03 Ιανουαρίου 2013

Γνωστή παρουσιάστρια: Θέλω να φωνάζω στο σεξ

Είναι άγρια, ξανθιά και με προσόντα...

Σήμερα στην έναρξη της εκπομπής «Πρωινό mou» εμφανίστηκε ο Άγιος Βασίλης και έκανε δώρα στην παρέα!

Η...

Βίντεο με την οικοσκευή Σκουρλέτη-Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ σε πορεία διαμαρτυρίας για την ΑΣΟΕΕ

Για να μη μας παραμυθιάζουν οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όσα είπε ο Σκουρλέτης είναι προσωπικές απόψεις κ.λπ... να και το επίσημο κάλεσμα από την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, σε πορεία διαμαρτυρίας για την ΑΣΟΕΕ, όπου η Αστυνομία βρήκε την οικοσκευή του Σκουρλέτη...

Ο Βρούτσης τελείωσε τις «συνδικαλιστικές συντάξεις»

Διακόπτεται από την 1η Ιανουαρίου, με εγκύκλιο της Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (εγκύκλιος Ι.Κ.Α. αρ. 84/24.12.2012), η καταβολή της σύνταξης στους εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων που συνταξιοδοτήθηκαν με τη συνδικαλιστική ιδιότητα από το πρώην Ταμείο Επικουρικής Ασφαλίσεως Εκπροσώπων και Υπαλλήλων Εργατικών Επαγγελματικών Οργανώσεων (ΤΕΑΕΥΕΕΟ).

ΔΕΙΤΕ τι φύτρωσε στο μάτι ενός 19χρονου!

Σοκ έπαθε ένας 19χρονος από το Ιράν όταν είδε στο μάτι του να φυτρώνουν… τρίχες! Ο νεαρός παρατήρησε έναν περίεργο όγκο στο δεξί μάτι του, προκαλώντας του δυσκολίες στην όραση.

Η δημοκρατία και το βαθύ σκοτάδι (!) της Αριστεράς

Φαήλος Κρανιδιώτης

Μόλις ξύσεις λίγο τις στοιβάδες από το κόκκινο, το ροζ ή το μουχλιασμένο πράσινο της πασοκικής συνιστώσας, που μετώκησε σούμπιτη, ή μάλλον κολύμπησε πηδώντας -ως αρουραίος- από τα ρέλια του ναυαγίου των ΓΑΠ-Βενιζέλου προς τη φασιστοειδή απόφυση, που καλείται ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/«Βίλα Αμαλία», θα βρεις το βαθύ μαύρο του ολοκληρωτισμού και του αληθινού φασισμού.

Έφτασε στην Αθήνα ο Παπακωνσταντίνου

Περί τις 8 το βράδυ της Πέμπτης έφτασε στην οικία του στην Κηφισιά ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, συνοδευόμενος από τρεις άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, χωρίς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Βίντεο: Μαστουρωμένος ηθοποιός του Twilight ούρησε σε αίθουσα αναμονής αεροδρομίου του Λος Άντζελες

Υπό την προφανή επήρεια ουσιών, ο ηθοποιός του "The Twilight Saga's New Moon" Bronson Pelletier, ουρεί σε αίθουσα αεροδρομίου του Λος Άντζελες, μπροστά στα μάτια των παρευρισκόμενων. To βίντεο μιλάει από μόνο του.

Ελεύθερος ο Ανδρέας Κουρής-Αύριο δικάζεται

Από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα δικαστεί την Παρασκευή ο πρόεδρος της εταιρείας Real Media ΑΕ, Ανδρέας Κουρής. Νωρίτερα, αφέθηκε ελεύθερος μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα.

