13 Ιανουαρίου 2013

Γ.Καπελέρης: Ο Παπακωνσταντίνου είναι ψεύτης-Μου έδωσε μόνο 10 ονόματα για έλεγχο, του είπα ότι μάλλον είναι φοροφυγάδες και δεν έκανε τίποτα

Σαφές δείγμα της τακτικής που θα ακολουθήσει στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δίνει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρης, λέγοντας ότι ούτε τη λίστα είδε ποτέ, ούτε ενδελεχής έλεγχος του ζητήθηκε, ούτε 20 ονόματα τού έδωσε ο Γ.Παπακωνσαντίνου, παρά μόνο 10. Ο Γιάννης Καπελέρης πρόκειται να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις στους οικονομικούς εισαγγελείς τη Δευτέρα.

Η Χρυσή Αυγή για την επίθεση στην οικογένεια Κεδίκογλου

"Η θρασύδειλη επίθεση στην οικία μίας οικογένειας δεν είναι απλά καταδικαστέα, αλλά επιβάλλει στο κράτος να συλλάβει και να τιμωρήσει παραδειγματικά...

Κούρασε 2 μέρες τώρα το αστείο με Βοσκάκη. Ώρα να λήξει. Το αστείο, όχι το ματς…

Συνεχίζει να βγάζει γέλιο η χθεσινή εμφάνιση Βοσκάκη στη Λιβαδειά. Φυσικά ακόμα ποιο πολύ γέλιο βγάζει ο στείος ρεπόρτε του Γαύρου που πήρε τη μεζούρα και μέτραγε για να δικαιολογήσει τα 7 λεπτά καθυστέρησης...

Διαβάστε μερικές από τις ατάκες που του αφιέρωσαν στο gazzetta.gr:

Ο Μητσοτάκης σε διαφημιστικό του ΣΚΑΪ…

Έναν έξυπνο τρόπο βρήκαν οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ, για να διαφημίσουν το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του Ομίλου Αλαφούζου, το οποίο βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην κορυφή, το τελευταίο διάστημα όμως εναλλάσσεται στην πρώτη θέση με τον “Real Fm”, του Ομίλου Κουρή-Χατζηνικολάου.

Πήγε στο Βερολίνο για να βγάλει λόγο εναντίον Σαμαρά-ελληνικής κυβέρνησης... στα ελληνικά εννοείται (βίντεο)


Ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στο Γερμανικό ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπούργκ, κατηγόρησε τους ευρωπαίους ότι έκαναν τα στραβά μάτια σε υποθέσεις διαφθοράς και φοροδιαφυγής και ότι κάλυπταν πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδας για να τις έχουν στο χέρι.
Παράλληλα, εξαπέλυσε προσωπική επίθεση...

Αγρότες άποροι στην Ελλάδα, κροίσοι στο εξωτερικό - Τα "λαβράκια" που βρήκε το ΣΔΟΕ στη λίστα με τους 54.000 που τα "έφυγαν"

- Οι αγρότες πρώτοι στις λίστες με όσους "φυγάδευσαν" εκατομμύρια ευρώ
- Αγρότης από τη Θεσσαλία με ετήσιο εισόδημα 500 ευρώ είχε στο εξωτερικό πάνω από 12 εκατ. ευρώ
- Δικηγόρος δήλωνε 10.136 ευρώ το χρόνο είχε καταθέσεις 15 εκατομμύρια
- 900.000 αγρότες δήλωναν πως ζούσαν με 660 ευρώ το μήνα
- Ποιοι έχουν λάβει "ραβασάκια" από την Εφορία
- Αντιμέτωποι με κυρώσεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος όσοι δεν δικαιολογήσουν τα ποσά

"Θεωρώ την καταδίκη μου τίτλο τιμής" λέει ο κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, Κυριακού

Συνέντευξη του ανθρώπου που κατήγγειλε για πρώτη φορά τα βασανιστήρια στο κέντρο κράτησης του Γκουαντάναμο. Τι λέει για την Ελλάδα και το ελληνικό διαβατήριο που απέκτησε πρόσφατα;

Ο πρώτος αξιωματούχος των αμερικανικών υπηρεσιών που παραδέχθηκε δημόσια ότι το μαρτύριο του «εικονικού πνιγμού» εφαρμόστηκε από τους πράκτορες της CIA. Και το πλήρωσε, αφού πρόσφατα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 μηνών, επειδή αποκάλυψε το όνομα άλλου πράκτορα της CIA.

