16 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο με φοιτητές που κάνουν σ@ξ σε χορό πανεπιστημίου

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς χορούς που γίνονται κάθε χρονιά στο πανεπιστήμιο του Exeter, της Βρετανίας, όμως φαίνεται ότι ο φετινός ξέφυγε από κάποια όρια – που για πολλούς έχουν ήδη ξεπεραστεί, μόνο και μόνο επειδή συμβαίνει.

ΣΟΚ: ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗ ΒΙΑ;

Πριν λίγους μήνες πρωταγωνίστησε σε ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό βίας, το οποίο δε θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς πως σε ένα βαθμό καθόρισε και το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου. Λίγο αργότερα, αποφάσισε (γιατί περί απόφασης επρόκειτο) να κλάψει με μαύρο δάκρυ on camera γιατί της έκαναν πλάκα, πατώντας πάνω στο εν λόγω περιστατικό. Πρόκειται, όπως ήδη έχετε καταλάβει, για την...

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την εικόνα της Ελλάδας στον κόσμο...

Η εικόνα της Ελλάδας στον κόσμο ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή του ΥΠΕΞ Δημήτρη Αβραμόπουλου, της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

Μαρκόπουλος - Ζώης διαψεύδουν ότι έγιναν κώλ@ς για την καρέκλα

Απάντηση δίνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για τσακωμό του με τον Χρήστο Ζώη.

Ψυλλιασμένος για το φλουρί ο Σαμαράς

Την κατάλαβε την ζαβολιά ο πρωθυπουργός και επανέφερε την τάξη...

Είναι γνωστό ότι ελάχιστα πράγματα ξεφεύγουν από τον Σαμαρά. Έτσι συνέβη και απόψε στη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην οποία συμμετείχαν πάνω από πέντε χιλιάδες Νεοδημοκράτες.

Υπόθεση "ζαρντινιέρα": Προκλητικό και εριστικό χαρακτήρισε τον φοιτητή ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορείται για την υπόθεση της "ζαρντινιέρας". Έκανε αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τον Κύπριο Αυγουστίνο Δημητρίου, κατά την απολογία του ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Μεθυσμένη καθηγήτρια έκανε στοματικό έρωτα σε αστυνομικό για να την αφήσει ελεύθερη

Στοματικό έρωτα για να την αφήσουν ελεύθερη από το αστυνομικό τμήμα μετά από την εμπλοκή της σε τρακάρισμα ήθελε να προσφέρει μια καθηγήτρια γυμνασίου στο Palm Beach της Φλόριντα.

Στο χειρουργείο ο Μ.Λιάπης

Σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση ανευρύσματος αναμένεται να υποβληθεί απόψε ο πρώην υπουργός της ΝΔ. Μιχάλης Λιάπης.

Αυτή τη φώτο της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου έστειλε αστροναύτης από το διάστημα

Μια εκπληκτική φωτογραφία της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου και της ευρύτερης περιοχής, ανέβασε στο twitter ο Καναδός αστροναύτης Chris Hadfield, o ο οποίος βρίσκεται στο διάστημα.

«Πέρασε» η τροπολογία για τους ιμάμηδες

Δεκτή έκανε ο υπουργός Παιδείας, κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, την βουλευτική τροπολογία για τους ιμάμηδες, που προκάλεσε έντονη αναστάτωση στην Βουλή και σκέψεις να μπει στο «ψυγείο» από την κυβέρνηση.

Σάββας Αναστασιάδης: Καλώ τους συναδέλφους να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να ψηφίσουν την τροπολογία για τους ιεροδιδασκάλους

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης στην εισήγησή του σήμερα 16.01.2013 στην ολομέλεια για την τροπολογία που με πρωτοβουλία του κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά τον διορισμό των 240 Ιεροδιδασκάλων για τη Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης, μεταξύ άλλων είπε:

Έγινε το... μπαμ – Στη Μπάγερν Μονάχου ο Γκουαρντιόλα!

Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε τα... χέρια με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα να αναλαμβάνει την ομάδα από το προσεχές καλοκαίρι. Σταματά την προπονητική ο Γιουπ Χάινκες

Καλά κρασιά και η ΝΔ: Αναστέλλεται τρίτη φορά η υποχρέωση των νταβατζήδων για φόρο 20% επί των διαφημίσεων

Με ένα άρθρο 8 αράδων σε πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 31ης Δεκεμβρίου 2012, η κυβέρνηση ανέστειλε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την υποχρέωση των ιδιωτικών καναλιών να καταβάλουν φόρων 20% επί των τηλεοπτικών τους διαφημίσεων.

Ο Σαμαράς έκοψε την πίτα της ΝΔ

"Η παράταξη αυτή είναι περήφανη γιατί πήρε την σκυτάλη ώστε να τραβήξει την Ελλάδα μπροστά", δήλωσε πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς, από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όπου βρίσκεται για την εκδήλωση της κοπής της πίτας του κόμματος.

Παραχώρησε το εφάπαξ για μειωμένη ποινή

Πρώην Υπάλληλος του ΤΕΒΕ που «καρπωνόταν» για 13 χρόνια την σύνταξη ανύπαρκτης χήρας , κατάφερε τη μείωση της ποινής φυλάκισης που της είχε επιβληθεί από 11, σε 6 χρόνια.

Έπνιξε τον σύντροφό της... με το στήθος της!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η 51χρονη Donna Lange από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ κατηγορείται για ανθρωποκτονία, καθώς φέρεται να σκότωσε τον σύντροφό της με το… στήθος της!

Στις κουτοπονηριές απαντάς με κουτοπονηριές: Tρεις κάλπες, η εξής μία!

[Στις γελοιότητες της αντιπολίτευσης η κυβέρνηση αναγκάζεται να απαντάει με γελοιότητες. Όταν όλοι οι καραγκιόζηδες θέλουν να στήσουν κάλπη όπως τους βολεύει, ακόμα και για τον Γιωργάκη που είναι άσχετος με την υπόθεση, προκειμένου να ξεφύγει καμιά ψήφος από την κυβέρνηση και να βγούνε να πανηγυρίζουν, καλά κάνει και η κυβέρνηση που θα αποχωρήσει και θα τους αφήσει να φωνάζουν μόνοι τους...]

Του Αιμίλιου Περδικάρη

Πριν καν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λανγκάρντ, η σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην ψηφοφορία και οι ζυμώσεις στο παρασκήνιο για την αποφυγή διαρροών από το κυβερνητικό στρατόπεδο δίνουν τον τόνο στον οποίο θα κινηθεί η αυριανή ημέρα.

Νίκο σοβαρευτείτε...

Πριν μέρες και πολύ πριν το πάρουν είδηση τα κοράκια της δημοσιογραφίας γράψαμε ειρωνικά «Πρέπει να πέφτει πολύ τζάκι στο Πεκίνο... σύμφωνα με τη Shell, τα ΕΛΠΕ, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τους επιστήμονες» για το νέφος από τα καυσαέρια που έχει σκεπάσει το Πεκίνο... Φυσικά σήμερα κάποιο, από τα πιστιρίκια-είλωτες (που δουλεύουν τσάμπα κάνοντας δήθεν πρακτική) δημοσλιευσε άρθρο στo real.gr με τίτλο:

Γελάνε μαζί της-Αντί για φόρεμα, πόσταρε στο e-bay φωτό της που είναι τσίτσιδη από κάτω [εικόνα]

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η φωτογραφία που δείχνει την χαριτωμένη ξανθιά Αγγλίδα με το id 'sugart*t-2' να προσπαθεί να ποστάρει στο e-bay ένα μουσταρδί φόρεμα από το ASOS που ήθελε να πουλήσει.

Η καλύτερη ενδεκάδα του 2012

Την καλύτερη ενδεκάδα του 2012 ανακοίνωσε η UEFA, όπως την αποφάσισαν οι αναγνώστες μέσω ψηφοφορίας που διεξήχθη στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Κακουργήματα για τους τοκογλύφους της Θεσσαλονίκης

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα καθίσουν τα μέλη μεγάλου τοκογλυφικού κυκλώματος που εξαρθρώθηκε πέρσι τον Ιανουάριο σε γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., με βασικό κατηγορούμενο γνωστό επιχειρηματία τής Θεσσαλονίκης.

