01 Ιανουαρίου 2013

Αυτές είναι οι 20 γυναίκες που έψαχναν όλοι στο Google το 2012

Oι συντάκτες του περιοδικού COED τα τελευταία χρόνια, λίγο πριν το παλιό έτος δώσει τη σκυτάλη του στο επόμενο, φτιάχνουν τη λίστα με τις γυναίκες που απασχόλησαν περισσότερο την επικαιρότητα. Πώς το κάνουν αυτό;

Βίντεο: Ελικόπτερο πέφτει στη θάλασσα σε παραλία γεμάτη κόσμο

Στην πασίγνωστη παραλία της Βραζιλίας Copacabbana, ο κόσμος έβλεπε ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής υπηρεσίας να πλησιάζει όλο και πιο κοντά.

Το συγκεντρωμένο πλήθος παρακολουθούσε την πορεία του ελικοπτέρου, χωρίς κανείς να μπορεί να φανταστεί όλα όσα διαδραματίστηκαν σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Το BBC έμαθε τη λέξη... φακελάκι

Με το τεράστιο πρόβλημα της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς καταπιάνεται άρθρο του BBC News το οποίο κάνει εκτενή αναφορά και ξεχωριστή επεξήγηση της λέξης «φακελάκι».

Πόσο κολλημένος πρέπει να είναι κανείς για να ακούεί "Ναζιστές" σήμερα ;;;

Όσο και αν φανεί απίστευτο η Αυγή κάνει θέμα με "ΝΑΖΙ" την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Βιέννης !!!

Δημοσίευσε το παρακάτω άρθρο και ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί ΝΑΖΙ την ορχήστρα !!!

Ποιον "μπλόκαρε" στο Twitter ο Παπαδημούλης

[Αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο καθώς και εγώ πχ του τη λέω καμιά φορά του Παπαδημούλη αλλά δεν με έχει μπλοκάρει]

Κόντρα έχει ξεσπάσει στο Twitter εδώ και μερικές μέρες με αφορμή τη «λίστα Λαγκάρντ» μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Δημήτρη Καρύδη, με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να «μπλοκάρει» τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Τζαμτζής: "Με ξυλόσομπες μεγαλώσαμε..."

Τι λέει ο βουλευτής της ΝΔ για τους κινδύνους από τα... τζάκια και τις ξυλόσομπες

"To τελευταίο καιρό εμφανίζονται δημοσιεύματα τα οποία ξορκίζουν την καύση ξύλων , τα πελέτς και τα βιοκαύσιμα (κουκούτσια κλπ) Ας σοβαρευτούν κάποιοι που λένε ότι είναι βλαβερές οι σόμπες ή τα τζάκια. Με ξυλόσομπες μεγαλώσαμε.Τζάκι έχω και το καίω...

Καπελέρης: Δεν πήρα ποτέ το αρχείο της λίστας Λαγκάρντ

«Δεν είχα πάρει τη λίστα στα χέρια μου, δεν είχα λάβει ποτέ το περιεχόμενο της λίστας. Ποτέ».

Αυτό δήλωσε για τη λίστα Λαγκάρντ ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι του Σώματος Δίωξης την περίοδο που ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν υπουργός Οικονομικών.

Είναι απίστευτος ο τύπος...

Εκτός του ότι έβγαλε πρωτοχρονιάτικο μήνυμα όπως οι αρχηγοί των κομμάτων... δείτε με τι φώτο το συνόδευσε:

Εκτός της προκαταρκτικής του ΣΥΡΙΖΑ το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου

Δύο κάλπες αναμένεται να στηθούν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση Παπακωνσταντίνου, καθώς, η Κουμουνδούρου αναμένεται να αποσύρει το όνομα του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την πρότασή της.

Συμπλοκή οπαδών της ΑΕΚ με βουλευτή και μέλη της Χρυσής Αυγής

Η Ορίτζιναλ 21 καταγγέλλει τον σύνδεσμο για απρόκλητη επίθεση κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων και ρούχων σε άπορους, ενώ η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει επίθεση των αναρχοκομμουνιστών συνδεσμιτών εναντίον του βουλευτής της.

Το επεισόδιο έγινε μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα και μελών του πυρήνα της Χ.Α Κορίνθου με μέλη της Original21 Κορίνθου.

Οι 10 "γκολάρες" της Premier League

Δεν θεωρείται τυχαία το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Οι Άγγλοι βάλθηκαν να επιβεβαιώσουν τον άτυπο αυτό τίτλο, με γκολ σπάνιας ομορφιάς μέσα στο 2012.

