28 Ιανουαρίου 2013

Αφού ο Πάνος δεν θυμάται που είπε λαμόγιο τον Αντρίκο να του το θυμίσουμε...

Ξαναλέω ότι έχω πει 100 φορές: Ο Αντρίκος κι ο Γιωργάκης μπορεί να είναι τα μαγαλύτερα λαμόγια της υφηλίου... το μόνο όμως που κατάφερε ο Καμμένος με τις αρλούμπες του (γιατί οι λαμογιές δεν αποδεικνύονται με αερολογίες) είναι: ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ! Εύγε Πάνο...

Και επειδή δεν θυμάσαι που τον είπες λαμόγιο τον Αντρίκο (δικαιολογημένα με τόσες παπαριές -βάλε τον Καπερνάρο να μου κάνει μήνυση για το "παπαριές" ;)- που γράφεις καθημερινά), να στο θυμίσουμε:

Με τέτοιους δικαστές πως να πας μπροστά: Συνταγματικός ο νόμος για διορισμό προστατευόμενων αγωνιστών της αντίστασης των παιδιών τους, των εγγονιών τους, των δισέγγονών τους κ.λπ

Συνταγματικός κρίθηκε από τον Άρειο Πάγο ο νόμος 2643/1998, που προβλέπει την αναγκαστική τοποθέτηση των προστατευμένων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και των παιδιών τους σε θέσεις εργασίας.

Συγκλονιστικό VIDEO. Η καραμπόλα στο Κλειδί μέσα από το μάτια του ΕΚΑΒ!

Οι εικόνες που κατέγραψε ένας διασώστης του ΕΚΑΒ όταν έφτασε στην καραμπόλα στο Κλειδί Ημαθίας.

Εκλογές το Σεπτέμβριο

Τι εισηγούνται στον πρωθυπουργό!

Εκλογές τον Σεπτέμβριο! Αυτό εισηγούνται κορυφαία στελέχη του κόμματος στον πρωθυπουργό, με αφορμή και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι οποίες, όλες δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στη ΝΔ και μάλιστα σε μια περίοδο χωρίς την προεκλογική πόλωση.

Χαϊκάλης VS Καμμένος και το πουλάκι τσίου

Δείτε το και σε λίγο του έχουμε ένα δωράκι του Πανάρα:

Δείτε τη φώτο που αφιέρωσε ο Άδωνις στον Χαϊκάλη

Ειρωνικό μήνυμα προς τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλο Χαϊκάλη στέλνει από το twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης, όπου αναφέρει

Ανοίγει ο δρόμος για επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Το ενδεχόμενο να επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή στη Χάλκη, υπό τη μορφή ιδωτικού - βακουφικού ή ξένου πανεπιστημίου, εξετάζει το πρωθυπουργικό γραφείο στην Τουρκία, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Ηurriyet.

Παπά σοβαρέψου!!! Μη βάζεις το χρήμα που έδιναν στην εκκλησία πάνω απ' τη λαμογιά

10 μέτρα οφσάιντ ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος που αποθεώνει τον καταζητούμενο, για οικονομικά εγκλήματα, Πέτρο Κυριακίδη!! Αν είναι δυνατόν να αθωώνουμε τα λαμόγια επειδή έδωσαν στην εκκλησία 5 δραχμές απ' τα κλεμμένα. Σοβαροί είμαστε; Στο μεσαίωνα ζούμε που πληρώνανε και έπερναν συγχωροχάρτι;

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με ένα σημερινό σημείωμά στην προσωπική του ιστοσελίδα mkka.blogspot.gr ουσιαστικά αποθεώνει τον καταζητούμενο για συμμετοχή του στο σκάνδαλο της Proton Bank Πέτρο Κυριακίδη.

Αστυνομικό μπλόκο στους αγρότες της Θεσσαλίας

Διαπραγματεύσεις μεταξύ των Θεσσαλών αγροτών και της αστυνομίας πραγματοποιούνταν το απόγευμα της Δευτέρας στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας - Αθηνών, περίπου 200 μέτρα πριν από τον κόμβο της Νίκαιας, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν το κομβόι των τρακτέρ.

ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπικές οι απόψεις του Κουράκη – ΝΔ: Είστε υποκριτές, Διώξτε τον

Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της κόντρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν να προσθέσουν οι τοποθετήσεις του Τάσου Κουράκη για τη μισθοδοσία των κληρικών και τη φορολόγηση των Χριστιανών Ορθόδοξων.

Τα «μαζεύει» ο Καμμένος για Αντρίκο – Τα πρακτικά τη δίκης

«Ποτέ δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεων του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου». Την διαβεβαίωση αυτή έδωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, όπως προκύπτει από τα πρακτικά της δίκης.

Πέθανε ο Νικόλαος Ντερτιλής

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα, στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", ο τελευταίος έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, από τους πρωταίτιους του Απριλιανού πραξικοπήματος του 1967, Νικόλαος Ντερτιλής.

Αθώος ο γνωστός ηθοποιός που κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε κύκλωμα τοκογλυφίας!

" Με εξευτέλισαν, με καταδίκασαν χωρίς να με ξέρουν! Το παιδί μου δεν μπορούσε να πάει σχολείο"

Αβάσιμες αποδείχθηκαν οι κατηγορίες που ήθελαν τον...

ΦΩΤΟ: Τι έγινε ρε παιδιά, το ξεχάσαμε το θέμα;

Δεν ακούω τελευταία για αιθαλομίχλη παρότι τα κρύα έχουν σφίξει για τα καλά; Γιατί; Οι νεοταξίτες εξαγόρασαν όσους αποκάλυψαν την αλήθεια; Κονδύλια της τρόικα έκλεισαν στόματα ερευνητών; Τι συμβαίνει και μούγγα ενώ το φαινόμενο συνεχίζεται κανονικά...


Ρε Απόστολε τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; (Και δεν είναι δικαιολογία ότι τελικά απεσύρθη η ξεφτίλα)

Την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Δ.Μακεδονίας προκάλεσε η εισήγηση να διατεθεί το ποσό των 500 ευρώ για τη μετάβαση της Περιφερειακής Συμβούλου Τζελίνας Μακραντωνάκη στην Αθήνα προκειμένου (κρατηθείτε)...

Ρόμπα έγινε ο "δημοσιογράφος" Λοβέρδος και έτρεχε να ζητάει συγγνώμη

Ο Γιάννης Λοβέρδος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: "Σήμερα ξεκινά εκπομπή στη ΝΕΤ κι η Μαρία Σταματερη, πρώην σύζυγος του φίλου μου του Μαλέλη.

Καμμένος: Ποτέ δεν ήθελα να θίξω το πρόσωπο του Αντρίκου και ποτέ δεν τον είπα λαμόγιο (πρακτικά δίκης)

Δείτε τι είπε ο Π. Καμμένος στη δίκη με τον Αντρίκο... φυσικά το απόλυτο γέλιο είναι όταν άρχισε να λέει τα περί CDS και ΤΤ και ο δικαστής του είπε:

Το ψήνει ο Βαρουφάκης το "έκανα λάθος πρόβλεψη"

Δυναμικό διάλογο στο twitter έχει αναπτύξει ο Γιάννης Βαρουφάκης με προβλέψεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αυτοκριτική, αλλά και αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Ρουμπινί.

Η κυβέρνηση διαβάζει τις δημοσκοπήσεις και υιοθετεί σκληρή τακτική απέναντι στις κινητοποιήσεις

Επίδειξη πυγμής απέναντι σε όλα τα μέτωπα των κινητοποιήσεων προαναγγέλλει το Μέγαρο Μαξίμου αφού εκτιμά ότι το κρας τεστ με το Μετρό είχε επιτυχή έκβαση. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η μετωπική με τις συντεχνίες κερδίζει στην κοινή γνώμη και ο Πρωθυπουργός φαίνεται αποφασισμένος να μη κάνει πίσω.

Αύξηση καταθέσεων κατά 4% το Δεκέμβριο

Αύξηση της τάξεως του 4%, ή 6,4 δισ. ευρώ, σημείωσαν οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα στις ελληνικές τράπεζες τον Δεκέμβριο και διαμορφώθηκαν στα...

28χρονη κόρη υπουργού ερωτευμένη με τον 64χρονo μέντορα σκηνοθέτη της

Δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας έφερε στον δημοσιότητα τον δεσμό της Λένας Παπαληγούρα, κόρης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα και εγγονής του Γεωργίου Ράλλη, με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, σκηνοθέτη επιτυχίων όπως «Κόκινος Κύκλος», «10η εντολή» και «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Κατάστημα αγοράς χρυσού άνοιξε ο Τάσος Μητρόπουλος στην Καλαμάτα

Την επαγγελματική τύχη τους στην Καλαμάτα, τόπο καταγωγής της ηθοποιού, δοκιμάζει το ζεύγος Τάσου Μητρόπουλου-Νένας Χρονοπούλου.

Εγκαίνια κάνει το γραφείο «αγοράς χρυσού» που άνοιξε ο Τάσος Μητρόπουλος στην συμβολή των οδών Σταδίου και Μαυρομιχάλη στην Καλαμάτα.

Σταμάτησαν οι τεχνικοί συνεχίζουν την απεργία οι οδηγοί των λεωφορείων... μέχρι αύριο

Συνεχίζουν την απεργία τους οι οδηγοί των λεωφορείων, παρά την αναστολή των κινητοποιήσεων των τεχνικών ΟΑΣΑ-ΟΣΥ.

Κάθε μέρα το λέει ο Μεντβέντεφ για να το εμπεδώσουν οι ΑΕροψεκασμένοι: Υπό προϋποθέσεις η στήριξη στην Κύπρο

Η Ρωσία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο παροχής βοήθειας προς την Κύπρο εφόσον η κυπριακή κυβέρνηση και τα κράτη της Ευρωζώνης αναλάβουν το μεγαλύτερο μερίδιο του προγράμματος στήριξης, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του τη Δευτέρα.

Παρουσίαση του βιβλίου «Πολεμώντας το καθεστώς» από τον Φ. Κρανιδιώτη

Σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στις 7:30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο «Αιγηίς» στο κέντρο του Πειραιά (Βασιλέως Γεωργίου Α’ 11), θα παρουσιαστεί το βιβλίο (μυθιστόρημα) του δημοσιογράφου Νίκου Χιδίρογλου με τίτλο «Πολεμώντας το καθεστώς» (Ερωδιός, Θεσσαλονίκη
2012). Για το βιβλίο θα μιλήσει ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης.

Σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο και της σκίστηκε στα δυο το φόρεμα [φώτο]

Το πλέον «ταπεινωτικό» ατύχημα της μέχρι τώρα καριέρας της υπέστη η 22χρονη Τζένιφερ Λόρενς κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων της Ένωσης ηθοποιών.

Λεφτά υπάρχουν: Μοίρασε λάπτοπ η Βουλή στους βουλευτές

Λάπτοπ στους νεοεκλεγέντες βουλευτές για την υποστήριξη του κοινοβουλευτικού τους έργου μοίρασε η βουλή προκαλώντας αντιδράσεις για την κίνηση σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Θέλουν να ξανακάνουν τζαμί την Αγια Σοφιά

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Ενώ ο Ερντογάν συνεχίζει επαξίως το «παιχνίδι» των προκατόχων του με το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, (αφού από το 2000 και μετά τουλάχιστον 10 φορές έχει ανοίξει και κλείσει), σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, (εφημερίδες Star και της φιλοκυβερνητικής Yeni Şafak), η ισλαμική κυβέρνηση του Ταΐπ Ερντογάν σκοπεύει να μετατρέψει ξανά την Αγία Σοφία σε ισλαμικό τέμενος.

Μονοψήφιο το επιτόκιο των ελληνικών δεκαετών ομολόγων!


Η βουτιά στο επιτόκιο που προσφέρουν τα ελληνικά ομόλογα μετά την καθησύχαση των φόβων για χρεοκοπία της Ελλάδας και έξοδό της από την ευρωζώνη αλλά και την γενικότερη ηρεμία στις αγορές συνεχίζεται. Σήμερα το πρωί μάλιστα...

Σωστή η Χρ.Αυγή: Να πληρώνουν οι Συριζαίοι το μισθό του Κουράκη


«Να πληρώνουν οι Συριζαίοι τον παχυλό βουλευτικό μισθό του Κουράκη και τα εκατομμύρια της επιχορήγησης που εισπράττει το κόμμα τους»...

Κολοτούμπα και οι οδηγοί λεωφορείων και τρόλεϊ... σειρά έχουν οι αγρότες τώρα

Το σωματείο των εργαζομένων σε τρόλεϊ και λεωφορεία αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων... περισσότερα σε λίγο

"Κόπηκε" η εκπομπή εξαιτίας της οποίας αυτοκτόνησε η νοσοκόμα στην Βρετανία

Οριστικό τέλος από σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή που συζητήθηκε όσο καμμία άλλη, όχι μόνο στην Αυστραλία αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Λεβεντομαλάκ@ς εναντίον Βορίδη

«Κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά» σχολιάζει ο Τατσόπουλος τις δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. περί θανατικής ποινής

Αναρτώντας το δημοσίευμα για τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη περί θανατικής ποινής, ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος...

Η “Emirates ” ψάχνει (και) στην Ελλάδα 3.800 αεροσυνοδούς

Οι αερομεταφορές είχαν πάντα προνομιακό μερίδιο στην αγορά εργασίας, και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο, κάτι που συνεχίζει ακόμη και σήμερα, την εποχή της μεγάλης κρίσης.

