17 Δεκεμβρίου 2012

Για ποια ατάκα κόπηκε συνέντευξη του Ν. Σφακιανάκη στο ΡΙΚ

Το ΡΙΚ «έκοψε» συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη, η οποία θεωρήθηκε προσβλητική καθώς παραβίαζε τους κώδικες δεοντολογίας του κρατικού καναλιού της Κύπρου.

Έκανε σ@ξ σε επαγγελματικό ταξίδι και... αποζημιώθηκε!

Μια Αυστραλή δημόσια υπάλληλος, η οποία τραυματίστηκε σε επαγγελματικό ταξίδι, ενώ έκανε σεξ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της δικαιούται να κρατήσει την αποζημίωση που της είχε χορηγηθεί με δικαστική απόφαση.

Βίντεο: Η ηρωίδα ελληνοαμερικανίδα δασκάλα έσωσε 18 παιδιά

Το γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία της Ελληνοαμερικανίδας δασκάλας Ιβόν Τσεκ η οποία έσωσε 18 παιδιά από τα πυρά του μακελάρη του Κονέκτικατ. Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

Μετά 20 έτη θα παραγράφει το ΙΚΑ τις απαιτήσεις για συντάξεις μαιμού

Αφού περάσουν 20 χρόνια αντί για δέκα θα παραγράφονται οι αξιώσεις του ΙΚΑ από "αχρεωστήτως καταβληθείσες παροχές".

Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ η οποία και εκδόθηκε σε εφαρμογή του Ν. 4093/2012, οι αξιώσεις του Ιδρύματος...

Μέρκελ: "Σε όλη μου τη ζωή δεν είχα σκεφτεί τόσο πολύ για την Ελλάδα"

Ζήτημα "εσωτερικής" πολιτικής αποτελεί για την Γερμανία η Ευρώπη, τόνισε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ μιλώντας στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας συνέντευξης Τύπου για τους ξένους ανταποκριτές στο Βερολίνο.

Καλά κάνει η Παπαρήγα και τους φτύνει κατάμουτρα: Ούτε εγώ, ούτε το ΚΚΕ πληρώσαμε το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ

[Μόνο στους ταλαίπωρους τους πολίτες κάνουν το μάγκα η ΔΕΗ και το κράτος... Μπροστά στο ΚΚΕ στέκονται σούζα]

Ούτε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ούτε το ίδιο το κόμμα πλήρωσε το χαράτσι που εισπράττεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, αφού όπως εξήγησε η ίδια, αυτό κάλεσε το κομμουνιστικό κόμμα το λαό να κάνει.


Βίντεο: ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 1-3

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν οι φαντάροι...παίζουν με τα τανκς

Διάθεση για αστεία είχαν τα πληρώματα των τανκ στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, με συνέπεια να προσφέρουν γέλιο με τον τρόπο που επέλεξαν να...αντιπαρατεθούν.

Στο ίδιο κελί με τον Λάκη Γαβαλά και τον «Σάχη της Πιερίας» ο Λαυρεντιάδης

Το μέρος που θα παραμείνει το προσεχές διάστημα έμαθε σήμερα ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, που πέρασε την πόρτα των δικαστικών φυλακών Κορυδαλλού.


Tέλος του κόσμου: Εχει "έρθει" ήδη 183 φορές

Το τέλος του κόσμου δεν αναγγέλλεται για πρώτη φορά και η 21η Δεκεμβρίου 2012 θα μείνει στην ιστορία ως το 183ο «τέλος» από την ρωμαϊκή εποχή, υποστηρίζει ο ιστορικός Λιούκ Μερί, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde.


Τζαβάρας για Σκόπια: Κανείς δεν μπορεί να διαστρέφει την πραγματικότητα

[Για να μην ξεχνιόμαστε: Με τον Λούκο και την Κιτσοπούλου τι θα γίνει κ Τζαβάρα;]

Τι είπε ο αν.υπουργός στον Βούλγαρο ομόλογο του...

Για πάνω από μία ώρα συζητούσαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας με τον βούλγαρο ομόλογο του Βεζντι Ράσιντοφ για θέματα πολιτιστικής συνεργασίας στο πλαίσιο του ‘β Ανώτατου συμβουλίου συνεργασίας των δύο χωρών.

