22 Ιανουαρίου 2013

Αυτή είναι η σέξι και εκθαμβωτική Σταρ που θελει να γίνει κυβερνήτης! (φώτο)

Θέση κυβερνήτη στο βόρειο τμήμα του Μπένι στη Βολιβία διεκδικεί για δεύτερη φορά -πάντα με το κόμμα του προέδρου, Έβο Μοράλες- η 28χρονη καλλονή Τζέσικα Τζόρνταν.

Το παράδειγμα του Μπερλουσκόνι φαίνεται πως ακολουθεί ο Έβο Μοράλες, τοποθετώντας ως υποψήφια κυβερνήτη για το νομό Μπένι ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της χώρας.

Ο Γιωργάκης βλέπει μπροστά του τα γουνάκια των δικαστών και αντιδρά στη δίωξη Γεωργίου

Στην αντεπίθεση περνάει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σχετικά με τις κακουργηματικές ποινικές διώξεις κατά στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ, τονίζοντας ότι τόσο η Βουλή όσο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν δεχθεί τα στοιχεία του 2009.

Πυροβολισμοί σε κολέγιο στο Χιούστον

Άγνωστος δράστης άνοιξε πυρ στο κολέγιο Lone Star, στο Βόρειο Χιούστον, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τρία άτομα.

«Ένωση χρέους στην Ε.Ε. μετά τις γερμανικές εκλογές»

«Ένωση χρέους» θα δημιουργήσει η Ευρώπη μετά τις γερμανικές εκλογές, προέβλεψε ο Γαλλογερμανός ευρωβουλευτής των Πρασίνων Ντάνιελ Κον-Μπεντίτ, μιλώντας σήμερα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνουν το περιοδικό «Der Spiegel» και το «Koerber Forum», με αφορμή την 50ή επέτειο από την υπογραφή της Συνθήκης των Ηλυσίων μεταξύ του Σαρλ ντε Γκωλ και του Κόνραντ Αντενάουερ.

Τι θα γίνει ρε Αντώνη;; Θα τον σουτάρεις αυτό τον κατηγορούμενο τον Γεωργίου;

Όλα κι όλα! Η αλήθεια να λέγεται: Και βέβαια έχουν δίκιο στη συγκεκριμένη περίπτωση να φωνάζουν και να ειρωνεύονται ο Παπαδημούλης και ο Καμμένος. Δείτε τι έγραψε ο Παπαδημούλης και έχει απόλυτο δίκιο:

Δένδιας:Δικαιολογεί τη βία ο ΣΥΡΙΖΑ;

"Οι μάσκες και οι κουκούλες στην πολιτική μας ζωή ήρθε η ώρα να πέσουν μια για πάντα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

Κεδίκογλου:Nα παρέμβει η Δικαιοσύνη-ΣΥΡΙΖΑ: Το πουλάκι τσίου...

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

ΝΔ:Ο Super Βάγγος καλεί τον κόσμο να πάρει τα όπλα!! (βίντεο)

[Καλά κάνει! Όταν βλέπει ότι από την άλλη μεριά υπάρχουν χαλβάδες...]

"Τέσσερις μέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Mall ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος στοχοποιεί το εμπορικό κέντρο καλώντας τους συντρόφους τους να πάρουν τα όπλα", αναφέρει σε non paper η ΝΔ, επισυνάπτοντας το σχετικό βίντεο.


Γέννησε τα δίδυμα η έγκυος που τραυματίστηκε στην καραμπόλα


Η έγκυος, η οποία είχε τραυματιστεί στην καραμπόλα που έγινε το πρωί στην Εγνατία, γέννησε πριν από λίγο τα δίδυμα που κυοφορούσε.

Τσίπρας: Θα καταθέσουμε εναλλακτική πρόταση στο ΔΝΤ... ξέρετε: Προσλήψεις, αυξήσεις και κανα πρωτάθλημα στον ΠΑΟ

Τη δυνατότητα να καταθέσει τις απόψεις, τις θέσεις και την εναλλακτική πρόταση του κόμματός του για την έξοδο από την κρίση εκτιμά ότι θα έχει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τις επαφές του στις ΗΠΑ.

Μάλλον δίκιο έχει ο Ταλιμπάν: Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ψυχικά διαταραγμένος!

Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, Ζαμπιουλάχ Μουχαζίντ, σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο τις δηλώσεις του Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος τόνισε πως σκότωσε ανθρώπους όταν χρειάστηκε, στο διάστημα της παρουσίας του στο Αφγανιστάν.

ΒΙΝΤΕΟ-Μιλάνε οι τραυματίες της καραμπόλας

Για την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα καραμπόλα που σημειώθηκε το πρωί, λόγω ομίχλης, στην Εγνατία μιλούν μερικοί από τους τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Άλλος ένας "ασφαλίτης" (όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ) τρομοκράτης καταδικάστηκε για ληστεία

Σε κάθειρξη δέκα ετών και τεσσάρων μηνών καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε 24χρονο αναρχικό ο οποίος κατηγορείτο ότι διέπραξε ένοπλη ληστεία τον Ιούλιο του 2010, ενώ είναι κατηγορούμενος και για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.

Μεγάλη πίκρα τρώει ο Άδωνις

Μπορεί οι πολιτικές εξελίξεις να μην του επιτρέπουν να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα αθλητικά, όμως, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνει φίλαθλος και μάλιστα... οπαδός του Παναθηναϊκού, τον οποίο μάλιστα «πονάει» να βλέπει με τη σημερινή του εικόνα.

Επική φώτο με Γιωργάκη να είναι "φτιαγμένος" και με κιθάρα να τραγουδάει σε γκόμενες...



Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να παίζει με την αγαπημένη του κιθάρα μπροστά σε κοινό (είναι οι γκόμενες που λέει ότι έριχνε όταν ήταν νέος, αλλά δεν φαίνονται στο πλάνο).

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ιδιαίτερα ευδιάθετος (γιατί άραγε;;) στη φωτογραφία, την ώρα που παίζει το αγαπημένο του μουσικό όργανο και τραγουδάει. Δείτε τη συλλεκτική φώτο

Έπεσε (δυστυχώς μόνο ένα) τουρκικό F-16...

Ένα τουρκικό F-16 έπεσε πριν από λίγο στο Ντιγιαρμπακίρ της Τουρκίας σύμφωνα με το CNNTürk.

Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός του ΣΥΡΙΖΑ! (Φώτο)

Θυμίζει σκηνή βγαλμένη από το παρελθόν, όπου ο θάνατος δια αγχόνης ήταν ατιμωτική ποινή που προοριζόταν μόνο σε κατάδικους οι οποίοι προέρχονταν από τις κατώτερες τάξεις και είχαν παραβεί το νόμο. Όμως στο Ιράν ο δημόσιος απαγχονισμός, ενώπιον δε «κοινού», ανήκει στο σήμερα.

Πάνο σοβαρέψου! Συνωμοσιολόγο σε λέμε για τις παπαριές με τα CDS και όχι για την υπόθεση του φουσκώματος του ελλείμματος

Ένα ακόμη «σενάριο συνωμοσίας» αποδείχθηκε κακούργημα προς έρευνα, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με αφορμή την κακουργηματική δίωξη σε βάρος του Α. Γεωργίου ο οποίος κατηγορείται για αλλοίωση των δημοσιονομικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. [Ο Πάνος Καμμένος προσπαθεί να μας πει ότι αυτός και μόνο ασχολήθηκε με το φούσκωμα του ελλείμματος το 2009, όταν μέχρι και εμείς εδώ το λέμε από την πρώτη στιγμή. Καμία σχέση όμως, το φούσκωμα του ελλείμματος με θεωρεία συνωμοσίας όπως λέει ο Πανάρας...

Διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ, με την παραπομπή Γεωργίου γιατί φοβάται αποκαλύψεις και ξεφτίλα

Τη διαφωνία του για τις ποινικές διώξεις σε στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ εκφράζει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι οι δύσκολες επιλογές που έγιναν και γίνονται για τη διαχείριση και την έξοδο από την κρίση δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως ζητήματα ποινικού δικαίου.

Επανατοποθετήθηκε η προτομή του ήρωα Κώστα Ηλιάκη

Στη θέση της, στην τοποθεσία « μπαλκόνι» των Χανίων, επανατοποθετήθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια μιας λιτής τελετής, η προτομή του ήρωα πιλότου της 115 Πτέρυγας Μάχης, Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος στις 23 Μαΐου του 2006 σκοτώθηκε σε θερμό επεισόδιο ελληνικών με τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, έπειτα από προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικού F-16.

Όταν η αμετροέπεια του Α. Ο. Ορεστιάδας τα βάζει με την Ιστορία..

Όλοι συγκλονιστήκαμε, όταν στις αρχές του έτους, μάθαμε τον αιφνίδιο θάνατο του κορυφαίου Έλληνα αθλητή του βόλεϊ, Νίκου Σαμαρά. Ήταν ίνδαλμα για όλους μας, και ειδικά για όσους ασχολούνται με το βόλεϊ. Ως Έλληνες όμως, που είμαστε, εύκολα "ξεφεύγουμε" στην υπερβολή και στην αμετροέπεια. Αυτό έκανε λοιπόν και ο Α. Ο. Ορεστιάδας, που στην προσπάθεια του να τιμήσει τον Σαμαρά, θα προτείνει στον Δήμο Ορεστιάδας:

Το ταριχευμένο σώμα του Λένιν 90 σχεδόν χρόνια μετά [φωτογραφικό υλικό]

Σαν χθες την 21η Ιανουαρίου του 1924 απεβίωσε ο Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν. Αμέσως μετά το θάνατό του, το σώμα του ταριχεύτηκε και τοποθετήθηκε σε προσωρινό ξύλινο τάφο στην Κόκκινη Πλατεία για λαϊκό προσκύνημα.

Υπουργός δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή του!!

Λίγη ντροπή ρε γαμώτο!! Δείτε ποιος είναι:

Από το βιογραφικό του...

Βίντεο: Μπαράκ πρόσεχε! Σου 'ρχεται ο γκαντέμης

Ο εθνικός γκαντέμης (διαβάστε στο τέλος το "Ανθολόγιο του γκαντάμη" που συνεχώς εμπλουτίζεται), Αλέξης Τσίπρας, έφτασε στις ΗΠΑ και καλά θα κάνει ο Ομπάμα να προσέχει, καθώς ο τελευταίος που τον συνάντησε, όπως και όλοι πριν απ' αυτόν, έχει κάτι ψιλοπροβλήματα... Δείτε το βίντο:

Η απόλυτη ήττα της φασιστικής αριστεράς

Με την παρακάτω απόφαση ο Παπαδημούλης πανηγυρίζει και λέει στα πρόβατα ότι σήμερα κέρδισαν μια μεγάλη μάχη γιατί κάποτε ο κανονισμός μπορεί να αλλάξει... Μπεεεε 

Διαβάστε λοιπόν την απόφαση της επιτροπής για Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ζαρούλια:

Η Επιτροπή Κανονισμού, Ασυλίας και Θεσμικών Σχέσεων, η οποία συνήλθε εκτάκτως σήμερα, ημέρα Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013, για το θέμα της επικύρωσης ή μη των διαπιστευτηρίων της βουλευτού της Χρυσής Αυγής κας Ελ.Ζαρούλια και του Ούγγρου βουλευτού κου Gaudi Nagy, απoφάσισε ότι τυπικώς...

Χατζηνικολάου: Δεν αγοράζω τον 902... γιατί με καταλάβατε και θα μεπάρετε με τις ντομάτες

«Δεν είναι αλήθεια. Δεν αγοράζουμε τον 902. Καθόλου δεν αποκλείουμε κάποια στιγμή να μπει το Real Group στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή». Με την αναφορά ο Νίκος Χατζηνικολάου, φρόντισε να διαψεύσει, ένα μήνα μετά, την φημολογία που τον ήθελε να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά του 902.

Βραβεύτηκε η μαϊμού φωτογραφία – ντροπή για την Ελλάδα (φωτό)

Σάλος στο διαδίκτυο από το στιγμιότυπο που πολλοί αμφισβητούν

Έτυχε δήθεν, εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται εκεί. Ο φωτογράφος Αλεσάντρο Πένζο πάτησε το κουμπί και η σκηνή του νεαρού Μαροκινού Μοσταφά Ελ Μουζνταχίρ να σηκώνεται στον αέρα χτυπημένος από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από μαινόμενους ντόπιους ρατσιστές στην πόλη της Κορίνθου, «κλείδωσε» μια για πάντα.

Αυτές είναι οι χορηγίες του ΟΠΑΠ στις ομάδες της Super League

Το ποσό των 26.846.489,44 ευρώ διέθεσε ο ΟΠΑΠ το 2012 ως χορηγία στις ομάδες της Super League. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρε ο Ολυμπιακός και ακολουθούν ΠΑΟ και ΑΕΚ... επειδή είναι τελευταίοι μάλλον. Δείτε τον πίνακα:

Αυτές είναι οι δέκα πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα

Τη λίστα με τις πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου δημοσίευσε το ινστιτούτο Λέγκατουμ, το οποίο μετά την μελέτη αρκετών παραμέτρων κατέληξε στην τελική δεκάδα με τις δέκα πιο ευτυχισμένες χώρες του πλανήτη. Την πρωτιά κατέχει η παγωμένη Νορβηγία, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η Ελλάδα δεν είναι στη λίστα.

Μουρούτης: Να ζητήσει συγγνώμη ο Παπαδημούλης

Ο Γ. Μουρούτης καλεί τον Δ. Παπαδημούλη, να ζητήσει συγγνώμη για τα ψεύδη εναντίον του Ν. Δένδια, τα οποία κυκλοφορεί και έχουν σαν πηγή προέλευσης το αναρχοφασιστικό indymedia, με το οποίο προφανώς ο γνωστός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ταυτίζεται. Αυτό είναι και το χειρότερο καθώς μικρή σημασία έχει αν ο Δένδιας...

Γελοιότητες Παπαδημούλη που χρησιμοποιεί το indymedia σαν πηγή για να επιτεθεί στον Δένδια

Πέφτουν οι μάσκες στον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ο Τσίπρας βρίσκεται στις ΗΠΑ

Το γράφουμε από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να πολλαπλασιάζονται τα τρομοκρατικά χτυπήματα ότι δεν πρόκειται για ιδεολόγους της «ένοπλης πάλης» αλλά για κατευθυνόμενους παρακρατικούς μηχανισμούς και μέρα με την ημέρα επιβεβαιωνόμαστε με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Financial Times: Η Ελλάδα ανεβάζει ταχύτητα στις αποκρατικοποιήσεις

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει πει στην υπηρεσία ιδιωτικοποιήσεων να επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων εν μέσω καθυστερήσεων στην επιλογή αγοραστή για την κρατική εταιρεία φυσικού αερίου, αφότου δύο ρωσικές εταιρείες έκαναν τις υψηλότερες προκαταρκτικές προσφορές».

Συλλήψεις 1,5 δισ. ευρώ

Στοιχεία που τηρούνται στην αρμόδια υπηρεσία του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ (Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας) και δείχνουν ότι το εννεάμηνο του 2012 έγιναν 1.124 συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο και λοιπά φορολογικά αδικήματα, διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια. Όπως κάνει γνωστό ο κ. Δένδιας, το συνολικό ποσό της οφειλής των συλληφθέντων προς το Δημόσιο ανέρχεται σε 1.551.772.343,07 ευρώ.

Στο Κατάρ μεταβαίνει ο Α. Σαμαράς στις 29 και 30 Ιανουαρίου

Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ στις 29 και 30 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει συναντήσεις τόσο με τον Εμίρη του Κράτους του Κατάρ...

ΒΙΝΤΕΟ-Νέες εικόνες από την καραμπόλα

Νέες σοκαριστικές εικόνες από την καραμπόλα στην Εγνατία, όπου έχασε τη ζωή της μια γυναίκα και τραυματίστηκαν άλλοι 23 άνθρωποι.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Συνάντηση με ξένους επενδυτές είχε ο Α. Σαμαράς στο Μαξίμου

Συνάντηση με ξένους επιχειρηματίες είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδυτών στην Ελλάδα.

Ο κ. Σαμαράς παρουσίασε σε επιχειρηματίες από...

Τι έκανε χθες ο Aρχιεπίσκοπος Δημήτριος μαζί με την Μπιγιονσέ; (φώτο)

Mια φωτογραφία κάνει το γύρο των social media και προκαλεί πλήθος σχολίων κυρίως μεταξύ Ελλήνων και Ελληνοαμερικανών.

Χθες στο πλαίσιο της ορκωμοσίας του Μπάρακ Ομπάμα η σούπερ σταρ Μπιγιονσέ...

Νέο όργανο στην κυβέρνηση-Ποιοι θα συμμετέχουν και ποιος θα είναι ο στόχος του


Κάθε Δευτέρα θα συνεδριάζει το άτυπο όργανο που δημιουργείται στους κόλπους της κυβέρνησης.

Στο όργανο θα συμμετέχουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σιμός Κεδίκογλου, ο...

Ποινική δίωξη σε Γεωργίου και άλλους 2 για φούσκωμα του ελλείμματος του 2009

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης για την υπόθεση των καταγγελιών περί τεχνητής του ελλείμματος το 2009 άσκησαν ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην πρόεδρου της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Γεωργίου, του προϊσταμένου της διεύθυνσης Εθνικών λογαριασμών...

Σταθόπουλος: Στις 2.500 (από 3.500 το 2011) ο ΜΟ μισθού στο ΜΕΤΡΟ – Αναρχοκομμουνιστής Πρόεδρος "εργαζομένων": Παθαίνουμε καρκίνο και εμφράγματα από το στρες!!

Δριμεία αντιπαράθεση μεταξύ των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ και του γενικού γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών, Νίκου Σταθόπουλου, σημειώθηκε νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τον κ. Σταθόπουλο να αναφέρει πως η κυβέρνηση θα λάβει «κάθε μέσο» για να διασφαλιστεί η λειτουργία των μέσων μεταφοράς, προσθέτοντας οι αμοιβές των εργαζόμενων παραμένουν σαφώς υψηλότερες σε σχέση με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, και τους εργαζόμενους να αντιτείνουν πως οι υπολογισμοί του υπουργείου δεν αντανακλούν την πραγματικότητα για τον μέσο εργαζόμενο.

Αβορίγινας μαθήτρια στην Αυστραλία αρίστευσε στα… Νέα Ελληνικά!

Γράφτηκε στην ιστορία… γράφοντας ιστορία, μια μαθήτρια Αβορίγινας στην καταγωγή, αφού τερμάτισε στις πρώτες θέσεις μεταξύ των μαθητών που έλαβαν μέρος στις γενικές απολυτήριες εξετάσεις του Λυκείου της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Κίνδυνο διαμελισμού της Ευρώπης εξαιτίας του Τσίπρα βλέπει ο Ανθόλις που τον ανακρίνει σήμερα

Κάθε άλλο παρά εύκολη προμηνύεται η παρθενική ομιλία-συζήτηση που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το μεσημέρι στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Brookings Institute της Ουάσιγκτον. Ο συνομιλητής του και διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου Ουίλιαμ Ανθόλις χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα αχίλλειο πτέρνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εγνατία: Καραμπόλα με μία νεκρή και 24 τραυματίες (βίντεο και φώτο)

Μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο σε μία απίστευτη καραμπόλα όπου ενεπλάκησαν τουλάχιστον 26 αυτοκίνητα στην εθνική οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Κλειδίου Ημαθίας.

Επιτέλους! Μεγάλος αδελφός του ΣΔΟΕ στις καταθέσεις για να πιάσουν φοροκλέφτες

[Μόνο όσοι κλέβουν τους υπόλοιπους μη πληρώνοντας φόρους έχουν λόγο να φοβούνται και να τσιρίζουν... οι υπόλοιποι πρέπει να είναι πολύ ηλίθιοι αν θέλουν να συνεχίσει η σημερινή κατάσταση όπου οι κουφάλες οι τραπεζίτες καλύπτουν τους φοροκλέφτες και κάνουν μέχρι και 6 μήνες να απαντήσουν στο ΣΔΟΕ για υπόπτους φοροδιαφυγής... και στο τέλος στέλνουν χειρόγραφες λίστες με ότι ποσά θέλουν!]

Του Σπύρου Δημητρέλη

"Μεγάλο αδελφό" για τις καταθέσεις προωθεί το υπουργείο Οικονομικών. Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σκoπεύει να δημιουργήσει ένα Μητρώο Καταθετών προκειμένου οι ελεγκτές του να πληροφορούνται με το πάτημα μερικών πλήκτρων στον υπολογιστή τα καταθετικά υπόλοιπα όσων ελέγχονται αλλά και τη γενικότερη πορεία των καταθέσεών τους (αύξηση ή μείωση).

Στο πλευρό το Ντάνιελ Ντέι Λιούις η Όλγα

Θα κάνει την ξεναγό στον βραβευμένο με Όσκαρ Βρετανό ηθοποιό

Ξεναγός του ήδη βραβευμένου με δύο Όσκαρ, Βρετανού ηθοποιού Ντανιελ Ντέι Λιούις, αναλαμβάνει από σήμερα η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Στα μαχαίρια» η Τουρκία με κορυφαία μουσεία του κόσμου: Απαιτεί πίσω «κλεμμένους» αρχαιοελληνικούς θησαυρούς

Για στυγνό εκβιασμό από την πλευρά της Τουρκίας κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ, καθώς φορείς και οργανισμοί του πολιτισμού απ' όλο τον κόσμο καταγγέλλουν τους Τούρκους ότι εκβιάζουν πολλές ξένες κυβερνήσεις απαιτώντας να επιστραφούν χιλιάδες αρχαιολογικά ευρήματα που εκτίθενται σε μερικά από τα σπουδαιότερα μουσεία του κόσμου.

Ο Γιωργάκης ετοιμάζει βιβλίο

Αφού ο ΓΑΠ εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Χάρβαρντ συνεχίζει με μια σειρά από ομιλίες σε διάφορες χώρες και τη ΣοσιαλΗστική Διεθνή που θα συνεδριάσει σε 2 βδομάδες στην Πορτογαλία. Παράλληλα, πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζει...

Ο Αλέξης και η Ρένα ανακάλυψαν την business class... Σιγά μην κάτσουν με το πόπολο

Ήταν να μην πάρει φόρα με τα τόσο πολλά ταξίδια που κάνει τελευταίως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλ. Τσίπρας. Πρώτη θέση παρακαλώ, με πληροφόρησαν ότι ζήτησε με όλες τις ανέσεις  που παρέχει,  στις πτήσεις, όχι μόνον στις υπερατλαντικές, αλλά και στις ευρωπαϊκές.

ΒΙΝΤΕΟ-Αναρχοκομμουνιστής σε Ντινόπουλο: "Άντε να χαθείς παλιοφασίστα"

"Δεν ξέρατε ότι ο Σταματόπουλος ετοιμάζει απεργία στο μετρό; Οτι 50 άτομα θα κλείσουν το μετρό; Τι κάνατε γι' αυτό", ρώτησε ο Αργύρης Ντινόπουλος τον γενικό γραμματέα Μεταφορών Νίκο Σταθόπουλο, νωρίτερα στον Antenna.

Φυσικά, δεν πρόλαβε να απαντήσει ο κ. Σταθόπουλος.

Την έκοψε ο Μαρκογιαννάκης... και καλά έκανε

Ενας άγνωστος... πόλεμος εξελίχθηκε στα παρασκήνια της προανακριτικής επιτροπής. Σύμφωνα με τα Νέα, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης έκοψε με έντονο μάλιστα τρόπο την Κατερίνα Παπακώστα από την επιτροπή, της οποίας θα προϊσταται και θα ερευνήσει τις ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ.

Γυναίκα τρομοκράτης στο Mall –Συμμετείχε και στην τοποθέτηση βόμβας στο Μετρό στο Αιγάλεω


Ενα νέο σημαντικό στοιχείο έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ για τους βομβιστές του Mall, αφού η εξέταση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι έδειξαν μία γνώριμη γυναικεία φιγούρα.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία Σαμαρά (γράφημα)

Ότι και να λένε οι γραφικοί, η επιτυχία του Σαμαρά είναι μετρήσιμο είδος παρόλο που οι νταβατζήδες το κρύβουν και δεν το προβάλουν όπως πριν 1 και 2 χρόνια... κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να...

Ξαφνικά… λεξοτανίλ στον ΣΥΡΙΖΑ

Σα να πήρε ηρεμιστικό… λεξοτανίλ αντιδρούσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ στα ζητήματα της επικαιρότητας, ύστερα από μία σειρά ημερών υπερκινητικότητας. Ακόμη και για ζητήματα που υπό άλλες συνθήκες θα χαλούσε τον κόσμο, το κόμμα της Αριστεράς...

Μόλις οκτώ λεπτά χρειάστηκαν για το πράσινο φως στην ελληνική δόση

Η Ελλάδα εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της δήλωσε ο απερχόμενος επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Το Eurogroup ενέκρινε, με διαδικασίες εξπρές, την εκταμίευση της δόσης των 9,2 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.

Γυναίκα έβαλε τη βόμβα στο Mall;

Γυναίκα εικάζει η ΕΛ.ΑΣ. πως ήταν ο δράστης της τρομοκρατικής ενέργειας στο εμπορικό κέντρο «Τhe Mall» στο Μαρούσι, την Κυριακή το πρωί, στο περιθώριο των ερευνών της αστυνομίας για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σιγά μωρή! Θα μας πιτσιλίσουν τα αίματα: «Έχω σκοτώσει πολλούς Ταλιμπάν»

Ο πρίγκιπας Χάρι, του οποίου η αποστολή ως συγκυβερνήτη-πυροβολητή σε επιθετικό ελικόπτερο Απάτσι ολοκληρώθηκε σήμερα, υποστήριξε πως σκότωσε Ταλιμπάν στα πλαίσια της επιχειρησιακής του δράσης, υποστηρίζοντας την αρχή του «αφαιρώ μία ζωή για να σώσω μία άλλη».

Τα μισά λεφτά θέλει η Εφορία από τα μαύρα εμβάσματα του εξωτερικού

Θα φορολογούνται με συντελεστή 52% - Μόνο 300 από τους 24.600 μεγαλοκαταθέτες έσπευσαν για συμπληρωματική δήλωση

Φόρους – «φωτιά» θα κληθούν να πληρώσουν οι μεγαλοκαταθέτες για τα εμβάσματα που έβγαλαν από το 2009 έως το 2011στο εξωτερικό και δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που δήλωσαν στην διάρκεια αυτών των ετών στην Εφορία.

Δεν κοιμήθηκε ο Πρετεντέρης από τη φαγούρα για την αποχώρηση του μπαμπά του καθεστωτικού ληστή (βίντεο)

Αποχώρησε από την εκπομπή «Ανατροπή» του Mega που ήταν καλεσμένος ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Βούτσης διαμαρτυρήθηκε διότι όπως υποστήριξε έγινε μονόλογος με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ...