29 Ιανουαρίου 2013

Σ' αυτή τη ζωή δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από τα να είσαι Ζωή Κωνσταντοπούλου

Έξαλλοι οι βουλευτές στην Προαναριτική με την Ζ. Κωνσταντοπούλου - Επι 1,5 ώρα ρωτούσε τον Πρέσβη ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να παραλάβει ένα κλειστό φάκελο και να τον προωθήσει στον Παπακωνσταντίνου

Έκανε πάλι το θαύμα της η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία μονοπώλησε τη συζήτηση στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ.Έξαλλους έκανε τους βουλευτές – μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την εμμονή της να απευθύνει ερωτήσεις επί μιάμιση ώρα στον πρώτο μάρτυρα, τον Πρέσβη Χαλαστάνη.

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε (γιατί ο Πάνος δεν το κατάλαβε): Δεν υπάρχει πλέον υπόθεση CDS-Καμμένου-Αντρίκου για τους οικονομικούς εισαγγελείς

Φαντάζομαι θα είδατε την είδηση περί ενσωμάτωσης (για συσχετισμό μιλάνε οι Καμμένοι για να αποφύγουν τη ρομπιά) της έρευνας για τα θρυλούμενα και αναπόδεικτα CDS του Πανάρα στην έρευνα που γίνεται για το κατά πόσο η τζογαδόρικη μετατροπή του Τ3 (αγοράζεις μετοχές και τις πληρώνεις σε τρεις μέρες που στο μεταξύ τις έχεις πουλήσει...) σε Τ10, αμέσως μετά την άνοδο στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ το 2009, συνετέλεσε στην επιδείνωση της κρίσης.

Τι είπε τηλεθεατής του Σκάι για αγροτοσυνδικαλιστή

Δείτε τι είπε:

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι κάνουν...κόντρες στην Ιαπωνία (πολύ γέλιο)

Ξεχάστε τις...παραδοσιακές κόντρες στους δρόμους, όπου οι οδηγοί...στήνουν τα αυτοκίνητα τους και μονομαχούν για το ποιος θα κερδίσει. Στην Ιαπωνία φαίνεται ότι έχουν βρει έναν άλλο τρόπο για να κάνουν κόντρες.

Κόλαση στη Βουλή μεταξύ Βούλτεψη και Μακρή!

Απίστευτες σκηνές πριν από λίγο στη Βουλή με βουλευτές Ν.Δ, ΔΗΜ.ΑΡ αλλά και ΣΥΡΙΖΑ να παίρνουν στο κυνήγι στους διαδρόμους της Βουλής και στο καφενείο τη Ραχήλ Μακρή (αυτή που άλλαξε 3 δουλειές στο δημόσιο πριν γίνει βουλευτής) των ΑΝ.ΕΛ θεωρώντας ότι προσέβαλε τη μνήμη του μακαρίτη δημοσιογράφου Γιάννη Βούλτεψη, πατέρα της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της Ν.Δ Σοφίας Βούλτεψη. Όλα ξεκίνησαν...

Έθεσε θέμα ΑΟΖ ο Σαμαράς στον Ερντογάν

Θέμα ελληνικής ΑΟΖ στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, με τη διπλωματική ονομασία «θαλάσσια δικαιώματα», στην συνάντηση στη Ντόχα του Κατάρ

Θέμα ελληνικής ΑΟΖ στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, με τη διπλωματική ονομασία «θαλάσσια δικαιώματα», έθεσε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την έκτακτη συνάντηση διάρκειας 45 λεπτών που είχαν στη Ντόχα του Κατάρ.

Πριν τις εκλογές του Ιουνίου είχαν φύγει 87 δισ. στο εξωτερικό!

Την εκτίμηση πως τα χειρότερα πέρασαν και πως μπορούμε να αισιοδοξούμε εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος.

Επενδύσεις 1 δισ. ευρώ από το Κατάρ

Συμφωνία με το Κατάρ για επενδύσεις σε μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις υπέγραψε η Ελλάδα στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο αξιωματούχους από τις δύο χώρες.

Ότι είμαστε στο γραφείο πολλές ώρες το ξέρουμε... το θέμα είναι τι κάνουμε;


Την ίδια ώρα εργασίας που ένας γερμανός παράγει 42,3 ευρώ, ο Έλληνας πόσο λέτε να παράγει...
 

Οι Έλληνες, όχι μόνο δεν είναι τεμπέληδες αλλά "δουλεύουν" σχεδόν τις ίδιες ώρες με τους νοτιοκορεάτες και πολύ περισσότερο από τους Γερμανούς και τους Ολλανδούς... ή είναι στις δουλειές τους περισσότερες ώρες, γιατί το τι κάνουν εκεί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Πολυπολιτισμικότητα ΣΥΡΙΖΑ: Δημόσιος ακρωτηριασμός άνδρα στο Ιράν... με ειδικό μηχάνημα πατενταρισμένο (φώτο)

Στη δημοσιότητα έρχονται μια σειρά από φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν το δημόσιο ακρωτηριασμό δακτύλων ενός 29χρονου άνδρα στο Ιράν. Σύμφωνα με το πρακτορείο ISNA ο άνδρας καταδικάστηκε για κλοπή και μοιχεία από δικαστήριο της πόλης Shiraz.

Εγγονή του Μουσολίνι σε δημοσιογράφο: Είσαι αρχίδι@

Οξεία αντιπαράθεση ξέσπασε σε τηλεοπτικό πλατό της ιταλικής τηλεόρασης μεταξύ δημοσιογράφου και της Αλεσάντρα Μουσολίνι, εγγονής του γνωστού δικτάτορα και βουλευτού του Κόμματος της Ελευθερίας, με την τελευταία να επιτίθεται λεκτικά εναντίον του πρώτου, βρίζοντάς τον χυδαία.

Απλήρωτοι και στη ΝΔ... όχι στο χάλι του ΠΑΣΟΚ βέβαια, αλλά απλήρωτοι

Τα φώτα της δημοσιότητας μονοπωλούν εδώ και αρκετό καιρό οι απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι με τακτικές αναρτήσεις στο ιστολόγιο που διατηρούν επιτίθενται στους βουλευτές του κινήματος με βαρείς χαρακτηρισμούς. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Νέα Δημοκρατία ωστόσο όχι στην ίδια έκταση και ένταση με το ΠΑΣΟΚ.

Παιδιά θα μας τρελάνετε! Κι άλλη αλήθεια για τους Τούρκους κομάντος των Ιμίων

[Προφανώς και ο Νίκος Χειλαδάκης απαντάει στο άρθρο του "Εν Κρυπτώ" που λέει ότι δεν έχει σκοτωθεί κανένας Τούρκος κομμάντο και αυτά είναι παπαριές! Με επιφανειακή προσέγγιση (σαν άσχετος) πιστεύω ότι το άρθρο του "Εν Κρυπτώ" είναι πιο τεκμηριωμένο και συνοδεύεται με περισσότερες αποδείξεις (ειδικά η φώτο του τούρκου κομμάντο τη μέρα της κατάληψης των Ιμίων και σήμερα, που διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις, εμένα με πείθει ότι είναι εν ζωή), ενώ το άρθρο του Χειλαδάκη έχει σαν απόδειξη μόνο ένα μνημείο που έστησε ένας Τούρκος Δήμαρχος...]

Επειδή τελευταία πολλά γράφονται και προβάλλονται σχετικά με το θέμα των Τούρκων κομάντο των Ίμια και ότι όλοι βρίσκονται εν ζωή, όσοι τα γράφουν αυτά θα πρέπει να ξέρουν ότι...

Ο Τζόκοβιτς 7 ετών: Όταν μεγαλώσω θα γίνω το «Νο1» [βίντεο]

Είναι στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και το απολαμβάνει ιδιαιτέρως. Ποιός όμως θα πίστευε πως αυτό το έλεγε πριν από πολλά χρόνια. Ο λόγος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς που στην πρώτη του συνέντευξη σε ηλικία 7 ετών είχε πει στο συνομιλητή του πως ο στόχος του είναι να φτάσει στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μπακογιάννη:Δικαιώθηκα-Να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

"Σήμερα αποδεικνύεται ότι ο φυσικός δικαστής όλων είναι η δικαιοσύνη. Μόνο όποιος έχει να φοβηθεί κάτι προσπαθεί να την αποφύγει" δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά το απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση της «ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες».

Μούγγα τα παπαγαλάκια: Έγκριση της εκταμίευσης 9,2 δισ. από τον EFSF

Του Σωτήρη Νίκα

Εγκρίθηκε χθες από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (EFSF) η εκταμίευση των 9,2 δισ. ευρώ που αντιστοιχεί στη δόση του Ιανουαρίου. Ανακοίνωση δεν υπήρξε από τον EFSF, καθώς πρόκειται για υπο-δόση και όχι για νέα δόση, αλλά χθες ελήφθη και η τυπική απόφαση για την καταβολή της στην Ελλάδα, μετά το «πράσινο φως» του Eurogroup την περασμένη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου.

Συγκρατιέται για να μην αρχίσει τα μπινελίκια στον Στουρνάρα

Δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια για πολύ ακόμα ο Γιάννης Παπαθανασίου και να βλέπει τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να πυροβολεί τις κυβερνήσεις Καραμανλή και μαζί την περίοδο που ο Παπαθανασίου ήταν ο τσάρος της οικονομίας...

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Δραματική αύξηση των μαθητών του τελευταίου θρανίου και της λευκής κόλλας

[Φυσικά τα λαμόγια της αριστεράς ("Εφημερίδα των Συντακτών") και ο "αναλυτής" προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίει η κρίση για το χάλι της μαθητικής νεολαίας... λες και μέχρι το 2009 άκμαζε! Λες και δε θυμόμαστε ποιος τους υποκινούσε σε καταλήψεις και πορείες επί Καραμανλή! Λες και δεν θυμόμαστε το επίπεδό τους, όταν τη δεκαετία του 2000, κάθε 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου, τους έβαζαν το μαρκούτσι στο στόμα...

Ερώτηση Χατζημαρκάκη για το λάθος του ΔΝΤ

Ερώτηση στην Κομισιόν και τον Επίτροπο Όλι Ρεν για το δημοσιονομικό πολλαπλασιαστή, που χρησιμοποίησε λανθασμένα το ΔΝΤ, κατέθεσε ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής, Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Αυτοί είναι τα 21 ιδρυτικά μέλη της Πρωτοβουλίας Ελλήνων και το καταστατικό της

Ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης θα είναι ο προσωρινός πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου Πρωτοβουλία Ελλήνων που σύντομα θα μετεξελιχθεί σε πολιτικό κόμμα με τη συμμετοχή πρώην στελεχών από το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Βολές Μιχελάκη εναντίον Σημίτη και Στουρνάρα

Με τίτλο «Η... “χρυσή” εποχή του κ. Σημίτη» μία φράση που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ο Γ. Στουρνάρας, ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ ασκεί οξεία κριτική εναντίον του Κώστα Σημίτη και του υπουργού Οικονομικών.

Ο Καμμένος στους δρόμους με ντουντούκα μαζί με 5 βουλευτές και 20 κομματικά στελέχη

[Σου πάει η ντουντούκα ρε μπαγάσα! Κνίτης έπρεπε να είχες γίνει... αλλά αποδεικνύεις ότι ποτέ δεν είναι αργά]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής πραγματοποίησαν την Τρίτη στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

Στην Τουρκία ο Γιωργάκης θυμήθηκε τον Τζέμ

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για να μιλήσει στην ετήσια γενική συνέλευση του Global Relations Forum, ενώ χθες συναντήθηκε με μέλη των μη μουσουλμανικών κοινοτήτων, στην συνοικία Σταυροδρόμι, κοντά στην κεντρική πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.

Μετά τον Κούβελο, απαλλάχθηκε και η Ντόρα για το εκατομμύριο δολ.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, η Ντόρα Μπακογιάννη απαλλάσσεται οριστικά για την υπόθεση της "ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες", η οποία τελικά δεν ήταν ανακριβής αφού όπως είχε τονίσει τόσο ο σύζυγός της όσο και η ίδια από την πρώτη στιγμή...

Ψαριανός: Καλά που πήγε ΗΠΑ, Γερμανία ο Τσίπρας και δεν λέει... παπαριές

Με το δικό του, χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, τα πρόσφατα ταξίδια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε ΗΠΑ, Γερμανία και Αργεντινή. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89, ο κ. Ψαριανός είπε χαρακτηριστικά για τον κ. Τσίπρα:

Προέδρος Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων: "Καμία δωρεά οργώνων χωρίς συναίνεση"


[Ηλίθιες αντιδράσεις! Τι θα πάθω αν πεθάνω και κάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρατείνει τη ζωή κάποιου; Τι σκ@τόψυχοι είμαστε;]

Τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει σχετικά με την "εικαζόμενη συναίνεση" στη δωρεά οργάνων, που προβλέπει ο ν. Λοβέρδου και θα ισχύσει από 1ης/6/2013, κατεύνασε ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, Αναστάσιος Χατζής, σε συνέντευξή του στο NEWS 247.
Ο πρόεδρος του ΕΟΜ υπογράμμισε πως πρόκειται για παρερμηνεία του νόμου, ο οποίος ορίζει, ότι όλοι θεωρούμαστε "δυνητικά δότες οργάνων, εκτός και αν κάποιος δηλώσει το αντίθετο με αρνητική δήλωση".

Ξεφτίλα δικαιοσύνη: Επιστολές των καταζητούμενων Μαζιώτη-Ρούπα διαβάστηκαν στο δικαστήριο!

[Τώρα τα δικαστήρια δίνουν και βήμα σε καταζητούμενους...Άσχετο: Και οι Μαζιώτης - Ρούπα που έχουν παραδεχθεί τη συμμετοχή τους σε τρομοκρατικές επιθέσεις, είναι οι παρακρατικοί, ασφαλίτες, χαφιέδες κ.λπ που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά, ότι κάνουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις;]

Επιστολές που έστειλαν το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Μαζιώτης και η Παναγιώτα Ρούπα, οι δύο κατηγορούμενοι που αναζητούνται από την ΕΛΑΣ και έχουν παραδεχτεί τη συμμετοχή τους στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», διαβάστηκαν την Τρίτη στο δικαστήριο.

Βίντεο: Ο Νίκος Αλιάγας χόρεψε τον PSY… συρτάκι!

Τον PSY τον έχετε συνδέσει όλοι με το «Gangnam Style», το χορό που έχει κυριεύσει τον πλανήτη τους τελευταίους μήνες!

Τι θα λέγατε λοιπόν αν σας δείχναμε τον Κορεάτη ράπερ να χορεύει… συρτάκι;

Αυτή είναι η σοβαρή εκπομπή που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑίος Αρβανίτης (βίντεο)

Την ώρα, λοιπόν, που ο μετεωρολόγος είχε πάρει θέση μπροστά από τον χάρτη του καιρού για την πρόγνωση της ημέρας, ακούστηκε ο μεγάλος δημοσιογράφος και προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης να τον ρωτάει:

Τιτανικός: Oι 7 «τυχεροί» διάσημοι που ανέβαλαν τελευταία στιγμή το ταξίδι τους [εικόνες]

Η βύθιση του θρυλικού υπερωκεάνιου ανοικτά της Νέας Γης είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 1.500 περίπου επιβατών, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ένας μεγάλος αριθμός «πρώτης γραμμής» διασημοτήτων των αρχών του 20ου αιώνα:


Χάκερς «χτύπησαν» την ιστοσελίδα του Θ. Πάγκαλου-Δείτε τι του έγραψαν

Στο στόχαστρο χάκερς μπήκε η ιστοσελίδα «Τα φάγαμε όλοι μαζί» του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Κάνοντας ένα κλικ στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί κανείς να δει ότι έχει γίνει στόχος αγνώστων που "εισέβαλαν" στον ιστότοπο γράφοντας "Hacked By.....[ Greek Hacking Scene ].