Επέστρεψε στο τρελλάδικο ο «γιατρός» του Καμμένου... αφού είχε αποχωρήσει και είχαν αν αλληλομπινελικωθεί... Τι δεν καταλαβαίνεις;


Φαίνεται ότι επέστρεψε στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν από μερικούς μήνες (τον Μάιο) από το κόμμα κατηγορώντας τον Πάνο Καμμένο με την αγαπημένη λέξη των ΑΕροψεκασμένων...

Απορρίφθηκε προσωρινά το αίτημα Στουρνάρα για το χαράτσι-Αύριο ξανασυζητείται το θέμα


Προσωρινά η ΔΕΗ δεν μπορεί να εισπράττει μαζί με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος το τέλος ακινήτων, αν και το όλο ζήτημα θα κριθεί εκ νέου την Τρίτη.


Δημιουργήθηκε Ίδρυμα στις ΗΠΑ που θα χρηματοδοτήσει το WikiLeaks... πρωτεργάτης ο Τζον Κιούζακ

Προσωπικότητες των ΗΠΑ προχώρησαν στη δημιουργία ενός ιδρύματος που θα «χρηματοδοτήσει και θα υποστηρίξει τις οργανώσεις που δέχονται επίθεση επειδή δημοσίευσαν την αλήθεια», όπως τον ιστότοπο WikiLeaks του Τζούλιαν Ασάνζ.


Καταργείται η βίζα για τους Ρώσους με βιομετρικό διαβατήριο

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλάντιμιρ Κολοκόλτσεφ, είχε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, ξεκινώντας τον κύκλο των επαφών του με αξιωματούχους της Ρωσίας στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Μόσχα.


Εκδίδεται στην Ελλάδα η φυγόδικη πρώην δικαστής Αντωνία Ηλία

«Ναι» είπε η βρετανική Δικαιοσύνη στο αίτημα των ελληνικών αρχών για έκδοση στην Ελλάδα της πρώην ανακρίτριας Αντωνίας Ηλία, εις βάρος της οποίας εκκρεμούν πέντε ευρωπαϊκά εντάλματα. Την απόφαση έλαβε το τοπικό δικαστήριο της περιοχής Γουέστμινστερ του Λονδίνου.

ΦΩΤΟ-Ο Λαυρεντιάδης μπαίνει στις φυλακές

[Με την περιουσία τι θα γίνει; Θα του την κατασχέσουν με συνοπτικές διαδικασίες οι κκ δικαστές;]

Μετά το εξιτήριο που πήρε από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλευόταν, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Νωρίτερα είχε εξεταστεί στο Ιατρείο του Σωφρονιστικού Ιδρύματος.

Διώξεις για κακούργημα εναντίον την ΜΚΟ «Ο Κύκλος της Πάτμου», με τις κρουαζιέρες στο Μισισιπή και στο παγοθραυστικό στο Β. Πόλο

Βαριές κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες απήγγειλε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Κυβέλου σε βάρος μελών Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για κακή διαχείριση κονδυλίων, που υπολογίζονται σε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.



Ακέφαλο το ραδιοφωνικό ΕΑΜ-Στον πάγο ο Άρης Βελουχιώτης... όλως τυχαίως μετά το ξεκατίνιασμα με τον Καμμένο

Πριν από λίγες μέρες ως γνωστόν Τράγκας και Καμμένος ξακατινιάστηκαν για το ποιος γλύτωσε από ποιον... Όλως τυχαίως σήμερα οι πατριώτες του κώλου έμειναν με το πουλί στο χέρι ανοίγοντας το πρωί το ραδιόφωνο και ακούγοντας στη θέση του Τράγκα τον Σ. Κοτρώτσο... ο οποίος ανακοίνωσε ότι...

«Πας μη αριστερος βαρβαρος»;


 Φ. Κρανιδιώτης

Οι αριστεριστές, άλλοι ελευθέρας βοσκής κι άλλοι ενσωματωμένοι στον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, που περιφέρουν τα ράκη τους στην «Αυγή» και στο διαδίκτυο, δεν είναι παρά εχθροί της ελευθερίας. Κατ’ αυτούς, «πας μη αριστερός βάρβαρος», όπως διαταραγμένως αντιλαμβάνονται το σκυφτό αριστεριλίκι τους και τα δικαιώματα όσων τολμούν να αμφισβητούν τις ιδεοληψίες τους.

Πόσο κοστίζει η ζωή στις ΗΠΑ και πόσο στην Τουρκία ;;;

Πόσο μεγάλο ΛΑΘΟΣ κάνουν αυτοί που στο δράμα της ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 20 αθώων παιδιών στις ΗΠΑ αφιερώνουν τόσο χώρο για να περιγράψουν το γεγονός ενώ...

