06 Δεκεμβρίου 2012

Τα 10 εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο...

Εγκλήματα πάθους, εκδίκησης, εγκλήματα δίχως έλεος και εγκλήματα από συμφέρον! Δείτε τα 10 πιο ανατριχιαστικά ειδεχθή εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα και καθήλωσαν πολλούς τηλεθεατές στις οθόνες των τηλεοράσεων.

1. O απαγχονισμένος δημοτικός υπάλληλος

Ρε παλικάρια της ΧΑ πρέπει να λέτε ψέμματα για να αποδείξετε ότι ο Κούλογλου είναι καραγκιόζης;

Προκειμένου η Χρυσή Αυγή να αποδείξει ότι ο Κούλογλου είναι ισλαμοφασίστας και λέει παπαριές υπονοώντας ότι τη βόμβα στα γραφεία της στον Ασπρόπυργο μπορεί να την έβαλαν και οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες ή κάποιοι παρακρατικοί προκειμένου να ευνοήσουν την Χρυσή Αυγή... πέφτει στο επίπεδό του και λέει ψέμματα...

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της αναφέρει πως...

Η άγνωστη σχέση του Σαμαρά με τον «πρίγκιπα» του ροκ Σιδηρόπουλο

Tι συνέδεε τον πρωθυπουργό με τον "ασυμβίβαστο" ροκά

Τέτοιες ώρες πριν από 22 χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή στο πατρικό του στην Κυψέλη ,ο "πρίγκιπας" του ελληνικού ροκ Παύλος Σιδηρόπουλος. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τον...

Μουρούτης: Να κουνάς το δάχτυλο στη νεολαία σου που εμπνέεται από την «πυρπολημένη Αθήνα του 2008» και όχι στη ΝΔ

Γ. Μουρούτης: Είναι φανερό ότι ο Παπαδημούλης με στοχοποιεί

"Η συγνώμη θέλει κότσια" λέει ο Γιώργος Μουρούτης απευθυνόμενος στον Παπαδημούλη και τα όσα υποστήριξε ο τελευταίος για την ανακοίνωση της ΝΔ. Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Σαμαρά, λέει πως αντί να ζητήσει συγγνώμη και να μαζέψει την νεολαία του , που έκανε λόγο για εξεγέρσεις....

Σωστός ο Κασιδιάρης: "O παρουσιαστής με τα ψεύτικα...μαλλιά λέει ψέματα"

Φαίνεται πως έχουμε νέα βεντέτα. Οι Ράδιο -Αρβύλα το τελευταίο διάστημα έχουν αγαπημένο θέμα την Χρυσή Αυγή, σατυρίζοντας όλες τις κινήσεις της. Σήμερα το κόμμα του Μιχαλολιάκου απάντησε με μία ανακοίνωση η οποία έχει τίλτο...

Σόκαραν τη Eurovision Junior οι Αλβανοί. Έστειλαν 11χρονη, με...

...ντεκολτέ και εμφάνιση, που δεν έχει καμία σχέση με παιδί.
Δείτε πώς έστειλαν το κοριτσάκι :

"Πόλεμος" ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αλλά και οι κινητοποιήσεις προκάλεσαν έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Η «σύγκρουση», στην οποία ενεπλάκησαν και τα υπόλοιπα κόμματα, μεταφέρθηκε και στη Βουλή.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:

Προκαταρκτική για τη λίστα του "αιφνίδιου πλουτισμού"

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον είναι βάσιμο δημοσίευμα της εφημερίδας "6 ΜΕΡΕΣ", σύμφωνα με το οποίο εδώ και 1,5 χρόνο έχει καταρτιστεί λίστα από το υπουργείο Οικονομικών με 1.747 ονόματα, που επιδεικνύουν "αιφνίδιο και μεγάλο πλουτισμό" και η έρευνα δεν έχει αποδώσει.

Νέα βίντεο από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε τα:

Η δασκάλα που ανέβαινε στα κεραμίδια!

Tης Μελίνας Καραπαναγιωτίδου

Η 40χρονη που έχασε τη ζωή της χθες, σε σχολείο της Τούμπας, προσπαθώντας να φτιάξει πιο όμορφο το σχολείο των μαθητών της, δεν ήταν μια συνηθισμένη δασκάλα.

