19 Ιανουαρίου 2013

Γιατί ο Καραμανλής ψήφισε στην κάλπη για παραπομπή Παπανδρέου

Για πρώτη φορά ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής διαφοροποιήθηκε από την επίσημη κομματική γραμμή της ΝΔ και δεν ψήφισε μόνο για παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου (όπως έκανε ο Αντώνης Σαμαράς) αλλά ψήφισε και στην κάλπη εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

Θα απαντήσει ο Βενιζέλος;

Στο θέμα των εγγράφων που διατηρεί στο αρχείο του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, από τη θητεία του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του δεν έχουν απαντήσει ακόμα από πού πηγάζει το δικαίωμά τους να κρατούν στα συρτάρια τους, σεντούκια τους ή όπου αλλού, αντίγραφα απόρρητων εγγράφων υψηλής διαβάθμισης» σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου και τίθεται το ερώτημα:

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

Διαβάστε το παρακάτω και ΦΡΙΞΤΕ. Νομίζω ότι ο κόμπος έφθασε στο χτένι και σε λίγο θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Όλα δεν είναι μαύρα ,η,άσπρα.Υπάρχουν και τα γκρίζα.Δεν γίνεται να πληρώνουν μόνο οι ΜΑΛΑΚ@Σ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Διαβάστε:

Πρωτοσέλιδα της Κυριακής

Δείτε τα:

Bundesliga 18η αγωνιστική

Παρασκευή
Σάλκε - Ανόβερο 5-4 (44' Φαρφάν, 49' Ντράξλερ, 64' Χέγκερ, 67' Μάρικα, 88' Χόλτμπι / 55' Πίντο, 59' και 68' Χούστι, 92' Ντιούφ)

Σάββατο...

Ο παλαιοημερολογίτης Καμμένος γιόρτασε σήμερα τα Θεοφάνεια στον Πειραιά (φώτο και βίντεο)

Σήμερα γιορτάζουν τα Θεοφάνεια όσοι ακολουθούν το παλαιό ημερολόγιο. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος είναι γνωστός παλαιοημερολογίτης (απορία προκαλεί το γιατί δεν το παραδέχεται... δεν είναι αρρώστια,  ούτε έγκλημα... είναι απλά μια αναχρονιστική ιδιομορφία) και υποστηρικτής των μοναχών της Μ Εσφιγμένου του Αγ. Όρους, έδωσε το "παρών" στον εορτασμό των Θεοφανείων που έγινε στον Πειραιά. Δείτε τη φώτο:

Asteras Tripolis - PAOK Live Stream (Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Όλγα: Κάποιοι δεν θέλουν να συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στο “Βήμα Fm” η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η Υπουργός Τουρισμού μίλησε για τις προοπτικές που διανοίγονται το τρέχον έτος για τον τομέα του τουρισμού, που αποτελεί κρίσιμη και καθοριστική παράμετρο για τη συνολική πορεία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική επικαιρότητα, με την αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων και τα κρούσματα βίας τα οποία πυκνώνουν επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα.

Καλοφάγωτα ρε ξεφτίλες! Δείτε ποιοι της ΝΔ διόρισαν στην Βουλή τις γυναίκες τους!!


Ως μετακλητή υπάλληλος του Κοινοβουλίου έχει προσληφθεί από το 2009 η σύζυγος του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, Άρτεμις Πάνου ενώ οργανική θέση στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει η σύζυγός του...

Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στο ρατσιστικό συλλαλητήριο των ισλαμιστών εναντίον των ελλήνων;

Σε εξέλιξη η αντιρατσιστική πορεία στο κέντρο με κατεύθυνση το Σύνταγμα, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία

Με τίτλο «Αθήνα, πόλη αντιφασιστική» ήδη από τις 14:00 δήμοι και φορείς διαδηλώνουν ενάντια στον ρατσισμό.

