08 Ιανουαρίου 2013

90χρονος κάνει μήνυση στην 15χρονη σύζυγό του γιατί δεν έκαναν σ@ξ

Τον κλείδωσε απέξω την νύχτα του γάμου τους


Αποζημίωση από την οικογένεια της ανήλικης νύφης ζητάει ο 90χρονος Σαουδάραβας αφού δεν κατάφερε να «απολαύσει» την γαμήλια νύχτα όπως την είχε στο μυαλό του.

Άλλη μια αποκλειστικότητα του Νίκου Χατζηνικολάου!!

Ε, ναι λοιπόν!! Το βουνό δεν κατέρρευσε και τα χιόνια δεν έλιωσαν στη Λήμνο μετά το μεγάλο σεισμό... αυτό μας ενημερώνει ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη σελίδα του και το συνοδεύει με αποδείξεις. Δείτε την "είδηση":

Δεν έχει δει τίποτα όποιος δεν είδε τον Μέσι στην απονομή της Χρυσής Μπάλας της FIFA

Φλωρινιώτης στο τετράγωνο ο νεαρός αργεντίνος με το κοστούμι που σχεδίασει ειδικά γι' αυτόν ο οίκος «Dolce & Gabanna». Δείτε φώτο να γελάσετε:

Aπάντηση του εξαιρετικού δημοσιογράφου Χρ. Νικολαίδη στις γελοιότητες Κουράκου-ΣΥ.ΡΙΖ.Α με αφορμή την πρόσληψη του στην ΕΡΤ3

[Ο Χ. Νικολαϊδης είναι ο μόνος δεξιός δημοσιογράφος που "χώθηκε" στον Μπουτάρη και γιαυτό εκδιώχθηκε από το TV100]

Του Χρήστου Νικολαίδη,
Δημοσιογράφου, μέλους της ΕΣΗΕΜΘ και της Διεθνούς Ένωσης Δημοσιογράφων (I.F.J.).

Τόσο το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο βουλευτής του κόμματος Τάσος Κουράκης χαρακτηρίζουν αυτό το blog (taxalia.blogspot.com) ως... ακροδεξιό! Συνεπώς, φίλοι αναγνώστες, είστε ακροδεξιοί, αφού διαβάζετε ένα ακροδεξιό ιστολόγιο...

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για 26χρονο... κλεφτοκοτά!

Δεν έχει προηγούμενο η πανευρωπαϊκή... καταδίωξη ενός 26χρονου Ρουμάνου, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα και τελικά συνελήφθη στην Πάτρα.

Εις βάρος του 26χρονου υπήκοου Ρουμανίας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ρουμανικών αρχών και αναζητείτο εδώ και καιρό.

Παπανδρέου σε Μεϊμαράκη: Να μου κόβεις το μισθό όταν λείπω στο εξωτερικό... γιατί όταν είμαι εδώ τον αξίζω

Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει ζητήσει να του παρακρατείται από τη μηνιαία του βουλευτική αποζημίωση το ποσό που αντιστοιχεί στις ημέρες απουσίας του στο εξωτερικό.

Κόμμα προανήγγειλε και ο Βουδούρης!

Ομαδική φρενίτιδα έχει πιάσει τους πολιτικούς! Ο διαγραφείς από την ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha προανήγγειλε οτι θα ...κάνει κόμμα!

Χοχο: Αναστέλεται η σύνταξη 12.792 συνταξιούχων του ΟΓΑ που δεν απογράφηκαν

Αναστέλλεται από την 1η Φεβρουαρίου η καταβολή της σύνταξης των συνταξιούχων του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), που δεν απογράφηκαν ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2012, οπότε έληξε η σχετική προθεσμία.

Ο βιαστής της Πάρου «αλλάζει» το νόμο για τις δίκες λαθροζαώων που δηλώνουν ψευδώς ανήλικοι

Η υπόθεση βιασμού της 15χρονης στην Πάρο που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο αναγκάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα δικάζονται όσοι δεν έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα και δηλώνουν ανήλικοι.


