04 Ιανουαρίου 2013

Η φωτογραφία της Νταϊάνα που θεωρήθηκε «καυτή» και δεν δημοσιεύτηκε ποτέ [εικόνα]

Στο σφυρί θα βγει σε λίγες ημέρες στις ΗΠΑ μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία είχε τραβηχθεί πριν παντρευτεί τον Κάρολο και η οποία δεν έχει δημοσιευθεί ποτέ καθώς έπεσε... θύμα λογοκρισίας.

Πότε κάνει σ@ξ η Ελεονώρα (BINTEO)

Δείτε όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις!

Ακόμη δεν ξεκίνησε την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη και άρχισε τα περι.... σεξ! Ξεκινώντας λοιπόν με μία έρευνα που αφορούσε τις καταλληλότερες ώρες για ερωτικές συνευρέσεις μέσα στη μέρα, η ίδια αποκάλυψε τις δικές τις προτιμήσεις.

Άϊρτον Σένα ή Μίκαελ Σουμάχερ;

Έχει τεθεί ως το "αιώνιο ερώτημα" για τη Φόρμουλα 1. Ποιος ήταν ο καλύτερος οδηγός αγώνων; Ο Άιρτον Σένα, σε εποχές όπου η οδηγική ικανότητα ήταν αυτό που έπαιζε περισσότερο ρόλο στους αγώνες, ή ο Μίκαελ Σουμάχερ, που κέρδισε 7 παγκόσμια πρωταθλήματα, στην "ηλεκτρονική" εποχή; Εσείς τι λέτε;

Εμείς απλά σας δείχνουμε μερικά βίντεο:

Κινητικότητα στο γραφείο του Πεπόνη για τις ... νοικοκυρές

Κινητικότητα στην Οικονομική εισαγγελία σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ και τον συσχετισμό της με τη λίστα των 4.151 μεγαλοοφειλετών του Βενιζέλου

Τρία συν 1 χρόνια φυλακή στον Aνδρέα Κουρή, τον συνέταιρο του Χατζηνικολάου

Τώρα τι έχει να πει ο Νικολάκης που στο twitter έγραφε να περινένουμε τη δικαιοσύνη;

Τρία συν 1 έτη φυλάκισης με τριετή αναστολή και 11 χιλιάδες ευρώ χρηματικό πρόστιμο επέβαλε το δεύτερο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρόεδρο της εταιρείας Real Media ΑΕ, Ανδρέα Κουρή.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (6 Ιανουαρίου 2013)

Δείτε τα:

Διαψεύδει το MEGA... αλλά το Χρηματιστήριο επιβεβαιώνει!

Πριν από λίγο το MEGA διέψευσε ως ψευδείς τις πληροφορίες ότι πήρε δάνειο ύψους 98 εκ ευρώ και μεταξύ μας μάλλον έχει δίκιο καθώς το νούμερο φαίνεται τραγικά μεγάλο. Όπως είπε η Όλγα Τρέμη το δάνειο ήταν κοντά στα...

Παπακωνσταντίνου: Ξέρω ποιος αλλοίωσε τη λίστα Λαγκάρντ!

«Ξέρω ποιος έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ» φέρεται να δήλωσε σε στενό κύκλο συνομιλητών του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Eπίθεση από αγνώστους στον Καμίνη

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/1) ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Πυροβόλησαν, πριν πυρπολήσουν τα σπίτια του Φώτη Μπόμπολα στα Σφακιά [εικόνες και βίντεο]

Αγνωστοι παραμένουν οι δράστες που πριν λίγες ημέρες, πρώτα πυροβόλησαν και μετά πυρπόλησαν στο ακατοίκητο χωριό Ασφένδου Χανίων τρία σπίτια, τα δύο του επιχειρηματία Φωτη Μπόμπολα και ένα του αντιδημάρχου Σφακίων Μανούσου Χιωτάκη.

Θύελλα αντιδράσεων για τα "ρόπαλα" του Καραγιαννίδη

Σκληρός τόνος στις απαντήσεις κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μετά τις δηλώσεις του κ. Καραγιαννίδη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα.

Γιατί ο Τσίπρας παραπέμπει Βενιζέλο και αθωώνει Παπανδρέου

Η τελική πρόταση την οποία θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να διερευνηθούν οι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ μόνο ως έκπληξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μήνυμα Ζώη σε "γαλάζιους" βουλευτές που κελαϊδάνε υπέρ Βενιζέλου

Μήνυμα στους βουλευτές της ΝΔ αναφορικά με τη στάση που κρατούν απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" έστειλε μέσω Twitter το πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

Economist:Ένοχος ή αποδιοπομπαίος τράγος ο Παπακωνσταντίνου;

"Ένοχος ή αποδιοπομπαίος τράγος" ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι ο τίτλος ρεπορτάζ στο περιοδικό "Τhe Economist", με το ερώτημα: "Παρενέβη ένας πρώην υπουργός Οικονομικών στα στοιχεία για να προστατεύσει την οικογένειά του;"

Αθανασόπουλος: Έχει λήξει το θέμα της Παπακωνσταντίνου

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Τάκης Αθανασόπουλος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα με την Ελένη Παπακωνσταντίνου, από τη στιγμή που έχει υποβάλλει την παραίτησή της.

Επεισόδια μεταξύ ρομά και κατοίκων του Αιτωλικού

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Αιτωλικό με αφορμή φιλονικία που είχαν το πρωί δύο κάτοικοι της περιοχής και δύο ρομά, κατά την οποία τραυματίστηκε ελαφρά ένας 24χρονος.

Παπακωνσταντίνου: "Δεν θα επιδιώξω την παραγραφή, θέλω να αθωωθώ"

Σαφές μήνυμα ότι δεν θα προσπαθήσει να αποφύγει τις κατηγορίες περί αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ, μέσω της παραγραφής, έστειλε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Σοκ!! Πέθανε ο κορυφαίος βολευμπολίστας Νίκος Σαμαράς!

Ένας από τους κορυφαίους βολεϊμπολίστες στην Ελλάδα, ο Νίκος Σαμαράς, έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε ηλικία 42 ετών, από ανεύρυσμα.

Ο Νίκος Σαμαράς, ο οποίος βρισκόταν σε σπίτι φίλων του το μεσημέρι της Παρασκευής...

«Πιάστηκαν» οι αλβανοί φονιάδες του πρατηριούχου στον Δομοκό

​Αλβανοί είναι οι δύο δράστες των ληστειών που έγιναν με διαφορά λίγων ωρών σε σπίτι στην Αρκίτσα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Δομοκό, όπου δολοφόνησαν και τον υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Συνελήφθη ένας λαθραίος της επίθεσης σε αστυνομικούς

Συνελήφθη την Παρασκευή (4/1) ένας από τους διακινητές λαθραίων τσιγάρων, που τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς στην οδό Στουρνάρη.

2ος ο Μπερλουσκόνι, 4ος ο Μόντι

Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των ψηφοφόρων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Φεβρουαρίου, βρίσκεται το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα υπό τον Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι με ποσοστό 35,3%.

Έρχεται ΣΟΚ και ΠΕ@Σ, οπότε λογικό τo παραλήρημα Ψωμιάδη εναντίον του Σαμαρά και της ΝΔ (VIDEO)

Απίστευτο παραλήρημα του Διονύση Ψωμιάδη , μία μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου περιφερειάρχη. Ο υποψήφιος για την θέση του ...αδερφού του, βλέποντας ότι έχει χάσει ήδη το τρένο, ειρωνεύεται τον πρωθυπουργό λέγοντας

Για 4 κακουργήματα κατηγορούνται οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου

Για τέσσερα κακουργήματα και ένα πλημμέλημα, κατηγορούνται τα ξαδέλφια του Γιώργου Παπακωνσταντίνου τα ονόματα των οποίων απουσίαζαν από την «λίστα Λαγκάρντ».

Η Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο Ανδρέας Ρωσσώνης και ο Συμεών Σικιαρίδης, που κλήθηκαν ως ύποπτοι, κατηγορούνται για...

Γ. Βρούτσης: Για πρώτη φορά ξέρουμε πόσες συντάξεις δίνουμε

Σύσκεψη με τους διοικητές όλων των ασφαλιστικών ταμείων που εποπτεύονται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση.

ΣΥΡΙΖΑ: «Ερωτήματα σε Πρετεντέρη και MEGA»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Κουμουνδούρου για τα όσα ισχυρίστηκε ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και για τα όσα είπε για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

O αυνανισμός η αιτία ανακάλυψης των corn flakes!!!

Θέλετε να μάθετε με ποια αφορμή δημιουργήθηκε η πασίγνωστη Kellogg Company; Διαβάστε παρακάτω το χρονικό της εταιρείας και σίγουρα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Η ιστορία ξεκινά κάπως έτσι...