Λούλης: "Η κυβέρνηση δεν πάει μακριά"... ρε άι φτυσ' τα μπούτια σου, γελοίε

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν πρόκειται να μακροημερεύσει στην εξουσία, λόγω της δύσκολης καθημερινότητας που καλείται να διαχειριστεί, αλλά και εξαιτίας της απροθυμίας του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς να έχουν ενεργό συμμετοχή με πολιτικά στελέχη τους, διατυπώνει στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο Γιάννης Λούλης.

Ο Ι.Βαρβιτσιώτης μιλάει για «γκάφα» Βενιζέλου για τα αμυντικά σχέδια και τον καλύπτει

Την εκτίμηση ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει στην κατοχή του τα αμυντικά σχέδια της χώρας εξέφρασε στον Real fm 97.8 ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ εξήγησε ότι ήταν μία «ατυχής υπερβολή» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή.

Ποιες αποδείξεις πρέπει να μαζεύουν οι μισθωτοί-συνταξιούχοι

Νέο πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στους φορολογούμενους οι αλλαγές για τη συλλογή των αποδείξεων, καθώς κανένας δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει το πρόστιμο του έξτρα φόρου που θα φτάνει το 22%.

Στογιάκοβιτς: "Δεν το περίμενε κανείς εκείνο το διπλό"

Για την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ (πρέπει να ήταν την άνοιξη του 1997) στην έδρα του Παναθηναϊκού μίλησε ο Πέτζα Στογιάκοβιτς. "Δεν το περίμενε κανείς εκείνο το διπλό", ήταν τα πρώτα λόγια του Πέτζα Στογιάκοβιτς στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" και πρόσθεσε:

Τίτλοι τέλους για τον Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό

Σύντομη ήταν η θητεία του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα, η διοίκηση αποφάσισε την άμεση αντικατάσταση του Πορτογάλου τεχνικού και μένει μόνο η ανακοίνωση του «διαζυγίου», κατι που σημαίνει ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης θα βρίσκεται στον πάγκο για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.

«Λύγισε» ο Αρμστρονγκ (βίντεο)

Ο Λανς Αρμστρονγκ λυγίζει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό όταν αποκαλύπτει πως παραδέχτηκε στον γιο του Λουκ, πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών ζητώντας του μάλιστα να σταματήσει να τον υπερασπίζεται.

Ελεύθερος σκοπευτής σκοτώνει μπροστά στην κάμερα δημοσιογράφο στη Συρία (Video)

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου και δείχνει ένα δημοσιογράφο στη Συρία να πέφτει νεκρός από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή την ώρα που κάνει το ρεπορτάζ. Μάλιστα την δολοφονία την κατέγραψε ο συνεργάτης του κάμεραμαν.

Ο ορισμός της ξεφτίλας!!! Η «ιερή» πισίνα σε σχήμα τρούλου στη βίλα του Ιερώνυμου[εικόνα]

Δίπλα στη θάλασσα ,σε ένα μικρό οικισμό της Βοιωτίας, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος (στη φώτο ναζάκια με Τσίπρα και Δούρου) έχει χτίσει εδώ και χρόνια το ησυχαστήριο του στο οποίο περνά πολλές ημέρες του καλοκαιριού.

Τρόικα: Μειώστε 30% τις αμοιβές στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και δεν θα απολυθεί κανείς

Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον των εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο βρίσκεται σε εξέλιξη με τη συμμετοχή της διοίκησης του ΤΤ και των συνδικαλιστών.

Για πρώτη φορά στα χρονικά σε μία χώρα που βρίσκεται σε πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης οι Τροϊκανοί δέχονται...

Δημοσκόπηση VPRC: Νέα ανατροπή της ΝΔ που ισοφάρισε διαφορά 5% πριν ένα μήνα!!

Στη δημοσκόπηση της ΣΥΡΙΖΟειταιρίας VPRC για την "Εφημερίδα των Συντακτών", ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνουν 29,5% ενώ πριν 1,5 μήνα η διαφορά ήταν στο 5%! Η ΝΔ κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό της κατά...

Μυστήριο με βουλευτή της αντιπολίτευσης που συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών!!

Το συγκεκριμένο πρόσωπο θεωρήθηκε στον πολιτικό χώρο του εξ αρχής ως «ξένο σώμα», το οποίο όμως εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια χάρη στα εύσημα και στην εύνοια που του έχει δείξει επιχειρηματίας – χορηγός του κόμματος.

Ο βορειοελλαδίτης βουλευτής υποστηρίζει σε παρέες...

Βρούτσης: Από το 2014 εισφορές και συντάξεις θα υπολογίζονται με ενιαίο τρόπο

Την οικονομική και διοικητική ενοποίηση όλων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, με ενιαίο τρόπο υπολογισμού εισφορών και συντάξεων, από τον επόμενο χρόνο προαναγγέλλει ο υπουργός Εργασίας Γ.Βρούτσης σε συνέντευξή του στην Ημερησία του Σαββάτου.

Αλγερία: Εισβολή στρατού και λήξη ομηρίας-Νεκροί οι 11 ισλαμοφασίστες αλλά και 7 όμηροι

[Πριν από λίγο οι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις της ΒΡ και εκτέλεσαν τους 11 ισλαμιστές τρομοκράτες-Κατά την ανταλλαγή πυρών σκοτώθηκαν και 7 όμηροι]

Οι ισλαμιστές μαχητές έχουν περικυκλωθεί από ειδικές δυνάμεις της Αλγερίας σε περιοχή των εγκαταστάσεων εξόρυξης φυσικού αερίου της ΒΡ, ενώ φαίνεται ότι κρατούν μια μικρή ομάδα ομήρων ζητώντας διαπραγματεύσεις.

Επέστρεψε στην "καταγγελία" του μνημονίου ο Τσίπρας... θα το πει και στις ΗΠΑ που θα πάει;

«H κυβέρνηση της Αριστεράς θα καταγγείλει το Μνημόνιο». Αυτή είναι η δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο», καθώς όπως δηλώνει αυτό έχει αποτύχει.

Σοβαρευτείτε!!"Ψάχνουν τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής"... Το ΠΑΣΟΚ που τα πήρε από τη Siemens και με τους άλλους χρωστάει και της Μιχαλούς;;

Το ενδεχόμενο “κρυφών χρηματοδοτήσεων” προς τη Χρυσή Αυγή εξετάζει, σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” η κυβέρνηση, και για τον λόγο αυτό βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία ειδικού τμήματος του ΣΔΟΕ, που θα ασχολείται κατ’ αποκλειστικότητα με τα οικονομικά των κομμάτων, πέραν των κονδυλίων που προέρχονται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ο Μιχελάκης υποψήφιος στη Β’ Αθηνών

Την επιθυμία του να είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, εκφράζει μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” ο Γιάννης Μιχελάκης.

Νέα στοιχεία για τη λίστα Λαγκάρντ - Πολλαπλές οι αντιγραφές των αρχείων

Νέα στοιχεία για τις πολλαπλές αντιγραφές του πρωτότυπου USB stick αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διαβίβασαν προχθές στη Βουλή οι οικονομικοί εισαγγελείς. Πολλαπλές αντιγραφές του πρωτότυπου usb stick καταγράφονται στα έγγραφα των οικονομικών εισαγγελέων που διαβιβάστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.

O Αλαφούζος αγόρασε το κανάλι με 400.000 ευρώ

Τη στιγμή που ο κ.Ιωάννης Αλαφούζος μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ (πρώην Seven X) εμφανίζεται λάβρος κατά της πώλησης του 902, τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», σήμερα αποκαλύπτουν τη συμβολαιογραφική πράξη της αγοραπωλησίας του Seven X, από την οποία καταδεικνύεται ότι το αφεντικό του καναλιού του Νέου Φαλήρου όχι μόνο είναι εκτεθειμένο, αλλά δεν «δικαιούται διά να ομιλεί», όπως έλεγε ο αείμνηστος Μένιος Κουτσόγιωργας.

Τραγική απάντηση βορειοηπειρώτη υπουργού για το «τσάμικο ψήφισμα»: Ο,τι πει το κόμμα μου! [ΒΙΝΤΕΟ]

Τραγική η απάντηση του Σπύρου Ξέρα σε ερώτηση για το «τσάμικο ψήφισμα»!

Μιλώντας στην εκπομπή «5 ερωτήσεις από τον Μπαμπαράμο» σχετικά με το «τσάμικο ψήφισμα» ο κ. Ξέρας δήλωσε:

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Βίντεο: Επίθεση Καμμένου στη Μέρκελ

Όλα τα μέσα χρησιμοποιεί ο Πάνος Καμμένος προκειμένου να επιτεθεί στη Μέρκελ... Δείτε την τελευταία προσπάθειά του να πλήξει τη Μέρκελ πάνω από το Βερολίνο:

Όσο γινόταν ντόρος με την προανακριτική, κάποιοι διόριζαν κόσμο...

Ξέρετε τι συμβαίνει όταν οι πάντες στη Βουλή έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη συζήτηση και στην ψηφοφορία για τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής; Διορίζουν! Καθ' ότι «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται» ορισμένοι βρήκαν το κατάλληλο τάιμινγκ, εκεί που δεν τους πρόσεχε κανείς, για να επιδοθούν στο προσφιλές τους σπορ, που δεν είναι άλλο από το να... διορίζουν. Πρώτος απ' όλους ο αποκαλούμενος από τους οπαδούς του (και τη σύζυγό του) «αρχηγός», της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Στουρνάρας, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ

Δεν πρόλαβε καλά καλά να πάρει την ελληνική ιθαγένεια και να αποκτήσει και ελληνικό διαβατήριο ο ομογενής κ. Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος του ΠΑΟΚ και προσωπικός φίλος του ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, και να σου στον κ. Ι. Στουρνάρα ζητώντας ρύθμιση χρεών για την ποδοσφαιρική ομάδα. Μαζί του και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου: «Δεν πιστεύω να είσαι Ολυμπιακός, όπως ο κ. Σαμαράς, γιατί να ξέρεις, εγώ θα πάρω το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό», είπε με το καλημέρα και με εντυπωσιακή άνεση ο κ. Σαββίδης στον κ. Στουρνάρα.

Ο υπουργός Οικονομικών με το γνωστό χαμόγελό του τον καθησύχασε:

Επιστολή επιτροπής κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα προς Καμίνη

Προς Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη
Κοιν: Μέλη Δ.Σ. Δήμου Αθηναίων, Βουλευτές Α΄ Αθηνών

Αφορά: 21-12-2012: Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Αθηναίων - "19 Γενάρη, Αθήνα - Πόλη αντιφασιστική"

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, κ. Καμίνη,

Με την παρούσα επιστολή διαμαρτυρόμαστε έντονα για το ότι φέρατε ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ της ΑΘΗΝΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισμα για συγκέντρωση ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ενώ δεν έχετε ασχοληθεί σοβαρά επί δύο χρόνια από τότε που εκλεγήκατε με τα Νο 1 προβλήματα της Αθήνας: την εγκληματικότητα, την παράνομη μετανάστευση, το παρεμπόριο, την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, την καταστροφή του οικιστικού περιβάλλοντος. Μήπως έχετε ξεχάσει ότι είσαστε ΔΗΜΑΡΧΟΣ της ΑΘΗΝΑΣ και όχι των παράνομων ή «νόμιμων» μεταναστών, ούτε των παρατάξεων που σας ψήφισαν;

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πλήρη ανατροπή και ισοπαλία με κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ.... και ΑΕροψεκασμένων εννοείται

Το Σάββατο θα δει το φως της δημοσιότητας μία νέα δημοσκόπηση, για την εφημερίδα "Επενδυτής". Η δημοσκόπηση δείχνει ισοπαλία επί της ουσίας για ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία κάτι που ισοδυναμεί με την απόλυτη ανατροπή από πλευράς ΝΔ καθώς σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας πριν 5 εβομάδες ο ΣΥΡΙΖΑ προηγούνταν με 2,2%!.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα "Επενδυτής" στην πρόθεση ψήφου, χωρίς αναγωγή,...