06 Ιανουαρίου 2013

Μυστική αποστολή της ΕΛ.ΑΣ. στο Αγιο Ορος για να βρουν τον φυγόδικο Πέτρο Κυριακίδη

Οι διωκτικές αρχές προβληματίζονται σοβαρά για το μέρος όπου κρύβεται ο φυγόδικος συνεργάτης του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Πέτρος Κυριακίδης.

Βίντεο: Πανθρακικός -ΠΑΟΚ 1-4

Δείτε το:

«Ρεπορτάζ» του κώλου του newsbomb κάνει τον Αντρίκο μάγκα

[Την πάτησαν οι συνωμοσιολόγοι του newsbomb που σε άρθρο τους έγραφαν ότι ο συνεργάτης του Αντρίκου Πικάρ είναι στέλεχος της Lazard. Η ήττα τους είναι τόσο μεγάλη που δεν πρόκειται ούτε καν για απλή συνωνυμία αφού ο συνεργάτης του Αντρίκου λέγεται Πικάρ και το στέλεχος της Lazard Πιγκάς!! Γελάει ο κόσμος με τις γραφικότητες των συνωμοσιολόγων που το μόνο που καταφέρνουν είναι να δίνουν στον Αντρίκο και τον ΓΑΠ τη δυνατότητα να κάνουν τους μάγκες αντί να κρυφτούν...]

Tου Χ.Κ. Λαζαρόπουλου

Διευκρινίσεις δίνει ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου με έγγραφη απάντησή του προς το "Newsbomb.gr" σχετικώς με ρεπορτάζ – αποκάλυψη του Σαββάτου με τίτλο «Ο Προβόπουλος, ο Αντρίκος Παπανδρέου και ο συνδετικός κρίκος της "Lazard"...».

Ο βουλευτής που μιλάει... σπαστά ελληνικά! (video)

Δείτε επίπεδο βουλευτή... και θα πει κάποιος "είδαμε που μας έφεραν και οι ντόκτορες" αλλά ρε γαμώτ@ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ!!]

Από κοντά τον Α. Σαμαρά ο Δήμαρχος...

Από νωρίς είχε στηθεί για να προλάβει ΠΡΩΤΟΣ να υποδεχθεί τον Α. Σαμαρά στο λιμάνι ο Δήμαρχος Πειραιά...

Χαμόγελα και φιλιά κατά προτεραιότητα...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

"Λάσπη" εναντίον του Συριζαίου αντιπρύτανη βλέπει ο Κουράκης!

Δύο μέτρα και σταθμά για "δικαιοσύνη"

Την κάλυψη του συριζζαίου αντιπρύτανη Παντή για την υπόθεση του κινητού τηλεφώνου ανέλαβε ο ποιητής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης.Συγκεκριμένα έκανε λόγο μεταξύ άλλων για "επιχείρηση παραπλάνησης και αντιπερισπασμό από τα μεγάλα σκάνδαλα της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται.

Δραματικό παρασκήνιο γύρω από τη συνέντευξη Παπακωνσταντίνου στη Στάη την οποία το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να κόψει!!

Δραματικό είναι το παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε από το πρωί της Κυριακής στην ΕΡΤ με αφορμή την προαναγγελθείσα για αύριο εκπομπή της Ελλης Στάη ΝΕΤ week που θα έχει ως κεντρικό της καλεσμένο τον υπό κατηγορία, για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Στο Βερολίνο τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς ενόψει της συνάντησης με Μέρκελ

Στο Βερολίνο μεταβαίνει αύριο, 7 Ιανουαρίου, ο έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει, ως κεντρικός ομιλητής, στο συνέδριο του εκδοτικού οργανισμού Die Welt. Στο πλευρό του κ. Σαμαρά κατά το δείπνο της Δευτέρας θα βρεθεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

Επίθεση Χρυσής Αυγής σε Καμίνη

Την έντονη αντίδραση της Χρυσής Αυγής προκάλεσε η απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη να μην κόψει το «κομμάτι του Χριστού» στην κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Νέο ''κανόνι'' - Αίτημα προσωρινής πτώχευσης για τον "Αγαπητό"

- Η "Αγαπητός Γαστρονομία ΑΕ" κατέθεσε αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 107 του Πτωχευτικού Κώδικα
- Ζητά "κούρεμα" και περίοδο χάριτος από τις τράπεζες, προμηθευτές και Δημόσιο.
- Στα 10,6 εκ. ευρώ ανέρχονται τα χρέη

Να γιατί πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε στο Facebook!

Νομίζεις ότι τα status που γράφεις στο Facebook είναι ακίνδυνα; Κι, όμως! Μέχρι και... στη φυλακή μπορούν να σε στείλουν!

Πίσω από τα κάγκελα βρέθηκε ένας 18χρονος, ο οποίος «ομολόγησε» στο Facebook ότι...

