10 Δεκεμβρίου 2012

Αυτό είναι το γαλάζιο μοντέλο που θεωρεί φλωράκο τον Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Όποιος πιστεύει ότι η ομορφιά δεν μπορεί να συνδυαστεί με… άποψη και οι σπουδές με δουλειά , προφανώς δεν ξέρει την Έλλη... Το νεαρό μοντέλο και φοιτήτρια καταφέρνει να συνδυάζει πράγματα που στα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της φαίνονται ακατόρθωτα. Δουλεύει από το πρώτο έτος των σπουδών της στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής...

Παραιτήθηκε (αν δεν τον παραίτησαν...) το νούμερο από τον ΣΚΑΪ

Παραιτήθηκε για λόγους "αξιοπρέπειας" (λέει... αλλά το πιθανότερο είναι να τον παραίτησαν και η επιστολή να είναι μαϊμου) ο ψεύτης ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στις Βρυξέλλες, Θάνος Δημάδης, όπου μετατέθηκε αφού τον κυνήγησαν από τις ΗΠΑ!

Ο ίδιος πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter...

Υπό αποχώρηση Μαρκόπουλος-Ζώης - Και στις δύο βάρκες πατάει ο Τέρενς

Ξένο σώμα θεωρείται πλέον ο Κώστας Μαρκόπουλος στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπου γίνεται το έλα να δεις με τον Μελά να κατηγορεί τους διαφωνούντες για καιροσκοπισμό. Ο βουλευτής του κόμματος μετά την κίνηση του Πανου Καμμένου να ορίσει στην θέση του τον Παναγιώτη Μελά , θεωρείται ότι είναι- ήδη-στον προθάλαμο της εξόδου...

To νέο βίντεο του ΠΑΣΟΚ κατά της Χρυσής Αυγής και σενάριο επιστημονικής φαντασίας: Ο Βενιζέλος θα κάνει συγκέντρωση ΠΑΣΟΚων!

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του νεοναζισμού και της κοινωνικής βίας καλεί το ΠΑΣΟΚ όλους τους πολίτες, το ερχόμενο Σάββατο στις 15/12 και ώρα τρεις το μεσημέρι.

Η προσυγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την πλατεία Συντάγματος και έχει προορισμό την Ακρόπολη.

Γιατί αποχώρησε ο ηγετίσκος Καμμένος από τη ΔΕ που ό ίδιος έχει ορίσει;

«Πώς φτάσαμε να μιλάμε για δολάριο και για οριακή συμμετοχή στην Ευρώπη;», αναρωτήθηκαν χαρακτηριστικά κορυφαίοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι οποίοι εξέφρασαν δυσαρέσκεια στον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο για περιφρόνηση στις συλλογικές διαδικασίες.

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: Βιάστηκε απο 3 άντρες και τελικα... πλήρωσε πρόστιμο

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η ιστορία της 28χρονης Βρετανίδας που έπεσε θύμα βιασμού από τρεις Ιρανούς στο Ντουμπάι και μετά βρέθηκε να πληρώνει πρόστιμο επειδή ήταν μεθυσμένη (χωρίς να έχει σχετική άδεια) όταν της έγινε η επίθεση.

Αύριο το πρωί στο διαδίκτυο τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών

Από αύριο το πρωί στις 11, θα αναρτηθούν τον ιστότοπο της Βουλής όλες οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης όλων των υπόχρεων πολιτικών, για το οικονομικό έτος 2011 τα οποία θα παραμείνουν στο διαδίκτυο για ένα μήνα και συγκεκριμένα μέχρι το πρωί της 11ης Ιανουαρίου 2013.

Υποχώρηση του ελλείμματος του προϋπολογισμού

Στα 12,919 δισ. ευρώ υποχώρησε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο 11μηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου, ενώ σε πρωτογενή βάση, χωρίς δηλαδή τις δαπάνες εξυπηρέτησης του χρέους, διαμορφώθηκε σε 1,486 δισ. ευρώ, αρκετά χαμηλότερα από τον επίσημο στόχο, που ήταν 15,047 και 3,596 δισ. ευρώ αντίστοιχα.

