27 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο: Παρέμβαση Γεωργιάδη στο κανάλι του Καρατζαφέρη και τσακωμός με Αϊβαλιώτη!

Μετά από 9 ολόκληρους μήνες ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη. Αφορμή η καταγγελία δημοσιογράφου του "ΡΑΔΙΟ ΣΑΜΟΣ", η οποία έκανε λόγο για δρομολογημένο πλοίο το οποίο φέρεται σε φωτογραφίες να είναι "μπαταρισμένο", επί εποχής υφυπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παρενέβη για να απαντήσει.

Κάτι είναι κι αυτό: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 76-71 και πάει το αήττητο

Ο ΠΑΟΚ κράτησε «απόρθητο» το κλειστό της Πυλαίας (7/7 νίκες) και υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του εφετινή ήττα στην Α1 Ανδρών. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 76-71 των «ερυθρολεύκων», στο πλαίσιο της πρεμιέρας του β' γύρου στην Α1 Ανδρών, και «έπιασαν» τον Παναθηναϊκό στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τους «πράσινους» να έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Video: Ο Άδωνις απαντά στον Χαϊκάλη

Την συγνώμη που θα δεχτεί από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να διαθέσει από τον μισθό του χρήματα στον κόσμο.

Πολλά με έχουν πει στη ζωή μου, βλάκα ποτέ. Θα δεχθώ την συγνώμη μονό εάν δώσει χρήματα από την βουλευτική tου αποζημίωση στον κόσμο που τα έχει ανάγκη!!

Στους εισαγγελείς οι ταμίες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ... ως ύποπτοι

Ως ύποπτοι έχουν κληθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη οι ταμίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Κυβέρνηση σε απεργούς: Εντάξει, "παίξτε" τη Δευτέρα αλλά την Τρίτη έχει επιστράτευση

Ένα βήμα πριν από την επίταξη στους εργαζόμενους στα λεωφορεία φαίνεται ότι είναι η κυβέρνηση, έπειτα από την απόφασή τους να συνεχίσουν και τη Δευτέρα την εξαγγελθείσα απεργία τους.

Απίστευτη κολοτούμπα Κουράκη: Γράψτε λάθος! Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται σε κάθε περίπτωση τη μισθοδοσία του κλήρου!!

Αστειότητες είναι όσα του καταλογίζει η ΝΔ ανέφερε ο Τ. Κουράκης απαντώντας σε ανακοίνωσής του κόμματος. Σε αυτήν η ΝΔ εξέφραζε την έκπληξη και την έντονη διαφωνία της στις δηλώσεις του πρώτου, περί φορολόγησης όσων δηλώνουν χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Πάτρα: Τσακωμός για τη χρηματική "μοιρασιά" σε πολιτικό γραφείο

Το έλα να δεις έγινε σε πολιτικό γραφείο Αχαιού βουλευτή, συνεργάτες του οποίου τσακώθηκαν και ζήτησαν την μοιρασιά των χρημάτων που παίρνει τρίτο πρόσωπο, ως αμοιβή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Το ΣΔΟΕ ψάχνει Γερμανούς, Βρετανούς κ.λπ φοροφυγάδες... αφού έπιασε όλους του ίθαγενείς φοροφυγάδες

[Και πως θα τους πιάσει; Αφού δεν ξέρουν γερμανικά ή αγγλικά... όπως δεν ξέρουν και γαλλικά...]

Στο μικροσκόπιο μεγάλης δικαστικής έρευνας έχουν μπει εκατοντάδες Δυτικοευρωπαίοι, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες πολυτελών σπιτιών, κυρίως σε νησιά, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Γκολ και φάσεις από τους αγώνες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Αστέρα

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-1

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η προσφυγή των εργαζομένων στο Μετρό για την επίταξη

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση του «Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών» που ζητούσε να «παγώσει» (να εκδοθεί προσωρινή διαταγή) η επίταξη του προσωπικού του Μετρό, καθώς και η επίταξη της χρήσης των ακινήτων και κινητών της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» και της «ΣΤΑΣΥ Α.Ε.» που είναι απαραίτητα για «την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου».

Λαϊκό δικαστήριο έξω απ' την Τούμπα μετά την ήττα από την Ξάνθη

Το σύνθημα "Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα" ακούγεται αυτή την ώρα έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Μερίδα οπαδών του "Δικεφάλου" περιμένει τους παίκτες του ΠΑΟΚ για να τους ζητήσει εξηγήσεις για την ήττα από την Ξάνθη. Πρώτος έφυγε...

Πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής πούλησε τη βίλα του στην Εκάλη

Η έλλειψη τηλεοπτικών προτάσεων, η ανύπαρκτη μεσιτική αγορά και γενικότερα η κρίση που επικρατεί στη χώρα μας, ανάγκασε γνωστό παρουσιαστή να ...προχωρήσει στην πώληση της μεζονέτας του στην Εκάλη.

Αυτοί είναι οι 49 επιχειρηματίες (ή εκπρόσωποί τους) που θα συνοδεύσουν τον Σαμαρά στο Κατάρ

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις….Αλλά 59 θα είναι οι επιχειρηματίες που θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο ιδιαίτερα σημαντικό ταξίδι που θα πραγματοποιήσει την Τρίτη και την Τετάρτη στο Κατάρ.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τον Κουράκη που ζητάει αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες;

[Αυτό είναι και το σημείο για το οποίο πρέπει να φάει κράξιμο ο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι ξαφνικά θέλει να διαχωρίζει τους ανθρώπους ανάλογα με το θρήσκευμα και ουσιαστικά είναι υπερ της αναγραφής του θρησκεύματος σε δημόσια έγγραφα (όπως οι φορολογικές δηλώσεις) άρα και στην ταυτότητα και όχι το πως μπορεί να πληρώνουν μόνο οι χριστιανοί για την εκκλησία]

Στο "στόχαστρο" της ΝΔ βρέθηκε η πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη, για την επιβολή ειδικού φόρου σε όσους δηλώνουν Χριστιανοί. "Οι χαοτικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, χτύπησαν ξανά", επισημαίνει η Συγγρού σε ανακοίνωσή της.

Γι' αυτούς "ΜΑΤ, ξύλο και έξω απ' τους δρόμους κερατάδες" θα έχει; Αποφασισμένοι να κόψουν την Ελλάδα στα δύο οι αγρότες

Αποφασισμένοι να «παραλύσουν» όλη τη χώρα εμφανίζονται οι αγρότες, μετά την μακρά συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου του κλάδου στον Πλαταμώνα, Πιερίας.

Όπως επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Νομού Ημαθίας, Κώστας Λιλιόπουλος, στη συνάντηση έλαβαν μέρος εκπρόσωποι των αγροτών απ΄ όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Ο Μηλιός και το σκουλαρίκι του «εσωτερικού»... γιατί στο «εξωτερικό»...

Το σήμα κατατεθέν του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού είναι, αν μη τι άλλο, το σκουλαρίκι που αφορά στο αυτί του.

Ο κ. Μηλιός μάλιστα δεν το αποχωρίζεται ακόμα και όταν...

Ανακρίτρια κατηγορεί αστυνομικό για βιασμό!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ανακρίτρια κατηγορεί αστυνομικό για βιασμό. Η εξαιρετικά περίεργη υπόθεση διερευνάται ήδη από τη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Βήμα της Κυριακής» η ανακρίτρια που υπηρετεί στην Εισαγγελία Αθηνών έκανε καταγγελία σε 30χρονο αστυνομικό τμήματος Αλλοδαπών και σε έναν «συνεργό» του για βιασμό.

Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία: O Πάγκαλος... χειμερινός κολυμβητής (φώτο)

Δε δίστασε να βουτήξει στα ιαματικά λουτρά της Βουλιαγμένης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που έβαλε το μαγιό του και απόλαυσε ένα χειμερινό μπάνιο. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Real News, o κ. Πάγκαλος φαίνεται ιδιαίτερα ευτυχισμένος για την απόφαση του να βουτήξει.

Στην υγειά του Αλαφούζου πίνουν όλοι...

Να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος δηλαδή... Με τις κινήσεις του σώνει την ΑΕΚ, κάνει χάρες στους ποδοσφαιριστές του και όλοι πίνουν νερό στο όνομα του!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ξανά νικητής ο Τζόκοβιτς... τον πούλο ο Κάμερον

Το τρίτο συνεχόμενο Αυστραλιανό Όπεν κατέκτησε ο γνωστός φίλος μας Νόβακ Τζόκοβιτς επικρατώντας μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα του Άντι Μάρεϊ με 3-1 σετ και ο Σκοπιανολάγνος Ντ. Κάμερον έμεινε με τη χαρά όπως βλέπετε στη φώτο αριστερά

Ο Αδωνις Γεωργιάδης φωτογραφίζεται με τον Τσε Γκεβάρα! (ΦΩΤΟ)

Τη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. O ίδιος "συνοδεύει" τη φωτογραφία από το εξής σχόλιο: "Από την βράβευση μαθητού Αστυνομικού, για την επιτυχία του στις εισαγωγικές εξετάσεις...ούτε στημένο να ήταν ε;"

Δείτε τη φώτο:

ΣΥΡΙΖΑ και Στρατούλης εναντίον της απόφασης της δικαιοσύνης... επειδή δεν τους βολεύει

Το γνωστό γαϊτανάκι: Όταν οι δικαστικές αποφάσεις βολεύουν η δημοκρατία είναι ξύπνια και λειτουργεί... όταν δεν τους βολεύεουν, "η δημοκρατία είναι στο απόσπασμα", "κοιμάται" ή ακόμα και "γαμιέτ@@" για τους πιο προχό από δαύτους.

Διαβάστε την ανακοίνωση Στρατούλη να γελάσετε:

Αστεία ανακοίνωση του ΚΚΕ για την ληστεία στο σπίτι της Κανέλλη

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ με αφορμή την εισβολή αγνώστων τα ξημερώματα στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη. Το ΚΚΕ αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι οι εισβολείς...

Χρυσή Αυγή:Tα ποσοστά μας είναι μεγαλύτερα... έχουμε ίσα με 60%

Τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων σχολιάζει η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της, μιας και δεν τη βολεύουν καθώς δείχνουν μια στασιμότητα και την αρχή του ξεφουσκώματος.

Τραγωδία με 245 νεκρούς σε νυχτερινό κέντρο στη Βραζιλία (vid)

Η αστυνομία στη Βραζιλία επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον 245 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο στην πόλη Σάντα Μαρία, στα νότια της χώρας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εφτασε και πάει Τούμπα να δει πάλι καμιά ελληνική σούπα

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον ο Ρομπέρτο Κάρλος. Λίγο πριν της 15.00 ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έφτασε την πόλη και στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" τον περίμενε ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από το διάστημα που ήταν στην Ανζί.

PAOK – Skoda Xanthi Live Stream (ΠΑΟΚ - Skoda Ξάνθη 17:15)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Ο Σταματόπουλος απείλησε με μήνυση ΠΑΣΟΚο βουλευτή και πρώην σύντροφό του [βίντεο]

Ανέβηκαν οι τόνοι του μεταξύ του προέδρου των εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνη Σταματόπουλου και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, τον οποίο απείλησε με μήνυση για δηλώσεις που έκανε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Ο Χατζηδάκης θα απαντήσει σ' αυτό... η θα ισχύσει το γνωστό;

Η γνωστή λογική των πολιτικών: «Άστους να λένε και να μας ξεβρακώνουν... αύριο θα έχει ξεχαστεί και δεν θα το θυμάται κανείς»

Δείτε την καταγγελία που μάλλον θα μείνει αναπάντητη καθώς προφανώς ισχύει:

Αλλού ο Ζώης αλλού ο Μαρκόπουλος

Αλλάξανε τα πράγματα στους Ανεξάρτητους που προέρχονται από τους… Ανεξάρτητους . Έλληνες. Από τους δύο βουλευτές που είχαν πρωτοστατήσει όταν έγινε το «κίνημα» εναντίον Καμμένου και η ομαδική αποχώρηση, τον Χρήστο Ζώη και τον Κώστα Μαρκόπουλο...