Στην Αθήνα στις αρχές του καλοκαιριού ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας

Την Αθήνα προγραμματίζει να επισκεφθεί στις αρχές του καλοκαιριού ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας και αρχηγός των Γερμανών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα «Muenchner Merkur».

Πως έπεσε το ελικόπτερο στο Λονδίνο -Δύο νεκροί και δύο τραυματίες [βίντεο]

Η ομίχλη σε συνδυασμό με ένα λάθος χειρισμό από τον πιλότο φαίνεται πως ήταν τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του ελικοπτέρου κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Waterloo στην περιοχή Vauxhall.

Xωμενίδης: Ευτυχώς ξέφυγα γρήγορα από τις αξύριστες μασάχαλες των ΣΥΡΙΖΑίων

Η ανθρωπογεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ απασχολεί τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη, σε ένα σχόλιο του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Ο συγγραφέας εξηγεί που οφείλεται η αναφυλαξία του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά...

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Λιάπης

Εισήχθη αργά χθες το βράδυ με αιμορραγία


Στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύεται από χθες αργά το βράδυ ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλη, Μιχάλης Λιάπης ο οποίος εισήχθη αργά χθες το βράδυ στο νοσοκομείο λόγω αιμορραγίας. Ο εξάδελφος του πρώην υπουργού υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Το ξανάπαμε: Δεν φταίει το φάρμακο-Βγαίνει από το μνημόνιο μέσα στο 2013 η Ιρλανδία

Η Ιρλανδία έχει εκπληρώσει "όλες τις υποχρεώσεις της" έναντι των πιστωτών της και είναι έτοιμη να αποχωρήσει από το πρόγραμμα αρωγής της από το ΔΝΤ και την ΕΕ (μνημόνιο) "μέχρι το τέλος της χρονιάς", ανακοίνωσε σήμερα ο ιρλανδός πρωθυπουργός Έντα Κένι.

Φωτό από τον γερανό όπου «χτύπησε» το ελικόπτερο στο Λονδίνο

Χρήστης του Twitter ανέβασε φωτογραφία από το κτήριο όπου προέκρουσε το ελικόπτερο που κατάπεσε σήμερα στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία διακρίνεται ο γερανός πάνω στον οποίο «χτύπησε» το ελικόπτερο.

Γιατί το ΛΑΟΣ πήρε 1,2 εκατ. ευρώ ενώ δεν είναι στη Βουλή-Πόσα πήραν οι υπόλοιποι

Αλλάζει από το 2013 η κατανομή της τακτικής επιχορήγησης των κομμάτων από το κράτος, η οποία, όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος, οδήγησε στο φαινόμενο να λαμβάνουν χρήματα ακόμα και κόμματα που δεν είναι πλέον στη Βουλή.

Πάλι μας τρέχει στα δικαστήρια ο Βαλλιανάτος...

Το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξετάζει σήμερα, αν συνιστά παραβίαση του δικαιώματος της ιδιωτικής ζωής, το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έχει προχωρήσει στην νομοθετική κατοχύρωση του «συμφώνου συμβίωσης» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Να κι ένας κλάδος που θέλει να δουλεύει μέχρι τα 100: Στο "τραπέζι" η σύνταξη στα 70 για τους πανεπιστημιακούς

«Δεν θα είχα αντίρρηση να αυξηθεί το όριο συνταξιοδότησης των πανεπιστημιακών από τα 67 που είναι σήμερα στα 70 χρονών, αλλά με μια προϋπόθεση αυτό να μην «μπλοκάρει» την είσοδο νέων ανθρώπων στα Πανεπιστήμια» φέρεται να επεσήμανε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής.

Χ.Α.: Φερέφωνα της τουρκικής προπαγάνδας

Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κατηγορεί για "εθνοκτόνες απόψεις" το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για την απόσυρση της τροπολογίας για τους ιεροδιδάσκαλους.

Ο ποιητής που φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε με το αυτοκίνητο του ο Δημήτρης Ρίζος

Mε δράση στην Αντίσταση και σημαντικό συγγραφικό και μελετητικό έργο, ο Στάθης Μάρας ήταν ο άτυχος άντρας που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του Δημήτρη Ρίζου και έχασε τη ζωή του στο Παλαιό Φάληρο.