Αφού η ΝΔ διέρρευσε ότι δεν θέλει πίσω σκουπίδια, ο Μανώλης ανακοίνωσε ότι... δεν επιστρέφει

Στα "σενάρια επιστροφής του" στη ΝΔ (που τα είδε άραγε και ποιος του είπε ότι τον θέλουμε πίσω τον καραγκιόζη;) απάντησε ο Γιάννης Μανώλης μέσα από το Twitter χρησιμοποιώντας μία γνωστή φράση...ελαφρώς παραλλαγμένη στα μέτρα της εποχής

Το ΤΑΙΠΕΔ ζητάει καλύτερη προσφορά για τα κρατικά λαχεία από Κόκκαλη και ΣΙΑ

Την υποβολή υψηλότερης προσφοράς για την αποκρατικοποίηση των κρατικών λαχείων, ζήτησε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) από τη σύμπραξη των εταιρειών OPAP Investment Limited, Lottomatica Giochi e Partecipazioni S.r.l., Intralot Lotteries Limited και Scientific Games Global Gaming S.à.r.l.

Ρεν: Η Ελλάδα και όχι η Τρόικα θα ελέγχει τις καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες

Τους στόχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πάταξη της φοροδιαφυγής μέσω δημιουργίας μητρώου λογαριασμών και παρακολούθησης της κίνησης σε αυτούς ανέλυσε ο επίτροπος επί τον Οικονομικών Ολι Ρεν.

Σταϊκούρας για τον προϋπολογισμό: Καλύτερα από τις προβλέψεις


Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση, αναφορικά με την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2012, μετά και τη δημοσιοποίηση των σχετικών στοιχείων:

Απέτυχαν να λιντσάρουν τους δολοφόνους των ανδρών της ΔΙ.Α.Σ.... δεν πειράζει, θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες

Να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιώργου Σκυλογιάννη και Γιάννη Ευαγγελινέλη τον Μάρτιο του 2011 στου Ρέντη, ζήτησαν σήμερα, Δευτέρα, οι οικείοι των δυο άτυχων αστυνομικών, κατά την έναρξη της δίκης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Βίντεο: Απίστευτο ξύλο στην Σουηδία

Ένα βίντεο που ανέβηκε χθες στο YouTube δείχνει ότι χούλιγκαν υπάρχουν παντού. Οπαδοί της Νόρκεπινγκ και της Χάμαρμπι στην Σουηδία επιδίδονται σε μάχες σώμα με σώμα στους δρόμους με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Ο Καμμένος αντικατέστησε τον Μαρκόπουλο γιατί θεωρεί ότι κάποιοι τον ψέκασαν με αποτέλεσμα να διαφωνεί μαζί του

Συνεκλήθη εκτάκτως κατόπιν αιτήματος μελών της η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όπως ανακοινώθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, "λόγω αρνήσεως του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστα Μαρκόπουλου να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθήκοντα γραμματέα ασκεί ο αναπληρωτής γραμματέας κ. Παναγιώτης Μελάς".

Υπό διάλυση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες! Δειλό και ανεύθυνο λένε τον Πάνο Καμμένο βουλευτές του!

  Ο τίτλος είναι κλεμμένος από το NEWSIT αλλά πάνω κάτω όλα τα σάιτ το ίδιο λένε.
Έτσι είναι,ότι χτίζεται πάνω στην άμμο έχει άσχημη κατάληξη.Ήθελαν να το παίξουν αντιμνημονιακό δεξιό κόμμα.
   Χωρίς προτάσεις,απλά μονάχα υστερικές φωνές και κορώνες.
   Όλοι μας έχουμε ΧΑΖΕΨΕΙ από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.Όλοι μας έχουμε χαζέψει από τα παράλογα φορολογικά μέτρα.
  Όλοι μας θέλαμε,τουλάχιστον να είχανε μείνει τα πάντα πριν από το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
  Για αυτό θέλουμε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ -ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
  Ο Καμένος το μόνο που έκανε ήταν να ξεφωνίζει, ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ.
  Πιστεύω δε ότι εαν είχε ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ η Ν.Δ. ίσως είχε καταφέρει κάτι περισσότερο,τουλάχιστον όσο αφορά τις σχέσεις της Ελλάδος με την Ε.Ε.
 Τώρα Πανούλη άντε και ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Διαλύονται οι ΑΕροψεκασμένοι! Ανταρσία εναντίον Καμμένου! Μόνο 5 βουλευτές πήγαν στην ΚΟ!!

Ενα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χαρακτηριστικό της έντονης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του κόμματος είναι το γεγονός ότι στην έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας παραβρέθηκαν - πέραν του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου - μόνο πέντε βουλευτές, από τους 20 που συνολικά έχει το κόμμα.

Επιτέλους κάτι αρχίζει να κινείται στην Ευρώπη: Οριστική απαγόρευση του φερετζέ και στο Βέλγιο

Μετά τη Γαλλία και την Ελβετία, άλλη μια Ευρωπαϊκή χώρα αποφάσισε να απαγορεύσει οριστικά τη μπούργκα και το φερετζέ σε δημόσιους χώρους.

Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο του Βελγίου έκρινε οτι ο νόμος που ψήφισε η Βουλή του Βελγίου κατά της δημόσιας εμφάνισης με μπούργκα...

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του YouPorn

Φοροδιαφυγή ο τσοντάκιας....

Συνελήφθη τη Δευτέρα για φοροδιαφυγή ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας πορνογραφικού περιεχομένου, YouPorn.

Δημογραφικό έγκλημα σε εξέλιξη...


Αντί ενός απλού, σταθερού, αποτελεσματικού κατά της φοροδιαφυγής και κοινωνικά δίκαιου φορολογικού συστήματος, σύμφωνα με τις επαγγελίες και των τριών συγκυβερνώντων κομμάτων, φαίνεται ότι προωθείτο το ακριβώς αντίθετο.

Εστω κι αν η επακολουθήσασα κατακραυγή οδήγησε σεβελτιωτική αναθεώρηση. Πάντως, αντί απλού, θα έχουμε ένα ακόμη πιο περίπλοκο, προς μεγάλη χαρά των φοροτεχνικών, στους οποίους αναγκαζόμαστε να καταφεύγουμε, και ακόμη μεγαλύτερη χαρά όσων εφοριακών υποκύπτουν στον πειρασμό να γίνονται εκείνοι πλουσιότεροι αντί του κράτους.

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι Διοικητικοί Δικαστές

Τέλος στην αναβολή συζήτησης των υποθέσεων αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Ενωσης Διοικητικών Δικαστών, έπειτα από κινητοποιήσεις που κράτησαν σχεδόν τρεις μήνες.

Ελληνικό τελωνείο, καφκικό πάρτι!

Κάποιος που αγόρασε βιβλία απ' το Amazon και βρέθηκε αντιμέτωπος με το Τέρας της Ελληνικής Γραφειοκρατίας διηγείται την κωμικοτραγική περιπέτειά του.

Μου έγραψε ο Κώστας Γκαζής:

Φάκελος Θράκη- Από τη Συνθήκη της Λωζάνης μέχρι σήμερα – Ιστορικό πλαίσιο

Άρθρο του Αναστάσιου Λαυρέντζου,
Στελέχους Διαχείρισης Τραπεζικών Κινδύνων

Η Ελλάδα των μνημονίων και της βίαιης δημοσιονομικής προσαρμογής πριν βρεθεί στη σημερινή κατάσταση δεν ήταν μια χώρα χωρίς προβλήματα. Αντιθέτως, όντας τμήμα των άστατων Βαλκανίων, εδώ και δεκαετίες αντιμετωπίζει σοβαρές απειλές, οι οποίες με την τωρινή της εξασθένηση είναι πιθανό να ενταθούν ή και να πολλαπλασιαστούν. Με αφετηρία αυτή την εκτίμηση, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα ζητήματα της Θράκης, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ζητά την προσοχή μας.

Σε χίλια κομμάτια σπάει το ΠΑΣΟΚ. Νέο κόμμα ετοιμάζουν παλιά στελέχη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ


Σε χίλια κομμάτια σπάει το ΠΑΣΟΚ. Μετά τη ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέα Λοβέρδου ,τη Δυναμική Ελλάδα του Ηλία Μόσιαλου καθώς και κινήσεις όπως η Π80,Μπροστά Σήμερα, που συγκροτήθηκαν και στελεχώνονται σε μεγάλο βαθμό από πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, νέο κόμμα ετοιμάζουν και οι παλιοί νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ. Πολλά από τα στελέχη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ των εποχών Τόνιας Αντωνίου (τέλη 80,ως αρχές 2000) μαζεύτηκαν στο ξενοδοχείο Stanley χθες Κυριακή κι αντάλλαξαν απόψεις ,έχοντας ως στόχο να συσπειρώσουν όσους περισσότερους από τους παλιούς συναγωνιστές τους ανά την Ελλάδα μπορούν και να κινηθούν εκτός ΠΑΣΟΚ ,δημιουργώντας ένα νέο κόμμα που το τοποθετούν στο χώρο της πατριωτικής σοσιαλιστικής αριστεράς.

Τα χρέη των τηλεοπτικών σταθμών

Από την Εφημερίδα των Συντακτών και σύμφωνα με τους ισολογισμούς των καναλιών:

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές-απάτες στο Facebook

Δεν είναι λίγες οι φορές που επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητα του Facebook αλλά και την αφέλεια ορισμένων χρηστών του μέσα από εφαρμογές-απάτες που σκοπό έχουν την υποκλοπή των δεδομένων των τελευταίων και τη μόλυνση των υπολογιστών τους με ιούς.
Ας δούμε ποιες είναι οι συνηθέστερες από αυτές που θα πρέπει πάσει θυσία να αποφύγουμε:


1. Change Your Facebook Color

Συντέλεια: Μετά τις 21 Δεκεμβρίου, το επόμενο "τέλος" έρχεται τον Ιανουάριο

Κατακλυσμοί, αιώνιο πυρ, αμμοθύελλα, λυκόφως των θεών: εδώ και χιλιετίες ο τρόμος για το τέλος του κόσμου αγχώνει τους ανθρώπους, επιλέγοντας διαφορετικούς δρόμους ανάλογα με τον πολιτισμό, τη χρονική περίοδο και την πρόοδο της γνώσης.

Δασκάλους ελληνικών θέλει η Βουλγαρία

Δασκάλους για να τούς διδάξουν την ελληνική γλώσσα ώστε να διευκολυνθούν στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ζητούν οι κάτοικοι του πομάκικου χωριού Τσράντσα της νότιας Βουλγαρίας, που απέχει «μια ανάσα» από τα σύνορα με την Ελλάδα.

Συνελλήφθη ο δολοφόνος του κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση το 2011... είναι φυσικά Αλβανός...

Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. ο ένας εκ των δραστών της ληστείας μετά φόνου σε βάρος κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση, το Μάιο του 2011.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δράστες είναι δύο Αλβανοί, ηλικίας 23 και 26 ετών, εκ των οποίων ο πρώτος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Αυξήθηκαν τον Οκτώβριο εισαγωγές – εξαγωγές

Αύξηση 13,8% των εξαγωγών και 10,1% των εισαγωγών, χωρίς τα πετρελαιοειδή, κατέγραψε τον Οκτώβριο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011 το εμπορικό ισοζύγιο της Ελλάδας.

S&P: Η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ... αλλά κι αν έβγαινε, η ευρωζώνη δεν θα είχε πρόβλημα

«Η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ», τόνισε σε συνέδριο στο Ισραήλ ο Μόρις Κρέμερ, επικεφαλής των αξιολογήσεων των κρατικών χρεών στον οίκο Standard and Poor's.

Α.Σαμαράς: Ελλάδα και Κύπρος μπορούν να γίνουν ενεργειακοί τροφοδότες της ΕΕ

Σημαντική παρέμβαση στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τα πιθανά κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα έκανε από την Κύπρο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sigmalive, ο κ. Σαμαράς, εμμέσως επιβεβαιώνει ότι έχει γίνει γνώστης των μελετών που κάνουν λόγο για ενδείξεις σημαντικών κοιτασμάτων στα νότια της Κρήτης.

10 Δεκεμβρίου 1893: "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!"

"Δυστυχώς κύριοι, επτωχεύσαμεν", ανακοίνωσε, σαν σήμερα, 10 Δεκέμβρη, το 1893 ο Χαρίλαος Τρικούπης στη Βουλή.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης έγινε για πρώτη φορά Πρωθυπουργός της Ελλάδας τoν Απρίλιο του 1875. Για είκοσι χρόνια κυριάρχησε στην πολιτική ζωή της χώρας και θεωρήθηκε κύριος εκπρόσωπος της ανερχόμενης αστικής τάξης. Ήταν πρωθυπουργός για συνολικά έντεκα χρόνια.

Ο Στάινμπρουκ μπορεί να είναι… χρήσιμος για την Ελλάδα

Η πολιτική λογική λέει ότι η Άνγκελα Μέρκελ δεν μπορεί να χάσει τις εκλογές της Γερμανίας που είναι προγραμματισμένες για τον Σεπτέμβριο του 2013. Η ίδια λογική υπονοεί ότι ακόμη κι αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο, δεν θα μπορούσε να ηττηθεί από τους Σοσιαλδημοκράτες οι οποίοι παραμένουν δυσκίνητοι και αρτηριοσκληρωτικοί, πολύ μακριά από το κόμμα που είχε καταφέρει να εκφράσει ένα ευρύ ρεύμα κοινωνικής πλειοψηφίας επί Γκέρχαρντ Σρέντερ. Ακόμη περισσότερο, δεν μπορεί να χάσει από τον Πέερ Στάινμπρουκ.

Ο Βλάσης ξανάφερε το χαμόγελο: Αν με είχατε ακούσει τον Ιούνιο θα είμασταν 19 βαθμούς μπροστά

Επανεμφάνιση του Βλάση Τσάκα μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Ο Τσάκας είπε πως ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ έρχεται τη Δευτέρα (10/12) στην Ελλάδα και αποκάλυψε πως την Τετάρτη (12/12) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα δώσει λεπτομέρειες για την τελική του πρόταση, σχετικά με την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Και οι Βούλγαροι κύριε που δεν είναι στο ευρώ γιατί δεν κόβουν λέβα να πληρώσουν τα δώρα των Χριστουγέννων;

Οι πατριώτες του κώλου και οι Λαφαζανέοι ας διαβάσουν την παρακάτω είδηση...

Τη μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων στους συνταξιούχους, λόγω έλλειψης πόρων, ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.

«Όπως προκύπτει, δεν υπάρχουν χρήματα στον κρατικό προϋπολογισμό» για την καταβολή του, δήλωσε ο κ. Μπορίσοφ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο bTV.

Η συνέχεια και το σχόλιο στο antilogos-gr.blogspot.com

Αγριεύει ο πόλεμος της Τρόικας με την Διαπλοκή και τους Εκδότες

Η σύγκρουση συμφερόντων αλλά και εξουσιών, σε επιχειρηματικό και μιντιακό επίπεδο, λαμβάνει πλέον διαστάσεις χιονοστιβάδας, με φόντο τη σταθερή βούληση της Τρόικας να έχει καθοριστικό ρόλο στις οικονομικές εξελίξεις και να διαμορφώσει τα νέα τζάκια εν όψει και των επικείμενων αποκρατικοποιήσεων.


Μπααα! Κάποιο λάθος θα 'γινε: Δημοσκόπηση δείχνει ραγδαία πτώση στην αξιοπιστία των ΜΜΕ

Η αξιοπιστία των ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ, παίρνει όλο και περισσότερο την κατιούσα. Σύμφωνα με την πανελλαδική έρευνα της Metron Analysis, παρά τη μικρή μείωση που καταγράφεται στην καθημερινή χρήση των ελληνικών ΜΜΕ, η πτώση της αξιοπιστίας τους είναι ραγδαία.

ΒΙΝΤΕΟ-Ενδιοικογενειακός καυγάς ΠΑΣΟΚων

Αρπάχτηκαν πριν από λίγο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΠΑΣΟΚος αρχισυνδικαλΗστής, Νίκος Τσουκαλάς, για τις θέσεις και τη στάση των δύο κομμάτων απέναντι στο μνημόνιο.

Δείτε το βίντεο από το πρωινό του Mega:

Σε σύσκεψη με τσιπούρες ο Φούχτελ

Ο σχεδόν... ελληνοποιημένος ειδικός απεσταλμένος της Ανγκελα Μέρκελ, υφυπουργός Χανς Γιόχαν Φούχτελ, είχε συνεργασία το Σάββατο με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, για θέματα που αφορούν την αξιοποίηση των τουριστικών εγκαταστάσεων, των λιμανιών και των απορριμάτων της περιφέρειας.

Άδωνις: Το ταξίδι του Καμμένου στην Αυστραλία κόστισε 50.000 ευρώ, το δικό μου μηδέν

Τον δεύτερο μήνα του μέλιτος ζει το ζεύγος Άδωνι Γεωργιάδη-Ευγενία Μανωλίδου που απολαμβάνουν τα αξιοθέατα του Σίδνεϊ, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης, μετά από πρόσκληση ομογενών, του βουλευτή της ΝΔ με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Μόνιμης Διακομματικής Επιτροπής Αποδήμων της Βουλής.

«Ζεεχόφερ και Σαμαράς στο ίδιο μήκος κύματος» σύμφωνα με τα Γερμανικά μέσα

Επίκεντρο στις ιστοσελίδες των Γερμανικών μέσων είναι η χθεσινοβραδινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας και αρχηγό των Γερμανών Χριστιανοκοινωιστών (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ, ενώ κάνουν λόγο για «εξαιρετικό κλίμα» μεταξύ των δύο πολιτικών.

Κάνει και χιούμορ ο Πάγκαλος-Δείτε τι έγραψε για τα πετρέλαια

Διάθεση για χιούμορ έχει ο Πάγκαλος, και γιατί να μην έχει άλλωστε…! Επειδή δυσκολεύεται να πληρώσει τα χαράτσια… δεν βαριέσαι θα την βρει την άκρη ή καλύτερα την βρήκε όπως αναφέρει και στην ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου του «Μαζί τα Φάγαμε». Θέλοντας να κάνει χιούμορ ο Πάγκαλος, με τα όσα τραγικά βιώνει ο ελληνικός λαός αναφέρει:

Kόκκινο κρασί της Κρήτης δεύτερο στα 100 καλύτερα του κόσμου

Η πιο σημαντική κριτικός οίνου στον κόσμο, η Jancis Robinson, παρουσίασε στους Financial Times τη λίστα με τα 100+ καλύτερα κόκκινα κρασιά της χρονιάς κρατώντας τη δεύτερη θέση για την Κρήτη.

Ο Σαμαράς σήμερα στο Οσλο στην τελετή παραλαβής του Νόμπελ Ειρήνης

Είκοσι ευρωπαίοι ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ και ο γάλλος Πρόεδρος Φρνασουά Ολάντ, θα παραστούν στην τελετή παραλαβής του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ενωση, στο Οσλο της Νορβηγίας. Εκεί έγιναν δεκτοί με πορείες διαμαρτυρίας.

Γιακουμάτος: «Θα ανεξαρτητοποιηθώ μέχρι το Πάσχα εάν…»... και πιο γρήγορα να το κάνεις δεν θα μας χαλάσει...

Μέχρι το Πάσχα δίνει διορία στην κυβέρνηση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δηλώνει ότι μόνο αν έρθει ο Μεσσίας … θα παραδώσει την έδρα του

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος επανέλαβε τα όσα αναφέρει και στην επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό, πριν μερικές εβδομάδες, ότι δηλαδή θα ανεξαρτητοποιηθεί, εάν δεν αλλάξει η κατάσταση και δεν προχωρήσει η ανάπτυξη στη χώρα.

Λογικό για κομμουνιστές: Η ΔΗΜΑΡ ζητάει από την ΕΡΤ να κόψει τον Κασιδιάρη

[Και πριν πει την κλασική παπαριά κανας ΑΕροψεκασμένος «μα νε αυτούς κυβερνάει η ΝΔ» να του θυμίσω ότι ο Σαμαράς ζήτησε απ' όλους να συμμετέχουν αλλά κάποιοι διάλεξαν να γίνουν ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και να μας παρουσιάζουν τον Τσίπρα σαν μεγάλο πατριώτη...]