Παναποκλειστικές φωτογραφίες από τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Στρατούλη!!

Μπλέ μαρέ τον έκαναν οι φασίστες!!! Το αίμα έτρεχε ποτάμι και τα σημάδια ήταν εμφανή!! Δείτε αποκλειστικές φώτο από την επίθεση των δολοφόνων:

Καμάκι Πάγκαλου μέσω twitter

Απίστευτος ο Πάγκαλος που ειρωνεύεται την τύπισσα που έγραψε στα ΝΕΑ για τη φώτο του με το μπουρνούζι:

Βαρουφάκης: «Ναι, συμμετείχα στο Ιδρυμα του Γιάννου Παπαντωνίου αλλά έφυγα»... πόσα τσίμπησε όμως δε λέει...

[Φυσικά και τα αριστερά παπαγαλάκια που τον έχουν κάνει ήρωα, κατάπιαν τη γλώσσα τους με το συνεργάτη του Γιάννου]

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης βρίσκεται το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής που ίδρυσε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου τον Νοέμβριο του 2006 και στο οποίο συμμετείχε ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.

Η αποχώρηση του "προδότη, καρεκλοκένταυρου και λαδωμένου από τον Κομανέτσι" αυτής της ώρας: Αποχώρησε ο Δεσύπρης από την περιφέρεια Δωδεκανήσων

Αποχώρησε και ο Δεσύπρης από τους ΑΝΕΛ

Με μια μακροσκελή επιστολή ο Γρηγόρης Δεσύπρης από την περιφέρεια Δωδεκανήσων, Σάμου και Λέσβου εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα:

Ρε τους φασίστες!! Χειροκρότησαν τον Κωνσταντίνο!

Ένας βασιλιάς (τέως) και ένας Δούκας (ο Πέτρος) συμμετείχαν χθες το απόγευμα στην απονομή των βραβείων του πανελληνίου πρωταθλήματος σκουός.


Τη σεύτερη μεγαλύτερη αύξηση στην ΕΕ παρουσίασαν οι ελληνικές εξαγωγές

Αύξηση 12% σημείωσαν οι ελληνικές εξαγωγές στο 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το εξωτερικό εμπόριο της ΕΕ.

Τι απαντάνε οι μιντιάρχες στο Reuters που τους κατηγορεί για νταβατζιλίκι

Εκτενές δημοσίευμα για το «τρίγωνο της εξουσίας» στην Ελλάδα δημοσίευσε σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, αναφερόμενο στις στενές σχέσεις των ελληνικών μέσων ενημέρωσης με επιχειρηματικά συμφέροντα που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση.

Η αποχώρηση αυτής της ώρας από τους ΑΕροψεκασμένους: Έφυγε υποψήφιος βουλευτής στην Πιερία

«Αδειάζουν» οι διοικούσες επιτροπές της περιφέρειας από στελέχη
«Οι τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν θα μπορούσαν να με αφήσουν αδιάφορο», σημειώνει στο κείμενο αποχώρησής του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες το στέλεχος Νικόλαος Θεοχάρης.

Ρε ξεφτιλισμένε άνδρα που τα βρήκες και αγόρασες στο Κολονάκι, σπίτι με πισίνα και 8 αποθήκες;;

[Ρετιρέ με πισίνα στο Κολονάκι, μέσω της πολιτικής απέκτησαν κι οι βλάχοι... τι να πεις; Στεγνώνει το σάλιο στο στόμα και ούτε να τους φτύσεις δεν μπορείς]

Ποιος πρώην πρόεδρος της Βουλής πιστεύει στο ημερολόγιο των Μαγια και ετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου; Αυτό το κουίζ κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα καφέ του Κολωνακίου.
Η απάντηση δόθηκε σήμερα το πρωί στο γνωστό καφέ dacapo από πρόσωπο που ξέρει πρόσωπα και πράγματα.

Είναι ο...

Η Χρυσή Αυγή μήνυσε τον Δ. Στρατούλη

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε στο Δημήτρη Στρατούλη η Χρυσή Αυγή, για τον χαρακτηρισμό «σπείρα εγκληματιών» που απέδωσε στο κόμμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη σχετική ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι αναμένει την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή και...