«Γελάκια» Αβραμόπουλου- Νταβούτογλου (Φωτό)

Χαρούμενη ατμόσφαιρα στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ. Από κει και η φωτογραφία του Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Τούρκο ομόλογό του και τα συμπεράσματα δικά σας:

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών, κατά τη διάρκεια της πορείας που βρίσκεται σε εξέλιξη, με αφορμή την επέτειο τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

Αυτό είναι δίκαιο φορολογικό!! Διπλασιασμός επιδομάτων πολυτέκνων και μειώσεις φόρων για όλους με εισόδημα μέχρι τα 30-35.000€ (αναλυτικά παραδείγματα)

=Αυτή τη φορά η Κυβέρνηση τους έπιασε κώτσους και έβγαλε πρώτη παραδείγματα με αποτέλεσμα να σκυλιάσουν τα παπαγαλάκια επειδή δεν μπορούν να πούν ότι θέλουν

-Διπλασιάζονται τα επιδόματα πολυτέκνων για εισοδήματα μέχρι και άνω των 30.000€ (οικογένεια με 33.000 εισόδημα πέρσι πήρε 1584€ φέτος θα πάρει 2910 €)
-Ουσιαστικό αφορολόγητο 9.000 (1950 € έκπτωση φόρου μέχρι τα 18.000)
-40% ο ανώτατος συντελεστής από τις 40.000 και άνω (αφορά μόνο 21.000 φορολογούμενους)
-Αυτοτελής Φόρος 10% στα ενοίκια (μείωση φορολογίας για όσους έχουν εισοδήματα από ενοίκια: Εισόδημα 26.000 και από ενοίκια 9.000 € -> Πέρσι πλήρωσε για τα 9.000 από το ενοίκιο 3.150€ φόρο, ενώ φέτος θα πληρώσει μόνο 900€!!)
-650 € το τέλος επιτηδεύματος

Απλούστερο, δικαιότερο και με αναπτυξιακή κατεύθυνση είναι το νέο φορολογικό σύστημα που προτείνει η κυβέρνηση, καθώς μειώνονται οι φορολογικές κλίμακες και επεκτείνεται το αφορολόγητο, εντάσσει στη φορολογητέα μάζα όσους έως σήμερα δεν φορολογούνταν (αγρότες και επαγγελματίες) και ευνοεί την επιχειρηματικότητα, μέσω της μείωσης των συντελεστών για τις επιχειρήσεις.

Αυτός είναι ο έλληνας μουσικοσυνθέτης που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Το γύρο του διαδικτύου κάνει την τελευταία ώρα η είδηση της σύλληψης γνωστού μουσικοσυνθέτη για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη zougla.gr, πρόκειται για τον...

Κεδίκογλου σε ΣΥΡΙΖΑ: Καλύτερα «Ταλιμπάν της αλλαγής» παρά θαλαμηπόλος στο λόμπι της δραχμής

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα Bild.

Συνωστισμός στα γραφεία της Χρυσής Αυγής για την γιορτή Μιχαλολιάκου

Κόσμος στα γραφεία για τα "χρόνια πολλά" στον αρχηγό του κόμματος

Πολύς κόσμος έσπευσε σήμερα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής για να δώσει προσωπικά στον αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο τις ευχές του για την ονομαστική του εορτή.

Δεν τα παρατάει η κυβέρνηση για το χαράτσι

Aίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για το τέλος ακινήτων θα καταθέσει το Δημόσιο, παράλληλα με αίτηση αναίρεσης της απόφασης που θα υποβληθεί στον Άρειο Πάγο.

Συνελήφθη στη Γουατεμάλα ο ιδρυτής της McAfee

Ο Τζον Μακ Αφι, ιδρυτής της γνωστής εταιρείας ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων McAfee, προσπαθούσε επί έναν μήνα να ξεφύγει από την αστυνομία της Μπελίζε στην Κεντρική Αμερική, όπου αναζητούνταν για να καταθέσει σε μια περίεργη υπόθεση φόνου. Τελικά συνελήφθη την Πέμπτη στη γειτονική Γουατεμάλα και πρόκειται τώρα να απελαθεί πίσω στη Μπελίζε.