Με ένα πόδι εκτός ΔΗΜΑΡ Βουδούρης και Μουτσινάς

Έτοιμοι να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή Βενιζέλου και Παπανδρέου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ εμφανίζονται οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, Πάρις Μουτσινάς και Οδυσσέας Βουδούρης.

Βίντεο: Η ευχή του Αλέξη Τσίπρα για το 2013

Δείτε τι ευχήθηκε ο Αλέξης για το 2013:

Η «Φενέρ» τίμησε τον Σαμαρά

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Νίκου Σαμαρά εξέδωσε η Φενέρμπαχτσε, η οποία χαρακτηρίζει τον αθλητή που φόρεσε τη φανέλα της τη σεζόν το 2003-2004, πολύτιμο παίκτη.

Aλλοδαπός βίασε 18χρονη στην Κρήτη

Στη σύλληψη ενός 33χρονου Aλβανού, έπειτα από καταγγελία 18χρονης στο Ηράκλειο για βιασμό, προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, το απόγευμα της Παρασκευής...

Επιτέλους άλλαξε χρονιά και έκοψε και πίτα... χωρίς κομμάτι του Χριστού εννοείται

Παρά τις διαμαρτυρίες και τις αντιδράσεις συνέχισε

Οι γκάφες του δημάρχου Αθηναίων συνεχίζονται αφού μετά το καθυστερημένο "καλή χρονιά" πριν από λίγο στην τελετή για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στο Δημαρχείο αρνήθηκε πεισματικά να κόψει κομμάτι στον Χριστό.

Ο Καραγιαννίδης του ΣΥΡΙΖΑ με τα ρόπαλα βρίζει πολίτη που έχει αντίθετη άποψη ως Χρυσαυγίτη!

Δείτε το βίντεο:

Panthrakikos – PAOK Live Stream (Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 17:15)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Σε δεσμεύσεις περιουσιών και λογαριασμών των Λαυρεντιάδη και Τσοχατζόπουλου προχωρούν οι δικαστικές αρχές

Εχουν ήδη μπλοκαριστεί οι καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες και κατασχεθεί αρκετά ακίνητα
Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η πολύκροτη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, οι δικαστικές αρχές στρέφουν όλες τις προσπάθειές τους, εκτός από την ποινική τιμωρία των εμπλεκομένων στα πολιτικά σκάνδαλα των τελευταίων ετών, στις δεσμεύσεις περιουσιών και λογαριασμών τους.

Σαν σήμερα ορκίστηκε ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου

Σαν σήμερα, στο Μυστρά, το 1449 στέφηκε Αυτοκράτορας ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος

Χρυσή Αυγή: Επεσε η μάσκα του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή:

Συγκεκριμένα:

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ο... Ζορό της Θεσσαλονίκης

Είναι αναμφισβήτητα ο πιο δημοφιλής πολιτικός της Θεσσαλονίκης. Τριάντα χρόνια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα , έχει πρωταγωνιστήσει στην πολιτική σκηνή της Βορείου Ελλάδας έχοντας χιλιάδες φίλους αλλά και πολλούς εχθρούς.

Έκανε τη... ζαβολιά αλλά δεν την ολοκλήρωσε

O πονηρός σήμερα στον Πειραιά

Από τα πλάγια βούτηξε στη θάλασσα σήμερα το πρωί κάποιος από τους κολυμβητές στον Πειραιά την ώρα που ο Ιερώνυμος έριξε τον Σταυρό στη θάλασσα. Οι άλλοι...

Στον Πειραιά ο Α. Σαμαράς για τον αγιασμό των υδάτων

Στον Πειραιά για την τέλεση του αγιασμού των υδάτων παρευρέθηκε σήμερα, ανήμερα των Θεοφανείων ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος. Στον καθαγιασμό των υδάτων χοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ευτράπελα στα Θεοφάνεια στη Ναύπακτο (βίντεο)

Ανεπιθύμητος για τον Μητροπολίτη ήταν ο άνδρας που βούτηξε στο λιμάνι της Ναυπάκτου και έπιασε τον Σταυρό.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr κατά την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού από τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, άνδρας που είναι μέλος του Συλλόγου φίλων του Μοναστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με το οποίο η Μητρόπολη Ναυπάκτου έχει χρόνια αντιπαράθεση, κατάφερε να βουτήξει στο λιμάνι της Ναυπάκτου και να πιάσει πρώτος τον Σταυρό.

Αυστρία: Στην πρώτη θέση των τουριστικών προορισμών η Ελλάδα

Στην πρώτη θέση όσον αφορά τις προτιμήσεις των Αυστριακών ως τουριστικός προορισμός επανήλθε η Ελλάδα έπειτα από τη μείωση που είχε καταγράψει ο αριθμός των αφίξεών τους στη χώρα μας τις δύο προηγούμενες χρονιές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αυστριακού ταξιδιωτικού οργανισμού TUI και πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Γραφείων Αυστρίας, Γιόζεφ Πέτερλαϊτνερ.

Ο Παπακωνσταντίνου ''καρφώνει'' Βενιζέλο και Διώτη

Μόνο τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου πως ''ξέρω ποιός έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ".