Το δάνειο στο Mega, ο ΔΟΛ και το γεύμα Βενιζέλου – Μπόμπολα

Πώς πήρε το «Μεγάλο Κανάλι» δάνειο – μαμούθ 98 εκατ. ευρώ όταν σε «Πήγασο» και ΔΟΛ εγκυμονούνται ενδιαφέρουσες εξελίξεις, συγχωνεύσεις και καραμπόλες στελεχών

Κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 98 εκατ. ευρώ συνήψε η εταιρεία «Τηλέτυπος», ιδιοκτήτρια του “Mega Channel”, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να αναχρηματοδοτηθεί ο συνολικός υφιστάμενος τραπεζικός δανεισμός και να χρηματοδοτηθούν νέα επιχειρηματικά σχέδια. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή.

Τσουνάμι συλλήψεων επωνύμων για χρέη - μαύρο χρήμα θέλει τη νέα χρονιά ο Σαμαράς

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού ήταν σαφέστατο για όσους πρόσεξαν μια συγκεκριμένη φράση του κάπου στη μέση του κειμένου. «Ηδη, η ασυλία των "επωνύμων" τελειώνει και μαζί το καθεστώς ατιμωρησίας των ισχυρών...», επισήμανε ο κ. Αντώνης Σαμαράς και με τον τρόπο αυτό έστειλε ένα πολλαπλό μήνυμα προς:

Παρεξηγήθηκε ο Μπαλάφας επειδή είχαν καλέσει και τον Σκουρλέτη...

Τα νεύρα τους κάγκελα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις Σκουρλέτη... κανένας δεν θέλει να τον στηρίξει ούτε και οι ίδιοι οι "σύντροφοι"

Τσαντίστηκε ο Γιάννης Μπαλάφας, καθώς ενώ ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΙ, μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη, βγήκε να κάνει παρέμβαση και ο ομοιδεάτης του Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δημιούργησε τον σάλο με τις πρωινές δηλώσεις του.

Πήγε φαντάρος ο Παπακωνσταντίνου;

Στις 31 Δεκεμβρίου η βουλευτής Μ. Χρυσοβελώνη κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας με θέμα «Προστασία φυγόστρατων πολιτικών από το ΥΠΕΘΑ», με την οποία ζητεί να πληροφορηθεί εάν ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει εκπληρώσει ή απαλλαγεί νομίμως από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Υπ. Δημόσιας Τάξης:Ας σιωπήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή απάντηση εξέδωσε πριν από λίγο το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης κατά του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την καταγγελία που έγινε και ήθελε έναν ανήλικο αλλοδαπό να έχει ξυλοκοπηθεί από αστυνομικούς στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Το Υπουργείο καλεί την Κουμουνδούρου να σιωπήσει αντί να προκαλεί. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Επίθεση Ψαριανού σε ΣΥΡΙΖΑ

Ντροπιαστική για το χώρο της αριστεράς χαρακτήρισε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός.

Μια χαρά το νέο ΔΣ του πρίγκηπα με Τσάκα, ο πρώην της Έλενας κι ο πρώην της Στέλλας

Εξελίξεις στην υπόθεση της αγοράς του Παναθηναϊκού από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Φεϊζάλ, καθώς , ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της ΠΑΕ, ο εκπρόσωπος του υποψήφιου αγοραστή έστειλε τη λίστα με το νέο ΔΣ και φημολογείται ότι μέχρι αύριο θα κατατεθούν τα 28 εκατομμύρια ευρώ.

Κατέθεσαν στον Εισαγγελέα για ώρες δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν - κάτω από άκρα μυστικότητα - το πρωί της Πέμπτης δύο συνεργάτες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, μία εκ των οποίων ήταν η ιδιαιτέρα γραμματέας του.

ΥΠΕΚΑ: Παπαριές όσα γράφονται στο διαδίκτυο-Καμία αύξηση στις χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας

Δεν υπάρχει καμιά έμμεση ή άμεση αύξηση στις χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας στα τιμολόγια της ΔΕΗ, διευκρινίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, σε ανακοίνωσή του με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.

Ο Ελληνας Σταν Σκαφίδας που στην Αυστραλία λένε ότι «θα γράψει ιστορία»

Ο oμογενής επιστήμονας, Σταν (Ευστράτιος) Σκαφίδας ψηφίστηκε από την εφημερίδα «The Age» ως μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες της Αυστραλίας που «θα γράψουν ιστορία στα χρόνια που έρχονται», χάρη στο γενετικό τεστ που ανακάλυψε και το οποίο μπορεί να προβλέπει αν ένα παιδί διατρέχει τον κίνδυνο να είναι αυτιστικό.

