08 Δεκεμβρίου 2012

Aυτή είναι η νοσοκόμα θύμα της φάρσας

Ο διεθνής Τύπος βγάζει όλο και περισσότερα στοιχεία, για τη νοσοκόμα, που αυτοκτόνησε, λίγα 24ωρα μετά τη φάρσα για την Kate Middleton.

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων (ανανεωμένο)

Δείτε τα:

Τελικά το κοπρόσκυλο ψόφησε από το φαί...

[Επειδή μερικοί ξεχνάνε και προσπάθησαν να παρουσιάσουν τον Οζάλ σαν καλό παιδί που το δηλητηρίασαν οι κακοί λίγο πριν επιστρέψει την Πόλη στην Ελλάδα, να θυμίσουμε ότι το κοπρόσκυλο το 1974 ζητούσε να καταληφθεί όλη η Κύπρος]

Δεν είναι θανατηφόρες οι ουσίες που εντοπίστηκαν στο λείψανο του Οζάλ

Τα ίχνη τοξικών ουσιών που εντοπίστηκαν στο λείψανο του Τούρκου πρώην προέδρου δεν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δηλητηριάστηκε, καθώς τα επίπεδά τους δεν είναι θανατηφόρα.

Η γκάφα του Άδωνι-Τι φωτογραφία ανέβασε και του την έπεσαν;

Προφανώς ο Άδωνις έπρεπε να είχε κρυφτεί γιατί όπως έδειξε η ήττα Καραμανλή το 2009, η πλειοψηφία δεν αντέχει την αλήθεια και προτιμάει να την κοροϊδεύουν κοιλαράδες που χύνουν μαύρο δάκρυ για όσους πεινάνε... αν υπάρχουν και τέτοιοι που να πεινάνε γιατί εγώ δεν έχω δει να αλλάζουν κάτι περιττές συνήθειες όπως κινητό και φραπέδες...

Μια απλή φωτογραφία του Άδωνι με τη Μανωλίδου, να...

Πόσο στοιχίζει το «νανοβιονικό» μπουφάν της 7χρονης κόρης του Ταρζάν;

[Όσο διαβάζετε τα παρακάτω για τον Ζούγκλα μην ξεχνάτε πως ο υπάλληλος Χαρδαβέλας που τα γράφει και το αφεντικό του ο Γιαννακόπουλος που τον πληρώνει αγοράζουν παιδικά ρούχα... από τους κινέζους και βιώνουν τις δυσκολίες της ελληνικής οικογένειας... όλοι τα ιδια σκατ@ είναι και απλά ξεκατινιάζονται λόγω διαφορετικών συμφερόντων...]

Ενας στους τέσσερις Ελληνες είναι άνεργος. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς αν βρουν δουλειά με τον βασικό μισθό των 586 ευρώ το μήνα, όπως μας είπε πρόσφατα και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Την τελευταία τριετία, 3.500 Ελληνες αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεχαν άλλο την πείνα και τον εξευτελισμό. Την ίδια ώρα, κάποιοι έχουν το θράσος να προκαλούν. Ο πάλαι ποτέ γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ντύνει την κόρη του...

Το ξέσπασμα της μάνας του Θ. Λαζανά: Αν ήταν δικό τους παιδί; Video

Οργισμένη η μάνα του αδικοχαμένου Θανάση Λαζανά μίλησε για την πρωτοφανή απόδραση του δολοφόνου του παιδιού της και ξέσπασε για το στυγερό έγκλημα που δεν τιμωρήθηκε...
"Έσφαξε το παιδί μου και δεν θα πληρώσει" λέει η μητέρα του πρόωρα χαμένου Θανάση που δολοφονήθηκε στην Πάτρα από μια ομάδα αλλοδαπών που κατάφεραν να ξεφύγουν εκτός από έναν 17χρονο που ενώ αρχικά συνελήφθη κατάφερε να αποδράσει λίγο πριν την εκδίκση της υπόθεσης.

Βίντεο: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 1-0 και Κέρκυρα-Γιάννενα 0-2

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Τριανταφυλλόπουλος πρόσωπο με πρόσωπο με τους επικινδύνους ληστές

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τη στιγμή που οι τέσσερις επικίνδυνοι και βαριά οπλισμένοι κακοποιοί ακινητοποιούν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ο δημοσιογράφος με απόλυτη ψυχραιμία βγαίνει από το αυτοκίνητο και απομακρύνεται από το σημείο. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος όπως δηλώνει πίστεψε ότι ήταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του Zougla.gr

Στουρνάρας: Υπουργοί συμπεριφέρονται σαν συνδικαλιστές και έκαναν τις πάπιες


Για υπουργούς που συμπεριφέρονται ως... συνδικαλιστές έκανε λόγο σε συνέντευξή του σε σαββατιάτικη εφημερίδα ο Γιάννης Στουρνάρας, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του ότι η εκταμίευση της δόσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Bundesliga 17η αγ.: Έχασαν όσοι ακολουθούν την Μπάγιερν (βίντεο)