Τα γέλια του Στουρνάρα

Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Γιάννης Στουρνάρας κατά τη σημερινή συνεδρίαση της διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Οι 15 πιο προβληματικές περιοχές της Γης... με την Ελλάδα αναμεσά τους εννοείται και γιατί η Ελλάδα είναι μία από αυτές

Στις «προβληματικές» περιοχές του πλανήτη, οι οποίες απασχόλησαν την επικαιρότητα κατά το προηγούμενο έτος, περιλαμβάνει την Ελλάδα, το ρεπορτάζ του τριμηνιαίου περιοδικού Diplomat and International Canada, με τίτλο «Τα καυτά σημεία του κόσμου» («The world's Hot Spots»).

Υποψήφιος για το αμερικάνικο Hall of Fame ο Γκάλης (βίντεο)

Ακόμα μία παγκόσμια αναγνώριση ήρθε για τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος είναι μεταξύ των υποψηφίων για να μπει στο αμερικανικό Hall of Fame!

Η στιγμή του σεισμού (Video)

Ενα βίντεο από τοπικό κανάλι της Λέσβου δείχνει τη στιγμή του σεισμού των 5.9 ρίχτερ που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (8/1), με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.


Το ΣΔΟΕ ανοίγει 6.000 λογαριασμούς φοροφυγάδων

Το άνοιγμα 6.000 λογαριασμών σε Τράπεζες, που αφορούν έρευνες για φοροδιαφυγή, διαφθορά, παράνομο πλουτισμό και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έχει ζητήσει το ΣΔΟΕ στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της παραοικονομίας.

Μέτρο κοινωνικού χαρακτήρα στους εκπαιδευτικούς από Αρβανιτόπουλο

Η απόφαση για τη σίτιση των εκπαιδευτικών παίρνει σάρκα και οστά

Σε μία περίοδο που οι ανπληρωτές έχουν χάσει περίπου 250 ευρώ απο το μισθό τους, από τα την οικονομική κρίση, η πρωτοβουλία του Αρβανιτόπουλου να σιτίζονται δωρέαν στις στρατιωτικές λέσχες, παίρνει σάρκα και οστά.

Συμμορία επίορκων υπαλλήλων λυμαίνται τη γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων


Το απόλυτο χάος επικρατεί στη γενική γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων, του υπουργείου Οικονομικών καθώς όλα τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων φορολογουμένων βρίσκονται απροστάτευτα απέναντι σε συμμορίες που τα διοχετεύουν σε ειδικευμένες εταιρείες οι οποίες τα βγάζουν σε πλειστηριασμό.

H πρώτη Ορθόδοξη Ελληνική εκκλησία στην Αλάσκα

Ο Λαρισαίος Κ. Θεοδώρου ταξίδεψε με δικά του έξοδα στο Ανκορατζ, όπου ύστερα από τρεις εβδομάδες σκληρής εργασίας αγιογράφησε ένα μέρος του πρώτου και μοναδικού ορθόδοξου ναού στην πολιτεία των ΗΠΑ.

Ινδός Τσόκλης: Η φοιτήτρια μπορούσε να αποφύγει το βιασμό! (βίντεο)

Τη δόξα του πατέρα της Τσόκλη (Ο μακάκας της χρονιάς... ας τον βιάσει κάποιος να ηρεμήσει), που έχει πει ότι οι γυναίκες με τα μίνι και τα ντεκολτέ προκαλούν τον βιαστή, ζήλεψε γνωστός Ινδός Γκουρού. Ο Asaram Bapu με πολλούς πιστούς να τον ακολουθούν τόσο εντός όσο και εκτός Ινδίας είπε ότι η άτυχη φοιτήτρια έπρεπε να είχε πάρει σταση προσευχής και να είχε...

Στο ΠΑΣΟΚ αντί για πίτα έκοψαν κουραμπιέ... περίσσεψε κιόλας (φώτο Μπένυ με υποννοούμενα)

Φυσικά το φλουρί το κέρδισε... υπάλληλος της Βουλής... δεν αφήνουν τίποτα να τοθυς ξεφύγει τα τρωκτικά!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν σήμερα στο ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλαμβάνει την διαδικασία της κοπής και του μοιράσματος των κομματιών σε βουλευτές και στελέχη. Μάλιστα πριν ξεκινήσει να κόβει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κρατώντας το μαχαίρι είπε πως σε αυτούς τους καιρούς με την επίθεση που δέχεται πρέπει καλού κακού να κρατάει και ένα μαχαίρι.