Ο Καμμένος ζητάει απεγνωσμένα τη λίστα Λαγκάρντ... φυσικά δεν θα του δοθεί γιατί η δουλειά του είναι άλλη

[Εκτός αν θεωρεί τον εαυτόν του τη κουτσομπόλα της γειτονιάς ή ντετέκτιβ να ψάξει να βρει ποιος έχει τι... Η λίστα θα δοθεί σε αυτούς που πρέπει για να ερευνήσουν αν τα ονόματα που περιέχει έχουν αποκρύψει εισοδήματα και όχι στον Καμμένο που θέλει να γίνει Βενιζέλος στη θέση του Βενιζέλου...]

Δεν θα δοθεί η λίστα Λαγκάρντ στα κόμματα

«Όχι» στη χορήγηση αντιγράφων τόσο της δικογραφίας Ρουμελιώτη όσο και της δικογραφίας για τη λίστα Λαγκάρντ στα κόμματα και ατομικά στους βουλευτές είπε η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Η διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ ανατέθηκε στην...

Forbes: Ο Ομπάμα ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη... από κοντά η Μέρκελ

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα φιγουράρει φέτος στην υψηλότερη θέση της λίστας Forbes, με τους ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει φέτος η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και τρίτος ο...

Αργυρό μετάλλιο για το χειρότερο tweet της χρονιάς δίνει το Time στην Παπαχρήστου

«Διάκριση» για την ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαρχήστου, καθώς το περιοδικό Time την κατατάσσει (μαζί με άλλους αθλητές που αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς λόγω "ρατσιστικών δηλώσεων") δεύτερη στη λίστα με τα χειρότερα «τιτιβίσματα» για το 2012 εξαιτίας των όσων είχε γράψει στο λογαριασμό της λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Σε πενταπλάσιες τιμές πουλάνε οι φαρμακοβιομήχανοι του newsbomb.gr

[Έτσι για να ξέρουμε γιατί έχουν σκυλιάσει οι Χαρδαβελογιαννακόπουλοι και αγωνίζονται με τους κονδυλοφόρους τους να ρίξουν το Σαμαρά... Έρχεται πέ@ς όμως και αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν...]

Στοιχεία που περιλαμβάνουν και αντίγραφα τιμολογίων από τα οποία προκύπτει ότι Ελληνες ασθενείς πληρώνουν φάρμακα σε πολλαπλάσιες τιμές σε σχέση με εκείνες που εισάγονται ή διατίθενται στο εξωτερικό, διαβίβασε...

Έτσουξε τον Συνήγορο του Λαθρομετανάστη η απόφαση Σαμαρά να σταματήσει η χορήγηση υπηκοότητας... θα του περάσει όμως

[Ανησυχία εκφράζει λέει η Συνήγορος του Πολίτη (στη φώτο μετά την εκλογή της από τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής) για την αναστολή απονομής ιθαγένειας και επισημαίνει ότι μέχρι την αλλαγή του νόμου πρέπει να εφαρμόζεται. Τρομοκρατεί δε λέγοντας πως η μη εφαρμογή της έχει ποινικές κυρώσεις... Φυσικά για να δέσει το βύσσινο η Συνήγορος του Λαθρομετανάστη κάνει και υποδείξεις για το πως θα πρέπει να είναι ο νέος νόμος!]

Την έντονη ανησυχία του για την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών προς τις αποκεντρωμένες διοικήσεις και τους δήμους, με την οποία τους καλεί να αναστείλουν τη διαδικασία απονομής ιθαγένειας εν όψει της προσεχούς δημοσίευσης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, εκφράζει ο Συνήγορος του Πολίτη.

"Εσύ θα λείπεις;"

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο (8/12) τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος που θα δώσει ο "Δικέφαλος" για το 2012 και με ένα πρωτότυπο video που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο επίσημος ΠΑΟΚ προωθεί την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Δείτε πώς μας ψεκάζουν!

Η παρακάτω φωτογραφία δημοσιεύεται για πρώτη φορά!