Περίφημα!! Γιατρός… ξυλοκόπησε ελεγκτές του ΣΔΟΕ!... η Μέρκελ θα φταίει...

Οξύθυμος αποδείχθηκε ένας ιατρός από την Σπάρτη, τον οποίο επισκέφτηκαν δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ για να κάνουν έλεγχο στα βιβλία του.

Βίντεο αηδία: Ο αρχηγός των Σύρων ισλαμοφασιστών την παίζει ολόγυμνος, ζωντανά στο skype!!!

Δείτε έναν αντάρτη με τον οποίο συνομιλούν οι μαλάκ@@ οι δυτικοί:

Άντε να δούμε!! Οι ΗΠΑ σταδιακά... εξαφανίζονται-Έτος ορόσημο το 2050!


Το μεγαλύτερο έθνος στον ανεπτυγμένο κόσμο απειλείται επικίνδυνα με συρρίκνωση και μάλιστα χωρίς να γίνεται ευρέως αντιληπτό. Μάλιστα, οι τάσεις «αφανισμού» του είναι τέτοιες που ειδικοί ερευνητές επισημαίνουν το 2050 ως το έτος ορόσημο για το μέλλον της χώρας.

Reuters: Ανησυχητικές αναφορές στις ενέργειες της Τουρκίας

Έντονη ανησυχία προκαλούν αναφορές του Reuters για τις ενέργειες της Τουρκίας που είναι ικανές να προκαλέσουν έναν Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η χωροθέτηση πυραύλων Patriot στην Τουρκία κοντά στα σύνορα με τη Συρία, και με την έγκριση του ΝΑΤΟ, προκαλεί εκνευρισμό στις γύρω χώρες, και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία η Μέση Ανατολή αλλά και ο αραβικός κόσμος δοκιμάζουν τις… αντοχές τους.

Συνελήφθησαν 3 αλβανά μαλακιστίρια καταπάτησαν 2 ελληνικές σημαίες

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, τρεις υπήκοοι Αλβανίας οι δύο 15 ετών και ο τρίτος 14 ετών, για προσβολή συμβόλων του Ελληνικού Κράτους.

Παραιτήθηκε κι ο Γραμματέας συνδικαλιστικού των ΑΕροψεκασμένων

Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Γραμματέας του Συνδικαλιστικού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Δρίτσας.

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης:


Πάγκαλος κατά Τσίπρα και... Τσαπανίδου! (βίντεο)

Μετά τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος της επιτέθηκε φραστικά την Παρασκευή, ενώ ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή της, η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε σήμερα στο στόχαστρο και του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Πότε και πώς συνέβη η μεγαλύτερη μαζική δολοφονία σε σχολείο στην ιστορία των ΗΠΑ

Το φαινόμενο των μαζικών δολοφονιών σε σχολεία των ΗΠΑ δεν είναι καθόλου καινούργιο: εγγράφεται βαθιά στο DNA της χώρας, το οποίο καθώς προχωρούν οι γενιές και περνούν οι δεκαετίες όχι μόνο δεν μετριάζεται, αλλά απεναντίας εντείνεται, όπως δείχνουν τα περιστατικά της τελευταίας δεκαετίας με αποκορύφωμα τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στο Κονέκτικατ.

Η απογευματινή αποχώρηση απ' τους ΑΕροψεκασμένους

Άλλο ένα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλε νωρίτερα την παραίτησή του. Πρόκειται για τον Γιώργο Παντελίδη ο οποίος στην επιστολή αποχώρησής του κάνει λόγο για ιδιοτελείς μεθοδεύσεις και προχειρότητα που «υπονόμευσαν την ομαλή πορεία προς την ορθή οργάνωση του κινήματος».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Μεγάλη μείωση του spread τις τελευταίες εβδομάδες


Αυτή είναι η γυναίκα που όπλισε το χέρι του μακελάρη του Κονέκτικατ - Η μητέρα του Ανταμ Λάνζα τον ώθησε στο αιματοκύλισμα μιας ολόκληρης τάξης

- Είχε τσακωθεί η ίδια με τους υπεύθυνους του σχολείου και του έκανε μαθήματα στο σπίτι
- Ο Ανταμ Λάνζα την εκτέλεσε με 4 σφαίρες την ώρα που κοιμόταν
- Ανείπωτος ο θρήνος στο Νιουταουν για τα 20 παιδάκια και τις δασκάλες τους
- Ομπάμα: Δεν είστε μόνοι - Σήμερα κηδεύονται οι δυο πρώτοι μαθητές


Η μεσημβρινή αποχώρηση από τους ΑΕροψεκασμένους: Αποχώρησε ο πρώτος σε ψήφους στις Κυκλάδες, Μ Βουτσίνος

Αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο πολιτευτής Κυκλάδων Μάριος Βουτσίνος, ο οποίος μάλιστα είχε εκλεγεί προσωρινά βουλευτής, στις πρώτες εθνικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, αλλά στις επαναληπτικές εκλογές δεν κατάφερε η παράταξη Καμμένου να κερδίσει ξανά την έδρα στο νομό.


Άγιο είχαν οι "Χρυσαυγίτες" που έπεσαν πάνω στον Στρατούλη!

Πολύ τυχεροί ήταν οι τύποι, που κατονόμασε ο γενναίος Στρατούλης ως "Χρυσαυγίτες" ! Άγιο είχαν. Δείτε σε ποιον θα μπορούσαν να είχαν πέσει και θα μάζευαν ακόμα δόντια και μασέλες...

Δείτε στο taxalia.blogspot.com

Έκρηξη Καραμανλή: Φτάνει πια! Οι παπαριές κάνουν κακό στο κόμμα και τον Σαμαρά...

«Τέλος» στα σενάρια επαναφοράς του θέλει να βάλει ο πρώην πρωθυπουργός που ξέσπασε σε πηγαδάκι … γαλάζιων βουλευτών

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο πρώην Πρωθυπουργός με τα σενάρια επαναφοράς του στην πολιτική σκηνή και την ανάληψη πρωτοβουλίας για επανένωση της κεντροδεξιάς.

Η πρωινή αποχώρηση από τους ΑΕροψεκασμένους (γιατί το μεσημέρι θα έχουμε κι άλλη): Προδότης και ο Τρύφωνας Παχής

Για «επαναστάτες του πληκτρολογίου» κάνει λόγο το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αχαΐα, Τρύφωνας Παχής στην επιστολή παραίτησής του από το κόμμα.

Χαϊκάλης: Σας θεωρούμε προστατευόμενο είδος –Αδωνις:Ασε τις παλαβομάρες [βίντεο]

Σφοδρή αντιπαράθεση Παύλου Χαϊκάλη και Αδωνι Γεωργιάδη με σκληρές εκφράσεις, στο πρωινό του Mega. «Εχετε κάνει εθνική προδοσία» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης στον Αδωνι Γεωργιάδη, διαβάζοντας το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με τους όρους της νέας δανειακής σύμβασης, χαρακτηρίζοντάς τον «προστατευόμενο είδος», ενώ για τον πρωθυπουργό είπε «να σταματήσει τις πιρουέτες».

Ο Ψυχάρης κήρυξε τον πόλεμο στην Google η οποία από το 2009 έχει πληρώσει φόρους μόνο 378.000 ευρώ

Πόλεμο κατά της Google της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης στο διαδίκτυο ανοίγουν σήμερα τα ΝΕΑ με αφορμή τον τρόπο φορολόγησης των κερδών του αμερικανικού, πολυεθνικού κολοσσού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Google, αξιοποιώντας τα παράθυρα που αφήνει η ευρωπαϊκή νομοθεσία πληρώνει ελάχιστο φόρο σε σε σχέση με τα έσοδα της από τις διαφημίσεις που ανέρχονται-όπως ισχυρίζονται τα ΝΕΑ- σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Παγκόσμιο ΣΟΚ από την δήλωση του Μήτσου Στατούλη για το μακελειό στο Κοπέκτικατ*

Το στέλεχος Μαχμούντ Στατούλης, εξέφρασε την συμπάθειά του προς τις οικογένειες, του μακελειού στο Κοπέκτικατ* στις Ηνωμένες Κολιτείες και αποκάλυψε ότι:

Νέα “παράσταση” Χαϊκάλη στο Mega, χωρίς… κασετοφωνάκι

Πριν από περίπου έναν μήνα, στις συνεδριάσεις της Βουλής για τα μέτρα του νέου Μνημονίου και τον προϋπολογισμό, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης έγινε το πρόσωπο της ημέρας όταν, ενώ βρισκόταν στο βήμα άνοιξε ένα κασετοφωνάκι στο οποίο είχε καταγράψει παλαιότερη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, προκαλώντας… πανικό.