Το επεισόδιο Νίκολσον και ο εξευτελισμός της χωροφυλακής

Tα πρώτα χρόνια ίδρυσης του ελληνικού κράτους συνέβη ένα περιστατικό που έδειχνε το βαθμό εξάρτησης και αδυναμίας του Ελληνικού Κράτους εκείνη την εποχή, αδυναμία που στην συγκεκριμένη περίπτωση το κατέστησε παίγνιο στα χέρια ενός μάλλον ασήμαντου Βρετανού διπλωματικού ακόλουθου, εν ονόματι Άρθουρ Νίκολσον.

Tι τις ήθελες τις φιγούρες μεγάλε; (video)

O νεαρός ήθελε να κάνει βουτιά από βατήρα και κάλεσε όλο τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή γύρω από την πισίνα να παρακολουθήσει το... σόου του.

Και είναι αλήθεια ότι σόου έδωσε, αλλά δεν ήταν του είδους που είχε στο μυαλό του.

Βίντεο ντοκουμέντο! Ο Βενιζέλος προαναγγέλει από τις 11 Οκτωβρίου ότι η λίστα είναι πειραγμένη!!

Φυσικά τότε κανείς δεν κατάλαβε τι είπε ο ποιητής, όταν στις 11 Οκτωβρίου στην εξέτασή του από την επιτροπή της Βουλής μας είπε ότι θα μπορούσαν πολλοί να αλλοιώσουν το CD... ενώ τώρα ξέρει ότι το αλλοίωσε ο Παπακωνσταντίνου... προσέξτε και ότι τότε το CD ήταν "προϊόν υποκλοπής" όπως τονίζει για να δικαιολογήσει το ότι δεν έκανε τίποτα επί μήνες...

ΦΩΤΟ-Σκουρλέτης: Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι για μερικά σκουπόξυλα;

Δείτε τον:

Γιατί συναρπάζουν τους Ιάπωνες οι ομαδικοί βιασμοί σε λεωφορεία

Κι ενώ στην Ινδία ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί καταγγέλλοντας τον αποτροπιαστικό ομαδικό βιασμό μίας 23χρονης μαθήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, λίγο μακρύτερα, στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, την Ιαπωνία, οι ομαδικοί βιασμοί και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις νεαρών μαθητριών στα ασφυκτικά γεμάτα μέσα μαζικής μεταφοράς του Τόκιο όχι μόνο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μετακίνησης στην πόλη, αλλά έχουν επιπλέον γίνει το θέμα μιας ολόκληρης ξεχωριστής πορνογραφικής κατηγορίας στο διαδίκτυο με τρομακτική επισκεψιμότητα.

Σε δίκη ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ για το iPhone στη Δραγούμη

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απιστίας βρίσκεται ο αντιπρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Παντής, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη για την υπόθεση του iPhone που «δώρισε» με δαπάνες του Ιδρύματος στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη.

Διαφοροποίηση στη ΔΗΜΑΡ για Βενιζέλο

Τη θέση του με την επίσημη στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη λίστα Λαγκάρντ και τις ευθύνες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ διαχώρισε ο βουλευτής του κόμματος Πάρις Μουτσινάς.

Παναθηναϊκός: Δεν δίνεται παράταση σε Τσάκα-Πρίγκιπα... αφού δεν τα μάζεψαν από τα κάλαντα των Χριστουγέννων δεν θα τα μαζέψουν ούτε απ' των Φώτων

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην δώσει στον Πρίγκιπα Φεϊζάλ την παράταση που ζήτησε μέχρι τις 8 Ιανουαρίου για να επενδύσει στο «τριφύλλι».

Η Τουρκάλα που επιμένει να γράφει ελληνικά

H Nur Bilek ήταν επτά ετών όταν απομνημόνευσε την Ελληνική αλφάβητο στην Σμύρνη όπου κατοικούσε και πήγε σχολείο. Σήμερα και αφού έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ψυχολογίας του πανεπιστημίου της Bursa μαθαίνει Ελληνικά στο Ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, μια γλώσσα που αγάπησε από παιδί.

Ζάιμπερτ: Συνάντηση Μέρκελ Σαμαρά την προσεχή Τρίτη

Συνάντηση με την Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ θα έχει την προσεχή Τρίτη ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του εκπροσώπου της Καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ.

Δείτε τι ατομικό εισόδημα δηλώνουν οι ξεφτιλισμένοι Κόκκαλης - Βγενόπουλος - Αλαφούζος!