Για 18 ολόκληρα λεπτά εμφανίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης στην κρατική τηλεόραση το Σάββατο και βρήκε την ευκαιρία να καταγγείλει τα ΜΜΕ ότι δεν διαθέτουν στο κόμμα του τον τηλεοπτικό χρόνο που του αναλογεί...

Ομογενής ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης;

Εδώ και χρόνια, ο ομογενής Τζον Κατσιματίδης (John Catsimatidis) βρισκόταν ανάμεσα στα ονόματα εκείνα που «έπαιζαν» για το χρίσμα του δημάρχου της Νέας Υόρκης, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε και αποσυρόταν.

Ξεφουσκώνει η φούσκα-Τουρκία: Στο 1,6% υποχώρησε ο ρυθμός ανάπτυξης στο γ΄ τρίμηνο

Στο 1,6% υποχώρησε ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης της τουρκικής οικονομίας στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η τουρκική στατιστική υπηρεσία.

Καλοπληρωμένες ντίβες και φοβισμένος προπονητής

"Στο θολωμένο μου μυαλό, ο Θρύλος είναι μια σταλιά", λέει το άσμα κάπως παραφρασμένο... Κοιμήθηκαν οι παίκτες, κοιμήθηκε και ο Ζαρντίμ στον πάγκο και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ν. Λυγερός: Επιβάλλεται ο καθορισμός της ΑΟΖ

Ο Νίκος Λυγερός, ένας εκ των τριών Ελλήνων καθηγητών που συνέταξαν την έκθεση για τους υδρογονάνθρακες στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο και η οποία βρίσκεται ήδη στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά όπως αποκάλυψε η Realnews, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 στάθηκε στη σημασία οριοθέτησης της ΑΟΖ ώστε να είναι εκμεταλλεύσιμα τα κοιτάσματα.

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Ν. Χιδίρογλου

Το νέο βιβλίο του Νίκου Χιδίρογλου:


Για παραγγελίες Εκδόσεις "Ερωδιός" τηλ 2310 282-782

Λαζαρίδης στην επίθεση

Στα τα άκρα της πολιτικής, στην απλή αναλογική, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τις απολύσεις στο δημόσιο αναφέρθηκε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ . Επίσης, αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων...

Φιλί στο στόμα για τον σκόρερ!

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε το βράδυ του Σαββάτου με 2-1 την Μπουγιούκσεχιρ, χάρη σε ένα γκολ του Μπεκίρ Ιρτεγκούν στο 79ο λεπτό.

Ο αμυντικός της τουρκικής ομάδας έτρεξε προς τον κόσμο της Φενέρ για να πανηγυρίσει και έγινε αντικείμενο λατρείας, ιδιαίτερα από έναν φίλαθλο...

Αφήστε τον Γρηγορόπουλο να ησυχάσει ρε Αφρικανοί...

Του Γιώργου Κράλογλου

Το συγκεκριμένο "αφρικανικό συνονθύλευμα" που αμαυρώνει την μνήμη του άτυχου Γρηγορόπουλου αδυνατεί να καταλάβει ότι ο δήθεν "αγώνας" τους ισοδυναμεί με πράξη ασέλγειας επί πτώματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως οφείλει να σκεφτεί ότι αν κυβερνήσει θα κληθεί να στείλει τα ΜΑΤ και για όσους κατεβάζει σήμερα στους δρόμους.

Τι κόλπο βρήκαν διάσημοι τραγουδιστές για να μη πληρώνουν το ΙΚΑ-Η Γαλάνη φέτος έχει κολλήσει 15 ένσημα και η Βίσση το 2008 κόλλησε 38!!

Κατά την περίοδο 2007-2012 διάσημοι Ελληνες τραγουδιστές πλήρωσαν λιγότερες εισφορές στο ΙΚΑ και απο τους οικοδόμους! Τα ταμεία ΟΑΕΕ και ΙΚΑ έχουν αρχίσει έρευνες για το πάρτι της εισφοροδιαφυγής στο οποίο εμπλέκονται διάσημοι τραγουδιστές και πρώτα ονόματα της πίστας.