Μάθετε τώρα όλη την αλήθεια για τους ΑΕροψεκασμούς... δείτε τη φώτο:

Ο Δεκέμβρης του '44 από τους Βρετανούς στρατιώτες

Τη στιγμή που το πλήθος της διαδήλωσης έμπαινε στην πλατεία Συντάγματος και άρχισαν τα πρώτα πυρά, ο συνταγματάρχης Charles E. Firth, επικεφαλής της Βρετανικής Στρατιωτικής Αποστολής στην Ελλάδα βρισκόταν για υπηρεσιακούς λόγους καθ’ οδόν για την έδρα του ΓΕΣ, απέναντι από την Πύλη του Αδριανού. Θυμάται:

Γελάνε και τα τσιμέντα... μ' αυτό το πρωτοσέλιδο

Στήνουν το ίδιο σκηνικό... λένε οι κολαούζοι του ΣΥΡΙΖΑ... Γιατί το στήνουν και ποιοι δηλαδή; Οι Αμερικάνοι που έφαγαν τον Καραμανλή, θέλουν να ρίξουν...

Τι κρίμα! Ο Σαμαράς δεν μπόρεσε μέσα σε 3 μήνες να αλλάξει ότι κατέστρεψε η αριστερή κρατικοδίαιτη τρομοκρατία: Στο 7,2% του ΑΕΠ, η ύφεση το τρίτο τρίμηνο

[Μερικοί απογοητεύτηκαν γιατί περίμεναν ότι από 6+% ύφεση, ο Σαμαράς θα μας πήγαινε σε 5% ανάπτυξη μέσα σε 3 μήνες όπως θα κάνουν οι Τσίπρας και Λαφαζάνης... υπομονή λοιπόν παιδιά μέχρι να έρθει ο Αλέξης και να τα κάνει όλα...]

Η ελληνική οικονομία συνεχίζει να βρίσκεται σε βαθειά ύφεση, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για το ΑΕΠ, το τρίτο τρίμηνο του 2012, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

O 13χρονος Φιλανδός έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες του 15χρονου Έλληνα

[Επειδή σήμερα θα βγούνε στους δρόμους, αντί να είναι στα σχολεία, ας έχουν υπόψη τους τα παρακάτω]

Καυχιόμαστε για την ευφυΐα του λαού μας, το μορφωμένο εργατικό δυναμικό μας και τον μεγάλο αριθμό των πτυχιούχων μας. Πόση αλήθεια (και πόση ουσία) όμως υπάρχει σε όλα αυτά;

Κάθε 3 χρόνια ο ΟΟΣΑ κάνει ένα συγκριτικό έλεγχο των δεξιοτήτων των μαθητών ανά χώρα μέλος του. Η δική μας θέση λοιπόν είναι στατιστικώς σημαντικά κάτω από το μέσο όρο στα ακόλουθα:

Απέτυχαν οι φασίστες να κάψουν μια γυναίκα! Κυνηγητό στην Ομόνοια - Βίντεο

Πριν από λίγο αναρχοφασίστες πέταξαν βόμβα μολότοφ που έσκασε στα πόδια μιας διερχόμενης γυναίκας, στην Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το παντελόνι της, ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τη σωματική της ακεραιότητα!! Δείτε το βίντεο από το κυνηγητό στους δρόμους γύρω απ' την Ομόνοια και από την πορεία:

Τελικά ο Τσαύταρης κοιμήθηκε ή έσπασε το πόδι της καρέκλας; (βίντεο)

Ενα απρόοπτο σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη να πέφτει από την καρέκλα του.

Ο υπουργός προσπάθησε να μετακινήσει την καρέκλα στην οποία καθόταν όμως δεν είχε δει ότι βρισκόταν ακριβώς δίπλα σε σκαλοπάτι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. (0:24)

O Λαλιώτης έβγαλε το ζιβάγκο από την ντουλάπα – ποιόν αποκάλεσε πανελίστα

Μετά το δείπνο με τους εφοπλιστές για την τύχη της ΑΕΚ ο Κώστας Λαλιώτης επανεμφανίστηκε χθες, αυτή τη φορά στην παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη «Όπλων κρίσις. Νεκρικοί διάλογοι για την Αριστερά».

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πληρωμή του τέλους ακινήτων


Σύγχυση επικρατεί στους καταναλωτές μετά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

Το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ δέχθηκε την Τετάρτη εκατοντάδες τηλεφωνήματα από πελάτες της που ζητούσαν να ενημερωθούν για το τι πρέπει να κάνουν με την εξόφληση του λογαριασμού, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Δώστε στην Μπάρτσα τον Φετφατζίδη!

Ο μικρός του Ολυμπιακού πρέπει να πάρει παιχνίδια και καλό θα είναι να πάει σε μια ομάδα που θα πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του... Τα περί εξωτερικού μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να τα ακούσω...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου αγοριού από αλβανούς!

Σάλος έχει προκληθεί στην Αχαΐα μετά από καταγγελία γονέων ότι δύο ανήλικοι αλβανοί παρέσυραν τον 8χρονο γιο τους και προσπάθησαν να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά. Αναλυτικά, η καταγγελία των γονέων εξετάζεται ήδη από τις Αρχές, καθώς το περιστατικό φαίνεται ότι συνέβη πριν από μερικές μέρες σε χωριό του δήμου Ερυμάνθου.

Ο Τσίπρας καλεί όλους στις διαδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο και στο πάρτι που θα ακολουθήσει


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook το παρακάτω μήνυμα, αναφερόμενος στη σημερινή επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου:

Φτάνσαμε σε σημείο να πρέπει να διαψευσθούν τα αυτονόητα... για τέτοια παραπληροφόρηση μιλάμε

Διαψεύδει το υπ. Οικονομικών τη φορολόγηση σε μηδενικά εισοδήματα που διαρρέουν οι τρομοκράτες της ενημέρωσης

Απάντηση στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιβολή φόρου σε μηδενικά εισοδήματα δίνει το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του.

Στο 25% η ανεργία... και λίγο είναι έτσι όπως πάμε

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑ η ανεργία το μήνα Σεπτέμβριο ανέβηκε στο 26% από 25,3% τον Αύγουστο

Χρυσή Αυγή: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να μην καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα

Με αφορμή τον χθεσινό «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τα δύο κόμματα να μην καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα για ψηφοθηρικούς σκοπούς.

Στουρνάρα άσε τα ψόφια...

[Το ότι ο Στουρνάρας αρνήθηκε να αγοράσει σπίτι στην κόρη του... δε σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσει να βλέπει κάποιους ανθρώπους, όπως τους χαμηλοσυνταξιούχους ή τους πολύτεκνους σαν αριθμούς... αν είναι να αλλάξει λογική δεν θα μας πειράξει καθόλου να του αγοράσει του κοριτσιού ένα σπίτι αφού το μεγάλωσε με τη νοοτροπία ότι ο μπαμπάς είναι εδώ και θα σε αποκαταστήσει]

Ο κ. Στουρνάρας διηγήθηκε και μια προσωπική ιστορία στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ. Όπως είπε, η κόρη του Νεφέλη ζει στην Αυστρία...

Κατέρρευσε στην κυριολεξία η κυβέρνηση σήμερα στη Βουλή... Διαβάστε γιατί

Ατύχημα πρωί-πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής - Το … καρφί της Χρυσής Αυγής για την "πτώση" του υπουργού

Αίσιο τέλος είχε το ατύχημα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ.Τσαυτάρη στη Βουλή. Περιμένοντας να απαντήσει σε ερώτηση της βουλευτίνας της Ν.Δ Ασημίνας Σκόνδρα ο Υπουργός προσπάθησε να...

Φετβατζίδης: "Δανεικός μόνο στο εξωτερικό"... Φύγε αγόρι μου να βρεις το φώς σου

Όπως έκανε και ο Παπαδόπουλος... γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αναδείξει παίχτες...

Εδώ και λίγες μέρες υπάρχει μία έντονη φημολογία από την Θεσσαλονίκη, που θέλει τον Άρη να ενδιαφέρεται για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού Γιάννη Φετφατζίδη με τη μορφή δανεισμού.

Σαμαράς σε Bild: Φιλοδοξούμε να γίνουμε υπόδειγμα οικονομίας

Τη φιλοδοξία της ελληνικής κυβέρνησης να μετατρέψει τη χώρα ''από ένα άσχημο παράδειγμα γεμάτο με προβλήματα σε υπόδειγμα οικονομίας'' εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στη γερμανική Bild.