Η επιστολή του Παναγιωτόπουλου για τους αποστράτους

Τι ζητά από τον υπουργό Οικονομικών

Πρωτοβουλία για να μην υπάρξουν διπλές μειώσεις στις συντάξεις των αποστράτων , ανέλαβε μέσα στις γιορτές ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. Με προσωπικές επιστολές που έστειλε στους υπουργούς Οικονομικών, εξηγεί πως είναι άμεσος ο κίνδυνος μιας κραυγαλέας αδικίας σε βάρος των συνταξιούχων αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος να υποστούν επιπλέον περικοπές απ΄ότι οι άλλες κατηγορίες.

Επειδή μας λένε ότι αυτοί, δεν έχουν μασήσει: Ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑίος Ασημακόπουλος, πίσω από τα σκάνδαλα που ψάχνουν οι εισαγγελείς

Αγαπημένο παιδί της Αριστεράς και του Γιώργου Παπανδρέου ο Θόδωρος Ασημακόπουλος (στο μέσον) είναι άνθρωπος-μυστήριο: εμφανίζεται στο σκάνδαλο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη του οποίου ήταν σύμβουλος αλλά και στη λίστα Λαγκάρντ, αφού συνεργαζόταν στα οπλικά συστήματα με τον Ανδρέα Ρωσσώνη, σύζυγο της Μαρίνας Παπακωνσταντίνου.

ΝΔ: Ξεκίνησε το καρναβάλι του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησαν οι επιχειρήσεις της αστυνομίας στη βίλα Αμαλίας και την ΑΣΟΕΕ. «Ο κ. Τσίπρας, μέσω του κ. Σκουρλέτη, υποστηρίζει πως τα χιλιάδες μπουκάλια στη “Βίλα Αμαλία” και στην ΑΣΟΕΕ δεν ήταν για μολότοφ, αλλά για... ανακύκλωση. Επίσης, βάφτισε τα ρόπαλα... “σκουπόξυλα”...» ανέφερε το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Ήρθαν στα χέρια Μπαλοτέλι και Μαντσίνι στην προπόνηση της Σίτι! [φώτο]

Στα χέρια ήρθαν οι Μάριο Μπαλοτέλι και Ρομπέρτο Μαντσίνι στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μπαλοτέλι έκανε ένα βίαιο τάκλιν στον Σινκλέρ και ο προπονητής του αντέδρασε άμεσα, φωνάζοντας σε έξαλλη κατάσταση στον ποδοσφαιριστή του: «Μα τι κάνεις εκεί;».

Μήπως το Μαξίμου πρέπει να γκαζώσει λίγο αυτόν τον καραγκιόζη; Δεν έχει κάνει αποδεκτή την παραίτηση της εξαδέλφης του Παπακωνσταντίνου στο ΤΑΙΠΕΔ ο Αθανασόπουλος!

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου δεν έχει ανακοινώσει αν έχει κάνει αποδεκτή την παραίτηση της Ελένης Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου από το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων του Ταμείου.

Κυβέρνηση: 20 εκατ. ευρώ στους δήμους για τα σχολεία και επιπλέον 5 εκατ. ευρώ για τη θέρμανση

Το ποσό των 20 εκατ. ευρώ κατανέμεται σε όλους τους δήμους της χώρας, με στόχο την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Γελάει ο κόσμος: Ευτυχώς που η Διονυσίαμεσολάβησε να μας δώσει η Λαγκάρντ τη λίστα και έσωσε τον Σαμαρά

[Που τα πετυχαίνουμε αυτά τα νούμερα; Στα γαριδάκια;]

Πολύ δυνατά ξεκίνησε τη νέα χρονιά η μεγάλη ανακάλυψη των τελευταίων (αξέχαστων για την παράταξη) μηνών της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή, Διοονυσία Αυγερινοπούλου. Το κορίτσι από την Ηλεία που η παρέα του πρώην πρωθυπουργού έκρινε ότι διαθέτει τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο που δεν θα έπρεπε να πάει χαμένο (κι έτσι την έβαλαν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας), βγήκε και μας είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως...

Αποζημίωση στη χήρα του χειριστή του μοιραίου Chinook

Μετά από μία οκταετία, Ελληνικό δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση για ψυχική οδύνη στη χήρα και το παιδί του κυβερνήτη του μοιραίου CH-47D Chinook του 2ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού, που είχε καταπέσει και συντριβεί κάτω από «μυστηριώδεις» ακόμα συνθήκες, στις 11 Σεπτεμβρίου 2004, στα ανοικτά του Αγίου Όρους με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο όλων των επιβαινόντων σε αυτό, 17 συνολικά, μελών του πληρώματος και επιβατών, μεταξύ των οποίων και τον Μακαριστό Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο Ζ’.

Μειώσεις σε 1.150 φάρμακα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας

Μειώσεις σε 1.150 φάρμακα περιλαμβάνει το νέο διορθωτικό δελτίο τιμών που εκδόθηκε από το υπουργείο Υγείας και τίθεται σε ισχύ από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου.

ΣΑΛΠΙΣΑΤΕ ΝΟΜΗ ?

Αντιγράφω από την ειδησεογραφία:
Ένα δεύτερο «μίνι» ΚΥΣΕΑ ακολούθησε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας που πραγματοποιήθηκε εχθές 2 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μαξίμου. Το «μινι» αυτό ΚΥΣΕΑ ζήτησε ο υπουργός εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος και ως αντικείμενο είχε τα μισθολογικά των μονίμων και εν αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ.

Αυτά ψηφίστηκαν ως τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του 2012 [εικόνες]

Ταχύτητα που θα ζήλευε ο ιππότης της ασφάλτου και αεροδυναμικός σχεδιασμός που θα έκανε τον Μπατμαν να κρύψει το Μπατμομπιλ από ντροπή. Η χρονιά έκλεισε δυναμικά για την αυτοκινητοβιομηχανία, αφού η φετινή παραγωγή έχει να αναδείξει πραγματικά εντυπωσιακά μοντέλα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε δυνατότητες. Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής 2012

Μπάρες «ελληνικού» γιαουρτιού διαφημίζει στη Νέα Υόρκη Ελληνίδα παρουσιάστρια [εικόνα]

Τις πρώτες μπάρες δημητριακών με επικάλυψη ελληνικού γιαουρτιού βρέθηκε να διαφημίζει σε γιγαντοαφίσες σε όλη την Αμερική η Μαρία Μενούνος. Ακόμη και αν το εν λόγω γιαούρτι δεν ανήκει σε ελληνική εταιρία.

Μάκη σοβαρέψου και μη γελοιοποιείσαι... είπαμε να μη μιλάμε αλλά όχι να κάνουμε και τους μαλάκ@@!!

Η… απορία του Βορίδη (οι δικές μας ακολουθούν στο τέλος του κειμένου)... που δεν έχει καταλάβει ότι η ενεργή στήριξη Βενιζέλου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μπορεί να ξεφτιλίσει την Κυβέρνηση...

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 παραχώρησε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος μίλησε για θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, και εστίασε στις εξελίξεις γύρω από τη λίστα Λαγκάρντ, και ειδικότερα το ενδεχόμενο παραπομπής του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε Ειδικό Δικαστήριο, μέσω της Προανακριτικής Επιτροπής στη σύσταση της οποίας θα προχωρήσει η Βουλή, πιθανότατα μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Handelsblatt: «Σε περιοδεία ο Αντώνης Σαμαράς»

Σε ανταπόκριση από την Αθήνα η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt αναφέρεται στην διεθνή περιοδεία που ξεκινά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, αλλά και την προσέλκυση επενδύσεων:

Χωμενίδης: Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι το κορόιδο της τράπουλας

Μια δική του εξήγηση για τη στάση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου δίνει ο Χρήστος Χωμενίδης, χρησιμοποιώντας ένα ρητό των παλαιών χαρτοπαικτών.

