24 Ιανουαρίου 2013

ΝΔ: Ευτυχώς που τον διόρθωσε ο ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού

Απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ, με νέα ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «γκάφα» του Αλέξη Τσίπρα, μετά τη συνάντηση του με εκπρόσωπο του ΔΝΤ…

Νάτες οι μαλακί@@: Ποινικές διώξεις στους αστυνομικούς επειδή καταδίωξαν κάποιους που δεν σταμάτησαν για έλεγχο...

Ποινικές διώξεις για βαριές σωματικές βλάβες από αμέλεια άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου στους δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ηλικίας 29 και 31 ετών που συμμετείχαν στην καταδίωξη χθες το βράδυ, δύο νεαρών 16 και 19 ετών που κατέληξε σε τροχαίο και στον τραυματισμό των νεαρών οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Στα παπάρια του όλα: Στην Τουρκία το Γιωργάκη

Μαζί με τον Πεταλωτή βρέθηκαν σε κάποια εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη. Δείτε φώτο

ΝΔ για τις παπαριές Τσίπρα για δήθεν κατάργηση 13ου κ' 14ου μισθού: "Καλά είναι τα ταξίδια αναψυχής, αλλά ας διαβάζει τουλάχιστον εφημερίδες..."

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε με ειρωνικό τρόπο στις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με το δήθεν «κόψιμο» του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα που επικαλέστηκε ο γίγαντας και δεν ισχύει στην Ελλάδα!

Γελάει όλος ο ντουνιάς! Ο Καμμένος μάλλον ζήτησε συγγνώμη από τον Αντρίκο!!!

Συζητήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου η αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου σε βάρος του Πάνου Καμμένου σχετικά με όσα είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί εμπλοκής του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού στην αγοραπωλησία ασφαλίστρων κινδύνων (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας από επενδυτική εταιρεία στο στελεχιακό δυναμικό της οποίας ανήκε ο ενάγων.

Το Γιωργάκι μετά το Χάρβαρντ και στο Κολούμπια... να τα βλέπουν αυτά όσοι θέλουν να τον κρεμάσουν και να αφήσουν αμόρφωτους τους αμερικάνους


Μετά το Πανεπιστήμιο του Harvard, όπου έδωσε διαλέξεις με αμφίβολη επιτυχία, ο πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται να διδάξει και στο Πανεπιστήμιο Columbia στη Νέα Υόρκη.  Ο Γιώργος Παπανδρέου θα δώσει διαλέξεις για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα για το...

Στήριξη σε Τζαβάρα από τους εκδότες βιβλίων

Τη στήριξη των εκδοτών βιβλίου έτυχε η πρόταση Τζαβάρα για την αλλαγή πλεύσης του υπουργείου Πολιτισμού μετά την απόφαση κατάργησης του ΕΚΕΒΙ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός δέχτηκε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ λογόκρινε δήλωση της Ζωάρας για να μη θιχτεί το MEGA

Με το «κυβερνητικό χαλκείο που δρα εντός του κοινοβουλίου» τα έβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την μετάδοση των διαλόγων που είχε με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην προανακριτική. Στο στόχαστρο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε και το MEGA.

ΒΙΝΤΕΟ-Σταματόπουλος:"Μας πήραν τα κεφάλια"... εγώ μια χαρά το βλέπω το δικό σου με τις ψείρες του...

«Είμαστε θυμωμένοι και αποφασισμένοι να καταρρίψουμε αυτό το νόμο και αυτή τη φασιστική κυβέρνηση», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος.

Αυτή είναι η προκήρυξη για την επίθεση στο Mall


Διαβάστε την προκήρυξη, με ένα κάρο παπαριές για την κοινωνία και τον καταναλωτισμό, της σύμπραξης αναρχικών οργανώσεων «Αγρια Ελευθερία και Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων» που ανέλαβε την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα στο εμπορικό κέντρο Mall.

Η προκήρυξη αναρτήθηκε στον ιστότοπο Indymedia.

