18 Δεκεμβρίου 2012

Αυτά τα μπαλκόνια ανήκουν σε Ελληνίδα παρουσιάστρια...

Η Όλγα Λαφαζάνη είχε πάντα τον τίτλο της όμορφης μελαχρινής…της γυναίκας που είναι ταυτόχρονα γλυκιά…αγαθή και σέξι! Όσο για τα προσόντα της… πολλά και διάφορα. Ένα από αυτά το στήθος της, που λένε οι ειδικοί ότι είναι φυσικό!Ατόφιο χρυσάφι λέμε.

Ο Σκουρλέτης άδειασε τον Στρατούλη! Εκνευρισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον δήθεν ξυλοδαρμό του σούργελου

Εντύπωση έκανε χτες ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση , προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός του ξυλαδαρμού του Δημήτρη Στρατούλη. Ο λόγος δεν είναι ότι δεν θεωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ σημαντικό το περιστατικό, ούτε πως γυρνάνε την πλάτη σε τέτοια φαινόμενα βίας, αλλά έχει να κάνει...

«Είναι κοντός, καραφλός και δεν κάνει καλό σεξ»

Είναι αδύνατον να μην «χαμογελάσεις» ακούγοντας το σχόλιο που έκανε η Βάνα Μπάρμπα για τον τηλε-κριτικό του Βήματος, Κοσμά Βίδο (στον οποίο ετοιμάζεται να κάνει μήνυση), στα πλαίσια της τηλεοπτικής της εμφάνισης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Υπ.Ανάπτυξης για το θέμα της Χίου:H κριτική δεν μας αφορά

"Μένουμε στα στοιχεία, η κριτική δεν μας αφορά", απαντά το υπουργείο Ανάπτυξης στη δήλωση του Γιάννη Μανιάτη και του Κώστα Τριαντάφυλλου, οι οποίοι έκαναν λόγο για ολιγωρία σε ότι αφορά τη μη υποβολής της αίτησης προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η Χίος από το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και της ανακήρυξης της σε πυρόπληκτη περιοχή.

Αυτό είναι το όραμα της ελληνικής νεολαίας: Φοιτητές κρατούσαν όμηρο τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ επί 4 ώρες [Βίντεο]

Ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, Χρήστος Κωνσταντάτος περιέγραψε το πρωτοφανές περιστατικό από φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Δένδιας: «Ξεπαγώνουν» οι σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας - Συνεργασία στα θέματα της λαθρομετανάστευσης


«Ξεπαγώνουν» οι σχέσεις με τη Ρωσία, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μιλώντας σε Έλληνες ανταποκριτές στη Μόσχα με το πέρας της διήμερης επίσκεψής του στη ρωσική πρωτεύουσα.

O Xωμενίδης έκανε μήνυση για υπερχρέωση φαγητού στον άντρα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και την κέρδισε!

[Μεταξύ μας τώρα: παπαριές και του Χωμενίδη... διαμαρτύρεται για τα τρία κονιάκ που τους χρέωσε κοντά 300 ευρώ... ρε φίλε πως παραγγέλνεις χωρίς να δεις τον κατάλογο; Εμείς που τον κοιτάζουμε 10 φορές για να μη μας έρθει καμιά κεραμίδα μετά, είμαστε μαλάκ@@;]

Η διαμαρτυρία του συγγραφέα για υπερχρέωση στο εστιατόριο της Αργυρώς οδήγησε τελικά σε συμπλοκή με το σύζυγό της και σε μια δικαστική μάχη που έληξε τελικά υπέρ του συγγραφέα.