Με ανάρτηση στο facebook, o Xρήστος Χωμενίδης γράφει:

Συνελήφθη ο συνέταιρος του Ν. χατζηνικολάου, Ανδρέας Κουρής - Απαντά μέσω Twitter

Για χρέη προς το ΙΚΑ, ύψους 9.171.000 ευρώ, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ο πρόεδρος της εταιρείας Real Media ΑΕ, Ανδρέας Κουρής, του Γεωργίου, 41 ετών, όπως γράψαμε πριν 2 ώρες.

Καταγέλλουν την επιχείρηση στη "Βίλα Αμαλία"... ποιοι άλλοι; Οι άπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, για την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κτίριο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέυδεν, γνωστό ως «Βίλα Αμαλία», κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, Χρήστος Καραγιαννίδης και Τάσος Κουράκης, καταγγέλλοντας «κίνηση εντυπωσιασμού και εκφοβισμού της κοινής γνώμης» η οποία, όπως σημειώνουν, υπαγορεύτηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας ο Απ. Τζιτζικώστας


Υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας πρόκειται να είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μάλιστα! Δάνειο ύψους 98 εκατ. ευρώ για το Mega

Τη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 98 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Τηλέτυπος.

Φοροδιαφυγάδες εντόπισε το ΣΔΟΕ στους 2.062 της λίστας Λαγκάρντ

Αυτό που δεν έγινε εδώ και δύο χρόνια, από την στιγμή που ήρθε η αρχική λίστα Λαγκάρντ στην Αθήνα, φαίνεται πως πέτυχαν τα στελέχη του ΣΔΟΕ μέσα σε λίγες ώρες. Να εντοπίσουν φοροφυγάδες στη λίστα.

Μείωση των τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ

Την μείωση των τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ, μέσω του εξορθολογισμού κάποιων χρεώσεων, στους λογαριασμούς, εξετάζει η εταιρεία, όπως είπε στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Μαίρης Πολλάλη, στον Real fm, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Στέλιος Σταυρίδης.

Συνέχεια τουρκοεκδηλώσεων στην Κομοτηνή με «ζεστό προξενικό χρήμα»!


Εκδήλωση του τουρκικού Προξενείου με σαφή μηνύματα τουρκισμού και παρόντες πολλούς «τουρκοπράκτορες» της Θράκης έγινε στην Κομοτηνή.…

Όπως γράφει το ρεπορτάζ του τουρκοπεριοδικού της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» (μετάφραση tourkikanea.gr), ο Ιμπραήμ Σερήφ στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους άντρες και γυναίκες του χωριού Λαμπρό, που μόχθησαν για την προετοιμασία της βραδιάς και ανέφερε πως το επόμενο έτος η εκδήλωση θα οργανωθεί από τον δήμαρχο Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, που τον ευχαρίστησε από τώρα.

Επιστρέφουν τραπεζικές καταθέσεις στην Ελλάδα

Κατά 408 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν οι ελληνικές τραπεζικές καταθέσεις το Νοέμβριο, κάτι που σύμφωνα με τους αναλυτές, δείχνει πως αλλάζει το κλίμα.

Ποινική δίωξη στο ΙΕΚ Ξυνή

Ποινική δίωξη κατά του ΙΕΚ Ξυνή ασκήθηκε για πλαστογραφία μετά χρήσης εναντίον του δημοσίου, σε βαθμό κακουργήματος.

Η κατηγορία επισίει ποινή κάθειρξης έως και...

Με χειροπέδες στην κηδεία της μάνας του!

Με συνοδεία και χειροπέδες πήγε στην κηδεία της μάνας του, σε χωριό του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, πρώην διαιτητής που είναι κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου για οικονομικά εγκλήματα. Το γεγονός προκάλεσε άσχημες εντυπώσεις και αντιδράσεις στην μικρή κοινωνία του χωριού.

Α. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας καλύπτει τα παιδιά με τις μολότοφ (video)

Κατά μέτωπο επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας πως όπως λέει ο κ. Τσίπρας για κάθε πολιτική άποψη που δημιουργεί βλάβη στο δημόσιο να έρχονται εδώλια, τότε θα πρέπει να γίνει προκαταρκτική εξέταση για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τα καμμένα καταστήματα του 2008.

Γελάει ο κόσμος! Ξανασυνέλαβαν τον Κουρή για να τον αφήσουν ελεύθερο αύριο...

Όπως μετέδωσε στο Twitter η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου, συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο ο Ανδρέας Κουρής. Η κατηγορία που βαρύνει τον Ανδρέα Κουρή είναι συσσωρευμένα χρέη προς το ΙΚΑ ύψους...

Ο Γ. Μιχελάκης πρόεδρος στο ινστιτούτο "Κ. Καραμανλής"

Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά ο βουλευτής Επικρατείας αναλαμβάνει από σήμερα τη θέση του προέδρου στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας "Κ. Καραμανλής".

Δράκοι, Κινέζοι και παραμυθάδες στην ΑΕΚ...

Ήρθε ο Βιντιάδης, είπε δυο τρία μισόλογα και γέμισε τον κόσμο ψεύτικες ελπίδες... Τώρα συμφώνησε με τους Κινέζους και αν βρεθούν και δράκοι τότε το παραμύθι θα ολοκληρωθεί για την ΑΕΚ...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Του ξέφυγε του Σκουρλέτη: Όσα βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ (αντιασφ. μάσκες, λοστοί, μπουκάλια για μολότοφ) υπάρχουν σε κάθε σπίτι ΣΥΡΙΖΑίου...

Για επιχείρηση κατάλυσης του πανεπιστημιακού ασύλου από την αστυνομία κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην αστυνομική επιχείρηση που έγινε την περασμένη Παρασκευή στην ΑΣΟΕΕ.

Aυτό είναι το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Νίνο!

Τους βασικούς όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που φέρεται να υπέγραψαν οι Νίνο και Χρυσή Βαρδινογιάννη δημοσιεύει εβδομαδιαίο περιοδικό.

Με … «δώρα» για το Βενιζέλο επιστρέφει ο Παπακωνσταντίνου

Φτάνει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την Προανακριτική Επιτροπή στη Βουλή ο πρώην Τσάρος της Οικονομίας όχι όμως με άδεια χέρια…

Πριν από μια ώρα πρέπει θα έφτανε στην Ελλάδα από την Ολλανδία όπου βρισκόταν οικογενειακώς για τα Χριστούγεννα, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον του σχετικά με την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο Ρουπακιώτης “βλέπει” Κορυδαλλό για όσους παρανόμησαν

Την προοπτική του… Κορυδαλλού, για όσους έχουν παρανομήσει και αποδειχθεί η ενοχή τους, παρουσίασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, με συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89.

Πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε από την Προκαταρκτική τον Παπανδρέου

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να βγάλει από το «κάδρο» της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Μπράβο κορίτσι μου: Δημοσιογράφος πασίγνωστης εκπομπής λιβάνιζε πριν βγουν στον αέρα (φώτο)

"Και μπαίνω το πρωί στο στούντιο και τη βλέπω να λιβανίζει... Έλα Παναγιά μου!", έγραψε συνεργάτης της εκπομπής, ανεβάζοντας στο twitter φωτογραφία της παρουσιάστριας την ώρα που λιβάνιζε στο αφώτιστο στούντιο, έγραψε ο μάγειρας της εκπομπής.

Πρόκειται για την...

Τώρα αυτό για καλό είναι; "Πάγκαλος υπέρ Σαμαρά"

Εύσημα στην κυβέρνηση και στον Αντώνη Σαμαρά απέδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχουμε τα πρώτα θετικά δείγματα της οικονομίας και ότι «η κυβέρνηση αυτή έφερε τη μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια».

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ: