31 Ιανουαρίου 2013

Άπιαστος στις κωλοτούμπες ο Πανάρας (βίντεο)

Όταν είμαστε χαλαροί και λέμε παπαριές ρίχνουμε και κανα γλύψιμο (δείτε στο βίντεο στο τέλος): «Για μένα οι ιστότοποι και τα blog προηγούνται. Γράψε το κινητό μου να κάνουμε μια συνέντευξη όποτε θέλετε»...

Μόλις όμως σφίγγουν οι κ@λοι αρχίζουν οι κολοτούμπες....

Βίντεο: Δεν παίζεται ο Άδωνις! Δείτε τι είπε στους ΣΥΡΙΖΑίους

Δείτε το βίντεο:

Ο Μουρούτης απάντησε στον Παπαδημούλη για Κεδίκογλου

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και εκ των πλέον στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης… έβαλε στη θέση του τον Δημήτρη Παπαδημούλη για τις χθεσινές, απαξιωτικές αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Σίμο Κεδίκογλου.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα, ειδικά για το δεύτερο: Ερευνάται για φοροδιαφυγή και στοιχηματισμό ο Τζιμπούρ

Του Παναγιώτη Στάθη

Καταγγελίες για μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων επί σειρά ετών και εισροή χρηματικού ποσού από στοιχηματική εταιρεία σε λογαριασμό του στην Ελλάδα, σε βάρος του επιθετικού του Ολυμπιακού και της Εθνικής Αλγερίας Ραφίκ Τζεμπούρ, διερευνούν οι δικαστικές αρχές.

Βορίδης-Κυριάκος κατά Στουρνάρα. Διαψεύδει τη νέα φορολόγηση στα ακίνητα ο Υπουργός Οικονομικών

Το υπουργείο Οικονομικών μπήκε σήμερα στο στόχαστρο δυο κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με τον Μάκη Βορίδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από βήματος Βουλής, να εκφράζουν την πλήρη και έντονη αντίθεσή τους στις φήμες ή κατ’ άλλους σχεδιασμούς για σημαντική αύξηση στη φορολογία των ακινήτων.

Η χαρά του Κνίτη: Ο θείος Στάλιν θα «ανασταίνεται» πέντε ημέρες κάθε χρόνο στο Βόλγκογκραν

Πέντε ημέρες το χρόνο θα μετονομάζεται σε Ηρωική πόλη του Στάλινγκραντ η πόλη Βόλγκογκραν, καθώς οι βουλευτές ενέκριναν το αίτημα που είχαν υποβάλει πολλοί βετεράνοι του πολέμου.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος για τους ήρωες των ΙΜΙΩΝ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος παρευρέθηκε σήμερα στην επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Πεσόντων της Ναυτικής μας Αεροπορίας και ιδιαίτερα των Πεσόντων Αξιωματικών στα Ίμια την 31η Ιανουαρίου 1996, Υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου ΠΝ, Υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση ΠΝ και Αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψού ΠΝ, η οποία τελέστηκε στη Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού (Κοτρώνι-Μαραθώνας).

Βίντεο- Δείτε τι είπε ο Αμβρόσιος στην κηδεία Ντερτιλή

Ο τελευταίος κρατούμενος από τους πραξικοπηματίες, Νικόλαος Ντερτιλής, κηδεύτηκε το πρωί στο Α Νεκροταφείο παρουσία εκατοντάδων πολιτών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ως θερμός υποστηρικτής του Ντερτιλή εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος ο όποιος τον χαρακτήρισε ήρωα. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Απάντηση Δένδια στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που στην ανακοίνωσή του αποκρύπτει ότι έχει συλληφθεί ένα άτομο για τους πυροβολισμούς στην κηδεία Ντερτιλή, δίνει ο Ν. Δένδιας, μέσω του Γραφείου Τύπου του υπουργείου, που χαρακτηρίζει την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «μνημείο λαϊκισμού και μικροκομματικής πονηριάς».

Πόλεμος Χρυσής Αυγής - ΣΥΡΙΖΑ για την κηδεία Ντερτιλή


Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ Χρυσής Αυγής (για το Ντερτιλή λαλίστατοι... για τη χθεσινή εισβολή του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο μούγγα κι αυτοί) και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κηδεία του Νικόλαου Ντερτιλή. Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε νέα ανακοίνωση που απαντά σε αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση:

Βίντεο-Άδωνις: Μούγγα για την κολοτούμπα Καμμένου στον Αντρίκο-Μακρή:Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη

"Άναψαν" και πάλι τα αίματα στη βουλή με πρωταγωνιστές τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ραχήλ Μακρή. Ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγορούσε τον Αντρίκο Παπανδρέου ως τον "αρχιαπατεώνα και λαμόγιο" στην υπόθεση των CDS και στη δίκη περίπου του ζήτησε "γονυπετής συγγνώμη".

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο Παπανδρέου μεθόδευσε την προσφυγή στο ΔΝΤ

Ο γνωστός και έμπειρος Ελληνας ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου σε σημερινό του άρθρο καταγγέλλει το πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ότι «έσυρε τη χώρα ξυπόλητη στ' αγκάθια» σημειώνοντας ότι «οι καταγγελίες του Ανδρέα Λοβέρδου επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε μερικοί εξ ημών που είχαμε την τύχη να βρισκόμαστε στη Ουάσιγκτον τις ημέρες και τους μήνες που προηγήθηκαν της προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ».

Κοίτα κάτι "συμπτώσεις"που βγήκαν στην φόρα με την κηδεία του μ. ΝΤΕΡΤΙΛΗ...

Ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος, χαρακτήρισε τον Ντερτιλή Ήρωα.

Αυτό ενόχλησε ... Ποιοι ενοχλήθηκαν ;;;
Το λογικό θα ήταν να υποθέσετε... Οι επαγγελματίες "προοδευτικοί" , οι επαγγελματίες "δημοκράτες" και τα λοιπά και τα λοιπά της Αριστεράς ...
Πετάχτηκαν όμως από τον βόθρο τους και ...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Απίστευτος ο Σίλβιο: "Μπαλοτέλι για τους... Γερμανούς"

Σε όσους θεωρούν ότι η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Μίλαν αποτελεί προεκλογικό τρικ απάντησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο ιδιοκτήτης των «ροσονέρι» τόνισε αρχικά...

Ο… θεριακλής Μπουτάρης

Μπορεί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πολλές φορές να αναφέρεται στους νόμους και την τήρηση τους, αλλά ο ίδιος φαίνεται να ξεχνά πως οι νόμοι είναι για όλους.

Έκανε πραγματικότητα το όνειρο κάθε ΣΥΡΙΖΑίου: Γεννήθηκε «Έλληνας» (λέμε τώρα) και δηλώνει περήφανος που έγινε Τούρκος υπουργός!

Ο νέος υπουργός Υγείας της Τουρκίας, ο Γενίτσαρος Μεχμέτ Μουεζίνογλου

Ο προσφάτως διορισμένος υπουργός Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου είναι «περήφανος» για τη θέση του, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε επί ελληνικού εδάφους ως Έλληνας πολίτης μέχρι την ηλικία των 28,γράφει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Σε διαθεσιμότητα το «κορόϊδο» η γυναίκα του Λοβέρδου... έπρεπε να είχε γίνει βουλευτής σαν τη Ραχήλ να την είχε γλιτώσει

[Το απόλυτο γέλιο είναι ότι την ερώτηση στη Βουλή για "βόλεμα ημετέρων" έκανε η ΑΕροψεκασμένη Μακρή η οποία από το ΠΕΣΥ Ατικής όπου πρωτοδιορίστηκε επί ΝΔ κατέληξε στο ΥΠΕΚΑ επί Μπιρμπίλη μέσω απανωτών μετατάξεων!!! Έχουν χάσει κάθε μέτρο οι αστείοι...]

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η σύζυγος του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, όπως ενημέρωσε σε έγγραφο του ο Αντώνης Μανιτάκης.

Τσίρκο-Διαγωνισμός γελοιότητας Ζωής-Καπερνάρου στοίχισε στον ΑΕροψεκασμένο ένα σπασμένο δάχτυλο (βίντεο)

Σε αρένα μετατράπηκε η προανακριτική επιτροπή με πρωταγωνιστές και πάλι τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερναρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν έπειτα από πέντε ώρες ανάκρισης του πρώην γραμματέα του υπουργού Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης αποφάσισε να λήξει τη συνεδρίαση θεωρώντας πως το θέμα είχε εξαντληθεί.

Αυτή είναι η φωτογραφία που κέρδισε στον φετινό διαγωνισμό του National Geographic [εικόνα]

Για άλλη μια φορά, το National Geographic διοργάνωσε τον ετήσιο διαγωνισμό φωτογραφίας για το 2012. Ξεκινώντας από την 1η Σεπτεμβρίου, ο κόσμος άρχισε να στέλνει τις συμμετοχές του και οι εικόνες που παρουσιάστηκαν ήταν πραγματικά εντυπωσιακές, ωστόσο μία ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισε το πρώτο βραβείο.

Εντυπωσιακό βίντεο για το τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι

Δείτε το:

Ρήγμα στο αντιμνημονιακό μέτωπο! Ποιος κάνει το παγώνι;


Όλοι εξεδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στα ταρχοποιά στοιχεία του ΠΑΜΕ... ο ΣΥΡΙΖΑ δια του Στρατούλη από χθες, σήμερα ήταν και η σειρά των κρυφοκομμουνιστών των ΑΕροψεκασμένων, δηλ. του Μαριά, να στηρίξουν τους κομμουνιστές στην προσπάθειά τους να καταλύσουν το κράτος. Μόνο ένα κόμμα έκανε το παγώνι...

Ελληνίδα ζιγκολό πίσω από τον ζάπλουτο Τούρκο της Γαλατασαράι [εικόνες]

Ο Ουνάλ Αϊσα είναι Τούρκος επιχειρηματίας με περιουσία 800 εκατ. δολαρίων. Ο Αϊσάλ γνώρισε την δημοσιογράφο Φανή Γραμματικόγιαννη πριν από πέντε χρόνια σε πολυτελές εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Η πρώτη επικοινωνιακή ήττα του Μαρινάκη

Και ποιος χρεώνεται το κάζο για την ακύρωση της μεταγραφής του Βύντρα; Αφού δεν ήταν πρώτη λύση ο Λουκάς, γιατί μπήκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της απόκτησης του;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Αμετακίνητος ο Σαμαράς στη γραμμή “νόμος και τάξη”

H γραμμή είναι σταθερή και δεν αλλάζει: πλήρης και αυστηρή εφαρμογή του νόμου. Το δόγμα της πυγμής είναι σε πλήρη εφαρμογή από την κυβέρνηση με προσωπική σφραγίδα του Αντώνη Σαμαρά που δεν κάνει πίσω.

Έρευνα για τη φάρσα με την ξεβράκωτη ζήτησε ο πρωθυπουργός της Σερβίας (βίντεο)

Διέταξε έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες σε όσους επέτρεψαν την εμπλοκή του σε στημένη εκπομπή κρυφής κάμερας, ο πρωθυπουργός της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς. «Θα αναζητηθούν ευθύνες για παράλειψη καθήκοντος που είχε ως αποτέλεσμα το διασυρμό ολόκληρης της Σερβίας και όχι μόνο του πρωθυπουργού», δήλωσε ο σύμβουλος για θέματα ασφάλειας του Σέρβου πρωθυπουργού, Ίβιτσα Τόντσεβ.

Λεβεντομαλάκ@ς απαντά σε Χωμενίδη: Δεν μπορώ να παρακολουθώ τη συναισθηματική σου ακράτεια

Άμεση ήταν η απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου στη δημοσιοποίηση από το iefimerida.gr ανάρτησης του Χρήστου Χωμενίδη στο facebook με «μπηχτές» εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταρ-αμένο μάτι!! Τραυματίστηκε ο Σαμαράς!!!

​Ο πρωθυπουργός πήγε στο Κατάρ…. τον ποδοσφαιριστή «Καταρ-άστηκαν»! Ο λόγος φυσικά για τον Έλληνα επιθετικό που αποχώρησε τραυματίας από την χθεσινή αναμέτρηση της Σέλτικ με την Κιλμάρνοκ και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στον δικέφαλο.

Βρούτσης: ΝΑ δώσει το ΚΚΕ στη δημοσιότητα το βίντεο που κατέγραφαν την εισβολή


Σφοδρή σύγκρουση εξελίσσεται στην Ολομέλεια της Βουλής με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να δίνουν συνέχεια στα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν χθες στο υπουργείο Εργασίας. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Γ. Βρούτσης κάνοντας χρήση των διατάξεων του Κανονισμού της Βουλής που του επιτρέπουν παρέμβαση για σοβαρό ζήτημα περιέγραψε την «επίθεση» όπως είπε που δέχθηκε στο γραφείο του από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και κατήγγειλε ευθέως το ΚΚΕ. Από την άλλη ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης μίλησε για «κυβερνητική προβοκάτσια» που οι συνδικαλιστές έκαναν διαμαρτυρία και πως η βία ασκήθηκε από τα ΜΑΤ.

Ευθύνες στον Παπακωνσταντίνου για την μη αξιοποίηση της λίστας, απέδωσε ο Πλασκοβίτης

Η άποψή μου είναι ότι η λίστα Λαγκάρντ θα μπορούσε να έχει αξιοποιηθεί για τη διενέργεια φορολογικών ελέγχων, είπε κατά πληροφορίες ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Ηλίας Πλασκοβίτης στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής η οποία διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Μπαλωθιές και συνθήματα την κηδεία του Ντερτιλή ενώ ο Αμβρόσιος τον παρομοίασε με τον Κολοκοτρώνη! [βίντεο]

Με συνθήματα και πυροβολισμούς αποχαιρέτησε πλήθος κόσμου τον Νικόλαο Ντερτιλή στην κηδεία του στο Α' Νεκροταφείο. Λίγο πριν πουν το τελευταίο αντίο οι παρευρισκόμενοι φώναξαν τα συνθήματα «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», «Αλήτες, ρουφιάνοι πολιτικοί» και «Ζήτω ο Ντερτιλής», ενώ κάποιοι στόκοι έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν 10 – 12 φορές τον αέρα (η Αστυνομία έχει συλλάβει έναν νεαρό στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν κάλυκες και κάνει έρευνα στο σπίτι του).

Απόφαση σταθμός: Οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες να φροντίσουν τους επιβάτες όταν ματαιώνονται πτήσεις

Την υποχρέωση παροχής φροντίδας προς τους επιβάτες αεροπορικών εταιρειών σε περιπτώσεις ματαίωσης πτήσεων λόγω έκτακτων περιστάσεων, όπως π.χ. η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία, αποφάσισε το δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Xωμενίδης για λεβεντομαλάκ@: Αν αισθανόμουν ξοφλημένος συγγραφέας και ήθελα έδρα στη Βουλή θα είχα γίνει ΣΥΡΙΖΑ

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το δείπνο του Ευάγγελου Βενιζέλου με συγγραφείς προ ημερών, ανάμεσά στους οποίους και ο Χρήστος Χωμενίδης. Ο ίδιος σήμερα δίνει διευκρινήσεις και αφήνει και αιχμές για ξοφλημένους συγγραφείς...

Μπράβο παιδιά: Δίπλα στους 35 συλληφθέντες, κομμουνιστές ταραξίες... οι ΑΕροψεκασμένοι

Tη συμπαράσταση τους προς τους 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας εξέφρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω του κοινουβουλευτικού εκπροσώπου...

Eλεύθεροι αφέθηκαν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ... αφού δεν πήγαν οι υπάλληλοι του υπουργού να καταθέσουν...

Για τις 12/2 αναβλήθηκε η δίκη των 35 συλληφθέντων του ΠΑΜΕ από το Μονομελές Αυτόφωρο. Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συνδικαλιστές.

Η δίκη των 35 αναβλήθηκε λόγω απουσίας μαρτύρων, υπαλλήλων του υπουργείου που είχαν κληθεί.

Προηγουμένως...

Βρούτσης: Ευτυχώς που άντεξε η πόρτα αλλιώς σήμερα δεν θα μιλούσαμε

Συγκλονισμένος δηλώνει ο υπουργός Εργασίας από την χθεσινή επίθεση στο γραφείο του – Τηλεφώνησε στον Δένδια για να τον …γλιτώσει

Συγκλονισμένος δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μετά την επίθεση – κατάληψη στο γραφείο του από μέλη του ΠΑΜΕ.

Σιγά ρε Γιώργο θα σκίσεις το καλσόν: Εμείς θα τρομοκρατήσουμε τους «τρομοκράτες»

Μας πουλάνε τσαμπουκά και νομίζουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Εμείς θα τρομοκρατήσουμε τους «τρομοκράτες», δε θα έχουν κλαδί να σταθούν αν συνεχίσουν αυτή την τακτική, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Τώρα ο λεβεντομαλάκ@ς παραποιεί και τα συνθήματα της αριστεράς για τους «φασίστες»

Τη στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο άθρωπος που πήδηξε τη μισή Αθήνα.

Ο συγγραφέας (τρομάρα του) και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά με μία ανάρτηση στο facebook στη στάση του Σίμου Κεδίκογλου απέναντι στο κόμμα του. Γράφει χαρακτηριστικά:

Ρόμπα έκανε το Ραχήλ ο Άδωνις: Μην εκτίθεσε, ο Τέρενς πήρε τηλέφωνο και ζήτησε συγγνώμη [βίντεο]

«Επιστρέφω στη Βούλτεψη τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους μου επιτέθηκε», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή και συγκρούστηκε με τον επίσης καλεσμένο Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και τους δημοσιογράφους.

ΦΩΤΟ: Η κηδεία του Ντερτιλή

Χωρίς κινητοποίηση της Χρυσής Αυγής – μετά από αίτημα της οικογένειας- κηδεύεται αυτή την ώρα ο Νικόλαος Ντερτιλής.

Στο Α' Νεκροταφείο βρίσκονται μεταξύ άλλων...

Δικαίωση ζητάει η οικογένεια της εγκύου που βρήκε φρικτό θάνατο στη Marfin

Την καταδίκη των δραστών του εμπρησμού στη Marfin, αλλά και των υπευθύνων της τράπεζας για παραλείψεις που οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα, ζητά με δήλωσή της η οικογένεια της εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, η οποία με άλλους δύο συναδέλφους της βρήκαν φρικτό θάνατο από τη φωτιά.

Δημοσιουπαλληλική βροχή παραιτήσεων και στις Ένοπλες Δυνάμεις

Μορφή χιονοστιβάδας αρχίζουν να παίρνουν οι παραιτήσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις μετά τις μειώσεις που επέφερε στους μισθούς τους το ειδικό μισθολόγιο και φοβούμενοι δραματικές περικοπές στο εφάπαξ ως αποτέλεσμα και νέων δυσμενών αλλαγών στις απολαβές.

Κεδίκογλου: Είναι αξιοθαύμαστη η φαντασία του ΠΑΜΕ

«Υπήρξε εισβολή στο γραφείο του υπουργού, μην κυνηγάμε δράκους και τέρατα, είναι αξιοθαύμαστη η φαντασία του ΠΑΜΕ, αλλά οι νόμοι πρέπει να τηρούνται», είπε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στον Real fm, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ξαναμμένος ρωτάει... Καμμένος απαντάει... για τη Ραχήλ (βίντεο)

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τοποθετήθηκε για την σύγκρουση που είχε μέσα στη Βουλή η βουλευτής του κόμματός του Ραχήλ Μακρή με τη Σοφία Βούλτεψη, ρίχνοντας τις ευθύνες στα «μέσα του Λαμπράκη και του Μπόμπολα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αυστραλιανές παπαριές: Ελκυστικοί αλλά...θανατηφόροι προορισμοί Ταϊλάνδη και Ελλάδα

Η Ταϊλάνδη είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Αυστραλούς τουρίστες. Είναι όμως και ο πιο ...θανατηφόρος! Σύμφωνα με το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών συνολικά πέρσι 791 Αυστραλοί πέθαναν ενώ βρισκόταν για διακοπές σε διάφορες χώρες.

Κασιδιάρης σε Μπίκα: Έκανες παραμάγαζο της CIA την ΕΥΠ

Επίθεση – δυο φορές μάλιστα- εξαπέλυσε χθες ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής στον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κώστα Μπίκα, στο πλαίσιο της κατάθεσής του στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ.

Χαρά στο κουράγιο του Δένδια που έκατσε και άκουσε τον μυθομανή

Ο Μανώλης Γλέζος συναντήθηκε χθες βράδυ με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια. Στη συνάντηση αυτή ο κ. Γλέζος ανέπτυξε διεξοδικά στον υπουργό όλες...

Άδωνις: Η Ελλάδα δεν είναι… american bar

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξέσπασε, αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας, και την ένταση που παρατηρείται στην πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΚΚΕ.

140.000 δεν διεκδικούν το επίδομα θέρμανσης που δικαιούνται... φτώχεια καταραμένη

Ειδοποιητήρια σε 140.000 φορολογούμενους που είναι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, αλλά δεν έχουν αξιοποιήσει έως τώρα τη δυνατότητα αυτή αποστέλλει η Γενική Γραμματεία Πηροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

«Βιάζα γιατί με απέρριπτε η γυναίκα μου», λέει ο «Δράκος» των βορείων προαστίων

Κάτι σαν τους κομμουνιστές δηλ. Κι αυτοί βιάζουν την κοινωνία λόγω απόρριψης...

Σοκ και ανατριχίλα στους κατοίκους του Κορωπίου, όπου εργάζονταν, και της Κερατέας, όπου διέμενε, προκάλεσε η είδηση της σύλληψης του κατά συρροή βιαστή των βορείων προαστίων, πατέρα πέντε ανήλικων παιδιών.

Κεδίκογλου: «Μπούκαραν, βιαιοπράγησαν, ήθελαν να δείρουν τον υπουργό, βγήκαν ατσαλάκωτοι και μετά ζητάνε και τα ρέστα»

«Πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος αλλιώς δεν είμαστε χώρα», τόνισε ό κυβερνητικό εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τα χθεσινά επεισόδια με τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Εργασίας, τονίζοντας ότι η μόνη εικόνα που έχει από χθες, είναι ότι «η Αστυνομία δεν προκάλεσε καμία σκηνή βίας. Αυτοί μπούκαραν και κάνανε ότι θέλανε».

Bρούτσης: «Θα κάνω μηνύσεις»... Για να δούμε...

"Τι να κάνουμε; Δεν έπρεπε να συλληφθούν; Ήταν σαφέστατα μέλη του ΠΑΜΕ".

Το έλεγε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, χθες βράδυ, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, την ώρα που συγκεντρωμένοι έξω από τη ΓΑΔΑ, ζητούσαν την απελευθέρωση των συλληφθέντων από την κατάληψη νωρίς το πρωί του γραφείου του υπουργού Εργασίας.

Πρωινή “έφοδος” των μελών του ΠΑΜΕ στην Ευελπίδων

Η… επαναστατική γυμναστική που ξεκίνησε από χθες με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια έξω από το υπουργείο και τη σύλληψη "κομμουνιστικών ταρχοποιών στοιχείων" ;) που διαδήλωναν κατά του Γιάννη Βρούτση, συνεχίστηκε και σήμερα.

Μείωση αντικειμενικών αξιών και μείωση φόρων

Με κεντρική στόχευση να υπάρξει σύγκλιση με τις αγοραίες τιμές τους, το υπουργείο Οικονομικών προχωρεί στην αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων, με την ενοποίηση του φόρου.

Ο Κασιδιάρης πριν γίνει ...βουλευτής (ΦΩΤΟ)

Σε αγώνα μποξ το καλοκαίρι του 2011

Ως φανατικό μέλος της Χρύσης Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, πολύ πριν γίνει βουλευτής ακολουθούσε όλες τις δράσεις του κόμματος.

Άρχισαν τα ...όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ

Άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ, που οδεύει εν μέσω ...διαφωνιών, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του το Σαββατοκύριακο.

Το μήνυμα εστάλη ήδη από χθες, στην πολύωρη συνεδρίαση της Συντονιστικής Γραμματείας του κόμματος, όπου ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε έντονη κριτική για τις συναντήσεις που είχε στα δύο τελευταία ταξίδια του σε Γερμανία και ΗΠΑ.

Η κρίση των Ιμίων

του Α. Ζουπανιώτη

Πολλές αναμνήσεις μου ξύπνησε το καταπληκτικό αφιέρωμα του καλού μας συνεργάτη και ανταποκριτή στην Ουάσιγκτον, Λάμπρου Παπαντωνίου, για το τι συνέβη το κρίσιμο βράδυ της 31ης Ιανουαρίου 1996, της ελληνοτουρκικής κρίσης στα Ιμια. Μιας κρίσης που έπιασε πολύ κόσμο στον ύπνο κι έδειξε πολλά για την ποιότητα των πολιτικών μας ανδρών.

Ανένδοτη η Κυβέρνηση στο "Νόμος και Τάξη"-Διαγωνισμός του ΚΚΕ με το ΣΥΡΙΖΑ για μπάχαλο-καταλήψεις

«Μπαρούτι» μυρίζει τις τελευταίες ώρες στο κοινωνικό και πολιτικό πεδίο, καθώς εκτός από τον πόλεμο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ξέσπασε σύγκρουση ΝΔ και ΚΚΕ, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών και κυρίως με τη εισβολή την Τετάρτη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας και τις 35 συλλήψεις συνδικαλιστών.

Οι φωτογραφίες που έδωσε το υπουργείο στη δημοσιότητα για την κατάληψη του ΠΑΜΕ

Oι δημοσιογράφοι μπόρεσαν, τους επετράπη, να ανέβουν στον όγδοο όροφο πολύ μετά την κατάληψη του γραφείου του υπουργού, Γιάννη Βρούτση. Είχαν περάσει ώρες. Και αντίκρυσαν μία σπασμένη πόρτα, πεταμένες καρέκλες και φακέλους με χαρτιά στο πάτωμα.

Με το βλέμμα στα πετροδόλαρα από το Κατάρ η κυβέρνηση-«Αποδοτικό» κρίνει το ταξίδι του στο εμιράτο ο πρωθυπουργός

Στη μίζερη καθημερινότητα και στη διαχείριση των πολλών προβλημάτων, ενώ ανοίγουν αρκετά μέτωπα στο κοινωνικό πεδίο, επιστρέφει από σήμερα ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς, μετά τη διήμερη επίσκεψη στο Κατάρ, η οποία του ενίσχυσε την αισιοδοξία για μελλοντικές επενδύσεις των…εμίρηδων στην ελληνική οικονομία.