07 Δεκεμβρίου 2012

Πέτυχε η επαναγορά των ομολόγων – Ανοιξε ο δρόμος για τα 44 δισ.

Με απόλυτη αισιοδοξία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη διαδικασία επαναγοράς των ελληνικών ομολόγων που ήταν το σημαντικότερο εμπόδιο για την απόφαση των εταίρων και δανειστών μας προκειμένου να αποφασίσουν τη σταδιακή εκταμίευση των 44 δισ. ευρώ.

ΥΠΕΚΑ: Τον Φεβρουάριο θα μάθουμε εάν έχουμε κοιτάσματα υδρογονανθράκων

Τον Φεβρουάριο του 2013 αναμένεται να ολοκληρωθεί στο σύνολό του το έργο της γεωφυσικής διασκόπησης για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, που πραγματοποιεί από τις 11 Νοεμβρίου το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος της PGS (μέχρι σήμερα έχει διεκπεραιωθεί το 30%), όπως επισήμανε σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Ευάγγελος Λιβιεράτος.

Απέδρασε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Λαζανά και έγινε γνωστό 15 μέρες μετά

Την οργή των συγγενών αλλά και της τοπικής κοινωνίας προκάλεσε η αποκάλυψη της απόδρασης του Αφγανού που κατηγορείται για τη δολοφονία του Θανάση Λαζανά.

Α.Σαμαράς: Η Δικαιοσύνη θα ερευνήσει τις κατηγορίες κατά των Παπανδρέου

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Munchener Merkur στη έκδοση που Σαββατοκύριακου ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα ερευνήσει πλήρως τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου, ενώ προειδοποίησε ότι δεν θα πρέπει να προδικάζεται το αποτέλεσμα.

Αποκάλυψη ΣΟΚ Δελαστίκ!!! Η Μέρκελ αφού έδωσε το μήλο στον Αδάμ θα δώσει και την Κύπρο στην Τουρκία...

Απίστευτο γέλιο βγάζουν οι παπαριές του αναρχοφασίστα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Γιώργου Δελαστίκ. Απολαυστικό το κλάμα του για το ότι το ίνδαλμά του ο Χριστόφιας, που μέχρι τώρα μας τον έφερνε παράδειγμα αποφυγής του μνημονίου με τα δάνεια από τη Ρωσία και την Κίνα, αναγκάστηκε να δει την αλήθεια κατά πρόσωπο... Επειδή βέβαια η υπόθεση της Κύπρου δεν έχει κακούς Γερμανούς που ζηλεύουν τους Έλληνες για το ότι όταν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρήγαγε πολιτισμό, αυτοί έτρωγαν μπανάνες στα δέντρα...

Εντυπωσιακά τα windows8-Δείτε τις βασικές κινήσεις για οθόνες αφής (animations)

Μία από τις αλλαγές που έφεραν τα Windows 8 στην αγορά είναι η διάθεση υπολογιστών με οθόνες αφής τόσο σε tablets όσο και σε laptops και all-in-one υπολογιστές. Το νέο λειτουργικό της Microsoft που κυκλοφορεί ήδη από τον Οκτώβριο υποστηρίζει πλήρως τη χρήση σε οθόνες αφής προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία από την κλασική επιλογή με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.

Made in Turkey: Γέφυρα πεζών καταρρέει υπό το βάρος... 5πόντων χιονιού και ενός πεζού (βίντεο)

Τον τραυματισμό ενός μαθητή είχε ως αποτέλεσμα η κατάρρευση μιας γέφυρας για πεζούς στην κεντρική επαρχία του Κόρουμ στην Τουρκία, λόγω της υπερβολικής χιονόπτωσης.

Το συμβάν κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και δείχνει τη σταδιακή κατάρρευση εν μέσω πολυσύχναστου σημείου της πόλης.

«Κούρεμα» στον αριθμό των συμβούλων από τον πρωθυπουργό

Τον περιορισμό κατά 20% των θέσεων των συνεργατών και των συμβούλων των υπουργών, υφυπουργών και γενικών γραμματέων της κυβέρνησης, αλλά και των μετακλητών, που απασχολούνται στις αποκεντρωμένες διοικήσεις αποφασίσε ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ρέσλερ: ''Η ελληνική κυβέρνηση έκανε περισσότερα από ό,τι αναμέναμε"

Σε μία δήλωση στήριξης προς την Ελλάδα προέβη ο Γερμανός αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ. Τι δήλωσε για τη διάσωση της χώρας

''Η παρούσα ελληνική κυβέρνηση προχώρησε σε περισσότερες μεταρρυθμίσεις, από ό,τι αναμενόταν πριν από μισό χρόνο'', δήλωσε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ, στο πλαίσιο του γερμανικού οικονομικού φόρουμ στη Φρανκφούρτη.