Θα μιλήσει στους εισαγγελείς ή όχι ο Διώτης;

Η εξέλιξη της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ, έπειτα από την αποκάλυψη των οικονομικών εισαγγελέων πως το usb που έλαβαν μεταγράφηκε στις 9 Ιουλίου του 2011, έχουν φέρει στο επίκεντρο τον πρώην επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Ιωάννη Διώτη.

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Σαμαράς

Τη μεθεπόμενη εβδομάδα, εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, ο Αντώνης Σαμαράς θα ετοιμάσει βαλίτσες για το Κατάρ. Πρόκειται για το ταξίδι που είχε αναβληθεί στα τέλη του περασμένου χρόνου λόγω των εμπλοκών που είχαν παρουσιαστεί τότε για την καταβολή της δόσης-μαμούθ.

Ένας και μοναδικός αγόρασε Ferrari

Έτος καταστροφής για τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα ήταν το 2012, καθώς οι συγκεκριμένες μάρκες πριν από την κρίση σχεδόν.. ξεπουλούσαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις ένας σε ολόκληρη την Ελλάδα αγόρασε Ferrari!

Σταθερά πρώτος στις δημοσκοπήσεις ο Αναστασιάδης/Ελαφρύ προβάδισμα Μαλά έναντι Λιλληκα

Σταθερό προβάδισμα σε όλες τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις για τις προεδρικές εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου διατηρεί ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, την υποψηφιότητα του οποίου στηρίζει η ηγεσία και μεγάλο μέρος της βάσης του ΔΗΚΟ.

PAOK - Atromitos Live Stream (ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Ένα νέο φαινόμενο: Το μίσος για την ΑΟΖ

του Μιχάλη Ιγνατίου

Πριν από δύο χρόνια, ο τότε υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας είχε δηλώσει ότι η ΑΟΖ αποτελεί μόδα και θα περάσει. Η αλήθεια είναι ότι έγινε πραγματική μόδα από τον ελληνικό λαό που κατάλαβε την αξία της ΑΟΖ και σήμερα αποτελεί μια σημαντική πρόκληση για την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Κεδίκογλου: Τώρα εκλιπαρεί ο Τσίπρας για συνάντηση με την Μέρκελ

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, έκανε λόγο σε δήλωσή του για «οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ Τσίπρα», με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Deutsche Welle.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

Ανδρέας Καρέλιας: Ο βιομήχανος που έδωσε 1,8 εκατ. ευρώ μπόνους στους υπαλλήλους του

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση για τα δεδομένα της εποχής προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της καπνοβιομηχανίας Καρέλιας κ. Ανδρέας Καρέλιας.

Την ώρα που οι περισσότερες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο ή απολύουν εργαζομένους λόγω κρίσης, έστω και αν κάποιες φορές η κρίση χρησιμοποιείται ως πρόφαση, η «Καπνοβιομηχανία Καρέλιας» ανακοίνωσε την χορήγηση περισσότερων από 1,8 εκατομμυρίων ευρώ με τη μορφή μπόνους προς τους εργαζομένους.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στους εργαζομένους κατά τη διάρκεια της πρωτοχρονιάτικης γιορτής:

H CIA κηνυγά έναν Έλληνα πράκτορα- Δείτε τι καταγγέλλει ο ίδιος

Άδικη θεωρεί την καταδίκη του ο Τζον Κυριακού, ο άνθρωπος που κατήγγειλε για πρώτη φορά τα βασανιστήρια στο κέντρο κράτησης του Γκουαντάναμο.