Εισαγγελία Πρωτοδικών: Εφαρμόστε το αυτόφωρο για τους απεργούς του Μετρό

Να εφαρμοσθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τους απεργούς του Μετρό ζητά η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου.

Γεωργίου ΕΛΣΤΑΤ: Η Eurostat έχει αποδεχθεί τα στοιχεία για το έλλειμμα

Τη δική του άποψη για τις κακουργηματικές ποινικές διώξεις εναντίον του παραθέτει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, τονίζοντας ότι η Eurostat έχει δηλώσει επισήμως ότι αποδέχεται τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και προσθέτει ότι «δεν αμφισβητείται πλέον από κανένα ευρωπαϊκό ή διεθνή θεσμό».

Μητρόπολη Κορυτσάς: Η Ορθοδοξία βάλλεται στην Αλβανία

«Η ορθόδοξη εκκλησία βάλλεται από παντού», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η μητρόπολη Κορυτσάς. Η δήλωσε έγινε μετά τις διαμαρτυρίες που προκάλεσε μεταξύ των ορθοδόξων πιστών της Κορυτσάς από το δημοτικό θέατρο της πόλης του θεατρικού δράματος «Η Παναγιά του Βερατίου», έργο του αλβανού πολιτικού και συγγραφέα Ναμίκ Ντόκλε. Μετά από 5 μέρες παράστασης, χθες η παράσταση ανεβλήθη. Οι ορθόδοξοι πιστοί της πόλης θεωρούν το δράμα «βλασφημία» κατά της ορθοδοξίας.

Γιατί ΣΥΡΙΖΑ καλεί μόνο τη Λαγκάρντ και τον Σαμαρά στην προανακριτική; Γιατί δεν καλεί τη Μέρκελ; Τι φοβάται;

[Αφού οι γελοίοι κάνουν μαλακ@@ς και θέλουν να γελοιοποιήσουν τη διαδικασία... δικαιούμαστε και μεις να γράψουμε μια μαλακ@@ σαν τίτλο]

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου γνωστοποίησε σήμερα ότι δεν εξαιρεί ούτε τη σημερινή γενική διευθύντρια του ΔΝΤ και τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ ούτε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά από τη διερεύνηση της υπόθεσης.


Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Mall

Μια οργάνωση με ένα κατεβατό σαν όνομα ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο Mall. Το όνομα της οργάνωσης, που αν δεν κάνω λάθος είναι πρωτοεμφανιζόμενη, είναι:

Σαμαράς φορτωμένος: «Τα ΜΜΜ ανήκουν στο λαό και όχι στις συντεχνίες που τον ταλαιπωρούν» (βίντεο)

«Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν ανήκουν στις συντεχνίες» είπε ο Πρωθυπουργός σε δήλωση -παρέμβαση έξω από το μέγαρο Μαξίμου.

Αναλυτικά η δήλωση του Πρωθυπουργού

Το Φανάρι αγόρασε δύο ιστορικές εκκλησίες στην Προύσσα

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο έσωσε δύο βυζαντινές εκκλησίες στην περιοχή της Προύσας προχωρώντας στην... αγορά τους από ιδιώτες.

Εκδικάσθηκε η αγωγή του Ανδρίκου Παπανδρέου κατά Καμμένου-Περιμένει το λογαριασμό ο Πανάρας

Εκδικάσθηκε την Πέμπτη η αγωγή του Ανδρίκου Παπανδρέου σε βάρος του Πάνου Καμμένου, με αφορμή τις καταγγελίες του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για εμπλοκή του κ. Παπανδρέου σε αγοροπωλησίες CDS (ασφάλιστρα κινδύνου έναντι χρεοκοπίας).

ΝΔ για τον αναρχοφασίστα του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να μας βγάλει κι απ' το ΝΑΤΟ

Νέο πεδίο αντιπαράθεσης βρήκαν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρήστο Καραγιαννίδη στο Kontra Channel.

