31 Δεκεμβρίου 2012

Ανασκόπηση 2012

Σε λίγες ώρες μια ακόμη «γεμάτη» χρονιά θα μας αποχαιρετήσει για να δώσει τη θέση της στο 2013 που ανατέλλει. Το star.gr ετοίμασε ένα αφιέρωμα με τα σημαντικότερα (ελληνικού ενδιαφέροντος) πολιτικοικονομικά γεγονότα του 2012

Ιανουάριος – Απρίλιος

Κυβέρνηση Παπαδήμου, Μνημόνιο 2 και εκλογές… φάση 1η

Περασμένα μεγαλεία... (βίντεο)

Πρωτοχρονιά 2000

Παπακωνσταντίνου: Με θεωρούν εκ προοιμίου ένοχο-Δεν θα γίνω η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε δήλωσή του υπογραμμίζει ότι βρίθει ανακριβειών η πρόταση παραπομπής του σε Προανακριτική Επιτροπή, τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση με το αδίκημα και επισημαίνει πως δεν θα γίνει «η πρόθυμη Ιφιγένεια κανενός».

Νέες ημερομηνίες για το τέλος του κόσμου

Για να μη νομίζει κανείς οτι γλιτώσαμε έτσι άπλα...

Συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος βιοχημικός Rashad Khalifa αναφέρει ότι ο κόσμος θα καταστραφεί το 2240. Μια πρόβλεψη που έγινε το 1968 ισχυριζόμενος ότι έσπασε τον Κωδικό του Κορανίου, μία σειρά κρυμμένων μηνυμάτων στο ιερό βιβλίο του Ισλάμ.

Μπορεί να σωθεί η Ελλάδα, όταν στο κρισιμότερο υπουργείο τοποθετούνται άτομα όπως το δίδυμο Όλγας-Καραχάλιου

Αμείλικτα ερωτήματα:

Γιατί τοποθετήθηκαν τα συγκεκριμένα άτομα στο υπουργείο που εποπτεύει το πιο κρίσιμο τομέα της ελληνικής οικονομίας;
Γιατί συνέχισαν να παραμένουν τα άτομα αυτά στις θέσεις τους, παρότι έδειξαν πολύ έγκαιρα δείγματα γραφής και πολιτείας!!!
Γιατί συνεχίζει να παραμένει η υπουργός στη θέση της;
Τι άλλο θα πρέπει να γίνει, για να απομακρυνθεί ένας υπουργός;

Όσο για το μέγεθος του σκανδάλου, διαβάστε το σχετικό άρθρο της Καθημερινής και βγάλτε συμπεράσματα για την κατάντια του ελληνικού κράτους.

Το 2013 θα πάψουμε να απασχολούμε τη διεθνή κοινότητα;

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Είναι εντυπωσιακό το πόσο κακό έχει κάνει στην εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό η υπόθεση Παπακωνσταντίνου και η μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ από τις ελληνικές αρχές. Για τον μέσο ευρωπαίο που νιώθει ότι ένα μέρος από το φορολογικό του βάρος πάει για τη σωτηρία της Ελλάδας, το να μαθαίνει ότι πολιτικοί μας δεν αξιοποιούν εδώ και χρόνια τις λίστες για φοροδιαφυγή, ή ότι ακόμα βγάζουν απ’ έξω τους συγγενείς τους είναι κάτι περισσότερο από εξοργιστικό. Και οι ευρωπαίοι δεν έχουν την ίδια συν-ευθύνη με μας τους Έλληνες που τους ψηφίσαμε.

Συγχαρητήρια για την πρώτη απεργία του 2013

Πως σχολίασε ο βουλευτής Βοιωτίας, Καράμπελας, την απεργία σε ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ

Την απεργία των εργαζομένων σε ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο ο βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Πόσα… εισπράττουν οι Γερμανοί πολιτικοί

Με αφορμή την έμμεση διαμαρτυρία του υποψηφίου των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία, Peer Steinbrück, για τον χαμηλό, όπως θεωρεί, μισθό που λαμβάνει ο Καγκελάριος, αξίζει να πληροφορηθεί κανείς ποια είναι η προβλεπόμενη επίσημη αμοιβή για τους Γερμανούς πολιτικούς.

Αυτό είναι το αρχοντικό της Χρουσαλά- 1.000τ.μ., 2 πισίνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ... και το σκάφος είναι δηλωμένο επαγγελματικό για να μην πληρώσουν τους φόρους [εικόνες]

Παροχές πεντάστερου ξενοδοχείου φαίνεται να διαθέτει το ανακαινισμένο νεοκλασικό στα νότια προάστια που στεγάζει το ζεύγος Λέοντα Πατίτσα και Μαριέττας Χρουσαλά. 1.000 τετραγωνικά μέτρα είναι το συνολικό εμβαδόν του νεοκλασικού οικήματος που στεγάζει την δημοφιλή παρουσιάστρια και την οικογένεια της.

Οι κομμουνιστές δολοφόνησαν τον πατέρα μου

[Η Ζωή Λάσκαρη δεν το είπε βέβαια ακριβώς έτσι καθώς λόγω ιδεολογικής τρομοκρατίας δεν επιτρέπεται να αναφερόμαστε στις σφαγές των κομμουνιστών, ωστόσο είναι γνωστός ότι ο πατέρας της ήταν...συνταγματάρχης του ελληνικού στρατού στον εμφύλιο και ο θείος της ήταν από τους πρωταίτιους αξιωματικούς του ΙΔΕΑ που το 1951 αποπειράθηκαν να κάνουν κίνημα προκειμένου να δώσουν της αρχηγία του κράτους στον Παπάγο αλλά αποσύρθηκαν μετά από απαίτηση του Στρατηγού]

Άκρως εξομολογητική ήταν η Ζωή Λάσκαρη σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα News. Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- για την δολοφονία του πατέρα της.

Έκανα Πρωτοχρονιά στη Νέα Ζαλανδία

Δείτε το βίντεο:

Αλληλοκαρφώματα για τον ΕΟΤ

Πόλεμος με συνεχή αλληλοκαρφώματα μαίνεται στα ανώτατα κλιμάκια του υπουργείου Τουρισμού μετά την απόκαλυψη του σκανδάλου στον ΕΟΤ και την προφυλάκιση του άλλοτε ειδικού γραμματέα Κώστα Βασιλάκου, ο οποίος χρεωνόταν στον πρώην γενικό γραμματέα του Οργανισμού Νίκο Καραχάλιο, ως σύμβουλός του.

Επίθεση Ραγκούση σε Βενιζέλο μέσω Twitter για τη «λίστα Λαγκάρντ»

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε μέσω Twitter ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, τον οποίο κατηγορεί ότι «εξαφάνισε από το υπουργείο Οικονομικών τη λίστα Λαγκάρντ».

Πρόταση «υποβιβασμού» της Βρετανίας σε μια δεύτερη κατηγορία στην ΕΕ

Σχέδιο υποβολής πρότασης για υποβάθμιση της Βρετανίας από πλήρες σε ομόλογο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης φέρεται να ετοιμάζει η Ένωση Ευρωπαίων Φεντεραλιστών, ομάδα στην οποία υπάγονται περίπου 20 οργανώσεις που εργάζονται για μια ομοσπονδιακή Ευρώπη.

Χρυσή Αυγή: Να πάψει η κυβέρνηση να καλύπτει τους απατεώνες

Η Χρυσή Αυγή ζήτησε με ανακοίνωσή της την κυβέρνηση να στείλει στο ειδικό δικαστήριο αυτούς που κρύβουν μαύρο χρήμα.

Κίνδυνος – θάνατος οι Έλληνες γιατροί στη Γερμανία

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι τα γερμανικά νοσοκομεία παρουσιάζουν λειψανδρία. Οι Διευθυντές τους, για να καλύψουν τις πολυάριθμες τρύπες, επιστρατεύουν αλλοδαπούς γιατρούς, πολλοί εκ των οποίων, στα πλαίσια του μεγάλου μεταναστευτικού κύματος από χώρες του ευρωπαϊκού νότου προς τη Γερμανία, είναι Έλληνες.

Φώτο των αλλοδαπών που βιάζουν και ληστεύουν στην Αχαϊα έχει η ΕΛΑΣ-Εικάζεται ότι σκότωσαν και τον πρατηριούχο στο Δομοκό!

Κοινός παρονομαστής των δύο άγριων ληστειών και βιασμών που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής σε Αλισσό και Σελλά φαίνεται να είναι ένα δίδυμο αλλοδαπών. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους ληστές που βίασαν την 50χρονη στα Σελλά και νωρίτερα έδρασαν στον Αλισσό.


