12 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη (φώτο)

Η 22χρονη πρωταγωνίστρια των "Αγώνων Πείνας" Jennifer Lawrence είναι η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του ιστότοπου AskMen.com.

Γερμανία: Δώστε τη δόση στην Ελλάδα

Τα τυπικά απομένουν για να πάρει η Ελλάδα την επόμενη δόση. "Πράσινο φως" και από το Βερολίνο, μετά την επιτυχημένη επαναγορά χρέους. Την Πέμπτη οι επίσημες ανακοινώσεις

Υπέρ της εκταμίευσης της επόμενης δόσης της δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα, μετά την επιτυχή έκβαση του ελληνικού προγράμματος επαναγοράς χρέους, τάσσεται η γερμανική κυβέρνηση.

Ολλανδία: Θα σας δώσουμε στοιχεία για εκατοντάδες ελληνικές θαλαμηγούς

Οι ολλανδικές φορολογικές αρχές θα παρέχουν λεπτομερή στοιχεία σχετικά με εκατοντάδες ελληνικές θαλαμηγούς που είναι αγκυροβολημένες σε λιμάνια της Ολλανδίας, δήλωσε την Τετάρτη στο Κοινοβούλιο ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιούρεν Ντέσμπλουμ, στην τελευταία προσπάθεια για την αύξηση των εσόδων από τους φόρους στην Ελλάδα.

Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα Καμμένου: Έχει 3 μέρες να μιλήσει για τα CDS-Τώρα πλακώνεται με τον Σταμάτη και δν προλαβαίνει

Σάλος μετά την δήλωση του Δημήτρη Σταμάτη όπου ευχήθηκε να επιστρέψει ο Καραμανλής και είπε ότι ο ρόλος του Σαμαρά ήταν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Την δήλωση του πρώην στελέχους του αναπαρήγαγε ο Πάνος Καμμένος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και ζήτησε από όλους τους διαδικτυακούς του φίλους...

Στουρνάρας: Το ΣΔΟΕ εξετάζει λίστες Ελλήνων καταθετών σε Λουξεμβούργο και Λίχτενσταϊν

Στα αρμόδια κλιμάκια του ΣΔΟΕ βρίσκονται τα στοιχεία για τα πρόσωπα που διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στο Λουξεμβούργο και Λίχτενσταϊν, σύμφωνα με ενημέρωση του Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή.

Το μαρτύριο της σταγόνας: Κάθε μέρα και μια αποχώρηση από τους ΑΕροψεκασμένους-Επέστρεψε στην πραγματικότητα και ο Γιαννάκης

Ένα ακόμα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο γενικός γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Γιαννάκης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την αποχώρησή του.

Βρούτσης:Αυτές οι φωνές δεν μας κρατούν πίσω

Η ένταξη των εργαζομένων στη διαθεσιμότητα προχωρά με βάση τα στοιχεία της απογραφής για τους δημοσίους υπαλλήλους και από τη Δευτέρα 800 άτομα έχουν αποχωρήσει από τις θέσεις τους.

Μουσουλμάνος υποψήφιος με την....Χρυσή Αυγή;

Πως μπορεί να προκύψει ένα τέτοιο σενάριο!

Μπορεί μετά την επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, τα μέσα ενημέρωσης να εστίασαν στην επίθεση στους Μουσουλμάνους, τους οποίους οι βουλευτές του κόμματος αποκάλεσαν "μογγόλους" , αλλά υπήρχε και άλλη μία βαρυσήμαντη αναφορά που πέρασε στα ψιλά. Ο βουλευτής του κόμματος Πολύβιος Ζησιμόπουλος, μίλησε με τα θερμότερα λόγια για...

Άλλη μια προσωπική ήττα του Σαμαρά από τους υπαλλήλους της Βουλής: Πήραν πίσω πανικόβλητοι σαν τις κότες τις περικοπές

Και τους αποκαλούν και χουντικούς: "Η Κυβέρνηση με πρακτικές χούντας απαξιώνει τη Δημοκρατία"... όπου Δημοκρατία είναι το βόλεμα των λαμογίων...