Συνεχίζουν οι εγχώριοι πατριώτες του κ@λου να δουλεύουν τους ηλίθιους για δάνειο της Ρωσίας στην Κύπρο... παρότι χθες πάλι ο Μεντβέντεφ το απέρριψε

Με αφορμή τις παπαριές Αναστασιάδη, για δάνειο από ξένη χώρα μέχρι να υπογραφεί το μνημόνιο, οι εγχώριοι Καμμένοι ξαναπήραν μπρος και ξανάρχισαν το παραμύθι για δάνειο της Ρωσίας προς την Κύπρο. Βέβαια δεν είναι τυχαίο ότι ο Αναστασιάδης στα φούμαρα προς τους εκεί ηλίθιους, δεν αναφέρει από ποια χώρα θα πάρει δάνειο για να μη γίνει ρόμπα. Ξέρει πολύ καλά, όπως ξέρουν και οι δικοί μας γραφικοί, ότι πριν μερικές μέρες...

"Γκαζάκια" ακόμα και στο σπίτι του Βελουχιώτη!

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Η παρδαλή Αριστερά, Κολωνακίου ή Εξαρχείων, που εκπροσωπεί η χαλαρή ομοσπονδία «συνιστωσών» του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλίας, αντιδρά με λυσσώδες μίσος στη δίκαιη αποδόμησή της. Επί δεκαετίες η, χωρίς λόγο, ενοχική Δεξιά και ο αστικός δημοκρατικός κόσμος αντιμετώπιζαν με σκανδαλώδη ανοχή και επιείκεια τη φασιστοειδή συμπεριφορά των επιδρομέων της «προόδου».

Βρήκε το φυσικό του προορισμό ο άγγλος Χάρρυ Πόττερ... υποδύεται ένα gay και κάνει gays@x

Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως νεαρό και αθώο μάγο στις διάσημες ταινίες Harry Potter, αλλά στην τελευταία του κινηματογραφική απόπειρα, "Kill Your Darlings", ο Daniel Radcliffe, υποδύεται έναν gay δολοφόνο.

Η Bellucci στα χνάρια του Depardieu;

Οι πένες των Ιταλών και των Γάλλων δημοσιογράφων έχουν πάρει φωτιά από τις φήμες ότι η Monica Belluci μετακομίζει στην Βραζιλία για να αποφύγει την υπερφορολόγηση, όπως ακριβώς έκανε πριν από λίγο καιρό και διάσημος Γάλλος ηθοποιός Gerard Depardieu. Μόνο, που εκείνος επέλεξε ως "καταφύγιο" τη Ρωσία και την ανοιχτή αγκαλιά του φίλου του Putin.

Οι Ρώσοι ζητούν «ξεπάγωμα» του Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη

«Ζεστό» παραμένει το ενδιαφέρον της Ρωσίας για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, με τον ανταγωνισμό ωστόσο με την Ευρώπη να αυξάνεται.

Την ίδια ώρα αμείωτο παραμένει και το ενεργειακό ενδιαφέρον της Ευρώπης για την Κύπρο.

Φλώρεψε κι ο Κασιδιάρης... έσκασε μύτη με άσπρη γραβάτα στη Βουλή μετά τα γκάζια Μαρκογιαννάκη (φώτο)

Απόλυτη συμμόρφωση αλλά με στυλ στο dress code της Βουλής

Από τα «άτακτα παιδιά» της Βουλής, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε η … συμμόρφωση ως προς τους νέους κανονισμούς για το dress code της Βουλής που επιβάλει ο κ. Μαρκογιαννάκης. Ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίστηκε σήμερα … με πολύ chic εμφάνιση, κάνοντας εντύπωση με την … άσπρη γραβάτα του!

Δείτε τη φώτο:

Η Κυβέρνηση πρέπει να δείξει αν έχει αρχίδι@ κι αν σέβεται όσους την ψήφισαν: Εξέγερση σε όλα τα μέσα μεταφοράς, μετά την επίταξη

“Εξέγερση” των εργαζομένων σε όλα τα μέσα μεταφοράς βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά την απόφαση της κυβέρνησης, όπως την ανακοίνωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, για επίταξη των απεργών εργαζομένων στο Μετρό.