Παπαδημούλης: Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση για προανακριτική επιτροπή

Μέσα στην εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ, θα καταθέσει τη δική του πρόταση για προανακριτική επιτροπή, είπε στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Μαίρης Πολλάλη, στον Real fm, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Βαρουφάκης: "Πρέπει να διερευνηθεί και το θανάσιμο αμάρτημα του Παπακωνσταντίνου" και του Γιωργάκη θα πρόσθετα εγώ

Ο καθηγητής οικονομικών και αρθρογράφος Γιάννης Βαρουφάκης ζητά να διερευνηθεί μια άλλη κατηγορία σε βάρος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει θανάσιμο αμάρτημα...

Ο νόμος που υπέγραψε ο Παπακωνσταντίνου και τώρα τον ... καίει

Κι όμως, ο νόμος που θεσπίζει τη θέση του οικονομικού εισαγγελέα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, που τότε μιλούσε για ένα ιστορικό βήμα.

Σαμαράς: Ετοιμάζομαι να πάω Αμερική και Τουρκία

Τι είπε σήμερα ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Μαξίμου

Με μια βαλίτσα στο χέρι θα είναι ο Σαμαράς και την Άνοιξη όπως εξηγούσε σήμερα το πρωί στους δημοσιογράφους στο Μαξίμου . Την Άνοιξη θα επισκεφτεί την Αμερική και λίγο νωρίτερα θα πάει Τουρκία όπου θα δει με τον Ερντογάν σε ποιο επίπεδο μπορούν να οικοδομήσουν καλές σχέσεις.

Η ατζέντα Σαμαρά για το κρίσιμο 2013

Το πρώτο δύσκολο εξάμηνο έκλεισε ικανοποιητικά για τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, που είχε στόχο τη σταθεροποίηση της χώρας στο ευρώ. Τα πιο δύσκολα ωστόσο είναι μπροστά, καθώς μέσα στο επόμενο εξάμηνο πρέπει να διασφαλίσει την αξιοπιστία του στο εσωτερικό της χώρας και να διατηρήσει την πολιτική σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή, που είναι προϋποθέσεις για την ανάκαμψη της οικονομίας.

Πολύ δύσκολη η αθώωση Βενιζέλου από του Μαξίμου... άντε να αποδείξουν ποιος πείραξε τη λίστα που παρέδωσε ο Βενιζέλος

[Όσο και αν προσπαθεί ο Σαμαράς να κρατήσει τον κυβερνητικό συνασπισμό, δυστυχώς θα είναι πολύ δύσκολο να αντικρουστεί το λογικό επιχείρημα Παπακωνσταντίνου "θα πρέπει να ήμουν μαλάκ@@ για να βγάλω τους συγγενείς μου από μία λίστα που μπορούσε να ξαναζητηθεί από τη Γαλλία... ο Βενιζέλος μου την έκανε για να το παίξει αδιάφθορος και να δείξει πως τελείωσε με το διεφθαρμένο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ". Πως θα αποδείξει κάποιος ότι τη λίστα την παραποίησε ο Παπακωνσταντίνου και όχι ο Βενιζέλος ο οποίος...

Τι αλλάζει σε μισθούς και συντάξεις το 2013

Μια νέα πραγματικότητα στο ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις περιμένει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της χώρας το 2013, καθώς οι ρυθμίσεις που τίθενται σε εφαρμογή, αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα.

Τα κάλαντα στον Πρωθυπουργό (βίντεο)

Από δυο παιδικές χορωδίες άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ο Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία.

Πρώτα έψαλλαν τα κάλαντα στον Πρωθυπουργό οι...

FT: Θα σταματήσει η συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας το 2013

Η συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας θα σταματήσει το 2013, αναφέρουν οι Financial Τimes σε προβλέψεις που δημοσίευσαν για την επόμενη χρονιά. Αναφερόμενη στην Ελλάδα, η εφημερίδα παρατηρεί πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προέβλεπε επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη το 2011, στη συνέχεια το 2012, το 2013 και τώρα το 2015.


Σύμφωνα με τους F.T., υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους ίσως να είναι διαφορετικά τα πράγματα τη χρονιά που έρχεται.

Δίωξη για νόθευση εγγράφου και παράβαση καθήκοντος κατά Παπακωνσταντίνου [έγγραφο]

Στη Βουλή κατατίθεται η πρόταση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για παρέμβαση και αλλοίωση της «λίστας Λαγκάρντ». Στο οκτασέλιδο κείμενο που δόθηκε για να υπογράψουν οι βουλευτές περιγράφεται όλο το χρονικό της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ.

Επίθεση Διώτη εναντίον Βενιζέλου

Βολές κατά των πολιτικών προϊσταμένων του για τον χειρισμό της υπόθεσης της «λίστας Λαγκάρντ», εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης, ο οποίος τους κατηγορεί ότι του επιρρίπτουν ευθύνες «για να δικαιολογήσουν δικές του παραλείψεις και προφανείς σκοπιμότητες», ενώ τονίζει ότι δεν είναι αυτός ο υπαίτιος της διαρροής της λίστας στο περιοδικό Hot Doc.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ. Διώτη:

Ποιος τσάντισε την Ελεονόρα και του απάντησε «Άντε και γ@μ#σ*υ»

Την... «γαλλική» της παιδεία θυμήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη απαντώντας -φανερά οργισμένη- σε υποτιμητικό σχόλιο για εκείνη και συνεργάτιδά της στο twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε την καλή πρόθεση να εκφράσει τις ευχές της μέσω twitter για το 2013 που έρχεται γράφοντας:

Ναυάγιο» ΕΣΠΑ λόγω αποτυχημένου Χατζηδάκη: Χειρότερα από 2011 και 2010 η απορρόφηση των κονδυλίων φέτος

Σε ναυάγιο οδηγείται φέτος η απορρόφηση των κονδυλίων του με αποτέλεσμα το υπουργείο Ανάπτυξης ασθμαίνοντας και στο παρά πέντε να επιχειρεί το κλείσιμο για να αποφευχθεί η απώλεια πόρων.

Βαξεβάνης: Ο παπατζής Βενιζέλος αλλοίωσε 2.059 ονόματα


Με μια αναφορά στην τεχνική του γνωστού τυχερού παιχνιδιού «του παπά» ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης επιτίθεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο μέσα από το Κουτί της Πανδώρας.

Γράφει χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος:«Στο γνωστό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να βρεις πoιo από τα τρία χαρτιά που κινεί κάποιος γρήγορα μπροστά σου είναι ο "παπάς", υπάρχουν διάφοροι αφανείς πρωταγωνιστές.

Γερμανός ο πρώτος μη Κορεάτης πρόεδρος της Kia

Οι κορεάτες είναι αρκετά εσωστρεφείς και ναι μεν συνεργάζονται με Ευρωπαίους ή Αμερικανούς ειδικούς, οι οποίοι όμως σπάνια ανεβαίνουν στις κορυφαίες θέσεις της όποιας εταιρικής ιεραρχίας.

Η Μέρκελ φόρεσε τα λαμέ της και σας εύχεται χρόνια πολλά (φώτο)

«Κάντε κουράγιο, το 2013 θα είναι πιο δύσκολο» είπε η Άνγκελα Μέρκελ στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της. Τουλάχιστον γελάσαμε για άλλο λόγο με την καγκελάριο της Γερμανίας!

Τα 100 εκατ. για ανταλλακτικά των F-16, ο Βασιλάκος και η Λίστα Λαγκάρντ

Την ώρα που κόβονται μισθοί και συντάξεις, η τρικομματική κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει από το ψυγείο μια προμήθεια του υπουργείου Άμυνας που χρονίζει. Περιέργως, το θέμα άπτεται σε της... λίστας Λαγκάρντ σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ποιοι γνωρίζουν την αλήθεια για τη Λίστα Λαγκάρντ

Ξεκινά από σήμερα η διερεύνηση της αλήθειας για την τύχη της αρχικής λίστας Λαγκάρντ που είχε παραλάβει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από τις γαλλικές αρχές πριν από δύο χρόνια. Βασικός ύποπτος είναι ο πρώην υπουργός, αλλά το στικάκι με τη λίστα είχε περάσει και από τα χέρια άλλων δύο προσώπων.

H βουλευτίνα πρώην του Μπερλουσκόνι που έβαλε φωτιά στο Miami Beach [εικόνες]

Μπορεί οι κατηγορίες εναντίον της για συμμετοχή της στα οργιώδη πάρτυ του Μπερλουσκόνι να εκκρεμούν ακόμη, αλλά η 26χρονη βουλευτής Νικόλ Μινέτι φρόντισε να δείξει στους Αμερικάνους παπαράτσι ότι διαθέτει ότι χρειάζεται για να κάνει καριέρα τηλε-περσόνας και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Μία εβδομάδα παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Γλιτώνουν το πρόστιμο από ότι φαίνεται όσοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών δεν έχουν πληρώσει ακόμα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013, αφού θα δοθούν μερικές ημέρες παράταση για την εξόφληση τους, όπως προανήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης.

Μια ακόμη φωτογραφία της Αθήνας της δεκαετίας του 60 (φώτο)

Κάνει θραύση στο διαδίκτυο …

Μια νέα φωτογραφία του Κώστα Μπαλάφα από τη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα του παρελθόντος κάνει θραύση στο διαδίκτυο και στα social media.

Ο Παπαδημούλης, ο Καρύδης και… ο Αρτέμης Μάτσας!

Αντιπαράθεση μέσω twitter ξέσπασε μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Δημήτρη Καρύδη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές για ευθύνες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το χειρισμό της λίστας:

Νάκος: Θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των πολιτικών

«Τα ονόματα των πολιτικών που υπάρχουν στη «λίστα Λαγκάρντ», αν υπάρχουν, θα δοθούν στη δημοσιότητα», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Προανακριτική (και) για Βενιζέλο θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Και για τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ.

Ο Ολυμπιακός στους 100 πιο ακριβούς, ο ΠΑΟ έξω

Ο Ολυμπιακός όπως και πέρσι αν και αρκετά πεσμένος, συνεχίζει να συγκαταλέγεται σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη συμβουλευτική εταιρία «Pluri», στις 100 ακριβότερες ομάδες του κόσμου, ενώ ο Παναθηναϊκός βγήκε φέτος εκτός της λίστας.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην...

Ο εθνάρχης των Αλβανών εξυμνεί την Ελλάδα: Το ελληνικό έθνος αποτελεί το κυριότερο και σπουδαιότερο στοιχείο της Ανατολής

Ο Ισμαήλ Κεμάλι, ιστορική και πολιτική μορφή των Αλβανών, ο άνθρωπος που ύψωσε την αλβανική σημαία το Νοέμβριο του 1912 στην Αυλώνα και ανακήρυξε την ίδρυση του αλβανικού κράτους, ήταν ταυτόχρονα όχι μόνο ελληνομαθής αλλά και μεγάλος ελληνολάτρης. Το κείμενο που ακολουθεί, ένας ύμνος στο «ασύγκριτο ελληνικό έθνος» με την προσφορά στην ιστορία και τις αρετές του, όπως γράφει και ο ίδιος. Πολλοί θα ξαφνιαστούν ευχάριστα. Ισως όχι λιγότεροι, όμως, που αρέσκονται να παραμένουν στο σκοτάδι της εθνικιστικής προπαγάνδας να χάσουν τον ύπνο τους απ’ αυτό το «αμάρτημα» του είδωλού τους.

Νίκος Λυγερός: Εξελίξεις υδρογονανθράκων και Στοχασμοί

Σεισμικές έρευνες της εταιρείας
 PGS και έρευνες από Γαλλία
Σε όσους δεν πιστεύουν στις εξελίξεις στον τομέα των υδρογονανθράκων, παραθέτουμε τα εξής στοιχεία: Το εμπορικό άνοιγμα του κοιτάσματος Tamar το 2013, θα επηρεάσει τις αγορές. Ενώ το κοίτασμα Leviathan θα ανοίξει εμπορικά το 2016. Στο Ισραήλ, το φυσικό αέριο είναι το καύσιμο της επιλογής πράγμα που σημαίνει πρακτικά ότι θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις για την αξιοποίησή του και οι βιομηχανίες θα συμβάλλουν σε αυτή την επιλογή. Προετοιμάζονται για όλες τις απαραίτητες μετατροπές για να περάσουν από τον άνθρακα στο φυσικό αέριο.

ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ, ΒΟΤΣΗΣ, ΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΜΑΖΙ ΤΑ ΗΠΙΑΝΕ;

Αυτός που ομοτράπεζος με τον ΑΚΗ διονυσιάζονται με την ζεμπεκιά του Σκανδαλίδη, δεν είναι ο "νέστορας" - γκουρού της δημοσιογραφίας μας ο Φυντανίδης που δίνει σήμερα βαρυσήμαντη συνέντευξη (ΕΔΩ);Ο Σεραφείμ ντε που δεν ήξερε τι δουλειά έκανε η γυναίκα του και ότι έπαιρνε Ολυμπιακά έργα!!!!!(ΕΔΩ);