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των υπαλλήλων της Βουλής, σχετικά με πληροφορία για περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους, η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε διάψευση.

Συλλήψεις για φοροδιαφυγή στη Deutsche Bank

Εφοδο στα κεντρικά της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη έκανε η γερμανική αστυνομία στα πλαίσια έρευνας σε βάρος τουλάχιστον 25 στελεχών της τράπεζας τα οποία θεωρούνται ύποπτοι για συνέργεια σε φοροδιαφυγή ύψους πολλών εκατοντάδων εκ. Ευρώ. Για πέντε από τα στελέχη της Deutsche Bank εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Παρέμβαση Εισαγγελέα για το έλλειμμα που μας οδήγησε στο Μνημόνιο!

Μεγάλη δικαστική και πολιτική ανατροπή στην υπόθεση του παραποιημένου ελλείμματος του 2009, βάσει του οποίου η Ελλάδα οδηγήθηκε στο Μνημόνιο.

Δημοσκόπηση MRB: Τι σας κρύβουν οι δημοσιογράφοι

Μερικά ερωτήματα της MRB που κανένα δημοσιογραφικό site δεν αναφέρει, επειδή δεν βολεύουν, γιατί κακά τα ψέμματα η ειδησεογραφία ελέγχεται από την αριστερά, είναι τα εξης και δείχνουν ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και περιμένει να δει τι θα κάνει η ΝΔ:


Πόση εμπιστοσύνη έχετε στις ικανότητες του κ.Τσίπρα να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα του τόπου;

Άλλο βεβαιότητα, άλλο πιθανότητα

Του Νίκου Λυγερού

Πολλοί λόγω έλλειψης μαθηματικών γνώσεων δυσκολεύονται να κατανοήσουν μερικές βασικές έννοιες στον τομέα των υδρογονανθράκων, αλλά και γενικότερα για την ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Αν και όλοι πλέον γνωρίζουν τις εκτιμήσεις για τους υδρογονάνθρακες που βρίσκονται στην ελληνική ΑΟΖ, πολλοί αναρωτιούνται για το μέγεθος και τη φύση των
αριθμών.

Εδιωξαν τον Σπυρόπουλο από διευθυντή προγράμματος της ΕΡΤ

Την απομάκρυνση του Κώστα Σπυρόπουλου από τα καθήκοντά του ως Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ έπειτα από μια ταραχώδη συνεδρίαση.

Η γκάφα της Google: Μέτρα λιτότητας με εικόνα από πανηγυρισμούς Νεοδημοκρατών!

Ένα βιντεάκι με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις της χρονιάς έδωσε στη δημοσιότητα η Google, με αναφορά και στην Ελλάδα.

Κρεμασμένη βρέθηκε η νοσοκόμα που έπεσε θύμα της φάρσας

Η νοσοκόμα που εργαζόταν στο ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε η Kate Middleton, και σήκωσε το τηλέφωνο στην φάρσα των δυο Αυστραλών παραγωγών, βρέθηκε κρεμασμένη στον κοιτώνα που υπήρχε για να ξεκουράζεται το προσωπικό του νοσοκομείου.

Στον ΟΠΑΠ... εεεε τον Κόκκαλη εννοούμε, τα κρατικά λαχεία

[Δεν υπήρχε άλλος ενδιαφερόμενος... και να το βλέπουν οι ηλίθιοι που λένε ότι οι Γερμανοί θέλουν να αγοράσουν όλα κοψοχρονιά: Κανένας ξένος δεν θα φέρει ούτε ένα ευρώ με ΠΑΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ και αεροψεκασμένους Έλληνες που δεν έχουν καταλάβει τι λάθη έκαναν για να τα διορθώσουν...]

