15 Δεκεμβρίου 2012

Η Φαίη Σκορδά χωρίς ρετούς και χωρίς ίχνος μακιγιάζ [εικόνα]

Μια φωτογραφία της στην οποία εμφανίζεται δίχως ίχνος μακιγιάζ ανέβασε στον προσωπικό της χώρο στο ίντερνετ το Σάββατο η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega Φαίη Σκορδά.

Έξοχα! Η Κουντουρά πήγε στις ΗΠΑ με λεφτά των ΑΕροψεκασμένων (αν όχι της βουλής) για να δει τον φυγόδικο που δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα...

Τι μάθαμε σήμερα; Ότι η Κουντουρά πήγε στις ΗΠΑ για κομματικούς σκοπούς (αν δεν πήγε με καμιά επιτροπή της Βουλής και τα πληρώνουμε εμείς) για να προετοιμάσει το συνέδριο λέει ο Καμμένος... και συμπληρώνω και εγώ:  και φυσικά για να δει τον φυγόδικο άνδρα της, τον πρώην μπασκετμπολίστα...

Βούλιαξε η Θεσσαλονίκη!!

3 κι ο κούκος σε συγκέντρωση αντιεξουσιαστών προκειμένου να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον Σάββα Ξηρό ο οποίος πρέπει να συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.

Λιποθύμησε και υπέστη διάσειση η Χίλαρι...

...την άλλη βδομάδα θα δουλέψει απ' το σπίτι της λένε

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ και επιβεβαιώνει το State Department, η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον λιποθύμησε, έπεσε και υπέστη διάσειση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον σπίτι της και να αναρρώνει.

Ελληνορθόδοξη βιβλιοθηκάριος έσωσε 18 παιδιά – Διασώθηκαν τρία ελληνόπουλα που φοιτούσαν στο σχολείο

Οι αρχές αλλά και οι κάτοικοι της μικρής κωμόπολης Νιούτον του Κονέκτικατ προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της τραγωδίας που μέχρι στιγμής είχε απολογισμό τουλάχιστον 27 νεκρούς, εκ των οποίων 20 παιδιά.

Ποιο βίντεο αφιέρωσε ο Άδωνις στον Καμμένο

Δείτε το:

Δεν μπορεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να κυκλοφορεί με σανδάλια στη Βουλή και να νομίζει ότι κάνει επανάσταση

Πανούσης:Δεν μπορεί βουλευτής να φορά σανδάλια (εμφανές ότι αναφέρεται σε κάποιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ)

"Θέλω μεγαλύτερη ευπρέπεια στο ντύσιμο. Η βουλή δεν είναι για να φοράς γραβάτα αλλά δεν μπορεί να είσαι και με σανδάλια. Δεν μπορείς να είσαι με ένα σάκο στον ώμο", είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πανούσης ερωτηθείς τι θα άλλαζε στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Τι ρόλο θα αναλάβει η Βούλα στη Χρυσή Αυγή;

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Παππάς είπε πως στόχο τους θα είναι η μύηση του σώματος και του πνεύματος των συμμετεχόντων στις αρχαιοελληνικές αξίες που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή.

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε ένα νοσοκομείο της πόλης Μπέρμιγχαμ, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ και τραυμάτισε τρία άτομα προτού πέσει νεκρός από τα πυρά ενός αστυνομικού που βρισκόταν στο χώρο.

3η Εθελοντική Αιμοδοσία ΟΝΝΕΔ δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή

Ως Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνουμε την 3η εθελοντική αιμοδοσία, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος , η οποία δημιουργήθηκε πριν δύο χρόνια.

Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα

Δείτε τα:

Τι είπε ο Κεδίκογλου για τον Τσίπρα;

"Πριν φύγει για Χριστούγεννα στη Λατινική Αμερική, ο κ. Τσίπρας έδωσε άλλη μια παράσταση για το λόμπι της δραχμής" τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Όπως αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου, ο κ.Τσίπρας "κάνοντας το άσπρο-μαύρο, προσπάθησε να απαξιώσει το τέλος των σεναρίων για έξοδο από το ευρώ. Κατανοούμε την απογοήτευσή του".

"Ελπίζουμε στην Αργεντινή να καταλάβει...