Αθώος ο ιδιοκτήτης του blogme.gr για τα λινκ εναντίον του Λιάκουρα

Αθωώθηκε την Πέμπτη ο Αντώνης Τσιπρόπουλος, διαχειριστής του blogme.gr, που από το 2007 βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.

Στην ιστοσελίδα του Αντώνη Τσιπρόπουλου, αναπαράχθηκε ένας σύνδεσμος που παρέπεμπε σε blog που σατίριζε τις τηλεοπτικές εκπομπές του Λιακόπουλου.

Και Πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ έχει ο κομμουνιστής που κρατά σε ομηρεία την Αθήνα! Τι δεν καταλαβαίνεις;

[Η κυβέρνηση πρέπει να δείξει πυγμή, γιατί αυτοί οι ρουφιάνοι το καλοκαίρι που θα περιμένουμε τουρίστες θα τα κάνουν πουτάν@ όλα προκειμένου να διαλύσουν τα πάντα...]
Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του Α. Σταματόπουλου που εκτός της απεργίας στο Μετρό κατά δηλώσεις του βάλθηκε και να ρίξει την κυβέρνηση. Ο 64χρονος συνδικαλιστής λοιπόν τοποθετήθηκε χαριστικά στην Αττικό Μετρό στην τρυφερή ηλικία των...

Δύο συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο ύψους 55 εκατ. ευρώ!

Σε ακόμα δύο συλλήψεις, προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για χρέη πολιτών προς το Δημόσιο, που το συνολικό ποσό αγγίζει περίπου τα 55 εκατομμύρια ευρώ!

Πόσο μαλάκ@@ πρέπει να είσαι για να υποστηρίζεις το φύλακα των συρμών που παίρνει 4.000 ευρώ μικτά!!!!!!! Πόσο;;

Ο Α. Σταματόπουλος είναι ο πρώην μπετατζής που προσελήφθη στο Μετρό σαν ΠΑΣΟΚος σε ηλικία 50 ετών και που απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά, οδηγώντας εδώ και μέρες τις κινητοποιήσεις στο Μετρό στα άκρα. Είναι ο οργισμένος 64χρονος συνδικαλιστής από το Κερατσίνι, που υπήρξε υποψήφιος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Β' εκλογική περιφέρεια Αθηνών αν και για χρόνια ήταν συνδικαλιστής «ταγμένος» στην ΠΑΣΚΕ.

Διπλή καταδίκη (= αφέθηκαν ελεύθεροι) για τον ομαδικό βιασμό ανήλικης στην Κρήτη

Απουσία της ανήλικης που το 2011 είχε καταγγείλει τον ομαδικό βιασμό της ενώ η ίδια βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Ας έρθουν να μας πάρουν νεκρούς... θα φοράμε και τα καλσόν μας...

«Η επίταξη είναι χούντα. Ας έρθουν να μας πάρουν νεκρούς». Με τη φράση αυτή απαντούν, στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επιστράτευση, οι κομμουνιστές "εργαζόμενοι" του μετρό, που επί μία εβδομάδα έχουν κάνει μπουρδέλ@ την Αθήνα.

Και άργησαν κιόλας!!! Επιστράτευση των απεργών του Μετρό με εντολή Σαμαρά-Ανοικτό το ενδεχόμενο απόλυσης του κομμουνιστή οικοδόμου

Σε επιστράτευση αποφάσισε να προχωρήσει η κυβέρνηση, προκειμένου να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες την Αθήνα, λόγω της παρατεταμένης απεργίας των εργαζομένων στο Μετρό.

Βίντεο: Ποια ερώτηση εξόργισε τον ΣΥΡΙΖΑίο... επειδή δεν μπορούσε να απαντήσει

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο στούντιο της ΝΕΤ κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Συμβαίνει Τώρα».

Αφορμή στάθηκε μια ερώτηση αναφορικά με την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, που έκανε η δημοσιογράφος Λίνα Κείτου προς τον Αλέκο Καλύβη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ:

ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Παράταση μέχρι τις 8 Μαρτίου προκειμένου να παραδώσει το πόρισμά της πήρε η Ομάδα Εργασίας που μελετά το αρχειακό υλικό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Παππάς: Σκυλάκι των Αμερικάνων ο Τσίπρας, άντρο ανομίας το Κοινοβούλιο

Βαριές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Βουλή, κάνοντας λόγο για «θεσμό λαμογιών»!. Παράλληλα επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε ως «σκυλάκι των Αμερικανών».

Καμμένος, Αντρίκος στην Ευελπίδων (φώτο)

Καταλάβατε γιατί χθες βράδυ ο Πανάρας κλαιγότανε ότι δεν έχει φράγκο ;)

Στο κτίριο 4 των δικαστηρίων της Ευελπίδων, εκδικάζεται αυτή την ώρα η αγωγή αποζημίωσης του Αντρίκου Παπανδρέου εναντίον του Πάνου Καμμένου.

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει αντιδικία με τον αδελφό του Γιώργου Παπανδρέου για την υπόθεση των CDS.

Απάντηση-«κόλαφος» στον Γ. Παπανδρέου από τους εισαγγελείς

«Ο πρώην Πρωθυπουργός φαίνεται να αγνοεί ότι η Εισαγγελική Αρχή, εκ του Συντάγματος και του νόμου, ενεργεί πάντοτε με γνώμονα την αρχή της νομιμότητας, τούτο έχει δε πράξει διαχρονικά, χωρίς επηρεασμούς ή σκοπιμότητες πολιτικές ή άλλες». Με αυτά τα λόγια απαντά η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) απαντά στον Γεώργιο Παπανδρέου και....

Ο μαιμού Παπανδρέου τρώει μέχρι και στο ίδιο εστιατόριο που έτρωγε ο ορίτζιναλ!! (φώτο)

Και εννοείται ότι τρώει εις υγεία των κορόϊδων όπως αυτοί που κατηγορεί... Τα έξοδα όπως και όλο το ταξίδι τα πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα μέσω της επιχορήγησης του ΣΥΡΙΖΑ από τον προυπολογισμό...

Αυγολέμονο, γιουβέτσι και φρέσκα ψάρια από τη Μεσόγειο παρελαύνουν κάθε βράδυ στο ελληνικό εστιατόριο Κελάρι της Ουάσιγκτον, κάνοντας αντίπραξη στην κυριαρχία των φιλέτων και παρηγορώντας τους νοσταλγούς της πατρίδας, διπλωμάτες, πολιτικούς, επισκέπτες. Από χθες και ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε σε αυτό το club.

Γελάει ο κόσμος!! Τι κοινό έχουν Πάγκαλος-Καμμένος εκτός απ' τα κιλά; (βίντεο)

Περί οικονομικών δυσκολιών, Χρυσής Αυγής και ζήλειας μίλησε ο πρoεδρεύων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε χθεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση, χαρίζοντας άφθονο γέλιο στον ελληνικό λαό.

«Είμαστε ένας λαός περήφανος. Ο ένας δεν λέει στον άλλο ότι δεν έχει να πληρώσει φόρο. Ο ένας δεν λέει στον άλλο ότι είναι στα πρόθυρα του Κορυδαλλού. Όλοι είμαστε. Εγώ ομολογώ ότι...

Δεν το φωνάζουμε όμως: Συνάντηση Τσίπρα με αξιωματούχους του ΔΝΤ

Με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του ΔΝΤ, Ντέιβιντ Λίπτον αναμένεται να συναντηθεί σήμερα, Πέμπτη, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των επαφών του στην Ουάσιγκτον.

To αηδιαστικό ριάλιτι των Άγγλων για την Κέρκυρα ξεκινά νέα γυρίσματα "διαφήμισης" στο νησί

Αγνοώντας τις έντονες αντιδράσεις του κοινού -και των τοπικών παραγόντων στην Κέρκυρα- οι υπεύθυνοι του Channel 4 αποφάσισαν να εγκρίνουν τα γυρίσματα και δεύτερης σεζόν για το ριάλιτι What Happens in Kavos.

