20 Ιανουαρίου 2013

Δείτε τι ζητάει για να...του κάτσει

O νεαρός ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του, λέγοντας ότι η κοπέλα δίπλα του, του υποσχέθηκε ότι...

Οι ινστρούχτορες της Αυγής κρύβουν απ' τα πρόβατα της συνάντηση Τσίπρα-ΔΝΤ...

Μούγγα στη στρούγγα για να μην προβληματστούν τα πρόβατα, για τη συνάντηση Τσίπρα με το ΔΝΤ (με τον υποδιευθυντή αν δεν κάνω λάθος)... αντίθετα διθύραμβοι για το Ινστιτούτο Λέβυ που είναι σύμβουλος της ακμάζουσας Αργεντινής. Δείτε πως παραπλανούν τα πρόβατα:
O ΣΥΡΙΖΑ (καβάλα στο καλάμι) στις ΗΠΑ: Then we take Manhattan... first we take Berlin*

Νέο «χτύπημα» περιμένει η Αντιτρομοκρατική-Μεταμφιεσμένοι οι δράστες

Δεδομένου ότι καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη για την επίθεση στο Mall, η Αντιτρομοκρατική εκφράζει φόβους ότι ίσως επίκειται και νέο τρομοκρατικό χτύπημα.

Πανηγυρίζει ο Βούτσης: Ευτυχώς δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κυβέρνηση της Αριστεράς... οπότε μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε

Την άποψη ότι δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμη οι πολιτικοί συσχετισμοί που θα ευνοούσαν μια αλλαγή πολιτικής με κορμό τη Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Βούτσης, τονίζοντας ότι το ίδιο ισχύει για όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου.

Οι τέσσερις μέρες του Α. Τσίπρα στις ΗΠΑ

Με αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με μέλη του Κογκρέσου, ακαδημαϊκούς και αναλυτές θα συναντηθεί σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, από τις 22 μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.

Τα οικογενειακά ταξίδια των βουλευτών στο εξωτερικό...κερασμένα από τη Βουλή!

Σχεδόν 5,5 εκατομμύρια ευρώ έχουν κοστίσει στον προϋπολογισμό του Κοινοβουλίου την τετραετία 2009-012 τα ταξίδια των βουλευτών στο εξωτερικό σε πολλά από τα οποία συνοδεύονταν από τις συζύγους τους μετατρέποντας τις αποστολές σε...ταξιδάκια αναψυχής!

Τούρκος πρέσβης: Aντίθετος με κάθε μονομερή ενέργεια ανακήρυξης

H Tουρκία είναι αντίθετη με κάθε μονομερή ενέργεια ανακήρυξης ΑΟΖ, δηλώνει σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Kerim Uras, προσθέτοντας ότι αυτή είναι η προσέγγιση του διεθνούς δικαίου.

Ισοπαλία στην Κάτω Σαξωνία

Εκλογές έγιναν σήμερα στο κρατίδιο της Κάτω Σαξωνίας (Αννόβερο) στη Γερμανία. Ψήφισαν 6,1 εκ άτομα και η πρώτη πρόγνωση των καναλιών είναι:

ΒΙΝΤΕΟ-Το χρονικό της έκρηξης

Η έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί στο Mall όπως ήταν φυσικό μονοπωλεί την επικαιρότητα. Είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσει και τις επόμενες μέρες, καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία στις αρχές μετά από ένα τέτοιο τρομοκρατικό χτύπημα.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Η κόρη του Λαλιώτη στο Twitter για την έκρηξη στο Mall

Η κόρη του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη, Νίκη, χρησιμοποιεί συχνά τα social media για να καταθέσει μια άποψη, ή να σχολιάσει ένα γεγονός.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή έκρηξη στο Mall, ως κορύφωση της έξαρσης της βίας στη χώρα μας, και κλιμάκωση στα επίπεδα της ακραίας και τυφλής τρομοκρατίας.

Τρεις εκπομπές του κώλ@@ στην ΕΡΤ κόστους 600.000 ευρώ

Τρεις εκπομπές με αντικείμενο τα βιβλία εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. της ΕΡΤ.