Υστερία ΔΗΜΑΡ επειδή έχασε το ρουσφέτι Σπυρόπουλου

Δύσκολη θεωρείται πλέον η συγκατοίκηση των μελών της διοίκησης της ΕΡΤ με τον πρώην γενικό διευθυντή Τηλεόρασης, Κώστα Σπυρόπουλο για τον οποίο η ΔΗΜΑΡ και προσωπικά ο πρόεδρός της, Φώτης Κουβέλης, αναμένεται να θέσει θέμα υψίστης σημασίας στο Μέγαρο Μαξίμου ζητώντας την άμεση επιστροφή του στο Ραδιομέγαρο.

Περί Eurovision…

Δεδομένες θεωρούνται πια η μετάδοση του διαγωνισμού τραγουδιού από το Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο και η φιλοξενία της Eurovision από την ΕΡΤ, με τον χορηγό που βρέθηκε να καλύπτει τουλάχιστον το κόστος των 100.000 ευρώ.

Το 2017 η ΠΑ θα έχει 170 αεροσκάφη λιγότερα

Με ψαλιδισμένα τα φτερά της, η Πολεμική Αεροπορία μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια. Μέσα σε μια πενταετία η ΠΑ θα έχει αποσύρει περίπου το ήμισυ του στόλου των αεροσκαφών της.

“Πυρετός” συσκέψεων για Σαμαρά από το πρωί

Συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες είχε από το πρωί στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς καθορίζοντας τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα μετά και τη θετική απόφαση του Eurogroup που οδηγεί στην εκταμίευση της δόσης.

Η ΝΕΐ για τα αποτελέσματα της απογραφής στην Αλβανία: Η απόλυτη συρρίκνωση της Ελληνικής Μειονότητας!

Σύμφωνα με τα "επίσημα" αποτελέσματα, το 83,2 % του πληθυσμού δήλωσαν Αλβανοί, ήτοι 2.329.715 πολίτες.Ενώ Έλληνες δήλωσε μόνο το...

Τους κάνει πλάκα: Ξανά στον Ευαγγελισμό ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης - Επικαλέστηκε καρδιακό πρόβλημα

- Θρίλερ με την μεταγωγή του πρώην μεγαλομετόχου της Proton Bank στον Κορυδαλλό
- Μέσα στην ημέρα αναμενόταν να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό
- Χθές έφυγε από τον Ευαγγελισμό και πήγε στο Δαφνί
- Το βράδυ της Παρασκευής ο Λαυρεντιάδης κατέληξε στον Ερυθρό Σταυρό και από εκεί στη ΓΑΔΑ

10 εκατ. ευρώ για το Mega

Εντός των ημερών εκταμιεύονται τα 10 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες προς το Mega.

Εν τω μεταξύ, ετήσιο έλλειμμα 15 εκατ. ευρώ θα εξακολουθήσουν να «παράγουν» Mega και Star...

Επιτέλους ο Καμμένος έριξε τη μάσκα: "Εθνικός μαλάκ@ς ο Άδωνις"

Μία ερώτηση από ΑΕροψεκασμένο στον προεδρεύοντα των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένο προκάλεσε την αυθόρμητη απάντηση του τελευταίου. Γιατί για όσους δεν τον ξέρουν αυτός είναι ο πραγματικός Καμμένος, κυκλοθυμικός, χωρίς να ελέγχει τα νεύρα του, χωρίς κρύο μυαλό να αναλύσει δεδομένα και καταστάσεις...

Δυστυχώς μούφα η είδηση για έντλμα σύλληψης του Γιάννου Παπαντωνίου

Μούφα αποδεικνύεται η είδηση που κυκλοφόρησε στο ιντερνετ πριν από λίγο και μιλούσε...

