02 Ιανουαρίου 2013

Φωτογραφία ΣΟΚ του Μπουτάρη!! Δείτε τη!

Δείτε την φωτογραφία -ΣΟΚ του Γιάννη Μπουτάρη:

Κλαίει όλη η Ελλάδα!! Μόνιμα στο εξωτερικό ο Γερουλάνος... τώρα που άρχισαν να ψάχνουν τον ΕΟΤ

Θλίψη δημιουργεί η απόφαση σε όλους τους Έλληνες...

Μόνιμος κάτοικος εξωτερικού μαθαίνουμε πως θα γίνει το επόμενο διάστημα ο πρώην υπουργός πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος. Ο "κηπουρός" του ΓΑΠ, που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνει ρεζίλι την Ελλάδα παγκοσμίως, με το θέμα της...

Καρχιμάκης: Ο πρωθυπουργός σιωπά για τον σύμβουλό του που είναι στη λίστα Λαγκάρντ

[Φυσικά φαντάζομαι ο Σαμαράς θα έχει ενημερωθεί από τον Παπασταύρου, ο οποίος έχει το λογαριασμό στην Ελβετία, και προφανώς θα έχει πειστεί... ωστόσο το νούμερο θα έπρεπε να είχε βγάλει μια ανακοίνωση για να ενημερωθούμε και εμείς που τον πληρώνουμε...]

Σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά αφήνει ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού και τα λεγόμενά του για τους «μεγαλοσχήμονες».

Ξηλώνει τελικά 63 εφοριακούς ο Μαυραγάνης

Επιμένει ο υφυπουργός Οικονομικών στην αντικατάσταση των επικεφαλής των εφοριών ενώ προχωράει και σε ανασχηματισμό στο ΣΔΟΕ

Την αντικατάσταση...

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση ποινικών ευθυνών Παπακωνσταντίνου - Βενιζέλου

Στην πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί τη Δευτέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσεται επίσης να καταθέσει ''κάθε απαραίτητη συμπληρωματική πρόταση για την επέκταση της προκαταρκτικής εξέτασης ή της δίωξης εναντίον προσώπων και επί αδικημάτων που ενδέχεται να στοιχειοθετηθούν ή να προκύψουν στην πορεία της έρευνας''.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο πατέρας του μικρού Μπεν για τις έρευνες στην Κω: Ψάχναμε τα λείψανα του γιου μου...

Ο πατέρας του Μπεν Νίντχαμ, του αγοριού που αγνοείται από το 1991 όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την Κω όπου έκανε διακοπές με τους παππούδες του, μιλά για όλα όσα έζησε κατά τη διάρκεια των εκσκαφών που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο νησί.

Στην Εντατική ο Αργυρού των Πυρήνων της Φωτιάς

Στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου, νοσηλεύεται ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Παναγιώτης Αργυρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος Παναγιώτης Αργυρού...

Εσπευσμένη μεταφορά του Κ. Μητσοτάκη στην Αθήνα

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που ταξίδεψε το απόγευμα για τα Χανιά, επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα.

Ε όχι να μας ταπώσει και ο Αλαφούζος!

Αρχικά, καλή μας χρονιά! Αν είσαι Παναθηναϊκός δε βαριέσαι ποτέ και το ξέρεις... Από τη μία κράζεις, από την άλλη βλέπεις και κάποια σωστά και δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Με ποιον -κορυφαίο- υπουργό του έχει εκνευριστεί ο Σαμαράς;

Η αγορά των Χριστουγέννων ήταν ..πτώμα και κάποιος φταίει για αυτό

Η χειρότερη από κάθε απόψη γιορτινή περίοδος ήταν για την αγορά αυτή που πέρασε. Η κίνηση ήταν πολύ χαμηλή από όλα τα πρηγούμενα χρόνια αφού δεν υπήρχε σάλιο (που έλεγε και ο Λοβέρδος) και το χρήμα δεν κινήθηκε καθόλου.