Όχι ρε δεν γίνονται τέτοια! Με βύσμα στο Τατόι ο Ματέο της Ελένης...(ΦΩΤΟ)

Τέρμα τα δρομολόγια για την Ελένη Μενεγάκη... η οποία δεν πήγε να δει τον καλό της που ορκίστηκε

Μαζί με τα άλλα φανταράκια, ναυτάκια και της αεροπορίας τα παιδιά έδωσε σήμερα τον όρκο στην Πατρίδα και ο σύντροφος της Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος. Αποτέλεσε το πρόσωπο της ημέρας για τους φωτογράφους αφού η παρουσιάστρια δεν βρέθηκε στην Τρίπολη και στην 124 ΠΒΕ για να δει τον καλό της!

Καλά κρασιά: Εβγαλε οδηγίες η ΝΑSA για την καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου... για να μην αρχίσουν και πηδάνε απ' τα παράθυρα τα αμερικανάκια

Τις οικογένειες όλου του κόσμου επιχειρεί να προειδοποιήσει αλλά και να ενημερώσει η NASA, ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου όταν σύμφωνα με το υποτιθέμενο ημερολόγιο των Μάγια θα τελειώσει ο κόσμος.

Απίστευτο παραλήρημα Τσίπρα κατά των επενδύσεων... Φυσικά έμεινε αναπάντητο από τη ΝΔ...

Σε ένα απίστευτο αντιεπενδυτικό παραλήρημα που δεν έχει προηγούμενο, προχώρησε το πρωί από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας. Ξεχνώντας ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και προφανώς πιστεύοντας ότι με την αναβίωση των Σοβιέτ όπου κάθε επενδυτική πρωτοβουλία έπρεπε να περάσει από το γραφείο του Κόμματος προς έγκριση.

To «πορτοφόλι του ζητιάνου» με την ελληνική μαίανδρο σοκάρει τις ΗΠΑ

Η περίφημη ελληνική κούπα του καφέ που αποτελεί πλέον αστικό σύμβολο της Νέας Υόρκης, έγινε πορτοφόλι από αμερικανική εταιρεία. Το «τυχερο πορτοφόλι του ζητιάνου», όπως ονομάστηκε, προκάλεσε έντονες αποδοκιμασίες.

Δεν έχουν το θεό τους οι προδότες: Συμμαχία Λάτση με Τούρκους για τις μαρίνες

Σε στρατηγική συμφωνία με τον τουρκικό όμιλο Dogus προχώρησε η Lamda Development του ομίλου Λάτση. Θα ιδρύσουν κοινή εταιρεία με ισόποση συμμετοχή 50% η οποία σε πρώτη φάση θα επενδύσει σε τουριστικές μαρίνες. Από την πλευρά των Τούρκων ο φορέας που θα συμμετέχει στην επένδυση είναι η D-Marine Investments Holding B.V. θυγατρική του ομίλου Dogus.

Στουρνάρας: Εντολή να εισπράττει η ΔΕΗ το χαράτσι για τα ακίνητα

Επιστολή προς τη διοίκηση της ΔΕΗ θα στείλει το υπουργείο Οικονομικών, καλώντας την να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών του ρεύματος, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιάννης Στουρνάρας...

Αθώος ο 62χρονος για την ασέλγεια σε βάρος της 11χρονης

Μειοψήφισαν ένας δικαστής και ένας ένορκος, οι οποίοι είχαν την άποψη ότι 62χρονος κατηγορούμενος για την ασέλγεια σε βάρος 11χρονης, έπρεπε να κριθεί ένοχος για προβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης.

Ρε τους μαλάκ@@ τους Αυστραλούς!! Νεκρή βρέθηκε η νοσοκόμα που απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα

Νεκρή βρέθηκε η νοσοκόμα του νοσοκομείου King Edward VII που απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα Αυστραλών ραδιοφωνικών παραγωγών που ζητούσαν ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της εγκυμονούσας Κέιτ, υποδυόμενοι τον πρίγκιπα Κάρολο και την βασίλισσα Ελισάβετ.