Άλλη μια παπαριά των παπαγάλων αποκαλύφθηκε: 4,60 ευρώ πληρώνουμε τελικά τη μέρα τα μέλη της task force και όχι 92 όπως έγραψαν οι άσχετοι

[Φυσικά σήμερα κανένα από τα έγκυρα και ψαγμένα παπαγαλάκια δεν θα γράψει ότι χθες έλεγαν παπαριές ότι πληρώνουμε 92 ευρώ μεροκάματο τους υπαλλήλους της task force μπας και καταφέρουν να βάλουν τάξη στο ελληνικό χάος. Όπως γράψαμε από χθες ο υφυπουργός Βολουδάκης είπε ότι οι μισθοί τους πληρώνονται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και όπου "επιχειρησιακό πρόγραμμα" = ΕΣΠΑ και όπου ΕΣΠΑ = λεφτά ΕΕ... σήμερα το διευκρίνισε ο υπεύθυνος του γραφείου της ΕΕ στην Ελλάδα τελικά το 95% της ημερησίας αποζημίωσης το πληρώνει η ΕΕ μέσω του ΕΣΠΑ... περαστικά σας έγκυροι...]

Σε διευκρινιστική δήλωσή του, σχετικά με τη μισθοδοσία των στελεχών της Task Force στην Ελλάδα, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Π. Καρβούνης, αναφέρει ότι η προηγούμενη δήλωσή του παρερμηνεύτηκε...

Χωρίς σύνταξη όσοι Ελληναράδες εδώ και 3 μήνες, παρά τα παρακάλια, δεν απογράφηκαν στο ΙΚΑ...

Χωρίς σύνταξη θα μείνουν από την 1η Ιανουαρίου όσοι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ δεν προσήλθαν για φυσική απογραφή, όπως σημειώνεται σε εντολή της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλίσεων του ΙΚA ΕΤΑΜ, που απέστειλε στις υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Έλα ρε Προέδρα πάρε την Ελλάδα στην πλάτη σου!

"Κάντο όπως στο τηλεάστυ..." εισήγουνται στον πρόεδρο

Η απόφαση πρέπει να θεωρείται τελεσίδικη. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει αποφασίσει να περάσει στην μετεξέλιξη του ΛΑ.Ο.Σ η οποία θα περιλαμβάνει και νέο όνομα, όπως ακριβώς έκανε και με το τηλεάστυ το οποίο...

Μανώλης:Θα φύγουν κι άλλοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Οι Βουλευτές που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ετοιμάζουν τις επόμενες πολιτικές τους κινήσεις με τον πρώην Γραμματέα Συνδικαλισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Μανώλη να δηλώνει ότι...

Έχεις ενοίκια; Δες πόσο φόρο γλιτώνεις... γιατί τα παπαγαλάκια στο κρύβουν


Δύο τρόποι υπάρχουν να εμπλακεί κάποιος με τα ενοίκια. Ο ένας τρόπος είναι να το εισπράττει, και ο άλλος να το πληρώνει. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο φέρνει σημαντικότατες αλλαγές. Αλλαγές τις οποίες καλό είναι να γνωρίζουμε καθώς θα τις βρούμε μπροστά μας από το νέο έτος.
Από πότε ενεργοποιούνται οι αλλαγές;
Όλες οι αλλαγές που αφορούν στα ενοίκια που θα εισπράξουμε ή θα πληρώσουμε από το 2013. Αυτό σημαίνει ότι:

Έχεις παιδιά; Δες τι επίδομα δικαιούσαι (πίνακας)

Με αλλαγές της τελευταίας στιγμής, κλείδωσαν τα επιδόματα που θα δικαιούνται οι γονείς με παιδιά. Γονείς με ένα ή δύο παιδιά, θα δικαιούνται έως 40 ευρώ τον μήνα για τα παιδιά τους. ενώ γονείς με τρία ή τέσσερα παιδιά έως 540 ευρώ. Ο πλήρης πίνακας με τα επιδόματα, έχει ως εξής:

Το... γιατρικό του Βουλγαράκη (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το όνομα του να απασχόλησε ξανά την δημοσιότητα, αφού ενεπλάκη στις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά ο ίδιος έχει το ...καταφύγιο του. Ο λόγος για τον Γιώργο Βουλγαράκη, που μέσα στην νέα ...καταιγίδα που τον βρήκε, έχει καταφύγιο την...

Kόντρα Άδωνι-Καπερνάρου: Τι θα γίνει με αυτή τη μήνυση στον Παπούλια ρε πάπια Καμμένε (βίντεο)

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου με αφορμή τη χθεσινή επίθεση του βουλευτή της ΝΔ, στον Πάνο Καμμένο.

