10 Ιανουαρίου 2013

Η τόπλες εμφάνιση γνωστής ηθοποιού σε ταινία, ενώ ήταν έγκυος [εικόνα]

Tόπλες, φορώντας μόνο το κάτω εσωρουχό της, αν και έγκυος, εμφανίστηκε μπροστά στο φακό για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία «In Τheir Skin» όπου πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Σέλμα Μπλερ.

Αμφιβάλλει κανείς για το ποιος κυβερνάει...

... στις πλάτες του Σαμαρά κολλημένος σαν τσιμπούρι; Όποιος αμφιβάλλει, να κάτι για να του φύγουν οι κακές ιδέες:

Την έφαγε η μαρμάγκα του Ρετσίνα την ανάρτηση...

Ειδικότητα στο ανεβοκατεβάζει αναρτήσεις έχει αποκτήσει ο γνωστός Κουρτάκης του parapolitika.gr... Για πότε κατεβάζει τις αναρτήσεις... πιο γρήγορος κι απ' τη σκιά του ο μπαγάσας....

Δείτε τι έγραψε κάποιος αρθρογράφος του για βουλευτίνα της ΝΔ με αποτέλεσμα να επέμβει ο κολαούζος του Μαρινάκη και να το κατεβάσει αμέσως:

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Εδώ αντιγράφηκε το CD με τη λίστα Λαγκάρντ.


Εισχωρήσαμε κρυφά
στο παράνομο εργαστήριο αντιγραφής CD οπου αντιγράφηκε η Λίστα Λαγκάρντ
και καταγράψαμε
συγκλονιστικές εικόνες

Χατζηνικολάου: Ρε παιδιά δεν περνάτε κι από δω να κάνετε μια κατάληψη... να διαφημιστούμε;

Και φυσικά η δήθεν κατάληψη στον RealFM έγινε υπό την ανοχή και τις ευλογίες του Νικολάκη:

Δίνουν ρέστα οι τρομοκράτες φαρμακοβιομήχανοι

Φυσικά και γελάνε ακόμα και τα τσιμέντα με τέτοιες ιστορίες που θα διαβάσετε παρακάτω. Κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι το πάρτυ με τα Πρωταθλήματα Ευρώπης τελείωσε. Τουλάχιστον να μας πούνε οι κολαούζοι τους ποια ήταν η δραστική... αλλά ούτε αυτό δεν τολμάνε να πούνε! Γιατρός λέει έγραψε σε συνταγή δραστική ουσία εναντίον του έρπη και ο φαρμακοποιός έδωσε φάρμακο εναντίον του θυρεοειδούς! Δηλ. για τη μαλακ@@ του φαρμακοποιού φταίει η νομοθεσία που επιβάλλει συνταγογράφηση δραστικής!!!

Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε νέο φοροεισπρακτικό μηχανισμό

Την ανάγκη για δημιουργία νέου φοροεισπρακτικού μηχανισμού ως Ανεξάρτητη Αρχή τόνισε κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Της τα..έβγαλε στη φόρα... κι αυτή γέλαγε!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ράγκμπι. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ένα ζευγάρι. Κάποια στιγμή τα μάτριξ του σταδίου έδειξαν τη γυναίκα, η οποία άρχισε να χορεύει και να το απολαμβάνει.

Η κυβέρνηση συζητά ακόμα για τη μείωση ή όχι των μισθών των υπαλλήλων της Βουλής

Πριν από λίγο καιρό η κυβέρνηση «υποσχέθηκε» πως θα κοπούν τα προνόμια των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου, οδηγώντας δεκάδες από αυτούς στην... συνταξιοδότηση.

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών στο "νταβατζή" του Ηρακλείου

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης δια του δικηγόρου του, ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μιχάλης Περυσινάκης και Ηρακλειώτης επιχειρηματίας επίσης δια του δικηγόρου του, για παράβαση καθήκοντος οι δύο πρώτοι και ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος ο δεύτερος.

Τελειωμένη η Όλγα... πάτος σε δημοσκόπηση για το Δ. Αθηναίων! Την περνάει ακόμα και ο Κασιδιάρης!

Και φυσικά είναι τρίτη γιατί στη μυστική δημοσκόπηση μέτρησαν μόνο 3... αν μετρούσαν κι άλλους μπορεί να ήταν ακόμα πιο κάτω...

Έναν σκληρό αγώνα δρόμου για τις πολιτικές και επικοινωνιακές εντυπώσεις, -που δίνουν το καθοριστικό προβάδισμα- έχουν ξεκινήσει οι υποψήφιοι τοπικοί άρχοντες από όλα τα κόμματα για το χρίσμα στους δήμους, λίγες μόλις εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι κομματικές διαδικασίες.

Στα 15,9 δισ. το έλλειμμα του προϋπολογισμού

Στα 15.908 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού κατά το διάστημα Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2012 έναντι του στόχου των 16.312 εκατ. ευρώ. Αντίστοιχα, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το 12μηνο, το πρωτογενές διαμορφώθηκε σε 3.684 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου ύψους 4.577 εκατ. ευρώ.

Αναδιπλώθηκε ο φλούφλης μετά τα γκάζια Τσίπρα

Το παρασκήνιο γύρω από την αναδίπλωση του -ελευθεριακού- βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Εντύπωση προκάλεσε η σημερινή αναδίπλωση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου ο οποίος το πρωί δήλωσε ραδιοφωνικά οτι αυτοπροσδιορίζεται στον ελευθεριακό χώρο και μετά από λίγη ώρα βγήκε και δήλωσε οτι πρώτα απ' όλα είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Καφεδάκι με τον κηπουρό ο αντιστασιακός Νικολόπουλος

Μια απρόσμενη συνάντηση έλαβε χώρα στην ''Βιβλιοθήκη'' , το στέκι των πολιτικών στο Κολωνάκι.Ο Νίκος Νικολόπουλος ήπιε τον πρωινό του καφέ με τον πρώην βουλευτή Αθηνών...

Δημοσκόπηση Public Issue: Για πρώτη φορά μπροστά η Νέα Δημοκρατία με ανατροπή 5%!!

Οριακό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 0,5% από τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει, για πρώτη φορά έπειτα από καιρό, η δημοσκόπηση της Public Issue για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αυτό σημαίνει ολική ανατροπή καθώς σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας στις 13 Δεκεμβρίου η διαφορά ήταν στο 4,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ!!

Ειδικότερα, στην εκλογική επιρροή η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό...

Kallithea - PAOK Live Stream (Καλλιθέα - ΠΑΟΚ 20:00)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Κυριαζίδης σε Κουίκ:Eίστε ουρά της Χρυσής Αυγής (video)

"Επειδή είπατε ότι είστε αναδυόμενη δύναμη πρέπει να σας πω ότι είστε μία ουρά της Χρυσής Αυγής και το αποδείξατε χθες" είπε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Συνεργάτης Παπακωνσταντίνου:Εγώ εκτύπωσα το cd και του το επέστρεψα

Παραδέχθηκε ότι πήρε στα χέρια του και επεξεργάστηκε την «λίστα Λαγκάρντ», στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κατέθεσε σήμερα στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Το ΣτΕ αποφασίζει αν το Μall είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο ή το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης

[Κλασική Ελλάδα! Να γκρεμίσουμε το Mall και να τα γαμήσουμ@ όλα... Γι' αυτό δεν έρχεται κανένας να επενδύσει στη χώρα: Γιατί ακόμα και μετά από 10 χρόνια κινδυνεύει να του κλείσουν το μαγαζί... Αν είναι αυθαίρετο, να πληρώσει και να νομιμοποιηθεί αλλά όχι και να το γκρεμίσουμε όπως ζητάνε οι αστείοι του ΣΥΡΙΖΑ!]

