29 Δεκεμβρίου 2012

Τι κάνει ο Παπαχρόνης σήμερα

Στη Λάρισα ζει πλέον ο Κυριάκος Παπαχρόνης ο οποίος αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους τον Δεκέμβριο του 2004, μετά από 21 χρόνια και 6 μήνες στις φυλακές. Ο ίδιος προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή, έχει αρραβωνιαστεί από το 2011 και σήμερα διατηρεί ακόμα και προφίλ στο Facebook!

Reuters: Διαψεύστηκαν οι «Κασσάνδρες» για την Ελλάδα και την ευρωζώνη

Tην αλλαγή του κλίματος τόσο για το ευρώ όσο και για την πιθανότητα η Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη περιγράφει σε εκτενές άρθρο το Reuters. Τονίζει ότι οι απαισιόδοξες προβλέψεις διάσημων οικονομολόγων διαψεύστηκαν και ότι υποτιμήθηκε η πολιτική θέληση της Ευρώπης.

Συγχαρητήρια Πούτιν σε Σαββίδη

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη τον Ιβάν Σαββίδη για το έργο του στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων. Πρόκειται για Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων της Ρωσίας που εκπροσωπούνται όλες οι εθνότητες της χώρας και ο Σαββίδης εκπροσωπεί την ελληνική κοινότητα. Το κείμενο της επιστολής δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Σε αυτό αναφέρεται:

18 μήνες φυλακή στη Δ. Ματσούκα!

Είναι μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς.. Μιλάμε για την Δήμητρα Ματσούκα εξομολογείται την περιπέτειά της!! Σε 18 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Δήμητρα Ματσούκα για χρέη στο Δημόσιο!

ΝΔ:Δεν υπάρχει θέμα παραγραφής

Κοινή πρόταση για σύσταση ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση διερευνώντας εάν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αλλοίωσε ή όχι τη "λίστα Λαγκάρντ", θα καταθέσουν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Η πρόταση αυτή θα τεθεί σε ψηφοφορία αμέσως μετά τις γιορτές.

Χορός εκατομμυρίων ευρώ γύρω από τον σύζυγο της Ελένης Παπακωνσταντίνου

Το Ίδρυμα στο οποίο ήταν επικεφαλής λάμβανε τρελά ποσά από το ελληνικό Δημόσιο

Έτσι για να καταλάβετε τι παίζει, το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, στο οποίο ήταν μέχρι πρότινος επικεφαλής ο σύζυγος της Ελένης Παπακωνσταντίνου, Συμεών Σικιαρίδη, είχε λάβει από το 2000 έως το 2011 από το ελληνικό Δημόσιοι (με μορφή επιχορήγησης) το ποσό των...

Αίσχος και αηδία: «Ποια θα γ@μήσω σήμερα;»

Αυτά είναι οι μόνες αντιδράσεις που προκαλεί η επίσκεψη κάποιου στο προφίλ του ‘άρρωστου δολοφόνου της 34χρονης Ζωής στην Ξάνθη.

Ο Χρήστος Παπάζογλου είχε προφίλ στο facebook στο οποίο αστειευόταν με τις διαστροφές του. Χαρακτηριστικά, είχε για φωτογραφία-προφίλ την ταμπέλα από το χωριό «Γαμισιανά» στα Τρίκαλα, κάνοντας λογοπαίγνια του τύπου «το χωριό μου. Όποιος πάει, τον…».

Τι έλεγε ο Χατζηνικολάου για τον Παπακωνσταντίνου;


Αύριο, ο Χατζηνικολάου, μας λέει ότι ο εξάδελφος, έκαψε την Ελλάδα και κάλυψε την οικογένειά του... κάποτε όμως μας τα έλεγε αλλιώς... Να του θυμίσουμε λοιπόν τι έλεγε πρίν λίγο καιρό ;;;


Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων

Δείτε τα:

Μας ψεκάζουν με χημική ομίχλη που μυρίζει τζάκι!

Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο που τραβήχτηκε χθες βράδυ αποδεικνύει, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η χθεσινή πρωτοφανής ομίχλη σε συνδυασμό με την έντονη μυρωδιά του τζακιού, δεν ήταν καθόλου αθώα φαινόμενα...