Παρακολουθείστε τα 10 ομορφότερα τέρματα της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ:

Πέντε παίκτες "φλερτάρουν" την πρωτιά του 2012

Ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ καλείται να επιλέξει μεταξύ πέντε παικτών από τους 34, οι οποίοι το 2012 είχαν τις περισσότερες παρουσίες, το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και τα πιο πολλά γκολ. Αυτοί ήταν, βάσει των συμμετοχών, οι εξής:

Τα 10 κορυφαία φωτογραφικά κλικ της χρονιάς που πέρασε

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι και δεν έχουν άδικο. Φωτογραφίες από όλο τον πλανήτη έκαναν το γύρο του διαδικτύου και χαράχτηκαν στη μνήμη μας. Το 2012 μπορεί από χθες να αποτελεί παρελθόν αλλά αξίζει να δούμε 10 χαρακτηριστικά κλικ…

Αυτό είναι το σοβαρό BBC με τα "ντοκουμέντα" της επίθεσης στον Στρατούλη: Υπάρχει υπόγειος «εξωγήινος» ναός των Σαϊεντολόγων

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας έχει κατασκευάσει έναν τεραστίων διαστάσεων καθεδρικό ναό, κάτω από το έδαφος, στην περιοχή του Ρόσγουελ στις ΗΠΑ...

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του BBC John Sweeney, που επικαλείται μαρτυρίες πρώην μελών της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, ο ναός βρίσκεται κάτω από το βουνό Mesa Huerfanita, στην πολιτεία του Νέου Μεξικού.

Η Τουρκία παραδέχεται ότι δεν μπορεί να νικήσει το PKK

«...απλώς αδύνατο να πειστούν οι Κούρδοι μακροπρόθεσμα να μην επιδιώξουν τη δημιουργία του δικού τους κράτους, όσες ελευθερίες και προνόμια και να αποσπάσουν από το τουρκικό κράτος. Για τον λόγο αυτόν μιλάμε για «αγορά χρόνου» και όχι για επίλυση του προβλήματος, χωρίς να μπορούμε να προβλέψουμε εάν η τελική διευθέτηση του προβλήματος θα πάρει μήνες, χρόνια ή δεκαετίες....»

Κόλαφος το πόρισμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την επίθεση κατά του αμερικανικού προξενείου στη Λιβύη

Το αμερικανικό ΥΠΕΞ διέπραξε «μέγα σφάλμα» αρνούμενο να κλείσει την διπλωματική αποστολή του στη Βεγγάζη, παρά την επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στη Λιβύη, αποφαίνεται στα συμπεράσματά της η έκθεση της Γερουσίας για τις συνθήκες που οδήγησαν στην επίθεση κατά του προξενείου της και στη δολοφονία του πρεσβευτή και άλλου διπλωματικού προσωπικού τον Σεπτέμβριο του 2012.

Σπάνιο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του βορειοκορεάτη ηγέτη

Να τεθεί τέρμα στην αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα και να υπάρξει μια ριζική στροφή που θα επιτρέψει την ανάδυση ενός "οικονομικού γίγαντα", ζήτησε ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν στο πρώτο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα που απηύθυνε τα τελευταία 19 χρόνια.

Υποχρεωτική προσγείωση για αεροπλάνο της easyJet

Αεροσκάφος της εταιρείας easyJet με 151 επιβάτες, που πραγματοποιούσε χθες το δρομολόγιο Γενεύη- Εδιμβούργο, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Λούτον στο Λονδίνο εξαιτίας τεχνικού προβλήματος, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Αυτό είναι το απαγορευμένο βίντεο της Hyundai που «υπνωτίζει» τους πελάτες της και βλέπουν το i30 στα όνειρά τους

Οι δύο νέες διαφημίσεις της Hyundai ξεπέρασαν το όριο, σύμφωνα με τις Ολλανδικές αρχές, οι οποίες αναγκάστηκαν να απαγορεύσουν την προβολή τους. Η μία διαφημίζει το Santa Fe και είναι γεμάτη σεξουαλικά υπονοούμενα, ενώ η δεύτερη (και πιο πολυσυζητημένη) υπόσχεται ότι μπορεί να υπνωτίσει τον θεατή, ώστε να δει το νέο i30 στον ύπνο του.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Παναγιωτόπουλος ονειρεύεται παραγγελίες

H Ελλάδα του 2013 παραγγέλνει άρματα, αεροσκάφη και φρεγάτες στο πλαίσιο του Δεκαετούς Προγράμματος Εξοπλιστικών Στόχων τη στιγμή που μισθοί και συντάξεις οδεύουν προς τα Τάρταρα, η ανεργία καλπάζει και επέρχεται φορολογική καταιγίδα.

Μιχαλολιάκος τώρα και σε μπρελόκ - Δείτε φωτό!

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής έγινε μπρελόκ που... μάλιστα έκανε θραύση τις ημέρες των γιορτών...

Το φιλανθρωπικό έργο της ΜΚΟ «Αποστολή»

Στο πλευρό 1.945.010 συνανθρώπων μας στάθηκε το 2012 η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 3.600.000 μερίδες φαγητού καθώς και 26.808 δέματα αγάπης έδωσαν οικονομική ανάσα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Ο Καμίνης άργησε μια μέρα: Η αλλαγή του χρόνου που ήρθε και η ομιλία που δε σταματούσε

Και ενώ οι ιδιωτικοί σταθμοί άλλαξαν χρονιά στην ώρα τους με τα μαγνητοσκοπημένα προγράμματά τους, στη Δημόσια τηλεόραση ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης μιλούσε ακατάπαυστα χωρίς να καταλάβει πως το 2013 μας επισκέφθηκε.

Φρίκη από νέο βιασμό στην Ηλεία-Ο ένας της κρατούσε τα χέρια και ο άλλος τη βίαζε

Μια νεαρή κοπέλα κατήγγειλε δύο άνδρες 37 και 23 χρονών αντίστοιχα ως δράστες του βιασμού της σε χωριό της Ηλείας λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Έγκλημα και τιμωρία

Όποιος πιστεύει ότι η δικαστική έρευνα για τη λίστα Λαγκάρντ από τους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη και Μουζακίτη έχει τελειώσει με την «ανάδειξη» του πρώην υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ως πρωταγωνιστή της υπόθεσης, μάλλον πλανάται πλάνην οικτράν.

Αιθαλομίχλη και στα Καλάβρυτα!

Και δεν θέλω να ακούω μαλακί@@ για απλή ομίχλη! Πρόκειται για αιθαλομίχλη λόγω καύσης ξύλων.- Δείτε τη φώτο:

Και για να μήν "ξεχνιόμαστε", εκτός των ΗΠΑ Σύμφωνο Σταθερότητας ισχύει από σήμερα και στην Ε.Ε.

Τα περισσότερα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποχρεούνται από σήμερα να εφαρμόζουν πολύ πιο αυστηρά δημοσιονομικά κριτήρια, καθώς τίθενται σε ισχύ οι νέοι κανόνες για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης ...

Όλες οι αργίες του 2013! - Πολλά τα τριήμερα!

Ένας καλός φίλος έβαλε κάτω όλες τις αργίες του 2013 και συνειδητοποίησε ότι τα τριήμερα δεν είναι και λίγα! Σε αντίθεση με άλλες χρονιές που ακόμα και τα Χριστούγεννα έπεφταν σαββατοκύριακο, το 2013 προμηνύεται μια καλή χρονιά για... τους έλληνες σε αυτό τον τομέα...

Ποιοί και γιατί δεν υπέγραψαν την πρόταση σε βάρος του Παπακωνσταντίνου

Την πρόταση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής που κατατέθηκε στη Βουλή παραμονές Πρωτοχρονιάς δεν την υπέγραψαν οι τρεις αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μείμαράκης και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Πού ήταν ο Παπακωνσταντίνου όταν έμαθε τα μαντάτα

Διακοπές στο εξωτερικό έκανε ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου όταν έμαθε τα… μαντάτα για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών βρισκόταν στην...

Γιόρταζαν οι αρχαίοι Έλληνες την Πρωτοχρονιά;

Φαίνεται πως στην αρχαία Ελλάδα δεν γιορταζόταν η Πρωτοχρονιά καθώς για τότε μεγαλύτερη σημασία είχε η αρχή κάθε μήνα που ονομαζόταν νουμηνία.

Στην Αθήνα, ωστόσο, μια επιγραφική μαρτυρία μας πληροφορεί για μια θρησκευτική τελετή που γινόταν...

Ποιες επιχειρήσεις είπαν ''αντίο'' στην Ελλάδα το 2012

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, η είσοδος μεγάλων επιχειρήσεων και διεθνικών αλυσίδων στις παραδοσιακές εμπορικές αγορές προκάλεσε μία ριζική αλλαγή στη διάρθρωση του εμπορικού κέντρου. Μεγάλες εταιρείες και σημαντικά ονόματα έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ και ελληνικές επιχειρήσεις μεσουράνησαν.

Ευχές για υγεία και... τίτλο το 2013 (βίντεο)

Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Αλβες Λίνο, Κώστας Σταφυλίδης και Στέφανος Αθανασιάδης μέσω του Sport24.gr στέλνουν τις ευχές τους για την νέα χρονιά και οι δύο τελευταίοι κάνουν λόγο για... τίτλο μέσα στο 2013:

Το φλουρί έπεσε στον Σόιμπλε

Στη ΝΔ έκοψαν βασιλόπιτα και το φλουρί το κέρδισε ο Σόιμπλε

Στον ΣΥΡΙΖΑ αντί για βασιλόπιτα έκοψαν...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ δεξιοί κι αριστεροί ;)!

2013 loading _______________________________________ 100%