Αποφάσεις για την ΑΟΖ από τους κυβερνητικούς εταίρους

Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κινητικότητα στο θέμα της ΑΟΖ, καθώς διεξάγονται σχετικές διαβουλεύσεις μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων.

Η τροχαία αναζητά πληροφορίες για τον οδηγό που τραυμάτισε θανάσιμα ποδηλάτη

Πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό που τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε ποδηλάτη στη Λεωφόρο Κηφισού, την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, αναζητά η τροχαία.

Ο άτυχος ποδηλάτης, βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από όχημα επί της λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω και στο ρεύμα προς Πειραιά, τη Δευτέρα περίπου στις 18:25.

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στα ποσοστά παιδιών που ζουν με τους γονείς τους... λόγω νοοτροπία και όχι κρίσης φυσικά

Πάνω από ένας στους δύο νέους - 50,7% -, ηλικίας 25 έως 34 ετών, εξακολουθούσαν, με βάση στοιχεία του 2011, να κατοικούν με τουλάχιστον έναν από τους γονείς τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Φασουλής: Μεταξύ της θηλής της θεατρίνας και της σκανδάλης του αντάρτη το βιβλίο του Παπανδρέου

Δριμύτατη κριτική ασκεί ο Σταμάτης Φασουλής στον Νίκο Παπανδρέου με αφορμή το νέο του βιβλίο «Το ημερολόγιο ενός πρωθυπουργού», όπου παρουσιάζει τον παππού του Γεώργιο Παπανδρέου να μιλάει για στήθη και οπίσθια που τον τρέλαιναν.

Τα σχέδια Σαμαρά για τον “πόλεμο” κατά της βίας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Στην πρώτη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για το 2013 οι κκ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης συζήτησαν εκτενώς τρόπους αντιμετώπισης των κρουσμάτων βίας με τους πολιτικούς αρχηγούς να ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

Νέα βίντεο από τη συντριβή του ελικοπτέρου

Ενώ οι προχωρημένοι Άγγλοι έχουν αρχίσει να μιλάνε για τρομοκρατική επίθεση, τη στιγμή που το ελικόπτερο (μέσα ήταν μόνο ο πιλότος) χτύπησε σε γερανό υπό ανέγερση κτηρίου!! Δείτε τα βίντεο:

ΤΩΡΑ! Συντριβή ελικοπτέρου στο κεντρικό Λονδίνο - Εικόνες και video

Ελικόπτερο συνετρίβη κοντά σε σταθμό του τρένου στο κέντρο του Λονδίνου. Σύμφωνα με το BBC η πυροσβεστική έχει στείλει ισχυρές δυνάμεις στο σημείο. Το Κέντρο Πρώτων Βοηθειών ανακοίνωσε ότι ασθενοφόρα βρίσκονται στον τόπο του συμβάντος. 

Κακλαμάνης: Βλέπω ίχνη αλαζονείας στον Στουρνάρα (βίντεο)

«Παρακολουθούσα τη συνέντευξη Στουρνάρα στην κρατική τηλεόραση και νόμιζα ότι βρίσκομαι σε άλλη χώρα» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης στην πρωινή εκπομπή του Mega και πρόσθεσε:

To Kατάρ άλλαξε γνώμη, δεν θέλει το Ελληνικό

Μετά τον ντόρο που προκάλεσε τον τελευταίο χρόνο το ενδιαφέρον επενδυτών από το Κατάρ για τη δημοπράτηση του Ελληνικού, τελικά η εταιρεία δεν θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, η Qatari Diar, θυγατρικη της Qatar Investment Authority...

Στο κενό οι έρευνα για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν και ξαναεξετάζουν όλα τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι δράστες μετά το χτύπημα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού, αφού έως τώρα δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους και οι φόβοι για ένα πιο εντυπωσιακό και σκληρό χτύπημα αυξάνονται.

Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποκηρύξει τις αριστερίστικες λογικές (βίντεο)

«Οι τρομοκρατικές οργανώσεις δεν είναι δημιούργημα της κρίσης», σημειώνει η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην κρατική τηλεόραση για το θέμα των τελευταίων κρουσμάτων βίας.

Για το θέμα, η βουλευτής της ΝΔ, δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποκηρύξει τις αριστερίστικες λογικές».


