21 Ιανουαρίου 2013

Παντρεύτηκε τον μαθητή της που "αποπλάνησε" για να γλυτώσει τη φυλακή

Να παντρευτεί τον μαθητή της "αναγκάστηκε" μια 42χρονη καθηγήτρια η οποία είχε συλληφθεί με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο Κώστας διαγωνίζεται πάντα με τους καλύτερους... Σουδανούς, Πακιστανούς, Αιγύπτιους, Τυνήσιους κ.ά. προοδευμένους

Άλλο ένα βραβείο της παγκόσμιας αριστερής θολοκουλτούρας ετοιμάζεται να μαζέψει ο Κώστας Βαξεβάνης της Ρένας του ΣΥΡΙΖΑ. Διεθνές βραβείο λογοκρισίας για τη δίκη εναντίον του μετά τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ, από ένα ίδρυμα που μόνο οι υποψηφιότητες δείχνουν τον προσανατολισμό του που αποδεικνύεται και από το ότι το σπονσοράρει η φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η Guardian. Ο Βαξεβάνης θα διαγωνιστεί για το βραβείο και πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος που οι υπόλοιποι είναι από τον τρίτο κόσμο...

Ο ηλίθιος φυσικά θα πεί...

Η φώτο του Ομπάμα που κάνει θραύση

Πρόκειται για gif (κινούμενη εικόνα) που δείχνει τον Ομπάμα να σταματάει για να ξαναδεί το πλήθος που παρακολούθησε την ορκομωσία του και να λέει:

Αχαϊα: Πρόκληση τεχνητής χιονοστιβάδας με έκρηξη - Δείτε το βίντεο!

Δείτε τα όσα έγιναν στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων...

Μεγάλες ποσότητες χιονιού έπεσαν στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων τις προηγούμενες ημέρες και η διοίκηση έλαβε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να μην υπάρξουν απρόοπτα.

Σε αυτό τα πλαίσιο προκάλεσε με έκρηξη, τεχνητές χιονοστιβάδες ,αποφορτίζοντας τις επίφοβες πλαγιές. Δείτε το βίντεο του thebest.gr...

Πασίγνωστη μνημονιακή παρουσιάστρια βρίσκεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό...

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο φαίνεται πως βρίσκονται η pασίγνωστη μνημονιακή παρουσιάστρια βρίσκεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό... με γνωστό ΣΥΡΙΖΑίο αθλητικό δημοσιογράφο. Πρόκειται για την...

Αυξήθηκαν τα έσοδα από το πετρέλαιο θέρμανσης

Η μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης όχι μόνον δεν μείωσε τα δημόσια έσοδα, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος σημείωσε μάλιστα πως καταγράφηκε και αύξηση κατά 20% το α’ εικοσαήμερο του Ιανουαρίου, έναντι του αντίστοιχου περυσινού μήνα.

Τα φιλιά στο στόμα Μπάρμπα - Βίσση [βίντεο]

Πολύ χορό, πολύ τραγούδι, αφιερώσεις με νόημα αλλά και φιλιά στο... στόμα σημάδεψαν την επίσκεψη της ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Αννα Βίσση.

Επίθεση Ψυχάρη σε Στουρνάρα για το επίδομα θέρμανσης

Ολομέτωπη επίθεση κατά του απόντα υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε το απόγευμα στη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ψυχάρης, με αφορμή τη συζήτηση ερώτησής του για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Λοβέρδος: Σταματάω εδώ... γιατί η ΠΑΣΟΚική ομερτά, είναι πάνω απ' όλα

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έβαλε τέλος στην κόντρα του με τον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζοντας πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον πρώην πρωθυπουργό.

Νέα δικογραφία για τον Παπακωνσταντίνου στη Βουλή

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για τον πρώην υπουργό Οικονομικών

Δικογραφία κατά του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου διαβίβασε ο Άρειος Πάγος στην Βουλή, με καταγγελίες που αφορούν τους χειρισμούς του κατά την περίοδο που βρισκόταν στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Πόσα "ΕΓΩ" είπε ο Μπένυ; (Μετρημένα!)

Μπορεί να είναι καλός ρήτορας και κάποιοι να λένε ότι έχει ουκ ολίγες φορές δίκιο σε αυτά που λέει, αλλά και πάλι φροντίζει να το χάνει! Ο λόγος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος στις ομιλίες του την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή, αναφέρθηκε ούτε λίγο, ούτε πολύ ....