Ποιοι ανεξάρτητοι στηρίζουν την πρόταση Καμμένου... ο εξής ένας... η γνωστή ουρά

Με ανεξάρτητους βουλευτές συναντήθηκε ο Πάνος Καμμένος, πριν συντάξει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για προανακριτική επιτροπή, για την "λίστα Λαγκάρντ". Ανάμεσα σε αυτούς, σύμφωνα με τον Real Fm, είναι ο διαγραμμένος...

Επιστολή Σαμαρά στους υπουργούς για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας

Κατευθύνσεις για την αποτελεσματική καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, τη μείωση του κόστους λειτουργίας του κράτους και την αναβάθμιση, στο υψηλότερο επίπεδο, της παροχής υπηρεσιών στους πολίτες, έδωσε ο πρωθυπουργός με επιστολή του, προς τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Τώρα μας ψεκάζουν και ελικοειδώς!

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι κάτοικοι της Μόσχας ήταν αρκετά παρατηρητικοί ώστε να στρέψουν το βλέμμα τους προς τον μοσχοβίτικο ουρανό την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αυτό που είδαν ξεπερνούσε τα όρια της φαντασίας του, πυροδοτώντας σωρεία παράλογων σκέψεων...

Αμερικάνικες παπαριές: 34χρονη φιλόλογος "αποπλάνησε" δυο 17χρονα ντερέκια [εικόνες]

[Εντάξει έχουν δίκιο να είναι αυστηροί και να απαγορεύουν σχέσεις μεταξύ καθηγητών και μαθητών προκειμένου να υπάρχει και ο απαιτούμενος σεβασμός αλλά δεν μπορεί από τη μία να δίνουν στον άλλο δίπλωμα οδήγησης και από την άλλη να του λένε μην πηδήξεις...]

Αίσθηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση της 34χρονης Κίνσλει Γουέντσκι, καθηγήτριας φιλολογιάς σε σχολείο της Νότιας Καρολίνας, που συνελήφθη με την κατηγοριά ότι έχει συνάψει σεξουαλικές σχέσες με δυο μαθητές της.

ΒΙΝΤΕΟ-"Έφοδος" Κασιδιάρη-Παναγιώταρου στη ΔΕΗ

4 Βουλευτές της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Αριστείδου, για να ζητήσουν μείωση των τιμών στους διακανονισμούς και αύξηση του χρόνου αποπληρωμής για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Ο διάλογος με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας ήταν έντονος.

Οι Χριστιανοί της Αιγύπτου ανησυχούν για Μόρσι και Αδελφούς Μουσουλμάνους

Έντονη είναι η ανησυχία της χριστιανικής κοινότητας της Αιγύπτου για την πορεία που διαγράφει η χώρα, μετά τις τελευταίες πρωτοβουλίες του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, και την αυξανόμενη επιρροή στον δημοσίο βίο των Αδελφών Μουσουλμάνων, από τις τάξεις των οποίων άλλωστε και προέρχεται.

Ποιους προτίμησαν Σάντος και Σαλπιγγίδης στη ψηφοφορία της FIFA

Η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα τους ψήφους των ομοσπονδιακών τεχνικών και των αρχηγών των Εθνικών ομάδων για τη «Χρυσή Μπάλα» και τον κορυφαίο προπονητή του 2012.

Tι απαντά ο Παπαντωνίου για το λογαριασμό 1,3 εκατ. ευρώ στην Ελβετία και για τον πρώην της γυναίκας του

Τι ακριβώς έχει συμβεί με τα χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου εξηγεί ο Γιάννος Παπαντωνίου, με υπόμνημα που κατέθεσε στην Βουλή. Το όνομά της συζύγου του ήταν στην λίστα Λαγκάρντ σύμφωνα με το περιοδικό HOT DOC.