Ο Αλέξης τι έχι να πει: Νομοσχέδιο στις ΗΠΑ θα υποχρεώνει τους μαθητές σε ομολογία πίστεως στο "έθνος" και το Θεό για να αποφοιτήσουν

Νομοσχέδιο που προβλέπει την αναγκαστική ομολογία πίστεως στο έθνος από όλους τους μαθητές των δημόσιων γυμνασίων των ΗΠΑ πρότειναν Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί, ειδάλλως δεν θα τους επιτρέπεται να αποφοιτήσουν.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές θα πρέπει να απαγγέλλουν τον ακόλουθο όρκο:

Ίμια: Επιχείρηση Yunus-1, Μύθος και πραγματικότητα

Mια μικρή αναδρομή στην μαϊμού ιστορία του ..."τελευταίου Τούρκου των Ιμίων"

Δύο εβδομάδες μετά τα τραγικά γεγονότα των Ιμίων, σημειώνεται πτώση τουρκικού ε/π S-70 εντός του ναυστάθμου Ακσάζ. Ως αποτέλεσμα πέντε άτομα χάνουν την ζωή τους και εννιά τραυματίζονται, ενώ τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ανάμεσά τους βρίσκονται μέλη της ομάδας που συμμετείχε στην επιχείρηση των Ιμίων, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί όργιο φημών που μιλάνε για το "τέλος της ομάδας των Ιμίων", φήμες οι οποίες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στην μουδιασμένη ακόμα ελληνική κοινή γνώμη.

Τι έπαθε ο Αθερίδης;;;

Δείτε τι έγραψε στο twitter στα καλά καθούμενα με αποτέλεσμα να την ακούσει από διάφορους για τις βομολοχίες:

Βρούτσης: Θα μπει τέλος στις εξαιρέσεις (βίντεο)

«Θα μπει τέλος στις εξαιρέσεις και τα ειδικά καθεστώτα», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης κατά τη σημερινή σύσκεψη για την ενοποίηση των Ταμείων κύριας ασφάλισης.

Δεν προλαβαίνει να τους μαζέψει ο Παπάς: Ο Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί το διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους

Υπέρ του διαχωρισμού Κράτους- Εκκλησίας τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ και χαρακτήρισε δευτερεύον θέμα την πρόταση του Τάσου Κουράκη για φορολόγηση όσων θέλουν και είναι Χριστιανοί.

Καταδίκη της Ελλάδας για κατάσχεση αδρανούς τραπεζικού λογαριασμού

Για παραβίαση του δικαιώματος προστασίας της περιουσίας καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), εκδικάζοντας την προσφυγή τού γιου του αποβιώσαντος Αναστασίου Ζολώτα, με την οποία υποστηριζόταν ότι οι ελληνικές Αρχές κακώς είχαν κατάσχει τα 30.550 ευρώ, που βρίσκονταν σε αδρανή τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του, λόγω παρέλευσης 20ετίας.

Τους ξύνει ο κ@λος τους, τους αγρότες: Έκλεισαν την εθνική

Έκλεισαν την εθνική οδο Αθηνών Θεσσαλονίκης, στη θέση Νίκαια, στη Λάρισα, οι αγρότες, σύμφωνα με απόφαση που πήρε η γενική του συνέλευση. Όπως είπε στον Real fm, ο αναπληρωτής Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενωτικών Συλλόγων Θεσσαλίας, Χαρίλαος Αρχοντής,

Τσίπρας: "Λεφτά δεν υπάρχουν"... Μπαρντόν;; Η Ρένα άλλα λέει (βίντεο)

«Το θέμα είναι να αποκτήσουμε συμμάχους. Ακόμα και με τον διάβολο, αν είναι να υποφέρει ο Έλληνας πολίτης», δήλωνε ο Αλέξης Τσίπρας χθες βράδυ στην εκπομπή της Έλλης Στάη (ΝΕΤ).