Η -νέα- πολιτική ανθρωπογεωγραφία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Tα νέα πολιτικά δεδομένα στην συμπρωτεύουσα...

Σημαντικές ανακατατάξεις παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα σε όλα τα πολιτικά επίπεδα στη συμπρωτεύουσα. Καταλύτης υπήρξε η οριστική πτώση του Παναγιώτη Ψωμιάδη που από «Μακεδονάρχης» βαδίζει στην αποστρατεία. Η δεκαετής αυτοκρατορία που είχε χτίσει ο Πανίκας γκρεμίζεται τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο της επαφής του με την κοινωνία. Βεβαίως ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και αναζητεί τρόπο για να διατηρηθεί στο πολιτικό στερέωμα της Βόρειας Ελλάδας.

Άνθρωποι είναι κι οι εισαγγελείς και πρέπει να διασκεδάσουν... να σπάσουν λίγη πλάκα ρε παιδί μου!

Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να πέρνει κανείς στα σοβαρά τις αοριστολογίες του χοιροβοσκού για αποδέσμευση καταθέσεων μεγαλοφοροπαραβατών κ.ά. παπαριές του... Απλά ο εισαγγελέας διέταξε μια έρευνα μπας και σταματήσει να λερώνει κάθε τρεις και λίγο το Facebook


Υπό εισαγγελική διερεύνηση τίθενται οι καταγγελίες του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, περί αποδέσμευσης καταθέσεων φορολογικών παραβατών και «φυγάδευσης» των ποσών στο εξωτερικό.

ΒΙΝΤΕΟ-O...Σκωτσέζος Ροναλντίνιο

Όταν αναφερόμαστε σε Σκωτσέζους ποδοσφαιριστές ξέρουμε ότι δεν έχουν και την καλύτερη τεχνική. Όλοι, όμως, οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις τους. Ο Γκάρι Μακάι Στίβεν της Νταντί Γιουνάιτεντ έκανε μια καταπληκτική ντρίμπλα σε αντίπαλο στο ματς με την Κιλμάρνοκ, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Ροναλντίνιο όταν ήταν στα καλύτερα του.

Αφού φάγαν τα μούτρα τους εδώ, τώρα βάζουν έναν πραγματικό φασίστα να εφαρμόσει το φασισμό... να φιμώσει τη Ζαρούλια

[Το έχουμε ξαναπεί: από τη στιγμή που έχουν λόγο κομμουνιστές πρέπει να έχουν λόγο όλοι...]

Τουλάχιστον δέκα βουλευτές - μέλη της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, από πέντε διαφορετικές εθνικές κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο να διαπιστευθούν στη Συνέλευση, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια και ο Ούγγρος βουλευτής Ταμάς Γκάουντι Ναγκί, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι ανήκουν σε ρατσιστικά πολιτικά κόμματα.

Τα βρήκαν για την προανακριτική

Τελικά τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ θα είναι 13 και όχι 15, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Η απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις του προέδρου της Βουλής με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Οι Τούρκοι θα χαρτογραφούν νόμιμα «ευαίσθητες» περιοχές;

Μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας προκύπτει από τη μίσθωση των μαρίνων σε τουρκικές εταιρείες, καθώς εκτός από τις εγκαταστάσεις για τα σκάφη, οι Τούρκοι επιχειρηματίες θα μπορούν πλέον να διαχειρίζονται και τα ραντάρ υψηλής απόδοσης που βρίσκονται στον ίδιο χώρο και μάλιστα καθόλα νόμιμα.

Ο πράκτορας που «κελάηδησε»

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 ένας ελληνοαμερικανός φοιτητής από την Πενσυλβανία ονόματι Τζον Κυριάκου έκανε το master του στο Πανεπιστήμιο George Washington. Εκεί τον πλησίασε κάποιος πολύ γνωστός καθηγητής και τον έπεισε να ενταχθεί στη CIA, όπου ανήκε κάποτε και ο ίδιος. Για έναν Ευρωπαίο ίσως αυτός ο τρόπος στρατολόγησης να μοιάζει παράξενος, αλλά στην Αμερική συνιστά συνήθη πρακτική. Το πανεπιστημιακό περιβάλλον είναι εκείνο από το οποίο οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ αντλούν τα μελλοντικά στελέχη τους.

Τα Chanel και τα ταγάρια γίνανε μαλλιά-κουβάρια (φώτο)

Σε γενικές γραμμές το ντύσιμο των γυναικών στη Βουλή ακολουθεί τα στερεότυπα ανά πτέρυγα, ενώ το συνολικό dress code τους αντανακλά και πόσο συμπαγή είναι τα κόμματά τους. Ετσι, οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ έχουν γεμάτες τις ντουλάπες τους με ταγέρ, κοστούμια, φορέματα, ακριβές τσάντες και ψηλοτάκουνα, ενώ στις γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ παρατηρείται ανομοιομορφία σε τόσα επίπεδα όσες περίπου είναι και οι Συνιστώσες του.

O Τόρο κουράστηκε, το αντίο του μας κούρασε...

Ο Τόροσιδης ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα για το εξωτερικό και τα συναισθήματα ενός υγιή φιλάθλου δε μπορεί να μην είναι διχασμένα... Καλώς ή κακώς έφυγε;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Εγγυημένο! Αυτοί της κυβέρνησης είναι μαλάκ@@... Το είπε η αριστερά...

Έχουν σκυλιάσει οι αναρχοφασίστες να μας λένε ότι τις βόμβες τις βάζει το παρακράτος. Ο Σαμαράς, ο Μουρούτης, ο Χατζηδάκης... έβαζαν και στα νιάτα τους και ξέρουν... Για τον Δένδια δεν είπαν ακόμα γιατί ήταν άρρωστος χθες... Τελικά έχουν δίκιο οι αναρχοφασίστες και αυτοί της κυβέρνησης είναι κάργα μαλάκ@@:

Ο Μπόμπολας, η «Ίριδα» και η μάχη για τη μια «Ελευθεροτυπία»

Μεγάλος πόλεμος έχει ξεσπάσει από την προηγούμενη βδομάδα στο εκδοτικό πεδίο με αφορμή την επανέκδοση της «Ελευθεροτυπίας». Αφορμή για να ανάψουν τα αίματα έδωσε η απόφαση των μετόχων της εκτυπωτικής μονάδας «Ίρις», προκειμένου να μην τυπωθεί η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Μπορεί το Facebook να μας αλλάξει την προσωπικότητα;

Το Fecebook, το Twitter και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τα διαδικτυακά παιχνίδια είναι ικανά να αλλάξουν την προσωπικότητα του ανθρώπου; Βρετανοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως μπορούν!

Πλεύρης: Καμίνη, η Αθήνα είναι πόλη ελληνική και όχι πολυπολιτισμική

Δυο μέρες μετά το μεγαλειώδες αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, ο Θανάσης Πλεύρης κάνει... επίπληξη στον δήμαρχο της Αθήνας για τη στήριξη που προσέφερε σε αυτό, κάνοντας λόγο για καρναβάλι.

Πατριώτες του κ@λου ALERT!!! Η Ισλανδία θέλει να μπει στο ευρώ!

Για μήνες, ίσως χρόνια, ακούμε τις φωνές που καλούν να ακολουθήσουμε τον “υποδειγματικό” τρόπο αντιμετώπισης της χρεοκοπίας από τους Ισλανδούς. Ήρθε λοιπόν η ώρα που οι Ισλανδοί αποφάσισαν ότι καλύτερη λύση γι’ αυτούς είναι … να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελλάδας και να υιοθετήσουν το ευρώ ως εθνικό νόμισμα.

Ποιό βίντεο σόκαρε βουλευτή της Χρυσής Αυγής;

"Απίστευτες εικόνες συναντά κανείς πλέον στην πολυπολιτισμική Ευρώπη και μάλιστα στην ιστορική Βιέννη εκεί όπου το 1529 ο Σουλεϊμάν ο Α΄ με 120.000 στρατό ....
γνώρισε βαριά ήττα από 23.000 αμυνόμενους, τώρα λαμβάνουν χώρα θρησκευτικές τελετές απίστευτης σκληρότητας

Λαικιστής του κερατά προς Γεωργιάδη: "Αυτά να τα πείτε στη γυναίκα σας" (βίντεο)

Άγριος καυγάς ξέσπάσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Πρωινό Αντ1" όταν ο καλεσμένος του Άδωνις Γεωργιάδης τον χαρακτήρισε "κρεβατομουρμούρα"! Ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος και ζήτησε άμεσα να ανακαλέσει τα λεγόμενα του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας του αυτά να τα πεί στη γυναίκα του!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ

Λογικότατο!!Έκθεση Deutsche Bank: Δέσμευση εσόδων από τα κυπριακά αποθέματα φυσικού αερίου

[Που είναι το παράλογο; Όποιος δανείζει λεφτά δεν πρέπει να εξασφαλιστεί; Υπάρχει περίπτωση να δώσει Τράπεζα δάνειο χωρίς να δεσμεύσει ακίνητο; Μόνο στην Ελλάδα της καφρίλας το να πάρει κάποιος δανεικά και μετά να φεσώσει τον άλλο, θεωρείται "κεκτημένο" και ο δανειστής θεωρείται κι από πάνω και "βρυκόλακας"...]

Δέσμευση των αποθεμάτων φυσικού αερίου της Κύπρου, προκειμένου να καταστεί βιώσιμο το χρέος της χώρας, εξετάζουν οι δανειστές.

Η Μέρκελ προσέλαβε ναυαγοσώστη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο!

Το ελληνικό παράλογο αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι φοιτητικές εστίες της χώρας, παρά τον εξορθολογισμό που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια με τις εξώσεις ατόμων που έμειναν μέσα έως και... 22 χρόνια, όπως είχε συμβεί στο πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Σε ποιά μυστική σύσκεψη ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε την προσφυγή στο ΔΝΤ

Η σφοδρή αντιπαράθεση Γιώργου Παπανδρέου με τον Ανδρέα Λοβέρδο για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο έφερε στο φως μια σύσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού, με λίγους στενούς συνεργάτες, στην οποία ελήφθη η κρίσιμη απόφαση.

Με εντολή Μέρκελ, οι βαλίτσες του Τσίπρα "χάθηκαν"...

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ταξίδευσε για τις ΗΠΑ μέσω Φρανκφούρτης, όμως -για κακή του τύχη- οι βαλίτσες του δεν τον ακολούθησαν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τώρα η προανακριτική επιτροπή να έχει 17 μέλη... σε λίγο θα θέλουν και να ορίζουν τους υπουργούς!

[Γιατί ως γνωστόν: δημοκρατία έχουμε μόνο όταν οι κομμουνιστές κάνουν κουμάντο...]

Νέα εμπλοκή με τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής που θα εξετάσει τις ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τη διαδρομή της λίστα Λαγκάρντ, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τώρα η επιτροπή να έχει 17 μέλη. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγαν στο γραφείο του προέδρου της Βουλή, Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του ζήτησαν να είναι 17 τα άτομα, ώστε...

Συνεργάτης Διώτη: "Αντέγραψα το στικάκι με εντολή του"

Ότι αγόρασε το στικάκι στο οποίο αντέγραψε τη λίστα Λαγκάρντ κατ' εντολή του Ιωάννη Διώτη για λόγους ασφαλείας φέρεται να ισχυρίστηκε η συνεργάτης και δικηγόρος του.

Είναι αδιανόητη μια οικονομική εισβολή των Τούρκων επί κυβέρνησης Σαμαρά

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ο Τίτος Φλάβιος Βεσπασιανός ήταν ο ιδρυτής της δυναστείας των Φλαβίων το 69 μ.Χ. Ανάμεσα στα διάφορα που έκανε, ήταν να φορολογήσει την χρήση των δημόσιων τουαλετών. Περπατούσε λοιπόν με κάποιον, που του εξέφρασε την απέχθεια του στην ιδέα το κράτος να μαζεύει χρήματα από τα ούρα και τα κόπρανα. Ο Βεσπασιανός έβγαλε μια χούφτα νομίσματα από την τσέπη του και τα έχωσε κάτω από την μύτη του συνομιλητή του. «Είδες», του είπε, «δεν μυρίζουν».

Από το βάθρο στο βάραθρο - Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες στην ανεργία

Πριν από λίγους μήνες, η χώρα μας παρακολούθησε γεμάτη υπερηφάνεια τους δύο νεαρούς από τα Γιάννενα να καταλαμβάνουν την 4η θέση στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Σήμερα ο Γιάννης Τσίλης και ο Γιώργος Τζιάλλας, ζουν ξεχασμένοι από την Πολιτεία και πήραν τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψουν τον πρωταθλητισμό και να ψάξουν για δουλειά.

Δείτε γιατί έφυγαν τρέχοντας οι Καταριανοί από την Ελλάδα και το Ελληνικό-Για να ξέρετε ποιοι ξεπουλάνε και ποιοι όχι

[Εμείς απλά να θυμίσουμε ότι την υπόθεση του Κατάρ την είχαν πάρει στην πλάτη τους ο Παμπούκης και ο Νίκος Παπανδρέου...]

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο που αφορά την περίοδο της κυβέρνησης Παπανδρέου κρύβεται πίσω από την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Κατάρ από την επένδυση του Ελληνικού.

Σόιμπλε: Τι είπα στον κ. Τσίπρα

«Όταν έχει κανείς να επιλύσει δομικά προβλήματα και η λύση αυτή πρέπει να είναι βιώσιμη, δεν μπορεί να αποφύγει ότι για ένα διάστημα θα υπάρξουν διαδικασίες προσαρμογής που θα μπορούσαν να είναι επώδυνες» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και διευκρινίζει ότι αυτό το είπε και στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα, στο Βερολίνο. Προσθέτει δε ότι «τα μέτρα έχουν αποφασιστεί και πρέπει να εφαρμοστούν».

Επιτυχημένη εκτόξευση βλήματος IRIS-T

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκτόξευση του πυραύλου IRIS-T SL, της εκδόσεως δηλ.Surfaced Launched, που εκτοξεύεται από το έδαφος εναντίον ιπτάμενων στόχων, σύμφωνα με τη Γερμανική εταιρία Diehl BGT Defence (DBD) και στην κατασκευή του οποίου – του συστήματος ζεύξεως δεδομένων - συμμετέχει από ελληνικής πλευράς η εταιρεία INTRACOM Defense Electronics.

ΤΟ ΕΣΠΑ σώζει τα φροντιστήρια - Ποιες επιχειρήσεις θα στηρίξει το πρόγραμμα


Σωτήριο αποδεικνύεται το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον χώρο των υπηρεσιών, αφού προσφέρει οικονομική ενίσχυση από 40% μέχρι 60% σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και σχολές τεχνολογιών της πληροφορίας.

Τα μέλη της Προανακριτικής για Παπακωνσταντίνου

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Προανακριτικής Επτροπής, που θα εξετάσει τις ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση με τη Λίστα Λαγκάρντ.

Κυρ.Μητσοτάκης: Δεν γίνεται ο Μαζιώτης και η Ρούπα να κυκλοφορούν ελεύθεροι! Φταίνε κάποιοι δικαστές!

Προβληματισμένος και απογοητευμένος από το γεγονός ότι οι δικαστικές αρχές καθυστερούν να δικάσουν υποθέσεις τρομοκρατίας, με αποτέλεσμα να αποφυλακίζονται κατηγορούμενοι για εμπλοκή τους σε τρομοκρατικές επιθέσεις και οργανώσεις δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημήτρης Ρίζος: Ξαναγύρισα στην οικογένειά μου... αφού φέσωσα ένα κάρο "ηλίθιους"

Στη σελίδα 7 του “Ελεύθερου Τύπου” αρθρογραφεί και πάλι από σήμερα ο Δημήτρης Ρίζος. Ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας και μέχρι πρότινος εκδότης του “Αδέσμευτου Τύπου”, που έβαλε λουκέτο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και προσφυγών στη Δικαιοσύνη από τους εργαζόμενους, δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικό προσωπικό, υπογράφει στήλη με τίτλο “Ελεύθερος Ρίζος”.

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: "Τί θέλετε να κάνω; Να πηδήξω από το παράθυρο;"... Απ' το ισόγειο όμως... μη μας πάθεις και τίποτα και σε χάσουμε

[Η πλάκα είναι ότι της την πέφτουν οι αριστεροί... αλλά η Αφροδίτη το "πουλάκι τσίου"... επιμένει να μιλάει για φασίστες...]

Φωτιά έχουν πάρει τα social media με αφορμή μια ανάρτηση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στο facebook χθες, για την έκρηξη βόμβας στο Μall.

Φοράει αλεξίσφαιρο και μέσα στη βουλή ο Α. Σαμαράς;

Κινδυνεύει ακόμα και μέσα στη βουλή ο πρωθυπουργός; …
Τι παιχνίδια παίζονται,πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού;
 
Δείτε τη φώτο:

Οι 3 νεαροί της δεύτερης κάμερας

Σε "τυφλό" για τις κάμερες σημείο τοποθέτησαν οι δράστες την χύτρα με τον ωρολογιακό μηχανισμό στο The Mall.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κάμερα ασφαλείας του εμπορικού κέντρου...

Αποκλειστικότητα New York Times: Σαμαρά και Μουρούτη κατέγραψε η κάμερα να βάζουν τη βόμβα στο Mall!!

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο ευπρέπειας η αμερικάνικη προπαγάνδα! Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Guardian είναι το ευρωπαϊκό φύλλο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα μάθαμε ποιος τους εκπροσωπεί και στις ΗΠΑ... Γελάνε και τα τσιμέντα με το άρθρο των NYT που αναπαράγουν τις παπαριές των πιο ακραίων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ... Διαβάστε "έγκυρη" ενημέρωση:

Οι… δουλειές που συζήτησε ο Σαββίδης με τον Στουρνάρα

Τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα επισκέφθηκε την προηγούμενη Παρασκευή ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ συζήτησε με τον υπουργό φυσικά το θέμα για το «πάγωμα» των χρεών της ΠΑΕ και την καλύτερη… εξυπηρέτησή τους, αλλά κυρίως μίλησε μαζί του για τα… άλλα.

ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Μπορούμε να τ' αφήσουμε πίσω μας;

Συνεχίστηκε και στα παράθυρα του Antenna η κόντρα του Σίμου Κεδίκογλου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι αυτά τα τυφλά χτυπήματα, εντάσσονται σε μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κοινωνίας και της δημοκρατίας και ότι χαίρεται που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε χθες την επίθεση στο εμπορικό κέντρο.

Οι Γερμανοί… το σκέφτονται λίγο, να έρθουν διακοπές στην Ελλάδα

Ανθεκτική απέναντι στις δυσμενείς συνέπειες της οικονομικής κρίσης εμφανίζεται η τουριστική βιομηχανία της Γερμανίας ως προς την επερχόμενη τουριστική περίοδο, όπως προκύπτει από μέτρηση ανάμεσα σε μάνατζέρ της που δημοσιεύθηκε σήμερα. Μοναδική εξαίρεση η Αίγυπτος και … η Ελλάδα.

Λίγη τσίπα ρε!! Η σύζυγος Σταϊκούρα εισέπραξε 38.000 ευρώ από την Βουλή

Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης η αποκάλυψη της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», σύμφωνα με την οποία η σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, έχει διοριστεί ως μετακλητή υπάλληλος από το 2009 σε γραφείο Ευρωβουλευτή, άρα αμείβεται από τον κρατικό κορβανά.

Στρος Καν: Αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων στην καμαριέρα

Αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων κατέβαλε ο Ντομινίκ Στρος Καν στη Ναφισατού Ντιαλό, την καμαριέρα που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της, γαλλική εφημερίδα Journal du Dimanche.

Άγριες σφαλιάρες για ΗΠΑ!! Μετά τα Boeing kαθήλωση των F-35B Lightning II (ΒΙΝΤΕΟ)

Την καθήλωση της έκδοσης κάθετης απο-προσγείωσης F-35B που άρχισε να επιχειρεί με το Σώμα των Πεζοναυτών των ΗΠΑ, αποφάσισε το Πεντάγωνο μετά από περιστατικό που έλαβε χώρα στις 16 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, μαχητικό της έκδοσης που επιχειρεί από την αεροπορική βάση Eglin στη Φλόριντα, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη διαδικασία συμβατικής απογείωσης του λόγω προβλήματος στον κινητήρα του. Το μαχητικό στη συνέχεια τροχοδρόμησε και επέστρεψε στην πίστα αναχώρησης.

Βίντεο: Παράγγειλε φέρετρα, Άδωνι, κι έλα να μας πάρεις

"Ο κ. Άδωνις πριν γίνει κυβέρνηση ήταν δίπλα μας, έχει κάνει κι ερώτηση για τους απολυμένους, τώρα είναι απέναντι μας", έλεγε νωρίτερα στον Antenna ο φασιστοκομμουνιστής πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο μετρό κ. Σταματόπουλος.

Άψογοι!! Και απεργούν και αμείβονται κανονικά στο Μετρό... αλίμονο σε μας τους μαλάκ@@

Την ώρα που η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. προσφεύγει στη δικαιοσύνη για την απεργία στο Μετρό και που οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις διαρκείας, έντονες είναι οι αντεγκλήσεις αναφορικά με τον τρόπο διαχείρισης των απεργιών.