Ο πρώτος αξιωματικός των αμερικανικών υπηρεσιών που παραδέχτηκε δημόσια ότι το μαρτύριο του εικονικού πνιγμού εφαρμόστηκε από τους πράκτορες της CIA. Και το πλήρωσε, αφού πρόσφατα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 μηνών, επειδή αποκάλυψε το όνομα άλλου πράκτορα της CIA.
O Τζον Κυριακού δε μετανιώνει για αυτή του την επιλογή.

Ξάνθη: Τελικά τους έδιωξαν! Ανεπιθύμητοι στα Κομνηνά η μάνα του ενός εκ των δολοφόνων και ο σύντροφός της

Άρον, άρον εκδιώχθηκαν από την ορεινή περιοχή των Κομνηνών Ξάνθης η μητέρα ενός εκ των δραστών του διπλού φονικού με θύματα της δύο ηλικιωμένες αδελφές και ο σύντροφός της, Α.Χ., κάτοικος του χωριού που σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα.

Τώρα σπάνε μόνοι τους τα γραφεία τους για να πούνε ότι τα σπάνε ακροδεξιοί! Νέα "επίθεση" σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Την τρίτη κατά σειρά επίθεση στα γραφεία του κόμματος στο Ηράκλειο Αττικής, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου, "για τρίτη κατά σειρά φορά έγινε επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ηρακλείου Αττικής στην οδό Νεότητος 20.

Ο ΠΑΟ του Φάμπρι είναι εντυπωσιακός!

Ε τώρα μάλιστα! Το έκτρωμα του Ρότσα είναι πλέον παρελθόν και τώρα όλοι οι φίλοι των πρασίνων θα έχουν τη χαρά να βλέπουν το αριστούργημα του Φάμπρι στο χορτάρι!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Πάλι τον ήπιαν οι "τρομοκράτες": 8% η αύξηση της ΔΕΗ...

- 10%-12% οι αυξήσεις για εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις
- Χαμηλότερες από τις προτάσεις της ΡΑΕ οι αυξήσεις στο ρεύμα που ανακοίνωσε τοΥΠΕΚΑ
- Δεν αποκλείονται νέες αυξήσεις τον Ιούλιο!
- Από 1η Ιανουαρίου 2013 ισχύουν τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ
- Διευρύνεται το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο για οικονομικά ασθενείς, ανέργους τρίτεκνους, ΑΜΕΑ, άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας που εξαρτώνται από μηχανική υποστήριξη
- Αμετάβλητο το ειδικό τιμολόγιο για τους πολύτεκνους

Έχουν παλαβώσει!! Η Δούρου επιτίθεται στη Γαλλία επειδή ανταποκρίθηκε σε αίτημα του Μάλι να τη βοηθήσει εναντίον των ισλαμιστών!!

Η υπεύθυνη του τομέα εξωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, σχολιάζει τη στρατιωτική επέμβαση της Γαλλίας, στο Μάλι, η οποία έγινε κατόπιν επίσημου αιτήματος της κυβέρνησης του Μάλι που ζήτησε βοήθεια στην αντιμετώπιση των ισλαμιστών τζιχαντιστών!

ΣΥΡΙΖΑ σε παραλήρημα μίσους: "Τις βόμβες τις βάζει η ...ακροδεξιά... μπορεί να τις βάζει κι ο Σαμαράς"

Πανικόβλητος ο ΣΥΡΙΖΑ του μίσους, από την ενόχληση ολόκληρης της κοινωνίας για το αγκάλιασμα κάθε ακροαριστερού φασίστα, εξέδωσε ανακοίνωση, που εκτός από την συνήθη εμφυλιοπολεμική, γεμάτη μίσος για τους άλλους ρητορεία, αυτή τη φορά έχει και χιούμορ, αφού αποδίδει την επίθεση στο σπίτι του αδερφού του Σίμου Κεδίκογλου, έργο ..."ακροδεξιάς". Καλά που δεν είπαν ότι...

Ο Γιωργάκης καλεί τον Ομπάμα να επισκεφτεί την Ελλάδα!