Τα μυστικά ραντεβού στη Βουλιαγμένη “έκαψαν” τον Καμμένο

Μια αποκαλυπτική ιστορία για τον Πάνο Καμμένο, περιγράφει το Έθνος της Κυριακής. Αφορά στη συνάντηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. με τον Γ. Βουλγαράκη στη Βουλιαγμένη, η οποία τώρα συνδέεται με τις καταγγελίες του βουλευτή Γ. Κουράκου για «μαύρο» πολιτικό χρήμα που μπορεί να προέρχεται από τον πρώην υπουργό. Το ρεπορτάζ του Έθνους προκάλεσε ταραχή στον κ. Καμμένο ο οποίος το πρωί μιλώντας χθες στον Σκάϊ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μπόμπολα και των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.

Απίστευτο γκολ του Παναγιώτη Κονέ με εναέριο σουτ [βίντεο]

Ενα από καλύτερα γκολ της φετινής Serie A πέτυχε ο Παναγιώτης Κονέ στην εκτός έδρας νίκη της Μπολόνια επί της Νάπολι με 3-2.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε περάσει ως αλλαγή στο 77' και στο 86'...

Μια χαρά: Aυξήσεις στην ΕΡΤ

Σε όλα τα media γίνονται μειώσεις, στην ΕΡΤ γίνονται αυξήσεις της τάξης των 700 ευρώ

Σε όλα τα media γίνονται μειώσεις, στην ΕΡΤ γίνονται αυξήσεις της τάξης των 700 ευρώ. Όπως αναφέρεται σε έγγραφο που κατατέθηκε σε εισήγηση στο ΔΣ της εταιρείας...

O Θόδωρος Πάγκαλος με πορτοκαλί μπουρνούζι και παντόφλες περιφέρεται στη Λίμνη Βουλιαγμένης [εικόνα]

Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες οι επισκέπτες στη Λίμνη Βουλιαγμένης όταν είδαν μπροστά τους τον Θεόδωρο Πάγκαλο να περιφέρεται φορώντας ένα μπουρνούζι έντονης πορτοκαλί απόχρωσης και παντόφλες.

Αποκάλυψε ζυμώσεις … στην κεντροδεξιά ο Μαρκόπουλος

Τι ετοιμάζουν στελέχη από όλους τους χώρους και πόσο «κοντά» είναι η πόρτα της Ν.Δ. για τον ανεξάρτητο πια βουλευτή …

Τα σενάρια που θέλουν τους διαγραφέντες των Ανεξάρτητων Ελλήνων να «ετοιμάζουν» νέο πολιτικό φορέα επιβεβαίωσε …

«Παπανδρέου» με τα … όλα του ο Τσίπρας

Καλοκαίρια και γιορτές επιλέγει να «ταξιδεύει» και ο Αλέξης για … πολιτικά θέματα


Ένα μήνα διακοπές στην Κρήτη έκανε το καλοκαίρι , όταν ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας και οι κυβερνητικοί εταίροι έλιωναν στο Μαξίμου για την εξασφάλιση της δόσης και τώρα έφυγε για Βραζιλία , Αργεντινή από όπου θα επιστρέψει μετά τα Χριστούγεννα.

Απόπειρα αυτοκτονίας με αντικαταθλιπτικά χάπια έκανε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι γνωστός έλληνας παρουσιαστής αποπειράθηκε να δώσει τέλος στην ζωή του καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα αντικαταθλιπτικών χαπιών στον σπίτι του στην Κηφισία.

Πως ο Παναγιωτόπουλος εξέθεσε τον Σαμαρά...

Την εμφάνισή του Πάνου Παναγιωτόπουλου στο νησί της Ρω, και το περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να συνομιλεί για λίγο με τον Αντώνη Σαμαρά, και στη συνέχεια να δίνει το τηλέφωνο στον αξιωματικό της φρουράς, ο οποίος και… παρουσιάστηκε στον Πρωθυπουργό, σχολιάζει με νόημα ο Γιώργος Παπαχρήστος στα σημερινά “Νέα”…

Ποιές πολυεθνικές συναντά σήμερα ο Σαμαράς και τί θα ζητήσει

Τις 13 μεγαλύτερες πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, προσφέρουν πολλές εκατοντάδες θέσεις εργασίας και καθορίζουν τις τιμές στο σούπερ μάρκετ και την αγορά θα συναντήσει δια των εκπροσώπων τους σήμερα ο Πρωθυπουργός.