Ρε Γιωργάκη, δεν φταίνε οι λαθραίοι, δεν φταίς εσύ, δεν φταίνε τα αδέρφια σου, δεν φταίει ο πατέρας σου, δεν φταίει η μάνα σου, δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ... ε, τότε ποιος φταίει;

Επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπoλύει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με άρθρο που δημοσιεύεται στην προσωπική του ιστοσελίδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστευσης και τίτλο: «Απέναντι στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό»

Έφοδος αστυνιομικών στο Ιπποκράτειο μετά από καταγγελίες για παράνομες προμήθειες

Εντολή για προκαταρκτική έρευνα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά από επώνυμη καταγγελία για υπερπρομήθειες σε αντιδραστήρια και άλλα ιατρικά υλικά στο τμήμα Ανοσολογίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Τρικυμία εν κρανίω στα φασισταριά του ΣΥΡΙΖΑ

[Τα πήρε στο κρανίο το taxalia με το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ και του σέρνει τα εξ αμάξης...]
 
Τι θα γίνει ρε Αλέξη με τα βλήματα που μάζεψες στο κόμμα;
Έχεις ανάγκη το κάθε σούργελο;

«Εξέφρασα προσωπική άποψη αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει άποψη για σύνθετη ονομασία, άρα με τον όρο Μακεδονία» δήλωσε στον Α989 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη και...

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Γιατί συγχύζεται ο Κεδίκογλου με τα κομμούνια της ΕΣΗΕΑ για την απεργία στην ΕΡΤ... αφού οι δημοσιογράφοι τους γράφουν στα παπάρια τους (πίνακας στατιστικών)

"Επιεικώς απαράδεκτη είναι η στάση της πλειοψηφίας του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, η οποία αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας στην ΕΡΤ μισή ώρα αφότου συμφωνήσαμε να συναντηθούμε για να βρούμε λύσεις σε σειρά προβλημάτων των δημοσιογράφων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης", είπε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στη στάση του, ελεγχόμενου από τον ΙΟ της σαβουροφυλλάδας, Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ σε σχέση με την ΕΡΤ.

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ η χώρα πρότυπο των πατριωτών του κώλου!

Σε «αποφασιστική φάση» βρίσκονται οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Ισλανδίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με εκτιμήσεις. Συγκεκριμένα Ευρωπαίοι διαπραγματευτές θεωρούν ότι έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα κατά το τέλος της 5ης συνόδου της Διάσκεψης ένταξης σε υπουργικό επίπεδο.

Έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια τα παπαγαλάκια από την αναβάθμιση της Ελλάδας από την S&P κατά 7 βαθμίδες

Κατά 7 βαθμίδες αναβάθμισε την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s, έπειτα από την ολοκλήρωση της επαναγοράς ομολόγων. Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στη βαθμίδα B- ενώ πρωτύτερα βρισκόταν σε «Επιλεκτική Χρεοκοπία». Πρόκειται για μια από τις εντυπωσιακότερες αναβαθμίσεις...

Συνεχίζουν να προκαλούν τα λαμόγια των βουλευτών: Μας μειώσατε το μισθό 52%, τι άλλο θέλετε;

Ζητάνε και τα ρέστα σήμερα οι υπάλληλοι της Βουλής δίνοντας δήθεν αναλυτικά στοιχεία για τις μειώσεις στους μισθούς τους οι οποίες φτάνουν όπως λένε στο 52%. Βέβαια από τα στοιχεία που δίνουν φαίνεται ότι οι περικοπές αφορούν κυρίως τα έξτρα (υπερωρίες, έξοδα κίνησης, επιδόματα ευθύνης (!!) κ.λπ παπαριές) ενώ ο μισθός τους φέρεται να έχει μειωθεί ελάχιστα (πχ. 4-10% για ΠΕ). Συνεπώς είναι απορίας άξιο και απλά μαθηματικά το πως λένε ότι έχει μειωθεί το εισόδημά τους κατά 52% όταν έχουν μειωθεί κάποια από τα έξτρα και αυτά σε μικρότερο ποσοστό από το 52%. Εκτός αν τα έξτρα ήταν πολύ περισσότερα από το μισθό ;)

Χαν: Δε ζητήσατε ποτέ χρηματοδότηση για τις ζημιές από τη φωτιά στη Χίο

[Αυτή είναι η Ελλάδα! Τσαπατσουλιά και "έλα μωρέ 'ντάξει θα δοθεί παράταση"...]

Η ελληνική κυβέρνηση έχασε την προθεσμία και δεν ζήτησε δωρεάν χρηματοδότηση για τις ζημιές που προκλήθηκαν στις υποδομές στη Χίο, από την πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου, όπως προκύπτει από απάντηση του επιτρόπου Γιοχάνες Χαν σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή.

Τρικούβερτος καβγάς ανάμεσα σε Μπέο και Κούγια σε καφετέρια στη Γλυφάδα

Ένα νέο επεισόδιο της διαμάχης του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέου με τον πρώην πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια σημειώθηκε στη Γλυφάδα.

Η κόντρα των δύο ανδρών κρατά από... παλιά, ενώ έγινε εντονότερη μετά την υπόθεση των στημένων αγώνων, για την οποία ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στη φυλακή.

Τελικά ο νομός Κορίνθου παραμένει στο πρόγραμμα ΑΕροψεκασμών... αύριο το μεσημέρι ο επόμενος ψεκασμός πάνω απ' το νομό...

Τη στήριξη της στον Πάνο Καμμένο και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκφράζουν με δήλωσή τους η Συντονιστική Επιτροπή και οι πολιτευτές ου κόμματος στον Νομό Κορινθίας. Στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για "οργανωμένο σχέδιο αποστασίας" και επισημαίνουν ότι τα μέλη που παραιτήθηκαν δεν εκφράζουν την πλειοψηφία της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νομού Κορινθίας παρά μόνο τον εαυτό τους.

Η Ζαρούλια προσβλήθηκε μόνη της και απαντά μόνη της... γιατί το Μαξίμου διαψεύδει τα σενάρια των φαντασιόπληκτων

Παρόλο που δεν προκύπτει από πουθενά και διαψεύδεται από του Μαξίμου η Ελένη Ζαρούλια μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος (EGAM) φαντασιώνεται ότι έγινε συζήτηση για την Ελένη Ζαρούλια!

Χωμενίδης: Έτσι μεταμορφώθηκε ο Τατσόπουλος σε λεβεντομαλάκ@

Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, παραχώρησε μια συνέντευξη στο Koolnews. Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο μίλησε για πολλά θέματα! Σε κάποιο σημείο αναφέρθηκε και στον παλιό του γνώριμο, Πέτρο Τατσόπουλο, τον οποίο χαρακτηρίζει "παράφορο, οξύτατο, φωνακλά, ασυγκράτητο...".

Διαβάστε το απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Ο ρόμπας ζήτησε συγγνώμη από τον τρόμπα... αλλά που μαγκιά να παραιτηθεί...

[Όταν λες "Συγγνώμη είπα ψέμματα ή δεν μπορώ να αποδείξω αυτό που είπα" πρέπει να παραιτείσαι από διευθυντής της δημόσιας τηλεόρασης την οποία δεν μπορείς να ξεφτιλίζεις]

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ο σημερινός Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ και εκδότης της εφημερίδας “Παρασκευή και 13″, Αιμίλιος Λιάτσος, παρουσιάστηκε σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, και αναφερόμενος σε δημοσιεύματα της εφημερίδας του που αφορούσαν τον Πάνο Καμμένο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Tα πιο δημοφιλή βιντεο στο YouTube για το 2012

Ο PSY και το Gaghnam Style αλλά και το Πουλάκι Τσίου, είναι στην πρώτη δεκάδα των πιο δημοφιλών βιντεο στο YouTube σύμφωνα με την ανασκόπηση Rewind YouTube.

Το δημοφιλέστερο video στον πλανήτη, αλλά και στη χώρα μας, είναι το Gangnam Style.

Δείτε λοιπόν ποιά είναι τα 10 βιντεο με τις περισσότερες προβολές στο ΥouTube στην Ελλάδα.

Επιμένει το τσίρκο: Δεν συνιστά πρόβλημα το όνομα της ΠΓΔΜ

Ερωτήματα σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα -και δη, στο Σκοπιανό- προκαλούν οι τοποθετήσεις της βουλευτού του κόμματος, Ιωάννας Γαϊτάνη, έτσι όπως εκφράστηκαν μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 989, αλλά και σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εφημερίδα των Σκοπίων.

Συνεχίζει τις ρητορικές ερωτήσεις η ΝΔ: Περιμένουμε ξεκάθαρη απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ για το τσίρκο...

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ Συγγρού και Κουμουνδρούρου, με αφορμή τα όσα δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εφημερίδα των Σκοπίων και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του δεν απαντά επί της ουσίας και η βουλευτής επιμένει στις δηλώσεις της με σημερινή της συνέντευξη!

Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της ΝΔ, απάντησε στον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος είχε κάνει λόγο για...

Την πάπια κάνει ο Αβραμόπουλος: Από την περασμένη Πέμπτη η Ουγγαρία αναγνώρισε τα Σκόπια σαν "Μακεδονία"


Από την περασμένη Πέμπτη η Ουγγρική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι αναγνωρίζει τα Σκόπια με το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και...

Θράκη: Ένας Πομάκος ρεζιλεύει τους πολιτικούς (βίντεο)

Κόλαφο για την πολιτική της μυωπικής Αθήνας στη Θράκη είναι όσα αναφέρει ένας διακεκριμένος Έλληνας Πομάκος, ο Σεμπαϊδήν Καραχότζα, τα οποία μπορούν οι φίλοι μας να παρακολουθήσουν στο βίντεο που ακολουθεί.

Το νερό του Κασιδιάρη στη Δούρου ήταν πιο κρύο απ’ των «αγανακτισμένων» στον Γερμανό;

«Μνημόνια: αδιέξοδη βία» ήταν ο τίτλος άρθρου της Αυγής στις 14/2/2012, «βία είναι τα Μνημόνια» δηλώνουν σε συνεντεύξεις τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, «βία στη βία των Μνημονίων» διακηρύσσουν πάσης φύσεως «Αγανακτισμένοι» πολίτες και πολιτικοί.

Μία και μόνο επίθεση, όμως, κατά πολιτικού ήταν αρκετή για να ξαναβρεθεί στην κορυφή της ατζέντας η «βία», ως μέθοδος διατύπωσης αντιρρήσεων, αγανάκτησης, αντίδρασης κ.ο.κ.


Υποχρεωτικά τα Θρησκευτικά για ορθόδοξους μαθητές παρά τις παπαριές Διευθυντή Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης

Απόφαση για υποχρεωτική παρακολούθηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από Ορθόδοξους μαθητές, εξέδωσε το Διοικητικό Εφετείο Χανίων. Το δικαστήριο έλαβε την απόφαση μετά από αίτηση θεολόγων καθηγητών των Χανίων οι οποίοι προσέφυγαν στο Εφετείο καθώς απορρίφτηκε από τον, προφανώς κομμουνιστή, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης...

Επαναστάτες του κ@λου: Ματαιώθηκαν οι πορείες λόγω βροχής

[Υπάλληλοι υπό απόλυση που φοβούνται τη βροχή... για τέτοιες απολύσεις μιλάμε... Που να τρέχουμε μέσα στη βροχή σκέφτηκαν οι υπάλληλοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ που θα έκαναν διαμαρτυρία επειδή δήθεν θα απολυθούν... αφού ξέρουν πολύ καλά ότι η ΝΔ δεν θα απολύσει κανέναν τους και ότι κάνουν το κάνουν για τον ντόρο και για να δημιουργούν προβλήματα όπως τους έχει πει το κόμμα που τους καθηδηγεί... κάνουν που κάνουν μια εξυπηρέτηση οι άνθρωποι μη γίνουν και λούτσα...]

Οι κακές καιρικές συνθήκες ματαίωσαν τις προγραμματισμένες για σήμερα κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους...

Έτσι για να θυμόμαστε ποιοι μας ενημερώνουν...

ΠAPAΣKEYH 13 ΔEKEMBPIOY 1996
(κλικ στις φώτο και διαβάστε τα αποκόμματα)

Ποιου πολιτικού είναι θετή κόρη η πανέμορφη δεσποινίδα; (φώτο)

Η όμορφη έφηβη είναι κόρη γνωστής παρουσιάστριας και μάλιστα πολύ γνωστής. Αν προσέξετε την νεαρή πιο προσεκτικά δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι πρόκειται για την κόρη της...

Τσιρίζουν τα επιμελητήρια αλλά θα τους περάσει-ΒΕΘ: Οργή για την κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για την κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής στα επιμελητήρια.

"Την οργή του εκφράζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που καταργεί την υποχρεωτική εγγραφή των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια από 1-1-2015.

Ερβέ Φαλτσιανί: Ελεύθερος ο άνθρωπος που έκανε άνω-κάτω την Ευρώπη

Ελεύθερο υπό προϋποθέσεις άφησε το Εθνικό Δικαστήριο της Ισπανίας τον 40χρονο ιταλογαλλικής καταγωγής πρώην εργαζόμενο στην τράπεζα HSBC, Ερβέ Φαλτσιανί, ο οποίος καταζητείται από την Ελβετία για τη διαρροή δεκάδων χιλιάδων ονομάτων φοροφυγάδων καταθετών σε τράπεζες της Ελβετίας, προκαλώντας τριγμούς σε κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Γερμανικό Kέντρο Προγνώσεων: Ύφεση 1% και ανεργία 31% στην Ελλάδα το 2014

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Τη δραματικότερη έως τώρα πρόβλεψη για την ανεργία στην Ελλάδα έκανε το γερμανικό Κέντρο Προγνώσεων του Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία (IfW)με έδρα το Κίελο, στα πλαίσια της χειμερινής έκθεσης προγνώσεων του που δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί.

Η κατάρριψη ενός μύθου: «Φρένο» στη λιτότητα συνιστά το ΔΝΤ στην Ιρλανδία

[Μάλλον όσοι λέγαν ότι "όπου πάει το ΔΝΤ φέρνει εξαθλίωση" πρέπει να αναθεωρήσουν και να λένε "σε όποια κωλοχανεία πάει το ΔΝΤ φέρνει κι άλλη εξαθλίωση" γιατί αν πάει σε οργανωμένα κράτη με σωστές κυβερνήσεις και κατοίκους μπορεί και να φέρει αποτελέσματα...]

Η Ιρλανδία δεν θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα λιτότητας για να επιτύχει τους στόχους μείωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος, αν η ανάπτυξη το 2013 είναι χαμηλότερη του αναμενόμενου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Πόσο εύκολος είναι ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ των διαπλεκόμενων...

Πολύ "σωστά" τα λέει το διαπλεκόμενο ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ δημοσιογραφικό blog...

Τα "ΣΟΒΑΡΑ Έθνη" (και πολύ ... δημοκρατικά να προσθέσω εγώ μια και τους ξέφυγε...) ότι τα ΕΝΟΧΛΕΙ το ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ...

Η συνέχεια στο  antilogos-gr.blogspot.com

Είπαμε, υπάρχει και θεός: Δείτε σε ποια πρεμιέρα ταινίας στο Μέγαρο ήταν η σύζυγος Λαυρεντιάδη 3 μέρες πριν τη σύλληψή του

Τρεις μέρες πριν τη σύλληψη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, η σύζυγός του Κατερίνα εθεάθη στην λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ» με πρωταγωνιστή τον διεθνή Γιώργο Χωραφά στο Μέγαρο Μουσικής.

Ολοκληρώθηκε η 3η εθελοντική αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ

Πραγματοποιήθηκε , με επιτυχία, χθες, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας, στα γραφεία μας, παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανόλη Κεφαλογιάννη, με κεντρικό σύνθημα «δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή».

Ένας Έλληνας στην Κόκκινη Έρημο

Ομογενής ποδηλάτης διέσχισε 590 χιλιόμετρα μέσα σε μια από τις πιο αφιλόξενες ερήμους του κόσμου και σε θερμοκρασίες που έφθαναν τους 45 βαθμούς προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την υπηρεσία των Ιπτάμεων Ιατρών (Royal Flying Doctor).


Η Κορινθία ο πρώτος νομός που προσγειώνεται εξολοκλήρου στην πραγματικότητα!

Δελτίο τύπου μεσημεριανών παραιτήσεων από τους ΑΕροψεκασμένους

Ο συντονιστής και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του νομού Κορινθίας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων "για λόγους...

Όαση γέλιου εν μέσω κρίσης-Βλάσης Τσάκας: Έχω κουραστεί από την καθυστέρηση...

[Αν ο πρίγκηπας πάρει τον Παναθηναϊκό (λέμε και καμιά παπαριά) θα ορίσει τον Βλάση Τσάκα Πρόεδρος του Παναθηναϊκού; Για να ξέρουμε δηλ. αν θα συνεχίσουμε να γελάμε...]

 Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών και συζητήθηκαν οι επιμέρους λεπτομέρειες για να οδηγηθούμε στην τελική συμφωνία, η οποία θα οδηγήσει στην συμμετοχή του πρίγκιπα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τελικά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου που επιθυμούμε", είπε αρχικά στην ΕΡΑ Σπορ 101.8 ο Βλάσης Τσάκας.
Για την ανακοίνωση των μετόχων, είπε:

Χρυσή Αυγή: Να απελαθεί στα Σκόπια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Την απέλαση από την Ελλάδα της βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννας Γαϊτάνης και όλων των στελεχών και μελών της Κουμουνδούρου που αποκαλούν «Μακεδονία» τα Σκόπια ζήτησε η Χρυσή Αυγή.


Κεφαλογιάννης με ρητορική ερώτηση: Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ αν συμμερίζεται τις ανιστόρητες τοποθετήσεις για τα Σκόπια

[Σιγά μη μας πει... Μουγγάθηκαν όλοι τους -ενώ προχθές με τον Στρατούλη σπρωχνώντουσαν για το ποιος θα βγάλει πρώτος ανακοίνωση- εκτός από ΝΔ που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα και Χρυσή Αυγή]

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή συνέντευξη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννας Γαϊτάνη, στην εφημερίδα Nova Makedonija των Σκοπίων.

Σε επίσημη δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, κάνει λόγο για ανιστόρητες και επικίνδυνες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.


Η ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αλβανίας καταγγέλει την απογραφή

Η Ορθόδοξος Αυτοκέφαλος Εκκλησία της Αλβανίας καταγγέλλει με επίσημη δήλωσή της, ότι τα επίσημα στοιχεία της απογραφής του 2011 για τους ορθόδοξους χριστιανούς της Αλβανίας είναι ανακριβή και ψευδή.


Ποιά είναι το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»

«Μακεδονία» αποκαλεί τα Σκόπια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη και δηλώνει ότι η διαφορά ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια για το όνομα οφείλεται «στους Έλληνες καπιταλιστές».


TOYΡΚΙΑ: Ιδιωτικοποίησε όλες τις γέφυρες και αυτοκινητόδρομους! Πόσα πήρε;


Η Τουρκία ιδιωτικοποίησε τις δυο γέφυρες στο Βόσπορο αλλά και τους βασικούς αυτοκινητόδρομου της χώρας έναντι 5.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μειοδότης του διαγωνισμούς είναι η κοινοπραξία του Τορκικού Ομίλου Κοç με την Μαλασινανών συμφερόντων όμιλο UEM Group.

Σαμαράς: Τέλος ο κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός – Ανάσα 1,1 δισ. για τους αγρότες

Τέλος οι επιχορηγήσεις και ο κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της σύσκεψης που είχε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και επεσήμανε πως τα χρήματα του ΕΛΓΑ θα πάνε σε πολύτεκνες οικογένειες αγροτών.


Spiegel: Έλληνες, Ισπανοί και Πολωνοί αγοράζουν ακίνητα στη Γερμανία

Επενδυτικές ευκαιρίες και εξασφάλιση των χρημάτων τους αναζητούν Έλληνες, Ισπανοί και Πολωνοί στην Γερμανία, αγοράζοντας ακίνητα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel. Πληρώνουν δε, συχνά, τοις μετρητοίς.


Αλήθειες και ψέματα για το χαράτσι στα ακίνητα

Σήμερα εν πολλοίς κρίνεται η τύχη του χαρατσιού στα ακίνητα και το αν θα εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Προσοχή, όμως. Δεν κρίνεται αυτό καθ’ αυτό το χαράτσι αλλά η διαδικασία πληρωμής του. Τη συνταγματικότητα του φόρου που επέβαλε ο Βενιζέλος πριν δύο χρόνια, την έχουν κρίνει τα ανώτατα δικαστήρια και για λόγους εθνικού συμφέροντος έχουν πει ότι είναι νόμιμος. Πρέπει, λοιπόν, να δούμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση κι όχι να βγαίνουν και να κραυγάζουν διάφοροι του ΣΥΡΙΖΑ για νίκη της δημοκρατίας και δεινή ήττα της κυβέρνησης, του Στουρνάρα ή όποιου άλλου.


Πάγκαλος εναντίον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος να επιτίθεται, μέσω twitter, στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την δήθεν επίθεση στον Δημήτρη Στρατούλη:


Σε αυτόν τον χάκερ «χρωστάμε» τις γυμνές φωτογραφίες της Σκάρλετ (φώτο)

Ο Κρίστοφερ Τσάνεϊ που ανέβασε τις γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού Σκάρλετ Γιόχανσον στο Διαδίκτυο, δεν είναι κάποιο νεαρό αγόρι, κοινωνικά ανώριμο ή άβγαλτο.

Αντιθέτως, πρόκειται για έναν...

Να τελειώνουν με τα ψέμματα οι "τρομοκράτες": 837 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ αυτοκτονίες στην Ελλάδα από τον Μάιο του 2010

[Κόψτε τα ψέμματα γιατί υπάρχουν και ασταθείς χαρακτήρες που επηρεάζονται και μιμούνται... και μπορεί να φταίει εν μέρει η οικονομική κατάσταση αλλά δεν είναι άμοιροι ευθυνών αυτοί που "διαφημίζουν" ότι οι Έλληνες παίρνουν φόρα και πηδάνε απ' τα μπαλκόνια]

Συγκλονίζουν (γιατί ακόμα και μια αυτοκτονία να είχαμε θα ήταν τραγικό αν μπορούσαμε αλλά δεν την αποτρέψαμε), αν και μακριά από τα στοιχεία του κώλου που μεταδίδουν ακόμα και επαγγελματίες κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι, τα στοιχεία του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας που παρουσίασε στη Βουλή ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολιτη Νίκος Δένδιας για τις απόπειρας αυτοκτονίας στη χώρα μας από τον Μάιο του 2010 ως σήμερα...

Βαρυποινίτες έκαναν μπαούλο στο ξύλο τον "σπιούνο" γιο του Μάικλ Ντάγκλας

Άγρια επίθεση δέχτηκε στην φυλακή που εκτιεί την ποινή του ο Κάμερον Ντάγκλας, ο 34χρονος γιος του Μάικλ. Αιτία η απόφασή του να αποκαλύψει τα ονόματα των ντίλερ του.


Κουράκος: Ο Καμμένος θα γίνει καβάτζα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιάννης Κουράκος ισχυρίστηκε μιλώντας στο ΣΚΑΙ ότι ο Πάνος Καμμένος έχει κρυφή ατζέντα και ζήτησε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να κάνει κι αυτός άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.

Ο κ. Κουράκος αναφέρθηκε και στη συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Βουλγαράκη, χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει όλα όσα είπαν.


Το πανίσχυρο λόμπι των όπλων έχει σιγήσει στο Ιντερνετ

Η σελίδα στο Facebook της National Rifle Association (NRA), που καυχιόταν την περασμένη εβδομάδα στο Twitter ότι έχει 1,7 εκατομμύριο "like", απουσίαζε χθες από το Ιντερνετ.

Η NRA, ένα από τα λόμπι των όπλων με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ουάσινγκτον, δεν εκπροσωπείται πλέον στο Ιντερνετ παρά μέσω λίγων σελίδων φίλων και ειδικευμένων ομάδων.