Ανοιχτή πρόσκληση στον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να επισκεφτεί την Ελλάδα, προκειμένου να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης της χώρας μας, και την ίδια στιγμή να βοηθήσει αποφασιστικά την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να ξεπεραστεί η κρίση χρέους που ταλαιπωρεί την ευρωζώνη, στέλνει ο Γιώργος Παπανδρέου, με άρθρο του που δημοσιεύεται στη γαλλική ιστοσελίδα “slate.fr”.

Πούλησαν το σκάφος Πατίτσα- Χρουσαλά μετά το στρίμωγμα του ΣΔΟΕ που του ζητάει 1 μύριο!

Το σκάφος με τις πολλές ωραίες αναμνήσεις από το πρώτο διάστημα του γάμου του, αλλά και τις πολλές «φορτούνες» από τις μετέπειτα αποκαλύψεις, πούλησε ο εφοπλιστής και άντρας της Μαριέττας Χρουσαλά, Λεό Πατίτσας έναντι…

Διαψεύστηκαν οι «γκουρού» των χρηματαγορών

Διαψεύστηκαν οι εκτιμήσεις κορυφαίων «γκουρού» των χρηματαγορών για κατάρρευση της ευρωζώνης. Μεγάλα ποσά έχασαν όσοι πόνταραν μαζικά στην έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και την επακόλουθη κατάρρευση του ευρώ.

Άδωνις:Βαθειά ναζιστική ιδεολογία της Άκρας Αριστεράς

Την "βαθειά ναζιστική ιδεολογία της Άκρας Αριστεράς" δείχνει, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου.

Βαρουφάκης: Ο Γιώργος έχει ιδιαίτερη ανικανότητα... γι' αυτό ταιριάξαμε και έγινα σύμβουλός του

Τι λέει ο γνωστός οικονομολόγος για τον πρώην πρωθυπουργό

Με τα... καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο παλίος του συνεργάτης, οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης. Μιλώντας στο περιοδικό Έψιλον την Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, που επανακυκλοφορεί σήμερα εξηγεί πώς γνώρισε τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ περιγράφει τον χαρακτήρα του.

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μπόμπολα: Ζητάμε καταγγελία της σύμβασης για την Αττική Οδό

Η σύγκρουση του ΣΥΡΙΖΑ με τον εκδότη και κατασκευαστή Γιώργου Μπόμπολα περνάει τώρα στα μεγάλα έργα και αγγίζει το θέμα της Αττικής Οδού. Ο βουλευτής Γιώργος Σταθάκης δηλώνει ότι έγινε απόσβεση του έργου και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει καταγγελία της σύμβασης.

Αυτοί είναι οι δήμαρχοι που "ψάχνει" το ΣΔΟΕ

Βόμβα… μεγατόνων από σημερινό δημοσίευμα του “Έθνους της Κυριακής”, που αποκαλύπτει ότι το ΣΔΟΕ έχει βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών του 105 δημάρχους, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και συμβούλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ολόκληρη την επικράτεια, για διακίνηση μαύρου χρήματος και υποψία σκανδάλων.

Χρυσή Αυγή: από τον παγανισμό στην… ορθόδοξη πίστη

«Ηλιοστάσιο, διαβαίνουμε τις πύλες του χειμώνα. Μακρύς και δριμύς, πρόκληση η αντιμετώπισή του, σκληρός σαν τον αγώνα που θα κληθούν να δώσουν οι εκλεκτοί της ιδέας. Όμως ο ήλιος επέστρεψε και σηματοδοτεί την απαρχή της νίκης του Φωτός επί του Σκότους. Σκότος, η παρακμή της υπόδουλης Πατρίδας μας. Φως, η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!».

Περιγραφή από τη «μαυροντυμένη Φάλαγγα» (όπως αυτοαποκαλείται η νεολαία της Χρυσής Αυγής), που… πορεύεται «προς την οχυρωμένη κορυφή» για να γιορτάσει το χειμερινό ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου που λέγεται ότι σηματοδοτεί την έναρξη του χειμώνα (21 Δεκεμβρίου). Μια «τελετή» που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως καθώς θυμίζει -χωρίς απαραίτητα να είναι- παγανιστική λατρεία.