Η Ντόρτμουντ έχασε μέσα στην έδρα της με 2-3 από την Βόλφσμπουργκ και η Σάλκε ηττήθηκε με 1-3 στην Στουτγκάρδη, η οποία μάλιστα την έπιασε στην βαθμολογία. Από τους Έλληνες δεν αγωνίστηκαν Μαλεζάς και Παπαδόπουλος, ενώ ο Παπασταθόπουλος ξεκινάει αυτή την ώρα βασικός με την Βέρντερ και ο Βιερίνια ξεκίνησε επίσης βασικός για τη Βόλφσμπουργκ

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Τελικά το δολοφόνο του Λαζανά τον άφησαν ελεύθερο και δεν την κοπάνησε όπως παραπληροφόρησαν!!!

Με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην Πάτρα για το γεγονός ότι δικάστηκε ερήμην ο 17χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του 30χρονου Θανάση Λαζανά, το υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο ανήλικος διέφυγε από Μονάδα Μέριμνας Ανηλίκων και δεν απέδρασε από Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων.

Για τον Γρηγορόπουλο λαλίστατος... για το ότι τον είπαν «Ορθόδοξο Τσάμη»... μούγγα

Ενοχλημένος είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας (ναι έσκισε το καλσόν του μόλις το έμαθε...), που οι Τσάμηδες τον αποκάλεσαν "Ορθόδοξο Τσάμη".

Στα χέρια του πρωθυπουργού η μυστική μελέτη για φυσικό αέριο και πετρέλαιο νότια της Κρήτης - Γίνεται λόγος για όφελος μαμούθ

- Πίσω από τις μελέτες κρύβεται ο νορβηγικός κολοσσός PGS
- Τα τελικά αποτελέσματα των μελετών αναμένονται μέσα στο 2013
- Ο υποθαλάσσιος πλούτος της χώρας θα μας βγάλει από το οικονομικό και ενεργειακό αδιέξοδο;
- Απατείται χάραξη ΑΟΖ πριν αρχίσουν τα τρυπάνια

Σάλο προκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα η μελέτη της Deutsche Bank σύμφωνα με την οποία έχουν εντοπιστεί υποθαλάσσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης και μάλιστα τόσα όσα ώστε η Ελλάδα ξεχρεώνει και με το παραπάνω και βγαίνει οριστικά από το οικονομικό αδιέξοδο.

Οι Αλβανοί αγόρασαν το "1821" του Τατσόπουλου... που λέει ότι οι ήρωες του 1821 μιλούσαν αλβανικά...

Οι "Μεγάλοι Έλληνες" αγοράστηκαν στην Κύπρο και στην Τουρκία και το "1821" - παραγωγή του ΣΚΑΙ και αυτή - πουλήθηκε σε καλωδιακή τηλεόραση της Αλβανίας. Προφανώς όχι από ...καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, μα κυρίως για προπαγανδιστικούς λόγους. Είναι νωπές, άλλωστε, οι δηλώσεις του Σαλί Μπερίσα για τη "Μεγάλη Αλβανία" μέχρι την Πρέβεζα.

Επεισοδιακά εγκαίνια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη

Επεισοδιακά ήταν τα εγκαίνια του γραφείου της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη σύμφωνα με το thrakitoday.gr καθώς οι διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση σε μικρή απόσταση από το γραφείο της Χρυσής Αυγής, προκάλεσαν φθορές στην τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας.

Να κι η ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της ΧΑ, που έψαχνε ο Κούλογλου

[Πριν λίγες μέρες ο αστείος έγραφε ότι μπορεί να την έβαλαν και παρακρατικοί για να κάνουν ήρωες του Χρυσαυγίτες...]

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο - Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI) αναλαμβάνει την ευθύνη για την τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο, με κείμενο της...

Η ωμή αλήθεια του Σόιμπλε για την Ελλάδα

Παραμένει, με χαώδη απόσταση από τον επόμενο, η φωνή της κοινής λογικής και του ρεαλισμού, γύρω από την Ελλάδα, την κρίση και τη στάση της Γερμανίας. Όσο κι αν μας ενοχλούν τις περισσότερες φορές αυτά που λέει.

Τα exit poll της επαναγοράς ομολόγων

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικές τράπεζες συμμετείχαν στην δημοπρασία, προσφέροντας ομόλογα ονομαστικής αξίας περίπου 11 δισ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο 75% του συνολικού χαρτοφυλακίου τους. Η συμμετοχή των υπολοίπων κατόχων χρέους ανήλθε στα περίπου 16 δισ. ευρώ, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι θα κινηθούν μεταξύ 15-18 δισ. ευρώ.