Μάλιστα! Μέχρι και UFO παρακολούθησε την ορκωμοσία Ομπάμα

Θέμα συζήτησης (!!) έχει γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, η «παρουσία» ενός αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενου αντικειμένου, πάνω από το μνημείο της Ουάσιγκτον, την ώρα της ορκωμοσίας του προέδρου Ομπάμα.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ"

Ο Τσίπρας παλεύει να δώσει τόνους σοβαρότητας στο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι συνεχίζουν να λειτουργούν με το σύστημα "τρείς λαλούν και δυό χορεύουν".
Θέμα σχετικά με όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Είναι απίστευτο αυτό που ζήτησαν ο Κασιδιάρης και η Κωνσταντοπούλου!

Ποιος Ρατσισμός και ...μαυρορόζ άλογα! Αυτό που ζήτησαν ο Κασιδιάρης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι απίστευτο:

«Η πρώην μου με έριξε στα 33 μου στην κόκα», αποκαλύπτει γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Για την πιο δύσκολη περιόδο της ζωής του μίλησε ο Χρήστος Ζαμπούνης σε χθεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση.

«Ως παλαιός κολυμβητής και αθλητής του πόλο (συμμετείχα στις προπονήσεις του Παναθηναικού) είμαι κατά των ναρκωτικών....

Να αποκαλυφθούν οι καθοδηγητές του Γεωργίου, λέει ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ

Δικαιωμένος υποστηρίζει ότι νιώθει ο πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), Νίκος Λογοθέτης, με την κακουργηματική δίωξη του προέδρου της Αρχής, Ανδρέα Γεωργίου για το «φούσκωμα» του Ελλείμματος του 2009 και ζητά να βρεθούν ποιοι τον καθοδηγούσαν.

Μπααα... κάποιο λάθος θα έγινε: Μετεξεταστέος από την τρόικα ο φοροελεγκτικός και εισπρακτικός μηχανισμός

Του Σπύρου Δημητρέλη

Μετεξεταστέος μένει από την τρόικα ο φοροελεγκτικός και εισπρακτικός μηχανισμός του υπουργείου Οικονομικών. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία οι περισσότεροι στόχοι που έχουν τεθεί από τους δανειστές μας για τους ελέγχους και τις εισπράξεις δεν επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια του 2012 με αποτέλεσμα και τα έσοδα του δημοσίου να εμφανίσουν αποκλίσεις σε σχέση με τα αρχικά προϋπολογισθέντα.

Της βγήκε έξω το στήθος στην πασαρέλα (φώτο)

Ένα ατύχημα που εξέθεσε το στήθος της σε όλο το κοινό είχε ένα μοντέλο κατά τη διάρκεια επίδειξης στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Το μοντέλο παρουσίαζε ένα σέξι σύνολο του μόδιστρου Alexandre Vauthier μόνο που το ύφασμα μετακινήθηκε αφήνοντας το στήθος της σε κοινή θέα.

Ενας στους πέντε υπόχρεους δεν πληρώνει ΦΠΑ

Δεν υποβάλει περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ και δεν αποδίδει στα δημόσια ταμεία το φόρο, ένας στους πέντε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).

Κυριάκος: Η Κεντροδεξιά “πλήρωσε” την τρομοκρατία στην Ελλάδα

Το βαρύ τίμημα που έχει πληρώσει ο πολιτικός και ιδεολογικός χώρος της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα από το φαινόμενο της τρομοκρατίας, ανέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Αυτή είναι η ξεφτιλισμένη "γαλάζια" κουμπάρα των εικονικών γάμων

Μια 52χρονη μεταφράστρια - μεσίτρια, ρωσοπόντια που ήρθε το 1998 στην Ελλάδα, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές στην Α' Θεσσαλονίκης και παράγοντας του κόμματος σε θέματα ομογενών, είναι μεταξύ των τριών "εγκεφάλων" του κυκλώματος με τους "λευκούς γάμους".

Απίστευτο! Κλώτσησε το παιδί για τις μπάλες ο Αζάρ

Την κατακραυγή του βρετανικού Τύπου… κέρδισε ο Αζάρ λόγω του επεισοδίου που είχε με το ball-boy στον επαναληπτικό με την Σουόνσι για την ημιτελική φάση του αγγλικού Λιγκ Καπ.

Ο περιπτεράς-κοράκι ανταπέδωσε σε Οικονομέα - Καμπουράκη ...τους έκλεψε τον Σίμο Κεδίκογλου! (βίντεο)

Το πρωί της Τετάρτης είδαμε τον καλεσμένο του Γιώργου Παπαδάκη να ζητάει απεγνωσμένα να τον αποδεσμεύσουν γιατί είχε μια σοβαρή υποχρέωση. Λίγο αργότερα είδαμε ότι η υποχρέωση ήταν να εμφανιστεί στην αντίπαλη εκπομπή του MEGA.

Σήμερα λοιπόν, συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλούσε τηλεφωνικά στην εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα, όταν το έκλεισε ξαφνικά.

Βίντεο: Κόντρα Κεδίκογλου – Σκουρλέτη στον... αέρα

Εντονη αντιπαράθεση είχαν στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Β. Διαμαντόπουλου. «Με έχετε πει τρομοκράτη, πλαστογράφο, έχετε χάσει κάθε όριο», είπε ο Σίμος Κεδίκογλου, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Σκουρλέτη: «Ναι το επαναλαμβάνω και μπορώ να το τεκμηριώσω».

Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο σκάνδαλο με τους «λευκούς» γάμους;

Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές εμπλεκόμενη στο κύκλωμα με τους εικονικούς γάμους;

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Ημερησία, μεταξύ των αρχηγών του κυκλώματος φαίνεται να ήταν και η εν λόγω κυρία, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για άτομο με έντονη δραστηριότητα στα κοινά της συμπρωτεύουσας.

Δημοσκόπηση Pulse: Και εδώ η ΝΔ ανεβαίνει κι ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει-Στο 1,5% η διαφορά από 4,5% που ήταν πριν 2 μήνες

Έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών και απογοήτευση καταγράφει η δημοσκόπηση της Pulse για το Ποντίκι η οποία δείχνει ότι η ΝΔ ανεβάζει τα ποσοστά της και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς πέφτει με αποτέλεσμα η ψαλίδα από το 4,5% στις 26 Νοεμβρίου να κλείνει στο 1,5% σήμερα. Και μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη φυλλάδα είναι του ΣΥΡΙΖΑ ενώ η συγκεκριμένη εταιρία για την ίδια φυλλάδα, ήταν οι μόνες μαζί με την VPRC που μετά τις εκλογές Μαϊου έδινε προβάδισμα (2,5%) στον ΣΥΡΙΖΑ

Στην πρόθεση ψήφου, το ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:

Την πέσανε στον Ιγνατίου τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ... αλλά τους έκανε ρόμπα

Πριν από λίγο ο Μιχάλης Ιγνατίου έγραψε στο twitter ότι "οι δημοσιογράφοι περίμεναν 2 ώρες έξω από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και μόλις βγήκε ο Τσίπρας δεν έκανε δηλώσεις", προφανώς επειδή δεν είχε διερμηνέα μαζί του :)... αμέσως κατέφθασαν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και αφού προφανώς ενημέρωσαν τον Νίκο Παππά ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον Ιγνατίου, έπιασαν δουλειά... Δείτε τι του έγραψαν και πως στο τέλος τους έκανε ρόμπα ο Ιγνατίου

Εγκρίθηκαν τα σχέδια για το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου... στην Κωνσταντινούπολη

Την προηγούμενη εβδομάδα η τούρκικη κυβέρνηση ενέκρινε τα σχέδια για τη δημιουργία του μεγαλύτερου αεροδρομίου στον κόσμο, που θα γίνει στο Καραμπουρνού, που βρίσκεται 50 χλμ. από την Πόλη στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.

Η έγκριση δόθηκε στο τάκα-τάκα, όπως γίνεται εξάλλου στην Τουρκία χωρίς Συμβούλια Επικρατείας για την προστασία κορμοράνων κ.λπ παπαριές. Το τρίτο αεροδρόμιο της Πόλης κρίνεται απαραίτητο αφού...