Η τύχη του Mall Athens του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Ευρώπης έκτασης 75.000 τετραγωνικών μέτρων κρίνεται αύριο στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας καθώς ξανανοίγει ο σχετικός φάκελος, δέκα χρόνια μετά την κατάθεση της πρώτης προσφυγής από κατοίκους του Αμαρουσίου.

Μυστηριώδης δολοφονία τριών γυναικών κουρδικής καταγωγής στο Παρίσι-Μιας συνιδρίτριας του ΡΚΚ και μιας συνεργάτιδας του Οτσαλάν

Δολοφονημένες με σφαίρες στο κεφάλι βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης εντός του Κουρδικού Ινστιτούτου τρεις γυναίκες κουρδικής καταγωγής με τη μία από αυτές να θεωρείται ως ιδρυτικό στέλεχος του PKK, με την υπόθεση να είναι γεμάτη «σκιές» και μυστήρια.

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στο πλευρό οικογενειών που έχουν ανάγκη

Στο πλευρό 500 οικογενειών που έχουν ανάγκη, βρέθηκε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων.

Με πρωτοβουλία της Ένωσης θα επιλεχθούν - με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια- σε πρώτη φάση 500 οικογένειες, με ανήλικα παιδιά, του δήμου Αθηναίων και θα τους δίδεται κάθε μήνα...

H Mαργαρίτα Παπανδρέου προσφεύγει στη δικαιοσύνη

Δεν βάζω φώτο της γιατί μπορεί το βράδυ να βλέπετε εφιάλτες...


Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει, όπως είχε προαναγγείλει, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, προκειμένου, όπως λέει η ίδια, να προστατεύσει «την τιμή και την υπόληψή της», σχετικά με όσα έχουν δημοσιευτεί ή έχουν ειπωθεί για ανάμιξή της στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», με βάση καταθέσεις στελεχών του ΣΔΟΕ, ότι κρύβεται πίσω από άλλο όνομα, το οποίο φέρεται να έχει καταθέσεις 550 εκατ. ευρώ.

Συμβολική κατάληψη αντιεξουσιαστών στο ραδιόφωνο του Real

Σε συμβολική, ολιγόλεπτη, κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm προχώρησαν αντιεξουσιαστές-αλληλέγγυοι των καταληψιών της βίλας Αμαλία και της βίλας Μαρία Κάλας, το απόγευμα της Πέμπτης.

Η ΝΔ για τον χλεχλέ του Σ ΥΡΙΖΑ

«Η σημερινή παραδοχή του Βουλευτή Καστοριάς του Σύριζα Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, στον ALPHA 989, ότι “ταυτίζεται με τη Βίλα Αμαλία”, ότι ο ίδιος “αυτοπροσδιορίζεται στον Αναρχικό χώρο”, ότι το κάψιμο της Αθήνας από κουκουλοφόρους το 2008 ήταν “εξέγερση και επανάσταση” και ότι η αναρχία “είναι η άμεση δημοκρατία” και ο αναρχικός “άμεσος δημοκράτης” εγείρει μείζον θέμα για τη δημοκρατική ομαλότητα.

Ο Σύριζα -και ειδικότερα ο αρχηγός του κ. Τσίπρας- οφείλει άμεσα να απαντήσει:

Βίντεο: ΑΥΤΟ είναι το ριάλιτι οργίων με τα αίσχη των «φίλων» Βρετανών που «διαφημίζουν» την Κέρκυρα

​Εικόνες ασυδοσίας, ντροπής και ακολασίας παρουσιάζει βρετανικό ριάλιτι, με πρωταγωνιστές νεαρούς τουρίστες στην Κέρκυρα! Οι εικόνες κάθε άλλο παρά διαφήμιση για τον τουρισμό μας είναι, ενώ ο δήμαρχος του νησιού δήλωσε πως τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν, αλλά πρόκειται για μοναδική περίπτωση!

Non stop αλκοόλ, σεξ και... αφροδίσια

Όλοι οι άνθρωποι του…Tούρκου Προξένου στη Θράκη!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιρλίκ» και ο τίτλος του παραπέμπει στη γνωστή ταινία του Άλαν Πάκουλα «Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου».

Ο Τούρκος πρόξενος της Θράκης, όπως διαβάζουμε στο «Προξενείο-Στόπ» συναντήθηκε με τους υπάλληλους του… από Κομοτηνή και Ξάνθη.

Άλλη μια φορά ρόμπα ο Πανάρας και οι ΑΕροψεκασμένοι-Αργεντινή: Νίκη κατά των hedge funds η πανηγυρική επιστροφή του πολεμικού πλοίου Libertad (φώτο από την υποδοχή αφιερωμένη στους Καμμένους)

[Την είδηση δεν θα τη διαβάσετε σε σελίδες ΑΕροψεκασμένων

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε η γραφικότητα Καμμένου που ακούει τον κάθε τυχαίο που το παίζει οικονομολόγος! Οι γραφικοί που περνιούνται για έξυπνοι μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με το να συμβουλεύουν τον Πανάρα να λέει ανοησίες του στυλ "οι δανειστές μπορούν να κατασχέσουν ελληνικά πλοία ή ιδιωτική περιουσία"! Και αναλογιστείτε ότι οι δανειστές της Αργεντινής απέτυχαν να πάρουν το πλοίο που ανήκει στο Στρατό της Αργεντινής δηλ. στο κράτος... φανταστείτε τι θα πάρουν αν διεκδικήσουν ιδιωτικό πλοίο ή περιουσία... 

O Guardian φωτογραφίζει τα απόκρυφα τσολιά στο Σύνταγμα [εικόνα]

Mια υπέροχη φωτογραφία από την προεδρική φρουρά στο Σύνταγμα την ώρα της προχθεσινής χιονόπτωσης παρουσιάζει η εφημερίδα.

Ο σε εξέλιξη βηματισμός μέλους της προεδρικής φρουράς στο Σύνταγμα, αποθανατίστηκε...

Κορυφαία ομάδα του 2012 η Μπαρτσελόνα-Που βρίσκονται οι ελληνικές ομάδες

Η Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός πως κατέκτησε μόνο το ισπανικό Κύπελλο, ήταν η κορυφαία ομάδα του 2012, σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Πίσω από τους «μπλαουγκράνα» βρέθηκε η Τσέλσι, ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται η Μπόκα Τζούνιορς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οσον αφορά τις ελληνικές ομάδες...

Πως έγινε έτσι η πιο σέξι γυναίκα του 2012!! (φώτο)

Σαν μία κοινή κοπέλα της διπλανής πόρτας εθεάθη η ηθοποιός Jennifer Lawrence στο Beverly Hill,s «αφήνοντας» τον εαυτό της λίγο περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Ανησυχητική η κατάσταση της ανέραστης!! Τώρα … ακούει και φωνές!!

Κατήγγειλε ότι δέχεται "παρεμβολές" στο κινητό της

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, κατήγγειλε ότι από τότε που...

Ρήγμα στην αξιωματική αντιπολίτευση από τον ..."αναρχικό" Διαμαντόπουλο

Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται πολλές ζυμώσεις με αφορμή την στροφή προς το κέντρο που κάνει από την μία ο Τσίπρας και τις αριστερές συνιστώσες από την άλλη. Το ...

Πρέπει να είμαι ο μόνος στην Ελλάδα που δεν έχει άποψη για το πότε γράφτηκε το στικ! Δείτε τι λέει ο Χατζηνικολάου...Ο καθένας λέει ότι θέλει...

Σύμφωνα με τον Χατζηνικολάου και το ραδιόφωνό του, η μεταγραφή «λίστας Λαγκάρντ» σε στικάκι έγινε στις 8 Ιουλίου 2011. Το στικ φαίνεται να έχει δημιουργηθεί, σύμφωνα με τον Real Fm, στις 2:02μ.μ., ωστόσο...

Το DNA του 29χρονου σε όπλα

Ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό του 29χρονου φοιτητή Γεωπονίας με DΝΑ στα όπλα που είχαν βρεθεί θαμμένα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Χρήστος Μανούρας.

Χαρμόσυνα νέα για την ευρωζώνη από Ιταλία και Ισπανία

Εξαιρετικά ευχάριστα είναι τα νέα από το μέτωπο των αγορών για την Ισπανία, την Ιταλία αλλά και γενικότερα την ευρωζώνη.

Σημαντική επιτυχία παρουσίασε η πώληση κρατικών ομολόγων στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Νέα στήριξη τουρισμού από τους Άγγλους συμμάχους: Η ΕΛΑΣ δέρνει τουρίστες

Μεγάλη έκταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνει μεγάλο σε έκταση ρεπορτάζ του BBC, που φιλοξενεί τις καταγγελίες ενός Νοτιοκορεάτη και ενός Νιγηριανού με αμερικάνικο διαβατήριο που σύμφωνα με όσα λένε ήρθαν τουρίστες στην Ελλάδα και συνελήφθησαν και κακοποιήθηκαν από Έλληνες αστυνομικούς που τους εξέλαβαν ως λαθρομετανάστες.

Νέο τετ α τετ Σαμαρά-Μέρκελ

Συνάντηση ξανά θα έχουν αύριο ο πρωθυπουργός και η καγκελάριος Μέρκελ . Οι δυο τους θα συναντηθούν κατά τη διάρκεια της...

Σαμαράς: Είμαστε σε καλό δρόμο

Τη δέσμευση της Unilever σχετικά με την παραμονή και περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, επαναβεβαίωσε, στη διάρκεια συνάντησης με τον πρωθυπουργό Αντ.Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρός της Πολ Πόλμαν.

Συνεχίζει ο Τσάκας του ΣΥΡΙΖΑ: «Πεπονόφλουδα Πεπόνη λόγω άγνοιας ηλεκτρονικών μέσων»-Κατέθεσε στον εισαγγελέα το περιοδικό του σαν αποδεικτικό στοιχείο!

Προσήλθε στον εισαγγελέα και κατέθεσε σαν στοιχείο το περιοδικό του!! Χωρίς να προσκομίσει την περιβόητη πραγματογνωμοσύνη, εννοείται... όπως κατέθετε επιταγές ο Τσάκας χωρίς αντίκρυσμα στην Τράπεζα... Θα κρατήσει μία ακριβή κόπια του στικ που έχει και να προσκομίσει το δικό του στον εισαγγελέα ή θα κάνει τον εισαγγελέα μόνος του για να πουλήσει κανα περιοδικό μιας και κόπηκε η κρατική μάσα;

 Mε ένα νέο αινιγματικό tweet ο Κώστας Βαξεβάνης κάνει λόγο για πεπονόφλουδα Πεπόνη και υπόσχεται νέες αποκαλύψεις σε λίγο.

Μπάχαλο έκαναν το τραίνο κάφροι του ΠΑΟΚ

Άνω κάτω έκαναν οπαδοί του ΠΑΟΚ τρένο που τους μετέφερε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Οι περίπου 150 οπαδοί ταξίδευαν προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο της Καλλιθέας για τον αγώνα κυπέλλου.

Κατάληψη στα γραφεία της ΕΤ3

Ομάδα ΣΥΡΙΖΑίων εισέβαλε στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ3 στην Θεσσαλονίκη.

Κατάληψη στα γραφεία της ΕΤ3

Ομάδα ΣΥΡΙΖΑίων εισέβαλε στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ3 στην Θεσσαλονίκη.

"Είμαι που είμαι σέξι αν βάλω και στήθος..."

Γούστα είναι αυτά κορίτσι μου... υπάρχουν και διεστραμένοι που σε βρίσκουν σέξι λόγω του άφρο μαλλιού σου...

Για την μουσική της, το στήθος της και την Eurovision μίλησε η Ελένη Φουρέιρα που βρέθηκε καλεσμένη στο Βράδυ.

Συνελήφθη στο Χαϊδάρι ο πρωταθλητής για χρέη στο Δημόσιο-Δείτε πόσα χρωστάει

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετά από έρευνες εντόπισαν και συνέλαβαν στο Χαϊδάρι έναν άνδρα 63 ετών για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο.

Το εντυπωσιακό είναι πως το ποσό των χρεών του 63χρονου συλληφθέντα φτάνει τα...

Αυτό είναι το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ... που κάποιοι ονειρεύονταν πως δεν θα βλέπαμε ποτέ

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι θα παρουσιάσει σήμερα το νέο χαρτονόμιστα των 5 ευρώ.

Το νέο χαρτονόμισμα θα κυκλοφορήσει από τον...

Τρέχει και δεν φτάνει ο Σαμαράς: Συναντήσεις με διεθνείς προσωπικότητες

Στις 10:00, ο Αντώνης Σαμαράς είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στις 11.00 συναντήθηκε με τον παγκόσμιο πρόεδρο της Unilever και τον πρόεδρο της εταιρείας στην Ευρώπη.

«Ο πατέρας μου με βίαζε από τότε που ήμουν πέντε», δηλώνει η κόρη του Κλάους Κίνσκι [εικόνες]

Σοκ έχει προκαλέσει στην γερμανική κοινή γνώμη η απόκαλυψη της Πόλας Κίνσκι, της μεγαλύτερης κόρης του Κλάους, ότι την βίαζε συστηματικά από τότε που ήταν 5 ετών μέχρι τα 19 της όταν και έφυγε από το σπίτι.

Κατάληψη από αναρχικούς στο πολιτικό γραφείο του Αυγενάκη!

Τριάντα περίπου αναρχικοί έκαναν κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, στο Ηράκλειο.

Δρομείς ήρθαν στα χέρια κατά την διάρκεια της κούρσας [βίντεο]

Σε αγώνα σκυταλοδρομίας 4Χ400 μέτρων σχολείων της Νέας Υόρκης, δύο αθλητές ήρθαν στα χέρια την ώρα της κούρσας.

Την ώρα που πλησίαζαν στην στροφή, ο ένας...

ΥΠΕΞ : Ψεύδεται ο Παπ-Τον Σεπτέμβριο του 2010 παρέλαβε τη λίστα-Δεν την παρέλαβε ο Κλής

Αλαλούμ δημιουργείται σχετικά με τον ακριβή χρόνο παράδοσης της αρχικής λίστας Λαγκάρντ στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει υποστηρίξει ότι παρέλαβε την λίστα με τα ονόματα των Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC της Γενεύης τον Οκτώβριο του 2010.

Από το υπουργείο Εξωτερικών όμως...

Βρήκε μικρόφωνα και ξεκατινιάζεται το ζαβό του ΣΥΡΙΖΑ: "Είμαι αναρχικός"

«Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο», δήλωσε σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha 989” ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και πρόσθεσε ότι, αναρχικός είναι ένας άμεσα δημοκράτης.

ΒΙΝΤΕΟ- Σκουρλέτης προς Κοντογιάννη: Μη γαυγίζετε

Άναψαν τα αίματα στην κρατική τηλεόραση με αφορμή την κατάληψη στη Βίλα Αμαλία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσής του με τον βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κοντογιάννη του είπε χαρακτηριστικά: «Μη γαυγίζετε».

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ:

Άδωνις: Τεράστιες οι πολιτικές ευθύνες Παπανδρέου και Βενιζέλου

«Τεράστιες οι πολιτικές ευθύνες για Παπανδρέου και Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης:

ΚΡΗΤΗ: Σχέδιο της ΕΛ ΑΣ για τις καταλήψεις

Σχέδιο εκκένωσης κτιρίων που έχουν καταληφθεί από διάφορες ομάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα θέτει σε εφαρμογή η Αστυνομία.

Μετά την επέμβαση στις καταλήψεις της βίλας Αμαλία και Σκαραμαγκά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σχεδιάζει τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει και σε νέες επιχειρήσεις.