28 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε τι διατροφή πρέπει να δίνει στην πρώην γυναίκα του Μπερλουσκόνι !!!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, βάσει απόφασης του δικαστηρίου του Μιλάνου, καλείται να καταβάλλει ...

Αποθήκη προϊόντων-μαϊμού βρέθηκε μέσα στην ΑΣΟΕΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση για καταπάτηση του ασύλου!!!

Δεκαέξι αλλοδαποί συνελήφθησαν σε επιχείρηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της ΑΣΟΕΕ για την πάταξη του παρεμπορίου. Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο πανεπιστήμιο, στους χώρους του οποίου ανακάλυψαν σάκους με προϊόντα-μαϊμού καθώς και άλλα ευρήματα.. Μερικοί από τους μικροπωλητές μπήκαν μέσα στο κτίριο του πανεπιστημίου, όπου αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς, μετά από εντολή που έδωσε ο εισαγγελέας.

Κατά την έρευνα που έγινε στους χώρους του πανεπιστημίου, βρέθηκαν...

Τι άλλο θα κάνει για λίγα ευρώ;

Η προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου να προσελκύσει νέα μέλη στην Συμμαχία τον έχει οδηγήσει σε ένα ατέλειωτο κυνήγι μαγισσών! Νέος φταίχτης ο Τζίγγερ, δηλαδή αυτός που όλοι θα ήθελαν να ρίξουν το ανάθεμα!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΑΟΖ: Σε τουρκικό "μήκος κύματος" η Λιβύη-Ξαναπλησιάζουν Αγκυρα και Τελ-Αβίβ

[Οι πατριώτες του κώλοι και οι Καμμένοι που ανακυρήσσουν ΑΟΖ στο τάκα-τάκα πρέπει και να μας πούνε πως θα πείσουμε τους Λίβυους και τους Αιγύπτιους, όπου εγκαταστάθηκαν για τα καλά μουσουλμανικά καθεστώτα φιλικά στην Τουρκία, να υπογράψουμε ΑΟΖ; Να μας πούνε τρόπο να τους πάρουμε με το μέρος μας, εκτός από την βία και τον πόλεμο... γιατί σε πόλεμο δεν πάς ξεβράκωτος και οικονομικό ράκος]

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Την εξωφρενική θέση ότι η Τουρκία έχει λόγο στην οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης υιοθέτησε, σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες και εξακριβωμένες πληροφορίες, η λιβυκή πλευρά στις πρόσφατες συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση.

Μεταξύ μας πάντως, δεν έχει τόσο άδικο ο ΠΑΠ: Δείτε τι έλεγε πριν 2 μήνες (βίντεο)

«Πρέπει κάποιος να είναι ηλίθιος για να κάνει παρέμβαση σε ένα ψηφιακό αρχείο τέτοιου είδους του οποίου το πρωτότυπο δεν το έχει καν αυτός αλλά βρίσκεται στην Γαλλία και μπορεί να επανέλθει κάποια στιγμή», είχε πει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής.

Κεδίκογλου: Η κυβέρνηση συμφωνεί για την προανακριτική αλλά μόνο για τον ΠΑΠ αφού ο Μπένυ είναι "αθώος"...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με την πρόταση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ  Φώτη Κουβέλη για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στη Βουλή για τον πρώην Υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου, δήλωσε:

Προειδοποίηση από το Υπουργείο: Μην καίτε μαλακί@@ ξύλα

[Λογική η προειδοποίηση του υπουργείου για την ποιότητα των ξύλων... και φυσικά μην ανάβετε τζάκια για να αγοράσετε πετρέλαιο ;).. Καλά κάνει αφού βρίσκει πρόσφορο έδαφος στους ηλίθιους, που βλέπουν κάθε μέρα αιθαλομίχλη και στους πανηλίθιους που καίνε νοβοπάν κ.λπ]

Συστάσεις στους πολίτες να επιδείξουν προσοχή στην ποιότητα των ξύλων που καίνε στα τζάκια και να περιορίσουν τη χρήση βιομάζας, εξέδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, με αφορμή την κλιμάκωση του φαινομένου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Δεν παίζεται με τίποτα το δημόσιο

Αυτή τη πινακίδα στην Καλαμάτα σίγουρα δεν την έβαλε κάποιος ιδιώτης... Δείτε τη:

Ο Παπακωνσταντίνου έστειλε δικό του άνθρωπο στην Γαλλία

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έστειλε δικό του άνθρωπο στη Γαλλία για να του φέρει την λίστα παρακάμπτοντας κάθε διαδικασία, όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΪ.

Η απολογία του ζώου

Περιγράφει αναλυτικά το περιστατικό

«Ήμουν πιωμένος. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, την είδα μπροστά μου. Την είχα ξαναδεί. Την ήξερα από παλιά και μου άρεσε. Την ακολούθησα μέχρι τη διασταύρωση της 40 Εκκλησιών με την οδό Σαρανταπόρου.

Γιωργάκης για Παπακωνσταντίνου: "Όλα στο φως!"... Σιγά θα μας τυφλώσεις με τους κηπουρούς...

«Η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης με τη «λίστα Λαγκάρντ» είναι η πάγια θέση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και αυτή επαναλαμβάνει και σήμερα με αφορμή τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Τον Βενιζέλο κατηγορεί ο Παπακωνσταντίνου: Ποιος είχε κίνητρο να κάνει τέτοια χοντροκομμένη αλλοίωση για την ενοχοποίησή μου; οοεεοο;


Μετά την διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ από την οποία αφαίρεσε τα ονόματα συγγενών του που είχαν καταθέσεις στην Ελβετία, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιτίθεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Κανένας δικηγόρος από την πόλη της Ξάνθης δεν ανέλαβε την υπεράσπιση του 27χρονου ζώου

Κανένας δικηγόρος από την πόλη της Ξάνθης δεν ανέλαβε την υπεράσπιση του στυγερού 27χρονου δολοφόνου Χρήστου Παπάζογλου, που απολογήθηκε χωρίς συνήγορο.

Ψήφισε το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ το 2012 (βίντεο)

Μέσα από δέκα γκολ επιλογής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι φίλοι του "Δικεφάλου" έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν το καλύτερο και να μπουν σε κλήρωση για μία φανέλα υπογεγραμμένη από τον σκόρερ του καλύτερου γκολ. Οπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο που αναρτήθηκε στον χώρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο facebook:

Μια χαρά! Ο Δένδιας καθάρισε και την ΑΣΟΕΕ... αρκεί να μείνει καθαρή

Με πλήρως συντονισμένες κινήσεις και με την παρουσία εισαγγελέα , η Αστυνομία εισέβαλε λίγο νωρίτερα στην ΑΣΟΕΕ που τα τελευταία χρόνια είχε μετατραπεί σε κέντρο ασυδοσίας του παρεμπορίου και των κάθε μορφής αντιεξουσιαστικών.

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικές ευθύνες Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για απόδοση πολιτικών ευθυνών σε ότι αφορά το θέμα που προέκυψε μετά τη σύγκριση της αρχικής «λίστας Λαγκάρντ» με αυτή που έφθασε στα χέρια των ελληνικών αρχών πρόσφατα και από την οποία προκύπτει αλλοίωση της αρχικής.

Έμφραγμα υπέστη ο Σωτήρης Δανέζης

Στο "Γεώργιος Γενημματάς" νοσηλεύεται ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτήρης Δανέζης.

Ο παρουσιαστής εκπομπών και δημοσιογράφος του Μέγκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Στη Βουλή το εισαγγελικό πόρισμα για τη "λίστα Λαγκάρντ". Τι προβλέπει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο εποπτεύων το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, με έγγραφό του προς τον πρόεδρο της Βουλής «δια του κ. υπουργού Δικαιοσύνης» Αντώνη Ρουπακιώτη, διαβιβάζει την αξιολόγηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη από τη σύγκριση που έγινε μεταξύ της πρώτης λίστας Λαγκάρντ, που παρέδωσε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και αυτής (της δεύτερης) που έστειλε πρόσφατα το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.

ΕΛΣΤΑΤ: Στα 10.815.197 άτομα ο μόνιμος πληθυσμός της Ελλάδας – Ποιοι Δήμοι είναι οι πιο πυκνοκατοικημένοι

Σε 10.815.197 άτομα ανέρχεται ο μόνιμος πληθυσμός της Ελλάδας, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, στο περιθώριο της απογραφής πληθυσμού το 2011.

Άδικη με τον Παπ η ΝΔ! Ρίχνει ευθύνες σε όποιον πείραξε τη λίστα αλλά όχι σε όποιον τον κάλυπτε ;)

[Παιδιά ξεχάσατε να αναφέρετε ότι έχει ευθύνες και αυτός που κάλυπτε τον Παπακωνσταντίνου. Να σας θυμίσουμε ότι κάποιος είχε πει στη Βουλή ότι δεν έχει σημασία ποια ονόματα έχει η λίστα αφού νομικά είναι παράνομη η αξιοποίησή της και να θυμήσουμε ότι κάποιος την είχε πάρει μαζί στο σπίτι του αντί να την αφήσει στις αρμόδιες υπηρεσίες και να ενημερώσει τον επόμενο υπουργό...

Γελάει ο κόσμος με την ανακοίνωση Βενιζέλου για τη διαγραφή Παπακωνσταντίνου

[Ειδικά εκεί που μιλάει για την άμεση αντίδραση του Βενιζέλου... νομίζουν ότι είμαστε τόσο μαλάκ@@ για να μην θυμόμαστε ότι επί μια βδομάδα συζητούσε όλη η Ελλάδα για τη λίστα Λαγκάρντ που είχε χαθεί και ξαφνικά την παρουσίασε ο Βενιζέλος από το τσεπάκι του!!]

Μετά τις αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ και το ρόλο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, το ΠΑΣΟΚ τέθηκε άμεσα σε συναγερμό και μετά από έκτακτη σύσκεψη, βγήκε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το ΠΑΣΟΚ διαγράφει τον πρώην υπουργό και μέλος του κόμματος.

Αλεξάνδρεια: Ευθυγραμμιζόταν με τον ήλιο στα γενέθλια Μ.Αλεξάνδρου!

H αρχαία πόλη της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου είχε χτιστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο την ημέρα της γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αυτό υποστηρίζουν οι Ιταλοί αρχαιοαστρονόμοι δρ. Τζούλιο Μάλι και Λουίζα Φέρο του Πολυτεχνείου του Μιλάνο

Ο Ομπάμα περιγράφει τη δολοφονία του Μπιν Λάντεν!

Μια συνέντευξη του Μπαράκ Ομπάμα στον Brian Williams του NBC από τις 2 Μαϊου του 2012, προέβαλε ξανά χθες το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο, αναβιώνοντας όσα συνέβησαν στον “Δωμάτιο Επιχειρήσεων” την 2α Μαϊου του 2011. Τότε που ο “Geronimo”, όπως ήταν η κωδική ονομασία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των ανδρών της ειδικής μονάδας SEAL, στο σπίτι-φρούριο που διατηρούσε έξω από το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν.

Βίντεο ντοκουμέντο!!! Ιπτάμενα τζάκια μας ψεκάζουν με αιθαλομίχλη!!

«Πήραμε τηλέφωνο στο ΓΕΑ να καταγγείλουμε τα ουφο-τζάκια με τις ουρές, αλλά ο υπεύθυνος τύπου, μετά την τελευταία συνομιλία που είχαμε σήμερα αποφάσισε να ‘λείπει’» καταγγέλει η κυρία του παρακάτω βίντεο:

Βίντεο: Τώρα και τραγουδιστής!

Απολαύστε τον:

Αυτό είναι το κτήνος της Ξάνθης

Δείτε φάτσα:

"Έκανα σεξ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά απογοητεύτηκα"!

Η Νικόλ Μινέτι εξακολουθεί να "ταλαιπωρεί" τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να φέρνει σύννεφα πάνω από τη σχέση του με την Ιρίνα Σάικ...

Βίντεο-Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας γύρισε από την Αργεντινή μνημονιακός!

Μόνος του το παλεύει ο Άδωνις:

Ποιές είναι οι ξαδέλφες του Παπακωνσταντίνου που βρίσκονται στην λίστα Λαγκάρντ

[Το τι κλάμα είχε πέσει με τον θάνατο του Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, το 2010, δεν περιγράφεται! Όλοι έκλαιγαν για τον ευπατρίδη πολιτικό που σήμερα αποδεικνύεται ότι οι κόρες του έχουν 1,2 εκ στην Ελβετία...]

H Ελένη και Μαρία Παπακωνσταντίνου

Επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ώρες από την πλευρά του πρώην υπουργού Γιάννη Παπακωνσταντίνου για την εμπλοκή του στην λίστα Λαγκάρντ. Ο ίδιος μιλώντας στον Real fm είπε ότι στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα δύο εξαδέλφων του, οι οποίες είναι οι δύο κόρες του πρώην υπουργού Μιχάλη Παπακωνσταντίνου.

Παπακωνσταντίνου: «Μα, θα έκανα τέτοια λαθροχειρία;»... Σε έχουμε ικανό για τα πάντα

Μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού “Real Fm” και τη δημοσιογράφο Κάτια Μακρή, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου έδωσε τις πρώτες απαντήσεις για την κατηγορία-βόμβα που προκύπτει εις βάρος του, μετά την ανάγνωση της λίστας Λαγκάρντ από τον Άρειο Πάγο, και οδηγεί στη διαπίστωση ότι έχουν αφαιρεθεί τα ονόματα συγγενικών προσώπων του...

Το Nordic Explorer εξερευνά την θάλασσα της νότιας Κρήτης [εικόνες]

Στη θάλασσα νότια της Κρήτης βρίσκεται το ερευνητικό σκάφος Nordic Explorer της εταιρίας PGS, στα πλαίσια σεισμογραφικών ερευνών για την εύρεση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Συγγενείς του Παπακωνσταντίνου τα τρία νέα πρόσωπα στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ! Ποια είναι τα πρόσωπα αυτά;

Σάλος προκαλείται με τη νέα λίστα Λαγκάρντ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετίζεται με τα τρία πρόσωπα που έλειπαν από την αρχική λίστα και εμφανίζονται στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ, να σχετίζονται με λογαριασμό με 1,2 εκατ. δολάρια!

Του βγήκε το κομμουνιστικό κατάλοιπο και ήθελε να είναι μόνος του στο πάνελ!!

Ακόμα και τους δημοσιογράφους θα έδιωχνε ο Γιάννης Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να είναι μόνος του στο πάνελ και να λέει ότι θέλει χωρίς αντίλογο. Δείτε το βίντεο όπου ο κομμουνιστής βγάζει τον φασισμό του:

Οι άφαντοι και τα «καπετανάτα» τους

Του Αναστάσιου Καζαντζίδη*
Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Νέα Δημοκρατία είναι πραγματικά απίστευτο.
Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς και η πολιτική του δικαιώνονται στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, στο εσωτερικό, ...

Η μυστηριώδης εξαφάνιση 12 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του ΕΟΤ

Το δρόμο της διερεύνησης από τη Δικαιοσύνη φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με τη «μαύρη τρύπα» των 12 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στον ΕΟΤ, ενώ την ίδια ώρα ο Οργανισμός ταλανίζεται από καταγγελίες από τον πρώην γενικό γραμματέα και τους εργαζομένους για ατασθαλίες.

Όρκισε τον Αλέξη Πρωθυπουργό η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη... επειδή έκοψε τηνκοτσίδα και φοράει κομψά κοστούμια...

Μια συνέντευξη-πορτρέτο του Αλέξη Τσίπρα που όμως δεν βγάζει ειδήσεις φιλοξενεί ο Guardian, το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη (αν μπορεί να θεωρηθεί Ευρώπη η Μ. Βρετανία) που παρατηρεί ότι τα αγγλικά του έχουν βελτιωθεί σημαντικά, όπως και η εμφανισή του: κομψή, άνετη και με στυλ.

Οι παιδόφιλοι του BBC ανησυχούν επειδή η Αθήνα είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ε.Ε. που δεν έχει τζαμί

Μεγάλο ρεπορτάζ δημοσιεύει το BBC καυτηριάζοντας την έλλειψη τζαμιού στην Αθήνα, μια πόλη που φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνων.

Ποιος είναι ο δράκος της Ξάνθης που δολοφόνησε την 34χρονη

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη ονομάζεται Χρήστος Παπάζογλου και ήταν γείτονας της άτυχης κοπέλας. Πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο της αστυνομίας αφού στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για τρεις επιθέσεις και απόπειρες βιασμού, ενώ είχε εμπλακεί και σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών στην περιοχή των Αβδηρών.

Βίντεο-Αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης: Γι' αυτό την έκαψε...

Ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος της 34χρονης στην Ξάνθη, ομολόγησε την πράξη του, όπως είπε πριν από λίγο ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Γ.Γκογκοσίδης.

Πυκνή αιθαλομίχλη καλύπτει τη "λίστα Lagarde Νο 2"... και η κυβέρνηση είναι «παγερά αδιάφορη»

[Απαράδεκτη η στάση της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα της νέας λίστας Λαγκάρντ. Και μπορεί να μην είναι ευθύνη της Κυβέρνησης, αλλά της δικαιοσύνης να διαπιστώσει τυχόν παρεμβάσεις ΠΑΣΟΚων, αλλά θα μπορούσε να ζητήσει από τη δικαιοσύνη να ενημερωθεί ο κόσμος τουλάχιστον για το αν είχαν αφαιρεθεί ονόματα από τη λίστα που παρέδωσε ο Βενιζέλος.

Ναι, ναι ξέρουμε "η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης" κ.λπ παπαριές που ισχύουν όταν όλα πάνε ρολόι...

Ο Ήλιος μπορεί να παραλύσει τη Γη το 2013 προειδοποιεί η NASA

Αφού επιβιώσαμε από το τέλος του κόσμου έρχεται ένα νέο σενάριο καταστροφής να ταράξει την ηρεμία του πλανήτη. Όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Λίαμ Φοξ, επικαλούμενος στοιχεία της NASA, μέσα στο 2013 αναμένεται μία ηλιακή καταιγίδα τόσο ισχυρή ώστε θα «παραλύσει» τον πλανήτη Γη.

Δυο φάουλ με το μέτρο των αποδείξεων

Δυο μεγάλα... φάουλ έχει κάνει το υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με το μέτρο των αποδείξεων. Το μέτρο της υποχρεωτικής συλλογής των αποδείξεων διατηρείται. Ωστόσο, διατηρείται κουτσουρεμένο με αποτέλεσμα τεράστιος αριθμός φορολογούμενων να έχει πλέον κίνητρο να... μην ζητά αποδείξεις για τις καθημερινές αγορές του.

Καραμανλής: Πόσο πούλησε το γραφείο του στο Κολωνάκι

Ένα ρετιρέ στην καρδιά του Κολωνακίου πούλησε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο οποίο στέγαζε επί σειρά ετών το πολιτικό του γραφείο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Πατριάρχουν Ιωακείμ και Πλουτάρχου. Σύμφωνα με πληροφορίες...

Τα γυρίζει η άπλυτη του ΣΥΡΙΖΑ-Βαλαβάνη: Εγώ είπα μόνο αυτά που άκουσα για τη λίστα (βίντεο)

«Δεν είπα τίποτε εγώ για τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ. Ακούστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή που συμμετείχα και με μεγάλη μου έκπληξη είδα πως μεταφέρθηκε το θέμα», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.

Τα μυστικά της λίστας Lagarde και η περίεργη σιωπή των... αρχών

Του Παναγιώτη Στάθη

Τελικά αλλοιώθηκε ή όχι; Με αυτό το ερώτημα κοιμήθηκαν και με αυτό ξύπνησαν σήμερα το πρωί οι πολίτες αυτής της χώρας που εναγωνίως αναζητούσαν πληροφορίες για το περιεχόμενο της πρωτότυπης λίστας Lagarde και βέβαια για τις τυχόν διαφοροποιήσεις της με την πρώτη λίστα.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Ο παρατηρητής άλλαξε την έκθεσή του για το Παναχαϊκή-Ολυμπιακός

Στην Ελλάδα του 2013 συμβαίνουν κι αυτά. Πέφτει ξύλο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ο παρατηρητής τα καταγράφει όλα και όταν έρχεται η στιγμή να πέσουν ποινές στις ομάδες για τα πεπραγμένα των οπαδών τους, ο παρατηρητής... θυμάται ότι δεν είδε ποιοι ήταν.

Συνεχίστηκε χθες στο ΠΑΣΟΚ η καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων

Συνεχίστηκε χθες στο ΠΑΣΟΚ η καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων. Οσοι πήραν τη Δευτέρα τα 750 ευρώ έλαβαν άλλα...

«Ήταν ένας άγιος η αδελφή μου» (VIDEO)

-Ότι και να γίνει δεν γυρίζει πίσω, λέει ο ίδιος και λυγίζει μη μπορώντας να πιστέψει το τι ακριβώς έχει συμβεί
-«Είχε όνειρα η αδελφή μου αλλά τις τα έκοψαν» δηλώνει στην κάμερα!

΄Άσσος στην προπαγάνδα ο κομμουνιστής Χάρρυ Κλυνν

Δείτε πχ.αριστερά τι έγραψε χθες τη νύχτα στο twitter ο Χάρρυ Κλυνν, μαζί με με άλλους "τρομοκράτες" της ενημέρωσης που παρακαλάνε να αυτοκτονεί κόσμος για να ΄χουν να λένε.. Δείτε τώρα και τι λέει η ειδησεογραφία... Όχι εγώ αλλά η ειδησεογραφία του φίλου του κομμουνιστή Κλυνν, το enikos.gr του Ν. Χατζηνικολάου:

Βίντεο: Περαστικός βάζει τρικλοποδιά σε καταδιωκώμενο από Αστυνομικούς

Κινέζοι αστυνομικοί, κυνηγάνε ύποπτο, στον υπόγειο της Σανγκάη και κάποιος περαστικός του βάζει τρικλοποδιά μόλις περνάει δίπλα του. Δείτε το βίντεο:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη εποχή για την έκβαση των εθνικών μας θεμάτων, όπου οι εις βάρος μας εκβιασμοί από τον ξένο παράγοντα είναι δεδομένοι λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ δια πολλών ανιστόρητων και κυρίως ανθελληνικών στελεχών του, στρέφεται ενάντια στις θέσεις της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, όπως αυτές αποτυπώθηκαν μετά την θαρραλέα ενέργεια του τέως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, το 2008 στο Βουκουρέστι, που άσκησε ΒΕΤΟ στην ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων αν δεν λυθεί το ζήτημα σχετικά με την αξίωσή τους να φέρουν ως κράτος το όνομα «Μακεδονία».

Τα πιο συγκινητικά και συγκλονιστικά γεγονότα του 2012 σε ένα βίντεο

Οι πιο συγκινητικές στιγμές της χρονιάς που φτάνει στο τέλος της, του 2012, συμπυκνώνονται σε ένα βίντεο έξι λεπτών που κυκλοφορεί στο YouTube.

Οι αναμνήσεις του… EURO 2012 (βίντεο)

Το ΕURO 2012 σημαδεύτηκε από την επικράτηση της Ισπανίας που για άλλη μια φορά έδειξε ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.Η επικράτηση της στον τελικό του Κιέβου με 4-0 επί της Ιταλίας, δεν αφήνει καμία αμφισβήτηση για το ταλέντο και τη διάρκεια στην απόδοση αυτής της ομάδος.