Στουρνάρας σε Γιούνκερ: Έλα να μείνεις μόνιμα στην Ελλάδα

Τον … συνταξιούχο Γιούνκερ κάλεσε στην Ελλάδα ο υπουργός Οικονομικών

Θερμό αποχαιρετισμό επιφύλαξε ο Γιάννης Στουρνάρας στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος αποχώρησε από τη θέση του επικεφαλής στο Eurogroup και παρέδωσε ήδη την ηγεσία στον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών.

Αριστερός του κ@λου ο Τσίπρας λέει η 4η Διεθνής

Στην επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική αναφέρεται με ανακοίνωσή της η επιτροπή της Τετάρτης Διεθνούς στο site World Socialist.

«Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποιούσε την αστυνομία για να σπάσει την απεργία των εργαζομένων στο μετρό, ο κ. Τσίπρας...

Ρουσφετάκι ΕΡΤ: Από αθλητικός συντάκτης της κακιάς ώρας, ανταποκριτής στο Λονδίνο!

Μια εισήγηση στο ΔΣ της ΕΡΤ για τη μετακίνηση-τοποθέτηση δημοσιογράφου συμβασιούχου επί χρόνια στην κρατική ραδιοτηλεόραση, στο Λονδίνο ως ανταποκριτής, προκαλεί εύλογες απορίες. Τι ανάγκες αθλητικών προγραμμάτων έχει να καλύψει η ΕΡΤ στο Λονδίνο;

Παρέμβαση εισαγγελέα για την απεργία σε λεωφορεία και τρόλει

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα παραβίασης δικαστικής απόφασης εκ μέρους των εργαζομένων των ΗΛΠΑΠ και ΕΘΕΛ διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Μπαμπινιώτης: Μια δήθεν συνέντευξή μου στον Παύλο Τσίμα

Έχω χρόνια να μιλήσω με τον Τσίμα, γράφει στην προσωπική του ιστοσελίδα ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης μετά το σάλο που προκλήθηκε με την υποτιθέμενη συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας φέρεται να αποκάλεσε ηλίθιο τον Παύλο Τσίμα.

Tα νέα όρια ηλικίας για δημοσίους υπαλλήλους

Ποιοι θα πάρουν σύνταξη στα 67 τους και ποιες αλλαγές έρχονται για την 25ετία

Σύνταξη στα 67 για όσους συμπληρώνουν την 25ετία από το 2013 και μετά φέρνουν για εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους οι αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Βίντεο-Κανέλλη: «Δεν ήταν κοινά κλεφτρόνια αυτοί που μπήκαν σπίτι μου»... ξέρετε ήταν ασφαλίτες, παρακρατικοί, χρυσαυγίτες, νεοταξίτες, καπιταλιστές κ.λπ

[Γιατί ήταν 4 άτομα μέσα στο σπίτι της Κανέλλη αφού είναι απάντρευτη και ζει μόνο με το γιό της; Αν υποψιαστώ ότι εκτός από τζίπ έχει και φιλιππινέζες θα πεθάνω...]

«Ηθελαν συγκεκριμένα πράγματα από συγκεκριμένους χώρους, πήραν πληροφορίες, αλλά όχι αυτά που ήθελαν, έχουν γνώση οι φύλακες» είπε η Λιάνα Κανέλλη, περιγράφοντας τη διάρρηξη στο σπίτι της.

Δείτε τα βίντεο από το πρωινό του ΑΝΤ1:

Μεγάλο deal με ακίνητα του δημοσίου

Ένα μεγάλο deal που αφορά στα ακίνητα του δημοσίου είναι στα σκαριά. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η μεγάλη - πολυεθνική - εταιρεία Fairfax συμφώνησε με το ελληνικό δημόσιο για την εξαγορά 32 ακίνητων του "πακέτου".

Αναρχοφασίστας Σταματόπουλος: Διορίστηκα στο Μετρό ως μαρμαράς στα 50 μου-Το πρακτορείο ΟΠΑΠ είναι της κόρης μου και χρωστάει ΤΕΒΕ 6 χρόνια (βίντεο)

[Αφού η κόρη σου ρε παλικομμούνι χρωστάει ΤΕΒΕ 6 χρόνια και πεινάει, γιατί δεν το κλείνει το πρακτορείο; Για να μην ρωτήσουμε με ποια διαδικασία το πήρε... Και φυσικά μούγγα για το αν ο ίδιος διορίστηκε αξιοκρατικά στο μετρό ή με ρουσφέτι...]