Έπρεπε να ‘ρθει το Μνημόνιο: Δεν θα καταστρέφονται οι πινακίδες που κατατίθενται στην εφορία

Αναστολή καταστροφής των πινακίδων κυκλοφορίας των Ι.Χ. οχημάτων που τίθενται σε προσωρινή ακινησία αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένστολοι για γέλια και για κλάματα

Οι άτυχες στιγμές αστυνομικών και στρατιωτικών από όλο τον κόσμο περιλαμβάνονται στο βίντεο που αλιεύσαμε στο YouTube. Όπως θα διαπιστώσετε σε μερικές περιπτώσεις γελάνε ακόμη και οι ίδιοι οι συνάδελφοι τους.

Έτσι μπράβο! Στη Βουλή φέρνει το ξεφτιλίκι στον ΕΟΤ της Όλγας, η ΔΗΜ.ΑΡ.

Επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τάσο Νεράντζη έστειλε σήμερα το πρωί ο εκπρόωσωπος της ΔΗΜ.ΑΡ Νίκος Τσούκαλης ζητώντας σύγκληση της Επιτροπής έπειτα από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την διαχείριση των οικονομικών του ΕΟΤ και τα ζητήματα αδιαφάνειας και αναξιοπιστίας των οικονομικών στοιχείων του Οργανισμού.

Γκάζια Σαμαρά σε Όλγα

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν χθες, μετά την καθιερωμένη εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την Πρωτοχρονιά, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Όλγα Κεφαλογιάννη... άλλοι για καλό και άλλοι για κράξιμο.

Πόσα λεφτά πήραν τα κόμματα για να κάνουν... καλή Πρωτοχρονιά

Η τρίτη δόση της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης των πολτικών κομμάτων για το 2012, ύψους 7,72 εκατ. ευρώ διανέμεται στα κόμματα με κοινή απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Σύμφωνα με την απόφαση το ποσό θα διανεμηθεί ως εξής:

Μιλάει ο αδελφός του δολοφόνου της Ξάνθης

Ο αδελφός του 27χρονου δολοφόνου της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου μίλησε στην εκπομπή "Μίλα".

H απάντηση του Ηλία Μαμαλάκη

Ο Hλίας Μαμαλάκης δίνει την δική του απάντηση μέσω της προσωπικής του σελίδας για την αποχώρηση του από την εκπομπή μαγειρικής της ΝΕΤ "136".

"Πριν μερικές εβδομάδες με κάλεσαν να συμμετάσχω στην εκπομπή 136 της ΝΕΤ. Μια πολλά υποσχόμενη εκπομπή κυρίως δημοσιογραφικού χαρακτήρα με εμπλεκόμενη ολίγη μαγειρική.

Λαθραίοι ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στα Εξάρχεια

Αλλοδαποί πωλητές λαθραίων τσιγάρων επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά τρεις πεζούς αστυνομικούς.

Ανακάλεσε ο Αθανασιάδης... επειδή "έπρεπε", αλλιώς...

Με ανάρτηση στον προσωπικό τους λογιαριασμό στο twitter, Στέφανος Αθανασιάδης και Αραούχο Ετο ανακάλεσαν για τα όσα είχαν γράψει σε αυτό πριν καιρό και για τα οποία κλήθηκαν σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή

Πάκης: Πολιτική επιπολαιότητα του Βενιζέλου... όπως η δικία μου που έκαψα τη μισή Αθήνα

Άντε να δοπύμε πότε θα τελειώσουμε με τους "καρκίνους"

Στους χειρισμούς του Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με την «λίστα Λαργκάρντ», αναφέρθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, κάνοντας λόγο για «πολιτική επιπολαιότητα» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Πάλι πουτάν@ θα τα κάνουν οι κάφροι: Νέα σκίτσα του Μωάμεθ...

Το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo δημοσίευσε σήμερα ένα 64σέλιδο ειδικό τεύχος με σκίτσα για την ζωή του προφήτη Μωάμεθ.

Ο Stephen Hawking πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση και γελά σαρδόνια [βίντεο]

Η θεωρία του για τις μαύρες τρύπες κυριαρχεί στη διαφήμιση, μαζί με την ανάγκη του να εξαφανίσει έναν τενόρο που ο Ηawking θεωρεί ότι κάνει κακό στην όπερα.

Λίστα Λαγκάρντ: Τα 12 καυτά ερωτήματα που ζητάνε απαντήσεις

Η έλευση της αυθεντικής λίστας Λαγκάρντ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την αποκάλυψη ότι από το αρχικό USB έλειπαν ονόματα συγγενών του κ.Παπακωνσταντίνου. Πέρα από το βασικό ερώτημα -γιατί δεν έχει αξιοποιηθεί καθόλου η λίστα- προκύπτουν ακόμα 12 ερωτήματα.

Βρούτσης:Δεν έχουν απογραφεί 45.000 συνταξιούχοι

«Μέχρι σήμερα από τους 350.000 συνταξιούχους, δεν έχουν απογραφεί περίπου οι 45.000», τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στην απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Απίστευτο! Στάζει το ταβάνι του «Πρωινό mou»

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι το ταβάνι της εκπομπής «Πρωινό mou» στάζει!
Ο δε Άκης Πετρετζίκης τόνισε: «Στάζει πορτοκαλάδα»! και τότε ο παρουσιαστής είπε: «Παιδιά όντως είναι πορτοκαλί... είναι σκουριά από το ταβάνι, ε; Πορτοκαλί είναι»! Βρε με τι συνθήκες δουλεύουν τα παιδιά στο Πρωινό mou!

Δείτε το βίντεο:

Αυτός είναι ο Τούρκος "Τσομπάνης" που πουλάει ελληνικό γιαούρτι στις ΗΠΑ-Η ΦΑΓΕ του έχει κάνει μήνυση στην Αγγλία

Δεν υπάρχει πιο δυναμική τάση στην παγκόσμια αγορά τροφών από αυτή του ελληνικού γιαουρτιού! Στη Νέα Υόρκη κυριαρχεί πραγματική τρέλα, με την τουρκική εταιρεία Chobani να κλέβει τις εντυπώσεις, να διεισδύει και στη Βρετανία και τη ΦΑΓΕ να οδηγεί την εταιρεία στα βρετανικά δικαστήρια.

Το … μυστικό της τηλεμαχίας του 2009

Τι είχε αποκαλύψει τότε ο Κώστας Καραμανλής στον Γιώργο Παπανδρέου;


Κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας Καραμανλή - Παπανδρέου η οποία έλαβε χώρα στις 21 Σεπτεμβρίου 2009, ο Παπανδρέου λέει ότι..

Κεδίκογλου σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός έχει τα όριά του

"Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός έχει τα όριά του" δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας τη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".

Ο Ηλίας Μαμαλάκης τα βρόντηξε και έφυγε από την ΕΡΤ και την εκπομπή της Σαλαγκούδη

Πριν καλά καλά κλείσει μήνα, ο γνωστός δημοσιογράφος Ηλίας Μαμαλάκης αποχώρησε από την πολυσυζητημένη εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη.

Χατζηδάκης λέει ότι «Πετύχαμε τους στόχους του Μνημονίου για το ΕΣΠΑ»... τον πιστεύει κανείς αν δεν δει έργα;

Αισιόδοξος εμφανίστηκε για το 2013 ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα έπιασε τον στόχο του Μνημονίου για την απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ για το β' εξάμηνο. Ο κ. Χατζηδάκης, επεσήμανε ότι «δε χάσαμε χρήματα διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες και είμαστε πάνω από τον κοινοτικό μέσο όρο στις απορροφήσεις».

Κανονικά ΓΑΠ και Μπένυ πρέπει να κάνουν παρέα στον Παπακωνσταντίνου…

Διάχυτη είναι η αίσθηση στους πολιτικούς κύκλους ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν θα πάει μόνος του στο Ειδικό Δικαστήριο αλλά παρέα τουλάχιστον με τον Παπανδρέου, αφού ο Μπένυ φαίνεται να τη γλιτώνει λόγω συμμετοχής στην κυβέρνηση που δεν είναι ώρα να πέσει.

Γιατί ο Βενιζέλος πρέπει να οδηγηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο

Τα κόμματα της κυβέρνησης προχώρησαν βιαστικά στο αίτημα σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ.Το νέο εφεύρημα «κάθαρσης» που δείχνει Παπακωνσταντίνου, ουσιαστικά βγάζει από το κάδρο των ευθυνών τον Βενιζέλο και βέβαια όλους εκείνους που χειρίστηκαν τη λίστα (του Σαμαρά συμπεριλαμβανομένου).

Σε Μόναχο και Κύπρο ο Σαμαράς

Κεντρικός ομιλητής σε συνέδριο γερμανικών εφημερίδων ο πρωθυπουργός

Αρχίζει τις διεθνείς επαφές του ο πρωθυπουργός ήδη από την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου .

Την ερχόμενη Τρίτη ο κ. Σαμαράς...

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος σε Χριστόφια: "Είναι να σε λυπάται κανείς" (βίντεο)

Νέα Διαμάχη ξέσπασε μεταξύ του Αρχιεπισκόπου της Κύπρου κ. Χρυσόστομου και του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, με αφορμή την απουσία του δεύτερου από την δοξολογία της πρωτοχρονιάς .

Aυτό είναι το σκίτσο του Νew Yorker για το ελληνικό γιαούρτι που κάνει θραύση

Κι όμως, το περιοδικό New Yorker αφιερώνει ένα από τα ανά τον κόσμο διάσημα σκίτσα του στο ελληνικό γιαούρτι!

Χρυσαυγίτες ξυλοκόπησαν ΠΑΣΟΚo

Άγρια επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στενός συγγενής στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην Αμφιλοχία.

Παπαδημούλης: Η θυσία Παπακωνσταντίνου δεν καλύπτει τον Βενιζέλο

Την εμπλοκή του Βαγγέλη Βενιζέλου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ βλέπει ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο twitter:

Οι Βούλγαροι προτιμούν τους αρχαίους Έλληνες

Ένας στους πέντε Βούλγαρους προτιμά τη ζωή των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων κι ένας στους δέκα τη ζωή των ανθρώπων των σπηλαίων, όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του Ινστιτούτου Σύγχρονης Πολιτικής, που διεξήχθη το διάστημα από 6-13 Δεκεμβρίου, με στόχο να δείξει εάν οι πολίτες της βαλκανικής αυτής χώρας είναι ευχαριστημένοι από τη ζωή τους.

Die Welt: Σκηνοθεσία η διάσωση της Ελλάδας;

Η Γερμανία είναι συνυπεύθυνη για τα δεινά των Ελλήνων. «Αντί να βοηθούμε σκεπτόμαστε το δικό μας συμφέρον». Ήλθε ο καιρός να επιδείξουμε ευσπλαχνία στην Ελλάδα, εκτιμά ο Γερμανός σχολιαστής Χένρικ Μ. Μπρόντερ.

Η Ελένη Παπακωνσταντίνου - Σικιαρίδη μιλάει για τον πατέρα της Μιχάλη Παπακωνσταντίνου (video)

Η δικηγόρος Ελένη Παπακωνσταντίνου - Σικιαρίδη, κόρη του εκλιπόντος Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, μιλά στη γενέτειρά της Κοζάνη, για τον πατέρα της, στα πλαίσια εκδήλωσης αφιερωμένης στη μνήμη του.
Δείτε το βίντεο:

Αύξηση ελληνικών επενδύσεων στην Αργεντινή

Όπως αναφέρει η έκθεση της υπηρεσίας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Μπουένος Άιρες, οι ελληνικές επενδύσεις στην Αργεντινή έχουν αυξηθεί. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι «η Αργεντινή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον Ελλήνων επενδυτών, στους τομείς της Ναυτιλίας (NAVIOS SOUTH AMERICAN LOGISTICS INC), των Κατασκευών (Όμιλος LIBRA), των Τηλεπικοινωνιών (INTRALOT), της Οινοποιίας (ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ) και της Βιομηχανίας Τροφίμων (PAVLIDIS S.A.)».

Πλεόνασμα 2,3 δις στο πρωτογενές πλεόνασμα

Ικανοποιητική χαρακτηρίζει το υπουργείο Οικονομικών την εκτέλεση του προϋπολογισμού για την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2012.

Η Κωνσταντοπούλου έδειξε… αυτοσυγκράτηση

Μαθήματα… αυτοσυγκράτησης παρέδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την εμφάνισή της στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου “ΣΚΑΪ Τώρα”, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η εξαδέλφη του πρώην υπουργού

Την παραίτησή της από τη θέση της στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), υπέβαλε σήμερα το πρωί η Ελένη Παπακωνσταντίνου.

28 Δεκεμβρίου 2013: Ξένοι πράκτορες πίσω από τις λεηλασίες των σούπερ μάρκετ

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2013.

ΛΠΕ, Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (People's News Agency, PNA).

Στην δικαιοσύνη αναμένεται να οδηγηθούν οι προβοκάτορες-ληστές που συνελήφθησαν χθες μετά τις μαζικές λεηλασίες των καταστημάτων του Λαϊκού Μονοπωλίου Σούπερ Μάρκετ. Το κύμα των υποκινούμενων από ξένες μυστικές υπηρεσίες λεηλασιών έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα...

Κυβερνοεπίθεση στο Εθνικό Τυπογραφείο από τους HighTech Brazil HackTeam

Λίγες ώρες μετά το ξεκίνημα του 2013, η πρώτη επίθεση δεν άργησε να έρθει και το January-effect επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο τρόπο: Βραζιλιάνοι (!) hackers προχώρησαν σε κυβερνοεπίθεση και αλλοίωση ιστοσελίδας εναντίον του Ελληνικού Εθνικού Τυπογραφείου. Συγκεκριμένα η συντακτική ομάδα του SecNews εντόπισε αναφορές σε ιστοσελίδες του εξωτερικού σχετικά με επίθεση...

Ποιο χρήμα φέρνει την ευτυχία;

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Oι κοινωνίες κοινοκτημοσύνης δεν εξελίχθηκαν ποτέ όπως θα θέλαμε. Από την εποχή του Άντον Πάννεκουκ και του Λένιν ως τις πιο σύγχρονες σοσιαλδημοκρατικές προσπάθειες των Ευρωπαίων, ο δημόσιος πλούτος δεν αποτέλεσε το δέλεαρ της ευδαιμονίας των ανθρώπων. Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά στην εφαρμογή της θεωρίας, με αποτέλεσμα οι ουτοπικές θέσεις των θεωρητικών να αποτελούν ισχυρό άλλοθι στις καταστροφικές διαθέσεις των «διεστραμμένων» καπιταλιστών και των «καιροσκόπων» σοσιαλιστών.

Ανασκόπηση 2012 – Formula 1: Τα highlights της χρονιάς (video)

Μια σεζόν που κράτησε σε αγωνία τους θεατές ως το τελευταίο grand prix για το ποιος θα είναι πρωταθλητής, δεν θα μπορούσε παρά να χαρίσει και κορυφαίες σκηνές στη διάρκειά της.
Θυμηθείτε μέσα από τα video που σας προσφέρει το Onsports τα καλύτερα σημεία της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και απολαύστε το υπερθέαμα που μόνο η F1 μπορεί να χαρίσει…

Στην Ελλάδα έρχεται ο Πατριάρχης της Μόσχας

Σε μια ιστορική στιγμή για την Ορθοδοξία, ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2013, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής Εκκλησίας.

Κέρδη που δεν πρέπει να φορολογηθούν, διότι θα πάψουν να υπάρχουν

Του Γιώργου Καισάριου

Πριν μερικές μέρες πήρα έναν φίλο τηλέφωνο να του ευχηθώ χρόνια πολλά. Τον ρωτάω πως πάνε τα πράγματα και πάει και πως η δουλειά και μου απαντά. “Γιώργο άστα, μας έχουν καταστρέψει και δεν θα βγάλω τo 2013. Με το καινούργιο πλαίσιο που μπήκε σε εφαρμογή, θα καταστραφεί η δουλειά μας”.