Ο πρέσβυς της υπόθεσης Λαγκάρντ, ο Παπανδρέου κι ο Δρούτσας

Μυστήριο από τις καταθέσεις στον Οικονομικό Εισαγγελέα και την εμπλοκή του ονόματος αποσυρμένου διπλωμάτη κατά την παραλαβή της αρχικής λίστας από τους Γάλλους

Χαρακτήρα χιονοστιβάδας με πολιτικές και ποινικές προεκτάσεις λαμβάνει η εμπλοκή του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και των ξαδελφών του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Δεν προκύπτει ζήτημα μόνο από την παράλειψη των ονομάτων αλλά και για την εμπλοκή υπηρεσιακών παραγόντων στη διαδικασία κοινοποίησης του καταλόγου προς την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Ο Σαμαράς να τους «δώσει» όλους!! Πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν άλλα 600 ονόματα κρυφά!

«Η ασυλία των επωνύμων και η ατιμωρησία των ισχυρών τερματίζεται»

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Σαμαρά λένε ότι δεν έχει δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, καθώς αναμένεται να δοθούν όλα τα ονόματα της λίστας στην δημοσιότητα!!

Ποια έλεγε ότι η φοροδιαφυγή είναι εθνικό άθλημα των Ελλήνων;

«O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωνε στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η κυρία Ζασλίν Βίνκε , σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου...

15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ: Δίνει "μάχη"! Νέα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας της!

Ποιός μπορεί να ξεχάσει την ιστορία της μικρής Μυρτούς η οποία είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα πριν από 5 μήνες περίπου...

Η 15χρονη κακοποιήθηκε βάναυσα από έναν 21χρονο Πακιστανό στα μέσα Ιουλίου.

Μαυραγάνης: Πιθανή η απαλλαγή μικρών επιχειρήσεων από την καταβολή ΦΠΑ

Ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην Καθημερινή της Κυριακής, επισημαίνει ότι συζητείται η περίπτωση να εξαιρεθούν από το καθεστώς του ΦΠΑ οι επιχειρήσεις με τζίρο μέχρι 10.000 ευρώ, όπως έχει ζητήσει, άλλωστε, και η τρόικα.

Ποιος είναι ο Ρωσσώνης της λίστας Λαγκάρντ;

Ο Ανδρέας Ρωσσώνης είναι ένα από τα τρία νέα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη αυθεντική λίστα Λαγκάρντ που έφτασε στην Αθήνα και φυσικά έλειπαν από την λίστα που είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Δύο κτήνη στην ίδια πτέρυγα: Μαζί με τον βιαστή της Μυρτώς ο δολοφόνος της Ζωής

Το κατώφλι των φυλακών Γρεβενών αναμένεται να περάσει αύριο ο δολοφόνος της 34χρονης Ζωής και θα κρατείται, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, σε υποπτέρυγα με υπόδικους και κατάδικους για σεξουαλικά εγκλήματα.

ΣΥΡΙΖΑ: «Αλήθεια ο κ. Βενιζέλος, που υπεξαίρεσε επί μήνες τη λίστα δεν έχει ευθύνες;»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάνει λόγο και για ευθύνες του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς επίσης και του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.

2012: Η ΟΝΝΕΔ ήταν εκεί

Ο απολογισμός των δράσεων της γαλάζιας νεολαίας... 
Τον απολογισμό των δράσεων της για την χρονιά που φεύγει έκανε η ΟΝΝΕΔ. Η γαλάζια νεολαία παρουσίασε σε ηλεκτρινική μορφή , όλα όσα...

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Άλμα ΝΔ-Σαμαρά, πτώση ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα, κατάρρευση ΑΕροψεκασμένων..

Μεγάλη άνοδο της ΝΔ με ταυτόχρονη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση που δείχνει τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ να πέφτει στο 1,1% από το 2,7% που έδινε η ίδια εταιρία πριν 1,5 μήνα. Πέρα από την εντυπωσιακή άνοδο της ΝΔ, αν αναλογιστούμε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τα σκληρά μέτρα που πάρθηκαν, εξίσου εντυπωσιακή είναι η κατάρρευση των ΑΕροψεκασμένων μετά...