«Έπαθα κατάθλιψη και δεν ήθελα να βλέπω μπροστά μου τον άντρα μου», δηλώνει Ελληνίδα παρουσιάστρια

Για την επιλόχειο κατάθλιψη από την οποία βρέθηκε να πάσχει και πως αυτή προκάλεσε κρίση στην σχέση της με τον συντροφό της μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη στα πλαίσια τηλεοπτικής της εμφάνισης.

Ρουπακιώτης: Είμαι δισέγγονος του Τσολάκογλου (βίντεο)


Με καυστική διάθεση παρουσιάστηκε πρωί-πρωί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, για όσα ακούγονται και λέγονται στη Βουλή, τονίζοντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ότι «είμαι ένας δισέγγονος του Τσολάκογλου, ένας μνημονιακός υπουργός που θέλει να πουλήσει τη χώρα».

Δείτε το βίντεο από το Mega.

Οι “νοικοκυραίοι” του ΣΥΡΙΖΑ

«Είμαστε κι εμείς νοικοκυραίοι όμως. Απευθυνόμαστε και ασχολούμαστε κυρίως με τα προβλήματα της μεσαίας τάξης». Αυτό δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας (11/01/13 στον Real Fm) στην προσπάθειά του να αποποιηθεί τις ευθύνες του ιδίου και του κόμματος του για την εξτρεμιστική δράση των «μικρών ομάδων πιτσιρικάδων μπαχαλάκηδων», όπως ο ίδιος τους αποκάλεσε. Είναι φανερό ότι ο κ. Τσίπρας, φάσκει και αντιφάσκει. Ξέρει, άλλωστε, ότι ένας νοικοκύρης δεν:

Δίκτυο «F@ck Angela Merkel» στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

«Τόσο ξεδιάντροπη είναι η ονομασία ενός δικτύου WLAN στο αεροδρόμιο της Αθήνας».

‘Έτσι ξεκινάει ένα ακόμα ποιοτικότατο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας BILD που δίνει έκταση (όπως δίνουν και οι δικοί μας Τράγκες έκταση σε ανάλογα περιστατικά) στην … δυσάρεστη εμπειρία ενός κάτοικου της Γερμανίας ελληνικής καταγωγής, ο οποίος εξοργίστηκε από την ονομασία που είχε δοθεί σε δίκτυο WLAN καθώς επέστρεφε μέσω του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος προς Ντίσελντορφ.

Ιδού το δημοσίευμα μεταφρασμένο:

Παπανδρέου: "Ο Σαμαράς εκμεταλλεύτηκε τον πόνο του λαού"... ενώ εσύ το 2009 δεν...

Με πληροφορίες από την ιστορία της οικογένειας Παπανδρέου ξεκινάει το άρθρο του για τον Γ. Παπανδρέου ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Oregonian, Richard Read. Ο δημοσιογράφος κάνει αναφορά στη γνωριμία του Γ. Παπανδρέου με τον Αντ. Σαμαρά από τα φοιτητικά τους χρόνια, ενώ στη συνέχεια παραθέτει τη συνέντευξη που πήρε τηλεφωνικά από τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας. 

Φαήλος σε Τσίπρα: Καλά τα άνθη στην Λούξεμπουργκ αλλά μάζεψε τους υβριστές Σκουρλέτηδες

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού, Φαήλος Κρανιδιώτης, καλώντας τον να «μαζέψει» τους «συκοφάντες» και «υβριστές της Κεντροδεξιάς».

Τετ-α-τετ Σαμαρά με Ντόρα

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση θα έχουμε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα υποδέχεται τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ζαν-Κλοντ Μινιόν, ο οποίος θα συνοδεύεται από τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Βαρουφάκης σε Παπανδρέου: Οποιοσδήποτε θα ήταν καλύτερος από σένα

«Ο Γ. Παπανδρέου δεν ήταν εις θέσιν να οργανώσει τίποτα. Όταν έχασε τις εκλογές του 2007, του έστειλα επιστολή όπου του εξηγούσα γιατί δεν μπορούσα να τον υποστηρίξω ποτέ ξανά. Του είπα ότι οποιοσδήποτε άλλος θα ήταν καλύτερος στη θέση του προέδρου. Ο οποιοσδήποτε!».