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΛΛΟΜΑΘΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Στην τύχη τους έχουν αφεθεί οι τέσσερις μεγάλες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα στο ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ , τη λίστα του Λουξεμβούργου ,τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο εξωτερικό, και τους 54.000 Έλληνες με καταθέσεις σε ξένες τράπεζες.

Το ταμείο τεχνικών της ΔΕΗ πλήρωνε χιλιάδες ευρώ για τσιγάρα,ποτά και κομμωτήρια

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται ο διαχειριστικός έλεγχος της εξελεγκτικής επιτροπής για το ταμείο της Ένωσης Τεχικών της ΔΕΗ καθώς αποδίδει σοβαρές κατηγορίες για οικονομικές και διαχειριστικές ατασθαλίες στα τρία μέλη του κατά την κρίσιμη περίοδο.

Κινέζος βομβιστής: "Κριτές της πολιτικής είναι οι πολίτες, όχι τα δικαστήρια"... Σωστός! Τι σκληρότερη τιμωρία μπορεί να υπάρξει για τον Άκη από το ότι καταψηφίστηκε; Ε; Τι δεν καταλαβαίνεις;

Να καταργηθούν οι διατάξεις για την παραγραφή των αδικημάτων των υπουργών προτείνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με άρθρο του στο «Έθνος της Κυριακής».

Αλέκα: Χωρίς προηγούμενο ο θαυμασμός Τσίπρα για τις ΗΠΑ

Αιχμηρό σχόλιο για το ταξίδι του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ κάνει η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής.

Σαμαράς: Μηδενική ανοχή στα ακραία κοινωνικά φαινόμενα

Την ίδια "συνταγή" με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Μετρό αναμένεται να ακολουθήσει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, απέναντι στις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής", σαφές δείγμα της στάσης που πρόκειται να τηρήσει όλο το επόμενο διάστημα, οπότε και αναμένεται να κλιμακωθούν οι αντιδράσεις των εργαζομένων σε πολλούς κλάδους εξαιτίας των δημοσιονομικών μέτρων που ήδη εφαρμόζονται και των αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις, έδωσε η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός με την απόφαση για επιστράτευση των απεργών του Μετρό.

Αυστραλία:"Ελληνικός" τελικός στο τένις

Το γεγονός ήταν ασυνήθιστο. Την Ημέρα της Αυστραλίας, δύο ομογενείς τενίστες αγωνιζόταν στον τελικό των τζούνιορς του Αυστραλιανού Όπεν.

Ψάχνουν σε Κίνα-Λιβύη-Λίβανο-Σιγκαπούρη τα «μαύρα» εκατομμύρια του Άκη

Σε διάφορες χώρες του κόσμου αναζητούνται τεράστια χρηματικά ποσά που είχε αποκτήσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος από μίζες για την υπογραφή εξοπλιστικών και τα οποία φρόντιζε να «κρύβει» με την βοήθεια συνεργατών του.

Η ερώτηση ξεφτίλα του Βορίδη (και του Κουβέλη): «Μας ψεκάζουν, ποιοι και γιατί;»

[Άλλη μια απόδειξη πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει πολιτικός που να μην ενδίδει στο λαϊκισμό...]