Στην κοινοπραξία του ΟΠΑΠ περνούν για τα επόμενα 12 χρόνια τα κρατικά λαχεία, μετά από την κατάθεση βελτιωμένης οικονομικής προσφοράς, ύψους 190 εκατ. ευρώ. Τη συγκεκριμένη προσφορά αποδέχθηκε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), το οποίο και ανακήρυξε τη σύμπραξη των εταιριών OPAP Investment Limited, Lottomatica Giochi e Partecipazioni S.r.l., Intralot Lotteries Limited και Scientific Games Global Gaming S.à.r.l, ως προσωρινό επιτυχόντα πλειοδότη του διαγωνισμού για την αποκρατικοποίηση των κρατικών λαχείων.

Προσπαθεί να μας παραμυθιάσει ο Νικολόπουλος: Δεν πάω στους Ανεξάρτητους, λέει τώρα που έγινε ρόμπα

[Μέχρι και ο Πάνος Καμμένος είπε χθες σε συνέντευξή του ότι τα βρήκαν σε όλα στο γραφείο του αλλά επειδή δεν μπορούσε να προσχωρήσει όπως ήθελε ο Νικολόπουλος και για να μην επαναστατήσουν οι υπόλοιποι ΑΕροψεκασμένοι μιας και είχε ψηφίσει το μνημόνιο του Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να πούνε ότι θα είναι συνεργαζόμενος.

Έκανε και καλά ο Πάνος: Μπήκαν στο δημόσιο διάλογοι σοβαρά θέματα όπως οι ΑΕροψεκασμοί, οι Ελοχίμ, οι εξωγήινοι, οι τοκογλύφοι κ.λπ

Η διάσπαση στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων έφερε και πάλι στην επιφάνεια βασικά ερωτήματα: Ποιος σκότωσε τον Τζον Κένεντι; Υπάρχουν εξωγήινοι; Μας ψεκάζουν; Ότι η δεξιά του παραλόγου απείλησε να κάνει κυβέρνηση με τον Τσίπρα είναι ένα σύμπτωμα των καιρών μας. Ο Πάνος Καμμένος, όμως, δεν έχει τελειώσει. Αλήθεια, ποιος φανταζότανε μέχρι πριν λίγα χρόνια τον Πάνο αρχηγό πολιτικού κόμματος;

Γελάει ο κόσμος...

Δείτε τι του γράφουν:

Καμμένος: Δεν έδωσα εγώ το non paper... αλλά κλάιν μάιν από τη στιγμή που δεν έγιναν δεκτοί οι όροι του

Μπερδεμένα μας τα είπε ο προεδρεύων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη, όπου ανέφερε μεν ότι δεν έδωσε το non paper στον πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά ανέφερε και ότι δεν το συζήτησε γιατί οι όροι του δεν έγιναν δεκτοί... εννοώντας ότι αν οι όροι του non paper είχαν γίνει δεκτοί θα το συζητούσε... οπότε τι ψάχνετε αν το έδωσα ή δεν το έδωσα είπε με άλλα λόγια ο Πανάρας και σκέφτηκε:

Κοπρίτες Βουλής: Ο Σταϊκούρας πάει στον Παπούλια για να μας κόψει τους μισθούς

Ένταση επικρατεί στον πρώτο όροφο της Βουλής, με τους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου να βρίσκονται σε αναβρασμό, αφού όπως υποστηρίζουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας έχει υπογράψει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για μειώσεις στους μισθούς τους.

Βίντεο: Έκανε ένα αστείο το κοριτσάκι και το βγάλαν ρατσίστρια!

[Η σάτυρα στους μαύρους απαγορεύεται δια ροπάλου...]

Η «έμπνευση» της Δανέζας Καρολίνας Βοζνιάσκι να παραγεμίσει το στήθος και την φούστα της με πετσέτες -προκειμένου να μοιάσει με την πληθωρική Σερένα Γουίλιαμς- έχει προκαλέσει χαμό. Την κατηγορούν για κρυφο-ρατσισμό.