Αφοσιωμένος μέχρι την τελευταία στιγμή στον πατέρα του ο Βασίλης Ντερτιλής

Ακροβατούσε ανάμεσα στην πίστη στη Δημοκρατία και την αγάπη για τον πατέρα του


Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντερτιλή από εγκεφαλικό ανεύρυσμα πριν από μερικές μέρες στην Αυστρία όπου ζούσε με την δεύτερη σύζυγό του και τις δύο έφηβες κόρες του έγινε πρωτοσέλιδο, αφού ο πατέρας του αρνήθηκε να παραστεί στην κηδεία του γιου του για να μην υπογράψει το σχετικό αίτημα προσωρινής άδειας στις αρχές.

Ξεφτιλισμένος άντρας: Αποζημίωση 25.000 ευρώ πήρε ο Σημίτης ως θύμα τρομοκρατίας

Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης «κέρδισε» από το δημόσιο περισσότερα από 20.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.

PAOK – Levadiakos Live Stream (ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 17:15)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Τους βγαίνει η πίκρα και φαίνεται...

Σφοδρή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επίθεση στον Υπ. Οικ. από την εφημερίδα Δημοκρατία που σε συνεργασία με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ sites & blogs έχουν αναλάβει εργολαβικά να ροκανίζουν την καρέκλα του...

Βίντεο: Ο ορισμός του πολιτικού ψώνιου...

Δείτε τι βίντεο έχει ανεβάσει το άτομο για να θρέψει τη ματαιοδοξία του... "ευχαριστώ υπουργέ μου" και "ευχαριστώ δήμαρχε" από τον...

Δείτε αναλυτικά πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι σε υπουργεία

Αναλυτικά στοιχεία σχετικά με το πόσοι υπηρετούν στο Δημόσιο σε συγκεκριμένα υπουργεία δόθηκαν στη δημοσιότητα, σε απάντηση ερώτησης της Χρυσής Αυγής στη Βουλή που ζήταγε να πληροφορηθεί τον αριθμό τους αλλά και τις αποδοχές τους, από το Υπουργείο Οικονομικών.
Από την απάντηση προκύπτει ότι υπηρετούν στο Δημόσιο:

Ρονάλντο: Έβαλε στην τσέπη του την τσίχλα! (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην εκδήλωση των ισπανικών εθνικών βραβείων για να παραλάβει αυτό του καλύτερου Ιβηρο-Αμερικανού αθλητή για το 2011, αλλά τις συνήθειές του δεν τις απέβαλλε.

Ο Βαξεβάνης ήταν το πιο έξυπνο παιδί στο σόι ή έχουν κι άλλους τέτοιους;

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωστάρακος έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν το Twitter, προκειμένου να περάσει μέσω των κοινωνικών δικτύων κάποιο μήνυμά του.

Σήμερα για παράδειγμα, έγραψε: “Η Αγία Βαρβάρα σώζοι το Πυροβολικό, και το Πυροβολικό κερδίζει τους πολέμους. Όχι μόνο του βέβαια!!!”.

Στον Μιχάλη Κωσταράκο έσπευσε να απαντήσει ο Κώστας Βαξεβάνης:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λουτσιάνο Γκαλέτι

Και πάλι στο νοσοκομείο βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Γκαλέτι , λίγες ημέρες μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε.

Τρία αγόρια κάηκαν στην Καβάλα

Τρία ανήλικα αγόρια, ηλικίας πέντε, επτά και δεκαπέντε ετών, έχασαν τη ζωή τους όταν το σπίτι στο οποίο έμεναν με άλλα επτά μέλη της οικογένειάς τους έπιασε φωτιά για αδιευκρίνιστο ακόμη λόγο. Όπως φαίνεται, το μεγαλύτερο από τα τρία θύματα σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να σώσει τα δύο μικρότερα αδέρφια του.

Η κατσάδα Καραμανλή στον Μπούρα

Εντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μια παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο πρώην πρωθυπουργός κατσάδιασε τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Θανάση Μπούρα, με αφορμή την ψηφοφορία για το φορολογικό νομοσχέδιο και άφησε έκπληκτους τους παρευρισκόμενους βουλευτές.

Συνελήφθη Αλβανός για τη ληστεία στην Ερυθραία (τζιπ Μάκη)


[Ευτυχώς που ο Μάκης φορούσε το νανοβιονικό γιλέκο του, αλλιώς θα είχαμε θύματα]

Σπείρα σκληρών Αλβανών κακοποιών, ήταν οι δράστες που ενεπλάκησαν με τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, χθες το βράδυ, του έκλεψαν το τζιπ και από αυτό ..