Καμμένος: «Ο Καραμανλής πρωθυπουργός της εξαθλίωσης των Ελλήνων»... για να μη μας παραμυθιάζουν τα παπαγαλάκια

[Επειδή κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Καραμανλής είναι με τον Καμμένο αλλά δεν το λέει γιατί δεν θέλει να διαλύσει τη ΝΔ που είναι σπίτι του... Για τόσο φούμο μιλάμε. Όσο για τον Καμμένο που βρίζει την Κυβέρνηση στην οποία ήταν τροχός, τι να πούμε; Δικαιολογείται λόγω του πανικού αυτή την περίοδο...]

Μέσω του σαββατιάτικου Τύπου συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Πάνου Καμμένου και πρώην στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λάβρος κατά Βενιζέλου ο Μιχαλολιάκος

Σφοδρή επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπολύει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, με συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής αναφέρεται στο μέτωπο που έχει ανοίξει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τη Χρυσή Αυγή...

Αφορολόγητα τα πρώτα 100.000 ευρώ στο τέλος ακινήτων

Νέα απαίτηση του ΥΠΟΙΚ έρχεται με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς ζητά από ιδιοκτήτες ακινήτων και τις επιχειρήσεις που κατέχουν αγροτεμάχια να τα δηλώσουν ή να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις στο έντυπο Ε9.

Στον Κορυδαλλό σήμερα ο Λαυρέντης αφού χθες προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον βάλουν στο Δαφνί

Στον Κορυδαλλό αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία που έδωσε στην 2η ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη.

Αυτός είναι ο 20χρονος που εκτέλεσε είκοσι παιδιά στο σχολείο του Κονέκτικατ


Oι αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του... 

Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ των ΗΠΑ η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 20χρονου δράστη.

Καλά κρατάει το φαγοπότι Καραχάλιου στον ΕΟΤ και η Όλγα χτενίζεται

Κι άλλα σκάνδαλα στον ΕΟΤ του κολλητού της Όλγας, του Καραχάλιου, η οποία διαδίδει ότι εξερράγη μαζί του... παπάρια μάντολες και στάχτη στα μάτια του κόσμου δηλ. γιατί αν είχε εκραγεί θα τον είχε σουτάρει κιόλας

Ο τύπος που έγινε γνωστός από τις ολονυκτιές στη Μύκονο όπου φωτογραφιζόταν ξαμαλλιασμένος με γνωστά φωτομοντέλα, πλήρωσε, όχι από την τσέπη του φυσικά, τα εισιτήρια, τη διαμονή κ.ά. σε ''τηλεπερσόνα'' ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού της Νέας Υόρκης, γιά ταξίδι τριών εβδομάδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσω ΕΟΤ. Πρόκειται για την γνωστή...

ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Αντωνιάδης Βαγγέλης
Γενικός Γραμματέας ΟΝΝΕΔ ΣΥΚΕΩΝ


Όταν μιλάμε για τον Νίκο Χιδίρογλου δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστούμε πως επικεντρώνουμε σε μία από  τις κορυφαίες μορφές της σύγχρονης  ελληνικής λογοτεχνίας.

Και αυτό όχι μόνο γιατί αναφερόμαστε σε έναν συγγραφέα με σπάνια αν όχι μοναδική για την εποχή μας αφηγηματική και εικονοπλαστική ικανότητα. Αλλά γιατί αναφερόμαστε στον πρώτο ίσως άνθρωπο στην Ελλάδα που μέσα από το συγγραφικό του έργο αμφισβήτησε την ιδεολογική κηδεμονία της αριστεράς πέρα από τα όρια που θέτει η αναχρονιστική και ατελέσφορη πολιτική ορθότητα.

Οι Βορειοηπειρώτες καταγγέλλουν τα αποτελέσματα της δήθεν Γενικής Απογραφής Πληθυσμού

Η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων της Γενικής Απογραφής 2011 απ’ τη Στατιστική Αρχή της Αλβανίας επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μας ότι πρόκειται για τεχνητά στοιχεία τα οποία καταρτίστηκαν χωρίς πραγματική συλλογή.