30 Δεκεμβρίου 2012

"Στη θέση της καρικατούρας θα στήσουμε τον ανδριάντα του Μεταξά"

Αυτή τη δήλωση έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων του κόμματος στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι, λέγοντας ότι κάποια στιγμή στη θέση του αγάλματος για τους...

Φέσωσε τον ιδιοκτήτη η Σίσσυ Φειδά και την πέταξε έξω

Το εστιατόριο που διατηρούσε στο Νέο Ψυχικό η γνωστή διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά, έκλεισε μετά από έξωση που της έκανε ο ιδιοκτήτης του κτιρίου!

Λίγες μέρες όμως πριν τελειώσει το 2012 ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της έκανε έξωση και ζητά την εγκατάλειψή του σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star!

Ανθρωποκυνηγητό για τους (μάλλον αλβανούς) δράστες δολοφονίας σε βενζινάδικο στο Δομοκό

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, δύο άτομα με κλεμμένα αυτοκίνητα και πινακίδες από την περιοχή της Αχαΐας σταμάτησαν στο βενζινάδικο και ζήτησαν από τον 44χρονο υπάλληλο του πρατηρίου τις εισπράξεις, υπό την απειλή καλάσνικοφ που χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι αλβανοί κακοποιοί.

Ο Μητσοτάκης ήθελε να «παρέμβει» στον Σόιμπλε

Τον γνωριζε από παλια από τότε που ήταν υπουργός του Εσωτερικών της κυβερνησης του Χέλμουτ Κόλ… Αλλά..

Να αλλάξει γνώμη στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την στάση που κρατούσε στο θέμα της Ελληνικής κρίσης, ήθελε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης .

Συμβαίνουν κι αλλού: Το “Spiegel”… πέθανε τον Πρόεδρο Μπους

Τη γκάφα της χρονιάς έκανε το γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel”, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και στις… καλύτερες οικογένειες, δηλαδή στα πιο καλοκουρδισμένα και αξιόπιστα δημοσιογραφικά ΜΜΕ, παραμονεύει το αυτογκόλ.

Τα 100+1 ωραιότερα γκολ της χρονιάς

Δείτε τα:

Σόιμπλε: Έκανα λάθος με τον Σαμαρά...

Τι είπε ο σκληρός Γερμανός για τον Έλληνα πρωθυπουργό...

Δεν είναι σύνηθες να παραδέχεται δημοσίως ένας πολιτικός τα λάθη του. Πολύ περισσότερο όταν ο πολιτικός αυτός είναι Γερμανός και το λάθος του, το οποίο αναγνωρίζει δημοσίως, αφορά έναν... Ελληνα πολιτικό!

Ξέσπασμα Δασκαλάκη για την δολοφονία στην Ξάνθη

Το απεχθές έγκλημα της Ξάνθης συγκλονίζει τις τελευταίες μέρες την κοινή γνώμη στην Ελλάδα.

Ο Ιωσήφ Δασκαλάκης πήρε θέση για τον ''δράκο'' που ομολόγησε την πράξη του, γράφοντας στο twitter ότι...

Aυτοκτόνησε ο ηθοποιός Δ. Βογιατζής

Ο Δημήτρης Βογιατζής, ο ηθοποιός που oι περισσότεροι γνωρίσαμε από το σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η είδηση έγινε γνωστή σε φίλους και συγγενείς του χθες το βράδυ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Δημήτρη Βογιατζή βρήκε νεκρό η μητέρα του. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει ολόκληρο το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Οι συνομιλίες "πρόδωσαν¨" τους αστυνομικούς - Συνελήφθη και προϊστάμενος τμήματος δίωξης ναρκωτικών!

Μετά από πολύμηνη πρακολούθηση των τηλεφωνικών συνομιλιών κατάφεραν οι διωκτικές αρχές να εξαρθρώσουν το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται και τρεις αστυνομικοί που ήδη έχουν συλληφθεί.

Γιάννος Παπαντωνίου: "Τα λεφτά στην Ελβετία ήταν της συζύγου μου και δε το ήξερα"

Ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου παραδέχεται τώρα τις καταθέσεις στην Ελβετία ύψους 1,3 δισ. ευρώ ωστόσο ισχυρίζεται ότι το 1,3 δισ. ευρώ είναι της συζύγου του και πως ο ίδιος αγνοούσε αυτές τις καταθέσεις.

Στουρνάρα σοβαρέψου: Οι επιλογές είναι δεν είναι Βενιζελικός ή Σημιτικός...

Η πλέον περιζήτητη θέση αυτή την περίοδο είναι η θέση του Γενικού Γραμματέα εσόδων που επέβαλλε η τρόικα και θα είναι 5ετούς διάρκειας. Θα έχει την ευθύνη τήρησης του προυπολογισμού και θα τραβάει φρένο σε όλους τους υπουργούς. Λογικό είναι για τη θέση να γίνεται σφαγή. Ακόμα λογικότερο είναι οι ΠΑΣΟΚοι, όπως συνηθίζεται σε ένα ΠΑΣΟΚικό Κράτος σαν το δικό μας, να σπρώχνονται για το ποιος θα πάρει την καρέκλα.

Ο Στουρνάρας προωθεί το φίλο του Σημίτη τον...

Κορίτσια, πάει ο Κασιδιάρης... παντρεύεται τη Βούλα

Η σχέση του Ηλία Κασιδιάρη και της Βούλας Παπαχρήστου είναι πλέον γνωστή και ας μην το έχουν επιβεβαιώσει σε κάποια συνέντευξή τους. Οι φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους, που είδαν το "φως" της δημοσιότητας, ήταν ουσιαστικά και η επισφράγιση της φημολογίας που υπήρχε καιρό.

Αυτή ήταν η τελευταία ανάρτηση της αδικοχαμένης Ζωής στο facebook

Η μοίρα έμελλε να παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στην αδικοχαμένη Ζωή Δαλακλίδου, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο έξω από το ίδιο της το σπίτι στην Ξάνθη.

Κατεβαίνει υποψήφιος ο Στουρνάρας;

Ανοιχτό άφησε το ενδεχομένο να πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής, ωστόσο δήλωσε πως τον ελληνικό λαό "λίγο τον απασχολεί ποιος θα είναι υποψήφιος"

Ιδιαιτέρα του Παπακωνσταντίνου η σύζυγος Μανδραβέλη

Όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πήρε τη θέση του διευθυντή του ΠΑΣΟΚ (2003-2004), αλλά και όταν στη συνέχεια έγινε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, η σύζυγος του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη, Σοφία,...

Χρυσή Αυγή: "Ο ΣΥΡΙΖΑ ηθικός αυτουργός της χθεσινής επίθεσης στο Αγρίνιο"

Έκτακτα μέτρα έχει πάρει,από το πρωί, η Αστυνομία στην πόλη του Αγρινίου, προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστές. Μήνυση θα καταθέση η οργάνωση για τη χθεσινή επίθεση...

Αυτή την αυτοκτονία δεν θα τη διαλαλήσουν οι τρομοκράτες της ενημέρωσης;

Νεκρός βρέθηκε, το πρωί, ένας 40χρονος Ρουμάνος, μέσα στο δωμάτιό του στην Έμπαρο Βιάννου. Ο 40χρονος, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, και μάλιστα να είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή του, το προηγούμενο βράδυ είχε καυγαδίσει με τη σύντροφό του.

Βρούτσης: Επίδομα ανεργίας και σε ελεύθερους επαγγελματίες - Ποια θα είναι τα κριτήρια

Ευρεία σύσκεψη με τις διοικήσεις του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ θα έχει την ερχόμενη Πέμπτη 3 Ιανουαρίου ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης προκειμένου να καθοριστούν οι όροι καταβολής του επιδόματος ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες που αδυνατούν να επιβιώσουν καθώς δεν έχουν κανένα εισόδημα, ούτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών-βιαστών της Πάτρας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Πατρών, για τον εντοπισμό των δύο δραστών, που λήστεψαν ζευγάρι στην ευρύτερη περιοχή των Σελλών της Πάτρας και βίασαν την 50χρονη γυναίκα.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία, τα οποία, όπως εκτιμούν, μπορούν να τους βοηθήσουν ώστε να φθάσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Η Ανθή παραπονιέται ότι την έχουν στοχοποιήσει... ενώ ότι έκανε το έκανε με αίμα και ιδρώτα

Το παράπονό της ότι έχει στοχοποιηθεί καταθέτει η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη στο περιοδικό του “Πρώτου Θέματος” “People”, στο οποίο και παραχωρεί συνέντευξη.

Νέο βίντεο ΠΑΣΟΚ κατά του ναζισμού μ μαύρους να εύχονται Χρόνια Πολλά

Δείτε το:

Η κυβέρνηση… ξεχρεώνει 5 δισεκατομμύρια ευρώ

Με ταχείς ρυθμούς προχωρεί στην εξόφληση των ληξιπρόθεμων οφειλών προς τους ιδιώτες η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οφειλές ύψους 1,6 δισ. ευρώ είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης, ενώ ήδη έχουν γίνει πληρωμές 800 εκ. ευρώ, ποσό που μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να καλύψει τον Μνημονιακό στόχο του 1 δισ. ευρώ για φέτος.

Βαριά υπονοούμενα Παπακωνσταντίνου για Βενιζέλο

Για σκευωρία εις βάρος του, και απόπειρα κατασκευασμένης ενοχής κάνει λόγο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με συνέντευξη που παραχωρεί στο “Έθνος της Κυριακής”.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και παλαιότερα του Κώστα Σημίτη, που βρίσκεται κατηγορούμενος για “αλλοίωση” της λίστας Λαγκάρντ, και απειλείται ευθέως με παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο, εφόσον προχωρήσει σε τέτοια απόφαση η Προανακριτική Επιτροπή την οποία θα συστήσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση.

Ο Ελληνοαμερικανός θρυλικός πράκτορας της CIA που είπε: "Εκτελέστε τον αλήτη τον Παπανδρέου γιατί θα τον βρείτε μπροστά σας"

Gust Avrakotos: Θρυλικός πράκτορας της CIA, με καταγωγή από τη Λήμνο, γνωστός στους κύκλους των μυστικών υπηρεσιών με τα προσωνύμια «Μίστερ Βρόμικος» και «Τζέιμς Μποντ των φτωχών».

Έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην ήττα των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν, αλλά προετοίμασε άθελά του το φαινόμενο Μπιν Λάντεν.

Επίθεση κρανοφόρων σε μαγαζί στο Αγρίνιο (βίντεο)

Επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ψητοπωλείο επί της οδού Κρυστάλη, στο Αγρίνιο, από δεκαπέντε περίπου άτομα. Οι άγνωστοι προκαλεσαν φθορές στο καταστημα, ενώ μέσα βρίσκονταν περίπου δέκα μελη...

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή της πτώσης του ρωσικού αεροπλάνου

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, εδώ και λίγη ώρα, φαίνεται να δείχνει τη στιγμή της πτώσης του ρωσικού αεροπλάνου που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους. Η κάμερα είναι από το εσωτερικό αυτοκινήτου που κινείται τη στιγμή της πτώσης στον αυτοκινητόδρομο...