Ποια παιδιά πολιτικών σπουδάζουν σε παν/μια του εξωτερικού όπου πληρώνεις και παίρνεις πτυχίο

Στα μεγαλύτερα, τα πιο γνωστά ιδιωτικά πανεπιστήμια και πανάκριβα κολέγια του εξωτερικού, στέλνουν τα παιδιά τους οι περισσότεροι από τους Έλληνες πολιτικούς ενώ ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις των παιδιών που ολοκλήρωσαν την βασική τους πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Βίντεο: Την απάτησε και του έσπασε το αυτοκίνητο

Την απάτησε και αυτή ξέσπασε στο αυτοκίνητό του, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.
Ο λόγος για μια Βραζιλιάνα η οποία χρησιμοποιώντας ένα σφυρί έφτασε στο πάρκινγκ που άφηνε συνήθως το αμάξι του ο σύζυγός της και με όση δύναμη είχε άρχισε να σπάει τα τζάμια του αυτοκινήτου αλλά και να προκαλεί βλάβες στο καπό του.

Ο Νίκος και το ακριβό διαμέρισμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών για τη σχέση που μπορεί να έχει ο Νίκος Παπανδρέου με διαμέρισμα αξίας εκατομμυρίων λιρών περίξ του Hyde Park, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά.

Βρήκαν τη λύση στη Σουαζιλάνδη... αυξάνουν τους φόρους σε μάγους και μέντιουμ για να μην μπούνε στο ΔΝΤ

Την αύξηση των φόρων στα μέντιουμ και τους μάγους-γιατρούς που κάνουν «χρυσές» δουλειές στην Σουαζιλάνδη, εισηγήθηκε ένας βουλευτής προκειμένου να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα που έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα από την οικονομική κρίση.

Άγνωστες μαρτυρίες από την καταστροφή της Σμύρνης

Προσωπικές μαρτυρίες ενός Αγγλικανού ιερέα που έζησε την καταστροφή της Σμύρνης κατατέθηκαν σε μια συγκινητική εκδήλωση που έγινε στο Σίδνεϊ από την ΑΧΕΠΑ και τον Σύλλογο Ελλήνων Εκπαιδευτικών με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την καταστροφή της. Ομιλήτρια ήταν η Ιωάννα Χίσλοπ από την Αγγλία η οποία παρουσίασε αποσπάσματα των γραπτών αναφορών του παππού της, Τσαρλς Ντόμπσον, για την Σμύρνη του 1922. Ο Τσαρλς Ντόμπσον ήταν ιερέας της Αγγλικανικής εκκλησίας.

Τι ετοιμάζει η αδίστακτη Αγκυρα στην Κομοτηνή και τι κάνει το ελληνικό ΥΠΕΞ για να την εμποδίσει;

Του Σάββα Καλεντερίδη

Οι πρωταγωνιστές της επιχείρησης εισβολής και κατοχής της Κύπρου σε πολιτικό επίπεδο ήταν ο πρωθυπουργός Ετζεβίτ και ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης συνεργασίας Νετζμετίν Ερμπακάν. Ο Ετζεβίτ ήταν μαθητής και χαϊδεμένο παιδί του εγκεφάλου της εισβολής Χένρι Κίσινγκερ, ενώ ο Νετζμετίν Ερμπακάν ήταν ο επικεφαλής του πολιτικού Ισλάμ, εκ των δασκάλων και καθοδηγητών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

"Γιατί δεν είμαι δημοκράτης"

Γράφει ο Ιπποκράτης Σαρυμάς
ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής

Αν ζούσε σήμερα ο μέγας φιλόσοφος Αριστοτέλης και παρατηρούσε τα πολιτικά συμβάντα γύρω του, θα εξηγούσε «Γιατί δεν είμαι δημοκράτης». Θα ανέλυε για μία ακόμη φορά το γιατί το δημοκρατικό πολίτευμα καταστρέφει το έθνος.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο taxalia.blogspot.com ... διαβάστε το όμως μέχρι τέλους και πιο πέρα ;)

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί Ελλάδα και Κύπρο να αναγνωρίσουν το Κόσοβο

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάλεσε για άλλη μια φορά τις πέντε χώρες-μέλη που δεν έχουν αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο –Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Σλοβακία και Ισπανία- να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την προσέγγιση του Κοσόβου με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτοκαταργήθηκε ή το έκλεισαν;

Ένα πολύ καλό ιστολόγιο, το Crimes On Air, είναι κλειστό από χθες το βράδυ. Άγνωστο γιατί οι διαχειριστές του δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει το λόγο που καταργήθηκε... Τους το έκλεισε η Google όπως...

Συνελήφθη ένας εκ των δραστών στο Κρυονέρι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθη πριν από λίγο ένας από τους τέσσερις δράστες του περιστατικού στο Κρυονέρι που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα.