι σχεδιαστές; Σε δίκη για φοροδιαφυγή στην ιταλική οικονομική πρωτεύουσα, το Μιλάνο, βρίσκονται οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας Domenico Dolce και Stefano Gabbana, γνωστοί παγκοσμίως ως Dolce & Gabbana.

Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Θεσσαλονίκης-Ημερίδα: «Εξειδίκευση το αντίδοτο στην κρίση;»

H Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Θεσσαλονίκης, ως ένας παρεμβατικός φορέας φοιτητικής εκπροσώπησης προωθεί και στηρίζει δράσεις που στοχεύουν στην περαιτέρω επιμόρφωση της νεολαίας. Προς αυτή την κατεύθυνση, διοργανώνουμε ημερίδα με τίτλο:«Εξειδίκευση το αντίδοτο στην κρίση;» την 6η Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Holiday inn.

Στόχευση της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της αντίληψης των σημερινών φοιτητών απέναντι στις απαιτήσεις της εποχής.

Αριστίνδην ο Κοτσακάς, υπουργός του βαθέος ΠΑΣΟΚ και συνεργάτης του Άκη

Εκτός της λίστας των αριστίνδην τέθηκε τελικά ο πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιώργος Ραυτόπουλος, κάτω από τις αντιδράσεις και αποδοκιμασίας μεγάλης ομάδας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιθέτως ως αριστίνδην ορίστηκε...

Βίντεο: Ολυμπιακός - Άρσεναλ 2-1 -Όλα τα γκολ των αγώνων του CL

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις:

Σαμαράς: Δεν υπάρχει φόρος 45%

"Είναι έξω από τις ιδέες μου" τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο

Σύμμαχος της μεσαίας τάξης εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς και με ομιλία του το βράδυ της Τρίτης στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου καθώς ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση για φορολόγηση 45% των εισοδημάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι έξω από την νοοτροπία του.