25 Δεκεμβρίου 2012

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει πότε είναι η καλύτερη ώρα για σεξ

Τι κι αν είναι Χριστούγεννα και η Ελένη Μενεγάκη δουλεύει; Η παρουσιάστρια έχει τρελό κέφι και διάθεση... ερωτική. Με αφορμή ένα νεογέννητο που της έδειξε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή η ωραία Ελένη παρότρυνε το δημοσιογράφο Γρηγόρη Γκουντάρα να κάνει ακόμα ένα παιδάκι.

Σύμβουλος του Καραχάλιου ο απατεώνας του ΕΟΤ που συνελήφθη... καταλάβατε τώρα γιατί αναγκάστηκε να τον διώξει άρον άρον η Όλγα

[Μη μας παραμυθιάζουν λοιπόν ότι η Όλγα έδιωξε τον Καραχάλιο το Δεκέμβριο για το χάλια βίντεο του ΕΟΤ που γύρισαν μαζί το Σεπτέμβριο ή τον έδιωξε 15 μέρες αφότου έγινε γνωστό ότι πλήρωσε τα έξοδα της γυμνάστριας να έρθει από τις ΗΠΑ ;)... ΄για να μη θυμηθούμε ότι τότε η ειδησεογραφία έλεγε ότι δεν θα ανανεωθεί η θητεία του που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου... μέχρι και πριν λίγες μέρες έλεγαν ότι θα είναι Διευθυντής μέχρι το τέλος του έτους... και ξαφνικά σουτ, λίγες μέρες πριν αποδειχθεί ότι ο ξενύχτης της Μυκόνου είχε μαζέψει το λαμόγιο στον ΕΟΤ... Δυστυχώς για την Όλγα ο κόσμος καταλαβαίνει... και γελάει με τα κουραφέξαλα Καραχάλιου ότι αυτός έκανε μήνυση για απάτη επειδή ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησαν την υπογραφή του στην επιταγή και αποκαλύφθηκε η υπόθεση]

Nέα μεγάλη απάτη που αφορά σε υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτή φέρεται να εμπλέκεται πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ, ενώ ήδη, για την εν λόγω υπόθεση, συνελήφθησαν πέντε άτομα.

Ο Ριζοσπάστης ξεβρακώνει την υποκρισία του Τσίπρα

Τι δείχνει το παράδειγμα της Βραζιλίας;

-- Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει το μείγμα διαχείρισης στη Βραζιλία σαν πρότυπο που θέλει να εφαρμόσει στην Ελλάδα αν κυβερνήσει. Τι γίνεται όμως στη Βραζιλία;

Η Πρόεδρος της Βραζιλίας - της 6ης μεγαλύτερης οικονομίας παγκόσμια - Ντίλμα Ρούσεφ, με την οποία συναντήθηκε ο Αλ. Τσίπρας την περασμένη βδομάδα, δήλωσε πρόσφατα ότι οι αυξήσεις μισθών θα πρέπει στο εξής να βασίζονται στην παραγωγικότητα.

Αν έχετε φαγούρα... αυτή είναι η αιτία

Σε ποιο σπίτι γευματίζει ο Αντώναρος; Αναρωτιέται όλη η χώρα...

"Ενδιαφέρουσα χριστουγεννιάτικη συζήτηση σε φιλικό σπίτι για το τι πιθανόν να συμβεί στη χώρα το επόμενο διάστημα".

ΒΙΝΤΕΟ-Τα καλύτερα γκολ του 2012

Δείτε τα καλύτερα γκολ του 2012:

Ο Ολλανδός Γεροέν Ντίσελμπλοεμ διάδοχος του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη θέση του ως επικεφαλής του Eurogroup και ο άνθρωπος που αναμένεται να τον διαδεχθεί είναι ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γεροέν Ντισελμπλόεμ.

Τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Facebook για το 2012

Το Facebook εκτός από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρει στους χρήστες του στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας με διάφορες εφαρμογές, αλλά και με πολλά παιχνίδια.Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που δεν μπορούν ξεκολλήσουν από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου ή του υπολογιστή τους, αφού προσπαθούν να περάσουν μία ακόμα πίστα στο αγαπημένο τους παιχνίδι.

Χαλαρά το χειρότερο της υφηλίου... η κυβιστική αντίληψη Χριστουγεννιάτικου δέντρου απ' τον Καμίνη

- Το "δέντρο" στην πλατεία Συντάγματος που δεν μας έβαλε σε κλίμα Χριστουγέννων
- Οι Βρυξέλλες ανταγωνίζονται την Αθήνα στην κακογουστιά
- Το κοροϊδευτικό τραγουδάκι για το δέντρο στο Σύνταγμα
- ΔΕΙΤΕ μαγικές φωτογραφίες από τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο

Σε σουβλατζίδικο έφαγε χθες ο Σαμαράς (ΦΩΤΟ)

Μια απλή μέρα σε όλα τα επίπεδα πέρασε χτες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που βρήκε ευκαιρία να χαλαρώσει παραμονή Χριστουγέννων. Ο πρωθυπουργός χτες το βράδυ, μετά την βόλτα στο εμπορικό κέντρο των Αθηνών...

Οι Αμερικανοί συνέλαβαν τον Άγιο Βασίλη

Οι τεξανοί αστυνομικοί δεν αστειεύονται ακόμα και όταν πρόκειται για τον... Άγιο Βασίλη. Την περασμένη εβδομάδα, συνέλαβαν έναν άντρα που έγραφε με κιμωλία στο πεζοδρόμιο έξω από το κεντρικό κυβερνητικό κτίριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι Seals εκπαιδεύουν Τούρκους

Στην τακτική της επίλεκτης ομάδας των ονομαστών US Navy SEALs που σκότωσε τον Οσάμα μπιν Λάντεν φέρεται να εκπαιδεύτηκαν από τους αμερικανούς Τούρκοι κομάντος στο Κολοράντο των ΗΠΑ για την καταπολέμηση του ΡΚΚ.

Γκάζια Σαμαρά σε υπουργούς: Δεν εφησυχάζουμε, το 2013 θα είναι δύσκολο

Στην κατεύθυνση της πλήρους αξιοποίησης της συγκυρίας για τη χώρα, γνωρίζοντας ότι αρκεί μία και μόνο αστοχία για να διαλυθεί ότι, με κόπο, χτίστηκε το προηγούμενο διάστημα και θέλοντας να αποσοβήσει τον κίνδυνο την επανάπαυση των στελεχών της κυβέρνησης μετά την εκταμίευση της δόσης, αλλά και λόγω εορτών, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «δίνει» γκάζια στους υπουργούς του, τους προειδοποιεί ότι το 2013 θα είναι δύσκολο και τους καλεί να μην εφησυχάσουν, αλλά να εργαστούν συστηματικά, μιας και έτσι, όπως είπε και στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, η χώρα θα απογειωθεί και πάλι.

"Καλά Χριστούγεννα" 1914. Μια αληθινή ιστορία

Λίγος κόσμος ίσως έχει ακούσει για την ανακωχή την ημέρα των Χριστουγέννων στο μακρινό 1914 κατά την διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Ακόμα λιγότερος έχει ακούσει για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα. Γάλλοι, Βρετανοί και Γερμανοί στρατιώτες άφησαν τα όπλα και έπαιξαν, όλοι μαζί, μπάλα!

Κλεφτρόνια λήστεψαν και έδειραν 2 αλλοδαπούς που αντιστάθηκαν... φυσικά οι δημοσιοκάφροι λένε άλλα...

... μπορεί να φορούσαν και μπλούζες της Χρυσής Αυγής, θα μας πούνε σε λίγο

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, δράστες είναι δύο Έλληνες που, κινούμενοι με αυτοκίνητο σε Ελληνικό, Αργυρούπολη και Γλυφάδα, επιτέθηκαν στους τρεις ξένους με σκοπό να τους ληστέψουν.

Θ.Φιλιππόπουλος προς Μάνια: Η Σαβουροτυπία μου ανήκει

Εξώδικο στην Χ.Κ. Τεγόπουλος έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας ο εκδότης Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, γιος του δημοσιογράφου Αλέκου Φιλιππόπουλου, με το οποίο πληροφορεί την εταιρεία ότι ο τίτλος «Ελευθεροτυπια» του ανήκει. Ο εκδότης επικαλείται το συμφωνητικό, που είχε υπογράψει ο πατέρας του με τον Κίτσο Τεγόπουλο.

Πότε καθιερώθηκε η προ και μετά Χριστόν χρονολόγηση;


γράφει ο Σωτήρης Αθηναίος

Ποιο έτος γεννήθηκε, κάποιος που πρωτοείδε το φως, πριν 2000 χρόνια;

Απάντηση: Μα, φυσικά, το 759 Και αυτό γιατί μέχρι το 527μ.Χ. η χρονολογική αρίθμηση (στη Ρωμαική Αυτοκρατορία) δεν άρχιζε από τη γέννηση του Χριστού, αλλά από την ίδρυση της Ρώμης (753 a.u. c. anno urbis conditae , μτφ: από την ίδρυση της Ρώμης). Το 527 μ. Χ. ένας μοναχός από τη Σκυθία, που ζούσε στη Ρώμη, ο Διονύσιος ο Μικρός (Dionysius Exiguus), υπολογίζει για πρώτη φορά το χρόνο της γέννησης του Χριστού και προσδιορίζει το 753 a.u.c.

O μύθος του Nick the Greek

Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων φέρνουν στο προσκήνιο το τζόγο, ο οποίος όχι μόνο έχει την τιμητική του, αλλά από πολλούς θεωρείται και «καλή τύχη» για το νέο έτος. Τη στιγμή όμως που για κάποιους αποτελεί μια ευχάριστη συνήθεια, για κάποιους άλλους υπήρξε τρόπος ζωής. Ο λόγος για τον Nick the Greek, τον γνωστότερο επαγγελματία παίκτη τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο και μεγαλύτερο τζογαδόρο στην Αμερική, ο οποίος απεβίωσε σαν σήμερα.

Δείτε την φωτογραφία του Ματέο που «ανέβασε» η Μενεγάκη στο instagram

Η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά «ανέβασε» φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο στον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.

Και μάλιστα «ντυμένο»...

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που είπε όχι στα 500.000 ευρώ των Τούρκων

Η Βάσω Βουγιούκα, πρωταθλήτρια ξιφασκίας αποκάλυψε πως την είχαν προσεγγίσει από την Τουρκία και της προσέφεραν 500.000 ευρώ το χρόνο προκειμένου να αγωνιστεί με την ημισέληνο στο στηθος.

Μνημόνιο και στη Γερμανία θέλει ο Σόιμπλε

Μην θέλοντας να αντιληφθεί τις αιτίες για την κρίση της ελληνικής οικονομίας, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με πηγές του Spiegel, εξετάζει ως απάντηση στην ύφεση της οικονομίας της χώρας του ένα μνημόνιο. Το άρθρο του γερμανικού περιοδικού, που τιτλοφορείται «το κρυφό πρόγραμμα λιτότητας του Σόιμπλε», υποστηρίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών εκπονεί πρόγραμμα αυστηρής λιτότητας καθώς φοβάται ότι η παρατεταμένη ύφεση στην ευρωζώνη θα επηρεάσει και την Γερμανία.

Οι VIP του Κορυδαλλού καίνε πολύ ρεύμα - Τους παίρνουν τις θερμάστρες

Είναι ήδη αρκετοί. Για πρώτη φορά στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδας έχει υπάρξει τέτοιος συνωστισμός «επωνύμων» κρατουμένων σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας. Τόσοι πολλοί που έχουν αρχίσει να φαίνονται τα οργανωτικά και τεχνικά προβλήματα των φυλακών του Κορυδαλλού.

Καταγγελ'ια για τις απολύσεις που ξεκίνησαν στον Ριζοσπάστη

Με εορταστικό μποναμά απολύσεις περνάνε τις γιορτές οι εργαζόμενοι στο «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα του ΚΚΕ με ιστορία στην ανυποχώρητη υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Τώρα ήρθε η ώρα να φάει τα παιδιά της. Tην Παρασκευή 21/12/2012 ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτες απολύσεις. Απολύθηκαν ο Δημήτρης Μηλάκας (έκανε για το «Ρ» το Ρεπορτάζ του υπουργείου Εξωτερικών επί 22 χρόνια), η Ρούλα Μπανάκου (έκανε για 15 χρόνια το Πειραϊκό Ρεπορτάζ στο «Ρ») και ο Ανδρέας Παγανόπουλος (έκανε για τον «Ρ» επί 20 χρόνια Αθλητικό Ρεπορτάζ). Αυτοί είναι οι πρώτοι.

Η επιστολή του οδηγού του μοιραίου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ

Ο Νίκος Μυρωδιάς, ο οδηγός του μοιραίου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ το οποίο μετά από τροχαίο ανατινάχθηκε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Δημήτρης Βουρβαχάκης και ο διασώστης Βαγγέλης Κελαράκης έδωσε στη δημοσιότητα μία δραματική επιστολή εκφράζοντας τα βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων και ευγνωμοσύνη σε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Ολόκληρη η επιστολή που δημοσιεύθηκε στο Prismanews

ΑΓΝΟ: Από τις επιδοτήσεις και τις κρατικές ενισχύσεις μετά το Τσέρνομπίλ, στο άρθρο 99

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την ιδιωτικοποίηση της η γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ βρίσκεται ένα βήμα πριν το τέλος της,αφού κατέθεσε στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 και παράλληλα κατέθεσε και αίτημα προσωρινών μέτρων προστασίας από τους πιστωτές.

Χριστουγεννιάτικη στήριξη από Σρέντερ στην Ελλάδα

Αλληλεγγύη προς την Ελλάδα ζητεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γερμανία ο πρώην Καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο οποίος, ωστόσο, τονίζει την ανάγκη ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας και περιορισμού του δημόσιου τομέα.

Οκτώ χρόνια από το φονικό τσουνάμι στην Ταϊλάνδη

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται αύριο, Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, από το τσουνάμι που έπληξε την Ταϊλάνδη με χιλιάδες νεκρούς, με τις αρχές της χώρας να υποστηρίζουν ότι πλέον διαθέτουν το καλύτερο σύστημα προειδοποίησης για τσουνάμι που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή.

Σαμαράς: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει - Τι είπαν οι υπόλοιποι αρχηγοί

Μέσω της εκπομπής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, «Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Πρώτο», ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε τις δικές του ευχές στους πολίτες για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Βρούτσης: Όργια έδειξαν οι απογραφές συνταξιούχων... αλλά θα τους τα πάρουμε πίσω

Επί χρόνια 45.997 άτομα έπαιρναν συντάξεις και άλλες παροχές θανόντων συγγενών τους επιβαρύνοντας τα ταμεία με 320 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ποσό ίδιο με τις περικοπές που έγιναν στις συντάξεις.

Γερμανοί: Στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και μάλιστα λέγεται πως ο «δικέφαλος» συζητάει τη μεταγραφή με κόστος...

Tα Χριστούγεννα στον κόσμο

Ενώ σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης γιορτάζει τα Χριστούγεννα, η κάθε χώρα τηρεί τις δικές της παραδόσεις και επιδεικνύει τη δική της κουλτούρα στον τρόπο που υποδέχεται τη Γέννηση Του Θεανθρώπου και μαζί τον Άη Βασίλη...

Στην Αυστραλία, όπου είναι καλοκαίρι, Ανήμερα των Χριστουγέννων οι παρέες συναντιούνται στους δρόμους κρατώντας κεριά και τραγουδούν όλοι μαζί τα κάλαντα.

Μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Μπορεί να βιώνουμε πολέμους, αλλά δεν αναιρείται η χαρμόσυνη αγγελία της Γέννησης Του Ιησού, αναφέρει στο μήνυμά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. "Χριστός γεννᾶται˙ δοξάσατε. Χριστός ἐπί γῆς˙ ὑψώθητε." Ἄς πανηγυρίσωμεν χαρμοσύνως τήν ἄφατον Θεοῦ συγκατάβασιν. Οἱ Ἄγγελοι προηγοῦνται ψάλλοντες "δόξα ἐν ὑψίστοις Θεῷ καί ἐπί γῆς εἰρήνη, ἐν ἀνθρώποις εὐδοκία".