Μπλακ άουτ στις δίκες - Η κυβέρνηση απέναντι στη συντεχνία των δικαστών

Ενα πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά μπλακ άουτ γνωρίζει η απονομή δικαιοσύνης στη χώρα μας αφού οι μακροχρόνιες κινητοποιήσεις των δικαστικών έχουν οδηγήσει σε πλήρες αδιέξοδο. Η δικαστική ηγεσία θα συναντηθεί σήμερα με τον Πρωθυπουργό προκειμένου να εξευρεθεί λύση και να τερματιστούν οι 3μηνες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εκ μέρους των εκπροσώπων της δικαιοσύνης.

Δουλεύουν και εμάς και τον Σαμαρά !!!

Δεν είναι δυνατόν !!!

Μόλις πρίν δύο μέρες ο ΙΔΙΟΣ ο Α. Σαμαράς αναγκάστηκε να ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ το 45% στην φορολογία και τα χαράτσια που διέρρεαν στα ΜΜΕ οι φορομπήχτες του οικονομικού επιτελείου και που έβγαλαν από τα ρούχα τους όλους τους Έλληνες...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Δείπνος του Καραμανλή με 30 βουλευτές στη Βάρη

Πολλά είναι τα δείπνα και οι συναντήσεις που γίνονται τελευταία από γαλάζιους βουλευτές. Η εσωτερική αυτή κινητικότητα κορυφώθηκε και χθες το βράδυ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 30 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώθηκαν σε ταβέρνα στη Βάρη, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Λιβιεράτος για υδρογονάνθρακες: Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη... (βίντεο)

[Στη φώτο μπορείτε να δείτε τη φάτσα και στο βίντεο να ακούσετε τη φωνή του εν λόγω "υπουργού" γιατί φαντάζομαι οι περισσότεροι δεν τον έχετε δει πουθενά...]

"Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη" σχολίασε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Ευάγγελος Λιβιεράτος για την έκθεση της Deutsche Bank για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας.

Γιορτάζει το Πολεμικό Ναυτικό

Γιορτάζει σήμερα 6 Δεκεμβρίου το Πολεμικό Ναυτικό τον προστάτη του, Άγιο Νικόλαο.

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο του εορτασμού, η Φ/Γ ΨΑΡΑ, η ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ και το Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ θα...

«...Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να ειδοποιήσω τον οδηγό με το φλας μου» (βίντεο)

Ο φωτογράφος Umar Abassi που κατηγορήθηκε ότι δεν βοήθησε έναν άνθρωπο από βέβαιο θάνατο όταν εκείνος βρέθηκε στις γραμμές του τραίνου, στον υπόγειο της Ν. Υόρκης -έπειτα από διαπληκτισμό του με έναν 30χρονο που τον έσπρωξε και έπεσε στις ράγες- έδωσε τη δική του απάντηση στις κατηγορίες που του καταλόγισαν.

52χρονη ομογενής ασελγούσε σε 13χρονο

Ομογενής από την Αυστραλία 52 ετών, διατηρούσε σεξουαλική σχέση με ένα 13χρονο αγόρι! Η γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη, αταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών, με την υποχρέωση να παραμείνει στη φυλακή τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Τα βασικά σενάρια για το τέλος επιτηδεύματος

Του Σπύρου Δημητρέλη

Το τέλος επιτηδεύματος θα αυξηθεί από τα 500 στα 600 ή 650 ευρώ. Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία της τελικής πρότασης γα το φορολογικό που θα παρουσιάσει σήμερα στους εκπροσώπους των κομμάτων της συγκυβέρνησης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

"Το ΚΚΕ ξεπουλάει στο ντόπιο κεφάλαιο την υπεραξία της εργατικής δύναμης και ζητάει βασικό μισθό πείνας 751 ευρώ"

Ριζοσπάστης  Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2012  Σελ. /32


Η πρόταση του ΠΑΜΕ για τη νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση:

Αξονας 2ος
ΚΑΤΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΔΟΧΩΝ

Τα κατώτερα όρια μισθών και ημερομισθίων αποτελούν κατώτατα όρια αμοιβής μισθωτών της χώρας που απασχολούνται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και αμείβονται με μισθό, ημερομίσθιο κατά μονάδα ή με οποιοδήποτε άλλο σύστημα...

