16 Δεκεμβρίου 2012

Βίντεο: Απίστευτο σαρδάμ στη μετάδοση του Βέροια - Παναθηναϊκός!!!

Ο διαιτητής είχε "γεμίσει το μπλοκάκι με παρατηρήσεις" αλλά ο ρεπόρτερ είδε άλλο... Δείτε το βίντεο:

Σε ράντζο ο Λαυρεντιάδης! Σε ποιο νοσοκομείο διανυκτερεύει απόψε

Σε ράντζο σε διάδρομο του Ευαγγελισμού έμεινε για ώρες ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, έως να αποφασιστεί εάν θα εισαχθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το MEGA.

Αδωνις για Καμμένο: Δε μπορώ να τον σεβαστώ-Βρίζει τους αντιπάλους του

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνοντας μεν την ευθύνη των όσων είπε, αλλά και τονίζοντας ότι οι ψηφοφόροι των Ανεξάρτητων Ελλήνων έπρεπε να μάθουν ποιον άνθρωπο ψήφισαν.

Κίτρινες κάρτες από Ράιχενμπαχ

Την έκθεσή της για την Ελλάδα ετοιμάζει η Task Force σημειώνοντας πως υπάρχουν καθυστερήσεις σε σημαντικούς τομείς ώστε να προχωρήσει το ελληνικό πρόγραμμα κυρίως στον τομέα των διαρθρωτικών αλλαγών.

Βίντεο από τους σημερινούς αγώνες super league

Δείτε τα βίντεο:

Βέροια - Παναθηναϊκός 3-0

Βαριά υπονοούμενα της Αφροδίτης για τον Κασιδιάρη

Τη σημαία του ανένδοτου αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής έχει υψώσει η γνωστή ηθοποιός - ψυχολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία έχει αναλάβει τον πρώτο ρόλο στην ολομέτωπη επίθεση του ΠΑΣΟΚ κατά της Χρυσής Αυγής.

Χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία του με δημοσιογράφους του Βόλου (στο site e-volos.gr), άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν...

Χρυσή Αυγή: Δεν έχουμε καμία σχέση με το επεισόδιο κατά Στρατούλη

Από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, για το περιστατικό με την επίθεση σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη:

Ξυλοκόπησαν τον Στρατούλη σε μια «έκφραση λαϊκής αγανάκτισης» όπως λέει κι ο ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί όμως; Αφου δεν είναι «προδότης και ανδρείκελο των τοκογλύφων που ξεπουλάει την Ελλάδα»; (φώτο)


Όταν χτυπάνε κάφροι τον Στρατούλη είναι δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών... όταν χτυπάνε κάφροι τον Χατζηδάκη ή τον γερμανό πρόξενο είναι έκφραση λαϊκής αγανάκτησης αγνών πολιτών... Το έχουμε πει εδώ και μήνες όποιοι καραγκιόζηδες γελάνε με τέτοια περιστατικά θα τα βρούνε μπροστά τους, όπως τα βρήκε ο Καμμένος στο Σύνταγμα όταν τον αποδοκίμασαν και κινήθηκαν και εναντίον του ή όπως τα βρήκε σήμερα ο Στρατούλης... περαστικά τους λοιπόν]

Άγρια επίθεση δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δημ. Στρατούλης, την ώρα που παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο βουλευτής βρισκόταν εκεί με το γιο του και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου τρεις άνδρες τον αναγνώρισαν και αφού...

Κοροϊδεύει τον κόσμο η Όλγα: ΘΑ διώξει τον ξεφτίλα της Μυκόνου, Καραχάλιο... δηλ. τι περιμένει και δεν τον σουτάρει χθες

Η Όλγα νομίζει ότι απευθύνεται στους βοσκούς του Ρεθύμνου και μας δουλεύει; Τι διαδίδει μέσω του κολλητού της του Χατζηνικολάου ότι θα διώξει τον ξενύχτη της Μυκόνου, Καραχάλιο μετά τις 31 Δεκεμβρίου; Τον έχει στο γραφείο της να λύνει και να δένει, τον πήρε σύμβουλο επικοινωνίας προκειμένου να βγει βουλευτής στην Α' Αθηνών τον έχει συνεχώς δίπλα της και τώρα νομίζει ότι θα τσιμπήσουμε στο ότι ΘΑ τον διώξει και ότι είναι έξαλλη μαζί του που πληρώνει απ' την τσέπη μας για να φέρνει τα μανεκέν από τις ΗΠΑ. Ξεφτιλισμένοι όλοι σας... όταν τον έπαιρνε δίπλα της ή τον έβαζε διευθυντή στον ΕΟΤ δεν ήξερε τα ξεφτιλίκια του αποτυχημένου εραστή της Μυκόνου; Αλλά φταίει και ο Σαμαράς...

Ο κόσμος του ΠΑΟ πιστεύει στον Τσάκα.... γιατί όχι; Εδώ άλλοι πιστεύουν στον Καμμένο....

Στην στην πολιτική υπάρχει η κουταμάρα της αποκαλούμενης "σιωπηρής πλειοψηφίας" στο ποδόσφαιρο υπάρχει η πανίσχυρη μειοψηφία των ακροατών των αθλητικών ραδιοφώνων. Που στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είτε πρόκειται για βαρεμένους, είτε για οργανωμένους και κατευθυνόμενους.

Ανησυχία για την ψυχική υγεία του Νίκου... (βίντεο)

Μετά τους καρχαρίες έξω από τις πόρτες των σπιτιών και το σχετικό δούλεμα που έφαγε, τις μέρες του τυφώνα Σάντι στις ΗΠΑ, τώρα ο Νίκος Χατζηνικολάου βλέπει και UFO πάνω από την...

Η φαντασίωση του έλληνα πατριώτη του κώλου: Η Μέρκελ με μαγιό :)) (φώτο)

Ανανεωμένη και ξεκούραστη η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ απόλαυσε ώρες χαλάρωσης στο ιταλικό νησί Ισκια, στο πλευρό του δεύτερου συζύγου της Γιόαχιμ Ζάουερ.

Δεν αμφιβάλλαμε!! Μανώλης: Όταν κάναμε συσκέψεις, ο Καμμένος… έμπαινε σε Twitter, Facebook"

Ο Γιάννης Μανώλης δίνει συνέχεια στην πολιτική κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο, που ουσιαστικά προσέλαβε προσωπικά χαρακτηριστικά, από τη στιγμή που ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του απέδωσε “έμμισθο ρόλο” στην επιχείρηση αποστασίας που κατήγγειλε.

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα τα ολυμπιακά έργα που πληρώσαμε «χρυσά»

Τρία ολυμπιακά έργα, που όπως όλα δείχνουν, πλήρωσε «χρυσά» το ελληνικό δημόσιο μπαίνουν στο στόχαστρο του εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Real News».

Μήνυση Μανώλη σε Καμμένο ... χοχοχο

Μήνυση κατά του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, θα καταθέσει ο Γιάννης Μανώλης, την ερχόμενη Τρίτη, όπως δήλωσε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Καμμένου, ότι ο κ. Μανώλης...

Ο Βαρουφάκης συνιδρυτής σε ίδρυμα του Γάννου το οποίο ψάχνει το ΣΔΟΕ!!

[Το εντυπωσιακό βέβαια στην είδηση δεν είναι ο Γιάννος (για τον οποίο τα περιμένουμε όλα) αλλά το ότι συνιδρυτής στο ίδρυμά του ήταν ο ξερόλας και σημερινός κριτής των πάντων Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος συνέχεια λέει οι πολιτικοί που μας έφεραν στην κρίση δεν μπορούν να μας βγάλουν από αυτή!! Ενώ οι καθηγητάδες που μάσησαν με τον Γιάννο μπορούν....]

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης βρίσκεται το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής που ίδρυσε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου τον Νοέμβριο του 2006.

Βίντεο: Ο Σούπεμαν τσι Κρήτης...

Πολύ γέλιο ο τύπος:

Γελάει ο κόσμος με τον Καμμένο: Τι έγινε με τη μήνυση στον Παπούλια κύριε;

[Άλλη μια ξεφτίλα Καμμένου σήμερα στον Αυτία όπου με το που στριμώχθηκε λίγο μη μπορώντας να απαντήσει γιατί δεν έκανε τη μήνυση που είχε προαναγγείλει στον Παπούλια για τη γνωστή ιστορία του non paper, άρχισε να δείχνει την αγένειά του και να επιτίθεται στον Αυτιά επειδή τόλμησε να επιμείνει στο συγκεκριμένο θέμα...

Νέο κόμμα ετοιμάζουν όσοι έφυγαν από τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου

Νέο κόμμα ετοιμάζεται πυρετωδώς από τα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου. Θα πρόκειται για ένα αντι-μνημονιακό κόμμα και θα καλύπτει στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ ως την άκρα Δεξιά.

Το Voyager 1 στο απώτατο όριο του ηλιακού συστήματος – Η “μαγνητική λεωφόρος”

Την ώρα που το διαστημόπλοιο της NASA ,Voyager 1 διανύει το 35ο έτος του στο διάστημα, κινούμενο πλέον στο απώτατο όριο του ηλιακού συστήματος, οι επιστήμονες ανακοίνωσαν πως εισήλθε σε μια νέα, μυστηριώδη περιοχή της ηλιόσφαιρας γνωστή και ως “μαγνητική λεωφόρος”.

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ εκτιμάει το ψωμί που έφαγε και παραμένει ΠΑΣΟΚ: Αυτή έφτιαξε το βίντεο εναντίον της Χρυσής Αυγής

Διαμάχη με βίντεο έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Χρυσής Αυγής που απαντάει στην εκστρατεία της Ιπποκράτους κατά του ρατσισμού και του φασισμού.

Οι υπουργοί που δεν περνάνε τη βάση στο μπλοκάκι του Αντώνη Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την απόφαση για την καταβολή της δόσης των 52 δισ. ευρώ μέχρι τον Μάρτιο εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει άμεσα σε διορθωτικές αλλαγές επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου αλλά και σε αλλαγές σε επίπεδο προσώπων.

Οι 10 πιο πολυσυζητημένες φωτογραφίες του 2012

Δείτε τις 10 πιο συζητημένες φωτογραφίες του 2012! (PHOTOS)
Αυτές είναι οι 10 φωτογραφίες διασήμων που συζητήθηκαν περισσότερο το 2012

10. H Lady Gaga ποζάρει τον Σεπτέμβριο μόνο με τα εσώρουχά της...

Επιμένει ο Ταμήλος για το μεροκάματο των βουλευτών και μπορεί να μην έχει άδικο απλά ο τρόπος του είναι άκομψος (βίντεο)

Επιμένει στην καταβολή μεροκάματου ο Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος, ώστε όπως λέει, να είναι γεμάτη η βουλή και “να υπάρχει ενδιαφέρον”.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, o βουλευτής Τρικάλων ανάφερε πως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αμείβονται οι βουλευτές...

Οι πρώτοι μνηστήρες - κολοσσοί του πετρελαίου στο βόρειο Ιόνιο

Πριν ολοκληρωθούν οι έρευνες σε περιοχές της Ελλάδας για κοιτάσματα πετρελαίου τρεις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για σεισμικές έρευνες στα νερά του βορείου Iονίου, στο τόξο Kεφαλονιάς - Kέρκυρας – Iταλίας.

Δεν είναι κι άσχημα: 23 εκ ευρώ για εφάπαξ 170 υπαλλήλων της Βουλής

Οποιος προλάβει το –έντονο- χρώμα του... χρήματος θα δει στη βουλή, αφού φαίνεται πως τα τελευταία «χρυσά» εφάπαξ θα καταβληθούν στους περίπου 165-170 αποχωρήσαντες υπαλλήλους, οι οποίοι έσπευσαν να καταθέσουν τα χαρτιά τους για σύνταξη προκειμένου να εξασφαλίζουν ένα χοντρό... κομπόδεμα για τα επόμενα χρόνια και να τσεπώσουν 22,7 εκ ευρώ.

Αιματηρές συμπλοκές Χρυσαυγιτών - Αντιεξουσιαστών στην Κοζάνη

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε καφετέρια της Κοζάνης, ανάμεσα σε Χρυσαυγίτες και Αντιεξουσιαστές.

Στο περιστατικό - για το οποίο μετέδωσε ρεπορτάζ ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha - πρωταγωνίστησε ένας 36χρονος, ο οποίος φορούσε μπλούζα με διακριτικά της Χρυσής Αυγής.

Γίγαντας ο Τάσος: «Θα σκότωνα αν κάποιος έκανε κακό στην Νένα και τον Χρήστο»

Ο Τάσος Μητρόπουλος μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με έναν Γεωργιανό ληστή που μπήκε στην πολυκατοικία που μένει με την Νένα Χρονοπούλου.

Μακριά απ' τον κώλ@ μας κι ας κάνει ότι θέλει: Νέο κόμμα θέλει ο Κ. Μαρκόπουλος

[Μακάρι να κάνουν κόμμα να αντιπολιτεύονται την εκάστοτε κυβέρνηση πιο σοβαρά απ' ότι οι ΑΕροψεκασμένοι με τον πολιτικό λόγο για προδότες, κολοτούμπες, κομανέτσι και εσχάτως για "εθνικούς μαλάκ@@". Και γιατί όχι κάποια στιγμή να συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση αντί για τη ΔΗΜΑΡ ας πούμε... σε τελική ανάλυση περισσότερα κοινά έχουμε με τον Μαρκόπουλο ή τον Ζώη πχ. στα εθνικά θέματα, απ' ότι με την Ρεπούση και τον Μπίστη]

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της δημιουργίας νέου κόμματος, που θα εκφράζει την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά και τη μεσαία τάξη [καλά μεγάλε μην ανοίγεσαι και συ... 3-5% και πολύ είναι...], στο μέλλον, ο Κώστας Μαρκόπουλος λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Το πρόβλημα της χώρας οπτικοποιημένο (γράφημα)

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να καταλάβουμε στο γράφημα ποια είναι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες προβληματικές χώρες; Για να μην αναρωτιόμαστε δηλ. σε λίγα χρόνια γιατί ανέκαμψαν οι άλλοι και όχι εμείς (αν και οι πυροβολημένοι θα έχουν έτοιμη την απάντηση: δε μας άφησαν οι ξένοι τοκογλύφοι και οι γερμανοί). Δείτε το γράφημα:

Τι δουλειά λέτε να κάνει σήμερα ο Νίκος Τσιαμτσίκας; Αυτός του ALTER ντε... (φώτο)

Τον Νίκο Τσιαμτσίκα τον θυμόμαστε όλοι να ενημερώνει τον Νικολάκη στο ALTER από την Βαρβάκειο για το πανάκριβο κρέας ή από το διπλανό παράθυρο για το δονητή που ήταν σε βιτρίνα δίπλα από σχολείο... Με το κλείσιμο του ALTER, σε αντίθεση με το αφεντικό του τον Χατζηνικολάου που πληρώθηκε μέχρι δεκάρας, βρέθηκε στο δρόμο. Η αναδουλειά τον οδήγησε στο να γίνει...

Θέλω να γίνω υπάλληλος Βουλής. ΤΩΩΩΡΑ. Και εφοριακός με παλιότερη ημερομηνία διορισμού.

Του Νίκου Καρούτζου

Σας δηλώνω ότι κουράστηκα να δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα. Κουράστηκα να μην κοιμάμαι τα βράδια φοβούμενος ότι ο εργοδότης θα μου πετσοκόψει το μισθό, θα με απολύσει και δεν θα με πληρώσει στην ώρα μου.