Στο ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου που δημοσιεύεται στο περιοδικό στο περιοδικό unfollow ξετυλίγεται ο χάρτης του φορολογικού παραδείσου που λέγεται Ελλάδα και δημοσιεύονται τέσσερα εκκαθαριστικά σημειώματα. Από αυτά τα εκκαθαριστικά σημειώματα προκύπτει πως για το έτος 2012:

Ταμήλος: Γιατί να πληρώνουμε «φευγάτους» σαν τον ΓΑΠ (βίντεο)

Με τους Αθηναίους βουλευτές τα έβαλε αυτή τη φορά ο Μιχάλης Ταμήλος ο οποίος είναι γνωστός για τις θέσεις του περί των βουλευτικών αμοιβών στις επιτροπές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ενώ όσοι είναι απο την επαρχία πληρώνουν ξενοδοχεία για να είναι στο κοινοβούλιο, οι Αθηναίοι δεν πατάνε ποτέ.

Τι λέει ο Χατζηνικολάου για το μονόστηλο που αφιέρωσε στη σύλληψη του συνεταίρου του;

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή χθες η σύλληψη του Ανδρέα Κουρή για συσσωρευμένα χρέη 9 εκατομμυρίων ευρώ προς το δημόσιο, το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στην αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς οι δυο τους είναι συνέταιροι στον Όμιλο Real Group, που κατάφερε τα τελευταία χρόνια να αναπτυχθεί ραγδαία στα ΜΜΕ.

Η Μπακογιάννη ρωτά τον Στουρνάρα για το πετρέλαιο

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κατέθεσε στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη, ζητώντας στοιχεία για τα δημόσια έσοδα από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2012, κατά την οποία εφαρμόστηκε η απόφαση για αύξηση της τιμής του πετρελαίου.

Βίντεο: Η «χυλόπιτα» του αιώνα σε γήπεδο

Yπάρχει χειρότερη στιγμή για έναν ερωτευμένο άνδρα από το να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και να τρώει μία μεγαλοπρεπή "χυλόπιτα";

Η απάντηση είναι "ναι", όταν έχει επιλέξει ως μέρος για να κάνει την πρόταση ένα γήπεδο ποδοσφαίρου γεμάτο κόσμο και η απόρριψη μεταδίδεται live από την τηλεόραση!

Υποδοχή ήρωα στον αστυνομικό- μέλος του κυκλώματος ναρκωτικών από ξεφτιλισμένους συναδέλφους του

Αίσθηση και σοκ προκάλεσε η αντίδραση συναδέλφων του αστυνομικού, που κατηγορείται για εμπλοκή στο μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών.

Κράξιμο στον Ντεπαρντιέ που... αποθεώνει τη δημοκρατία στη Ρωσία - “Έχει ξεμωραθεί”

Έντοντες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα εγκωμιαστικά σχόλια του Ζεράρ Ντεπαρντιέ για τη δημοκρατία στη Ρωσία, λίγες ημέρες αφού πήρε τη ρωσική υπηκοότητα.

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος έφυγε από τη χώρα του προκειμένου να γλιτώσει τη βαριά φορολογία, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, για τη χορήγηση της ρωσικής υπηκοότητας.

Τατσόπουλος για Ντεπαρντιέ-Πούτιν: Ροχάλα στα μούτρα της παγκόσμιας κοινότητας

Ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στη «ροχάλα» των Ντεπαρντιέ και Πούτιν στο περί δικαίου αίσθημα με αφορμή την απόφαση του δεύτερου να δώσει ρωσικό διαβατήριο στον σταρ.

"Ευχαριστώ από καρδιάς στον Σαλπιγγίδη"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μεσολάβησε ώστε ο σύλλογος συνδρόμου Down Ελλάδος να λάβει χρηματικό ποσό από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που ήταν να του δωθεί για την ιδιαίτερα πετυχημένη παρουσία της Εθνικής στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γεώργιος Ιβανόφ, ο πολίστας του Ηρακλή που εκτέλεσαν οι ναζί

Συμπληρώνονται 70 χρόνια σήμερα από την εκτέλεση του Πολωνού αντιστασιακού και αθλητή του Ηρακλή, Γεωργίου (Γιέρσυ) Σαΐνοβιτς Ιβάνοφ, από τα τάγματα των ναζι.

Ο Ιβάνοφ,γεννήθηκε στη Βαρσοβία το 1911, αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του παντρεύτηκε έναν Έλληνα ονόματι Γιάννη Λαμπριανίδη και μετακόμισε μαζί του στη Θεσσαλονίκη, παίρνοντας και τον μικρό Γεώργιο μαζί της.

Λαθρομετανάστης ''κολλημένος'' με την Ελλάδα - Τον έδιωξαν και επέστρεψε!

Μαζί με ακόμα δύο Πακιστανούς, προσπάθησε να μπει παράνομα στη χώρα, κρυμμένος σε φορτηγό...

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης Κιλκίς, ένας 53χρονος Πακιστανός που μετέφερε με αυτοκίνητο τρεις λαθρομετανάστες.