Ο ορισμός του θράσους: Ζητάνε και τα ρέστα απ' τον Τζαβάρα οι ξεφτιλισμένοι του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου που κανόνιζαν να αγοράζονται τα βιβλία τους!

[Ελπίζουμε ο Τζαβάρας να μη μασήσει και περιμένουμε να κάνει το ίδιο με τον Λούκο της Κιτσοπούλου...]

Χθες ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού ζήτησε τις παραιτήσεις του ΔΣ και της διευθύντριας του ΕΚΕΒΙ με αφορμή την οσμή σκανδάλου για το πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας. Λίγες ώρες μετά το ΔΣ δηλώνει θιγμένο και ζητεί από τον υπουργό να απολογηθεί.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα-Καταγγελία: " Ο πρόεδρος του ΕΟΦ και εποπτεύων και πελάτης;"

[Είμαστε σίγουροι πως ο Λυκουρέντζος που είναι γνωστός λάτρης της διαφάνειας και εχθρός της ρεμούλας... θα γράψει στα παλιά του τα παπούτσια την καταγγελία διαπλοκής του Προέδρου του ΕΟΦ με φαρμακευτικές εταιρίες...]

Αναγνώστης του enikos.gr καταγγέλλει ότι η ιστοσελίδα «http://neaygeia.gr», την οποία έχουν δημιουργήσει οι επιστημονικοί φορείς που ελέγχει ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, Γιάννης Τούντας,διαφημίζει εταιρείες που λαμβάνουν τεράστια ποσά από το ελληνικό δημόσιο και τους ασθενείς".

Αμήν και πότε: Προς κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής στα Επιμελητήρια

Τεράστιες αντιδράσεις προκαλεί στα Επιμελητήρια όλης της χώρας, η πληροφορία ότι η κυβέρνηση προωθεί άμεσα την κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής των επαγγελματιών.

Βίντεο-Ζώης: Δεν μπορώ να συνομιλήσω με το χάοςκαι τους γραφικούς

Δείτε τι είπε ο Χρήστος για τον Πάνο Καμμένο και την αποχώρησή του από τους ΑΕ αφού τις τελευταίες μέρες ο κόμπος έφτασε στο χτένι:

“Ο Καραμανλής μπορεί να κάνει άλλα βήματα…”

Μιλώντας στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” με την Πόπη Τσαπανίδου, ο Δημήτρης Σταμάτης ο οποίος ανακοίνωσε χθες την παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες διαφωνώντας με τον Πάνο Καμμένο, και ξεκαθαρίζοντας ότι αποχωρεί από την πολιτική, άνοιξε το κεφάλαιο...

Πώς οι Γερμανοί «έκλεισαν» την επαναγορά

Καθοριστικό ρόλο στο κλείσιμο της διαδικασίας επαναγοράς των ομολόγων έπαιξε μια γερμανική τράπεζα, καλύπτοντας το 100% του στόχου των 30 δισ.ευρώ, που εξαρχής είχε τεθεί.

Άδωνις Γεωργιάδης : Ποιον του θυμίζει ο Καμμένος;

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε πριν από λίγο, ότι ο Πάνος Καμμένος του θυμίζει τον άνθρωπο που είχε...

Κασσίνης: Παρακινδυνευμένες οι εικασίες για αποθέματα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα

«Παρακινδυνευμένες είναι οι εικασίες και οι συζητήσεις για τα αποθέματα φυσικού αερίου ή πετρελαίου στην Ελλάδα, καθώς είναι πιθανό να αμφισβητηθούν οι επιστημονικές έρευνες» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο Σόλων Κασσίνης, διευθυντής ενέργειας του υπουργείου Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Απίστευτο γέλιο: Δείτε πόσα δηλώνει ο Τόλης

Η αλήθεια είναι ότι η βουλευτής και ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα Μέσα Ενημέρωσης.

Μετά τη δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες των πολιτικών, ο Τόλης Βοσκόπουλος φέρεται να είναι...

«Πόρτα» στους … επίδοξους διαδόχους βάζει η Ν.Δ.

Σφαγή στη Θεσσαλονίκη με όσους θέλουν να διεκδικήσουν την Περιφέρεια της Μακεδονίας στη θέση του Ψωμιάδη

Πολλά είναι τα μηνύματα που φτάνουν στη Συγγρού σχετικά με την διαδοχή του Παναγιώτη Ψωμιάδη στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Κύκλοι της Ν.Δ. και μάλιστα …

Πολύ ευγενικός ο Σταμάτης: Ο Καμμένος είναι λίγο αλαζονικός... όχι πολύ (βίντεο)

Για βιαστική δημιουργία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και για αλαζονεία Καμμένου έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης μια μέρα μετά την παραίτησή του από το κόμμα.

Κρήτη: Μαρτυρίες και εικόνες για την τραγωδία με τους 2 νεκρούς στο φλεγόμενο ασθενοφόρο

- Το ασθενοφόρο ανατράπηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
- Οι τρεις εκρήξεις που ακολούθησαν από φιάλες οξυγόνου, στοίχισαν τη ζωή σε δύο πατέρες
- Απαρηγόρητοι οι συνάδελφοι των θυμάτων μιλούν στο NewsIt λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα της Κρήτης
- ''Οι άνθρωποι πάσχιζαν να βγουν από το όχημα. Φώναζαν και ζητούσαν βοήθεια, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω'' λέει αυτόπτης μάρτυρας...

Δημοσκόπηση MRB: Ο πεσμένη η ΝΔ αλλά κι ο ΣΥΡΙΖΑ!

[Και εντάξει να χάνει η ΝΔ σε σχέση με τη δημοσκόπηση του Σεπτεμβρίου της ίδιας εταιρίας, 2,8% αφού πήρε δύσκολα και σκληρά μέτρα... αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί εμφανίζεται πεσμένος κατά 0,3%; Που είναι η δυναμική του Παπαδημούλη που ράβει κοστούμι για την άνοιξη;]

Πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 2 μονάδων από τη ΝΔ, αλλά με πεσμένα ποσοστά, δίνουν οι εξαμηνιαίες τάσεις της MRB, που επιβεβαιώνουν ότι, αν διεξάγονταν σήμερα εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα ήταν τρίτο κόμμα με διαφορά από το τέταρτο.

Ο Βαρτζόπουλος σε ρόλο κλειδί

Θα αναλάβει το δύσκολο έργο του κυβερνητικού συντονισμού

Κλειδωμένη φαίνεται πως είναι η θέση του γενικού Γραμματέα που θα αναλάβει τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου .

63μελής μηχανισμός παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου

Της Μαρίνας Μάνη

Το Μαξίμου αποκτά μηχανισμό απευθείας παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου και των υπουργείων. Ο εν λόγω μηχανισμός θα αποτελείται από 63 μέλη, θα συνιστά Γενική Γραμματεία της οποίας ο επικεφαλής θα έχει πενταετή θητεία και θα «δίνει λογαριασμό» στον πρωθυπουργό.

Επιστολή απλήρωτων λαμόγιων του ΠΑΣΟΚ: Πουλήστε βίλες και κότερα

Επιστολή απέστειλαν στα ΜΜΕ οι απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, μιλούν «για τρομοκρατία που ασκούν "νέοι σωτήρες" του Κόμματος ώστε "να κάτσουμε στα αβγά μας γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντς"» και προτείνουν, για να πληρωθούν, να πουλήσουν τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ τις βίλες και τα κότερα.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι, τονίζουν:

Έτσουξε ο Ζώης τον Πανάρα (βίντεο)

"Η παραίτηση του Χρήστου Ζώη μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη", παραδέχτηκε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας νωρίτερα στον Antenna που τόνισε ότι με τον κ. Ζώη είναι...

Ο Καμμένος… Τσακαλώτος. Ο Τσίπρας… Βελουχιώτης

Με τον στρατηγό Τσακαλώτο παρομοίασε ο Πάνος Καμμένος τον εαυτό του, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή “Πρωινό ΑΝΤ1″ με τον Γιώργο Παπαδάκη, στην τηλεόραση του “ΑΝΤ1″, αφήνοντας να εννοηθεί κατ’ αντιστοιχία ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο Άρης Βελουχιώτης.

Δεν προλαβαίνει να μαζεύει τα ασυμμάζευτα: Έξαλλος ο Σαμαράς με την ΔΕΗ και το ΙΚΑ

Ο κ. Σαμαράς δεν θέλει ούτε να ακούσει για αυξήσεις που αγγίζουν το 40 τοις εκατό


Κάθετα αντίθετος στα σενάρια που θέλουν την ΔΕΗ να προχωρά σε μεγάλες αυξήσεις είναι ο πρωθυπουργός.

Ζώης: Ο Καμμένος έπαιρνε αποφάσεις μέσω Facebook

Έξαλλος με τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είναι ο Χρήστος Ζώης, που παραιτήθηκε από εκπρόσωπος του κόμματος.

Έκρηξη σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πληροφορίες για νεκρούς

Στις φλόγες τυλίχτηκε, περίπου στις 08.40 το πρωί, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Συνέντευξη με έναν ΑΕροψεκασμένο

Γιατί υποφέρει η πατρίδα; 
Διότι την επιβουλεύονται οι κακοί. 

Γιατί την επιβουλεύονται; 
Διότι θέλουν να την κατακτήσουν. 

Τι είναι αυτό που έχουμε και θέλουν να μας το πάρουν; 
Τον πολιτισμό μας, το κλίμα μας, το έδαφος και το υπέδαφος. 

Γιατί δεν συμμερίζονται όλοι οι Ελληνες τις απόψεις σας; 

Βάλτε μια υπογραφή μπας και σώσουμε τα Νέα Ελληνικά στο Κέμπριτζ

Μια αγγλίδα που εργάζεται στην Αθήνα και έχει κάνει διδακτορικό στο τμήμα Νεοελληνικής γλώσσας του πανεπιστημίου του Cambridge, η Semele Assinder μας καλεί με την παρακάτω ανακοίνωση, να υπογράψουμε προκειμένου να πιέσουμε για να μην σταματήσει η διδασκαλία της νεοελληνικής γλώσσας και φιλολογίας:

'' ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ''...

Επίθεση στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή μέσω του Twitter.

'' O ανεπάγγελτος, επαγγελματίας βουλευτής από τα 26 του...

Όχι ρε πούστ@ μου!! Χάσαμε το κελεπούρι!!

Κύκλοι του Ολυμπιακού δήλωσαν:

Αν και δεν θέλουμε ποτέ να αναφερόμαστε προσωπικά σε κάποιο ποδοσφαιριστή μας, οφείλουμε να το κάνουμε όταν πρόκειται για την υπεράσπιση του και για την αλήθεια. Βλέπουμε λοιπόν να γίνεται μια εκτός μέτρου κριτική στον Χοσέ Χολέβα για την απόδοση του. Πράγματι, 13 λάθη δεν πρέπει να έχει κάνει ολόκληρη την υπόλοιπη χρονιά.

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Το φιλί του Μανώλη

Δείτε το:

Η Αλβανία κινδυνεύει με «απέλαση» από του Διεθνείς Οργανισμούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αλβανία κινδυνεύει να «απελαθεί» από τους Διεθνείς Οργανισμούς, επειδή το Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει χρήματα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις τις χώρας στους οργανισμούς αυτούς.