Αξία €26 δισ. θα είχε το Ελληνικό εάν αξιοποιούνταν το 2008 όταν τα 'λεγε ο Καραμανλής

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Την άποψη ότι, ενδεχομένως, θα ήταν προτιμότερο η έκταση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό να «τεμαχιστεί», προτού δημοπρατηθεί, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικό Α.Ε., σε πρόσφατη ημερίδα για την αξιοποίηση της έκτασης.

Νέο κρούσμα παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα - Συνελήφθη 52χρονη καθηγήτρια

Δασκάλα τέρας συνελήφθη χθες στην Αθήνα, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενη για πορνογραφία ανηλίκων. Η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών είναι η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα, που συλλαμβάνεται για τέτοια αδικήματα.

Απαγόρευση προβολής εικόνων εξαθλιωμένων όπως και συλληφθέντων χωρίς τη συναίνεσή τους

[Μπλόκο στην μετάδοση εικόνων με ανθρώπους που βρίσκονται σε απόλυτη εξαθλίωση, όπως ισχύει και για τους συλληφθέντες, βάζει το ΕΣΡ στους τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να προστατεύσει κάποιους που δεν θέλουν πχ. να γίνουν βούκινο σε όλη την Ελλάδα επειδή πήραν κάτι απ' τα σκουπίδια. Φυσικά η εγχώρια προπαγάνδα (πχ. enet.gr  απ' όπου και η είδηση) παρουσιάζει την είδηση τελείως διαφορετικά...

Βίντεο: Παστίλιες για τον πόνο του άλλου, από την ελληνική οπτική

Πώς θα ήταν η διαφήμιση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα με τον Μπαρδέμ αν οι παστίλιες για τον πόνο του άλλου προκαλούσαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τον πόνο του άλλου;

Νίκη της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή ανάγκασε τους κυβερνητικούς εταίρους να πάρουν πίσω το αφορολόγητο των βουλευτών... γιαυτό χρειάζεται η αντιπολίτευση: Για να ισιώνει την κυβέρνηση

Έπειτα από έντονες πιέσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, αλλά και σχετικής τροπολογίας που καταθέσαμε την ημέρα ψήφισης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, η κυβέρνηση κάνει πίσω για το αφορολόγητο των βουλευτών.

Γεννήθηκε νέο κόμμα, το «Ελλήνων Πρωτοβουλία»... αυτοί σίγουρα θα μας σώσουν

Νέα πολιτική κίνηση στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας με το όνομα «Ελλήνων πρωτοβουλία» γεννήθηκε και επισήμως σήμερα Τρίτη, στην οποία πρωταγωνιστούν στελέχη και πρώην βουλευτές, οι οποίοι αποχώρησαν πρόσφατα από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

Υπ. Εργασίας: Όχι μειώσεις συντάξεων λόγω παρεμβάσεων σε ασφάλιση

Οι νέες παρεμβάσεις στην κύρια ασφάλιση δεν θα οδηγήσουν στην περαιτέρω μείωση των συντάξεων, όπως σχολίασαν ανώτερα στελέχη του υπουργείου Εργασίας, στον απόηχο της σύσκεψης για τον ενιαίο τρόπο εισφορών και τη λειτουργία των ταμείων κύριας ασφάλισης.

Εισαγγελέας: Ένοχος για ηθική αυτουργία και ο Παπαγεωργόπουλος

Nα κηρυχθούν ένοχοι για ηθική αυτουργία στην υπεξαίρεση των 51,4 εκατ. ευρώ στο δήμο Θεσσαλονίκης τόσο ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, όσο και ο Μιχάλης Λεμούσιας, πρότεινε ο εισαγγελέας.

ALERT!! Πατριώτες του κ@λου!! Η Ρωσία προσέλαβε την Goldman Sachs για να βελτιώσει την εικόνα της

[Πρέπει να προειδοποιήσουμε τα αδέρφια μας τους Ρώσους που δεν ξέρουν τι τους γίνετε! (Φυσικά και επέλεξαν οι Ρώσοι τη GS, γιατί είναι οι καλύτεροι και φυσικά θα τους ελέγχουν και θα τους παρακολουθούν... γιατί οι εταιρίες και οι τραπεζίτες κάνουν λαμογιές αν τους το επιτρέπεις... Αυτά για να μη σας πουλάνε φούμαρα οι Καμμένοι ότι φταίει η κάθε GS και όχι εμείς που τους δώσαμε τα κλειδιά στο χέρι)]

Την αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs προσέλαβε η Ρωσία προκειμένου να την βοηθήσει να βελτιώσει την εικόνα της στο εξωτερικό.

Τι συζητάνε για το φόρο που θα αντικαταστήσει όλους τους φόρους για τα ακίνητα

Αν και το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, όλα δείχνουν πως ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων θα εφαρμοστεί με 3 διαφορετικές κλίμακες, με πολύ χαμηλό αφορολόγητο όριο και θα πληρωθεί πιθανότατα σε 5 μηνιαίες δόσεις, το αργότερο από το Σεπτέμβριο και έπειτα!!! 

Φωτογραφική διάταξη Χατζηδάκη υπέρ S&B

Την στιγμή που ο ΣΔΟΕ κάνει φύλλο και φτερό το ινστιτούτο του Γιάννου Παπαντωνίου και η αρμόδια εξεταστική διερευνά της συνθήκες διαγραφής των εξαδέλφων του πρώην τσάρου, ο κύριος Χατζηδάκης νομοθετεί υπέρ της εταιρείας S&B!

Εταιρείας που όχι μόνο υπήρξε χορηγός των εκδηλώσεων του τ. υπουργού που πλέον παραπέμπεται στην δικαιοσύνη, αλλά είχε στο ΔΣ της και την κυρία...

Θες ρύθμιση για το δάνειό σου; Πρώτα θα ξεπουλήσεις, θα αδειάσεις τους τραπεζικούς λογαριασμούς και μετά...

Οικονομικό «ξετίναγμα» θα υφίστανται όσοι δανειολήπτες επιχειρήσουν να ενταχθούν στη ρύθμιση του στεγαστικού τους δανείου. Για να δώσει η τρόικα το πράσινο φως και να προχωρήσει η ρύθμιση εγείρει μια σειρά από απαιτήσεις όπως: να λαμβάνονται υπόψη οι καταθέσεις του δανειολήπτη, να συνυπολογίζεται το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του ενδιαφερόμενου και όχι μόνο το υποθηκευμένο δάνειο και –φυσικά- να πληρούνται συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Για τον πούτσ@ κράτος! Σε άδεια η πρέσβης μας στο Κατάρ ενώ … φτάνει εκεί ο Έλληνας πρωθυπουργός

Απίστευτο κι όμως … ελληνικό!

Ξεκίνησε το βαρυσήμαντο και πολλά υποσχόμενο για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, ταξίδι του πρωθυπουργού στο Κατάρ, όμως … θα υπάρχουν και κάποιες … ουσιαστικές απουσίες.

Πάλι μαλακί@@ γράφουν οι αμερικάνοι: «Ελλάδα: Πόσος καιρός ακόμα μέχρι τη χούντα;»

Δεν έχουν καταλάβει ότι πέρασαν οι εποχές που ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και τώρα κουμάντο κάνουν άλλοι... γι αυτό λένε: «Κόβουν τα δέντρα οι Έλληνες και δεν θα κατηγορούν πια Τούρκους  για πυρκαγιές»... δεν πειράζει... ξύδι

 Ίσως την πιο ζοφερή εικόνα της Ελλάδας, με έντονη κινδυνολογία και ξεκάρφωτες ιστορικές αναφορές παρουσιάζει άρθρο στο διεθνούς απήχησης huffingtonpost.com. Ο αρθρογράφος Bill Frezza – επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων και συνεργάτης μεγάλων οικονομικών εντύπων- παρουσιάζει τη χώρα στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου - και όχι μόνο.

Δικαιώθηκε ο Γκαλέτι και παίρνει 1.500.000$ από Ολυμπιακό

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το απροσδόκητο και απρόσμενο διαζύγιο του Λουτσιάνο Γκαλέτι με τον Ολυμπιακό και τώρα φαίνεται πως μπαίνει ένα οριστικό τέλος σ' αυτή την ιστορία.

Ο Παπάς αναιρεί όσα είπε ο αναπληρωτής υπεύθυνος Παιδείας, Κουράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τους μισθούς των κληρικών («των τραγοπαπάδων» ήθελε να πει αλλά κρατήθηκε)

Νέα εικονική ρήξη μεταξύ του Τ. Κουράκη και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ξεσπά μετά τις δηλώσεις του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ, ο οποίος εφαρμόζοντας τη γνωστή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να θολώσει τα νερά.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε σαφές μήνυμα στον βουλευτή όχι μόνο...

Κεδίκογλου: Σε νέα επίδειξη πολιτικού τυχοδιωκτισμού ο κ. Τσίπρας

Για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση.

Πλήθος ροζ ιστοριών για τον …ατακτούλη … κ. Τόμσεν

Ο σκληρός του ΔΝΤ … έχει αδυναμία στις λυγερόκορμες

Στα συρτάρια της Ασφάλειας βρίσκονται πλήθος ροζ ιστοριών για τον Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ ο οποίος το πρωί ξέσκιζε τους Έλληνες με νέα μέτρα και διέσυρε την Ελλάδα διεθνώς , αλλά το βράδυ γύριζε στην αθηναϊκή νύχτα με διαφορετική κάθε φορά συντροφιά.

Στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας εμφανίζονται στους χάρτες της Google maps


Πρόσφατα η Google ασχολήθηκε με τη χαρτογράφηση της Βόρειας Κορέας,. Ωστόσο οι χάρτες που δημοσιεύθηκαν περιλαμβάνουν ένα κέντρο πυρηνικής έρευνας και στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας.


Εξάμηνη καμπάνα στο Δ. Ρίζο

Εκδικάσθηκε χθες 28/1 η απο 3/7/2012 μήνυση της συναδέλφου Ελένης Λαδοπούλου κατά του Δημητρίου Ρίζου και Απόστολου Ρίζου ενώπιον του Εισαγγελέως Πλημ/κων Αθηνών. Ο πρώτος φέρει ευθύνη ως Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ” (που εξέδιδε τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ) και ο δευτερος ως μέλος του ΔΣ της εταιρείας, με αυξημένα όμως δικαιώματα.

O Tσίπρας αντιγράφει Άννα Διαμαντοπούλου και Ντόρα Μπακογιάννη [βίντεο]

Μια από τις πιο δυναμικές και προκλητικές φράσεις που χρησιμοποίησε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στην Έλλη Στάη, την είχε διατυπώσει μήνες πρώτη πριν -και πάλι στην κρατική τηλεόραση- η Άννα Διαμαντοπούλου,αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη, στο Alter.

Την έβαλαν συντονίστρια προγράμματος και η μάνα της πουλάει εκπομπές στην ΕΡΤ... αλλά δεν τρέχει κάστανο λένε

Τον Παναγιώτη Τούμπη, τακτικό υπάλληλο της ΕΡΤ αποφάσισε η διοίκηση της ΕΡΤ, να τοποθετήσει στη θέση του συντονιστή προγράμματος που κατείχε η Λένα Χοϊδά. Επί της απόφασης αυτής η ΠΟΣΠΕΡΤ εξέφρασε την αντίθεσή της, καθώς η μητέρα του συγκεκριμένου υπάλληλου,...