Με νέο κύκλο επεισοδίων επιστρέφουν σύντομα,...

Μας έβαλε στο ΔΝΤ με τον ΓΑΠ και τώρα εκφράζει τη δυσφορία του

Αφού πρώτα μας έριξε μαζί με τον Γιώργο στην σφιχτή αγκαλιά του ΔΝΤ, τώρα εκφράζει δυσφορία για την έκθεση.. συμφωνώντας!!

«Οι επιλογές των Ελλήνων πολιτών αφορά τους ίδιους και μόνον αυτούς» δηλώνει...

Αίγυπτος: Φυλακή οικογένεια που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό

Ποινικό δικαστήριο της Αιγύπτου καταδίκασε μια μητέρα και τα επτά παιδιά της στην πόλη Beni Suef, σε 15 χρόνια φυλάκιση επειδή εγκατέλειψαν το Ισλάμ και ασπάστηκαν το Χριστιανισμό. Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης επτά άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση με πέντε χρόνια φυλάκιση.

Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο γήπεδο «Καραϊσκάκης»

Ανησυχία και στον Πειραιά όταν άγνωστοι τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και προειδοποίησαν για έκρηξη βόμβας στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου διεξάγεται ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μέσα σε χύτρα ταχύτητας ήταν η βόμβα που εξερράγη στο Mall

Σημαντικό εύρημα από τους πυροτεχνουργούς της ΕΛΑΣ φωτογραφίζει την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς η βόμβα που εξερράγη στο Mall ήταν τοποθετημένο μέσα σε χύτρα ταχύτητας πρακτική που χρησιμοποιούσε κατά κόρον η εν λόγω οργάνωση.

Ο σκατόψυχος της χρονιάς!

Δείτε τι γράφει (με αφορμή το φόνο του πακιστανού από τους μαλάκ@@) ο αναρχοναζιστής που περνιέται και για "αντιφασίστας":

Τι θα γίνει ρε παιδιά με την αντιγραφή; (Μία απάντηση στο Βήμα)

Στην online σελίδα της εφημερίδας "Το ΒΗΜΑ" γράφτηκε χθες ένα άρθρο που στην ουσία παραπονιούνται μερικώς δικαιολογημένα ότι κάποιοι πειρατές τους κλέβουν την δουλειά τους και την οικειοποιούνται σε blogs και σε site. Ρωτάει μάλιστα "Τι θα γίνει ρε παιδιά με την αντιγραφή;"

ΒΙΝΤΕΟ: Τι είπε ο Στουρνάρας για την...πώλησή μας και σε Τούρκους! Η κυβέρνηση τι λέει;

Ο αρνητικός και εχθρικός τρόπος με τον οποίο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αντιμετωπίζει οτιδήποτε έχει σχέση με την Εθνική Άμυνα και τους στρατιωτικούς έχει εξηγηθεί από τον έντονο ...αντιμιλιταρισμό του.

Φωνάζουν οι εργαζόμενοι του Αδέσμευτου Τύπου για το φέσι που τους έκατσε ο Ρίζος: Μνημείο ανηθικότητας η συνεργασία του με τον «Ελεύθερο Τύπο»

Νέο ψήφισμα με σκληρές εκφράσης κατά του πρώην εκδότη τους, Δημήτρη Ρίζου, εξέδωσαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Αδέσμευτου Τύπου, με αφορμή τη συνεργασία του πρώτου με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Έτσι χτύπησαν οι βομβιστές στο «Mall»

Για επίθεση μεγάλου ρίσκου, που χρειάζεται άτομα με γνώσεις στα εκρηκτικά και εμπειρία στο αντάρτικο πόλης, κάνουν λόγο οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής.

Μυστική δημοσκόπηση του Μαξίμου δίνει πρωτιά στη ΝΔ


''Η κυβέρνηση όχι απλώς σταθεροποιείται, αλλά και κερδίζει έδαφος έναντι του ΣΥΡΙΖΑ'' επισήμανε ο Αντώνης Σαμαράς στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη κατά τη σύσκεψη των αρχηγών, παρουσιάζοντάς τους μυστική δημοσκόπηση για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου.

Όταν τα τοπωνύμια της Βορείου Ηπείρου τα «μπερδεύουν» οι Ελλαδίτες καθηγητές

Πολλές φορές γίνονται αναφορές σε προσπάθειες μερικών αλβανών ιστορικών ή συγγραφέων που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την ιστορική αλήθεια ή και την πολιτιστική μας παράδοση. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις αλλοίωσης των τοπωνυμιών, αλλά ακόμα και των ονομάτων μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πάντα με τα σχολικά κείμενα των βορειοηπειρωτόπουλων που σπουδάζουν σε ελληνικά σχολεία στις πατρογονικές τους εστίες.

Απίστευτο αφιέρωμα: Τα Έργα τα Μεγάλα - Τα Λόγια τα Μικρά

Απολαύστε ένα ποτ-πουρί, ένα κολλάζ από ποικίλα ετερόκλητα πράγματα. Φαινομενικά ετερόκλητα γιατί, όπως σε κάθε κολλάζ, υπάρχει ένας κρυφός, Παράξενος Ελκυστής, ένας "σκελετός" που υποστηρίζει τα φαινόμενα. Και τα φαινόμενα είναι αυτά που λέει η λέξη, δηλαδή αυτά που «φαίνονται».

Ανακοίνωση του The Mall Athens για την έκρηξη

Στοιχεία για τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν μετά τη λήψη της προειδοποίησης για την εκκένωση του εμπορικού κέντρου δίνει με ανακοίνωσή του το The Mall Athens, σημειώνοντας πως ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ρωσική Στρατιωτική Άσκηση με βολές S-300 από 21/1 στην Κύπρο

Μεγάλη αεροναυτική άσκηση στην Ανατολική Μεσόγειο, ακριβώς κάτω από το οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ, θα πραγματοποιήσει, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ, το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας.

ΥΦΥΠΕΞ Κ. Τσιάρας για την ΑΟΖ Ελλάδας-Αλβανίας

«Η θέσπιση ΑΟΖ στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο αποτελεί κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο η χώρα μας θα ασκήσει στον κατάλληλο χρόνο συνεκτιμώντας τις γενικότερες συνθήκες καθώς και τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με τις όμορες χώρες» απάντησε ο υφυπουργός Εξωτερικών σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κ. Χρήστου Παππά προς τον υπουργό Εξωτερικών, σχετικά με την οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας και την αντίδραση της Ελλάδας στις προκλητικές δηλώσεις Αλβανών πολιτικών περί «Τσαμουριάς».

Project:«Τούρκος Υπερ-Στρατιώτης του Μέλλοντος»

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Άγκυρα.
Γραφείο Προωθημένων Αμυντικών Ερευνών.


- Πότε έρχονται οι καινούριοι Ταγματάρχα Τουργκούτ;
- Σε έξι μήνες Στρατηγέ μου.
- Πόσους περιμένουμε αυτή τη φορά;
- Περίπου στους τριάντα.

Ο δανειστής του Ανδρέα πάντρεψε τον γιο του και το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί

Στο γάμο του Φάντι Χάλαγκ, γιου του Λιβανέζου επιχειρηματία Τζορτζ Χάλαγκ, παρευρέθησαν και πολιτικά πρόσωπα από το βαθύ ΠΑΣΟΚ αλλά και προσωπικότητες από το ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Τζορτζ Χάλαγκ, γνωστός από την υπόθεση...

Μόνο ο Ζαρντίμ έφταιγε για το χάλι;

Ο Ολυμπιακός δε βλέπεται από την αρχή της σαιζόν αλλά για αυτό δεν ευθύνεται μόνο ο Πορτογάλος τεχνικός... Γιατί δεν μοιράζουν πρόστιμα στους αδιάφορους ποδοσφαιριστές; Φταίνε ή δεν φταίνε και αυτοί;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Οι επιθέσεις σε ΝΔ και "Mall" συνδέονται

Τι αναφέρει η αστυνομία για τη σύνδεση των δύο επιθέσεων

Η επίθεση στο εμπορικό κέντρο με την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας συνδέονται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Εισαγγελική εντολή για άνοιγμα λογαριασμών των εμπλεκόμενων στη λίστα Λαγκάρντ

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης διέταξαν το άνοιγμα των λογαριασμών σε ελληνικές τράπεζες όσων εμφανίζονται στη λίστα Λαγκάρντ.

Le Monde: Κονφερασιέ ο Παπανδρέου, σύμβολο του νεποτισμού μιας πολιτικής ελίτ

Παριάς που έγινε κονφερανσιέ o Γιώργος Παπανδρέου, γράφει η Le Monde στο ίσως πιο σκληρό άρθρο που έχει γραφτεί ως τώρα στο διεθνή τύπο για τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό.

Διευκρινίσεις για την Ελιά του Πλάτωνα

Διευκρινίσεις για την Ελιά του Πλάτωνα μετά τις καταγγελίες πως άγνωστοι έκοψαν τη ρίζα για καυσόξυλα έδωσε η Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς:

"Το ελαιόδεντρο, το λεγόμενο "Ιερή Ελιά του Πλάτωνα", το οποίο βρισκόταν έως...

Έκρηξη βόμβας στο Mall στο Μαρούσι

Έκρηξη στο πάρκινγκ του The Mall στο Μαρούσι συνέβη πριν από λίγα λεπτά. Άγνωστοι τηλεφώνησαν σε δύο διαφορετικά ΜΜΕ και είπαν ότι σε λίγα λεπτά θα γίνει έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού.

Ένας δορυφόρος στη NASA με ελληνική σφραγίδα

Δέκα εξειδικευμένοι επιστήμονες στη ρομποτική, στα ηλεκτρονικά, στο software και στη επικοινωνία ηλικίας έως 25 χρόνων συνέστησαν μια διεπιστημονική ομάδα που ετοιμάζει την κατασκευή και εκτόξευσή του.

Δε μας χέζετ@ ρε νταλαροειδή; Λοβέρδος: "ΓΑΠ–Παπ μας πήγαν με το ζόρι στο ΔΝΤ"... ΓΑΠ: "Αντρέα, κρίμα να κάνεις ρήξη με ψέμματα" (βίντεο)

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό ανάβουν οι δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός και νυν επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ΡΙΚΣΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Η άλλη όψη» της ΝΕΤ, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν σχέδιο και μας πήγαν με το ζόρι στο ΔΝΤ.

Οι Τουρκοκύπριοι ιδρύουν κόμμα στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας

του Ανδρέα Σταυρίδη*

Η είδηση έσκασε μεν σαν βόμβα, αλλά ήταν αναμενόμενη οι λόγοι δε, δύο και απλοί:


  • Η πολιτικά , καταστροφική, επιλογή της μονόδρομης επαναπροσέγγισης, χωρίς προαπαιτούμενα, αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων και των εποίκων και
  • Η διαχρονική έλλειψη εθνικής στρατηγικής και συναίνεσης, η οποία υποβοηθά από το 1960 , την εκπόνηση και εφαρμογή των Βρετανοτουρκικών, δόλιων σχεδίων

Προκύπτουν, λόγω αυτής της ενέργειας των Τουρκοκυπρίων , πελώρια ερωτήματα που βασανίζουν τον κάθε εθνικά υγιή, νου και εξηγούμαι

Εκατό γκολ ο Σαμαράς στο εξωτερικό!

Ο Γιώργος Σαμαράς σκόραρε στη νίκη 4-1 της Σέλτικ με την Χαρτς και έφτασε τα 100 γκολ σε συλλογικό επίπεδο με Χέρενφεν, Μάντσεστερ Σίτι και τους Κέλτες!

Η παρουσία του στη Σέλτικ τα τελευταία χρόνια είναι...

Σταϊκούρας: "Η γυναίκα μου δεν είναι διορισμένη στη Βουλή, είναι επιστημονική συνεργάτιδα"... ε και; Αλλάζει κάτι στο ρουσφέτι;

Τη διευκρίνιση ότι η σύζυγός του είναι επιστημονική συνεργάτιδα του ευρωβουλευτή Ιωάννη Τσουκαλά έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα.