19 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: «Ψηφίσαμε λάθος για τη λίστα Λαγκάρντ»

Εκ παραδρομής καταψήφισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνέχιση των ερευνών προς διερεύνηση της υπόθεσης της Λίστας Λαγκάρντ, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Μιχάλης Αρβανίτης.

Eπίθεση κουκουλοφόρων στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

Στο γραφείο της αντιπρυτάνεως του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Δανάης Διακουλάκη, η οποία εξελέγη πρόσφατα στο Συμβούλιο Διοίκησης του ιδρύματος, εισέβαλε την Τετάρτη ομάδα κουκουλοφόρων.

Συνελήφθη κι ο Αλέξης Κούγιας

Συνελήφθη ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό στην Αγυιά, για το Κύπελλο Ελλάδας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Έπαινοι Ζεεχόφερ για την αναβάθμιση της Ελλάδας

Το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε ότι ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ χαιρέτισε με δηλώσεις του την αναβάθμιση του αξιόχρεου της Ελλάδας από την S&P.

Βίντεο- Ο Σαμαράς για το ίδρυμα Αντενάουερ

«Σήμερα με χαρά εγκαινιάζουμε επίσημα την επιστροφή του ιδρύματος Αντενάουερ στην Ελλάδα», δήλωσε πριν από λίγο, ο Αντώνης Σαμαράς σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Μουσείο της Ακρόπολης.

«Ασυλο» από την Τσετσενία στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Παγκόσμιες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της φορολογικής μετανάστευσης του Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Το Κρεμλίνο διαψεύδει επισήμως ότι έστειλε διαβατήριο στον διάσημο ηθοποιό που έχει γίνει «κόκκινο πανί» στη Γαλλία, εξαιτίας της φορολογικής του μετακόμισης στο Βέλγιο. Πανέτοιμος να φιλοξενήσει τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ δηλώνει, όμως, ο πρόεδρος της Τσετσενίας...

"Ξηλώνονται" 165 στελέχη οικονομικών υπηρεσιών

Σε αθρόες αλλαγές και μετακινήσεις στους επικεφαλής των εφοριών και των ελεγκτικών μηχανισμών προχωρά η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Συνολικά, "ξηλώνονται" 165 στελέχη οικονομικών υπηρεσιών (διευθυντές, υποδιευθυντές και τμηματάρχες), εφοριών και ελεγκτικών κέντρων ΣΔΟΕ.

Έλλειμμα-ρεκόρ στο ΙΚΑ με αύξηση κατά... 612%

Στα 777 εκατομμύρια ευρώ θα σκαρφαλώσει το έλλειμμα του ΙΚΑ, από 109 εκατ. ευρώ το 2012, αυξημένο κατά 612%, το 2013.

Μάλιστα, για να είναι σε θέση να καταβάλει κανονικά στους συνταξιούχους και στους ασφαλισμένους τις ''κουρεμένες'' παροχές τις οποίες δικαιούνται (συντάξεις, επιδόματα κ.ά.) θα υποχρεωθεί να δανειστεί το παραπάνω ποσό βάζοντας ως ''ενέχυρο'' ομόλογα και άλλες κινητές αξίες που κατέχει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ημερησίας.

Καρχιμάκης για Μαυραγάνη: «Βάζει σε θέσεις ευθύνης στελέχη που ελέγχονται για ύποπτο πλουτισμό»

Σφοδρή προσωπική επίθεση με βαρύτατες εκφράσεις εξαπέλυσε ο υπό αναστολή γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης εναντίον του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη με αφορμή την απόφασή του να αντικαταστήσεις 165 στελέχη του ελεγκτικού μηχανισμού του υπουργείου.

Το ΠΑΣΟΚ βαράει το νταούλι και το κόμμα της ΝΔ χοροπηδάειΠΑΣΟΚ σε ΝΔ: Πείτε μας την θέση σας

Με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ ζητά από τη Νέα Δημοκρατία να αποσαφηνίσει την θέση της (το έκανε εδώ) σχετικά με το αν είναι υπέρ μιας νέας σύνθεσης της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, που δεν θα συμπεριλαμβάνει εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Αναλυτικά:

Όποιος δεν έχει δει αυτό το βίντεο δεν έχει δει τίποτα!!

Πρόκειται για την αναγγελία από τον κρατικό κανάλι της Β. Κορέας, της επιτυχούς εκτόξευσης του πυραύλου που μετέφερε δορυφόρο στο διάστημα (το δορυφόρο, μεγέθους πλυντηρίου, τον έχασαν εν τω μεταξύ και γυρνάει σαν τρελός γύρω από τη γη χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κίνδυνος να πέσει). Δείτε λοιπόν πως ανακοινώνονται τα κατορθώματα της χώρας πρότυπο του Αλέξη και του Λαφαζάνη:

Αστειότητες της ΝΔ... για να αυξήσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εμφανιζόμενη σαν ουρά της ΔΗΜΑΡ

[Αφού ρε αστείοι, που έχετε ξεμείνει στο κόμμα, δεν μπορείτε και δεν πρόκειται να το κάνετε, τι τις πετάτε τις παπαριές σαν τον Βενιζέλο που ήθελε να κηρύξει παράνομη τη ΧΑ και τα πήρε πίσω σα βρεγμένος γάτος; Γιατί γίνεστε ουρά της ΔΗΜΑΡ; Αυτοί με το δίκιο τους το παίζουν αντιφασίστες γιατί θέλουν να ψαρέψουν στην αριστερή δεξαμενή όπου οι ψηφοφόροι σπαρταράνε σαν ψάρια. Εσείς λέγοντας ότι συμφωνείτε να αποβληθεί η ΧΑ από το Συμβούλιο της Ευρώπης πιστεύετε ότι θα κερδίσετε αριστερούς ψηφοφόρους; Ή ότι θα κάνουν ουρά οι δεξιοί για να επιστρέψουν επειδή σας βλέπουν να είστε ουρά του Μπένυ και του Κουβέλη;

Έχει τρελάνει τον κόσμο στις μηνύσεις: Σύλληψη δημοσιογράφου μετά τη μήνυση του Αλέξη Κούγια εις βάρος της

Τη δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη συνέλαβε η αστυνομία. Είχε προηγηθεί μήνυση από το γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.
Η μήνυση αφορά, όπως γίνεται γνωστό, σχετικό δημοσίευμα για...

O πρόεδρος της ΔΕΗ πήρε πίσω την πρόταση για αυξήσεις! αφού τον γκάζωσε ο Σαμαράς

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “Mega”, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός πήρε επί της ουσίας πίσω την εκτός πραγματικότητας πρόταση που κατέθεσε χθες ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος, κοντά στο 50%.

Η αγάπη, η ιδέα και ο ΠΑΟΚ πρώτοι στο twitter

Μια φωτογραφία αγάπης, μια ιδέα και ο ΠΑΟΚ (δείτε στο τέλος τα δημοφιλέστερα tweet για ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ) είναι τα δημοφιλέστερα hashtag στο twitter για το 2012 στους Έλληνες χρήστες ενώ το tweet με τα περισσότερα retweets ήταν αυτό της σύλληψης του δημοσιογράφου Κωστή Βαξεβάνη.

Η ΕΚΤ δέχεται πάλι ελληνικά ομόλογα

Η ΕΚΤ θα αποδέχεται εκ νέου όλα τα ομόλογα που εκδίδει ή εγγυάται το ελληνικό δημόσιο ως εχέγγυα για την παροχή ρευστότητας, όπως ανακοίνωσε η κεντρική τράπεζα.

ΕΚΤΑΚΤΟ!! Η ΝΑΣΑ επιβεβαιώνει ότι ο ουρανός θα σκοτεινιάσει την 21η Δεκεμβρίου!!!

Παγκόσμιο ΣΟΚ έχει προκληθεί από την έκτακτη ανακοίνωση της ΝΑΣΑ που λέει ότι όντως την 21η Δεκεμβρίου, που τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγια, υπάρχει 100% βεβαιότητα ότι ο ουρανός θα είναι πολύ σκοτεινός!!

Μάλιστα η γνωστή διαστημική υπηρεσία προσδιορίζει επακριβώς πότε θα ξεκινήσει το ενδιαφέρον φαινόμενο που ονομάζεται...

Η ανάγκη ενός πατριωτικού φιλελευθερισμού και οι αναπηρίες της Μεταρρυθμιστικής προσπάθειας



Του Χρίστου Σπ. Κατηφόρη

Ορισμένοι εκ των επίδοξων μεταρρυθμιστών της χώρας φαίνεται πως τους αρέσει να ακούν μόνο με το ένα αυτί ή να βλέπουν μόνο από το ένα μάτι… Ορισμένοι εξ αυτών δείχνουν πως δεν έχουν καταλάβει τίποτε: α) από τον ραγδαίο μετασχηματισμό της κοινωνίας τα τελευταία έτη, ήδη πριν την Κρίση, προς το παραδοσιακότερο ή το «συντηρητικότερο» όπως περιφρονητικά αποκαλείται από ορισμένους και β) από τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν στην δίχως προηγούμενο οικονομική κρίση που βιώνουμε τα οποία ήταν η κατάρρευση θεσμών και αξιών και ο εκμαυλισμός της κοινωνίας.

Για παράδειγμα πολλοί δεν βλέπουν:

Δεν θα το διαβάσετε στα παπαγαλάκια: Κάτω από 1000μ.β το spread μετά από 2 χρόνια!!

Μία ημέρα από την αναβάθμιση κατά έξι μονάδες της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον οίκο Standard&Poor’s, το spread των ελληνικών δεκαετών ομολόγων υποχωρεί σε χαμηλό περίπου δύο ετών – κάτω από τις 1.000 μ.β. Ως και το 11,7% υποχώρησε το επιτόκιο, ενώ το Χρηματιστήριο Αθηνών κατέγραψε την Τετάρτη κέρδη 4,81%.

Γιατί εξεγείρονται οι πατριώτες του κώλου; Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός... θα καταργήσει το μνημόνιο...

Τσιρίζουν οι κάθε λογής πατριώτες του κώλου επειδή η συντρόφισσα του ΣΥΡΙΖΑ λέει τα Σκόπια "Μακεδονία"!!! Βέβαια εγώ είμαι χαμηλής νοημοσύνης και δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα των "πατριωτών" με την ΣΥΡΙΖΑία... Γιατί είναι κακιά; 

Ο Βρούτσης ανακοίνωσε κάτι που ψάχναμε χρόνια: Επιτέλους μάθαμε τον ακριβή αριθμό των συνταξιούχων

Έπρεπε να φτάσει 2012 και η Ελλάδα να κινδυνέψει να χρεοκοπήσει για να μπει μία τάξη με εντολές των ξένων τοκογλύφων, δυναστών κ.λπ Αν είναι έτσι οι δυνάστες κρίμα που δεν τους είχαμε δοκιμάσει πιο μπροστά...

Τον ακριβή αριθμό όλων των συνταξιούχων καθώς και των ποσών που καταβάλλουν κάθε μήνα στους ασφαλισμένους οι φορείς κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε σήμερα ο Γιάννης Βρούτσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

Nέα ήθη φέρνει στην Βουλή ο Κασιδιάρης-Η σημερινή του εμφάνιση που προκάλεσε σχόλια(ΦΩΤΟ)

Είχε δεν είχε, πάλι τράβηξε τα βλέματα σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής...Δεκέμβρη μήνα έκατσε στην αίθουσα της ολομέλειας με ....

«Ναι» από την αρμόδια επιτροπή για την άρση της ασυλίας τριών βουλευτών της ΝΔ-Αλλού όμως είναι το καφριλίκι...

Την άρση της ασυλίας τριών βουλευτών της ΝΔ, μετά από μηνύσεις πολιτών που είχαν υποβληθεί εναντίον τους, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής να εισηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής. Το καφριλίκι όμως είναι ότι αν και οι συγκεκριμένοι βουλευτές ζήτησαν οι ίδιοι την άρση της ασυλίας τους, βρέθηκαν 4 κάφροι...

Οι καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές του 2012 (video)

Ένα πραγματικά συλλεκτικό video κυκλοφόρησε στο youtube που δείχνει τις πιο έντονες στιγμές στο ποδόσφαιρο για τη χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες.

Μαιμού βίντεο: Χρυσαετός αρπάζει μικρό παιδί και πιγκουίνος το σκάει από ζωολογικό κήπο... επίσης στο Μόντρεαλ! (video)

Tο παρακάτω βίντεο, που κυκλοφορεί από το πρωί, είναι τελικά μαιμού καθώς το συγκεκριμένο γεγονός δεν αναφέρεται σε καμία ειδησεογραφική σελίδα του Μοντρεαλ. Πέραν τούτου στο Μόντρεαλ δεν υπάρχουν Χρυσαετοί και ο συγκεκριμένος αετός, που δεν είναι χρυσαετός, φαίνεται εκπαιδευμένος. Τέλος όσον αφορά τα τεχνικά: στην αρχή του βίντεο εξαφανίζεται το φτερό του αετού (3 δευτερόλεπτο), δεν υπάρχει σκιά του αετού (10 δευτερόλεπτο), η κίνηση του αετού όταν σηκώνει το μωρό δεν είναι ομαλή (ο αετός φαίνεται να επιταχύνει και να επιβραδύνει σαν σε fast forward) και όταν ο αετός το αφήνει αυτό συνεχίζει να ανεβαίνει για λίγο ακόμα!

Δείτε αρχικά το video και μετά τα καρέ:

Αυτοί είναι οι 20 υπερ-πλούσιοι με περιουσία 712 δισ. δολάρια

Αν αποτελούσαν ένα κράτος από μόνοι τους, αυτοί οι είκοσι άνθρωποι θα ήταν η 18η πιο πλούσια χώρα του κόσμου: Πιο πλούσια από όλη τη Σουηδία ή τη Σαουδική Αραβία και 2,5 φορές πιο πλούσια από την Ελλάδα.

Είχε προτείνει παραγωγή εκπομπής του για 200.000 στην ΕΡΤ και τα ζώα της ΝΔ τον έβαλαν Διευθυντή της

Ο λόγος φυσικά για το ρουσφέτι της ΔΗΜΑΡ και του Κουβέλη, τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον οποίο παραίτησε το ΔΣ της ΕΡΤ πριν λίγες μέρες. Τότε έδωσε και συνέντευξη τύπου για να πει ότι δεν είναι ο ίδιος παραγωγός εκπομπών αλλά απλά (τον προσλαμβάνουν οι παραγωγοί για να) διευθύνει τις παραγωγές. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «Υπήρξε σύγχυση στο δ.σ. μεταξύ των όρων διεύθυνση παραγωγής και παραγωγή»... και αφού δεν είσαι παραγωγός ρε κομμουνιστή με τη δεξιά τσέπη, γιατί υπογράφεις σαν παραγωγός και ζητάς...

Σαμαράς: Δουλειά …χωρίς φρουρού κι αρώματα (φώτο)

Γιατί τα άκουσε ο κ. Τσαυτάρης από τον πρωθυπουργό;

Σε σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προήδρευσε, χθες, ο Αντώνης Σαμαράς. Στην κορυφή του τραπεζιού είχε κρατηθεί μία και μοναδική θέση για τον πρωθυπουργό και μπροστά της υπήρχε μια...

Νεράντζης για Κωνσταντοπούλου: Αυτή δεν είναι κανονικός άνθρωπος [διάλογοι]

Για ακόμη μια φορά οι βουλευτές της Επιτροπής Θεσμών παρακολούθησαν τον κλασικό πλέον καυγά ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αναστάσιο Νεράντζη.
Αντικείμενο του καυγά και αυτή τη φορά το ακατάσχετο στην ομιλία της κ. Κωνσταντοπούλου η οποία από τη στιγμή που άνοιξε το μικρόφωνο δεν έλεγε να το κλείσει.
Ο διάλογος είναι απολαυστικός:

Παπασταθόπουλε, σοβαρέψου... γελάει ο κόσμος με τις αστειότητες περί ρατσισμού...

[Την πάτησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην προσπάθειά του να εκδηλώσει την απογοήτευσή του για το 1-1 της Βέρντερ με τη Νυρεμβέργη, όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 82 σε μια από τις λίγες τους αντεπιθέσεις και η Βέρντερ ισοφάρισε με την ψυχή στο στόμα στο 89... άλλη φορά να είναι πιο προσεκτικός γιατί θα την ακούει και οι παπαριές του για ρατσισμό βγάζουν γέλιο... Και επειδή είναι μικρός και δεν ξέρει ας μάθει ότι η Νυρεμβέργη (με τη Σάλκε να ακολουθεί) είναι η ιστορικότερη ομάδα στη Γερμανία με τα δεύτερα περισσότερα πρωταθλήματα...]

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κατηγόρησε τον τερματοφύλακα της Νυρεμβέργης Ράφαελ Σέφερ για ρατσισμό μετά τις δηλώσεις του Γερμανού άσου για τον τρόπο που η Εθνική ομάδα κατέκτησε το Euro 2004.

ΥΠΟΙΚ: Προς παράταση ενός μήνα για τη διασταύρωση στοιχείων των φορολογούμενων

Στη χορήγηση παράτασης έως τις 20 Ιανουαρίου προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών για την υποβολή στοιχείων από τράπεζες, ιδιωτικές κλινικές, ασφαλιστικές εταιρείες, εκπαιδευτήρια και άλλους φορείς αναφορικά με τις συναλλαγές των πελατών τους. Πρόκειται για τη διαδικασία οικοδόμησης μιας βάσης δεδομένων με τις δαπάνες των φορολογούμενων που θα χρησιμεύσει για τη δημιουργία του περιουσιολογίου αλλά και τη διασταύρωση των τεκμηρίων που οφείλουν να δηλώσουν οι φορολογούμενοι στις δηλώσεις τους.

Βελτιώσεις Στουρνάρα στο φορολογικό

Με ρύθμιση της τελευταίας στιγμής στο φορολογικό η συλλογή αποδείξεων μπαίνουν και πάλι στο προσκήνιο ενώ δίνετε μια ελάφρυνση και στους ελεύθερους επαγγελματίες που είναι οι ζημιωμένοι του φορολογικού (τουλάχιστον όσοι δηλώνουν τα πραγματικά εισοδήματά τους).

Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας το αφορολόγητο...

Η σημερινή αποχώρηση από τους ΑΕροψεκασμένους: Έφυγε και ο Τζωρτζάτος

Άλλη μία αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαληνίας και Ιθάκης Γιώργος Τζωρτζάτος εξηγεί τους λόγους της απόφασής του:

Η άδεια Βουλή τίμησε τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες του Λονδίνου... για τέτοια γαϊδούρια μιλάμε-Τους τα 'ψαλε ο Πρόεδρος της ΕΠΕ (βίντεο)

«Ράγισε» η φωνή του επικεφαλής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργου Φουντουλάκη όταν, απευθυνόμενος στους βουλευτές και την κυβέρνηση,περιέγραψε τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι αθλητές με αναπηρία προσπαθούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.

Συνελήφθη ο Μπέος

Συνελήφθη πριν από λίγο ο Αχιλλέας Μπέος, μετά τη μήνυση που του υπέβαλε ο Αλέξης Κούγιας.

ΤΩΡΑ! Αρειος Πάγος: Κανονικά η είσπραξη του τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ θα συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι για τα ακίνητα, καθώς ο Αρειος Πάγος παγώνει την απόφαση του Πρωτοδικείου.

Στρατιωτικοί σε Παναγιωτόπουλο: Να ταΐζεις τους ψηφοφόρους σας με δικά σου χρήματα

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών στρέφει τα βέλη της κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου και τον κατηγορεί πως θέλει να κάνει κοινωνική πολιτική με τα χρήματα των στελεχών του στρατού και τον προτρέπει να φτιάξει λέσχες και να ταΐζει με τα δικά του λεφτά τους ψηφοφόρους του.

Μείωση προσωπικού στον "Ριζοσπάστη"... το ΚΚΕ θα διαμαρτυρηθεί με πανώ στην Ακρόπολη για τις άδικες απολύσεις

Στη μείωση προσωπικού του «Ριζοσπάστη» , αλλά και σε όσους "βρήκαν ευκαιρία να χτυπήσουν το ΚΚΕ", με αφορμή αυτό το γεγονός, αναφέρεται σημερινό άρθρο της εφημερίδας, όπου τονίζεται ότι "η μείωση προκύπτει σαν αναγκαιότητα για να συνεχίσει να εκδίδεται απρόσκοπτα το Οργανο της ΚΕ του ΚΚΕ".

Σε τροχιά ο πρώτος κατασκοπευτικός δορυφόρος της Τουρκίας

Εκτοξεύθηκε στο διάστημα και τοποθετήθηκε στην τροχιά του ο πρώτος κατασκοπευτικός δορυφόρος της Τουρκίας, Göktürk-2, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το OnAlert.gr.

Ποιοι είναι οι ξένοι «Ράμπο» που ρίχνονται στη μάχη της φοροδιαφυγής

Ως προάγγελο των αλλαγών που θα φέρει το νομοσχέδιο για τη φοροδιαφυγή, χαρακτηρίζουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, το σχέδιο των εκτεταμένων διασταυρώσεων, το οποίο τίθεται σε εφαρμογή με τη συνδρομή των ξένων εμπειρογνωμόνων που ήδη βρίσκονται στην Αθήνα.

Η συγνώμη του ρόμπα στον τρόμπα, δημιουργεί θέμα για την ΕΡΤ... και αφού ο ρόμπας δεν συγκινείται, πρέπει να τον συγκινήσει το Μαξίμου

Θέμα επαγγελματικού κύρους και τήρησης της δεοντολογίας που υποτίθεται ότι πρεσβεύει η ΕΡΤ δημιουργεί η χτεσινή συγνώμη του νυν γενικού διευθυντή της, Αιμίλιου Λιάτσου, στον Πάνο Καμμένο για τα ανυπόστατα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Παρασκευή+13».

Στον Πειραιά την Παρασκευή 2 πολεμικά πλοία της Ρωσίας

Προς τις ανατολικές ακτές της Μεσογείου θάλασσας είχε χθες κατεύθυνση ομάδα σκαφών του Βαλτικού στόλου, ενώ 2 πολεμικά πλοία την Ρωσίας φθάνουν την Παρασκευή στο λιμάνι του Πειραιά όπου και θα παραμείνουν λίγες ημέρες.

Άρθρο της Γιάννας Αγγελοπούλου για την Ελλάδα του σήμερα... Μην περιμένετε αυτοκριτική.... μαλάκες είστε;

[Βέβαια η αυτοκριτική απουσιάζει από το λεξιλόγιο της κυρίας... Σιγά μην πει: "Χάλασα κι εγώ τρελά λεφτά για να ταϊζω τους Κοτρώτσους..."]

Άρθρο-παρέμβαση της Γιάννας Αγγελοπούλου, με την ιδιότητα της ως μέλους του Ιδρύματος Κλίντον αλλά και του παγκόσμιου Ολυμπιακού Κινήματος φιλοξενεί η “Huffington Post”, με τη “Lady G” των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας να χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τα μαθήματα ηγεσίας που διδάσκονται οι Αμερικανοί μέσω της ταινίας “Lincoln” του Στίβεν Σπίλμπεργκ, για να αναφερθεί στη σημερινή Ελλάδα, την κρίση που διέρχεται και το πως θα μπορούσαμε να αναγεννήσουμε τη σπουδαία και ιστορική χώρα μας.

Αναλυτικά το άρθρο της Γιάννας Αγγελοπούλου:

O αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο υποβρύχιο που... "γέρνει"

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, επισκέφθηκε την Τρίτη το υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ». Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ πήγε στον «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ» συνομίλησε με τον κυβερνήτη και το πλήρωμα.
Μάλιστα έγραψε στο Twitter του:

Δημοσκόπηση στη Γερμανία: Η Ανγκελα Μέρκελ η πιο αξιόπιστη πολιτικός

Εξακολουθεί να προηγείται το κόμμα των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU) έναντι των αντιπάλων του, αφού και στην τελευταία δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Forsa για λογαριασμό του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου RTL και του περιοδικού Stern βρίσκεται 11 μονάδες μπροστά, ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος θεωρείται η πιο αξιόπιστη πολιτικός.

Το ΣΔΟΕ ακούει; Η Πέγκυ Ζήνα γέμισε το καζίνο Princess στη FYROM

Την αμοιβή της τη δήλωσε στην ελληνική εφορία;
Το αδιαχώρητο επικρατούσε χθες (8/11) το βράδυ στο καζίνο princess στο Γευγελή, όπου είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί η Πέγκυ, αφού κόπηκαν 4.700 εισιτήρια ενώ 1.300 άτομα έμειναν εκτός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και οι καιρικές συνθήκες ..

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Στην 11η θέση ανέβηκε η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη

Στην 11η θέση (από την 12η) της παγκόσμιας κατάταξης, που ανακοινώνει κάθε μήνα η FIFA, κλείνει το 2012 η εθνική Ελλάδας, που συγκέντρωσε με 1.033 βαθμούς.

Μάλιστα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρέμεινε για πέμπτο μήνα στην Ιστορία του πάνω από τη Βραζιλία, η οποία έχασε ακόμη πέντε θέσεις και βρίσκεται, πλέον, στην 18η θέση του κόσμου.

Κουίζ Πάγκαλου... πολύ δύσκολο

Τι κοινό έχουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γ. Παπαδόπουλος, ρώτησε ο Πάγκαλος στο twitter για να απαντήσει:

Περιέλουσαν με κακάκια το αυτοκίνητο του Χρήστου Αηδόνη [εικόνες]

Αγνωστοι έβαλαν στόχο τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Αηδόνη και ξέσπασαν στο αυτοκίνητο του, το οποίο περιέλουσαν με λύματα βόθρου. Μάλιστα ήταν τέτοια η μανία των δραστών που κάλυψαν με ακαθαρσίες τόσο τα χερούλια, όσο και την εξάτμιση του αυτοκινήτου του πρώην υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Νέα ερώτηση στη Βουλή για τις αποζημιώσεις στη Χίο... σιγά μην ιδρώσει το αυτί του ανίκανου Χατζηδάκη

Στο θέμα των αποζημιώσεων των πυρόπληκτων της Χίου επανέρχεται με ερώτησή του προς τον ανίκανο Χατζηδάκη και τον υπουργό Ναυτιλίας, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

"Έτσι έφτασε η Ελλάδα εδώ που έφτασε" (βίντεο)

Ερώτηση στον Νίκο Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ απηύθυνε ο Σπύρος Λυκούδης. Κι όταν αντ' αυτού απάντησε ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Λυκούδης δεν άντεξε.

Κέφια ο Πάγκαλος πρωί-πρωί... αφιερώνει στον Αλέξη

Δείτε τι έγραψε στο twitter για το ταξίδι του Αλέξη στη Λατινική Αμερική:

Κι όμως! Στη σύγχρονη Ελλάδα υπάρχουν ήρωες!



Το πολιτικό σκέλος του θέματος που έχει δημιουργηθεί με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Γαϊτάνη, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Οι αλλαγές σε κάθε τάξη του Λυκείου από την νέα σχολική χρονιά

Αλλαγές έρχονται από τη νέα σχολική χρονιά στα Λύκεια της χώρας, καθώς το υπουργείο Παιδείας είναι αποφασισμένο να προχωρήσει σε βελτιώσεις και στις τρεις τάξεις, αφήνοντας όμως ανέπαφο προς το παρόν τον τρόπο διεξαγωγής των πανελληνίων εξετάσεων.

Άλλα είπε ο Λούλα, άλλα κατάλαβε ο Αλέξης... λογικό! Άμα δεν σκαμπάζεις από ξένες γλώσσες

Ψυχραιμία , θέληση και «καλή τύχη», συνέστησε στον ελληνικό λαό, ο τέως πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε χθες με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που επισκέπτεται τη Βραζιλία.

«Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον Ελληνικό λαό είναι ότι σ’ αυτή τη στιγμή της κρίσης πρέπει να είναι ψύχραιμοι, να έχουν μεγάλη θέληση και να αναζητήσουν λύσεις. Να μη γίνονται πολλά σχόλια για την κρίση, αλλά να συζητούν ποιες είναι οι λύσεις», είπε ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας...

Δηλαδή ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ να ΜΗΝ αερολογούμε ΟΛΗ μέρα αλλά να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ και να βρούμε ΛΥΣΕΙΣ αντί να (Τ)ΣΥΡΙΖΟυμε στα κανάλια...

Τι κατάλαβε ο Αλέξης από αυτά που είπε ο Λούλα ;;;

Η τρικυμία στο μυαλό του κ. Tweeter!

Ειλικρινά, στον ΠΑΟ ζουν σε μια ψυχεδέλεια χωρίς προηγούμενο! Οι παικταράδες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγιναν παλτά σε μία εβδομάδα και με το ρυθμό που τους διώχνει ο Αλαφούζος, αμφιβάλλω αν μείνεις κανείς μέχρι το φινάλε της χρονιάς!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com