Πέφτουμε απ΄τα σύννεφα: Γιος πρύτανη συνελήφθη με χασίς στη Θεσσαλονίκη

Η είδηση έχει σκάσει σαν βόμβα...


Σοκ στην ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης προκαλεί η σύλληψη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ νεαρού φοιτητή με χασίς, ο οποίος είναι γιος...

Το Τάμα του Έθνους: Έτοιμος ο «κολοσσιαῖος» Ναός του Σωτήρος στις 25 Μαρτίου 2021

Έκκληση στους Χριστιανούς πιστούς σε όλη την Ελλάδα να βοηθήσουν ώστε να πραγματοποιηθεί το αποκαλούμενο «Τάμα του Έθνους», που φέρεται ότι έκαναν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης πριν από 185 χρόνια, απευθύνουν τα μέλη του Σωματείου «Οι Φίλοι του Τάματος του Έθνους».

Βίντεο από το σεισμό στην Ιαπωνία: Απίστευτος ο Ιάπωνας!

Αντί να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι περιμένει στην καρέκλα του και κρατάει την οθόνη του pc, για να μην πέσει!! Δείτε τα βίντεο:

Ο Ρετσίνας ρωτάει επειδή δεν συμμετέχει στη μάσα: «Πόσο κοστίζει η προβολή του Ζερβού της ΔΕΗ;»

[Γιατί αν η ΔΕΗ του έχωνε λεφτά για διαφήμιση δεν θα ρώταγε... Μην τρελαθούμε ότι νοιάζεται για το λαό ο Κουρτάκης...]

Αντιγράφω από το parapolitika.gr την σωστή είδηση, που όμως θα κάνουν γαργάρα μόλις πέσει η διαφήμιση της ΔΕΗ:

Δίνει και χρήμα για διαφήμιση της εταιρείας την ώρα που αυξάνει το ρεύμα κατά 30% επειδή κινδυνεύει να χρεοκοπήσει

Οι ολλανδοί γελάνε με τον Τάσο Κάκο... Πραγματικά έχει πολύ γέλιο το άτομο [βίντεο]

Το γέλιο δημοσιογράφων ολλανδικής εκπομπής προκάλεσε ο τρόπος που έκανε ζέσταμα ο Τάσος Κάκος πριν από τον αγώνα του Europa League ανάμεσα στην Τβέντε και την Χέλσινμποργκ.

Ρήξη στις σχέσεις Μαξίμου -Στουρνάρα;

"Σήκωσε πολύ κεφάλι" λένε για την συνέντευξη τoυ

Σε μία -πρώιμη- ρήξη φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τον Γιάννη Στουρνάρα. Στο πρωθυπουργικό γραφείο δεν άρεσε καθόλου η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών στον Νίκο Χατζηνικολάου με την οποία δεν απέκλεισε.... νέα μέτρα!

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ συμβουλεύει τον Αλέξη

Η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ η οποία επιχείρησε να δώσει στον ελληνικό λαό κάτι νέο, φρέσκο, που θα φέρει την ανατροπή στην ελληνική κοινωνία.

Στουρνάρας: Το νέο φορολογικό ωφελεί τα εισοδήματα μέχρι 25.000 ευρώ


«Οσοι έχουν μπλοκάκι σε έναν εργοδότη, δεν θα φορολογούνται σαν επιχειρηματίες, δηλαδή δεν θα πληρώσουν το τέλος επιτηδεύματος των 650 ευρώ» αποκάλυψε πριν από λίγο στον Nίκο Χατζηνικολάου, στον Real FM, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Προηγείται σταθερά η Μερκελ

Με ποσοστό 39% οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες (CDU) διατηρούν σταθερό προβάδισμα έναντι των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), οι οποίοι ακολουθούν με 30%, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του πρώτου κρατικού τηλεοπτικού δικτύου της Γερμανίας ARD.

Στον Ερυθρό Σταυρό ο Ντερτιλής

Με οξύ ισχαιμικό επεισόδιο και εγκεφαλικό μεταφέρθηκε φρουρούμενος στον Ερυθρό Σταυρό ο 92χρονος Νικόλαος Ντερτιλής.

Σύσκεψη υπό τον Βενιζέλο... με 2 περαστικούς κάτω απ' τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο με τη συμμετοχή των Χρήστου Πρωτόπαπα, Ανδρέα Μακρυπίδη και Φίλιππου Σαχινίδη, μιας και...

Ξυπνήστε ζώα!! Βίντεο: "Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη"

Αφιερώστε δέκα λεπτά για να παρακολουθήσετε το σοκαριστικό ρεπορτάζ της γαλλικής τηλεόρασης για το Ισλάμ με τον τίτλο "Ρέκβιεμ για έναν Εφιάλτη". Το ρεπορτάζ παρουσιάζει δηλώσεις, μαρτυρίες και στοιχεία για το ότι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη ζουν 25-30 εκατ. μουσουλμάνοι ή, ότι παιδιά διδάσκονται τη Σαρία (ο ισλαμικός θρησκευτικός νόμος). Δείτε το βίντεο:

Φως στα αίτια της αυτοκτονίας του Σέρβου διπλωμάτη στις Βρυξέλλες

Φως στα αίτια της πρωτοφανούς αυτοκτονίας του διπλωμάτη Μπράνισλαβ Μιλίνκοβιτς 52 ετών, ο οποίος υπηρετούσε ως αντιπρόσωπος της Σερβίας στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ρίχνει δημοσίευμα σερβικής εφημερίδας.

ΑΟΜΑΤΟΙ που απευθύνονται σε ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ...

Πόσο πολύ πρέπει να έχεις στο αίμα σου τον κομματικό λαϊκισμό για να μήν βλέπεις την ειρωνεία που παράγει το θέμα σου ;;;

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Παρέμβαση Μεϊμαράκη για τις… απουσίες στις επίκαιρες ερωτήσεις

Παρέμβαση προς την κυβέρνηση θα κάνει ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ώστε να προσέρχονται οι αρμόδιοι υπουργοί και υφυπουργοί στο Κοινοβούλιο και να απαντάνε στις ερωτήσεις που καταθέτουν οι βουλευτές.

Δεν είναι δυνατόν! Κάποιο λάθος θα έγινε: Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων για χρηματισμό

Δυο υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων συνελήφθησαν από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για διαφθορά.

Οι δύο υπάλληλοι, ένας εργοδηγός και ένας εργατοτεχνίτης της Διεύθυνσης Κοινόχρηστων Χώρων του τμήματος Αυτεπιστασίας, σύμφωνα με καταγγελίες, απαίτησαν...

Να και μια δίκαιη δικαστική απόφαση για "κούρεμα" χρέους άνεργου

[Γιατί οι περισσότερες υποθέσεις που διαβάζουμε αφορούν λαμόγια του κερατά...]

Το Ειρηνοδικείο Αθηνών, προχώρησε με απόφασή του, σε ρύθμιση των οφειλών ενός 60χρονου, άνεργου και καρδιοπαθούς συμπολίτη μας, συνολικού ύψους 86.241 ευρώ. Σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου, ο 60χρονος, καλείται να καταβάλει μηνιαίως, 50 ευρώ συνολικά και στις τρεις τράπεζες, από τις οποίες είχε δανειοδοτηθεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η δικηγόρος, Άννα Κορσάνου:

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 6,9% τελικά η ύφεση γ΄τριμήνου

Mείωση κατά 6,9% παρουσίασε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) κατά το 3o τρίμηνο του 2012 σε σχέση με το 3o τρίμηνο του 2011, έναντι της μείωσης κατά 7,2% που είχε υπολογιστεί στην πρώτη εκτίμηση του 3oυ τριμήνου (flash estimate) και είχε ανακοινωθεί στις 14 Νοεμβρίου 2012, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Δημοσκόπηση Metron Analysis για τη φυλλάδα των "Συντακτών": +1,2% ο ΣΥΡΙΖΑ και +0,2% η ΝΔ... παρά τα μέτρα

[Παρά το ότι λήφθηκαν πολύ σκληρά μέτρα από την Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεκολλάει και η ΝΔ καταφέρνει όχι μόνο να κρατάει αλλά και να αυξάνει ελαφρά το ποσοστό της σε σχέση με τη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας το Σεπτέμβριο... Πράγμα που δείχνει ότι σε εκλογές, το 25% των αμετακίνητων ΝΔιτών, μπορεί να αυξηθεί κατά πολύ αν η κατάσταση βελτιωθεί προς το καλύτερο]

Απαισιόδοξοι εμφανίζονται οι πολίτες για το μέλλον των ιδίων και της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Metron Analysis (μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τις εκλογές του Μαΐου, 23,8% και στη ΝΔ μόνο 17,4% παρότι είχε πάρει 19% σε εκλογές λίγες μέρες πριν [δείτε φώτο δεξιά] ενώ λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου έδινε ΣΥΡΙΖΑ 26,4% και ΝΔ μόνο 27,1%...), που διενεργήθηκε για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών». Στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι ερωτώμενοι εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση, όμως μόλις ένας στους τρεις θέλει πρόωρες εκλογές.

Τετ α τετ Σαμαρά-Μέρκελ

Οι δυο τους θα είναι μέλη της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας, η οποία και θα παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της κατ’ ιδίαν συνάντησης του πρωθυπουργού με την Άνγκελα Μέρκελ στο Όσλο .

Καταδίωξη με τον "σαράβαλο κουβά" του Τριανταφυλλόπουλου

Ήταν 03:00 τα ξημερώματα, όταν τα βόρεια προάστια αναστατώθηκαν από πυροβολισμούς. Όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερις ληστές αποπειράθηκαν να ληστέψουν σπίτι στην Εκάλη, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες.

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Τσίπρας είναι σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν είναι ειλικρινής»

Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια η Σμαράγδα Καρύδη αποφάσισε να μιλήσει για θέματα μη καλλιτεχνικά, εκφράζοντας την άποψή της για τον Αλέξη Τσίπρα, την Χρυσή Αυγή και την οικονομική κρίση.

Ιστορικό επίτευγμα για τη Bundesliga

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλων επτά γερμανικές ομάδες προκρίθηκαν από τον πρώτο γύρο και θα αγωνιστούν και την άνοιξη στο Champions League και το Europa League αντίστοιχα. Στην φάση των 16 του CL προκρίθηκαν οι Ντόρτμουντ, Σάλκε και Μπάγερν, ενώ στο EL συνεχίζουν ακάθεκτες οι Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ, Στουτγκάρδη, Μπάγιερ Λεβερκούζεν και Ανόβερο.

Δημοσκόπηση Marc: Το 80% πιστεύει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ίδια ή χειρότερα!! Μια χαρά (για την εποχή) η ΝΔ στο 26%

Τα ίδια που γράψαμε και πριν 10 μέρες: Παρότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι τάζουν τα πάντα στους πάντες ο κόσμος δεν τους πιστεύει και αναμένει να δει που θα μας πάει η ΝΔ τους επόμενους μήνες. Σε σχέση με πριν 1,5 μήνα η ΝΔ χάνει 1% και ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει 0,2%.. τόσο καλά. Το εντυπωσιακότερο όλων όμως είναι ότι...

Φεύγουν από το Δημόσιο 700 επίορκοι ... λέμε τώρα- Από ποια υπουργεία ξεκινά η έξοδος

Την έξοδο από το Δημόσιο βλέπει η αφρόκρεμα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, καθώς συνολικά 700 άτομα, εφοριακοί, τελωνειακοί, πολεοδόμοι, αστυνομικοί, καθηγητές γυμνασίων και λυκείων, γιατροί του ΕΣΥ που βαρύνονται με σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα εδώ και τρεις εβδομάδες έχουν τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία.

Η Ελλάδα να αντιδράσει «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ» απέναντι σε Τουρκία - Αλβανία…

του ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

Στις 28 Νοεμβρίου, ο νυν πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ο άνθρωπος που οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας είχαν διώξει κακήν κακώς από το ανώτατο αξίωμα το 1996, επειδή θεωρήθηκε ο βασικός υπαίτιος για το οικονομικό σκάνδαλο με τις περίφημες «πυραμίδες», «άνοιξε» και πάλι το κεφάλαιο της «Μεγάλης Αλβανίας».

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Ο Κομιστής κατατρεγμένος

Δείτε:

Ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης εγκαινίασε η Microsoft

Ύστερα από μια μακρά περίοδο δοκιμών, η Microsoft παρουσίασε τη νέα ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία Socl, σύμφωνα με το CNN.

Το δίκτυο λειτουργεί ήδη δοκιμαστικά και το κοινό έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί και να ανταλλάξει μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο κ.α.

Το τελευταίο φύλο των γερμανικών Financial Times

Αυτό είναι το τελευταίο πρωτοσέλιδο των γερμανικών Financial Times που έχασαν μερικά γράμματα στο κάτω μέρος της σελίδας και έγιναν...

Συνελήφθη και ο Μάικ Μπατίστ


Συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο καλαθοσφαιριστής Μάικ Μπατίστ μετά την άφιξή του στην Αθήνα με την αποστολή της τουρκικής ομάδας Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.