Focus: Ο επαναστάτης των Ελλήνων Τσίπρας προκαλεί τον Σόιμπλε

Αίσθηση έχει προκαλέσει στα γερμανικά ΜΜΕ η συνάντηση Σόιμπλε-Τσίπρα η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο στο Βερολίνο.

Γελάσαμε και σήμερα: Ο Σαμαράς "φοβάται" τον Παπαδημούλη... λέει ο Παπαδημούλης

Είχαμε γελάσει και χθες το βράδυ ... αφού μας ξαναείπε ότι ο Σαμαράς ακούει ΣΥΡΙΖΑ και τρέμει...

"Αυτό που τρέμει είναι έναν ΣΥΡΙΖΑ ώριμο και δυνατό"...

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου

- Έσπασαν με βαριοπούλα την γυάλινη είσοδο και πέταξαν μολότοφ
- Υπήρχε και δεύτερη πόρτα, ασφαλείας, την οποία δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν
- Ήταν 10 κουκουλοφόροι λένε στο NewsIt αυτόπτες μάρτυρες
- Την ώρα της επίθεσης μέσα στο σπίτι ήταν ο αδερφός του κυβερνητικού εκπροσώπου με τη σύζυγο και το τρίχρονο παιδί τους
- Σίμος Κεδίκογλου: "Στοχοποιώντας συγγενείς και παιδιά, οι θιασώτες της βίας δυναμώνουν τη θέληση μας"

Πρέπει να πέφτει πολύ τζάκι στο Πεκίνο... σύμφωνα με τη Shell, τα ΕΛΠΕ, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τους επιστήμονες

[Αυτοί έχουν όμως πραγματικό πρόβλημα, όχι σαν τη δικιά μας φαντασίωση... Δείτε στη φώτο, πως είναι η ατμόσφαιρα στα 400 μικρογραμμάρια αιωρούμενων μικροσωματιδίων/κυβ. μέτρο και συγκρίνετε με την ατμόσφαιρα προχθές στην Αθήνα όπου σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, τη Shell, τη ΔΕΠΑ, τα ΕΛΠΕ και τους "πρόθυμους επιστήμονες" ήταν 300 μικρογρ/κ.μ....]

Ακόμα σοβαρότερο εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Πεκίνο με τα επίπεδα να ξεπερνούν αυτά που είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Παπακωνσταντίνου: «Μη βιάζεστε να με τελειώσετε»

Τι απαντάει ο πρώην υπουργός σε όσους δηλώνουν ότι πολιτικά τελείωσε κι ότι οδηγείται στον Κορυδαλλό;

Βιάστηκαν να με τελειώσουν, εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια» δηλώνει αποκλειστικά στο STAR, ο πρώην υπουργός Παπακωνσταντίνου λίγες μέρες πριν η Βουλή αποφασίσει για την παραπομπή του ή όχι σχετικά με τη Λίστα Λαγκάρντ.

Κατάθεση - φωτιά: Ο Παπ έθαψ τη λίστα Λαγκάρντ

Οκτώ ολόκληρους μήνες η "καυτή πατάτα" της λίστας Λαγκάρντ παρέμεινε κρυμμένη στο συρτάρι του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τις κινήσεις του τότε τσάρου της Οικονομίας να έχουν προκλητικά αργούς ρυθμούς, μέχρι την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών τον Ιούνιο του 2011.

Πήρες "φακελάκι"; Έχεις μπόνους!

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να πιάστηκε επ' αυτοφώρω να "λαδώνεται" , όμως στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν. Ο λόγος για έναν γιατρό του νοσοκομείου Καρπενησίου, ο οποίος πριν από 9 μήνες συνελήφθη να παίρνει "φακελάκι" από ασθενή. Το πειθαρχικό δεν συνεδρίασε το διάστημα που μεσολάβησε...