Μια στάση εδώ, να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο…

Γυροβολιά με… μηνύματα έριξε την Πρωτοχρονιά ο Φώτης Κουβέλης. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, Ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ, στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή στα γραφεία του κόμματος, ζήτησε από την αυτοσχέδια ορχήστρα που ήταν εκεί να παίξει το τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη...

Αναθεωρούνται στο 1/3 τα έσοδα από τις καταθέσεις του εξωτερικού

Στην αποστολή ειδοποιητηρίων σε 25.500 φορολογούμενους με τραπεζικά εμβάσματα την περίοδο 2009-2011, στους οποίους εντοπίσθηκαν μεγάλες διαφορές μεταξύ του δηλωθέντος εισοδήματός τους και των καταθέσεών τους στο εξωτερικό, έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.

Νέα παράταση ζήτησαν Τσάκας-Πρίγκηπας... θέλουν να πούνε και τα κάλαντα των Φώτων μπας και μαζέψουν τίποτα ψιλά


Παράταση

Με e-mail που στάλθηκε από την πλευρά του Σαουδάραβα Πρίγκιπα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υποβλήθηκε το αίτημα για εκ νέου παράταση...

Χρυσή Αυγή σε ΣΥΡΙΖΑ: Βάλτε τα μπουκάλια και τα ρόπαλα όπου θέλετε

Σκληρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζοντας τον «φυτώριο κουκουλοφόρων», ενώ αναφορικά με τις δηλώσεις στελεχών του (όπως του Σκουρλέτη χθες ή του σημερινού που λέει ότι έχει σπίτι του αντιασφυξιογόνες μάσκες και τον τσελεμεντέτου αναρχικού) για μπουκάλια και σημαίες, απάντησε «ας τα βάλουν όπου θέλουν».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Η «τρύπα» στον ΕΟΤ αγγίζει τον Γερουλάνο

Τρύπα 12,5 εκατ. ευρώ φαίνεται να προκύπτει από την έρευνα που έγινε στον ΕΟΤ για τη διαχείριση μέχρι το 2011, επί υπουργίας Παύλου Γερουλάνου.

«Σκάνδαλο και στο 2004» από τον πρωταγωνιστή της υπεξαίρεσης στον ΕΟΤ

Λόγω του πρωταγωνιστή του σκανδάλου του ΕΟΤ λίγο έλειψε επίσημοι, κριτές και αθλητές να εμφανίζονταν…γυμνοί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Ο 39χρονος ήδη προφυλακισμένος για την υπεξαίρεση των 147.000 ευρώ από τον ΕΟΤ, είχε υποχρεωθεί σε παραίτηση και από την «Αθήνα 2004» όπου μάλιστα «ξυλοκοπήθηκε» από προϊσταμένους του γιατί...

Επαιρναν τις επιδοτήσεις του ΕΛΓΑ και τις έκαναν ταξίδια και ακίνητα... οι Γερμανοί ντε...

Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι σε τρεις αγροτοσυνδικαλιστικές οργανώσεις και τα πορίσματα που έφτασαν στην κατοχή της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δείχνουν αδιαφάνεια στις συναλλαγές και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

«Πολεμικό» κλίμα μεταξύ Ελλήνων-Αλβανών στην περιοχή Αγ. Σαράντων

Αιματηρές συμπλοκές για ασήμαντες αφορμές μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών, αυτοκτονίες και καταγγελίες για βιασμούς συνθέτουν ένα θλιβερό και απαισιόδοξο σκηνικό...

Σε χωριό της περιοχής των Αγίων Σαράντα, Αλβανοί βοσκούσαν πρόβατα σε χωράφι Έλληνα και για δύο ημέρες προκλήθηκε πραγματικός πόλεμος, όπως διαβάζουμε στην «Κάτοψη».

Καναλάρχες εναντίον της «εξαγοράς του 902» από Κουρή-Χατζηνικολάου

Ανακοίνωση σχετικά με κινήσεις εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού 902 ο οποίος ανήκει στο ΚΚΕ, αλλά που αποτελεί δημόσιο αγαθό ξανά από τη στιγμή που σταμάτησε να εκπέμπει, εξέδωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Στο φως το απαγορευμένο εγχειρίδιο σεξουαλικής αγωγής που αποδίδουν στον Αριστοτέλη

Δημοπρατείται στο Εδιμβούργο το περίφημο πρώιμο εγχειρίδιο για τη σεξουαλική αγωγή των φύλων και την εγκυμοσύνη, η πώληση του οποίου παρέμενε απαγορευμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο επί σχεδόν 200 χρόνια.