Νέα διαρροή από τις κρατικές υπηρεσίες: Άρπαξαν 2 εκατ. διευθύνσεις mail από το Taxisnet!

Στο έρμαιο διάφορων αρπακτικών είναι τα στοιχεία των φορολογούμενων καθώς –όπως φαίνεται- η ασφάλεια των κρατικών υπηρεσιών από τις υποκλοπές είναι… μπάτε σκύλοι, αλέστε!

Να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Καραμανλής, θα ήθελαν...

Λένε και καμιά μαλακ@@ οι δημοσιογράφοι για να γελάμε... ο Ρετσίνας Κουρτάκης δε, έχει και διατριβή επ' αυτού...

Τη σκέψη του να είναι υποψήφιος στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές ανεξάρτητα από τον χρόνο που θα πραγματοποιηθούν εκμυστηρεύεται σε στενούς του συνεργάτες και συνομιλητές ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενώ απορρίπτει και το ενδεχόμενο ανάληψης της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Τα ΄χε πεί ο Κυριάκος, αλλά λίγοι τον ακολούθησαν

Επειδή τώρα όλοι βγαίνουν και μιλάνε για το Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών, θυμίζουμε ότι το 2006, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε στείλει επιστολή σε όλους τους Βουλευτές του Κοινοβουλίου να προσυπογράψουν την αναθεώρηση του επαίσχυντου άρθρου 86. Δυστυχώς, μόνο 11 ανταποκρίθηκαν! Επειδή τα ντοκουμέντα μένουν, να και η σχετική πρόταση:

Δεν έχουμε σφαίρες και βλήματα και ο γραφικός Παναγιωτόπουλος εξαγγέλλει νέους εξοπλισμούς!! Για να προστατεύσει την ΑΟΖ, λέει....


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ Π. Παναγιωτόπουλος, στη Χριστουγεννιάτικη συνάντηση που είχε προ ημερών με τους συντάκτες του υπουργείου, τους είπε ότι το υπουργείο σκοπεύει να προβεί σε σημαντικά εξοπλιστικά προγράμματα. Κάτι που προκάλεσε την έκπληξη ακόμα και των υψηλόβαθμων αξιωματικών που παραβρίσκονταν εκεί.

Η αποχώρηση του Σταύρου Δήμα από τη Συγγρού... αφού κουράστηκε πια να προσφέρει...

Άντε να μας αδειάζει τη γωνιά ο "αντιπρόεδρος" της Νέας Δημοκρατίας

Ο Σταύρος Δήμας προχώρησε σε μία κίνηση η οποία δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Πρόσφατα επισκέφθηκε τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού και παραχώρησε...

Προσπάθησαν να «μπουκάρουν» στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο

Τα πνεύματα άναψαν χθες το βράδυ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο, όταν έφτασαν εκεί με απειλητικές διαθέσεις μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων με στόχο να εισβάλουν μέσα στα γραφεία.

Παράταση για τέλη κυκλοφορίας και Ε9 - Ποιες ημερομηνίες συζητούνται

Εισηγήσεις για τριπλή παράταση δέχεται ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης προκειμένου να αποφευχθεί το «στοίβαγμα» πολιτών σε εφορίες και τράπεζες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η παράταση, αφορά, στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, στην προθεσμία για την κατάθεση πινακίδων και στην προθεσμία για την υποβολή του εντύπου Ε9 με τις αλλαγές που επήλθαν στην ακίνητη περιουσία μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2012.

Σοκ στην Ευρώπη από τον διεφθαρμένο υπουργό!

Ο πολιτικός που διέσυρε όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς την στα διεθνή μέσα ενημέρωσης «διεφθαρμένη χώρα», προκαλεί έναν ακόμα διασυρμό με τις αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπό του οι οποίες φιλοξενούνται στα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων μέσων ενημέρωσης.

Η Σοφία Παπανδρέου για τη διαγραφή Παπακωνσταντίνου

Μέσω facebook, σχολιάζει η αδερφή του Γιώργου Παπανδρέου, Σοφία, την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου, να θέσει εκτός ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας ότι...

Ετοιμάζουν νέο κόμμα με αρχηγό τον στρατηγό Φράγκο ως «νέο Παπάγο»

Στελέχη του ευρύτερου χώρου της Δεξιάς συζητούν την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα κινείται ελαφρώς δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας (ένα χώρο που οι τελευταίες ηγεσίες της ΝΔ έχουν εγκαταλείψει στο πλιάτσικο προκειμένου να μετακινηθεί προς τα αριστερά), με ηγέτη τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.

Προφυλακιστέος ο κολλητός του Καραχάλιου

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον 15ο Τακτικό Ανακριτή, ο πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ ο οποίος κατηγορείται για την απόπειρα απάτης σε βάρος του Οργανισμού. Τον δρόμο της φυλακής έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας και σε...

Μετά από λαϊκούς αγώνες του ΠΑΜΕ: Μπόνους 1, 8 εκ. ευρώ στους υπαλλήλους της η "Καρέλια" - Δείτε τι επιδόματα δίνει

Στην Ελλάδα της κρίσης, των Μνημονίων και των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, υπάρχουν και επιχειρήσεις που αποτελούν λαμπρό παράδειγμα και την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Συγκεκριμένα, στην Καπνοβιομηχανία "Καρέλια", όσο τα έσοδα αυξάνονται, τόσα περισσότερα τα μπόνους που αποδίδονται στους εργαζομένους.

Σμιτ: "Ηθική υποχρέωση η αλληλεγγύη", η Μέρκελ θα διαγράψει το χρέος της Ελλάδας μετά τις εκλογές

Την υποστήριξή του προς την Ελλάδα εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμιτ, μέσα από άρθρο γνώμης που δημοσιεύεται στην εβδομαδιαία εφημερίδα Die Zeit.

Σαμαράς: Οι πρώτες "κουκούλες" άρχισαν να βγαίνουν

Σε μήνυμα του για τη νέα χρονιά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διαμηνύει ότι τη χρονιά που πέρασε, "διαψεύσαμε τις χειρότερες προσδοκίες για την Ελλάδα. Τη χρονιά που αρχίζει, το 2013, θα ξεπεράσουμε τις καλύτερες προσδοκίες για την Ελλάδα και τους Ελληνες".

Η Ε.Παπακωνσταντίνου,η “S&B”,ο Κυριακόπουλος και οι «καλές γνωριμίες»

Tου Λουκιανού Κάλλιμπαν

Μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «S&B Βιομηχανικά Ορυκτά» και συνεργάτρια του καταδικασμένου ρυπαντή της Μήλου κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου έχει διατελέσει η κ. Ελένη Παπακωνσταντίνου, η μία από τις δύο ξαδέρφες που προσπάθησε να καλύψει ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετικά με την εμπλοκή τους στη λίστα Λαγκάρντ.

Τα έγγραφα που “καίνε” τον πρώην υπουργό

- Συμφώνησαν σε προανακριτική για τον Παπακωνσταντίνου
- Φέρεται να έβγαλε από τη λίστα τα ονόματα δυο ξαδερφών του και των συζύγων τους
- Πρόκειται για τις κόρες του πρώην υπουργού επί Μητσοτάκη, Μιχάλη Παπακωνσταντίνου
- Αρνείται τα πάντα ο πρώην υπουργός αλλά το ΠΑΣΟΚ τον διέγραψε

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλα τα πολιτικά κόμματα μετά τις ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ και όσα αποκαλύπτονται γύρω από αυτή.

Οι πιο «κατεβασμένες» ταινίες του 2012

Αφού δεν είχε κάποιον άλλο τίτλο για να το θυμόμαστε στο μέλλον, το «Project X» του Νίμα Νουριζάντε κέρδισε τον τίτλο της πιο «κατεβασμένης» ταινίας του 2012 σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιοποίησε το TorrentFreak και αφορά ταινίες που «κατέβηκαν» παράνομα από την 1η Ιανουαρίου του 2012 μέχρι και τα μισά του Δεκεμβρίου του 2012.