Με δηλώσεις και διαρροές ''παίζει'' ο έκθετος πλέον πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον κυριακάτικο τύπο.

Βίντεο: Αποδοκιμασίες στον Πειραιά

Στον Πειραιά βρέθηκε για τον αγιασμό των υδάτων ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά εκεί βρέθηκαν για διαμαρτυρία και οι απολυμένοι από το εργοστάσιο λιπασμάτων.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Πάντως σαν λαός δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα...

"ΣΤΕΓΝΩΣΕ Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ 40% κάτω ο τζίρος!! Ετοιμάζονται για λουκέτα χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλη την χώρα!!"

Από πότε λέτε να είναι το πρωτοσέλιδο; 
Πριν μια βδομάδα;
Πριν 1 μήνα;
Πριν ένα χρόνο;

Η ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ καταγγέλει τα κρούσματα βίας εναντίον Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο

Εκφράζουμε την διαμαρτυρία της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ για τα όσα θλιβερά εκτυλίσσονται εις βάρος της κοινότητας μας. Αναφερόμαστε και καταγγέλλουμε τα γεγονότα που συνέβησαν  την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013, στο Μεσοπόταμο όπου αλλοεθνείς οι οποίοι βόσκουν παράνομα τα κοπάδια τους στα βοσκοτόπια της περιοχής ξυλοκόπησαν άγρια τον κάτοικο του χωριού Π. Μποζιώρη.

Ο βουλευτης που ειχε ταμα την επισκεψη σε μπουρδελ@.....

«Το είχα κάτι σαν τάμα, να βρεθώ ένας άντρας στο σαλονάκι τους, έτοιμος να προσφέρει γλυκά κι ανθρωπιά, Καλή Χρονιά να ευχηθω όχι να τις σπρώξω στον ανάσκελο κόσμο των ενστίκτων» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΕροψεκασμένων, Κ. Γιοβανόπουλος. ΑΛΗΘΕΙΑ τοσο μεγαλο παιδι και δεν ειχε παει ποτε ...

Αλβανία: Η Ελλάδα θα προχωρήσει σε μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ στον ΟΗΕ

Η ακύρωση της συμφωνίας για τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας φαίνεται πως θα έχει επιπτώσεις για την χώρα, γράφει η εφημερίδα «Shekulli» υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα θα προχωρήσει σε μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ στον ΟΗΕ.

Βίντεο: Γυναίκα πέφτει στις γραμμές του ηλεκτρικού και σώζεται από επιβάτη

Μια γυναίκα έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού στην Ταϊπέι της Ταιβάν και σώθηκε από νεαρό που περίμενε το τραίνο στην απέναντι αποβάθρα. Η γυναίκα υπέστη κατάγματα στο χέρι το γόνατο και τα πλευρά. Δείτε το βίντεο:

Βίντεο με τη γάτα που συνέλαβαν στις φυλακές με... τρυπάνι για απόδραση

Οπως μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, οι φρουροί ασφαλείας της φυλακής εξεπλάγησαν όταν είδαν μία λευκή γάτα να περνάει την πύλη της φυλακής έχοντας τυλιγμένη μία κολλητική ταινία γύρω από το σώμα της.

Αυτά είναι τα πρώτα σε θνησιμότητα επαγγέλματα

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο μερικά επαγγέλματα είναι πιο θανατηφόρα και από τον πόλεμο...

Αυτά είναι τα πρώτα επαγγέλματα σε θνησιμότητα σε όλο τον κόσμο:

"Μνηστήρες" σε μάχη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία για την πώληση του "υγιούς" χαρτοφυλακίου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Χθες Σάββατο υπέβαλλαν και τυπικά, μη δεσμευτικές προσφορές, στην Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η Εθνική Τράπεζα, η Eurobank, η Alpha Bank και η Attica Bank, οι οποίες προχθες είχαν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΟΝΝΕΔ: Απολογισμός πολιτικών δράσεων και παρεμβάσεων

432 προτάσεις και παρεμβάσεις για συνολικά 55 ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα. Με συνέπεια και πίστη στις αξίες μας, χιλιάδες ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες σε όλη την Ελλάδα, αποδεικνύουμε πως με δουλειά και διαφορετική κουλτούρα η δική μας γενιά μπορεί να τα καταφέρει

Δείτε τον απολογισμό πολιτικών δράσεων και παρεμβάσεων από εδώ

Τα κατάφεραν οι ελληνοαμερικάνοι: ΟΧΙ των ΗΠΑ στη Τουρκία για τις δύο φρεγάτες!

Η αμερικανική Γερουσία μπλόκαρε την παραχώρηση στην Τουρκία δύο φρεγατών κλάσης «O. H.Perry», και συγκεκριμένα τις φρεγάτες USS Halyburton (FFG–40) και USS Thach (FFG–43), παρόλο που σε πρώτο επίπεδο η δωρεάν παραχώρησή τους είχε εγκριθεί από το Κογκρέσο.