30 Ιανουαρίου 2013

Ποιά πρώην υπουργός έκανε μόντελινγκ με τον Ηλία Ψινάκη;


Μπορεί να είναι ευρέως γνωστή ως πρώην υπουργός και σύζυγος γνωστού τραγουδιστή, όμως, πριν από 31 χρόνια έκανε το μοντέλο και, μάλιστα, δίπλα στον Ηλία Ψινάκη!

Ο λόγος για...

Η είδηση της ημέρας: Στη δικαιοσύνη δύο ύποπτοι για τον εμπρησμό στη ΜARFIN (βίντεο)

Δείτε το βίντεο:

Μητροπολίτης Πειραιά: Μας χάκεψαν το site μουσουλμάνοι πειρατές από το Τσάντ

Με προσωπική του ανακοίνωση ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ καταγγέλλει την επίθεση κατά της επίσημης ιστοσελίδας της Μητρόπολης το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου σημειώνοντας ότι οι δράστες είναι «μουσουλμάνοι πειρατές του διαδικτύου (hackers) από το Αφρικανικό Τσαντ.

Παφίλης: Η Αστυνομία έσπασε την πόρτα Βρούτση! Το ΠΑΜΕ κατέβασε απ' τη σελίδα του ανακοίνωση όπου κατηγορούσε τηλεοπτικούς σταθμούς που πρόβαλαν εικόνες της καφρίλας τους (βίντεο)

Στην καταγγελία πως άνδρες της Αστυνομίας «έσπασαν την πόρτα» του γραφείου του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και ότι στη συνέχεια το υπουργείο εξαπέλυσε μία «άθλια προπαγάνδα» προκειμένου να αποδώσει την ευθύνη για τις υλικές ζημιές στο ΠΑΜΕ προέβη ο βουλευτής του ΚΚΕ Θάνασης Παφίλης, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αποφεύγοντας ωστόσο...

Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα

Γρ.Δελαβέκουρας: "Τέτοιες δηλώσεις κάθε άλλο παρά βοηθούν το κλίμα στις διμερείς μας σχέσεις"

Αυστηρή απάντηση - και επισήμως - δια του υπουργείου Εξωτερικών έπεμψε η Αθήνα προς την Άγκυρα αναφορικά με τις αποδιδομενες δηλώσεις του πρωθυπουργού της γείτονος Ταγίπ Ερντογάν, αναφορικά με το καθεστώς των μουσουλμάνων ιεροδιδασκάλων στη Θράκη, που θεωρήθηκε ως επέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδος.

ΒΙΝΤΕΟ- Άδωνις μετά από απίστευτη μαλακ@@ Καπερνάρου: Καλά σας λένε ψεκασμένου

Ταραχώδης ήταν η σημερινή συνεδρίαση η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχθηκε κριτική από τους συναδέλφους της ότι σπαταλά το χρόνο της επιτροπής ενώ η ίδια απάντησε πως προσπαθούν να τη φιμώσουν. Ένταση όμως προκλήθηκε και μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Βασίλη Καπερνάρου ο οποίος είπε ότι ο Πρέσβης μας στη Γαλλία έπρεπε...

Γκρίνια για «Ιμάμηδες και μειονότητα» στη συνάντηση Σαμαρά- Ερντογάν

Το θέμα των ιμάμηδων και των μειονοτήτων μετέφερε στον Αντώνη Σαμαρά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως ενημέρωσε την κοινοβουλευτική του ομάδα για τη συνάντηση στο Κατάρ.

Αυτή θα είναι η διάδοχος της Αλέκας! Κρατικοδίαιτη υπάλληλος της Αγροτικής... θα ρίξει το σύστημα μασώντας το από μέσα

Ποια είναι η 52χρονη, μέλος του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ

Η Αλεξάνδρα Μπαλού, είναι σύμφωνα με αρκετές πληροφορίες το φαβορί για να διαδεχτεί την Αλέκα Παπαρήγα, στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος.