Βίντεο: Ισραηλινό F-15D συγκρούεται με σμήνος πελεκάνων!

Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2011 λίγο μετά την απογείωση του πολεμικού αεροσκάφους, το οποίο έπεσε πάνω σε σμήνος πελεκάνων. Η αριστερή μηχανή πήρε φωτιά και απενεργοποιήθηκαν οι σένσορες της δεξιάς μηχανής με αποτέλεσμα ο πιλότος να πιστεύει ότι και η δεξιά φλέγεται. Αφού έριξε το περιττό βάρος κατάφερε να προσγειωθεί αφού ο γάντζος του αεροπλάνου έπιασε το συρματόσκοινο ασφαλείας της πίστας. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο της ισραηλινής αεροπορίας:

Παράλογο; (φορο)Λογικό!

Τα οικονομικά επιτελεία, τουλάχιστον επί την εποχή Σημίτη και εντεύθεν, θεωρούν εαυτούς λογιστές. Σκέφτονται μόνο με πινακάκια και αριθμούς κατά το γνωστό «δύο το λάδι, τρείς το ξύδι πέντε το λαδόξυδο» και έχουν την εντύπωση πως επειδή είναι καλοί λογιστές είναι και καλοί Υπουργοί Οικονομικών. Αν η πολιτική ήταν λογιστική, τότε θα έπρεπε να έχουμε Υπουργό την Grant Thornton και όχι τον Στουρνάρα. Γιατί δηλαδή να μην έχεις τον καλύτερο;

Βρούτσης: Καταγραφή ακινήτων και εσόδων απ' αυτά, του υπουργείου και των εποπτευόμενων φορέων (αναλυτικός πίνακας)

Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για τη στεγαστική πολιτική με δραστική μείωση του κόστους λειτουργίας και εξορθολογισμού των δαπανών στέγασης του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας καθώς και των εποπτευόμενων από αυτό φορέων υλοποιείται με απόφαση του υπουργού κ. Γιάννη Βρούτση.

Κανένας ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξε το ΙΝΚΑ στη μάχη να μην εισπράτεται το χαράτσι απ' τη ΔΕΗ

 ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 408 05.12.12

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΔΙΚΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ως πότε οι δημόσιες σχέσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας θα είναι σημαντικότερες από τη λειτουργία των Σχολών μας;

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2012

Σήμερα, που τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, βυθίζονται στην ανυποληψία, αποφασίσαμε να «πούμε ως εδώ». Η κατάσταση την οποία βιώνουμε καθημερινά υποβαθμίζει τις σπουδές μας και μεγαλώνει την απόγνωση της νέας γενιάς, απέναντι στα αδιέξοδα της κοινωνικής κρίσης που βιώνουμε.

Χωρίς δηλώσεις η συνάντηση Σαμαρά - Στουρνάρα στο Μαξίμου

Για περίπου τέσσερις ώρες συζήτησαν ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με σκοπό να βρεθεί κάποια λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει με το επικείμενο φορολογικό νομοσχέδιο.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Η Κυβέρνηση, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, επεφύλαξε, για τις πολύτεκνες μητέρες, ως δώρο, την μεταχείριση, που επεφύλαξε ο Ηρώδης στα νήπια της Βηθλεέμ, o oπoίoς διέταξε τη σφαγή των νηπίων αυταπατώμενος ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα εμπόδιζε την παρουσία του Θεανθρώπου επί της Γής.

Μας ξεφτίλισε διεθνώς ο Καπράλος!! Η ΔΟΕ ζητά να τιμωρηθεί γιατί «προκάλεσε ζημιά στο Ολυμπιακό κίνημα» (βίντεο)

Πόρισμα «καταπέλτης» της ΔΟΕ για τον μαυραγορίτη Σπύρο Καπράλο που πουλούσε ηθική όταν με τον Κούβελο απέκλεισαν την Παπαχρήστου

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΔΟΕ συνεδρίασε και αποφάσισε ότι «ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παραβίασε τον κώδικα συμπεριφοράς και ότι με τις πράξεις του προκάλεσε ζημιά στη φήμη του Ολυμπιακού κινήματος».