Μιλώντας για την επίταξη στο Μετρό στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στην συχνότητα της ΝΕΤ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, είπε πως θέλει να ευχαριστήσει τους εργαζομένους του Μετρό «που πήγαν στις δουλειές τους και αρνήθηκαν την πρόταση των συνδικαλιστών, αυτών που διορίστηκαν στα 50 τους και έχουν πρακτορεία του ΟΠΑΠ».

Ας τον λουστούνε τώρα-Θεοχάρης: Δεν έχω να πληρώσω τους φόρους

[Αν ο Γενικός Γραμματέας εσόδων λέει ότι δεν έχει να πληρώσει τους φόρους, γιατί να πληρώσει τους φόρους ένας πολίτης ακόμα και όταν έχει (γιατί υπάρχουν πολλοί τέτοιοι που δεν πληρώνουν αν και έχουν); Είναι σοβαρές δηλώσεις αυτές από κάποιον που πρέπει να μαζέψει τους φόρους; Και αφού δεν μπορεί να τους μαζέψει ούτε από τον εαυτόν του, τι στρογγυλοκάθησε στην καρέκλα; Θα μας τρελάνει τελείως το άτομο...]

Αδυναμία πληρωμής των φόρων εκφράζει και ο γενικός γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Η τρόικα πιέζει για κατάργηση των αντικειμενικών αξιών

Πρόταση για κατάργηση των αντικειμενικών αξιών στα ακίνητα έκανε η τρόικα. Η λογική των δανειστών είναι ότι οι αντικειμενικές συμβάλουν στις στρεβλώσεις της αγοράς ακινήτων και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Τραυματίας σεκιούριτι: Δύο γυναίκες και ένας άνδρας έβαλαν τη βόμβα στο Mall

Αποκαλυπτική είναι η κατάθεση ενός από τους τραυματίες της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Mall. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "6 μέρες", ο υπάλληλος σεκιούριτι βρέθηκε τετ α τετ με τα μέλη της οργάνωσης που τοποθέτησαν την βόμβα.

Ο «θηλυκός Κασιδιάρης» ξαναχτυπά!

Απ’ ότι φαίνεται οι περιπέτειες συνεχίζονται για τους εργαζόμενους στο πολύπαθο ΑΠΕ. Ο ερχομός του νέου πρόεδρου Α. Σκυλλάκου θυμίζει τη λαϊκή ρήση «άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Η παράνομα τοποθετημένη «διευθύντρια σύνταξης», ξαναχτυπά.

Να τελειώνουμε με τις ασθενοαπεργίες!

Να τελειώνουμε με τις ασθενοαπεργίες: στο εξής να μη δίνεται αναρρωτική σε κανέναν άνευ εντολής ιατρού και μάλιστα επιλεγμένου από τον αντίστοιχο φορέα/εταιρεία/οργανισμό στον οποίο εργάζεται. Όποιος θέλει να κάνει κινητοποιήσεις και αγώνες δεν μπορεί να θέλει και γίνεται αυτό βελούδινα δηλαδή ταυτόχρονα να πληρώνεται...

Απειλεί με αποκαλύψεις ο Καραχάλιος:Έρχονται δύσκολες μέρες για τους νταβατζήδες

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στέλνει ο Νίκος Καραχάλιος μέσω Facebook. Ο πρώην γενικός γραμματέας του ΕΟΤ με ανάρτησή στο προσωπικό του προφίλ, αναφέρεται στην απάτη που αποκαλύφθηκε προσφάτως στον Οργανισμό και καταλήγει :Να είστε όλοι δυνατοί γιατί ακολουθούν δύσκολες ημέρες για όλους μας αλλά σίγουρα δυσκολότερες για τους Νταβατζίδες που μας έφεραν ως εδώ .

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση

Εκταμιεύθηκαν οι δόσεις, το ΧΑ σημείωσε άνοδο 70%, το spread υποχώρησε στις 870 μ.β. και οι καταθέσεις αυξήθηκαν κατά 15 δισ – Τι θα συμβεί προσεχώς;

Μπορεί ακόμη η Ελλάδα να μην έχει αποφύγει την χρεοκοπία και ο κίνδυνος αυτός θα παραμείνει έστω και σε μικρότερο βαθμό καθ΄ όλο το 2013 ωστόσο από το καλοκαίρι έως σήμερα έχει καταγραφεί μια βελτίωση η οποία έχει διαχυθεί στην αγορά αλλά και στην ρευστότητα.

Βίντεο: Σιγά τα ωά... ο ΓΑΠ φτάνει μέχρι απέναντι

Δείτε τι κάνουν οι τύποι...