Σφακιανάκης: Δεν μπορούμε να δούμε αν αλλοιώθηκε το USB... Κι ο Βαξεβάνης κύριε; Πως το είδε;

[Το είχαμε πει από την πρώτη μέρα: Όλες οι ημερομηνίες των αρχείων μπορούν να τροποιποιηθούν κατά το δοκούν... ο Βαξεβάνης έλεγε ότι βρήκε πότε φτιάχτηκε, πότε αλλοιώθηκε, πότε μπήκε σε τσέπη και πότε σε συρτάρι... Φαντάζομαι την έχει έτοιμη της απάντηση: Όργανο του Βενιζέλου κι ο Σφακιανάκης... θα μας πει]

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, ενώπιον της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Δεν έχουν το θεό τους οι μπινέδες!! Χρησιμοποίησαν για προεκλογικά ρουσφέτια ΠΑΣΟΚ 35 εκ που ήταν για τα αυτιστικά παιδιά!

Σε καταγγελία που προκάλεσε ισχυρούς κλυδωνισμούς στην επιτροπή για θέματα αναπήρων της Βουλής προχώρησε ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος, Γιάννης Σταυρόπουλος, αναφέροντας ότι 35 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για αυτιστικά παιδιά, «χρησιμοποιήθηκαν» για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές.

Λες και είμαι στο μυαλό του Μαρινάκη...

Σας είπα πρώτος για τον Μανωλά, σας είπα πριν από όλους για τον Τζιμπούρ, τώρα βγήκε και το θέμα του Βύντρα που σας το είχα πριν 20 μέρες... Αν έρθει και ο Μάκος θα κάνω καρέ...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

"Η Ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Ίαν Μακ Γκρέγκορ"

Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά ενός εκ των πιο γοητευτικών ηθοποιών του Χόλιγουντ του Ίαν ΜακΓκρέγκορ, είναι ελληνικής καταγωγής και ονομάζεται Έυα Μαυράκη. Η καταξιωμένη παραγωγός ταινιών γεννήθηκε και μεγάλωσε στη...

Πολιτεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ η Αφρικανή του Τσίπρα!

Την γνωρίσαμε για πρώτη φορά πριν περίπου πέντε χρόνια, όταν στις 24 Ιουλίου του 2008 συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα στην γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η εμφάνιση της 23χρονης τότε Κοντίτζα Σάνκο στο πλευρό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η έκπληξη της βραδιάς στο Προεδρικό Μέγαρο και όπως ήταν φυσικό συζητήθηκε έντονα.

Άσχημα τα πράγματα για τον Παπ: «Για να τα φάνε μόνοι τους υπεξαίρεσαν τα λεφτά οι Λεμούσιας - Παπαγεωργόπουλος»

Πεπεισμένη ότι ο πρώην ταμίας του Δήμου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Σαξώνης είχε την «κάλυψη» του διδύμου Λεμούσια - Παπαγεωργόπουλου που «βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας», λόγω και του μεγάλου ύψους των ποσών που υπεξαιρέθηκαν εμφανίστηκε η πολιτκή αγωγή την Τετάρτη στη δίκη που διεξάγεται για την πολύκροτη υπόθεση.

Γεωργιάδης: Θα προστατέψω τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με το κορμί μου

Τη ώρα που η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει με ανακοίνωσή της ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της και κάποιοι της ζητούν να σταματήσει να κάνει τη δουλειά της στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη λίστα Λαγκάρντ ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύεται προσωπικά να την προστατέψει με το κορμί του:

Το Δημόσιο θα «απαλλοτριώνει» τις καταθέσεις κατηγορουμένων για σοβαρά αδικήματα

Ρευστοποίηση υπέρ του Δημοσίου, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεσμευμένων καταθέσεων τραπεζικών λογαριασμών κατηγορουμένων ή υπόπτων για σοβαρά αδικήματα -όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος και λαθρεμπόριο- θα προβλέπει νομοθετική ρύθμιση που προωθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.

Νίκος Βλαχάκος: «H θυσία στα Ίμια πήγε χαμένη»

17 χρόνια πέρασαν από εκείνη την νύχτα στα ακριτικά Ίμια, όπου 3 νέοι αξιωματικοί έπεφταν «υπέρ πατρίδος». Στα χρόνια που πέρασαν τα ερωτήματα πολλά και αναπάντητα. Κανείς δεν έχει πει με βεβαιότητα ακόμα και σήμερα τι πραγματικά συνέβη και οι Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτωρ Γιαλοψός και Χριστόδουλος Καραθανάσης, άφησαν την τελευταία τους πνοή στα παγωμένα νερά του Αιγαίου.

Ξεφτιλισμένοι: Κρατικοδίαιτη η αδερφή του υπέρμαχου της ιδιωτικής πρωτοβουλίας Χατζηδάκη-Τα ξύνει στο γραφείο του χωρίς ίχνος τσίπας...

[Εγώ πάντως αν είχα φάει το ξύλο που έφαγε και γινόμουν ρόμπα παγκοσμίως θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι με την πολιτική... αλλά να μου πειτε "τι να σταματατήσει; και να κάνει τι; αφού δεν ξέρουν να κάνουν καμιά άλλη δουλειά"... (Άσχετο αλλά τους απεργούς καλά κάνει και τους βρίζει γιατί είναι σαν τα μούτρα του)]

Η αρχή έγινε µ τη µεγάλη δηµοσιογραφική έρευνα που διεξήγαγε Το ΧΩΝΙ για τους χίλιους και έναν τρόπους µε τους οποίους µας κλέβει η ∆ΕΗ. Μεταξύ των πολλών καταγγελιών για τα τρελά κι απίθανα που συµβαίνουν µε τους λογαριασµούς του ηλεκτρικού, στα γραφεία της εφηµερίδας έφτασε και µια πληροφορία διαφορετική, αλλά εξόχως ενδιαφέρουσα.

Γελάνε στη ΓΑΔΑ με το "διάβημα Στρατούλη"-Όλα τα κομμούνια έξω απ' τη ΓΑΔΑ

Σε διάβημα στη ΓΑΔΑ προχώρησε αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους βουλευτές, Δ. Στρατούλη και Α. Σταμπουλή και στελέχη μετέβη στη ΓΑΔΑ και έκανε διάβημα στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

Βρούτσης: οι ενέργειες αυτές τραυματίζουν τη δημοκρατία


Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Η οργανωμένη επιδρομή και η προσπάθεια κατάληψης του υπουργείου Εργασίας με χρήση βίας, δεν δίνει λύση

Άσχημα την έχουν οι χριστιανοί στην Αγγλία: Σχολείο απαγόρευσε σε 6χρονο να φοράει λουράκι με χριστιανικά σύμβολα

Πατέρας ενός 6χρονου παιδιού εξαγριώθηκε με την απόφαση αυτή του σχολείου να απαγορεύσει το παιδί να φοράει ένα χριστιανικό λουράκι που είναι διακοσμημένο με το ψάρι, ένα χριστιανικό σύμβολο.

Βίλα 4,5 εκατ. ευρώ στο Κρανίδι αγόρασαν οι νέοι βασιλιάδες της Ολλανδίας [φωτό]

Οι πρίγκηπες της Ολλανδίας Γουλιέλμος και Μάχιμα προτίμησαν την Ελλάδα για να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους και το βρήκαν στο Κρανίδι. Είναι ένα πολυτελές συγκρότημα τριών κατοικιών, με πισίνα και δικό του ντόκο για τα σκάφη, αξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι πρίγκιπες εντός των προσεχών ημερών θα ανέβουν στο θρόνο της Ολλανδίας.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Μπροστά στον πιο «κουλ» δήμαρχο του κόσμου ο Μπουτάρης δεν «φτουράει μία» [μη χάσετε τις εικόνες και το βίντεο]

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της λαϊκής εξεγερσης που έχουν σαν πρότυπο οι πατριώτες του κώλου. Εμείς εδώ ευτυχώς γλιτώσαμε την εκλογή Καζάκη στη θεση του Πρωθυπουργού από την πλατεία...

Ο πιο «κουλ» δήμαρχος του κόσμου δεν πήγε ποτέ σε πανεπιστήμιο, εργαζόταν στο παρελθόν ως ταξιτζής, έπαιζε σε πανκ ροκ μπάντα με την ονομασία «Μυξιασμένη Μύτη», έχει διατελέσει ηθοποιός, ενώ ως παιδί διαγνώστηκε με σοβαρή νοητική υστέρηση και ADHD. Το όνομά του είναι Γιον Γκναρ και είναι δήμαρχος...

Αυτό είναι το άρθρο του Τέλλογλου που εξόργισε τα κομμούνια

Απορώ που βλέπουν τα κομμούνια τους "υμνους" και τσιρίζουν σαν απατημένες γκόμενες!! Επειδή δεν τους αρέσει το βιογραφικό του; Τι να κάνουμε; Αυτό ήταν!  Πολέμησε στην κατοχή, πολέμησε στον συμμοριτοπόλεμο, πολέμησε στην Κορέα, πολέμησε στην Κύπρο... να μην τα πούμε; Μέχρι και ότι καταδικάστηκε επειδή κάποιος είπε ότι σκότωσε κάποιον, γράφει ο Τέλλογλου! Καταλαβαίνουμε ότι δεν θα ήθελαν να γραφτούν αυτά αλλά κάθε 2 λέξη να είναι φασίστας και η ενδιάμεση βρυκόλακας... δεν πειράζει! Ξύδι....

Διαβάστε τι έγραψε ο Τέλλογλου:

«Εφυγε» ο Νίκος Ντερτιλής, ο τελευταίος φυλακισμένος πραξικοπηματίας

Θύμισε... «Ζιζού» ο Έντζο! (vid)


Ξέσπασμα που θύμισε τον πατέρα του είχε ο 17χρονος πιτσιρικάς, ο οποίος αγωνίζεται στη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης κάτω των 18. Σε φιλική αναμέτρηση με την Ασπάιρ Ιντερνασιονάλ στο Κατάρ...

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: "ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και μάλιστα από καιρό"

Δεν το λέω εγώ. Το λέει ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Δ. Μητρόπουλος σε σημερινό άρθρο του!

Διαβάστε το:

ΤΙ ψηφίζει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος;

Νεκρός υπάλληλος της Αγροτικής-Καταπλακώθηκε από κέρματα

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 47χρονος υπάλληλος χθες στην Αγροτική τράπεζα.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, 29 Ιανουαρίου στο κεντρικό υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Πανεπιστημίου.

Έτσι θα κάνετε επανάσταση ρε κότες;; Το ΚΚΕ καταγγέλλει βία στο υπουργείο Εργασίας... ήθελαν να τους αφήσουν να τα κάνουν λαμπόγυαλο

Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσαν όσα συνέβησαν στο υπουργείο Εργασίας, με τα επεισόδια, τους τραυματισμούς και τις συλλήψεις των μελών του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης του ΚΚΕ:

Παραδέχτηκε πως σκόραρε με το χέρι και είδε... μπλε κάρτα [βίντεο]

Ποδοσφαιριστής σε αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας της Μεσσηνίας, σε μία κίνηση fair play παραδέχτηκε πως σκόραρε με το χέρι και ο διαιτητής του έδειξε μπλε κάρτα!!

Συνελήφθη ο Ανδρέας Μαρτίνης

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης για χρέη του νοσοκομείου προς το ΙΚΑ.

Κακώς φοβάται η Κωνσταντοπούλου το ξύλο!

Δεν υπάρχει περίπτωση να την πειράξει κανείς! Όποιος το σκεφτεί ξερεί ότι θα τον αρχίσει στη λογοδιάρροια και δεν έχει καμία ελπίδα να προλάβει να την ακουμπήσει

"Σχετικά με τις δημοσιευθείσες απειλές εναντίον της για την άσκηση των καθηκόντων της στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη λίστα Λαγκάρντ", η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε σήμερα με μια 50σέλιδη δήλωση, με την οποία "θέτει προ των ευθυνών τους τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκη και τους βουλευτές της Κυβέρνησης που συμμετέχουν σε αυτήν, για αυτό το δημοσίευμα και για τις δημοσιευόμενες απειλές περί ξύλου".

Ολόκληρη η δήλωσή της έχει ως εξής και καλό κουράγιο σε όσους αποφασίσουν να τη διαβάσουν:

Ρένα Δούρου: Οι αμερικάνοι κατενθουσιάστηκαν με τον Αλέξη και εμένα

Στόχος της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ ήταν η απ έυθείας παρουσίαση των προτάσεων του κόμματος, δήλωσε σε συνέντευξή της στον ΒΗΜΑ 99,5, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ρένα Δούρου.

Ειδικότερα, επεσήμανε:

Bloomberg: Τελευταία ελπίδα της Ελλάδας ο Σαμαράς

«Πιθανόν να είναι η τελευταία καλύτερη ελπίδα για οποιονδήποτε πιστεύει ότι τα συμφέροντα της Ελλάδας εξαρτώνται από την παραμονή της στην Ευρωζώνη», αναφέρει σε άρθρο το Blοomberg για τον Α. Σαμαρά.

Σαμαράς: Ευκαιρία να ξεκινήσουμε κάτι νέο (βίντεο)

Σημαντική για τις σχέσεις των δύο χωρών χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση του επιχειρηματικού συμβουλίου Ελλάδας -Κατάρ.

Η κρατικοδίαιτη Μακρή με τις 3 δουλειές στο δημόσιο, για το επεισόδιο με τη Βούλτεψη

Για παρανόηση εκ μέρους της Σοφίας Βούλτεψη κάνει λόγο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή μιλώντας στο nocomments σχετικά με το χθεσινό έντονο φραστικό επεισόδιο στη Βουλή. Ανέφερε ότι αποκάλεσε χούντα τα όσα κάνουν οι βουλευτές της ΝΔ και γι αυτό θα έπρεπε να αναρωτηθεί η κ. Βούλτεψη την αντιστασιακή δράση του πατέρα της και το τι κάνει η ίδια σήμερα. Μάλιστα αναφέρει ότι η βουλευτής της ΝΔ την αποκάλεσε «ζώο» και τόνισε ότι οι βουλευτές της ΝΔ έχουν «ανοίξει βεντέτα μαζί της».
Δείτε τι λέει η ίδια:

Τώρα-Επεισόδια και τραυματίες έξω από το υπουργείο Εργασίας

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από το υπουργείο Εργασίας, με την αστυνομία να ρίχνει χημικά και να υπάρχουν τραυματίες, ένας εκ των οποίων βρίσκεται ξαπλωμένος στο δρόμο εδώ και 10 λεπτά.

Δείτε το βίντεο από τον Σκάι.

Η Ελλάδα μια από τις πιο «μίζερες» χώρες

Στην τέταρτη θέση φιγουράρει η Ελλάδα στη λίστα με τις 10 πιο "δυστυχισμένες" χώρες του πλανήτη. Η Ισπανία είναι στην πρώτη θέση, σύμφωνα με τον παγκόσμιο δείκτη Misery Index, ο οποίος προκύπτει ως συνάρτηση των ποσοστών ανεργίας και πληθωρισμού.
Στην κατάταξη ακολουθούν η...

Με τον εμίρη του Κατάρ συναντάται ο πρωθυπουργός

Με τον εμίρη του Κατάρ, σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί συναντάται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον διάδοχο του θρόνου του Κατάρ Σεΐχη Ταμί μπιν Χαμάντ Αλ Θανί.

Η Αργεντινή αρνείται εδώ και 5 χρόνια να δώσει στοιχεία στο ΔΝΤ... γι' αυτό "πετάει" η οικονομία της

[Θα μας ζαλίσουν τον έρωτα πάλι οι πατριώτες του κ@λου που πριν ένα μήνα έκαναν γαργάρα τις λεηλασίες και τις διαδηλώσεις... Θα μας πούνε ότι το ΔΝΤ τους φταίει και όχι η τεμπελιά και η διαφθορά... το έδιωξαν πριν 10 χρόνια οι Αργεντίνοι και σήμερα είναι στην ίδια κατάσταση]

Η Αργεντινή δεν αποδέχεται εδώ και 62 μήνες τις οικονομικές εκτιμήσεις που το ΔΝΤ καταθέτει κάθε χρόνο στα 188 κράτη μέλη του, όπως ανακοίνωσε χθες το ταμείο, τρεις ημέρες πριν από μια κρίσιμη για τη χώρα σύνοδο του θεσμού. Την Παρασκευή, το ΔΝΤ πρόκειται να αποφασίσει ενδεχόμενες κυρώσεις εναντίον του Μπουένος Άιρες, που κατηγορείται εδώ και πολλούς μήνες ότι παραποιεί τις στατιστικές του για την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό.

Τους τρέλανε η "καθηγήτρια": "Βοηθούσα τα παιδιά να εκτονώνονται"

[Βέβαια όπως έχουμε ξαναπεί: Εξαρτάται και τι ηλικία είχαν τα "παιδιά"... γιατί αν ήταν τίποτα 16χρονοι και 17χρονοι μαντραχαλάδες, μην τρελαθούμε κιόλας! Είναι ικανοί να κάνουν καταλήψεις και πορείες και απαγορεύεται να τους κάνει κούκου! Βέβαια το απόλυτο γέλιο...

Όταν το ΠΑΜΕ καταλάμβανε το γραφείο Βρούτση ο Ριζοσπάστης απέλυε κόσμο!!


Νέο κύμα απολύσεων στο Ριζοσπάστη και μάλιστα με «άρωμα» πολιτικής εκκαθάρισης. Οι δύο νέες απολύσεις δημοσιογράφων που έγιναν χθες είναι της...

O Αυτιάς μούτζωσε στα κρυφά την Μάγδα Τσέγκου κατά τη διάρκεια της εκπομπής [βίντεο]

Ο ΠΑΟΚάρας Αυτιάς διαφώνησε μαζί της για τον αν πρέπει να διαβάσουν τις εφημερίδες και της έριξε μια μούτζα, όλη δικιά της. Για να μάθει να αμφισβητεί τον γίγαντα... και εννοείται πως δεν διάβασαν τις εφημερίδες. Δείτε το βίντεο:

Το χάσαμε το κορμί πατριώτες: Την αγγελία γάμου της δημοσίευσε στην Καθημερινή η Τζούλια Αλεξανδράτου

Ο πολυδιαφημισμένος γάμος της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Κριστιάν Καρποζήλο στην Βιέννη -όπου μένει από το καλοκαίρι- είναι πλέον γεγονός.

Εισβολή του ΠΑΜΕ στο γραφείο του Βρούτση

Σε ρόλο … ρεπόρτερ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Εισβολή στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση έκανε το ΠΑΜΕ, όπως ενημερώνει ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ποιός ήταν ο κομμουνιστής Γιάννης Βούλτεψης που στα γεράματα βρήκε το φως του και έγινε δεξιός

Ο Γιάννης Βούλτεψης, για το οποίο χθες η κρατικοδίαιτη Ραχήλ παρολίγο να τις αρπάξει στη Βουλή, ήταν Έλληνας διακεκριμένος δημοσιογράφος, συγγραφέας και αντιστασιακός στα νιάτα του, που έγινε ΝΔίτης μετά τη μεταπολίτευση.

Γεννήθηκε στο Αργοστόλι και...

Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στην Αλουμίνιον του Μυτιληναίου

Με εξώδικο προς την Αλουμίνιον της Ελλάδος, η ΔΕΗ προειδοποιεί ότι θα διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και την καλεί να στραφεί σε άλλον προμηθευτή.

Unilever: Κλείνει τις συμφωνίες για μεταφορά παραγωγής στην Ελλάδα

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την ολοκλήρωση του σχήματος των συνεργατών, οι οποίοι θα αναλάβουν την παραγωγή 110 κωδικών για αντίστοιχα προϊόντα, βρίσκεται η Unilever.

Ο καθοδηγητής, η γυναίκα και οι φυσικοί αυτουργοί του εμπρησμού της Marfin -Ποιους αναγνώρισαν οι μάρτυρες

Μνήμες φρίκης και απόλυτης τραγωδίας έρχονται στο μυαλό με την είδηση πως η ΕΛ.ΑΣ έχει καταλήξει σε δύο πρόσωπα ως ύποπτα για τον εμπρησμό της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου στις 5 Μαΐου του 2010 κατά διάρκεια της μεγάλης διαδήλωσης κατά του πρώτου Μνημονίου, όταν τρεις άνθρωποι -ανάμεσα τους και μία έγκυος- κάηκαν ζωντανοί.

Ο Γιωργάκης κάνει θυσίες αλλά εμείς σα γαϊδουρια δεν το αναγνωρίζουμε: Παρέλαβε κουτσουρεμένο μισθό


"Κουτσουρεμένη" παρέλαβε τη μισθοδοσία του Ιανουαρίου, όπως και του Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Τον μισθό του από τη Βουλή, εννοούμε, καθότι κόπηκαν πολλά ημερομίσθια λόγω της απουσίας του εκτός Ελλάδας.

Παγκόσμιο ρεκόρ από σέρφερ που «δάμασε» κύμα απίστευτων διαστάσεων! [βίντεο]

Έσπασε το ίδιο του το παγκόσμιο ρεκόρ, σερφάροντας πάνω σε ένα κύμα τριάντα μέτρων έξω από τις ακτές του Ναζάρε στην Πορτογαλία (το μόνο σημείο στον κόσμο όπου λόγω μια τάφρου στη λεκάνη της θάλασσας δημιουργούνται τεράστια κύματα) σε 41 δευτερόλεπτα. Ο λόγος για τον σταρ της ιστιοσανίδας από τη Χαβάη...

Περιπτεράς: Συγγνώμη για τη διακοπή του σήματος. Λύσαμε το πρόβλημα.Συνεχίζουμε να μεταδίδουμε μαλακί@@

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με την οποία το κανάλι του Αμαρουσίου ζητούσε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για τη διακοπή του σήματός του το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του ζήτησε με τη σειρά το συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

23 Γενάρη 2014: Συνεχίζεται η λαϊκή δίκη των υπευθύνων των Λαϊκής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Αθήνα, 23 Γενάρη 2014. 
ΛΠΕ, Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (People's News Agency, PNA). 

Συνεχίζεται και σήμερα η λαϊκή δίκη των υπευθύνων των Λαϊκής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι οποίοι παραποίησαν τον προηγούμενο μήνα τις θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα...

Η ιδιόρρυθμη οικογενειακή υπόθεση και το δικαίωμα των παππούδων στην επικοινωνία με τα εγγόνια

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχουν δικαίωμα επικοινωνίας με τα εγγόνια τους, αποφάσισε ο Άρειος Πάγος, καθώς τον απασχόλησε μια ιδιόρρυθμη ενδοοικογενειακή υπόθεση.

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Μας πάνε γαμιώντ@@

Δείτε το:

Τι συμφώνησε ο Αντώνης Σαμαράς στο Κατάρ για τις επενδύσεις στην Ελλάδα

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα από τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον σεΐχη Χάμαντ μπεν Γιάσεμ αλ Θάνι στη Ντόχα του Κατάρ.

Στη συνάντηση των δύο ηγετών, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, καταγράφηκε η αμοιβαία θέληση για επενδυτική συνεργασία σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

6 είναι τα πρωθυπουργικά γραφεία στη Βουλή... στα απ' αυτά έχουν κατσικωθεί ΓΑΠ και Μπένυ και δεν βγαίνουν

Αν κάποιος καταφέρει να εισχωρήσει στα άδυτα της Βουλής, εκεί που στεγάζεται το πρωθυπουργικό γραφείο και εκείνα των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, το πιθανότερο είναι πώς θα σκεφτεί ότι στην διακυβέρνηση της χώρας βρίσκεται ακόμα το ΠΑΣΟΚ. Στον χώρο που βρίσκεται πριν από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, βρίσκονται άλλα πέντε γραφεία.