Eurostat: Στο 26% η ανεργία στην Ελλάδα

Άλλο ένα ιστορικό υψηλό για την ανεργία στη χώρα μας. Στο 26% ανήλθε η ανεργία στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2012, σημειώνοντας αύξηση 0,7 ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με τον Αύγουστο και αύξηση 7,1 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2011.

Μετά τον Καμμένο και ο Γιωργάκης: Ομπάμα, σώσε την Ελλάδα και την Ευρώπη

Κάλεσμα στον Μπάρακ Ομπάμα να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ασκήσει πιέσεις στην Ευρώπη ώστε να σώσει την Ελλάδα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου σε άρθρο του στο περιοδικό «Foreign Policy».

Και μέσα σε όλα τ' άλλα, απόψε έρχεται και ο Νίμιτς

Φθάνει απόψε στην Αθήνα ο Αμερικανός διπλωμάτης στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Αθήνα και Σκόπια θέλοντας να βολιδοσκοπήσει το κλίμα και να ανιχνεύσει τις διαθέσεις των δύο κυβερνήσεων εν όψει μιας πιθανής κατάθεσης μιας νέας πρότασης με την οποία θα επιχειρείται η διευθέτηση του προβλήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Δεν θα το διαβάσετε παντού: Πρόστιμο μαμούθ 50,6 εκατ. ευρώ στη Vodafone για τις υποκλοπές

Πρόστιμο 50,6 εκατ. ευρώ στην εταιρεία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ επέβαλε η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), εξετάζοντας εκ νέου την υπόθεση των υποκλοπών, όπως είχε εισηγηθεί το ΣτΕ που είχε διαγράψει το αρχικό πρόστιμο των 76 εκατ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ: "Έλληνας" Υπουργός πέταξε τη σημαία ...σαν κουρελόπανο !!!

Ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε πολίτης νοιώθει έναν έμφυτο σεβασμό για τη σημαία της πατρίδας του. Αυτό θα αναμέναμε στο πολλαπλάσιο από κάποιον ο οποίος είναι υπουργός Άμυνας της χώρας του.

Η ερώτηση κόλαφος του Αναστασιάδη για το ΤΤ και η μη απάντηση... για να καταλάβετε πως κυβερνάει ακόμα το ΠΑΣΟΚ

Η ερώτηση του Σάββα Αναστασιάδη για τις υπερβολικές δαπάνες του ΠΑΣΟΚου Προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Κλέωνα Παπαδόπουλου, την ώρα που κάποιοι το χαρακτηρίζουν χρεοκοπημένο, απαντήθηκε μετά από 4 μήνες! Απαντήθηκε; Δείτε την ερώτηση και την απάντηση (στο τέλος) για να καταλάβετε το μέγεθος της ασυδοσίας.

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Στα πρόθυρα χρεοκοπίας η Γιάννα: Παραιτήθηκε αμοιβής πρέσβη εκ προσωπικοτήτων

Έδωσε σε φιλανθρωπίες τα δικά μας λεφτά

Η Γιάννα Αγγελοπούλου με επιστολή της, που απέστειλε χθες στον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, τονίζει ότι παραιτείται της αμοιβής που προβλέπεται για τη θέση του πρέσβη εκ των προσωπικοτήτων.

Η Χρυσή Αυγή λέει «ναι» στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στήνουν κάλπη για να αθωώσουν τον Παπανδρέου

[Μαλακί@@ τούμπανα για ηλίθιους! Πουθενά δεν προκύπτει ότι ο Γιωργάκης εμπλέκεται με τη λίστα και όσο και αν λέει ο Παπακωνσταντίνου ότι ήξερε για τη λίστα δεν αποτελεί ένδειξη ευθύνης. Απλά οι λαϊκιστές θέλουν να εκμεταλλευθούν την οργή του κόσμου που θέλει αίμα και ενώ ξέρουν ότι δεν υπάρχει ευθύνη Γιωργάκη κάνουν την πρόταση για να την καταψηφίσει η ΝΔ και να πούνε "να είδατε τα κουκουλώνουν"... Το μόνο που θα καταφέρουν όμως θα είναι να δώσουν στον ΓΑΠ τη δυνατότητα να λέει:

Μέρκελ-Σαμαράς: Αλλάζει το κλίμα υπέρ της Ελλάδας (βίντεο)

Σε ολιγόλεπτες δηλώσεις λίγο πριν τη συνάντησή τους, προχώρησαν ο Αντώνης Σαμαράς και η Ανγκελα Μέρκελ σημειώνοντας ότι το κλίμα για την Ελλάδα αλλάζει και ότι η Γερμανία θέλει στενότερη συνεργασία με τη χώρα μας.

Νέο ντοκουμέντο "καίει" τον Καραχάλιο! Δείτε τι είχε ζητήσει από την ΤτΕ!!



Αποκλειστική ενημέρωση από την Τράπεζα της Ελλάδος για τις κινήσεις των λογαριασμών του ΕΟΤ είχε ζητήσει ο τέως γ.γ. του Οργανισμού, Νίκος Καραχάλιος.

Μάλιστα, ειδικά για τον λογαριασμό 261800 -από χρήματα του οποίου θα γινόταν η είσπραξη της επιταγής των 147.000 ευρώ-, με αίτημά του προς την ΤτΕ στις 7 Δεκεμβρίου 2012 (αρ. πρωτ. 514164) ο κ. Καραχάλιος ζητούσε:

Κατ' ιδίαν συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ

Με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, συναντάται αυτή την ώρα, ο Αντώνης Σαμαράς ολοκληρώνοντας το διήμερο ταξίδι του στο Βερολίνο. Οι γερμανικές επενδύσεις στη χώρα μας αποτελούν κυρίαρχο θέμα στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους.

Αναβάλλεται η επίσκεψη Ν. Δένδια στο Πακιστάν

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν από χθες (7-1-2013) στο αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ, αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στο Πακιστάν.

Financial Times: Στο άρθρο 99 η Ελλάδα

«Η άτσαλη νομική μάχη της Αργεντινής με τα hedge funds για την κρατική χρεοκοπία του 2001 ενισχύει τα επιχειρήματα όσων ζητούν να τεθεί επί τάπητος ένα διεθνές καθεστώς χρεοκοπιών για τα κράτη, υπό την κηδεμονία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».

Το στικάκι μίλησε: Είχε γίνει η αλλοίωση όταν το πήρε ο Βενιζέλος

... λένε τα ΝΕΑ, οπότε η "είδηση" ελέγχεται μέχρι να μιλήσουν οι εισαγγελείς, μιας και είναι γνωστό ότι τα ΝΕΑ επιδιώκουν στήριξη Μπένυ και αναγέννηση ΠΑΣΟΚ

«Το usb stick μίλησε» λένε με νόημα από χθες δικαστικοί κύκλοι.

Κατάσχεση ΙΧ και παρακράτηση μισθού για όσους «ξέχασαν» τα τέλη κυκλοφορίας

Μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους 44.500 ιδιοκτήτες αυτοκινήτου που δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας τα δύο προηγούμενων χρόνια, αφού η εφορία ετοιμάζεται να τους στείλει τη λυπητερή, η οποία μαζί με τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα, φτάνει τα 13,7 εκατομμύρια ευρώ.

Βίντεο για πολύ μαζόχες: Ο Παπακωνσταντίνου στην Στάη

Απολαύστε τον άνεργο και φτωχό:

Ανησυχεί ο μπαμπάς του "καθεστωτικού ληστή" Βούτση: Τα όπλα μπορεί να καταλήξουν σε ακροδεξιούς! (βίντεο)

Oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, Θοδωρής Δρίτσας και Νίκος Βούτσης (ναι, ο Βούτσης) κατέθεσαν ερώτηση προς τον ΥΠΠΟ σχετικά με την αύξηση πώλησης όπλων και της αδειοδότησης οπλοφορίας που παρατηρείται στην Ελλάδα.

Καραμανλής: Με πίεσαν για να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του 2012

Διαψεύδει τα σενάρια για την "επιστροφή" του ο πρώην πρωθυπουργός που αποκαλύπτει πως ήθελε να εγκαταλείψει την πολιτική από τις προηγούμενες εκλογές

Μια παπαριά το καλύτερο γκολ του 2012 της FIFA [βίντεο]

Το κορυφαίο γκολ της χρονιάς για το 2012 ανήκει στον Μίροσλαβ Στοχ της Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με την ψηφοφορία της FIFA... στην οποία προφανώς ψήφισε όλη η τουρκιά και του έδωσε τη νίκη με το εκπληκτικό 78% των ψήφων!!

Guardian για Παπακωνσταντίνου: Από τα sms «λατρείας» της Λαγκάρντ στον πανικό

Στην κορύφωση της δημοσιονομικής κρίσης στην Ελλάδα, μερικές εβδομάδες αφού είχε αντικατασταθεί ως υπουργός οικονομικών, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε λάβει ένα sms από την τότε υπουργό οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ, όπου η ισχυρή γυναίκα του έγραφε:

"Έχω πάει και σε οίκο ανοχής"... το "ΚΑΙ" τι το ήθελες ρε γίγαντα της πολιτικής;

Για το χιόνι μιλούσαν στο στούντιο του Antenna και η κουβέντα πήγε στις κοπάνες και στους οίκους ανοχής.

"Δεν υπάρχει παιδί που δεν έχει κάνει κοπάνα", είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

"Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κοπάνα στη ζωή μου", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο «επικίνδυνος» αστεροειδής Άποφις περνά αύριο δίπλα από τη Γη

Οι επιστήμονες δεν αποκλείουν κάποτε ο αστεροειδής να πέσει πάνω στον πλανήτη μας...

Μάλιστα, το έτος 2029 υπάρχουν κάποιες πιθανότητες –μικρές μεν- ο διαμέτρου 300 μέτρων αστεροειδής να διασταυρωθεί με τη Γη, υποστηρίζουν οι επιστήμονες της NASA, αναθεωρώντας τον προηγούμενο υπολογισμό τους, που ήταν για το 2036.

Το Φρούριο της Χρυσής Αυγής

Απόρθητο φρούριο θυμίζουν τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων και Μιχαλακοπούλου, απέναντι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη Σχολή της Αστυνομίας. Ο πέμπτος όροφος του κτιρίου, όπου βρίσκεται το γραφείο του γενικού γραμματέα κ. Νίκου Μιχαλολιάκου, αποτελεί κυριολεκτικά απαγορευμένη ζώνη, υπό την προϋπόθεση πρόσβαση να έχουν μόνο πρόσωπα της «απολύτου εμπιστοσύνης».

Άλλαξαν τα δεδομένα για τον δράκο της Πάρου... κοινώς: την π@@τσισε

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση με την άγρια κακοποίηση της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο από τον αδίστακτο Πακιστανό, αφού μετά από το σίριαλ αναφορικά με την ηλικία του -προσπάθησε να πείσει τις αρχές που είναι ανήλικος- με εντολή εισαγγελέα θα αντιμετωπιστεί τελικά ως ενήλικος, αφού τα στοιχεία που έχουν πλέον στα χέρια τους καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του...

Ο μαλάκ@@ της ημέρας: «Mας πειράζουν οι πιτσιρικάδες που σπάνε το Σύνταγμα και όχι η κυβέρνηση;»

Τις ...βαρυσήμαντες απόψεις του εξέθεσε μεταξύ άλλων, ο καλλιτέχνης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη. Ο τραγουδιστής αφού αμφισβήτησε για το αν είναι βία οι πρακτικές της ΚΟΕ, πρόσθεσε πως...

Παπακωνσταντίνου: Οχι και να πάω εγώ φυλακή για να μην πέσει η κυβέρνηση

Τη διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ, από τη στιγμή που έφθασε στα χέρια του περιέγραψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΤ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο πρώην υπουργός απάντησε σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τη γνωστή υπόθεση της λίστας, υπογραμμίζοντας πως δεν έκανε αυτός την αλλοίωση.