Εδώ και πολλές δεκαετίες οι ιστορίες συνωμοσίας αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα συζήτησης μεταξύ των πολιτών, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Εδώ και λίγα χρόνια όμως με την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά κυρίως με τη γιγάντωση του διαδικτύου, οι συζητήσεις έχουν προσλάβει τη μορφή «τσουνάμι» με τους οπαδούς των θεωριών να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Κουράκης: Να επιβληθεί ειδικός φόρος ΜΟΝΟ στους χριστιανούς!

[Μεταξύ μας δεν έχει άδικο... όπως εμείς ζητάμε να μην πληρώνουμε τις καταλήψεις τους και τα ρμαλίκια τους δεν χρειάζεται να πληρώνουν κι αυτοί την εκκλησία μας... βέβαια τα λαμόγια δεν θα δηλώνουν χριστιανοί αλλά θα θέλουν κηδεία με παπά...]

Να απαλλαγεί το κράτος από την υποχρέωση να καταβάλει τους μισθούς των ιερέων ζητά ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης.

Έλληνας έζησε τη χρεοκοπία της Αργεντινής και ήρθε στην Αθήνα για να μείνει ΑΣΤΕΓΟΣ!

[...λέει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ οπότε πρέπει να κρατάμε και μια επιφύλαξη για το αν είναι υπαρκτό το πρόσωπο ή είναι φανταστικό]

Απίστευτο αλλά άκρως αληθινό. Ο Λάμπρος Μουστάκης, γεννήθηκε στη Βραζιλία από Έλληνες γονείς. Έκανε ότι έπρεπε για να έχει τα εφόδια για να ξεκινήσει μια ζωή χωρίς προβλήματα. Σπούδασε, έμαθε πέντε γλώσσες, έγινε τεχνίτης, δούλεψε σκληρά και απέκτησε οικογένεια.

ΣΥΡΙΖΑ κι ο Κολλάς: Να πέσει η κυβέρνηση, όπως το 1993

Την αμέριστη υποστήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου το εγκώμιο πλέκει, ζητώντας από τον ελληνικό λαό να του εμπιστευτεί τη θέση του πρωθυπουργού, δημοσιοποιεί ο γνωστός συνδικαλιστής Ανδρέας Κολλάς, με δηλώσεις του στο “Πρώτο Θέμα”.

ΚΟΥΙΖ: τι συνδέει το ΤΑΙΠΕΔ με τα ΣΚΟΠΙΑ και τη ΦΛΩΡΙΝΑ;

Καημένε Αθανασόπουλε...κούνια που σε κούναγε που θέλεις να πουλήσεις κρατική περιουσία σε Σκοπιανούς! Μαθαίνω επίσης, ότι εκτός από ...Κοζάνη, θέλεις να τους δώσεις και πακέτο μαζί με τη

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ απαντά μέσω twitter στην επιστολή των στρατιωτικών

Mέσω Twitter απάντησε ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Μιχάλης Κωσταράκος στην επιστολή των στρατιωτικών:

Η Αθήνα έκτη παγκοσμίως στις επισκέψεις στο YouPorn

Η Ιταλία έχει τα πρωτεία σε επίπεδο πόλεων με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο Youporn, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere della Sera, καθώς το Μιλάνο και η Ρώμη καταλαμβάνουν την πρώτη και δεύτερη θέση αντιστοίχως. Ακολουθεί...

Όλες οι σημερινές δημοσκοπήσεις: Παντού πέρασαν μπροστά ΝΔ και Σαμαράς

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις για τον κυριακάτικο Τύπο, ενώ και ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται του Αλέξη Τσίπρα ως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός.

Επιστολή στρατιωτικών στον Κωσταράκο

Επιστολή στον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο έστειλαν οι στρατιωτικοί, ζητώντας να απαντήσει σε πληροφορίες που θέλουν το Συμβούλιο των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων να εισηγείται μεταξύ άλλων την κατάργηση της μονιμότητας στο στρατό.

Ακολουθεί η επιστολή του ΣΥΣΜΕΔ (Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών ενόπλων δυνάμεων)

"Κε Αρχηγέ.